ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Hanhijärvellä havaittiin kahdeksan kirkasta valopalloa

Lappeenrannassa Hanhijärvellä havaittiin outo ilmiö keskiviikko-iltana. Etelä-Saimaan lukija ja hänen naapurinsa havaitsivat noin kello 22:30 voimalinjojen päällä kahdeksan isohkoa kirkasta palloa.

Kuvan valo ei liity uutisen tapaukseen

Valot muistuttivat pyöreähköä palloa, jossa oli oranssin kirkas valo ja välillä valo oli silmiä häikäisevän kirkas. Valoilmiöt olivat paikallaan järjestelmällisessä muodostelmassa aivan muuntoaseman päällä ja yksi valoilmiöistä muutti sijaintiaan nousten muiden yläpuolelle ehkä puoleksi minuutiksi, jonka jälkeen se näytti kirkastuvan ja suurenevan kooltaan moninkertaiseksi, ilmiön nähnyt kertoo.

Näky oli joka tapauksessa ihmeellinen. Valo tuossa suurentuneessa pallossa oli niin kirkas että oli vaikea katsoa kohti. Ehkä puolen minuutin kuluttua pystyimme kunnolla katsomaan valoihin päin

Jonkin ajan kuluttua valopallot kuitenkin yhdistyivät yhdeksi palloksi, joka sitten kimpaisi kovalla vauhdilla taivaalle. Tämän jälkeen kohde jakaantui kahteen suureen oranssinkirkkaaseen valoilmiöön, joista toinen suuntasi Kouvolaan päin ja toinen Imatran suuntaan.

Monesti hitaasti liikkuvia valopalloja on pidetty ns. kiinalaisina lyhtyinä, mutta tähän tapaukseen kyseinen vaihtoehto ei sovi.

Ufoja on nähty ennenkin voimalinjojen sekä mm. ydinvoimaloitten läheisyydessä.

Kyseisten ilmiöiden tarkka selitys on vielä mysteeri. Jotkut epäilevät kuitenkin kyseessä olevan avaruusaluksien, jotka lataavat energiaa linjoista. Mitä mieltä sinä olet?

Lappeenrannassa tehtiin myös muutamia päiviä sittenlisää valopallohavaintoja.

Lähde: esaimaa.fi

Tykkäys ja jakotoiminnot:

46 kommenttia aiheeseen: Hanhijärvellä havaittiin kahdeksan kirkasta valopalloa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Kikko sanoo:

    Mahdollinen UFO-havainto? Tiedä häntä, sillä onhan se aina vaikea arvioida mitään ilmiötä, vaikka itse näkisi omin silmin. Sitten, kun vieraat sivilisaatiot tulevat tervehtimään hallituksia tai ampuvat plasma-aseillaan kaupunkeja palasiksi voimme päätellä mahdollisesti jonkin olevan pielessä.

  • Ampuj4 sanoo:

    Mitä vittt…. ja mie olin vaan sisällä. No en huomannu moisia. Harmi vaan ku jäi näkemättä. Tosin yleensä täälläpäin näkyvät jutut saattaa olla venäjän puolelta tulevia koska kuitenkin rajanpinnassa ollaan.

  • Tare sanoo:

    Ufot latasivat akkujaan kun on näin pakkasta:)
    Ufoja on todella nähty voimalaitosten ja linjojen läheisyydessä
    ja ovat aiheuttaneet jopa isompi sähkökatkosia.
    Ottavat energiaa noista voimalinjoista.

  • Nexeon sanoo:

    nyt tarvitaan höpönpöpön ”asiantuntemusta” 😀

  • Ogeli sanoo:

    Olisipa kuvia tai videoita tarjolla.

  • Gona sanoo:

    Ryssien viritelmiä.. Kohdistakaa kiväärit jo lappeenrannassa muualla idässä, kohta rytistään.

  • 2010 sanoo:

    Yritän nyt parodioida eräiden ihmisten reaktiota tällaisiin uutisiin:

    ”Jotain höpönpöpöä taas, varmaan silminnäkijät tainneet olla vähän kännissä tai lääkkeissä, näkivät varmaan jonkun tähden tai kuun, satelliitin ehkä suokaasua joo todennäkösesti hehehe”

  • järkee vai ei? sanoo:

    ”Suuri osa ufoista selittyy pallosalaman tyyppisillä plasmamuodostumilla.” – skeptikko

  • jampe sanoo:

    toi on aika jännä että niitä spottaillaan useesti voimalinjojen päällä. tosi monia juttuja missä ne tuntuis just lataavan akkujansa. toinen on kun järvistä imee itteensä jotain?

  • Nexeon sanoo:

    tiesittekö että tavallisen putkilampun voi saada hehkumaan valoa voimalinjan alapuolella – on testattu ja ei ole huhua 🙂

    vähän tälleen aiheen sivusta 😛

  • järkee vai ei? sanoo:

    ”Havaintoharha!” – skeptikko

  • järkee vai ei? sanoo:

    ”Korkeajännitejohdon koronapurkaus, kun johtimiin muodostuu huurretta.” – ”Venäjän rakettilaukaisu Plesetskistä.”
    – skeptikko

  • muutama ihminen taskulampun kanssa.

  • Nexeon sanoo:

    Koronapurkaus ei ole silmin havaittavissa oleva ilmiö, siihen tarvitaan ihan spesiaali laitteet!

  • Tylsä sanoo:

    Jännittävää!

  • jatu sanoo:

    Aika hyvä havainto. Mielenkiintoista nähdä, lisääntyykö vastaavat havainnot vuonna 2012?
    Joulukuussa tulee SUPER JYTKY!!

  • sami sanoo:

    hmmmmm…
    nyt on pakko kommentoida ensimmäistä kertaa
    pe 10,2,2012 klo 0837 mäntsälän kohdalla lahden moottoritiellä
    kuun edessä valopallo 2 min ajan kuun editse etelään
    Venuksen kokoinen…mutta kuun editse…siis ei lentokone
    päivittäin kun ajelee niin kyllä erottaa, kesti noin 2min
    auton keulasta klo 2 suuntaan..oli niin kirkas ja hassu näky että etsin vastausta netistä…ei löytynnä… huomasiko joku

  • sami sanoo:

    eiku 0737…sori…

  • xavier sanoo:

    näin kämppikseni kanssa keravalla parvekkeeltani 9.2.2012 kymmeniä valopalloja jotka lensivät muodostelmassa ja liikkuivat aivan helvetin nopeasti muuttivat väriään ja menivät välillä tosi kauaksikin. kaikki laskeutuivat taajamaan mistä hohkasi paljon valoa minulla on huonoa videokuvaakin kun ei ollut muuta kun kamerapuhelin. en ole ikinä nähnyt mitään vastaavaa ne todellakin oli jotain! aiotaan kämppikseni kanssa mennä tutkimaan aluetta mihin me näimme ”aluksien” laskeutuvan. mietin vaan että hyvin natsaa tämän uutisen kanssa kiittää ja kuittaa

  • Reiska sanoo:

    Eli siis jos voimalinjojen läheisyydessä nähdään valoa (=energiaa), loogisin selitys tälle on maan ulkopuolisen älyn avaruusalus lataamassa akkuja?

  • qwerty sanoo:

    Tässä tapauksessa valot erkanivat sähkölinjoista taivaalle, joten voidaan puhua ufoista.
    Kuten todettua ufoja on nähty paljon voimalinjojen läheisyydessä ja raportoituja havaintoja löytyy siis useita ympäri maailmaa. Muutenkin ufot käyttäytyvät ja osoittavat tiettyjä toistuvaa logiikkaa, kun ufoilmiötä tarkastelee kokonaisuutena – ei yksittäisenä havaintona.

  • ululululululululu sanoo:

    Nexeon, miksi olet noin butthurt? Pilasiko taas joku teoriasi faktoilla?

    Reiska, eikö olekkin loogista? 🙂

  • sjk sanoo:

    samaisena keskiviikkona neljä outoa valopalloa, väritykseltään pääosin sähkösinisiä sekä jonkinlaista väriäkin niistä oli havaittavissa. Ne oli ensin suorassa linjassa, kääntyi viistoon niin että, ylinpallo oli klo 11:ssa ja alin klo viidessä. Koska olin autolla liikenteessä, kadotin näkyvistä hetkeksi metsän vuoksi, sopivan pellon pätkän tultua kohdalle näin ne uudelleen, tällä kertaa olivat pystyssä.

    Olivat juuri ja juuri puiden yläpuolella, nähtyäni ne ekan kerran, ne olivat edessäni klo 11:ssa ja viimeinen havainto kun saavuin ton pellon (matkaa n.500 m) kohtaan, ne olivat takanani, eli olivat todella lähellä. Tämä tapahtui siis Seinäjoella keskiviikkona n.klo 21.15

    Jännä ilmiö jokatapauksessa, oli sitten mikä tahansa.
    Kuljen päivittäin kyseisen paikan ohi, sekä pimeällä että valoisalla, vastaavaa aiemmin ei ole näkynyt.

  • -Suussan- sanoo:

    Heh heh 🙂 Täältä saa kyllä aina parhaat naurut! Kommentit on ihan parhaita!

  • jytky! jytky! joulukuussa jytky!

  • Jussi sanoo:

    Minäki olin jämsässä ihan normaalisti ilta röökillä ku näin jotai valoja. Ensin luulin että tähtiähän ne o mut muut tähdet oli paljon himmeämpiä. Valo jakaantui jossain vaihessa muutamaksi valopalloksi mutta yhdistyi taas yhdeksi.

  • tuplawee sanoo:

    huh jännää, miekii asun lappeenrannas. tääkii on ihme ufo-mesta ku tääl on ollu paljo havaintoja vuosien varrella (mitä olen nyt kuullut) ja taajamakylteissäkin on ufon kuvia :DD en muista onko enää. mut joo ois ollu kuva nähä noi omin silmin

  • minä olen nähnyt joskus taajamakyltissä ufon. en muista missä kaupungissa sen näin.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Nazis on the dark side of the moon 😉

  • nyt tuli jytky!. hirvee jytky! niin hirvee hirvee jytky!. jytky! jytky! jytky!.

  • horrorpop sanoo:

    aku laitela ufo oli ainakin hyvinkään kyltissä

  • miko sanoo:
  • Naali sanoo:

    ”Nazis on the dark side of the moon”

    Heh, jotenkin tuntuu että tuollaisia viittauksia tullaan kuulemaan vielä pitkään, varsinkin 4.4 jälkeen 😀

  • alivuokralainen sanoo:

    ”Ufoja on nähty ennenkin voimalinjojen sekä mm. ydinvoimaloitten läheisyydessä.” – ”Valot muistuttivat pyöreähköä palloa, jossa oli oranssin kirkas valo.”

    Tässä havainto Venäjältä keskiviikona 8.2 (samana päivänä kuin Lappeerannan havainto – tosin kaukana rajalta Chelyabinsk)

    http://www.youtube.com/watch?v=OfKlECFuR_A

  • .... sanoo:

    B.Borg 12.2.2012: ”Tämä ilmoitus saapui SUTille jo 9.2.2012 mutta sitä ei hyväksytty Havaintotietokantaan sen takia että siitä puuttui kaikki ilmoittajan yhteystiedot.

    Se että se sittenkin nyt hyväksytään johtuu yksinkertaisesti siitä että ilmoittaja on lähettänyt ilmoituksensa myös Etelä Saimaa-lehdelle ja tämä ilmoitus on julkaistu sen jälkeen monessa muussakin paikassa.

    Siksi epäilin heti alussa ja epäilen edelleen että kyseessä on huijaus.

    Toinen seikka joka puhuu huijauksen puolesta on se että joku vuosi sitten olin itse mukana kansainvälisessä työryhmässä joka keräsi maailmalta tietoja ja valokuvia ja videoita valopalloista joita oli havaittu nimenomaan muuntajien tai voimalinjojen yllä. Vaikka tällaista aineistoa saatiinkin jonkin verran niin yhdessäkään tapauksessa ei tullut esille että olisi samanaikaisesti havaittu 8 valopalloa, tai edes 7 tai 6 tai 5…

    ” Tieto ” näistä 8: sta valopallosta on levitetty hyvin systemaattisesti eri paikkoihin joka sekin on poikkeuksellista.

    Muutan mielipidettäni heti kun siihen löytyy syytä.”

    Lähde: SUT Havaintotietokanta http://www.suomenufotutkijat.fi

  • Nova sanoo:

    Elkää naurako,
    olen itsekkin nähnyt kaverin kanssa 2v takaperin tampereella kirkkaan isohkon valopallon joka lensi noin muutamien minuuttien ajan näköetäisyydellä ja katosi
    joka tapauksessa ufo havaintoja tulisi nimenomaan tutkailla kokonaisuutena ja etsiä eroavaisuuksia,turha näitä sivuutta on.

  • Akvinolainen sanoo:

    Mielenkiintoinen havainto ja linjassa muiden samankaltaisten kanssa. Yhtä vaikea ymmärtää kuin hauella sillan rakentamisesta. Hoo moilasena. Harmi vaan ettei ole mitään videota tai valokuvaa tai mieluummin useammalta suunnalta kuvattuna. Joten todistus jää kuulopuheisiin.

  • ufolyhty sanoo:

    Chinese Sky Lantern!! http://www.youtube.com/watch?v=mTWC5pm29C0
    Näitä on nähty ja tämä tapaus ei ole muiden Lappeenrannan havaintojen kanssa linjassa. Epäillään huijausta.

  • tjaa.. hyvinkäällä en nähnyt kyseistä kylttiä.. voi niitä olla muissakin kylteissä

  • Isojalka sanoo:

    Jatu: Miten Perussuomalaiset liittyvät tähän Hanhijärven ufo havaintoon? Itse en oikein näille yhteistä tekijää löytänyt, mutta sitähän mä kysyin.

  • jatu sanoo:

    Ei Persut liitykkään ufo havaintoon. Heitin vaan jytky sanan ilmaisemaan ”tulevan” tapauksen suuruutta.
    Ketkä uskoo ufoihin tuo päivä saattaa olla meille se The Jytky?

  • alivuokralainen sanoo:

    … löytyy tämmöisiä 8 valopallon havaintoja, mutta niitä ei kai ole yhdistetty mitenkään mihinkään voimalinjoihin tai muuntamoihin.

    myös lappeenrannan hanhijärven valot ovat olleet suht ylhäällä(SUT:n ilmoituksessa lukee alimmillaan ehkä 100m – mutta aivan muuntoaseman yläpuolella.) nyt jutusta saa sen käsityksen, että ”aivan voimalinjojen päällä” olisivat olleet. (mikä lie mahtaa olla pylvään korkeus paikan päällä –> valojen etäisyys johdoista?)

    ja tässä muutama esimerkki ”8 valopalloa” -tapausta:
    Sudak, Crimea, Ukraina 2011 http://www.youtube.com/watch?v=V-AhW_V02BQ
    Pietari, Venäjä 2011 http://www.youtube.com/watch?v=io_5QK-DV_A

    … samoja ufolyhtyjä, vaiko jotain muuta? 🙂

  • Samppa sanoo:

    Tuommosia tuli nähtyä intin leirillä vähän aikaa sitten. Hetken luulin ufoiksi, mut skaapparit sanoivat, että ne pallot ovat jotain ilmavoimien ohjusprototyyppejä. Uskottavin selitys, mitä itse olen kuullut.

  • paranormaaliHULLU sanoo:

    No lol, sähköpurkaus.

  • Empz sanoo:
  • lolasd sanoo:

    Koronapurkaus ei ole silmin havaittavissa oleva ilmiö, siihen tarvitaan ihan spesiaali laitteet!@nexeon

    Koronapurkauksenhan näkee ihan paljaalla silmällä jos siitä lähdetään

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Korona_(suurj%C3%A4nnitetekniikka)

    http://www.youtube.com/watch?v=V_K6ZI-KNzI

    Ja totta, normaalin loisteputken voit saada palamaan lähellä linjaa, muistaakseni noissa hommissä läpilyöntijännite on 1Kv/1cm

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto