ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Yhdysvalloissa kuljetettiin outoa alusta

Yhdysvalloissa Cowley Countyssä havaittiin outo kuljetus. Silminnäkijöiden mukaan rekan kyydissä oli avaruusalusta muistuttava kohde. Kohde taltioitui myös useisiin kuviin.

YouTubeen on lisätty myös videoita, jossa näkyy härvelin kuljetus.

http://www.youtube.com/watch?v=Mwo18wYchPs

http://www.youtube.com/watch?v=ChSHyMJlk8A

Aluksen on nähnyt muutama ihminen ja tapausta käsiteltiin myös paikallisissa uutisissa.

http://www.youtube.com/watch?v=CR-sNVY7y9o

Sheriffi kertoo, että kyseessä oli mahdollisesti koeluontoinen ilma-alus, jota oltiin viemässä Marilyniin.

Mikä mielestäsi voisi olla kyseinen härveli, kenties avaruusolentojen teknologiaa vai ihmisten tekemä edistynyt ilma-alus?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

52 kommenttia aiheeseen: Yhdysvalloissa kuljetettiin outoa alusta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Matti sanoo:

    Joku teollisuuden tarvitsema paineastiahan se. Ei saa kuskata alien alusta ilman että peittää sen pressulla(= poliisi kieltää.

  • Reiska sanoo:

    Kyllä minä ainakin kuljettaisin varjohallituksen huippusalaisen projektin paljastavaa esinettä ihan vaan reteästi rekan lavalla peittämättä sitä mitenkään.

  • Rockhill sanoo:

    On ne amerikkalaiset vaa idiootteja, mistähän lähtien aitoja aluksia olisi kuskattu kaikkien nähden?

  • Nexeon sanoo:

    Miksi salata tarkempia tietoja kyseisestä vekottimesta kun se kerta julkisesti tuolla tavoin kuljetetaan kaupunkien läpi? Sitä mä en käsitä…

    Jos multa kysytään, toi ei ole painekattilaa nähnytkään 😀

  • jatu sanoo:

    Saadaan varmaan vielä asiasta tarkempi selostus jossain vaiheessa, lienee jokin teollisuuden osa johonkin, minne lie?

  • Nexeon sanoo:

    Tai sitten tämän tarkoituksena on vain saada ihmisten huomio muualle samalla kun toisaalla tapahtuu jotain muuta…kaikki mahdollista kunnes toisin todistetaan 😀

  • -Suussan- sanoo:

    Jos haluaisin kuljettaa ihka aidon ufon paikasta a paikkaan b, tekisin sen juuri samoin, en peittäisi sitä lainkaan. Jos ufon peittäisi ja kylkiäisenä vartijat/ poliisit rinnalla, se vasta herättäisikin ihmisten mielenkiinnon ja salaliitto teoriat.

  • JP sanoo:

    Ooh…Nyt on kyllä jäänyt jollain ylemmän tahon ohjeistukset / säännöt lukematta. Kaikki ufoihin tai niihin viittaava luokitellaan USA:ssa erittäin salaisiksi – kansallisiseen turvallisuusluokitukseen A. Todennäköisesti kuljetuksesta vastaavat saavat kyllä tässä tapauksessa jonkinlaisen syytteen.
    (Siinäkin tapauksessa, että kysessä olisi vain koeluontoinen ilma-alus)

  • JariWolf sanoo:

    Tiedän kyllä, että kommentit internet sivustoilla ovat aina kiltisti sanottuna typeriä, mutta katsoitteko videot? Osaatteko englantia? Videolla poliisi sanoo, että heille kerrottiin, että kyseessä on alus. Mahdollista kyllä, että se on jonkinlaisen kuoren sisällä oleva ns. drone. Ellei niin se on hyvin UFO:lta näyttävä uudenlainen alus. Tyypit täällä vaan spekuloi nähtyään kuvat ilman, että katsotte edes videoita.. ja helppohan oikea UFO aluskin olisi kuljettaa teidän nenien edestä, kun ”eihän se voi olla oikea, kun sen päällä ei ole pressua”. Silti tuntuu, että ehkä aluksen valmistanut yhtiö ei ole nyt miettinyt kaikkien osapuolien intressejä tässä ja on mokannut.

  • hopeanuoli sanoo:

    kyseessä on ihmisten tekemä alus..

  • Nexeon sanoo:

    Kyseessä on UFO, koska emme tiedä minkä sortin alus se on, muuta kuin sen että kyseessä on lentävä alus, eli ts. Tuntematon Lentävä Esine. Se on ja pysyy Tuntemattomana eli UFO:na niin kauan kunnes joku sen tunnistaa virallisesti joksikin tietyksi alukseksi.

  • jtk sanoo:

    Yksi esine millä voisi selittää on Northrop Grummanin X-47B UCAS: http://www.as.northropgrumman.com/products/nucasx47b/index.html
    ja kenties jossain kotelossa. Muoto ja koko voisi täsmätä aika hyvin näin arvioituna. En alkanut kuitenkaan mittailemaan.

  • jtk sanoo:

    Linkistäni löytyy myös X-47B:n fact sheet ja data sheet, joista näkee tarkemmat mitat ja muodon. Ja kuvia X-47B:stä sieltä media galleryn alta näyttää löytyvän.

  • tontox sanoo:

    samanlaisia härveleitä kuskaavat tuonne talvivaaraan harvase viikko, mutta saattaahan se olla että talvivaara on suomen area51.. 😀 nohjoo…

  • nojoo sanoo:

    Katsoin molemmat videot ja osaan englantia joten voin kommentoida 😀
    ”Silminnäkijöiden mukaan rekan kyydissä oli avaruusalusta muistuttava kohde.” Eli sehän voi olla mikä vaan kunnes toisin todistetaan.
    Nexeon: Kuinka voit sanoa tuota esinettä ufoksi, koska minä ainakaan en ole nähnyt sen lentävän?

  • Silence sanoo:

    Miksi peitellä… eihän kukaan kumminkaan usko, että ne nyt ufoa noin veisi. Käänteinen peitetarina eli kaikkien silmien alla menee ufo, mutta kukaan ei usko sitä =)

  • hopeanuoli sanoo:

    se on kyllä vain vielä ufo, mutta kun se saadaan selville niin ifo..

  • Ogeli sanoo:

    Paavo Väyrysen kulkupeli se vaan siinä on.

  • Haerski sanoo:

    ”Silminnäkijöiden mukaan rekan kyydissä oli avaruusalusta muistuttava kohde.”

    Enpä ole tuon näköistä avaruusalusta vielä eläessäni nähnyt. Joku on tuijottanut vähän liikaa Scifi-leffoja.

    @Hexen ”Kyseessä on UFO, koska emme tiedä minkä sortin alus se on, muuta kuin sen että kyseessä on lentävä alus, eli ts. Tuntematon Lentävä Esine.”

    Ei kovin lentävältä näytä, kun rekalla pitää ympäriinsä ajeluttaa. Joku punaniska hitsannu autotallissa pellistä tuommosen ja lähteny trollausmielessä ajelulle ja nyt puoli maailmaa ihmettelee, että mikä härveli se on.

  • hopeanuoli sanoo:

    joo niinpä se on paavo väyrysen kulkupeli..

  • P_S sanoo:

    jaa-a. entä miten olis lavaste johonkin leffaan? tai avaruusalusta muistuttava kapistus johonkin näyttelyyn, johonkin heureka-tyyppiseen? tai sitten se on vaan joku teollisuuden kapistus, joka nyt jonkun mielestä näyttää avaruusalukselta.

    jos kyseessä olisi alieneiden lentohärveli tai edes ihmisten tekemä kokeiluluontoinen ilma-alus, voisi olettaa että sitä ei kuljetettaisi noin näkyvästi, vaan naamioitaisiin vaikka siiloksi tai jotain. ellei sitten kuljetusfirmassa olla oltu laiskoja ja ajateltu ”v**tu siihen mitään pressuja aleta laittamaan”. mutta tuskimpa sellaiset, jotka haluavat pitää asian salassa, käyttäisivät jotain b-luokan kuljetusfirmaa.

  • Korn sanoo:

    Ehkä ne luottaakin juuri tuohon ajattelutapaan: ”Kuka nyt oikeaa ufoa keskellä päivää roudaisikaikkien nähtävillä” 😉

    Ja pakko kettuilla tuohon lauseeseen:
    ”Enpä ole tuon näköistä avaruusalusta vielä eläessäni nähnyt. Joku on tuijottanut vähän liikaa Scifi-leffoja.”
    Enpä minäkään ole nähnyt vielä ensimmäistäkään joten paha sanoa minkä näköisiä niiden pitäisi olla. Sinä olet ilmeisesti nähnyt kaikki mahdolliset variaatiot ja osaat siten sanoa ettei tuollaista ole oikeasti olemassakaan ;))

  • mucha sanoo:

    Jossain oli selitystä että toi oli hieman purettu versio jostain uudesta ”hifi” lennokista, tarkoitettu tekemään tiedustelu kiertoja vihollisten alueilla.. Mene ja tiedä, vaikka oikeesti kulettaisivat alieneitten UFOja noin näkyvästi niin ainahan ne voi virallisesti lausua että kyseessä oli vaikka Obaman tytön synttäreille tarkoitetu tivolin härpäke, eikä niiden tarviis selitellä sen pidempään.

  • Nexeon sanoo:

    nojoo:

    Videolla haastateltava mies henkilö Sheriff Don Read selkeästi kertoo: ”They told us that it was an aircraft…” suomennettuna: ”He kertoivat meille, että se on lentokone”.

    Eli se vielä on ja pysyy UFO:na koska sitä ei ole tunnistettu. PISTE!

  • Gona sanoo:

    Vaikka se olisi koeluontoinen alus tai jopa ns ”ufo” alus niin miksei sitä voisi kuskata noin? Tuskin siihen kukaan kuolee että alus paljastuu, vai kuoleeko? Jos Obamalta on kysytty että miten kuljetetaan ja obama on sotilaspassia läpsytellen sanonut että ei näillä aamuilla jaksa kiinnostaa, kuljettajaa vaikka trailerilla ilman pressua.

  • pirkko sanoo:

    se on kiljun käymisastia ja se on varma.

  • Belgor sanoo:

    Koska lentohärveli kysees….ni missäs sanottiin että sil ei ois tarkoitus lennellä vaik kiertoradalla kunha se sinne eka autetaan perinteisillä keinoilla…varmaa miehittämätön laite kysees ikkunoiden puuttumisesta päätellen:)

    Ei tuo kyl miltää puretulta sinänsä vaikuta ku ei näy ruuvien reikiäkään mist ois jotain irroitettu…
    Aika raakileen näköin ilman maalipintaa oleellisesti ku ihmis mieli tottunu kaiken näkemään maalattuna….Koht siin on maalattuna U.S.A ja tähtilippu kunha kerkiävät…

  • atat sanoo:

    Näyttää kyllä ihan lentävältä lautaselta. Ehkä jonkun insinööri poppuu kehittämä alus, sillä onhan tuolla jenkeissä aika monikin tehnyt vastaavanlaisia lentäviä lautasia, tosin huonolla menestyksellä saaneet niitä liitämään. Jos kyseessä olisi valtion kehittämä alus, ei se todennäköisesti kuskattais noin.

  • JambaB sanoo:

    Eipä taida olla lentämiseen tarkotettu härveli vaan sattuneesta syystä kellumiseen. Noita nähään vielä enemmänkin

  • lownrgy sanoo:

    ei ole ufo vaan uto = unidentified trailing object

  • lownrgy sanoo:

    ”Eli se vielä on ja pysyy UFO:na koska sitä ei ole tunnistettu”

    totanoinnii.. eiks ufon pitäs lentää, niinku ilmassa.

  • Belgor sanoo:

    lownrgy sen sanoi:
    ”ei ole ufo vaan uto = unidentified trailing object”

    Repesin :DD

  • Wespa sanoo:

    Nexeon sana aircraft kääntyy muotoon ilma-alus, lentotukialus tai lentokone.

  • Allu sanoo:

    Veikkaan, että kuljetettu objekti on kotelo, jonka sisällä on lentokone. Kotelossa on ohjaamon kyhmy.

  • Nexeon sanoo:

    Wespa: Niinhän se kääntyy mutta arvelin, että on turha mainita jokaista muotoa mihin sana voi kääntyä. Oletin kai, että ihmiset täällä tajuaisivat pointin…

    lownrgy: Joo, no jos videolla kerrotaan kyseessä olevan jonkin sortin ilma-alus, joka ei olla nähty kuitenkaan lentävän – kyseessähän tarkemmin sanottuna on silloin UTO, kuten jo ilmeisesti tuossa aiemmin mainitsit.

    Tää on taas tätä sanaleikkiä ja rautalangasta vääntämistä 😀

  • Gona sanoo:

    Turhaa vääntöä kun kaikki tietää että ufo = alienien alus ja se oikealla merkityksellä päteminen on vaan turhaa shitin jauhamista.

  • Nexeon sanoo:

    Gona:

    Mä en välitä mitä sä jaksat väittää, mutta UFO edelleenkin mun mielestä tarkoittaa ”Unidentified Flying Object”, mikä voi olla mikä tahansa ilmassa lentelevä jutska, vaikka kilo lehmän pas*aa. Kaukaa katsottuna se voi näyttää ihan miltä tahansa, vaikkapa alieneitten alukselta (tosin emmehän me tiedä miltä alieneitten alukset näyttävät muuta kuin mitä meille on pumpattu elokuvien ja sarjakuvien tiimoilta). Mikä tahansa tuntematon lentävä juttu pysyy UFO:na kunnes se tunnistetaan…esimerkiksi vaikkapa lehmän pas*aksi.

  • Thene sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=Mwo18wYchPs&feature=youtu.be

    Näköjään enemmänkin tuosta tapauksesta videomateriaalia.

    Ja nexeonille että niin kauan kun tuo esine on maassa, se ei ole UFO koska se ei lennä.

  • nojoo sanoo:

    Tännehän synty hyvä kähinä! UTO se minunki mielestä on 😀

  • multipena sanoo:

    tuskinpa oikeat avaruusoliot laittaa lentovekkuloidensa alle normaalilta näyttäviä renkaita 😀

  • tuplawee sanoo:

    tämähän liittyy tähän että hallitus alkaa pikkuhiljaa paljastamaan ufo-salaisuuksiaan kansalaisille. mutta ei täräytä asiaa kertaheitolla julki, vaan tuollaisella pikku epäilyillä. ihmiset pitää vieroittaa ufoihin kun ne tulee 2012.

    Mut oikeestihan toi on A) pila tai B) uudenmallinen ilma-alus, mut miks ihmeessä sitä ei oo peitetty, eiks löytyny pressuu? mutta poliisipartio on aika vakuuttava, nää on kyl näit asioita joista on hankala mennä heittämään radikaaleja loppupäätelmiä…

  • jtk sanoo:

    http://www.iltalehti.fi/hullumaailma/2011122214990672_hu.shtml
    Tuolla varmistavat, että kyseessä oli Northrop Grummanin miehittämätön lentokone, X47-B. Tai niinhän ainakin väittävät.

  • Belgor sanoo:
  • Alien sanoo:

    Ei tuo ainakaan avaruusalus ole…

  • Belgor sanoo:

    Wespa vois hyväksyä ton mun edellisen kommentin…
    Miks se tollee et pitää erikseen hyväksyä…liikaa linkkejä vai?

  • Nexeon sanoo:

    ei toi kyllä mun mielestä X-47B alusta ole nähnytkään

  • Belgor sanoo:

    Darpa Falcon HTV-2 projektikoneen kaltainen on lähin totuus…
    Niillä ei pysty vielä lentämään edes… meinaa edellinenki koelento pääty mereen, joten tuommoinen kuljetus kävis järkeenki.

    Googlettakaas 😉

  • Nexeon sanoo:

    *Googlettaa*

  • Wespa sanoo:

    Belgor, useamman linkin sisältävät viestit pitää ekaksi tarkistuttaa koska ne saattavat sisältää spämmibottien laittamia linkkejä joita on yleensä useampia. Viestisi näkyy nyt.

  • hopeanuoli sanoo:

    parablogissa näköjään taas on vikaa..

  • tuplawee sanoo:
  • anpa sanoo:

    wow! siis toiha n oli oikee ufo!! =O… juu uskon… toisin sanoen.. lol

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto