ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

UFOmateriaalia uutisissa ympäri maailman

Tällä videolla näkyy pätkiä useista uutislähetyksistä joissa on käsitelty ufoja. Video sisältää myös paljon orginaalia materiaalia lähivuosilta, osaa on käsitelty Paranormaali Blogissa jo ennenkin, mutta osa materiaalista on myös varmaan monelle teistä täysin uutta.

Videon lopussa kuulemme myös Art Bellin radioshowhun soitetun oudon puhelun jonka jälkeen lähetys katkesi tai katkaistiin.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

27 kommenttia aiheeseen: UFOmateriaalia uutisissa ympäri maailman

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Tapio sanoo:

    Miten toi viiminen puhelu pitäis tulkita?

    Äijä aika hysteerisenä soittaa ja selvästi ”varoittavalla” sävyllä vielä 😀

    ”they’ll triangulate on this position really really soon”
    -> He aikovat kolmioida tästä kannasta hyvin hyvin pian?

    ”They are not what they claim to be”
    -> He eivät ole sitä, mitä he sanovat olevansa
    Positiivisia olentojako ne eivät olekaan?

    ”They have infiltrated a lot of aspects of the military establishment”
    -> He ovat soluttautuneet monessa suhteessa sotilaallisen laitokseen
    … Ja taas hieman negatiiviseen sävyyn olevaa tekstiä?

    ”There’s a lot of safe areas in this world that they could begin moving the population now”
    -> Tässä Maailmassa on paljon turvallisia alueita, minne he voisivat siirtää ihmiset nytten

    mutta kun vastaus siihen on ”THEY ARE NOT!”

    ja sitä rataa, en ala spämmäämään koko paskaa videolta mut näin mä itse tämän tulkitsen.

    Ne ei sittenkään ole VALON KANTAJIA! 😀 Pikemminkin päinvastoin?

    WHATS GOIN ON!

  • Kalel sanoo:

    Ihan mielenkiintoisia pätkiä oli.Juu olihan tuossa uusiaki mitä en ole nähny vielä. Hitto ku itekki näkis joskus tuon tyylisiä.. vaa ei osu kohdalle. Olen tietysti jotain outoa nähny joskus taivaalla. 🙂

  • Tapio sanoo:

    Ei jääny positiivinen maku videon sisällöstä 😀
    Etenkään toi puhelu joka tuli radiolle, jos se nyt yhtään totta oli!

    They ain’t positive beings?!

  • Jesus Hernandez sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=Mgtc_Dhnlr0&feature=related

    2012 ja Ufot. Tässä dokumentissa vaihtoehtoista tutkimustyötä asiasta.

  • insomnia sanoo:

    Osa vanhaa, osa uutta.. Ihan näppärä tiivistelmä useasta mielenkiintoisesta videosta. Näistä videoista syntyy varmasti eriäviä mielipiteitä ja valtaosa katsookin tällaiset tapahtumat tieteellä selitettäviksi tai humpuukiksi. Ja näin varmaan onkin, ainakin valtaosa. Kuitenkin tahdon uskoa, että edes yksi noista jutuista olisi maan ulkopuolisen elämän todistuskappale. Lopun radioshow oli tökerö 😛

  • ninjaheikki sanoo:

    Prepare to be invaded! 😀

    Olipa tuo radiosoitto totta tai ei, oli selvää että soittaja on tosiaan hädässä ja pelkää jotakin.

    Muistan katsoneeni dokkaripätkän jossa selitettiin että on tunnistettu yli 70 eri rotua alieneja.Disclosureporukalta oli se pätkä.

    Mikäli uffet nyt hyökkäisivät tänne, on lohduttavaa tietää että jos on yksi rotu, on muitakin, ja kaikki eivät voi olla universumin k**ipäitä yhtäaikaa.Löytyy varmasti rotu jolla on vielä isommat sädepyssyt.

    Uskon myös että jos soitamme megafoneilla raptoria,david hasselhoffia ja mambaa heille, niin valloitusaikeet loppuvat siihen.sellaista ***kaa ei pysty kertakaikkiaan kuuntelemaan selväjärkisenä.

    Aion kiivetä katolle ja tehdä antiufomegafonin sinne valmiiksi tänään!
    Varoituslaukauksena tykitän abbaa ja jos se ei auta, vaihtuu kasettipesään david hasselhoffin looking for my freedom!

  • Wespa sanoo:

    Soittaja vaikuttaa olevan peloissaan ja kertoo miten puhelu voidaan pian jäljittää. Hän kerkeää kuitenkin sanomaan muutamia asioita mm. siitä, että avaruusolennot ovat ”multidimensionaaleja” eli eivät välttämättä elä tässä materiaalisessa ulottuvuudessa (tai pystyvät kulkemaan ulottuvuuksien välillä). Hän kertoi, että nämä olennot ovat armeijan kanssa yhteistyössä ja heitä on mm. Area 51:llä. Pienen ajan kuluttua koko radio-ohjelma sulkeutuu ja sen järjestelmät lakkaavat toimimasta, hetken kuluttua kanava palaa linjoille käyttämään varajärjestelmää, mutta soittaja ei ole enää linjoilla. Radiojuontaja Art Bell kertoo miten tälläistä ei ole hänen uransa aikana koskaan sattunut. Suljettinko/vaurioitettiinko radiokanavaa tarkoituksellisesti jonkun ulkopuolisen tahon avittamana?

    Itselleni jäi kuva, että soittaja oli peloissaan jäljittäjiä tai armeijan miehiä. Niinkun jo mainitsitte, niin hän kertoi, että avaruusolennot eivät ole mitä väittävät olevansa. Tuon voi tulkita monella eri tapaa ja se ei suoraan sano, että olisivat negatiivisia. Henkilökohtaisesti uskon, että mahdollisia olentoja on monenlaisia ja vähän niin kuin ihmisissäkin ne erottuvat motiiveiltaan ja ajattelumalleiltaan toisistaan.

    Hän kertoi myös tulevista onnettomuuksista tai mullistuksista. Hänen mukaansa armeija tietää niistä, mutta ei evakuoi ihmisiä turvallisille alueille. Tiesikö soittaja Japanin tsunamista ja muista lähiaikojen mullistuksista (soitto oli tehty reilusti ennen Japanin tsunameja)?

  • tori sanoo:

    ”Tiesikö soittaja Japanin tsunamista ja muista lähiaikojen mullistuksista?”

    Tuo puhelu/lähetys taisi olla vuodelta ’97, joten ”lähiaikaa” on elelty 14 vuotta

  • insomnia sanoo:

    ”ninjaheikillä” hieno toimintasuunnitelma 😀 tulee mieleen vanha kunnon ”mars hyökkää” -leffa.
    Mamba saattais tehota melko varmasti

  • Katti sanoo:

    Tässä ihan vaan oma mielipiteeni videoon, jonkin verran asioita seuranneena, totta tai ei.. Uskon, että ”pahis”-muukalaiset ovat yhteistyössä usa:n armeijan, area 51:n kanssa, olleet jo useita kymmeniä vuosia. ”Ne” ovat antaneet armeijalle omaa teknologiaansa, jotta saadaan pidettyä yllä sotia, hallintaa ja pelkoa maailmassa. Nyt vissiin on tulossa aika, jolloin ameriikan mahti tekee vale-hyökkäyksen (josta kyseinen puhelukin kertoi?)aluksillaan, joihin ovat saaneet teknologiaa kyseisiltä ”pahis”-olennoilta. Tarkoitus on kai pelottaa maailman ihmiset paniikkiin avaruuden ystäviämme kohtaan ja luoda uutta uskoa kieroon ihmiskuntaan (eliittiin), joka hallitsee sairaita lakeja, järjestelmiä ja Rahaa! Hyvät ja pahat taistelee koko ajan toisissa(kin) ulottuvuuksissa, mutta uskon ja toivon, että hyvät ja ystävällis-mieliset voittavat tämän ”sodan”! Kukapa ei… 🙂

  • Wespa sanoo:

    Oliko se niinkin vanha? Kiitos tarkennuksesta tori.

  • LOLLERO sanoo:

    Komppaan Kattia. Uskon itsekin, että negatiiviset olennot ovat sijoittuneet juurikin armeijoiden ja muiden valtaapitävien keskuuteen. Jos eivät nyt ihan suoranaisesti ole ihmismuodossa täällä, niin ainakin neuvonantajina ja valmiita auttamaan valtaeliittiä maailmanvalloituksessa. Raamattu ei ehkä olekkaan mikään satukirja, kun puhuu viimeisistä ajoista ja käydään viimeinen taistelu pahan ja hyvän välillä, niin maassa kuin taivaassa. Onneksi meillä on positiivisten elämänmuotojen tuki, ja positiivisella puolella on aina enemmän voimaa! Hyvä voittaa lopulta!

  • Höpönpöpö sanoo:

    Olisitte aika hauskoja ellei tietäis et osalla teistäkin on äänioikeus… Huh-huh! 🙂

  • huaaaaaaa! sanoo:

    Area 51:llä kuulemma käytiin taistelu ihmisten ja alieneiden välillä ja siinä kuoli 66 mustaa barettia ja hallituksen erikoisjoukkoja.Vain 2 selvisi pois elossa.Toinen piti puhetilaisuuksia joita on youtubessakin jaossa.Tappoi ilmeisesti itse 2 kpl näitä alieneita.

    Ei pidä enää tilaisuuksia koska hänet löydettiin kuristettuna ja kidutettuna asunnostaan.Häntä oltiin yritetty tappaa muistaakseni yli 10 kertaa aiemmin.Alieneiden kanssa tapellessa häneltä lähti osa sormista ja hän sai kobolttisäteilystä syövän.

    Mies työskenteli räjäytysexperttinä joka auttoi usa:ta luomaan maanalaisia tukikohtia räjäyttämällä tiloja maan alle.Dulce yms monia paikkoja ympäri maapalloa.

    Youtubesta pitäisi löytyä kun kirjoittaa ”the man who shot 2 aliens” sinne.

  • Roi sanoo:

    Mitä tuo sitten tarkoittaa kun puhutaan negatiivisista olennoista. Ei se tietääkseni tarkoita väkivaltaisia sekopäämarsilaisia vaan vain ryhmää olentoja jotka eivät kulje ihan niiden ohjeiden mukaan kuin olisi toivottavaa vaan sooloilevat liikaa oman päänsä mukaan.

    Sellaisen avaruusteknologian kehittäminen jolla lennetään suurin joukoin toisiin aurinkokuntiin tai galakseihin, on ”1000” kertaa vaikeampaa kuin ydinaseen. Eli jos jollakin planeetalla asukkaat ovat väkivaltaisia, he eivät odota tuhatta vuotta keskenään rauhaisasti elellen päästäkseen tuhoamaan vieraita planeettoja myöhemmin, vaan tämä aggressiivisuus purkautuu ”omia” vastaan ja tällainen sivilisaatio tuhoaa itsensä. Tästä syystä ei ole edes teoriassa mahdollista, että ihmiskuntaa ikinä uhkaisi avaruuden muut sivilisaatiot. Siinä vaiheessa kun joku tänne asti pääsee on sen täytynyt oppia elämään omalla planeetallaan rauhaisaa ja elämää kunnioittavaa elämää jo iät ja ajat.

  • pasi sanoo:

    Olipas video! Olipa materiaali mitä vaan, siitä saa ahdistavan ja uhkaavan kun laittaa taustalle soimaan ”Unelmien Sielunmessu” soundtrackin. Minun mielestä on hieman mälsää, että koosteessa on pätkiä, jotka on todistettu luonnollisiksi tapahtumiksi aikoja sitten (New Yorkin kiinalaiset lyhdyt, Venäjän Sojuz-raketti, Norjan epäonnistunut ohjuskoe, Golden Knights show-laskuvarjohyppääjät jne.).

    Mutta joo, mistäs sitä tietää olisiko joku noista vaikka aito tapaus. Video on vaan koostettu ärsyttävän manipuloivasti. Objektiivisuus on paras ystävä paranormaaleissa tapauksissa.

  • HeavenShallBurn sanoo:

    Joo-o, joskus tuon -97 radiolähetyksen kattelin ihan erillisenä.

    Mutta tosiaan luettuani kaikensorttisia tekstejä ja kokemuksia ufoihin ja e.t.:hin kautta aikain, niin on kyllä rivien välistä ja suoraankin monasti ihmiset antaneet ymmärtää, että se olisi yksi rotu ja mahd. vieläpä ns. ”harmaat” liitossa usa:n amreijan kanssa. Eihän tietty hyväntahtoinen rotu alkaisikaan minkään militaristien kanssa vehkeilemään.

    Mikä tässä eniten päähän ottaakin kun koko kys. junttila on sekopäitä täynnä jo ittessään.

    Disclosuren porukan kokemuksista ja monista muista yksittäisistä voi onneksi päätellä, että meidän joukossamme on vieraillut useampiakin rotuja ja osa näistä ollut jopa pelkkää ystävällisyyttä huokuvia olentoja. Osa jopa melkeinpä saman näköisiä fyysisesti kuin me.

    Eri asia miten muut ovat valmiita puuttumaan jenkkilän ym. sotahullujen toimintaan.

  • Ogeli sanoo:

    Mielenkiintoista tosiaan. Mitä tulee tuohon soittajaan, niin olen kuullut klipin aiemmin. Mahdollisuuksia on kolme, A) soittaja on äärimmäisen paranoidi ja kärsii skitsofreniasta, B) tyyppi on pilailija C) tyyppi on oikeasti peloissaan ja puhui totta. Luultavasti vaihtoehto A tai B ovat totta ja koko juttu oli lavastettu, mutta on myös mielenkiintoista pohtia että mitäpä jos tyyppi puhuikin totta?

    En ota kantaa onko ufoja käynyt maassa, vaikka taatusti heitä onkin ympäri ämpäri avaruutta ja suurin osa ihmisen näköisiä. Eikös David Wilcock sanonut että ainakin eri 59 eri rotua on käynyt maassa? Kuulostaa melko huikealta jos tuo olisi totta. Ja että mukaan mahtuisi, niin hyviä kuten pahojakin vierailijoita. Ja ”pahat” työskentelisivät USAn hallituksen kanssa. Onhan täälläkin olemassa hyviä ja pahoja ihmisiä. Tosin uskon vain absoluuttiseen hyvyteen, en usko mihinkään täyteen pahuuteen kuten paholaiseen. Mutta joo aika syvälliseksi menee 😀

  • muchawano sanoo:

    seuraako täällä porukka parhaillaan olevaa The Event sarjaa?
    On nimittäin paljon samankaltaista tarinaa mitä oletetusti on oikeasti menössä ja on ollut mänöillään jo hyvän tovin.
    On juttua NWOsta musta pressa jne 🙂

  • hoonosoomi sanoo:

    Tapio:
    huhtikuu 27, 2011 08:39

    Miten toi viiminen puhelu pitäis tulkita? (opettelemalla englantia enemmän?)

    Äijä aika hysteerisenä soittaa ja selvästi “varoittavalla” sävyllä vielä

    “they’ll triangulate on this position really really soon”
    -> He aikovat kolmioida tästä kannasta hyvin hyvin pian?

    (LOL :DD ei vaan kolmiomittaavat sen paikan pian, eli löytävät hänet)

    “They are not what they claim to be”
    -> He eivät ole sitä, mitä he sanovat olevansa
    Positiivisia olentojako ne eivät olekaan?
    (kah tuo meni sentään oikein, hyvä)

    “They have infiltrated a lot of aspects of the military establishment”
    -> He ovat soluttautuneet monessa suhteessa sotilaallisen laitokseen
    … Ja taas hieman negatiiviseen sävyyn olevaa tekstiä?
    (he ovat soluttautuneet monille eri armeijan osa-alueille….)

    “There’s a lot of safe areas in this world that they could begin moving the population now”
    -> Tässä Maailmassa on paljon turvallisia alueita, minne he voisivat siirtää ihmiset nytten

    mutta kun vastaus siihen on “THEY ARE NOT!”
    (voisivat siirtää, ja vastauksena eivät siirrä.puhutun ymmärtäminen englannintunnilla on koetinkivesi, heikkiseni)

    ja sitä rataa, en ala spämmäämään koko paskaa videolta mut näin mä itse tämän tulkitsen.

    Ne ei sittenkään ole VALON KANTAJIA! Pikemminkin päinvastoin?

    WHATS GOIN ON!

    Jep, opettele hieman englantia lisää niin saatat tajuta mistä puhutaan.

  • eara sanoo:

    Miksi kaikki olettavat, että äly on jotain jolla on jokin inhimillinen habitus jokseenkin ja ne ovat kiinnostuneet meistä. On todennäköisempää, että vieras äly on jokseenkin tekoaälyä, eikä juuri omaa mitään jalkoja ja käsiä. Ehkäpä ufot ovat juuri mäitä lentäviä keinoälyjä ja eivät edes ole kiinnostuneitä ihmisistä.

  • ?? sanoo:

    Pakko kysyä:
    Skeptikot, missä vastaväitteet videosta? Oliko liian vakuuttavaa??

  • Höpönpöpö sanoo:

    eara: ”On todennäköisempää, että vieras äly on jokseenkin tekoaälyä, eikä juuri omaa mitään jalkoja ja käsiä.”

    Miten ylläoleva mielestäsi on ’todennäköisempää’..?

    Ja mikään pakkohan ei ole vastata, mutta ollakseni kohtelias; eiköhän näihin ole jo aiemmin otettu kantaa puolin ja toisin. UFOja tutkii tällä pallolla jotkut ihan oikeastikin asioista jotain ymmärtävät, joten jahka kyseessä on jokin varteenotettava alienvierailu saamme takuulla siitä informaatiota hieman vakuuttavammalta taholta kuin juutuupista saati paranormaaliblogista. Tämä on lähinnä viihdesivusto.

  • Naali sanoo:

    Mielenkiintosia videoita, mutta mitä tuohon puheluun tulee niin en usko siihen, puhelu oli kuin suoraan jostain elokuvan käsikirjoituksesta ja taas yhdysvallat ja sen hallitus on kaiken pahan alkuja juuri (noh, onhan ne mutta ei tällä tavalla) ja ovat liitossa alieneiden kanssa… he ovat niin tärkeitä…

  • Toveri sanoo:

    Kuvia rakettilaukaisuista, linnuista, törmäyksestä asteroidivyöhykkeellä ja Venuksesta ainakin sattui silmään. Lopussa klassinen pilapuhelu tai totaalisen pöpipään hourailuja. Jep, vakuuttavaa

  • Zxanttu sanoo:

    Noh… jos Alienit tulis Maapallolle nii Chuck Norris vetää kaikkii turpaa, lukien ruotsalaisii.

  • Thatgirl. sanoo:

    Joku saa nyt valaista minua… Mitä nää valonkantajat on? D:

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto