FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Rauni-Leena Luukasen NRJ-haastattelu nyt kuunneltavissa

Rauni-Leena Luukanen-Kilde kävi NRJ:ssä haastateltavana ja kertoi mm. meitä ympäröivistä salaliitoista ja siitä miten Yhdysvallat ja Venäjä ovat lennelleet Kuussa, Marsissa sekä Saturnuksessa.

NRJ:n sivuilla tunnelmoitiin lähetystä seuraavanlaisesti.

Aamupojat saivat tänä aamuna studioon äärimmäisen mielenkiintoisen vieraan. Kyseessä on kontaktihenkilö Rauni-Leena Luukanen-Kilde, joka kävi valaisemassa aamutiimiä muun muassa ihmisistä löytyvistä mikrosiruista, rokotusten oikeasta tarkoitusperästä sekä planeettojen välisestä vaihto-oppilasohjelmasta.

Useita paranormaaleja ilmiöitä käsitteleviä kirjoja kirjoittanut Luukanen-Kilde kertoi siitä, miten jokaisesta ihmisestä löytyy mikrosiru, minkä avulla kaikkia meitä tarkkaillaan. Näitä vaikeasti havaittavia, 2 mikromillin kokoisia siruja on asetettu ihmisiin jo 1950-luvulta lähtien. Ihmisiin upotetaan mikrosiruja kaikkien rokotusten ohessa, mutta sen voi Rauni-Leenan mukaan saada myös kättelyn välityksellä. Ihmiset ovat naisen mielestä siis biologisia robotteja, joiden taustalla häärii tiedustelupalvelut sekä globaalinen järjestelmä joka hallitsee maapalloa.

22. heinäkuuta Norjaa ja koko maailmaa ravisuttaneet Utöyan saaren tapahtumat ovat Luukanen-Kilden mielestä oiva esimerkki ihmisen siruttamisesta. Traagisen veriteon suorittanut Breivik ei suinkaan ole kirjailijan mielestä yksinäinen mielisairas mies, vaan hän on koe, joka pistettiin tekemään tämä hirmuteko. Luukanen-Kilden mukaan veritekoon liittyy liian paljon kysymyksiä joihin ei ole vielä saatu vastauksia.

Tämän lisäksi nainen kertoi planeettojen välisestä vaihto-oppilasohjelmasta sekä esitti mielenkiintoisia näkemyksiä siitä, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan.

Mielenkiintoinen haastattelu on kuunneltavana kolmessa eri osassa:


Rauni tulee luennoimaan loppuviikosta Jyväskylään, Ouluun ja Rovaniemelle.

Kiitos Gollumzille youtubeen lataamisesta. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

43 kommenttia aiheeseen: Rauni-Leena Luukasen NRJ-haastattelu nyt kuunneltavissa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • kornimaani sanoo:

  Mielenkiintoista juttua. Mitä nyt vähä paksua, mutta en heti tyrmää enkä myöskään usko. Ei tulisi kovin suurena yllätyksenä jos nuo asiat pitäisi paikkaansa tai edes osa niistä. Toivottavasti ei pidä.

 • Dowa sanoo:

  Oulun luennolla nähdään 🙂

 • ..... sanoo:

  ”Aamupojat saivat tänä aamuna studioon äärimmäisen mielenkiintoisen vieraan. Kyseessä on kontaktihenkilö Rauni-Leena Luukanen-Kilde, joka kävi valaisemassa aamutiimiä muun muassa ihmisistä löytyvistä mikrosiruista, rokotusten oikeasta tarkoitusperästä sekä planeettojen välisestä vaihto-oppilasohjelmasta.

  Useita paranormaaleja ilmiöitä käsitteleviä kirjoja kirjoittanut Luukanen-Kilde kertoi siitä, miten jokaisesta ihmisestä löytyy mikrosiru, minkä avulla kaikkia meitä tarkkaillaan. Näitä vaikeasti havaittavia, 2 mikromillin kokoisia siruja on asetettu ihmisiin jo 1950-luvulta lähtien. Ihmisiin upotetaan mikrosiruja kaikkien rokotusten ohessa, mutta sen voi Rauni-Leenan mukaan saada myös kättelyn välityksellä. Ihmiset ovat naisen mielestä siis biologisia robotteja, joiden taustalla häärii tiedustelupalvelut sekä globaalinen järjestelmä joka hallitsee maapalloa.

  22. heinäkuuta Norjaa ja koko maailmaa ravisuttaneet Utöyan saaren tapahtumat ovat Luukanen-Kilden mielestä oiva esimerkki ihmisen siruttamisesta. Traagisen veriteon suorittanut Breivik ei suinkaan ole kirjailijan mielestä yksinäinen mielisairas mies, vaan hän on koe, joka pistettiin tekemään tämä hirmuteko. Luukanen-Kilden mukaan veritekoon liittyy liian paljon kysymyksiä joihin ei ole vielä saatu vastauksia.

  Tämän lisäksi nainen kertoi planeettojen välisestä vaihto-oppilasohjelmasta sekä esitti mielenkiintoisia näkemyksiä siitä, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan.”

  Kyllä, kaikki uskoo! Ainakin minä.

 • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

  Minä en usko : Tämä voi olla osin tai kokonaan totta etupiirit lääketeollisuus ja psykiatria on myös suomessa pitänyt ihmisiä koekaniineina ? Paha lopulta tuhoaa itsensä : Yhdysvallat myös lopulta vastaa teoistaan aivan samoin kuin Neuvostoliitto myös romahti ja se järjestelmä kaatui ?!
  Edessä on Yhdysvaltojen rapautunut yhteiskuntatekniikka kaatuu ja samalla kaatuu valta ja talousjärjestelmä !?
  Ei ole mitään mikä on loputtomiin se joka tätä jatkaa tekee mitä haluaa ihmisen hauras yhtälö lopulta kaataa sen mitä pidetään tuhoutumattomana ….

 • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

  Aika on edessä jolloin tämä tapahtuu : Ja alta paljastuu samoja sontakasoja kuin Neuvostoliiton jäljiltä niitä oli monia !?
  Samoja sontakasoja on Yhdysvaltojen takapihoilla ja sen armeijan tukiasemilla eripuolilla Yhdysvaltoja ja maailmaa ? Eroavuus on Yhdysvaltojen kulissi on vähän hienosyisempi lavastus ja joka on rapautunut ja jo nyt hajoamistilassa ?
  Hajoaminen ja rapistuminen : Arvokonservatiivit ei halua valtio ja yhteiskunta uusii ja korjaa ja huoltaa järjestelmää verovaroilla !? Yksityinen ei tee mitään ja se katasrofi on pian käsillä …..

 • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

  Ne sirut on totta ?!
  Mutta kaikki on turhaa: Kun järjestelmää joka ne teki ei ole ja se siirtyy toisiin käsiin ? Joka ei enään sitä välitä ylläpitää keskityy omiinsa ! – Ufot ja muut ilmiöt on ja ne tulee esille kunhan tämä yksi osa maailmaa muuttuu ne perusteet salta on nyt jo tulleet tyhjiksi …
  Tulevissa historiallisissa ohjelmissa pohditaan tätä asiaa.Ja on monta mielipidettä kaiken sen poliittisesta olevasta turhuudesta pilata hyvät asiat sillä tavalla kuin on nyt tehty ?

 • .... sanoo:

  Kaksi viimeisempää kuuntelulinkkiä ei toimi. Miksiköhän…

 • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

  Valta talous vain on ja liioittelee sitä asemaansa ylläpitää nyt sitä pelkoa ja vihaa ennakkoluuloja ?!
  Asevoimilla on tukikohtia : Neuvostoliitolla oli niitä mutta se osa niistä oli rähjäisiä parakkeja ja ohjuksia? Joita nyt ei ole olemassa:Vasta nyt kun järjestelmää ei ole sitä ja sen tuloksia on voitu hyödyntää,myös Kiinan uusissa ja jo nyt olevisa erikoistuneissa avaruusohjelmaissa ….

 • JaniP sanoo:

  Tosiaan osat 2 ja 3 on poistettu, että jos linkit myöhemmin näihinkin täältä löytyisi.

 • Belgor sanoo:

  Ei toimi ei ne pari osaa haastettulusta, tai sit en vaa hokaa miten toimis..Loppui haastattelu muute hauskasti ku RL totes ”Ei miehille parta viides päiväs kasva”.
  Kerron salaisuuden et kyl mul vaa kasvaa iha päivittäin. 😀

  En o hänen kirjoihinsa enkä muuhunkaan tutustunu aiemmin, kiinostavaa tekstiä rouvalta tulee ainaki.

  PS: Ari Teräväinen saa voimaan pahoin ku yritän ymmärtää mitä meinaa milläki jutullaan …Levotonta tekstin käyttöä, ei millään pahalla hänelle…

 • Pohjola sanoo:

  Teräväinen on trolli joka yrittää puheillaan entisestään laskea, kaikella kunnioituksella jo ennestään heikohkoa paranormaaliblogin keskustelun uskottavuutta. Mikäli hän ei ole trolli, on hän mieleltään sekaisin tai täysin kyvytön kommunikoimaan ymmärrettävästi.

 • Wespa sanoo:

  Eiköhän ne tiedostot sieltä jossain vaiheessa palaudu taas kuunneltavaksi. Luultavasti jotain häikkää NRJ:n sivuilla koska aikaisemmin olivat ihan normaalisti kuunneltavina.

 • Belgor sanoo:

  Ironista jos tuo haastattelu ei lähekkään enää toimimaan kun täällähän juuri salaliittoja pähkäillään. Johan paranormaalit asiat katoilee netistä yleisön löytämättömiin helposti muutenki 😉

  PS:Pitäisköhän Teräväisen kenties terästäytyä muidenki asemaan ajattelemaan muiden kannalta ajatuksiensä sanoman ymmärrettävyyttä kirjoitettuna toisten ymmärrettäväksi…

 • Belgor sanoo:

  Teräväiselle sen verran että kyllä ymmärrän suurin piirtein syvällisellä keskittymisellä mistä kaikesta puhut. Olen samaa mieltä myös monesta asiasta mistä mainitset.
  Liian montaa asiaa yhteen asiaan sotkettuna pomppivalla ”runollisella” kerronnallasi saa aikaan et lukijoiden päät menee tukkoon.
  Ja,ikävä kyllä tulee jotenki väkisten mieleen uskovaisten vauhkoontuneet saarnat joihin kyllästyy heti alkuunsa…

  Sori kaikille ku haaskaan palstaa tääl vähemmän paranormaaliin asiaan…mut ajattelen meidän kaikkien parasta kykyjeni mukaan 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Jaahas, näemmä sitten tullut käsky korkeammalta taholta poistaa nuo klipit. Kuulemma tiedustelupalvelut seuraavat Raunia, enkä todellakaan ihmettelisi jos niin olisi. 😉

 • nova sanoo:

  Pohjola: se uskottavuuden laskia on tuolla vihjaavalla tyylillä joka toisaalta ei edes ole tosi,vain keskustelu hetkellisesti saa uudet kasvot kun pöytään tuodaan hieman toisenlaista teoriaa kuin omiin ajatus((” raameihin edes mahtuu.

 • nova sanoo:

  Belgor:
  aivan niin, tuo syvällisen ajattelun tarve yhdistettynä liian syvälliseen aivopähkinään eli useita ovallukseen tarvittavia tiedon murusia,todellakin saa keskiverto tulkitsijan aivotyöskentelyn tuolta osin Tukkoon kyllä näin on.
  ja nyt hoplaa meditoimaan te loput 🙂

 • haa sanoo:

  Eikös tää Kilde ole hokenut tätä ”kohta tapahtuu” jo parikymmentä vuotta.

 • ululululu sanoo:

  mikromilli?

 • Silence sanoo:

  Tiedustelupalvelu on juu taas yrittänyt häiritä Rauni-Leenan juttuja, kun klipit ei toimi =)

  Tässä näemme, että hän puhuu totta 😉

 • mage sanoo:

  Olis kiva kuulla ne osat 2 ja 3?!!

 • J sanoo:
 • m sanoo:

  Ei löydy, linkit on mutta niiden päässä ei ole mitään!!!

 • Ogeli sanoo:

  J, kiitos todella paljon linkeistä!

  Laitoin hyvän kiertämään ja uppasin nuo klipit Youtubeen, jotta pysyvät varmasti tallessa.

  Osa 1:
  http://www.youtube.com/watch?v=ohAGGRXXovU
  Osa 2:
  http://www.youtube.com/watch?v=aY2EIVImZjs&feature=channel_video_title
  Osa 3:
  http://www.youtube.com/watch?v=LSEY2KviPfM&feature=channel_video_title

  Meitähän ei vaienneta!

 • J sanoo:
 • Satunnainen Vieras sanoo:

  Kiitoksia J, näin päästiin kuuntelemaan haastattelu loppuun! Lyhythän tuo kokonaisuus on, ei kunnolla asioihin päästä pureutumaan. Ties vaikka Luukanen-Kildellä olisi enemmän perustelua asioille jos saisi enemmän aikaa, tämmöisenään jää aika perusteettomaksi puheeksi vain.

 • Kimi sanoo:

  Eipä niitä perusteluita ikinä ole. Kaikkea on tapahtunut ja kaikissa salaisissa kokouksissa käyny, ja se siitä.

 • Torppismafia sanoo:

  Myötähäpeä… en voinut kuunnella ensimmäistä edes loppuun asti E:

 • Silence sanoo:

  2. osassa R-L viittaa DSM-määritys uudistukseen vuonna 2013, niin tarkemmin sanottuna kyseessä on DSM 5 (DSM V) -luokitus. Luokituksen mukaan meistä jokainen on jotenkin ”hullu”, ainakin DSM 5:n jokin kohta monista osuu jokaiseen =)

  R-L kertoo DSM-uudistuksesta melko tiukkaa settiä. Ainoa paikka missä sellainen meno onnistuu on kai Pohjois-Korea, kaikki on aivopesty ja maan hallintoa täytyy pitää Jumala, muuten joutuu pakkotyöhön jne. Vaikea on kuvitella, että Suomessa mentäisiin tähän linjaukseen.

 • P.Juvonen sanoo:

  Rauni-L Luukanen meedio?? kanavoi pimeyden voimien kanssa ja kanavoi muka kuolleiden kanssa.

  Vespa ilmeisesti huomasi luennoilla ”kireän ilmapiirin” se on sitä pimeyden voimien läsnäoloa. Raamattu varoittaa ehdottomasti menemästä siihen.

  Eipä muuta kerron oman mielipiteeni tästä Luukasesta

 • Kimi sanoo:

  Kireä ilmpariiri kyllä tuntuu kun esim. menee suomessa ruuhkaiseen liikenteeseen, tai kauppaan tai ylipäätään minne vaan missä on ihmisiä.

 • 555+111 sanoo:

  Ainoa, mikä tuossa paranoidisessa vuodatuksessa kuulosti järkevältä, oli tuo Maya-kalenteri-höpönpöpö selitys. Kyseinen kalenteri sattuu nyt loppumaan tuona päivänä kuluvaa vuotta…

 • Masterpiece sanoo:

  Huhhuh, eihän tuota pysty vakavalla naamalla kuuntelemaan.

 • Ufomies sanoo:

  Todella törkeää halventaa Utöyan hirmuteon uhreja tuolla tavalla! >:(

 • miedostiskeptinen sanoo:

  Noita mikrosirujuttuja vois lähteä valaisemaan lekurille – ainaki puoli vuotta sairaslomaa josta puolet suljetulla.

 • Silence sanoo:
 • shamppa sanoo:

  hyvin mielenkiintoisaa ja erittäin fiksu ihminen. herätti ajatuksia monella tapaa.

 • sacu sanoo:

  Harvoin kuulee ihmisen suusta noin vainoharhaista ja sekavaa höpinää. Toivottavasti mahdollisimman harva menee ottamaan nuo jutut tosissaan. Jonkinlaisena tieteiselokuvan tragikoomisena hahmona Rauni-Leena voisi mennä, mutta muutenhan tuo on aivan yhtä järjetöntä kuin uskonnollisten tilaisuuksien Jeesus-saarnat. Voi herran jestas, ihmisten taikauskoisuudella ei ilmeisesti ole rajoja…

 • Disciple sanoo:

  Sukulaistäti jälleen vauhdissa. Pohjalle vähän akateemista uraa, loraus salaliittoteorioita ja kuorrutus huuhaa-argumenteista. Näin meitä jymäytetään, kansa virtaa ”luennoille” ja pussi painetaan syvemmälle päähän. Taustalla kuitenkin saatanallinen eksytys, joka on saanut Raunista oman lähettiläänsä eikä edes itse sitä tajua.
  ”Herää kuolleista, sinä joka nukut, niin Kristus sinua valaisee!” Eikä mikään kosminen Kristus vaan ihan oikea, ristiinnaulittu ja ylösnoussut Kristus, joka vielä tänäkin päivänä kutsuu eksyneitä ihmisiä takaisin laumaansa.

 • h sanoo:

  Rauni-Leena on oikeassa biosirujen asennuksen suhteen. Olen yksi suomalaisista uhreista ja minuun siru on asennettu vuonna 2011. En aluksi tajunnut lainkaan mitä tapahtui, vaikka tajusin olevani rikollisten uhri. Heidän puheensa tulivat kuin olisivat puhuneet kännykällä, mutta kuulin ne ikäänkuin aivoihini tai pääni sisään. Kyseessä eivät ole ”äänet” ja puhujista on erotettavissa erilaiset äänet, sukupuoli, murteet, käsitteiden ja sanojen käytöstä erotettavat koulutustasot ja ikäryhmät. Myös kyborgitekniikka ja siihen liittyvät asiat ovat tulleet käytännössä hieman tutuksi oman ruumiini kautta.Olen yliopisto-opiskelija. Muuta en halua sanoa, ennen kuin saan asioista perillä olevan keskusteluyhteyteen kanssani. Muuten saan vain epäluuloja osakseni.
  T:H

 • Squall Lionheart sanoo:

  Eiköhän tässä kummiskin ole kysymys pääsääntöisesti bisneksestä mitä RL tekee kirjoilla ja luennoilla… akateemisen koulutuksen saanut ihminen kun nyt tuppaa herättämään luottamusta ja uskottavuutta, jos asiat mitä RL kertoo ovat todellakin näin tai ainakin osa siitä, voisi kuvitella että tiedustelupalvelut CIA w/e instanssi olisi jo RL:N hiljentänyt, en tiedä RL tuloja mutta ilmeisesti kirjoilla ja luennoilla tienaa paremmin? kuin lääkärinä joilla kummiskin on suomen palkkatasossa varsin kohtuulliset palkat arki duunariin verrattuna, no itse nyt vaan tuli mieleen nää taloudelliset aspektit, tottakai haluaisin uskoa noihin juttuihin mutta aika vaikeeta se on 😀

 • Wespa sanoo:

  Rauni-Leena ei juurikaan luennoilla tee bisnestä (hän ottaa vain matkakulut ja yöpymiskulut). Raha on iänkaikkinen kysymys, varsinkin Paranormaalilla alalla. Lieneekkö kateellisuutta vai mistä johtuu, että niin kärkkäästi raha tulee esille kun puhutaan jostain Paranormaaliin liittyvästä… tai no melkein mistä tahansa alasta.

  Rahaa tulee, rahaa menee. Jokaisella on valta päättää mihin rahansa laittaa ja mistä asioista on kiinnostunut, netistä löytyy paljon ilmaiseksi tietoa mutta kyllä noita kirjojakin ostetaan, ja syystä.

 • Päivitysilmoitus: Tiedemies vahvistaa: Salaisissa projekteissa käydään mm. Marsissa ja Kuussa | paranormaaliblogi.net

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot