ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Lontoossa havaittiin valopalloja

The Telegraph raportoi Lontoossa havaituista valopalloista, jotka saatiin kuvattua videolle.

Tietojen mukaan videopätkä on kuvattu Great Portland Streetilla.

Videolla näkyy muutama ihminen katsomassa taivaalle ja osa heistä on varustautunut kännyköin ja videokameroin kuvaamaan tilannetta, taivaalla näkyy myös useita kirkkaita valopalloja jotka lentelevät tehden erilaisia liikkeitä. Yksi valopalloista tulee aika lähelle näyttäen suuremmalta kuin muut kauempana lentävät kohteet.

Ensivaikutelmani videosta oli se, että tilanne näytti jotenkin lavastetulta ja valopallot tietokoneella tehdyiltä, mutta en voi sanoa enempää videota tarkemmin tutkimatta. Osa videon kommentoijista pitää sitä selvänä feikkinä. Mitä mieltä te olette, mitä on videolla lentelevät kohteet?

EDIT: Videoita Lontoon ufoista löytyi lisää, eri kuvakulmista kuvattuna. (kiitos lisävideoista mjaalle)

Lähteet: youtube.com ja telegraph.co.uk

Kiitos vinkistä Oodielle, Henrille, Jepalle, Ufomiehelle, Jarpille, Castillolle, Riikalle ja Paulille. 🙂

[ad#tra-2]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

42 kommenttia aiheeseen: Lontoossa havaittiin valopalloja

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • jatu sanoo:

    Mielenkiintoinen video, mutta onkohan se aito? Kohdassa 02:03 se pätkäsee ihmeellisesti.
    Mitä raati sanoo aitoudesta?

  • jatu sanoo:

    Harmi juttu, mutta tuossa on saman kaverin toinen video viikko takaperin: http://www.youtube.com/user/alymc01#p/u/1/8nN6mhnD7E0

  • Vien1 sanoo:

    Kai siellä ny jotain oli taivaalla ku muitakin ihmisiä sinne katteli.

  • Katjuska sanoo:

    Minusta voi hyvinkin olla tosi kyseessä.

  • Ampuj4 sanoo:

    tuo ns ”pätkäsy” ei oo oikeastaan mikään pätkäsy vaan valkoinen objekti häviää pilveen. En osaa sitten sanoa muuta.

  • Reiska sanoo:

    ”It is filmed out side the office (there is another film inside the office) of a company called BEAM.tv which is owned by the special effects company ’The Mill’. 44 Clipstone Street for those that want to see it in Google Maps, then go to Beam.TV and look at the address at the bottom.”

    Lontoota taitamattomille, uutisen video on kuvattu BEAM.tv-mainosfirman ulkopuolella, ja kyseisen firman omistaa The Mill erikoisefektiyhtiö. jatun linkkaama video on kuvattu kyseisen firman ikkunasta.

  • mjaa sanoo:

    Ovatko nämä samasta tapauksesta eri kulmasta kuvattuina?

    http://www.youtube.com/watch?v=wQmut0XtD3s

    http://www.youtube.com/watch?v=XtiylJCma9c

  • Wespa sanoo:

    Kiitos lisävideoista mjaalle. Näköjään näitä videoita oli tosiaan lisää youtubessa eri tunnusten lisääminä. Päivitin videot artikkeliin. 🙂

  • jatu sanoo:

    Jaa’a en normaalisti ole skeptikko, mutta mutta. Katsotaan ilmestyykö lisää videoita? Tällä kertaa ei ainakaan voi huonosta laadusta haukkua. Kaikki 3 on hd tasoista kamaa.

  • Gona sanoo:

    Onneksi sentään on nyt laadukas kamera näissä videoissa.. Mutta taas mahdoton sanoa onko fotarin ja sony vegasin yhteistyö vaan saumatonta jollain vai onko kuvannut ko. videot oikeasti.

  • Nexeon sanoo:

    Video efektien parissa työskennelleenä voin sanoa, että nuo tuollaiset pallerot on helppo luoda leijailevan taivaalla lentäen pilvien läpi jne. En kuitenkaan väitä etteikö videot voisi olla aitoja, jätän tilaa eri mahdollisuuksille 🙂

  • MothMan sanoo:

    Parissa muussa videossa on kommentoitu, että kun katsoo joidenkin pallojen liikettä ja vertaa niitä kameran liikkeeseen, ei ole täysin saatu kompensoitua kameran liikettä niistä pois. Muut ihmiset ekalla videolla on kuvaajan tuttavia jotka ovat juonessa mukana. Nämä muut videot saattavat näiden postaamia tms. Satavarmaksi en mene toki sanomaan.

  • Arulux sanoo:

    Juu, efektifirman mainoskikkahan tuo oli. Hieno video sinänsä, mutta harmi että osataan tehdä kokoajan parempia ja parempia feikkejä.

  • Jokke sanoo:

    Ihan selvä feikki vaikuttais olevan. Nää on just näitä muka hyviä yrityksiä.Jos ajateltais, että nuo ovat oikeasti aitoja, niin silti ei noissa palloissa juuri mitään ihmeellistä ole.
    Luonnollinen selitys noille kyllä löytyy kunhan käyttää järkeään eikä usko kaiken maailman huuhaa juttuihin…

  • P_S sanoo:

    ”Luonnollinen selitys noille kyllä löytyy kunhan käyttää järkeään eikä usko kaiken maailman huuhaa juttuihin…”
    no kerroppa Jokke se luonnollinen selitys.

    nyt on videoissa jo sitten vähän liian hyvä kuvanlaatu ja kadulla näytti porukka kuvaavan kännykkäkameroilla. vois kuvitella, että samasta tapauksesta olisi paljon enemmän ja erilaatuisia videoita.

  • Akvinolainen sanoo:

    Ei kyllä ihan vakuuttanut ja videoissa on se ongelma että nykyään pystytään animoida mitä hyvänsä ja päivä päivältä paremmin mitä tahansa, joten niiden todistusvoima on kadonnut.

    Kait se olisi omin silmin nähtävä. ;@(

  • Thene sanoo:

    Kaksi viimeistä videota näyttää feikatuilta. Esimerkiksi tuon kolmannen videon lopussa nuo valopallot tuntuis liikkuvan kameran mukana, ihan kuin ne olisivat linssissä kiinni. Vähän sama vaikutelma toisessa videossa. Ensimmäinen sen sijaan näytti aidolta, mutta feikattavissa sekin on.

  • Jake sanoo:

    Nnnoo.. Fotarillahan tuo ollaan voitu tehdä, mutta ei mikään huono video. Ihan mahdollista, että tuo on aito.

  • pauli sanoo:

    Hyvä yritys, mutta taitaa olla selvä feikki.
    Esim. miksi kamera ei missään videossa yritä seuraa valopisteiden liikettä? Varsinkin kaksi viimeistä videota on selkeesti ollut vain ”stokkivideota” johon on lisätty valopilkut ja kuka kuvaa noin pitkään pelkkää tornia? Silta videossa oli vielä koneella tehty jälkikäteen jotain zoomaus/pannaus efektiä…

  • Gona sanoo:

    Tuosta ekavideosta tekee vähän uskottavamman kun muutkin kattelee ylös, jopa shopkeepperi joka on kadun toisella puolen jotain 50 metriä noista muista tyypeistä.

  • Soulreaper sanoo:

    Kieltämättä haiskahtaa Jerusalemilta.

  • Gnosis sanoo:

    Itse veikkaisin mocha, tai joku muu trackeri ja ae + optical flares…

  • HUGE sanoo:

    Ensimmäisen videon perusteella voisi kuvitella aidoksi, mutta jälkimmäiset videot on melko tökeröön näköisiä feikkejä.

  • Joku sanoo:

    Helposti feikattavissa esim. leijoilla ja ledivaloilla

  • MothMan sanoo:

    Joku:
    kesäkuu 27, 2011 16:30

    ”Helposti feikattavissa esim. leijoilla ja ledivaloilla ”

    No teepä sellainen video niin verrataan.

  • Jopelius sanoo:

    Ihmeellisesti valopallot liikkuu jonkin verran kameran liikkeiden mukana taustaa vasten – olisiko sittenkin feikki?

  • Joku sanoo:

    Mothman itse asiassa noi on mun tekemiä.

  • Kimi sanoo:

    Vimosessa videossa näkee kyllä juu selvästi miten pallot mutkittelee kameran tahdissa. Busted

  • Ogeli sanoo:

    Itselläni on ainakin yksi kirjoitamaton sääntö käytössä mitä tulee näihin ufovideoihin ym. muuhun paranormaaliin: jos kuvanlaatu on liian heikkoa niin video on luultavasti feikki. Jos kuvanlaatu on taas liian hyvää, niin se luultavasti onkin jonkun taidokkaan tyypin tai tyyppien projekti johon on aikaa hieman enemmän käytetty jollain videoeditointisoftalla. Juuri näistä en nyt kuitenkaan osaa mennä sanomaan.

  • Tanja sanoo:

    Todennäköisesti luulisitte aitoakin videoa feikiksi jos sellainen tänne putkahtaisi. Hih.

  • Liz sanoo:

    Miksi muka kaikki on aina feikkejä suurimman osan mielestä..? On joko liian huono laatusta, liian hyvä laatusta, liian helposti feikattavissa jne.. tehkää sitte ite perässä tai todistakaa satavarma feikeiksi! Mun mielestä oli ainaki hyviä videoita! Aitoja tai ei..

  • yenn sanoo:

    Mä kuulin jutusta aamupäivällä radiosta, ja oli pakko tulla tsekkaa video netistä…
    Kyllä tuo mut vakuutti enemmän ku mikään muu ufoihin viittaava tähän mennessä.

  • Gona sanoo:

    Lainattu ogelilta:

    ”Itselläni on ainakin yksi kirjoitamaton sääntö käytössä mitä tulee näihin ufovideoihin ym. muuhun paranormaaliin: jos kuvanlaatu on liian heikkoa niin video on luultavasti feikki. Jos kuvanlaatu on taas liian hyvää, niin se luultavasti onkin jonkun taidokkaan tyypin tai tyyppien projekti”

    Nykyään joka toisella on HD videokamera kännykässä, joten joudut melkein ottamaan tuon toisen vaihtoehdon pois..

  • Ogeli sanoo:

    Tähän asti tuo materiaali on yleensä ollut aika monessa videossa ala-arvoista, mutta nyt HD-aikana taso on kyllä parantunut huimasti. Valitettavasti joukkoon vaan mahtuu niin paljon feikkimateriaalia, ettei tiedä enää mihin uskoa. Itse kyllä siis uskon ufoihin, en vaan kaikkiin videoihin.

  • Hexa^^ sanoo:

    laittakaapa tulokset tiskiin minkä pohjalta väitetään tämän olevan Feikki?.

  • tmuzki sanoo:

    Toi siltavideon zoomailu ja kameran tärinä näyttää aika feikiltä effectiltä ja nuita muita videoita en jaksanut edes kahtoa kun niillä ei nykypäivänä ole mitään todistusarvoa. Uskon vain jos itse näen. Mitä järkeä olisi vain lennellä taivaalla kun voisi tulla sanomaan käsipäivää tänne maan kamaralle.

    Kyllähän minä toki sen uskon että maa ei voi olla ainut paikka maailmankaikkeudessa missä on elämää. Sehän olisi järjetön ajatus.

  • Naali sanoo:

    minusta tuo näytti kyllä tietokoneella tehdyltä, varsinkin ne pienet valopallot mitkä siinä alussa kiisi ohi…

  • Kimi sanoo:

    Hexa, katsoin yhtä videoo,tuota viimeistä 20 sekkaa ja siitä sen jo huomasi, en jaksa toistaa aikasempaa kirjoitusta.

  • :p sanoo:

    Kyl sen näkee siit viedosta ku se oikee ufo kuvataan… paikanpäällä kiljuntaa ja paljon ihmisiä juoksentelee ja ihmettelee mikä siellä taivaalla o

  • sacu sanoo:

    Arvostan skeptisyyttä, mutta liian pitkälle vietynä skepsismistäkin voi tulla uskonto – ja sanasta ”feikki” oma uskontunnustus. Jokaisen ufovideon kohdalla on helppo julistaa tekele saman tien feikiksi, aivan kuin se lisäisi omaa turvallisuuden tunnetta ja varmuutta, ettei tuntematonta ja vierasta tarvitse kohdata. Ufo-videoita on kuvattu varmasti satoja tuhansia, ja varmasti suurin osa niistä on väärennöksiä tai muuten vain luonnollisesti selitettävissä. Ajatelkaapa, että silti riittää, että yksikin video noiden satojen tuhansien joukossa on aito. Silloin maan ulkopuolisten vierailijoiden olemassaolo on todistettu. Siihen riittää yksi ainut video!

    En väitä että tämä video olisi sellainen, mutta aika perhanan hyvä väärentäjä täytyy olla kyseessä. Toisaalta tuntuu aika mahdottomalta, että lentävät lautaset pyörisivät ilmakehässämme eikä niistä kuitenkaan ole saatu vielä ”virallista” havaintoa. Tai on mahdollista, että noita havaintoja on lukuisia, mutta yksikään valtio ei uskalla niitä virallistaa kuin vasta sitten, kun muu ei enää auta.

  • TODELLA MATAVA NÄKY<3<3<3—-SIINÄ HE NYT OVAT—-USKOKAA JO MITÄ NÄÄÄTTE::::VAROEN NÄYTTÄYTYY,ETTEI IHMISET JÄRKYTY,,,PALLOT OVAT #TIEDUSTELU ALUKSIA" ISO VALKOINEN EKA VIDEOS ON EMÄALUS<3<3<3.IHANA NÄKY<3<3<3:TOTTA JA TODELLISUUTTA;OLISIVAT VOINEET TUTKIA ALUETTA MYÖS#NÄKYMÄTTÖNÄ#YLEENSÄ KUN HEITÄ KATSOO PITKÄÄN:::MUTTUVAT SAIPPUAKUPLAN OLOTILAAN JA LÄHTÖ PAIKALTA;;;;;NIIN NOPEA;SIKSAKKIMAINEN;SUORALINJA;;;ETTEI IHMISSILMÄ!!!AIVOT SITÄ EDES TAJUA!!<3<3.TAHTOO PIKKUHILJAA YHTEYTTÄ NÄKYVÄSTI MEIDÄN SIVILISAATIOON—-RAUHAN JA AVUNANNON MERKEISSÄ!!!POSITIIVISESTI:::MAAPALLOMME PELASTAJAT!!!—VAI OLEMMEKO JO TUHONNEET ASUINSIJAMME???MIETIPPÄ OMAA ELÄMISEN TYYLIÄ??? TÄMÄ PAIKKA JOKA YMPÄRÖI SINUA ON SINUN ELÄMÄSI!!EI ROSKAUS;SAASTUTUS;TURHAMAISUUS:::YMS;;;HÄLLÄVÄLIÄ TYYLISI!!!MIETI HETI–PYSÄHDY—ONKO SINULLA,JUURI SINULLA MAHDOLLISUUS TEHDÄ OMAOSASI;;;ETTÄ EMME TUHOA PLANEETTAMME;JOLLA MEILLÄ OLISI HYVÄ ELÄÄ;;;;TULEVAT SUKUPOLVAT;TERVEINÄ;ILOISINA;JA ELÄMÄÄ RAKASTAVINA<3<3<3;VIELÄ PALATAKSENI VIDOS;;;OVAT AITIJA<<<3<3
    ITSE OLEN NÄHNYT VASTAAVAN;;;EIKÄ EPÄSELVYYTTÄ OLE<3<3<3;JOTEN NYT LAITA ELÄMÄSI;YMPÄRISTÖSI JA KOKO YHTEISÖSI PÄIVITYKSEEN—<3<3 NIIN ME PYSTYMME ELÄMÄÄN ONNELLISINA;TERVEINÄ;POSITIIVISINÄ JA KANSSAIHMISIÄ:KUNNIOITTAVINA JA RAKASTAVINA IHMISINÄ::::MEHÄN OLLAAN VAINPIENI OSA TÄTÄ MAAIMANKAIKKEUTTA;MUTTA TÄRKEÄ OSA—SELLAINEN….JOSTA MEIDÄN ON!!!PIDETTÄVÄ HUOLTA!!!!<3<3<3.

  • Camilla Lehtonen sanoo:

    nykyää tulee paljon noita ”ufoja”…minun oma käsitykseni niistä on semmoinen että voihan ne olla jotain auringon kautta heijastuineita asioita avaruudesta? Itse en usko yhtään näihin ufoihin… Jos näkisin semmosen kunnon kuvan ja selvän semmosen ja luotettavasta tiedonlähteestä niin se sitten saattaisi muuttaa oman käsitykseni asiasta.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto