ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

USA:n ex-upseeri: Ufot näyttäytyvät huomenna meille

Näitä ufo-uutisia näyttäisi taas pursuavan joka tuutista ja tällä kertaa uutiseen on tarttunut mm. MTV3:sen sivusto, sekä mm. Aamulehti.

Yhdysvaltain ilmavoimien eläkkeelle jäänyt upseeri Stanley A. Fulham kertoo olevansa täysin varma, että huominen (13.10.2010) on merkittävä päivä jolloin ufot näyttäytyvät. Näyttäytymisen pitäisi kestää muutaman tunnin ajan.

Olen täysin varma, että he tulevat käymään. Panen tällä lausunnolla uskottavuuteni vaakalaudalle, Stanley kertoi videohaastattelussa.

Jos he eivät tule 13. lokakuuta, tapahtuu se marraskuussa tai joulukuussa. Kuitenkin tämän vuoden puolella.

He eivät vielä laskeudu luoksemme, mutta tulevat näyttäytymään.

Tässä kyseinen videohaastattelu jonka loppupuolella hän puhuu ufojen näyttäytymisestä.

14.10.2008 all again?

Lähde: mtv3.fi

Kiitos vinkistä Henkalle ja tare84:lle. 🙂

[ad#tra-1]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

74 kommenttia aiheeseen: USA:n ex-upseeri: Ufot näyttäytyvät huomenna meille

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Huttu sanoo:

    Nyt parablogi taas jälleen sekoaa ja aletaan näkemään google earthissä ufoja ja muuta kivaa 😀

  • Jasser sanoo:

    Tuoreessa muistissa Blossomin kanavoinnit ja täällä ryöpynneet kommentit; ”nyt alakaa tapahtumaan” ”uskokaa tai me ei tulla”
    nki

    Ja nyt…

    13.päivä tulee ja jos ei tuu, ni kuitenki joskus tämän vuoden puolella…hohhoijjaa

  • Wespa sanoo:

    Huomaatteko toistuvan kaavan. Taas kyseessä on joku eläkkeelle jäänyt armeijan entinen työntekijä, tässä tapauksessa upseeri. Itse en tosin tällasiin ns. varmoihin päivämäärien ilmoituksiin jaksa uskoa kun asiat voivat aina muuttua eikä tuosta oikein selvinnyt mille tämä ennakoiva tieto perustuu.

    Näitä tärkeitä henkilöitähän on ollut jo useita, varmaan jostain löytyy kunnollinen listakin, mutta ainakin: upseereita, kenraaleja, pilotteja, NASA:n entisiä työntekijöitä ja astronautteja löytyy… Jotka ovat näistä ulospäin kertoneet vaikka mitä.

  • Phantom sanoo:

    noo kattellaa taas…Enpä nyt jaksa kyllä innostua tosta hypetyksestä….kuhan ei ois samanlainen vedätys ku blossomilta…

  • Juuso sanoo:

    Ei jaksa innostua tällä kertaa. Tuo ”Olen täysin varma, että ne tulevat, mutta jos eivät tule niin tämän vuoden puolella ainakin” ei ole kovin uskottavaa.

  • Organ sanoo:

    Oishan se hienoa, JOS ”jotain suurta” huomena tapahtuisi, mutta en jaksa uskoa moisiin. Näitä on ollut jo liikaa (ja jos huomena/tänä vuonna mitään mullistavaa tapahdu) tulee olemaan vielä monia. 🙁 Pitänee taas yytsailla taivaalle illalla ja seurata uutisia, eiköhän se sillä selviä 🙂 ps. Ei käynyt muuten ilmi, että 13.10.2010 amiriikan aikaa vai, eli tullaanko me 1 vrk. perässä vai mennäänkö edellä, eli meille jo tänään? 😉

  • hunger sanoo:

    Toivottavasti ne ulkopuoliset huomioivat aikaerot

  • jatu sanoo:

    Onhan tuo aika uutinen, niinkuin kaveri sanoi ”laitan koko arvovaltani peliin” Aika kovaa sanomaa.
    Joko kaveri on seinähullu tai hänellä on tosiaan tietoa tulevasta. Katsotaan mitä tuleman pitää, mielenkiinnolla.

  • takyoni sanoo:

    Tapahtui nyt si jo kerrankin. Tällasta jahkaamista jaksa…
    Mitä veikkaatte, mitä OIKEESTI tapahtuis (reaktiot), jos tää toteutuisi? Miten sekaisin menis meillä systeemit?

  • P_S sanoo:

    enpä kyllä ittekään usko, että mitään tapahtuu huomenna.. tai edes tämän vuoden puolella.. mutta toivottavasti edes omana elinaikanani..

  • jepulis sanoo:

    Jos tää toteutuisikin nii OIKEESTI ei tapahtuisi yhtään mitään. mitkään systeemit ei menis sekaisin, koska ihmeteltäisiin että mitä ne sitten oli, eikä niitä kukaan uskoisi miksikään avaruuden vieraiksi. ja asia painuisi unholaan melko nopeasti.

  • Antti sanoo:

    Tämä ex-upseeri ei vaikuta ihan yhtä uskottavalta kuin ne, jotka joku viikko sitten kertoivat havainnoistaan ydinaseiden lähistöllä.

    Tuskin mitään siis tulee tapahtumaan, ja tämä tuo valitettavasti julkisuudessa särön myös niiden upseerien uskottavuudelle, jotka ehkä puhuvat täyttä asiaa.

  • WM_ sanoo:

    Olen itse nyt armeijassa, kuten jotkut ehkä tietävätkin enkä yhtään ihmettele miten joku ex-skappari menee vähän sekaisin 😀

    Noh, huomenna silmät ja korvat auki kuitenkin. Tänään bongasin jo helikopterin, mitäs huomenna! 😀

  • Kyyrme sanoo:

    Jaahas… Taidanpa pistää saunan lämpiämään ja kaljat kylmenemään sit

  • Hulupattaja sanoo:

    Ei vakuuta tuommonen lässytys kunniansa menettämisestä. Heaven’s Gatessa laittoivat jopa henkensä pantiksi lyödessään vetoa että ufo tulee.

  • Tiamat sanoo:

    Toivottavasi näyttäytyvät ja jos eivät niin ufojen olemassaoloon menee taas kerran uskottavuus.

  • vekkuli sanoo:

    meen tunisiaan lentokoneella huomenna entäs jos ufo törmää o_0

  • partapatu sanoo:

    Miksi tällaista ei oikeasti tapahdu, kuin aina mun unissa. Sais ruveta pikku hiljaa tapahtuu! Tulkaa nyt sieltä! Antaa palaa!

  • FDR sanoo:

    Mä uskon, että kyllä ne tulee huomenna, jos USA:n ilmavoimista eläkkeellä oleva upseeri kertoo. Ja esimakua tulevasta kohtaamisesta olikin juuri tuossa uudestaan tehdyssä jenkkisarjassa V, joka tulee MTV3-kanavalta klo 21-22 tänään.

    Mihinkään ystävälliseen kohtaamiseen en usko, sillä kulttuurierot ovat melkoiset, eikä näiden alienien perimmäisiin tarkoituksiin voi millään luottaa.

    Ehdotankin, että annetaan paukkua muutama ydinkärkiohjus ennen kuin ne alottavat omilla laser-pyssyillään. Yllätys on puoli voittoa!

  • partapatu sanoo:

    Tuli mieleen jännä sattuma. Samaan aikaan nyt on puhuttu paljon terrorismi uhkasta joka puolella ja nostettu uhka tasoa. Tällä syyllä saatu valmiiksi isoihin kaupunkeihin poliiseja pitämään järjestystä yllä mahdollisten ufojen näyttäytymiseen. ? mm ehkä…

  • JAJJA sanoo:

    partapatu:
    lokakuu 12, 2010 22:39

    Tuli mieleen jännä sattuma. Samaan aikaan nyt on puhuttu paljon terrorismi uhkasta joka puolella ja nostettu uhka tasoa. Tällä syyllä saatu valmiiksi isoihin kaupunkeihin poliiseja pitämään järjestystä yllä mahdollisten ufojen näyttäytymiseen. ? mm ehkä…

    Tai ehkä ne tulevat auttamaan Chilen kaivosmiehiä… Kaikkia asioita ei vain pidä yhdistää..

  • Ogeli sanoo:

    Vielä on muuten Yhdysvalloissa tiistai-ilta, joten on tässä vielä sellaiset reilut viitisen tuntia aikaa. : ) Tosin itse en varsinaisesti tähän usko, mutta haluaisin kuitenkin uskoa. Olisihan se nyt ihan älyttömän hienoa jos taivaalla alkaisi näkyä vieraan sivilisaation edustajien upeita aluksia. Ehkä se tapaaminen joku päivä vielä tapahtuu, ehkä meidän elinaikanamme. Pitää vaan jaksaa uskoa. 😉

  • ummulas sanoo:

    Minä veikkaan, että Wespa saa turpiinsa joskus tulevaisuudessa. Soitin Nibiruun ja he olivat samaa mieltä!

  • Ogeli sanoo:

    Äh, siis nythän on vasta 13. päivä joten meni vähän löpinät läskiksi 🙂

  • olento sanoo:

    jos illalla on youtubessa ufovideoita tästä niin sillon olis jees.

  • Huttu sanoo:

    No ihan varmaan on, mutta tuskin yksikään niistä videoista on aitoa materiaalia.

    Tämän päivän jälkeen taas voivotellaan että tapahtumaan tuli lykkäys ja sitten se unohtuu. Joku mainitsi toisessa aiheessa että kyseinen ex-upseeri olisi myymässä suoraan aiheeseen liittyvää kirjallisuutta.. Näitä hörhöjä sitten riittää, mutta niin myös riittää niitä ketkä ”näkevät” jotain ja ostavat herran tuotoksia.

  • Huttu sanoo:

    Ja vielä että hän on laittamassa koko uskottavuuttaan vaakalaudalle.. niin kuka toi tyyppi edes on? Onko hänellä edes mitään uskottavuutta? Eläköitynyt upseeri joka nykyään on siis siviilihenkilö, samanlaisen statuksen omaava kuin kuka tahansa muukin eläkeläinen.

  • jep jep sanoo:

    Onhan se hyvä, että on varakuukausia jäljellä. Kyllä nämä päivämääriä ilmoittavat ennustajat ovat yhtä luotettavia kuin maailmanlopun sanansaattajat. Onhan sitä aina huominen.

  • seppo sanoo:

    Sieltä avaruudesta ei tule kukaan meitä pelastamaan! meidän täytyy tajuta tehdä se itse, miettikää nyt jos joku toinen rotu tulis pelastaan ihmiskunnan, joku menee vikaan, ketä koko maapallo syyttää??? Niinkauan ku meikät olettaa että joku meidät pelastaa sieltä ei ketään tule. Jospa me joskus itse opimme ottamaan vastuun omista teoista eikä odottaa jotain siivoamaan omia sotkuja

  • Dr.Z sanoo:

    Ja maailmanlopun olisi pitänyt tapahtua vuonna 2000:D Ei tollasta voi mitenkään uskoa vakavasti

  • Masterpiece sanoo:

    No en jaksa uskoa, että ilmestyvät. Mutta toisaalta tämähän voi olla jokin USA:n hallituksen järjestämä operaatio, että vanha ex-upseeri pistetään puhumaan kaikennäköstä, ja sitten kun mikään ei tapahdu niin tätä upseeria ja hänen myötään kaikkia muitakin aletaan pitämään valehtelijoina ja vanhoina hupsuina. Mutta edes minä en alkaisi tälläistä salaliittoteoriaa kehittämään 🙂

  • HAHAHAHA sanoo:

    ”Olen täysin varma, että he tulevat käymään. Panen tällä lausunnolla uskottavuuteni vaakalaudalle” Ooolrait ei siinä mut tuo korjaus heti perään 😀
    ”Jos he eivät tule 13. lokakuuta, tapahtuu se marraskuussa tai joulukuussa. Kuitenkin tämän vuoden puolella.” tai sitten ens vuonna tai sitä seuraavaan tai ens vuos sadallla tai tuhannella…..

  • Jasser sanoo:

    Mää taijan näyttäytyä Ufoille tännää

  • Järki hoi! sanoo:

    Kohta joku ”kanavoija” kertoo youtube-videossa saaneensa viestin valoveljiltään siriukselta kuinka meidän kolmannen ulottuvuuden rakkausvärähtely ei kyennyt vielä saavuttamaan magneetimestareiden kosmisen kirjaston kuudennen shakran kvanttitason heräämistä Niburun negatiivisen aikajatkumoenergiaresonanssikentän vaikutuspiirissä ja näin olen ufojen moottoreista loppu löpö ja kyseessä oli vain yksi mahdollinen tulevaisuus säieuniversumimme kristallipöyrreinsertissä.

  • Aaron sanoo:

    Ihmiskunta ei vielä ollutkaan valmis ufojen tulemiselle, siksi ne jäivät nyt tänä vuonna tulematta.

    Laitoin jo valmiiksi tuon niin ei tarvitse sitä sitten toistaa.

  • Antti sanoo:

    Uhvot tulloo ja helemat paakkuu!

  • gerlos sanoo:

    Ilmiselvä disinformaatio. Herra Fulhamille on maksettu mukavia bonuksia kun tekaisee jonkun väitteen muukalaisista. Pentagonin masinoima kirjamyyntikin saa vauhtia.
    Loppuun asti sotakoneiston palveluksessa.

  • KK sanoo:

    jostain luen että tää herra fulham olis keksitty henkilö ja huijaus koko juttu. kuulemma ei löydyd ketään sen nimistä entistä upseeria. googlatkaa stanley a. fulham

  • Hexa^ sanoo:

    niin ja mitä enemmän tulee tämmöisiä feikki ufojen tulo lupauksia, niin sitä enemmän aina ihmiset kyllästyvät jotenkin ja lopettavat uskomisen ja ns käänteisesti turhautuu mielessä

  • JambaB sanoo:

    Missä ne alienit, saunakin on jo päällä?

  • Jorgos sanoo:

    Fulham = kokoliha?!? 😉

  • Jorgos sanoo:

    …vai Stanley a fool man? ;P

  • 555+111 sanoo:

    AIka hiljaista uforintamalla…

  • jonathan sanoo:

    hohhoijaa….jo se että tästä uutisoidaan on skandaali.
    En ymmärrä miten ufot voivat näyttäytyä kun niitä ei edes ole.
    Todistelemaan minulla ei tarvinne ryhtyä koska olematonta ei liene tarpeen alkaa todistelemaan.

  • aerr sanoo:

    ”En ymmärrä miten ufot voivat näyttäytyä kun niitä ei edes ole.”

    Kautta historian on esiintynyt ufoja maapalolla. Vastahan Kiinassa ufo näyttäytyi, jotkut tosin epäili sitä valaistetuksi leijaksi. Se että onko nämä ufot ihmisten tuottamia, sääilmiöitä tai avaruusolioiden aluksia onkin sitten eri juttu. Itse en usko avaruusolioiden aluksiin vaan ennemminkin tuntemattomiin fysikaallisiin ilmiöihin.

  • jatu sanoo:

    Eipä ole näkynyt ei, mutta niiden pitikin tulla isojen kaupunkien ylle. Itse asun pienessä tuppukylässä.

  • Wespa sanoo:

    According to the February 11, 2004, Manitoban, the Stanley A. Fulham who wrote Challenges of Change is the same Canadian who wrote The Rugged Trail and was a member of the Royal Canadian Air Force. The Manitoban review mentions his NORAD service; it also says the book was 190 pages. There’s an interview with him mentioning his NORAD service at jerrypippin.com/UFO_Files_grant_cameron.htm

  • Huulio sanoo:

    UFOT, teillä on vain kolme varttia aikaa ilmestyä! 😉

  • Zharg sanoo:

    No tulipahan sit niitä uutisia ufoista ooteltua.. Uskon kyllä että joskus viel tulevat näyttäytymään, mut nyt kuitenki veikkaan et kyseinen eläkkeelle jäänyt upseeri puhuu omiaan..

  • whataa? sanoo:

    ei liity aiheeseen välttämättä mutta näin aika erikoisen tähdenlentosarjan tossa klo 23.57 itäisellä taivaalla. 5 tähdenlentoa lensi rinnakkain läntiseen suuntaan, mut veikkaan vain että oli hieno sattuma tuo 🙂

  • Aaron sanoo:

    Mitä ihmettä! Eikö ne ufot tulleetkaan? Senhän piti nyt TÄLLÄ kertaa olla täysin varmaa!

    Ehkä ihmiskunta ei ollutkaan vielä valmis.

  • mird sanoo:

    näkikö kukaan noin tunti sitten siistin ufon??? mä näin ja otin kuvaakin mut se meni niin hitsin nopeeta mun ympärillä, et ei meinanu kännykamera pysyy persiillä hehahehahe. soli semmonen hyrrämäinen ja alussa värikäs mut läpinäkyvä, joo mut sitten heräsinkin.

  • Huulio sanoo:

    Katsokaas linkit:
    http://www.youtube.com/watch?v=1TA_pKVKgKg
    http://www.youtube.com/watch?v=FY-AcQcc0b4
    http://www.youtube.com/watch?v=eo6pOU3Oh0I

    …ehkäpä tuo oli vasta varovaista alkusoittoa? Ainakin kaksi alinta videota näyttävät aika mielenkiintoisilta, eikö? 🙂

    …ja täällä http://www.earthcam.com/usa/newyork/midtown/?cam=empiresouth voi käydä itse katsomassa ovatko ”UFO”t palanneet!

  • Huulio sanoo:
  • keijo sanoo:

    Näkikö kukaan eilen 12 aikoihin semmosta kolmion muotoista lentävää alusta??? Menin tyttöystävän kanssa röökille tuolloin 12 tienoilla… Tyttöystävä huomas et taivaalla liikku punanen valo ja sano siit mulle. Ruvettiin seuraan sitä ja se tuli lähemmäks… Lentokone/helikopteri se ei voinu olla, kun ei kuulunu mitään moottorin ääntä ja se meni 3 kertaa nopeempaa… Sen pysty jopa erottaan parhaina hetkinä et se oli kolmion muotoinen…
    Kun houmasimme sen se kieppui ylös alas jossain kaukana, kunnes se alko tuleen nopeesti meitä kohti… Tää kesti arvion mukaan 4 min.
    Elikkäs alus oli kolmion muotoinen alkupäässä oli punainen kirkas valo… Aluksen etu osassa oli sellanen välkkyvä valo kaari, mikä välkky tasasin välein…
    Elikkäs näkikö kukaan muu tätä Tammelan/Forssan alueella?

  • keijo sanoo:

    Näitä valoja on näkynyt useemminkin Forssassa… Sillon kun oli se kohu yhtenä viikkona et pysty näkeen tähden lentoja poikkeuksellista useemmin… Nähtiin joku 3 tyttöystävän kans + 3 punasta valoo mikkä ohtti toisensa nopeesti… Lentokoneita ne ei voinu olla, koska ei kuulunu mitään ääntä ja ne meni muutenkin puolet nopeempaa… Veikkaan et nää oli jotain satelliitteja mut en tiiä…

  • Spiff sanoo:

    Uhvot tulloo ja helemat paakkuu!

    😀 ai mun maha. taian olla väsyny.

  • seppo sanoo:

    Huomenta, tässä ois jotain videoita 13pvän ”havainnoista” jossain on jotain näkynytkin, katsokaapa mitä mieltä olette. Sivulla on englannin kieltä.

    http://www.abovetopsecret.com/forum/thread619667/pg1

  • eewrwrwr sanoo:

    no on kyllä niin ufoja kun olla ja voi, kun ei mitenkään pysty tunnistamaan.

  • seppo sanoo:

    Niinhän noi aina on vähän tommoisia, mutta jotain pätkää kumminkin tullut siltä päivältä, vaikkakin taas vähän mössöä… Pääseköhän nyt EX armeija hemmo pätemään 😀 ” joo kattokaa vaikka, olin mää oikeessa ” 😀

  • seppo sanoo:

    http://www.ebaumsworld.com/video/watch/81137042/

    Tuossa ois jotain pätkää vielä moskovasta, eilen kuvattu.

  • 555+111 sanoo:

    Oisivat nyt tulleet vähän lähemmäksi, ei vakuuta…

  • Timppa sanoo:

    Englannin kieltä minun internetissäni?! Edesvastuutonta!

  • partapatu sanoo:

    No tuohan oli ihan jännä video moskovasta. Jotain on näkynyt taivaalla.

  • Hulupattaja sanoo:

    Ei ne sit tullukaan. Ihan normi valopalloja, ja muita hämyjä havaintoja joilla epätoivoisimmat yrittää paikkailla tilannetta, kun heebot marsista ei tulleetkaan piipahtamaan.

  • Kalle sanoo:
  • Kalle sanoo:
  • Timoteus Julma sanoo:
  • jepulis sanoo:

    mielenkiintoisia tapahtumia moskovassa ja new yorkissa.. oliko tämän fulhamin puheissa kuitenki jotain perää..

  • myymi sanoo:
  • Piitu sanoo:
  • Jepujee sanoo:

    oon kuullut että area 51 ollaan rakentamassa kopiota ufosta. en tiiä on totta vai ei

  • jeppe sanoo:

    No, vielä ei ainakaan näy… poltetaas jointti ja katsellaan uudestaan.

  • Hello to all i am new to the community, just wanted to say hello to all.

    I am new to all this so i will need some time to get used to how things are in this community.

    Wish you all the best.
    William.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto