ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

UFO:ja uutisissa -video

Tässä hieno video UFO-tapauksien uutisoinneista:

Hyvin mielenkiintoinen UFO kohdassa 03:38

[ad] Empty ad slot (#1)!

Tykkäys ja jakotoiminnot:

15 kommenttia aiheeseen: UFO:ja uutisissa -video

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Zeerios sanoo:

    ”UFO kohdassa 03:38”
    Miksi? koko video on täynnä ufoja.. tosin mielenkiintosin on varmaan toi area 51 puhelu lopussa.

  • Malja sanoo:

    Toi puhelu on kyllä vakuuttava, sitä ei voi kieltää. Joko se puhuu totta, tai on tosi hyvä näyttelijä..

  • WM_ sanoo:

    Zeerios, sori, siihen piti kirjoittaa muutakin, jäi näköjään lause vajaaksi 😀 Korjattu!

  • roxie sanoo:

    Me nähtiin n. kuuden kaverin kanssa, oisko ollu viime marraskuussa, tosi omituisia ”tähtiä” taivaalla.

    Kaveri soitti ja sano, että taivaalla näkyy omituisia tähtiä ja pyysi meitä, minua ja poikakaveria, katsomaan olisko täälläkin ja siellähän niitä oli. ”Tähdet” oli sellaisia pronssin ja oranssin välkkyviä ja olivat tuollaisissa kolmioissa, mitä videollakin näkyy. Se oli tosi omituista, en oo koskaan nähnyt mitään vastaavaa.

    Asutaan Oulussa ja kaverit, sillä hetkellä, olivat n. 45km etelässä Oulusta ja me kaikki nähtiin sama ilmiö. Harmi, kun ei saatu videokuvaa. Yritin digikameralla, mutta se on niin huono ettei kuvasta saanut mitään selvää.

    Nyt olen vakuuttuneempi siitä, että ne olivat mahdollisesti UFOja, sillä Moskovan ilmiö näyttää aikalailla samalta, mitä me nähtiin. 🙂

    Jännittävää!

  • Hullunen sanoo:

    Nuo spiraalit näyttää että ne olis heijastettu jollakin valolla tuonne taivaalle.

    Tuossa huhtikuussa kun olin koneella katselin siitä näytön ylitte tähtitaivaalle niin semmonen siis ihan tähden kokonen ja näkönen meni siellä muiden tähtien ”seassa” melkosta vauhtia. Se kesti jotain 10-15 sekunttia kun ehdin veljellenikin näyttämään. Sit tuli näkökentän eteen jo puita etten nähny enempää. Siis ei ollu mikään tähdenlento. Meni vaan tasasta vauhtia ihan vaakasuoraan koko ajan. Siitä asti olen kyttäilly aina yöllä hetken aikaa taivaalle, mutta ei tälläi kesällä näy kovin hyvin mitään.

  • Wespa sanoo:
  • Nexeon sanoo:

    Hullunen: näkemäsi liikkuva tähden kaltainen tasaisesti liikkuva ”valo” oli mitä luultavimmin satelliitti. Olen nähnyt näitä hyvin usein ja joskus jopa useita samaan aikaan.

    roxie:n kirjoittama tapaus oli mielenkiintoista luettavaa, olen nähnyt noita ”UFO kolmioita” monissa videoissa ja nähnyt niiden liikkuvan muodostelmassa jne. Aloin jo jossain vaiheessa uskoa tätä feikatuksi, mutta tämä ainakin vahvisti epäilykseni vääräksi, ehkä kyseessä on jokin tuntematon ilmiö tai tosissaan UFOja. Luotan nykyään enemmän ihmisten omiin kokemuksiin kuin kaiken maailman videoihin yms. Ufo videon kohdalla kun saa olla hyvin tarkka ja varovainen ennen kuin rupeaa kaikottamaan kaikille aidoista UFO:sta.

    Sitten vähän vielä tästä videosta: ”Four lantern like objects forming a diamond shape in the air” ja sitten uutisankkuri sanoo ”Aviation experts say they don’t know what it was, it wasn’t a plane” Kuinka moni lentokone on timantin muotonoinen? Kuinka moni lentokone hohtaa lyhtymäistä valoa ja muodostelee timantti kuvioita ja kolmioita taivaalle?? Tämän takia alan jo pikkuhiljaa kyllästyä tuohon ”lentokone” kommenttiin, eiköhän kuka tahansa osaa päätellä, että se ei ollut lentokone!? Enemmän mua jäi kiinnostamaan seuraavat kohdat

    4:18 New York 2010
    6:33 California 6 Tammikuuta 2011
    7:23 Venäjä 7 Maaliskuuta 2011

    Ja tuo puhelu tuossa lopussa, olen kuullut tuon videon joskus kauan sitten YouTubessa ja täytyy sanoa, että todella vakuuttavalta kuulosti ellei kaveri tosiaan ole todella hyvä näyttelijä. Enemmän jutusta teki uskottavan se miten radio-aseman laitteet ”rikkoontuivat” puhelun aikana ja sai lähetyksen ja puhelun katkeamaan, sattumaa? Enpä usko…

  • WM_ sanoo:

    Wespa, kylläpä sattui! En äkkiseltään muista nähneeni tuota 😀 No, olkoon vaikka kertauksen vuoksi. Näitä sattuu.. (:

  • Paavo sanoo:

    Kiva ”ufo”-video kun mukaan oli otettu myös rakettien polttoainepössäyksiä. No, mikä nyt kenellekin on tuntematon lentävä esine.

  • WM_ sanoo:

    Aika kumma jos Kiina ei kerro lentokentälleen lähettäneensä rakettia ja koko lentokenttä suljetaan kyseisen raketin takia..

  • attesetä sanoo:

    Joo ja tämäki ollu täälä jo useampi kuukausi sitten, jotain uutta kiitos 🙂

  • attesetä sanoo:

    http://www.youtube.com/user/enakidu tuli vain mieleen että käykäähä vilkuileen , iha hyvää materiaalia. Tosin en kaikkea oo vielä ehtiny vilkuilla, mutta tuo nightvision pätkä o aika näppärän olonen.

  • attesetä sanoo:
  • WM_ sanoo:

    ^Foorumilla on muistaakseni tuosta.

  • Hullunen sanoo:

    http://www.youtube.com/user/MOREseeingUFOsPA tuollaki kivat night vision pätkät

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto