FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Tiedemies vahvistaa: Salaisissa projekteissa käydään mm. Marsissa ja Kuussa

Tiedemies ja kirjailija Dr. Paul LaViolette kertoo videolla miten erilaiset tahot kuten CIA ja mm. USA:n armeija salailevat ufoteknologiaa.

Dr. Paul LaViolette kertoo ufosalailusta

Videohaastattelussa hän vahvistaa Rauni-Leena Luukanen-Kildenkin kertoman tiedon siitä, että näissä salaisissa projekteissa käydään mm. Kuussa ja Marsissa. Teknologian kerrotaan olevan peräisin alas ammutuista avaruusaluksista. Myös kuuluisan Bob Lazarin haastattelun Area 51:stä kerrotaan olevan paikkaansapitävä.

Videolla käsitellään myös sitä miten teknologia on julmasti jäljessä siitä mitä se voisi olla. Patenttisysteemiä on käytetty hyväksi erilaisten teknologioiden piilottamiseen. Patenttihallitusta on painostettu luopumaan tietyistä patenteista, jotka liittyvät mm. vapaa energiaan ja ovat uhka vanhanaikaiselle yleisesti hyväksytylle öljyä käyttävälle teknologialle.

Se on aika uskonnollinen fiilis, jossa patenttien tutkijat ovat vetäytyneet tietynlaiseen uskomusjärjestelmään ja kaikki joka haastaa sen ei pääse läpi, LaViolette kertoo haastattelussa.

Kanadalainen mies oli kehittänyt teknologiaa, joka tuottaa energiaa kokonaisen talon tarpeisiin, laite oli kenkälaatikon kokoinen… yhtenä päivänä hänen taloonsa hyökättiin SWAT-tiimin toimesta ja kaikki hänen laitteistonsa takavarikoitiin. Hänet pidätettiin koska hän piti hallussaan ”terroristiteknologiaa”.

Paul käy läpi videolla myös salattua Roswellin maahansyöksyä, joka oli suuri sysäys eteenpäin teknologisesti.

Katso Dr. Paul LaVioletten videohaastattelu suoraan alta.

Paul LaViolette on kirjoittanut mm. fysiikkaa, astronomiaa ja psykologiaa käsitteleviä kirjoja, sekä kehittänyt vaihtoehtoisen teorian vetovoimalle.

Muutamia mielestäni tärkeimpiä pointteja haastattelusta:

– Ufoteknologia on käytössä salaisissa projekteissa ja avaruusolennot ovat vierailleet Maassa
– Tieteen ja teknologian on kehityttävä sille tasolle millä sen pitäisi jo olla

Kiitos vinkistä Ogelille. 🙂

Lähde: youtube.com

Tykkäys ja jakotoiminnot:

43 kommenttia aiheeseen: Tiedemies vahvistaa: Salaisissa projekteissa käydään mm. Marsissa ja Kuussa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Radical sanoo:

  Ben Rich Lockheed Skunk Worksin edesmennyt toimitusjohtaja tunnusti kuolinvuoteellaan vuonna 1995, että:

  ”Meillä on jo keinot matkustaa tähdistöissä, mutta nämä teknologiat ovat lukittu salaisiin hankkeisiin,
  ja se vaatisi Jumalan väliintulon saada ne paljastettua, jotta niistä olisi hyötyä koko ihmiskunnalle.
  Mitä vaan voit ikinä kuvitella, niin meillä on teknologia jo olemassa.”

  “We already have the means to travel among the stars, but these technologies are locked up in black projects, and it would take an act of God to ever get them out to benefit humanity. Anything you can imagine, we already know how to do.”

  ”We now have the technology to take ET home. No, it won’t take someone’s lifetime to do it. There is an error in the equations. We know what it is. We now have the capability to travel to the stars. First, you have to understand that we will not get to the stars using chemical propulsion. Second, we have to devise a new propulsion technology. What we have to do is find out where Einstein went wrong.”

  ”There are 2 types of UFOs – the ones we build and ones ETs build. We learned from both crash retrievals and actual ”hand-me-downs.” The Government knew and until 1969 took an active hand in the administration of that information. After a 1969 Nixon ”purge”, administration was handled by an international board of directors in the private sector…”

 • Ogeli sanoo:

  Tässä tuoreessa Project Camelotin haastattelusta Paul LaViolette puhuu superaallosta:
  http://www.youtube.com/watch?v=dxp8qDV9o_c&hd=1

  Pane Andov oli aikanaan yhteydessä LaVioletiin ja sai oikeastaan häneltä idean tuosta superaallosta. He vaan sattuivat olemaan hieman eri mieltä asiasta ja Andov uskoi vuoden 2012 muutokseen. LaViolette uskoo taas tuon aallon saapuvan tänä keväänä, mutta se on vain yhden (edistyneen) tiedemiehen teoria.

 • valkea sanoo:

  Niin.
  on tämä oikeasti synkkää, maailma jossa elämme murenee käsiimme vaikka kuinka ( ihmiset ) tahtoisivat tehdä hyvää ja elää sulassa sovussa, kaikki tämä olisi mahdollista jos vain tietyt valtaan päässeet ja sitä jo vuosikymmeniä muuttaneet omien etujensa mukaan piittaamatta mistään muusta kuin valheen pitävyydestä, olisivat näin halunneet .

  mutta he loivat maapallosta maanpäällisen helvetin ja loppujen lopuksi tapattavat meidät kaikki täälä omien ”testiensä tuloksina eivät he tarvitse ihmiskuntaa kun voivat rakentaa omat aluksesnsa ja pienen civiilizaationsa muualle tai maan uumeniin.. pientä ryhmää onkin elpompi taas kouluttaa uskonnoilla. vai onko tämä tapahtuva jo toistamiseen??..

  mutta yhtä kaikki mieluummin vaikka kuolisin kun eläisin näin surullisessa yhteiskunnassa mistä ei edes pysty rakkautta apuna käyttäen rakentamaan parempaa…

  sitä paitsi kaikki olisi saavutettavissa jos ihmisiltä ei pantattaisi tietoa voisimme harmonillisesti oppia elämään uuden teknologian avulla ja rakentamaan kukoistava multi planetaarinen elinympäristö.
  mutta ei viekää vain pallo kohti kuolemaa ja kärsimystä ja Tappakaa täysin viattomat miljardit siinä sivussa..

 • valkea sanoo:

  ja voi kun jos alienit joskus saavat tietää tämän että meitä pidetään orjina ja tämänkaltainen julmuus on jatkuva,
  niin toivon että he tulisivat vapauttamaan meidät tästä kaikesta muuta toivoa ei oikeastaan ole, mutta olen varma siitä että jokin rotu ei tälläistä suvaitse ja tämän kuultuaan antaisivat viattomille ihmisille uuden asuinpaikan-.!

 • Jacke sanoo:

  Pohjois-Korea on siis maailma pienoiskoossa. Vain eliitti tietää totuuden mitä oikeasti tapahtuu.

 • Jacke sanoo:

  Tuli tässä mieleen, jos kerta Raunit & Kumpp. puhuvat totta, niin miksi heidän annetaan puhuvan näistä asioista julkisesti? Käyttääkö Nasa käänteistäpsykologiaa? Kyseessä ovat niin käsittämättömät asiat, että normaalin ihmisen on niitä vaikea uskoa todeksi ja luokittelee Raunit & Kumpp. hörhöiksi, jotka puhuvat mitä sattuu.

  Nasa ja (keksi tähän jokin kiva kirjainyhdistelmä, kuten CIA) tietävät, että Raunit & Kumpp. puhuvat totta, mutta luottavat siihen, että valtaväestö ei usko näitä juttuja.

  Ei ole tainnut Parapäivilläkään näkyä SWAT-ryhmää tai miehiä mustissa (MIB) estämässä tilaisuutta, vedoten vähintään, että rakennuksessa on pommiuhka – kaikkien on poistuttava? Tämä ns. eliitti siis katsoo paremmaksi ideaksi sen, että hörhön leiman saaneet puhuvat totta, kuin sen, että tilaisuus estettäisiin huomiota herättäen, jolloin tietysti se vain vahvistaisi hörhöjen juttuja. Nyt, kun hörhöt saavat puhua rauhassa marginaaliryhmälle, eikä juuri kukaan ota heitä vakavasti, palvelee tällainen kuvio myös eliittiäkin paremmin, kuin täyskielto joka suhteessa.

  Wespa voisikin joskus kysyä tätä Raunilta, kun on yhteydessä Rauniin. Mitä mieltä Rauni-Leena on siis siitä, että onko jokin ylempi taho luokitellut hänet ”hörhöksi”, jonka annetaan puhua totuuksia julkisesti, koska juurikaan kukaan ei ota häntä vakavasti. Tästä syystä hän saa/voi puhua julkisesti näistä asioista.

  Tiedän toki, että Raunin elämää on vaikeuttanut jokin taho, haastatteluita koitettu estää jne. Tällainen saattaa olla vain osa eliitin juonta. Tällainen toiminta vakuuttaa sitä pientä marginaaliryhmää, jotka uskovat Raunin väitteitä, mutta samalla valtaväestön silmissä Rauni vain kaivaa kuoppaansa, kun sanoo, että häntä seurataan jne. Kukaan ei usko, vaikka Rauni puhuisi totta.

 • TheWonderer sanoo:

  @Jacke

  On aika jännä juttu että jos nämä ufo-juttujen ”paljastajat” ovat todella oikeassa, niin miksi heidän annetaan puhua? Kun samaan aikaan Julian Assangen ja Edward Snowdenin kaltaisia tyyppejä jahdataan ympäri maailmaa ja Chelsea Manning joutui kenties loppuiäkseen eristysselliin. Mutta jostain syystä ”huippusalaisia” armeijan ufojuttuja paljastaneet saavat elää elämiään rauhassa ja julkaista tv-dokumentteja ja pitää luentokiertueita ympäri maailmaa.

 • valkea sanoo:

  Jacke:

  tuo taatusti toimii ja mitä pidemmälle tätä systemaattista kansojen johtamista ja manipulointia on edetty sitä varmemmin se uppoo juurikin nykyyhteiskunnissa elävien ihmisten mieleen vaikka totuus on edessämme se ” naurattaa” ja siihen uskovia katsotaan ivaallisesti pilkaten.!!

 • valkea sanoo:

  jacke tuon voisivat myös kysyä radiossa.. saisi saman tien näinkin tärkeä asia lisää julkisuutta

 • valkea sanoo:

  TheWonderer
  mutta eikö sillä taktiikalla tulisi edetä mikä näyttäisi toimivan,?
  onhan netti ufo videoita täynnä eikä niistä valtaväestö usko ( ”aidohkoiksi ”) kuin 1%
  ehkä se vain on niin ettei he vielä pysty parempaan sillä meitä ihmisiä on kuitenkin miljardeja joita pitää ohjailla muutama miljardi on kehitys maissa joilla ei oikeastaan ole väliä?…
  mutta ne noin 6 miljardia sivistynyttä joilla on kyky pystyä vaikuttamaan asioihin ryhmissä tarvitsevat suuripiirteistä ohjastusta ja sumutusta.
  ja kyllähän noilla on tutkijat ja tietokoneet jotka analysoivat jatkuvasti kaikkea”” ja yrittävät pysyä maailman menosta kärryillä.

  no ehkä heidän annetaan puhua siksi että jos he puuttuvat ns julkisesti millään tavalla suoraan tai epäsuorasti noinkin paljastavien väitteiden julkituojiin, se antaisi oikeudelle lisää valtaa ja pakottaisi eliitin taas keksimään keinot isomman massan ajatusten puhdistuksiin.

 • valkea sanoo:

  sillä he uskovat että raunileenalla ja kumppaneilla ei ole ”tällä tapaa” toimivassa maailmassa mitään kongreettisia mahdollisuuksia viedä asiaa askelta pitemmälle niin että ihmiset alkaisivat kyseenalaistamaan asioita..
  onhan valta mediat ja muutkin sanomatalot eliitin hampaissa joten eivät hekään ala tätä purkamaan ..

  tämä on niin surullista kun totuus kuuluu kaikille,mutta vielä päivä koittava on jolloin pimeys väistyä saa

 • Jaahas sanoo:

  TheWonderer: ”On aika jännä juttu että jos nämä ufo-juttujen ”paljastajat” ovat todella oikeassa, niin miksi heidän annetaan puhua? Kun samaan aikaan Julian Assangen ja Edward Snowdenin kaltaisia tyyppejä jahdataan ympäri maailmaa ja Chelsea Manning joutui kenties loppuiäkseen eristysselliin. Mutta jostain syystä ”huippusalaisia” armeijan ufojuttuja paljastaneet saavat elää elämiään rauhassa ja julkaista tv-dokumentteja ja pitää luentokiertueita ympäri maailmaa.”

  On aika jännä juttu, että et ota huomioon sitä mahdollisuutta, että ylemmältä taholta (valtioiden hallitukset) kenties säännöstelevät, missä määriin ”Ufo-tietoutta” ihmiskunta saa saada. Jos hekään eivät täysin ymmärrä mistä on kyse ja mitä he tahtovat, niin pitäisikö heidän kenties ilmoittaa: ”Toiset siviilisaatiot hallitsevat ilmatilaamme niinkuin tahtovat, emmekä tiedä, keitä he ovat ja mitä he tahtovat”. Ja ehkä asia on niin, että he eivät pelkästään käyskentele ilmatilassamme, vaan ovat joukossamme. Tämän tosiasian maiden hallitukset kenties haluaisivat ilmoittaa kansalle?

 • Jaahas sanoo:

  Jacke: ”Tiedän toki, että Raunin elämää on vaikeuttanut jokin taho, haastatteluita koitettu estää jne. Tällainen saattaa olla vain osa eliitin juonta. Tällainen toiminta vakuuttaa sitä pientä marginaaliryhmää, jotka uskovat Raunin väitteitä, mutta samalla valtaväestön silmissä Rauni vain kaivaa kuoppaansa, kun sanoo, että häntä seurataan jne. Kukaan ei usko, vaikka Rauni puhuisi totta.”

  Ehkä asia on niin, että tiettyyn rajaan asti infoa kuitenkin suodaan antaa kansalle. Ja/tai mitä ”he” loppujen lopuksi enää voisivat asialle tehdä, kun joka tuutista tulee lisää, jotka haluavat kertoa miten asiat on?

 • TheWonderer sanoo:

  ”On aika jännä juttu, että et ota huomioon sitä mahdollisuutta, että ylemmältä taholta (valtioiden hallitukset) kenties säännöstelevät, missä määriin ”Ufo-tietoutta” ihmiskunta saa saada. Jos hekään eivät täysin ymmärrä mistä on kyse ja mitä he tahtovat, niin pitäisikö heidän kenties ilmoittaa: ”Toiset siviilisaatiot hallitsevat ilmatilaamme niinkuin tahtovat, emmekä tiedä, keitä he ovat ja mitä he tahtovat”. Ja ehkä asia on niin, että he eivät pelkästään käyskentele ilmatilassamme, vaan ovat joukossamme. Tämän tosiasian maiden hallitukset kenties haluaisivat ilmoittaa kansalle?”

  Tuossa on se ongelma että usein ufopaljastajat sanovat nimenomaan paljastavansa hallitusten ja armeijoiden ”salaisuuksia”. Eli juuri sellaista tietoa jonka julki tuomisesta pitäisi kaiken logiikan mukaan joutua vankilaan tai tulla murhatuksi!

 • Jaahas sanoo:

  Näitä Ufo-juttuja paljastavat on tänäpäivänä vaikka kuinka paljon. Kannattaa myös huomioida, keitä he työssään ovat tai ovat olleet. Eikä nämä ole enää mitään pikkupoikia jotka meuhkaa. Tässä muutama heistä…

  http://www.youtube.com/watch?v=BtmpaM0PqyI

  Robert Jamison, former USAF nuclear missile targeting officer
  Charles Halt, USAF Col. Ret., former deputy base commander
  Jerome Nelson, former USAF nuclear missile launch officer
  Patrick McDonough, former USAF nuclear missile site geodetic surveyor
  Bruce Fenstermacher, former USAF nuclear missile launch officer
  Robert Salas, former USAF nuclear missile launch officer
  Dwynne Arneson, USAF Lt. Col. Ret., communications center officer-in-charge

 • Jaahas sanoo:

  TheWonderer: ”Tuossa on se ongelma että usein ufopaljastajat sanovat nimenomaan paljastavansa hallitusten ja armeijoiden ”salaisuuksia”. Eli juuri sellaista tietoa jonka julki tuomisesta pitäisi kaiken logiikan mukaan joutua vankilaan tai tulla murhatuksi!”

  Lue uudelleen. Kerroin tiedon säännöstelystä, mikä on hyvin mahdollista.

 • Haerski sanoo:

  Jos hallitus on hiljaa, niin ala-asteelaisittain se on myöntymisen merkki. Jos taas CIA, NASA, tms. alkaisi aktiivisesti ottaa kantaa esitettyihin väitteisiin, olisi se vain säälittävä peittely-yritys. Eiköhän noissa puljuissa porukka ole sen verran fiksua, että osaavat pysyä mahdollisimman kaukana koko keskustelusta, koska tekivätpä tai sanoivatpa he mitä tahansa, se on teille vain varmistus siitä, että jotain salaillaan. Siksi kaikki työ mikä tällaisen potaskan levittämisen estämiseksi tai kumoamiseksi tehtäisiin olisi hukkaan heitettyä ja todennäköisesti vain lisäisi vettä myllyyn. Itse en näemmä ole yhtä fiksu, kun vähän väliä täällä olen jankkaamassa…:(

  Vitsivitsi. Olen oikeassti CIA:sta ja entinen NASA:n rakettiryhmän kommunikatiivisen jaoston lennokkiosaston varapäällikön sijainen (vai olenko sittenkään? Käänteispsykologiaa…)

 • juhis sanoo:

  Myönnän etten edes lukenut juttua loppuun, enkä katsonut edes videota koska tuskin tässäkään jutussa on esitetty yhtä ainoaa konkreettista todistetta. Näissä jutuissa on yleensä kaksi tietä, joko uskoo sokeasti siihen mitä toinen sanoo, vähän niin kuin uskoisi Jumalaan. Toinen tie on vain se että toteaa ettei niitä todisteita yksinkertaisesti ole ja koko tarina on tavalla tai toisella höpönpöä. Jos esitetään täysin mielettömiä väitteitä niin täytyy kyllä olla myös täysin mielettömiä todisteita

 • Jaahas sanoo:

  juhis: ”Myönnän etten edes lukenut juttua loppuun, enkä katsonut edes videota koska tuskin tässäkään jutussa on esitetty yhtä ainoaa konkreettista todistetta.”

  Myönnät siis että olet, sohvanpohja skeptikko?

 • Wespa sanoo:

  Raunin mukaan häntä on kyllä uhkailtu ja suoranaisesti jopa häiritty mm. CIA:n taholta (tällainen häirintä voi ajaa joskus ihmisen jopa paranoidiseksi, enkä ihmettele jos Rauni pelkää hengensä puolesta ja suunnittelee tarkkaan jokaista liikettään, ei suostu antamaan sotutunnustaan hotellissa jne.).

  Se, että miksi ihmiset voivat kertoa julkisesti salaista tietoa johtuu siitä, että whistleblowereita on niin paljon (ja tottakai CIA:ta ym. vituttaa). Ei CIA:kaan jokaista videota saa pois YouTubesta, ei ne mitään jumalia siellä ole.

  On olemassa salaista julkaisematonta tietoa ja on olemassa salaista vuodettua tietoa. Se, että ei olisi salaista vuodettua tietoa, että CIA ja muut voisivat poistaa jokaisen tiedonjyvän on utopiaa.

  Kolikon kääntöpuolella on kuitenkin olemassa useita tapauksia, joissa tiedon vuotajia on suoranaisesti murhattu (kuten esim. Philip Schneiderin tapaus) ja videollakin käsiteltiin muistaakseni muutamaa tapausta (ainakin SWAT-tiimin hyökkäystä).

  Onneksi Euroopassa pystyy toimimaan vähän enemmän suojassa kuin esim. USA:n rajojen sisäpuolella. Monet whistleblowerit ovat valmiita taistelemaan hengestään totuuden puolesta. Totuus on sellainen asia mitä ei voi piilottaa vuosikymmeniksi. Olemme eläneet aikoja jossa tieto on piilotettu ja paljon vuosikymmenien tietoa salattu, mutta tieto pukkaa näkyviin, varsinkin kun meillä on internet, johon kirjarovion kaltainen tekniikka ei enää toimi.

  Myös CIA ja muut jaostot ovat jakautuneet sisältä kahteen eri leiriin, jopa osa CIA:sta on julkisen tiedonjaon kannalla ja kannattaa tekonologiasodan lopettamista.

  Täytyy myöntää, että matkustusväitettä Marsiin ja Kuuhun pidin aikoinani hyvinkin kyseenalaisena (ehkä jopa naurettavana heittona), mutta jätin sen kuitenkin pääkoppaani muhimaan, sillä tapanani ei ole ohittaa mitään tietoa jos siihen ei ole varmoja perusteita. Nyt kun mm. tämä video osui kohdalleni, niin löytyi yhteneväisyys, joka mielestäni nostaa kyseisen tiedon luotettavuutta ja en pidä kyseistä väitettä enää naurettavana heittona, vaan paljon enemmän potentiaalisena mahdollisuutena. Mitä enemmän olen oppinut CIA:n ja salaisten projektien toiminnasta (näistä on useita luotettavia dokumenttielokuvia yms.), sitä enemmän olen huomannut, että meillä on opittavaa. Maailma on aivan erilainen mitä julkisesti mediassa on uskallettu kertoa, mutta meillä täällä Parablogissa on tapana raottaa sitä pelottavaa verhoa (toisin kuten isoissa medioissa, joissa suojellaan mainosrahoja ja ajatellaan normaaliusmainetta, ei haluta leimautua jne.). Mitä sen verhon takaa löytyykään? Teknologiasota, salailua, avaruusolentoja ja aivan uudenlainen tulevaisuus (on vain ajan kysymys koska uusi teknologia tulee ilmi, ja on osittain jo tullut ilmi – [mm. levitaatioteknologia on nousemassa jaloilleen, vaikka ei olekkaan vielä sillä tasolla mitä salaisissa projekteissa]).

 • Ogeli sanoo:

  Sama juttu, pidin minäkin aikoinaan väitteitä tukikohdista kuussa ja Marsissa pähkähulluna. En myöskään uskonut David Ickeen tai muihin hänen kaltaisiin henkilöihin. Mitä enemmän olen nykyään näitä asioita tutkinut niin sitä vakuuttuneempi olen siitä, että meiltä on todellakin pimitetty paljon asioita monella saralla. Fyysisellä ja metafyysisellä. Totuus on taruakin kiehtovampaa!

  Kaikki tämä tieto on tosiaan saatavilla siksi, että peittely-yritykset olisivat turhia ja on helpompi vaan luottaa siihen, että ihmiset eivät usko näihin asioihin. Valtaosa kun ei uskokaan.

 • TheWonderer sanoo:

  @Wespa

  Siis sanot että esim. USA:n armeijalla ei ole resursseja jahdata näitä ufopaljastajia? Maalla jolla on maailman suurin sotilasbudjetti, ei muka ole mahdollisuuksia napata kiinni omalla maaperällään olevia hallituksen huippusalaista toimintaa jatkuvasti paljastavia henkilöitä? USA kyllä voi helposti salamurhauttaa ihmisiä vaikka toisella puolella maailmaa, mutta sitten jonkun omalla maaperällä toimivan ufopaljastajan kiinnisaaminen osoittautuu ylivoimaiseksi? Olenko ainoa jonka mielestä toi kuulostaa jotenkin oudolta?

  Ja toistaiseksi mikään asia ei viittaa siihen että yhdenkään maan hallitus pitäisi ufopaljastajia vakavana uhkana. Ufopaljastajat ovat porukkaa joka saa toimia joka puolellaa maailmaa hyvin vapaasti. Jos kyseessä olisi porukka joka oikeasti paljastelisi joka toinen päivä hallitusten oikeita salaliittoja avaruusolentojen kanssa, niin eivät he saisi toimia vapaasti. Jos on yhtään lukenut historiaa tai tuntee politiikkaa, niin tämän luulisi olevan aivan selvä asia.

 • Jacke sanoo:

  TheWonderer
  On aika jännä juttu että jos nämä ufo-juttujen ”paljastajat” ovat todella oikeassa, niin miksi heidän annetaan puhua? Kun samaan aikaan Julian Assangen ja Edward Snowdenin kaltaisia tyyppejä jahdataan ympäri maailmaa ja Chelsea Manning joutui kenties loppuiäkseen eristysselliin. Mutta jostain syystä ”huippusalaisia” armeijan ufojuttuja paljastaneet saavat elää elämiään rauhassa ja julkaista tv-dokumentteja ja pitää luentokiertueita ympäri maailmaa.

  Suhtautuminen Snowdeneihin eri tavalla voi tietenkin johtua siitä, että he ovat rikkoneet selkeästi lakia tuodakseen totuuden julki – NSA jne. eivät pidä tyylistä. Snowdeneita kuuntelee myös valtaväestö, heillä on uskottavuutta – niitä juttuja ei voi vain ohittaa.

  Raunit & Kumpp. tutkivat itse juttuja, käyvät suljetuissakin seminaareissa, mahdollisesti tapaavat syväkurkkuja jne. He eivät riko lakia, kuten Snowdenit (joiden on pakko rikkoa lakia, jos haluavat tuoda tiedon julki). Raunit & Kumpp. on vaikeampi syyttää oikein mistään, valtaväestö mieltää heillä olevan vain omia teorioitaan – huuhaata. Snowdenit ovat paremmin onnistuneet vakuuttamaan ihmiset, siksi he ovat vaarallisempia kuin nämä ufohörhöt.

  Vaikka jopa entisiä Area 51:n työntekijöitä on tullut julkisuuteen, niin heillä on yleensä vain suullista tietoa ja asiakirjatkaan eivät jostain syystä ole saaneet valtaväestöä uskomaan heitä – kunnon todisteet puuttuvat.

  NSA, CIA jne. varmaan nauraa partaansa, kun Ihmiset nyt pitävät suurena paljastuksena Snowdenin juttuja, vaikka on olemassa suurempiakin juttuja, joita salaillaan.

 • Jaahas sanoo:

  TheWonderer: ”Jos kyseessä olisi porukka joka oikeasti paljastelisi joka toinen päivä hallitusten oikeita salaliittoja avaruusolentojen kanssa, niin eivät he saisi toimia vapaasti. Jos on yhtään lukenut historiaa tai tuntee politiikkaa, niin tämän luulisi olevan aivan selvä asia.”

  Mietippä nyt kaksi kertaa ennen kun meuhkaat enempää. Sanot, että he eivät saisi toimia vapaasti ja/tai joutuisivat vankilaan. Silloinhan he paljastaisivat korttinsa, että totuutta avaruusolennoista todellakin salataan, jos näin tapahtuisi. Ja jos he joutuisivat esim. vankilaan, niin mistä heitä syytettäisiin? Miksi maiden hallitukset ei nyt pidätä heitä, jotka tekevät näitä paljastuksia, jos he kerta valheellista tietoa suoltavat menemään maailmalla? Mitä he pelkäävät? Jos on yhtään lukenut historiaa tai tuntee politiikkaa, niin tämän luulisi olevan aivan selvä asia.

 • TheWonderer sanoo:

  ”Mietippä nyt kaksi kertaa ennen kun meuhkaat enempää. Sanot, että he eivät saisi toimia vapaasti ja/tai joutuisivat vankilaan. Silloinhan he paljastaisivat korttinsa, että totuutta avaruusolennoista todellakin salataan, jos näin tapahtuisi. Ja jos he joutuisivat esim. vankilaan, niin mistä heitä syytettäisiin? Miksi maiden hallitukset ei nyt pidätä heitä, jotka tekevät näitä paljastuksia, jos he kerta valheellista tietoa suoltavat menemään maailmalla? Mitä he pelkäävät? Jos on yhtään lukenut historiaa tai tuntee politiikkaa, niin tämän luulisi olevan aivan selvä asia.”

  Tai sitten asia vaan nyt on niin ettei mitään alieneita ole ja hallitukset eivät sen vuoksi ole kiinnostuneita. Minulle se on kaikkein järkeenkäyvin selitys. En vaan näe mitään syytä uskoa muutakaan.

 • ZhurTaa Ancient sanoo:
 • Jaahas sanoo:

  TheWonderer: ”Tai sitten asia vaan nyt on niin ettei mitään alieneita ole ja hallitukset eivät sen vuoksi ole kiinnostuneita.”

  Eikö nuo ns. ”paljastukset” ole vakavia syytöksiä hallituksia vastaan? Miksi heitä ei nyt pidätetä ja haasteta oikeuteen valheellisen tiedon levittämisestä? Vai onko sittenkin niin, että ne jotka näitä paljastuksia tekevät ovat oikeassa ja hallitukset tietävät sen, eikä asialle voida julkisesti tehdä mitään. Mietippä sitä.

  TheWonderer: ”Minulle se on kaikkein järkeenkäyvin selitys. En vaan näe mitään syytä uskoa muutakaan.”

  Uskonsa kullakin.

 • TheWonderer sanoo:

  ”Eikö nuo ns. ”paljastukset” ole vakavia syytöksiä hallituksia vastaan? Miksi heitä ei nyt pidätetä ja haasteta oikeuteen valheellisen tiedon levittämisestä? Vai onko sittenkin niin, että ne jotka näitä paljastuksia tekevät ovat oikeassa ja hallitukset tietävät sen, eikä asialle voida julkisesti tehdä mitään. Mietippä sitä.”

  Kyllä sitä ainakin toistaiseksi länsimaiden lainsäädännöt sallivat valtioiden kritisoinnin ja syytökset. Tämä tarkoittaa sitä että myös valheellisia syytöksiä saa sanoa kunhan ne eivät ole kunnianloukkauksia yksityishenkilöitä kohtaan. Se että kirjoittaa jossain että ”USA:n hallitus tietää alieneista, mutta ei kerro sitä” ei ole rikos. Se on sananvapauden käyttämistä. Ja hyvä vaan että kaikenlaisia juttuja saa puhua ilman että saa poliiseja peräänsä.

 • TheWonderer sanoo:

  Todennäköisesti tilanne on se että hallitukset pitävät ufointoilijoiden levittämiä perättömiä juttuja hyvänä asiana, koska silloin kansalaisten huomio kiiinnittyy johonkin muuhun kuin oikeisiin ihmisoikeusrikoksiin ja vallan väärinkäyttämiseen, mitä tapahtuu. Ufopaljastajat saa meuhkata vaikka telkkarissa, koska se on hyvää disinformaatiota.

 • JambaB sanoo:

  Allekirjoitan ylempänä näkyvän kommentin.

  Valtio tuskin pitää raivoavaa ufo nörtti ryhmää uhkana mutta oikeat heränneet jotka näkevät totuuden ovat heille oikea uhka koska eliitti ei pääse toimimaan häiriöittä enään jos se paljastuu (kivaa vaihtelua vuodesta 1776). Tahot jotka oikeasti johtavat tätä mailmaa päättävät kaiken mitä media kertoo… Sekoitellaan vaan paskasoppaan mitä uutisiksi kutsutaan jatkuvasti harhaan johtavia ja valheillisia tietoja.

 • TheWonderer sanoo:

  ”Valtio tuskin pitää raivoavaa ufo nörtti ryhmää uhkana mutta oikeat heränneet jotka näkevät totuuden ovat heille oikea uhka koska eliitti ei pääse toimimaan häiriöittä enään jos se paljastuu (kivaa vaihtelua vuodesta 1776). Tahot jotka oikeasti johtavat tätä mailmaa päättävät kaiken mitä media kertoo… Sekoitellaan vaan paskasoppaan mitä uutisiksi kutsutaan jatkuvasti harhaan johtavia ja valheillisia tietoja.”

  Noinhan se on. Se mitä enemmän perehtyy yhteiskunnallisiin asioihin, sitä enemmän tajuaa sen että millaista pajunköyttä meille syötetään telkkarin ja valtavirtamedian kautta ”totuutena”, mitä ei saa kritisoida. Ja välillä tosiaan kansalaisten mieliä hämmennetään erilaisilla ufo- ja kummitusjutuilla.

 • jaahas sanoo:

  jaahas väki alkaa jo ymmärtää..
  ei tämä meno euroopan maissa juuri ” hirveästi ” eroa p-korean toiminta tavoista….Sitten kuitenkaan
  kyllä se niin on että päätettyäsi astua tästä vaahtomuovipallosta ulkosalle ja etsittyä totuuden lähdettä niin synkän surun ja irvokkaan vihan solmuja ei voi olla erottamatta mitä se sitten sielä syvemmällä on ose synkkää.

 • TheWonderer sanoo:

  ”ei tämä meno euroopan maissa juuri ” hirveästi ” eroa p-korean toiminta tavoista”

  Niin, jos P-Korean toiminnalla tarkoitetaan sitä että valtio(t) ja hallitukset tuottavat demokratian ulkopuolella olevan eliitin valtaa tukevaa propagandaa.

  Mutta on kuitenkin hyvä muistaa että toistaiseksi meillä on sentään osittain toimiva sananvapaus ja mahdollisuus kirjoitella tälläisilläkin foorumeilla ilman että kytät tulee oven taakse…

 • Jaahas sanoo:

  TheWonderer: ”Todennäköisesti tilanne on se että hallitukset pitävät ufointoilijoiden levittämiä perättömiä juttuja hyvänä asiana, koska silloin kansalaisten huomio kiiinnittyy johonkin muuhun kuin oikeisiin ihmisoikeusrikoksiin ja vallan väärinkäyttämiseen, mitä tapahtuu.”

  Todennäköisesti asia ei ole niin, sillä ihmisoikeusrikoksiin ja vallan väärinkäyttäymisiin puututaan aina samalla tavalla kuin ennenkin. Järjestöt ja media pitävät siitä huolen.

  Joku näköjään kirjoitti ylempänä käyttämälläni nimimerkillä.

 • Jaahas sanoo:

  TheWonderer: ”Ja välillä tosiaan kansalaisten mieliä hämmennetään erilaisilla ufo- ja kummitusjutuilla.”

  Tai sitten häiritään heidän kauniita päiväunia, miten sen nyt ottaa.

 • TheWonderer sanoo:

  ”Tai sitten häiritään heidän kauniita päiväunia, miten sen nyt ottaa.”

  No, usein tv:n ufojutut on jotain viihteellisiä dokumentteja, jotka tuskin nyt häiritsevät yhtään ketään…

 • Hokaus sanoo:

  Ja hei voitte littää myös elokuva teollisuuden tähän pitkäkestoiseen ja laajamittaiseen kansakuntien hämäyksen piiriin,..

  sillä kaikke se mitä elokuvissa näytetään ”ei ole totta” tätä lorua yleensä voidaan suoranaisesti kääntää se mitä elokuvissa näytetään ei Ainakaan ole totta vaan suurta mielikuvitusta,,

  mutta ajatelkaapa jos tietyt seikat pitävätkin paikkaansa ihminen automaattisesti manipuloidusti oppii ja automaattisesti kieltää totuuden uskomisen ja täten uskoo Totuuden olevan valhetta ja totuuden tilalle hän ottaa normaalin ” pakko syötetyn totuuden”” .. ja tässä sitä taas ollaan

  yksi pitkäkestoisen kansakunnan manipuloinnin väline, yhdistetään tämä muihin tapoihin ja 100v jatkuneeseen kuZetukseen niin ette varmasti tajua miten nämä asiat oikeasti tapahtuvat ennenkuin opit yhtiä judduja..

 • Hokaus sanoo:

  Wespa rupeappas ajamaan asiaa että saataisiin raunileenat ynm Juuri tämän kaltaisen totuuden jäljille ja avaamana tätä isoa pakettia tältä suunnalta
  ja tarkoitan nyt radio julkisuutta sielä he ovat yhtä innostuneita totuudesta kuin tiedotus välineiden pitäisikin olla..

 • wtf sanoo:

  Tuo mies ön niin mielenterveyspotilaan näköinen kuin olla ja voi. Täytyy myöntää, että hauskaa luettavaa.

 • Ogeli sanoo:

  Se on tiedemiehen näköinen. 🙂

 • Jontte sanoo:

  Ufopaljastajien annetaan toimia suht vapaasti misinformoinnin takia, ei kuitenkaan kaikkien. Kuten joku jo mainitsi, P.Schneider pääsi liian lähelle jotain, ja samalla hengestään.

  Jenkkilän hallitus ja kenties muutkin salailun kannalla olevat käyttävät misinfo agentteja. Ufo scenessä on melko helppoa toimia vain siten, että valvoo noita konferensseja, ja osallistuu niihin. Jakaa osin oikeaa tietoa, mutta valtaosin väärää tietoa. Kun todisteita ei niin helppo ole asiasta esittää, niin sceneä on helppo johdatella haluamaansa suuntaan kun on resursseja tekaista jotain todisteiden tapaista. Eli jos joku näyttää menevän liikaa oikeaan suuntaan, niin puututaan syöttämällä osin oikeaa tiettoa, ja osin väärää, jotta saadaan halutut asiat pidettyä piilossa. Ja vasta kun joku pääsee liian lähelle totuutta todisteiden kera, niin sitte tapetaan. Karla Turner ja Philip Schneider tässä nyt tuli ensimmäisenä mieleen. Toki voi olla muitakin joista ei edes tiedetä.

  Vaihtoehtona on myös se, että hallitukset hauavat pikkuhiljaa vuotaa tiedon alieneista ja heidän läsnäolostaan sekä osuudesta ihmiskunnan historiaan pikkuhiljaa. Eli annetaan ihmisten sopeutua ajatukseen vähitellen, ja lopulta kun kyselyin tiedetään ihmisten olevan valmiita omaksumaan tiedon, niin vahvistetaan se. Siltä ainakin tällä hetkellä näyttäis. Onhan myös vatikaani antanut historiallisen lausunnon, että alieneita voi ihan hyvin olla, ja jos on, niin ovat tervetulleita maahan, ja paavi olisi halukas jopa kastamaan alieneita uskoon. Jälkimmäinen tosin kuulostaa aika naiivilta, kun ajattelee kuinka paljon pidemmälle kehittyneistä sivilisaatioista täytyy olla kyse, jos ovat kyenneet luomaan nykyihmisen, ja kun ottaa huomioon heidän teknologiansa. Pikemminkin he ovat vastuussa meidän uskonnoistamme, kuin he haluaisivat uskoa kristinuskoon tms.

 • Andro sanoo:

  Vatikaani on pedofiilien suojatyöpaikka. Mihin muuhun tuota voisi rinnastaa kuin Saatananpalvontaan. Lista on pitkä, moni on kuollut sen vuoksi että on kertonut asioista jotka on salaisiksi luokiteltu. Disinfoa levitetään niin että kerrotaan asioista jotka ovat pääoisin totta. Kuitenkin tarinaan laitetaan mukaan jotakin, joka on pahasti ristiriidassa tarinan muihin tapahtumiin. Tästä seuraa se ettei tätä muutakaan tarinaa voida ottaa todesta, koska tämä yksi ristiriitainen asia tekee jutusta epäuskottavan. Asioita ei voi loputtomiin salata. Kyse on usein teknologiasta jota ei haluta antaa käyttöömme. Öljyvetoinen yhteiskuntamme tuottaa pilvin pimein rahaa vain kouralliselle tämän pallon ihmisistä. Lypsävää lehmää ei lahdata ensimmäisenä. Vapaanenergian laitteita on varmasti olemassa, mutta niitä ei päästetä markkinoille. Raha määrää valitettavasti. Politikot ovat maksettuja juoksupoikia isossa koneistossa.

 • Andro sanoo:

  Jenkeissä ns.mustiin projekteihin menee vuosittain 300-400 miljardia dollaria. Rauni-Leenan muistan kertoneen että hänen uusimman kirjansa sisältävä CD-romppu oli varastettu hänen huoneestaan hänen luentonsa aikana Päivölän kansanopistoila.Tämä tapahtui joskus 90- luvun puolella. Olin itse kuuntelemassa tuota luentoa silloin.Tuosta rompusta oli olemassa ainakin yksi kopio hänen ystävällään, josta siis teksti päätyi sitten kirjaan n. 10- vuotta myöhemmin.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot