ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Vuoden 2011 kevään viljapeltokuviot

Viljapeltokuvio West Woodissa

Pistäkää tämä sivusto kirjanmerkkeihin mikäli viljapeltokuviot kiinnostavat: tänne kootaan kuvat sitä mukaa kun niitä ilmestyy ja tässä on uusimmat, joista uusin on tältä kuulta (kesäkuu 2011).

Sivustoon pääsee tästä

Pistetään loppuun vielä suht vanha tapaus, mutta sitäkin mielenkiintoisempi:

http://www.youtube.com/watch?v=-4CYcp5wObs

 

Tykkäys ja jakotoiminnot:

31 kommenttia aiheeseen: Vuoden 2011 kevään viljapeltokuviot

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Jatu sanoo:

    Todella hienoja kuvioita, osa on varmasti ihmisten tekemiä huijauksia.
    Osa on niin taidokkaasti tehty ja aikaa vieviä, että pistää ihmettelemään kuka ne on tehnyt?

  • FDR sanoo:

    ”Oikean” ja ihmisten tekemän viljakuvion erottaa lukemani perusteella todella helposti, kun asiaa ryhdytään tutkimaan paikan päällä.

    Oikeissa kuvioissa vilja ei ole taittunut maata myöten, vaan taipunut pehmeästi 10-50 sentin korkeudelta 90 astetta, mikä ei onnistukaan näillä lauta plus naru-tempuilla.

  • Toinen Puoli sanoo:

    Höpöhöpö-hommaa http://www.circlemakers.org/

  • KeyWay sanoo:
  • Wespa sanoo:

    Circlemakersien kuviot on ihan amatööritasoa verrattuna hienoimpiin kuvioihin. Ja kaikenlisäksi tehty isolla rahalla päiväsaikaan ja monesti prosessia jatkettu usean päivän ajan. Taidokkain ihmisten tekemä (ihmisten tekemäksi varmennettu) kuvio on mielestäni se Firefox -logo. 🙂

  • yjy sanoo:
  • ippos66 sanoo:

    Mahtoiko kukaan huomata heti videon alussa kun lehti tulee näkyviin niin tumma varjo kulkee vasemmassa reunassa viistosti ylöspäin.

  • Jake sanoo:

    Kiinnostava tuo linnki Andrew Crossesta, mutta miten se liittyy mihinkään. Tuo video on myös mielenkiintoinen. Ja kun siinä viestissä (Joka oli se Maasta lähetetty viesti, mutta Alienien versio siitä) oli jollain kirjoituksella maan sijainti, eikö sen viljapeltokuvion avulla oltaisi voitu paikantaa ne mahdolliset muukalaiset jotka olivat mahdollisesti lähettäneet tuon viestin..

  • Christyyh sanoo:

    JAKE: Kaipa se olisi mahdollista mutta eipä noi vuonna 2001 kai ajatelleet asiaa siltä kannalta. Jäivät vaan seisoskelemaan ja ihmettelemään.

  • Ampuj4 sanoo:

    Juu siis. Monet näistä peltokuviosta on ilmestyneet just yön aikana. Eli Tyhmempikin tajuaa maalaislogiikalla missä mennään. :\

  • jatu sanoo:

    Eii noita kuvioita yhdessä yössä tehdä, varsinkaan pimeässä.

  • Nexeon sanoo:

    Skeptikko mikä skeptikko, ei usko vaikka alieni seisoisi nenän edessä tervehtimässä.

    Uskon että joku valtion järjestämä ryhmä tutkii ja on tutkinut näitä peltokuvioita jo vuosia ja tietävät näistä hyvin luultavasti rutkasti enemmän kuin mitä valtamediassa on kerrottu. En yhtään ihmettelisi vaikka armeija olisi kiinnostunut aiheesta…

  • vilijo sanoo:

    ettikää tämän niminen dokkari viljaympyröistä- The.Truth.Behind.Crop.Circles-.. meinaa tekevät aika hienon ympyrän muutamas tunnis!..

  • vilijo sanoo:

    tekevät muuten pimeässä ja yhdessä yössä kovan luokan kuvion.. eiköhä nämä ole ihmisen tekosia kaikki…

  • Ampuj4 sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=lOlwyXkick4 siitä voi kattoa kdokkarin noista ympyröistä. Joku ryhmä oli mennyt siis nauhoittamaan ”viljaympyrä aktiivisella alueella” kuvion jonka tekeminen kesti todellla vähän aikaa ottaen huomioon kuvion koon ja tämä tapahtui yöllä. Ja kaikki matsku on videoitu. En tiedä millasen skeptikon tuohonkin sitten vaatii että ei usko…

    Ainoa selitys kyseiselle sitten lieneekin että koko juttu on hoax mitä vähän epäilen. Ei ole ainakaan tullut vastaan mitään missä olisi kerrottu kyseisen jutun olevan hoax. Tietenkin jos joku sellaisen väittää jostain löytäneesä niin tänne vaan.

  • Nexeon sanoo:

    Viljo:

    Miten sitten selität sen, että ns. ”aidoissa” viljapeltokuvioissa vilja on taittunut n. 40-50cm maasta ilman että se on katkennut, mitattavissa olevan säteilyn? Ihmisten tekemistä viljapeltokuvioista erottavia tekijöitä oli muitakin, mutta en nyt tähän hätään satu muistamaan kaikkia.

  • Wespa sanoo:
  • Akvinolainen sanoo:

    Joissain kuvioissa kortta ei näyttäisi olevan edes taitettu, vaan varressa olevia pieniä silmuja on lämpökäsitelty jollain lämmönlähteellä(mikroaalto), jolloin varsi taittuu itsestään. Se on kummallista miksei kaikkiin kuvioihin liitetä kuvausta miten korsi on taittunut, vaan aina pelkkiä valokuvia. Huonoa ufo-tutkimusta järjestään.

  • Nexeon sanoo:

    Kiitos Wespa linkistä, luin lähes kaikki kommentit läpi kyseisestä 2008 vuoden aiheesta. On outoa miten jotkut eivät tunnu ajattelevan asiaa esim. siltä kannalta, että jotkut meitä älykkäämmät ”olennot” ulkoavaruudesta yrittävät viestittää meille jotain universaalilla kielellä, jonka meidän muinaiset esi-isät osasivat ja joka on tänä päivänä meiltä kadonnut/piilotettu. Asiaa voi kuvitella toisinkin päin:

    Jos me ihmiset olisimme löytäneet planeetan jossa ”älykästä” elämää, emme suinkaan ryntäisi sinne isoilla lentävilla aluksillamme sillä he saattaisivat vastata tulella takaisin (aivan kuten me tekisimme jos meidän ilmatilaa ”loukattaisiin”). Joten kuinka sitten kommunikoida heidän kanssa ilman että lähestyminen otetaan vastaan vihamielisenä? Ehkä nämä viljapeltokuviot vain ovat yksi tapa kommunikoida ystävällisesti? Miten me ihmiset hoitaisimme ensikohtaamisen vieraalla planeetalla? Tykit ja kiväärit laulaen? Väkisin planeettaan tunekutumisella ja laskeutumalla? Kuinka viesti täysin vieraille ”olennoilla” olevasi ystävä, etkä vihollinen? Asioita pitää pystyä ajattelemaan eri perspektiiveistäkin ja faktojen sijaan jätettävä tilaa mahdollisuuksille 🙂

    En siis suinkaan väitä, että viljapeltokuviot ovat alieneiden tekemiä, mutta en myöskään pois sulje sitä vaihtoehtoa. P.S. Lopettakaa se ”UFO” sanan käyttö joka lauseessa jos ette edes tiedä mitä se tarkoittaa.

  • Ogeli sanoo:
  • Hexa^^ sanoo:

    nexeon,kyllä ufo sanaa voi käyttää puhuttaessa vieraan älyn tekosista.
    sillä ufo on sana jonka jokainen osaa yhdistää ”alieneihin”.

  • Nexeon sanoo:

    Hexa, näinhän se asia on, mutta kun rupeaa tarkemmin pohtimaan UFO sanan merkitystä, saattaa kyseinen lause jossa tuota UFO sanaa käytetään, alkaa kuulostamaan merkityksettömältä. Jos puhun renkaasta, mihin sä sen yhdistät? Autoon? Polkupyörään? Moottoripyörään?…

  • vilijo sanoo:

    @Nexeon: no tuota en ole koskaan nähny videota/kuvaa niistä 30-50cm juuren yläpuolelta taipuneista kuvioista!! jos teil on linkkiä (mielellään videoon) niin laittakaa ihmeessä=) oon kyl vuosi tolkulla lukenu/katellu dokkarii näist… mut ku ei ole niin vakuuttavaa jälkee näkyny… esim edellä mainittua juuren yläpuolen taipumista!!

  • päivielina sanoo:

    kauniita ja mielenkiintoisia kuvioita. onkohan kukaan tehnyt kuviota peltoon ”vastaukseksi” tai kysyny että ”WHAT DO YOU MEAN”,kyllästyttään nää arvailut.että mikä niiden sanoma on.

  • FDR sanoo:

    Juu, onhan noit viljaympyräsivuja tullut luettua muutaama, niin lisään vielä vaikeusastetta.

    Jos viljan korret ovat paitsi taipuneet pehmeästi, ne ovat menneet myös tietyllä tavalla ”palmikolle”, eli tietty kuvio viljan lakoontumisessa toistuu esim. suuren kuvion jokaisessa yksittäisessä ympyrässä.

    Ja mitä niitä ympyröitä olikaan suurimmissa tavatuissa kuvioissa, muistaakseni yli 400…

  • LaaLaa sanoo:

    Tuosta West Woodin kuvasta tulee vähän mieleen tämä

    http://www.kelttikorut.com/-fi/index.php?p=productsMore&iProduct=1548

  • WM_ sanoo:

    Joo, aika kelttiläisen näköinen :p

  • ht sanoo:

    tuo enimmäinen kuvio näyttää naamalta ihmisen tai alienin naamalta.

  • Minä Vaan sanoo:

    Pitäisi meidänkin jättää viesti niille alieneille viljapeltoon. Kirjoittaa vaikka englanniksi tervetuloa maapallolle 😀

  • Ogeli sanoo:

    Tässä yksi uusi:
    http://www.cropcircleconnector.com/2011/cherhillwhitehorse/cherhillwhitehorse2011a.html

    Tekijöiltä löytyy ainakin huumorintajua, hah! 😀

  • Ogeli sanoo:

    Jin & Jang lohikäärme:
    http://www.youtube.com/watch?v=raIfxW5we_U&feature=player_embedded

    Nuo 33 palloa kuvastavat ihmisen selkärangan luita.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto