ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Onko Obaman syntymätodistus väärennös?

Muun muassa Iltalehden nettisivuilla kerrottiin vähän aikaa sitten Obaman virallisen syntymätodistuksen julkaisusta. Obaman syntymätodistus julkaistiin Valkoisen Talon nettisivuilla. Netissä leviävien tietojen mukaan todistus on kuitenkin väärennetty. Aikaisempien salaliittoteorioiden mukaan Obama olisi syntynyt jossain muualla kuin Amerikoissa ja väärennysepäilyt näyttävät tukevan tätä teoriaa.

Syntymätodistuksessa on muutamia outoja seikkoja jotka vittaavat huijaukseen.
– Todistuksesta puuttuu virallinen leima
– Obaman isän rodun merkkaaminen muotoon ”African” on herättänyt epäilyjä ja joidenkin mukaan tuohon aikaan se olisi pitänyt kirjoittaa muotoon ”Negro” joka tarkoittaa mustaa
– Jotkut ovat saaneet tarjotun PDF:n auki Adobe Illustratorilla ja siitä on löytynyt kerroksia joiden olemassaolo viittaa siihen, että tiedostoa on käsitelty tai siihen, että se on tuotettu kyseisessä tai vastaavassa ohjelmassa

Honolululaisen syntymätodistus (ei Obaman) jossa näkyy leima (oikealla).

Obaman syntymätodistus. Miksi todistuksesta puuttuu virallinen leima?

Alla video jossa näkyy eri kerrokset Adobe Illustratorilla avattaessa.

Syntymätodistuksen saa avattua/ladattua koneelle tästä linkistä. Itse avasin syntymätodistuksen Adobe Illustratorilla ja sain siitä auki eri layerit, mm. tekstit ovat omana kerroksenaan. Kerroksia näyttäisi löytyvän myös muista tarjotuista dokumentaatioista.

Tiedostoa on tutkittu tarkemmin myös tällä videolla.

EDIT:

Paholaisen Asianajaja -blogissa käsitellään tapausta ja kerrotaan, että tekstin ja dokumentaation osien jakaantuminen kerroksiin saattaa olla skannauksen kautta tapahtuva tekstintunnistusominaisuus. ”Se on Adobe Acrobat-ohjelman tapa luoda skannatuista kuvista luettavia PDF-tiedostoja”. Vielä kun joku tulostaisi kuvan, skannaisi sen Adobe Acrobatilla ja tämän jälkeen avaisi sen Adobe Illustratorilla toistaen ilmiön, tai osottaen sen vääräksi.

EDIT 2:

Lisää selviä muokkauksen jälkiä joita ei pitäisi olla tietokoneelle skannatussa kuvassa.

Lähteet: whitehouse.gov, realistnews.com

[ad] Empty ad slot (#1)!

Tykkäys ja jakotoiminnot:

33 kommenttia aiheeseen: Onko Obaman syntymätodistus väärennös?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Tyytynyt sanoo:

    Kiitos tästä uutisesta, Vespa, vaikka tämänkin pakotit.

  • Ogeli sanoo:

    Jaa-a. Jotain hämärää tuossa jutussa on.

  • Lilli sanoo:

    Koko juttu tuntuu vain siltä, että Obaman vastustajat haluaa väen vängällä pistää se pois presidentin pallilta ja uskoakseni vain sen takia koska on värillinen. Ei sitä tiedä vaikka muut valkoiset presidentit olisivatkin syntyneet oikeasti vaikka Euroopassa mutta kukaan ei silloin kyseenalaistaisi asiaa ja silloin asiaa ei uskottaisi jos tulisikin ilmi ja väitettäisiin että presidenttiä yritetään mustamaalata.
    Obamassakaan kun ei ole mitään muuta ”vikaa” kuin ihonväri. Loistava presidenttihän se on ollut ja vieny Amerikkaa parempaan suuntaan, joten ei voi vaan kun ihmetellä mikä ihmisiä aina vaivaa.
    Kun kerta Obamakin on hyvä työssään niin mitä väliä on minun näkemykseni.

    -Lilli-

  • Anonyymi sanoo:

    Onko Wespa Ylilaudan kanssa tekemisissä vai onko sattumaa että siellä on banneri tänne?

  • keppu sanoo:
  • bill klingon sanoo:

    johan bill klingon, eiku clinton sanoi että hallituksen sisällä on varjohallitus joka oikeasti maata johtaa. näin ollen on aivan sama onko presidentin pallilla istuskelemassa australian aboriginaali, joulupukki, muumipeikko vai mamban teri vaara.

  • alfred sanoo:

    @Lilli
    Eiköhän se ihonväri ole vain sinulle ongelma. Lisäksi on todella köykäinen argumentti, että jonkun etninen tausta tai ihonväri loisi hänelle automaattisen suojan kaikkea kriittistä tarkastelemista vasten sen varjolla, että se olisi muka rasismia. Valkoisia ihmisiä kritisoidaan jatkuvasti, eikä siitä tule älämölöä. Se, että jotain tummaihoistakin välillä vähän epäillään, ei automaattisesti tarkoita, että taustalla olisi jokin rasistinen agenda.

    Obaman työn hyvyydestäkin voidaan olla montaa mieltä, kaveri on mm. onnistunut kasvattamaan USA:n velkaa lähes 30%:lla. Kyse ei tosiaankaan ole mistään pikkusummasta, vaan noin 4 triljoonasta (4 000 miljardista) dollarista. Vertaa esim. Suomen vuosittaiseen budjettiin, joka on noin 50 miljardia. Lisäksi mm. petti todella merkittävän vaalilupauksensa Guantanamon vankileirin sulkemisesta. Itse antaisin Obamalle krediittiä lähinnä ainoastaan onnistuneesta ulkopolitiikasta, joka on republikaanien ääripatrioottista vaihtoehtoa parempaa.

  • Askapää sanoo:

    Niin Lilli ja niinkuin vaalipuheissaan lupasi on lopettanut cuantanamon vankileirin NOT. Lupasihan se vähentää joukkoja muistaakseni Irakissa ja miten sen kanssa on käynyt. Sirkus jää Pellet vaihtuu!
    http://www.ezzal.com/blog/pictures/15-world-famous-historical-photographs/view.html
    Oliskohan aika avata silmät ja kattoa kuka heiluttaa sätkynukkejen naruja
    http://farm2.static.flickr.com/1130/1429898045_11bf0a8d04.jpg

  • Wespa sanoo:

    Anonyymi mainostin kyseistä artikkelia Ylilaudan bannerimainonnassa, koska näin uutisen tärkeänä ja halusin sille näkyvyyttä. Tulipa samalla tuettua ylilautaa 2,50 eurolla. 🙂

  • Wespa sanoo:

    This just in:

    The Certificate number is systematically formed from this sequence as follows:

    It should start in the numbers 151, which is federal code for Hawaii’s birth certificates, a dash, then the year of birth, followed by the birth order number.

    The Nordyke twins were assigned the following birth certificate numbers to their certificates: ( 151 – 61 – 10637 ) and ( 151 – 61 – 10638 ).

    As can be see, the birth order is in sequence according to the time of birth. One Twin was born shortly after the other, resulting in the two birth order numbers sequentially.

    Obama was born before both of the Nordyke twins (the day before), yet his birth cerificate number is ( 151 – 61 – 10641 ) — 3 births later ( 10638 + 3 = 10641 ). Going by that number, Obama would have been born AFTER the Nordyke twins.

  • Wespa sanoo:

    Lisää infoa/kritiikkiä Obaman syntymätodistuksesta ja siihen liittyvästä:
    http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=292213

  • kossi sanoo:

    hyvä trolli… vituranko väliä missä hää on syntyny?

  • Juha Leinivaara sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=XcWQw2AAIho

    PDF-kerrosten tekemisestä kotikoneella.

  • Saatanan homo sanoo:

    Ei syntymätodistusta -> salaliitto
    Syntymätodistus -> salaliitto
    Mikä teitä vaivaa?

  • Ernest sanoo:

    Ettei olisi Obaman vastustajien/rasistien salajuoni. Liian myöhään tosin kun Obaman kausi päättyy kait ensi vuonna ellei asetu uudelleen ehdolle.

  • alfred sanoo:

    @kossi
    Kyllä sillä ainakin Yhdysvaltain perustuslain mukaan on väliä. Ainoastaan syntyperäinen amerikkalainen voi olla presidentti.

  • Zeerios sanoo:

    en kyllä tajuu yhtää näitä juttuja taas… ketä kiinnostaa. vaikuttaako se meihin suomalaisiin jotenki vaikka amerikan presidenttinä olis ahmad alibaba muhammed alihassanin kormas poika muhammed neljäs… puuh

  • Höpönpöpö sanoo:

    Zeerios, kyl se valitettavasti vaikuttaa. Ite en kyl siltikään ymmärrä mitä tämmönen seiskapäivää-tason postaus tekee tämmösellä seiskapäivää-tasoisella sivustolla… eikäku nythän mä just tajusin! 🙂

  • ”Lisää selviä muokkauksen jälkiä joita ei pitäisi olla tietokoneelle skannatussa kuvassa.”

    Tuolla videolla ei taideta tehdä selväksi sitä, että PDF-tiedostoa tulkitseva Illustrator ei aina välttämättä tunnista kirjaimia ja numeroita. Siinä tapauksessa se jättää jäljelle kuvan kirjaimesta tai numerosta. Tämän takia tuossa numerosarjassa 1064 1 on tuo viimeinen numero yksi erinäköinen kuin edeltävät. Samalla tavalla jotkut kirjaimet dokumentin teksteissä ovat satunnaisesti näyttävällä tavalla mustia (ohjelma tunnistaa tekstin) ja joskus tuon viimeisen ykkösen tavalla harmahtavia (ohjelma ei tunnista tekstiä).

    Eli numeroiden ulkonäön ihmettely ei ole tärkeää. Erot johtuvat PDF-tiedostoa tulkitsevasta Adobe Illustrator ohjelmasta.

    Pahin ongelma on itse numeroiden merkitys, kuten Wespa totesi ylempänä (huhtikuu 28, 2011 19:40).

  • Unohtui mainita, että parhaiten tuo PDF-tiedoston tulkintaongelma Adobe Illustrator-ohjelmalla tulee ilmi, kun katsoo miten se asettaa allekirjoitusten eri osat omiksi elementeikseen. Jos ne ovat väärennöksiä, niin miksi ne väännettiin moneen otteeseen, eikä vain kerralla pläntätty dokumenttiin?

  • Ernest sanoo:

    Paholaisen asianajaja debunkkaa tämän suhteellisen hyvin
    http://paholaisen-asianajaja.blogspot.com/2011/04/obamagaten-loppu-viimeiset-henkaykset.html
    Edit. Oho tuossa ylempänä hän juuri kommentoikin asiaa.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Kiitos, Juha Leinivaara, asiallisesta tiedonjaosta. Harvinaista herkkua täällä!

  • Höpönpöpö sanoo:

    Koska en alla olevaa kykenisi itse paremmin erittelemään, lainaan Tuomo ”Squirrel” Hämäläisen Paholaisen asianajaja -sivustolle kirjoittaman kommentin koskien tätä Obaman syntymätodistusfiaskoa kokonaisuudessaan. Harmillista, vaikka inhimillisesti katsoen ehdottoman ymmärrettävää, etteivät Leinivaaran ja Hämäläisen tapaiset jaksa useammin oikoa esimerkiksi näitä Paranormaaliblogin spekulointeja.

    ”Lyödäänkö vetoa, että birherläiset eivät tee sitä minkä jokainen reilu ja suoraselkäinen ihminen tekee.

    Eli kirjoittaa suoran anteeksipyynnön, myöntää tehneensä heppoisin perustein salaliittoteorian ja aiheuttaneensa suoranaista kiusaa ja harmia viattomalle ihmiselle, kyseenalaistaen hänen oikeutensa esim. työpaikkaansa ja luotettavuuden noin yleisemminkin.

    Että he kertoisivat että koko juttu oli liioiteltua ja hätiköityä p***a-ajattelua jossa ei ole epistemologisesti hyväksyttävän väitteen aavistuksiakaan. Että juttu oli liioiteltua paranoiaa.

    Saati, että tunnustaisivat että tämä liioitteluhenkisyys vaikuttaa muuallakin heidän argumentaatioissaan, ja että itse asiassa tarkemmin analysoiden samanlainen mutkien oikominen onkin kaikessa heidän muussakin salaliittopelotteluisssaan. Että niissä on analoginen perustelurakenne ja taustalogiikka. Ja että tämä pitäisi muistaa kun lukee suunnilleen mitään mitä he ovat kirjoittaneet koskaan missään.”

    Kerrassaan oivallinen kirjoitus.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Ja jos edellinen kommenttini, joka toki sisälsi lainauksen, joka sisälsi suorasanaisen, mutta täysin asiallisen kritiikin tämänkin sivuston harrastamaa ’uutisointia’ kohtaan joutui sensuuriin, niin olisi mielenkiintoista kuulla perusteet… 🙂

  • Wespa sanoo:

    Oli mennyt kirosanan takia spämmeihin. Palautin kommenttisi sensuroituna.

  • Höpönpöpö sanoo:

    No, huh… Nyt maailma on taas turvallisempi paikka meille kaikille. 😉

  • Wespa sanoo:

    Uusi video: REALIST NEWS – Proof no OCR was used with Obama’s Birth Certificate
    http://www.youtube.com/watch?v=q1B1RyhD32Y

    En oo vielä kerenny katsomaan kun hieman alusta, mutta laitoin tänne jahka jotain kiinnostaa. Tuolla videolla kuulemma debunkataan, että ORC tekstintunnistusta olisi käytetty.

  • Sepponen sanoo:

    Obama on Antikristus. Joudumme kaikki kadotukseen.. HAHAHAHA!

  • Ogeli sanoo:

    Ja nyt on Osama juuri sopivasti ”kuollut”.

  • Telocvovim sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=w53TMpk6QNc

    Onhan Obamassa ja Osamassa yhdennäköisyyttä..

  • julle sanoo:

    Vähän kyllä ihmetyttää taas tuo ajankohta Osaman ”kuolemalle”. Huomiota viedään vain pois tästä syntymätodistusasiasta mediassa.

    Osama oli vaan kortti joka oli hyvä lyödä tässä vaiheessa pöytään. (Mieshän ollut varmaan kuollut iät ajat jos koskaan olemassa ollutkaan.)

  • Entity sanoo:

    Onhan tuo Obaman leimattu ja allekirjoitettu syntymätodistus julkisuudessakin esitetty. Amerikan äärioikeisto ei sitä vain suostu hyväksymään, että heillä on tosiaan Yhdysvalloissa syntynyt musta mies presidenttinä. Ala-arvoinen juttu, koska osoittaa että lähdekritiikille on annettu piut paut.

  • Kusetusta sanoo:

    Ihan ensinnäkin, leiman puuttuminen ei todista, että herra presidentti, tai hänen kätyrinsä olisivat todistuksen väärentäneet. On hyvin mahdollista, jopa todennäköisempää, että joku muu on väärentänyt todistuksen, vieläpä aika kehnosti, ja yrittänyt esim. jollain tavalla häiritä presidenttiä.

    Toisekseen, jos minä väärentäisin asiakirjan, en missään nimessä jättäisi siihen kerroksia. Eikä ehkä kannattaisi väärennetyillä todistuksilla pyrkiä presidentiksi, koska ehkäpä ne tutkitaan aikasta tarkkaan.

    On siis selvää, että ainakaan Obama itse ei ole syyllistynyt mihinkään, vaan joku adobea huonosti osaava vitsiniekka trollaa teitä kaikkia, ja oikein kunnolla. Kuunnelkaa itseänne!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto