ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Avaruusolento tallentui videolle uudenvuodenaattona

Nuori poika ja hänen perheensä viettivät normaalia uudenvuodenaattoa Länsi-Virginiassa Yhdysvalloissa. Vuodenvaihde sujui normaaleissa merkeissä ja perhe paukuteli mm. pikkukiinalaisia. Illan mittaan he myös taltioivat juhlaansa videokameran avustuksella.

Myöhemmin videoilta löytyi kuitenkin jotain hyvin outoa, ilotulitteet nimittäin näyttävät paljastavan taustalla näkyvän avaruusolentomaisen hahmon, joka näyttäisi tarkkailevan tapahtumaa.

Ote videolta. Kontrastia lisätty hahmon näkyvyyden parantamiseksi.

Katso koko video tästä.

Mikä mielestäsi on videolla näkyvä hahmo?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

54 kommenttia aiheeseen: Avaruusolento tallentui videolle uudenvuodenaattona

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • haa sanoo:

    Kumileluhan se siellä joku vielä sopivasti tähtäilee sitä taskulampulla.

  • Ogeli sanoo:

    Tuo kanava on kai tunnettu feikkivideoista. Tai niin ainakin suuri osa kommentoijista väittää.

  • Haluan uskoa sanoo:

    Ei toi olennon valaistuminen kyllä noista ilotulitteista johdu vaan joku ihan selvästi taskulampulla sohii siihen suuntaan. Ja luulis että kun on keskittynyt kuvaamaan pojan hyppimistä/ilotulitenäytöstä niin tuollainen välähdys jostain hahmosta jää suurella todennäköisyydellä huomaamatta. Nythän kamera heilahtaa siihen suuntaan melkein samantien. Tää oli jo huono. :S

  • jk sanoo:

    selvästi aito avaruusolio, hui

  • Belgor sanoo:

    Siinäpä varomaton humanoidi jos noin suojattomasti tulee barbaarisien ihmisien lähelle jotka paukuttelee pommejaan. Extreme laji kysees humanoideilla, leikin nimi taitaa olla”kuka uskaltaa lähimmäks ihmistä on kingi”. 😀

    Uskoisin että ei jäisi huomaamatta jos muutaman metrin päässä lapsestani seisoisi eliö mikä ei tutulle pihalle kuuluisi.
    Voisihan olla mahdollista että humanoidi kenties telepaattisesti tai teknologisesti tekee itsensä huomaamattomaksi orgaanisille kemikaali aivoillemme, ja elektroniseen videoon tuo telepatia/tekniikka ei toimikkaan. Sen vuoksi olion näkeeki vast videon katsoessaan.

    Varsin tönkön oloinen kaveri toi humanoidi, patsastelee vain kuten yleensäki videoilla. No voihan ne olla tietenki patsastelijoita, mistäs mä sen tietäisinkää.
    Ei toi video vakuuta monestakaan syystä ihmisen logiikalla ajatellen. Ja kyl fikkarin valo teoria vois myös pitää paikkansa ku kattoo pyöreähköä valokeilaa joka osuu alien kamuun.

    Tuo pikkupoika ei kyl o huijaukses ollenkaa mukana kun on noin luonnollisen oloisena pomppimas siin(lapset on huonoja valehtelee/näyttelemään muutenki).Tosin pommit saattaa saada unohtamaan alien pilan mitä vanhemmat kyhää samal…

  • Spiral sanoo:

    Ei voi muuta kun ihmetellä, miksi ihmeessä joku alieni matkustaisi huipputekniikalla, valvuosien takaa, maapallolle tuijottamaan jonkun pikkupojan hyppimistä/rakettien paukkumista. Ellei tämä tyyppi sitten satu olemaan jostain antropologian yksiköstä…

  • Silence sanoo:

    Ne kartoittavat maan oudoimpia tapoja… parhaimmat (oudoimmat) valitaan jatkoon. Kyseessä on siis maan ulkopuolisen Tosi-TV:n tuomari =)

  • Nexeon sanoo:

    Joo, selvä feikki. Valo joka alieninukkeen osuu ei tule ilotulitteista vaan jostain sellaisesta lähteestä joka tekee suhteelisen terävän ympyränmuotoisen valokeilan…taskulamppu?

  • oho, en tiennytkään että alienit ovat kiinnostuneita ilotulitteista!. :mrgreen:

  • alivuokralainen sanoo:

    feikit senkun paranee – kohta ei enää erota aitoa, vaikka seisois vieressä. 🙂
    …miksi tähän(kin) on pitänyt mennä lisäämään tuo hyytävä musiikki?

  • pate sanoo:

    tämä on juuri se huonopuoli alieneiden kuvaamisessa:

    ”Jos on liian hyvä laatuinen video sen täytyy olla feikki”
    ”Jos on liian huono laatuinen video sen täytyy olla feikki”
    ”Jos se on kuva sen täytyy olla feikki”
    ”Jos on tallentunut mielenkiintoista ääntä sen täytyy olla itse tehtyä”
    ”Jos kuvassa/videossa näkyy taivaalla objekti, se ei voi olla ufo vaan sen on PAKKO olla jotain muuta”
    ”Jos näkyy itse herra alieni niin sen täytyy olla nukke tai koneella tehty”

    ihmisille ei kelpaa mikään…. FAKEFAKEFAKE

  • miksu sanoo:

    kaikenmaailman uhvoloita sitä onnii liikenteessä

  • Hullunen sanoo:

    Pate, ”… se on mitä todennäköisimmin feikki.” Spiralin kommentti kannattaa pitää mielessä kun katselee näitä videoita alieneista ja ufoista.

  • Thene sanoo:

    Jenkit… Luulisi että olisivat nähneet jos joku oikeasti olisi siellä ollut 😀

  • Tere sanoo:

    Niin, minäkin kiinnitin ensimmäisenä huomion siihen, että jos poikaa olisi tässä pääasiallisesti kuvattu, hän seisoisi tai hyppisi kuvan keskellä eikä sen reunamalla, osin siitä ulkona. Poikahan ei juokse edestakaisin vaan on aika lailla pienellä alueella. Valo sinällään kyllä luo kohteensa pimeässä, sillä tyhjästähän valo ei heijastu vaan vasta kohdatessaan jotain. Tässä kuitenkin hahmoon kohdistui ikään kuin ohipyyhkiviä valokeiloja. Kannattaa myös kiinnittää huomio olennon silmiin, joista ei näy heijastuksia säkenöinnistä. Minusta myös näytti, että outo olento seisoi kuin patsas. Nukke tms. taisi siis kuitenkin olla tämänkertainen E.T. tai kuva sellaisesta, lisättynä jälkikäteen. Minäkin osaan tuon verran kuvankäsittelyä ja valoilla leikkimistä.

  • minua ärsyttää juuri se, että te ette usko näihin juttuihin. miksi edes luette tätä paikkaa jos ette usko?.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Uskon ufoihin. Mutta selvästikkin feikki.

  • Naali sanoo:

    luoja paratkoon, eikä ihmiset osaa tosiaan tehdä tätä uskottavampaa feikkiä? 😀

  • jatu sanoo:

    Kyllä minäkin uskon ufoihin, mutta tämä se ei ole!
    Hauska juttu kumminkin.

  • alivuokralainen sanoo:

    uskotaan ufoihin ja moni on nähnyt – kaikki kuvat ja videot vaan ei ole aitoja.

    … mutta mistä me tiedämme, mistä nämä alienit tulevat ja mistä ovat kiinnostuneita? oletamme heidän tulevan valovuosien takaa, mutta tulevatko he hyvinkin läheltä, hyvinkin nopeasti?

  • WeAreNotAlone sanoo:

    @Alivuokralainen

    Uskon että ufoja on käynyt maapallol jo tuhansien vuosien ajan.
    Jatkuvasti on nähty vesistöalueilta nousevan ja laskevan valopalloja/lentäviä lautasia ympäri maailman. Ehkä joillakin on tukikohdat syvyyksis. Ohan yli 90 prossaa meristä tutkimatta viel.
    Ja uskon että jotkin ufot tulevat joillakin madonrei’iällä galaksiimme.

    Ohan ufot teknologias, satoja, tuhansia, miljoonia ja jopa miljaredei vuosii edellä.

    Uskon myös sen että ufot näyttäytyvät silloin kun haluaa, mut muuten ne pysyvät varjoissaan, kehittyneellä häiveteknologialla.

    Kohta alkaa tapahtuu jotain ufojen toimesta. Ohan havainnotkin vaa lisäntyneet entisestää vuosien varrel, varsin viime ja tänä vuonna.

  • alivuokralainen sanoo:

    @WeAreNotAlone:

    tuosta tulee tuo abyss-elokuva mieleen. siinä ufot olivat juuri piilossa meren syvyyksissä.
    … ufot saattavat tulla myös eri ajasta, olla eräänlaisia aikamatkustajia tai eri ulottuvuudesta, juuri ns. madonreiät. matkustustapa ei tarvitse silloin välttämättä ylittää valonnopeutta. heillä on myös ollut aikaa levittäytyä galaksissamme, joten ovat voineet käydä tai olla täällä jo kauan kauan sitten. hyvin mahdollista myös että kontrolloivat itse, milloin ja kuinka kauan heidät nähdään; juuri tuolla mainitsemallasi ”häivetegnologialla”.

  • tuplawee sanoo:

    aika muovisen näkönen.
    nykyään on ihan liian helppo tehdä feikkivideo/kuva joten aito materiaali hukkuu niiden sekaan. Totuuden saamme tietää vasta kun saadaan kiinni elävä avaruusolio tai toimiva alus. sitä ennen voimme kommentoida ufovideoita ja -kuvia joista 99% on valitettavasti tekaistuja tai muuten vaan luonnollisesti selitettävissä vaikkei sitä selitystä heti löytyisikään.

  • randomuser sanoo:

    ei liity asiaan mutta sanon vaan että äänestäkää kaikki haavistoa.

  • Ogeli sanoo:

    Onko hän avaruusolento? 😀

    Kunhan vitsailen.

  • BG sanoo:

    O-ou nyt me kaikki ollaan doomed tuo alien selvästi suunnittelee jotain kamalaa! :O

  • eikös haavisto ole h**o?. ja kun tuossa lukee että perhe vietti NORMAALIA uudenvuoden aattoa, wespa ompi väärässä. perhe vietti paranormaalia uuttavuotta. 🙂

  • Hullunen sanoo:

    Jos haavistosta tulee presidentti niin sen jälkeen maailmalla kaikkia suomalaisia miehiä pidetään homoina.

  • Naali sanoo:

    Haittaako homous Haaviston pätevyyteen tai jotain? Kuka tahansa muu kelpaa kuin Niinistö…

    Liikuttiko tuo avaruusnukke päätään tuossa videolla?

  • Tere sanoo:

    Miksi kirjoittaa tänne, kun ei usko? Usko on jotain, joka on ihmisessä sisällä, sitä ei anneta ulkoa. Uskonnot, kultit, riitit ja asenteet annetaan ja otetaan vastaan ulkopuolelta. Meillä on jokaisella sisällämme koskematon osa, jonka voi halutessaan tavoittaa. Se myös opettaa ymmärtämään, milloin on paikallaan uskoa ja milloin ei. Tämän videon kohdalla voidaan yrittää ymmärtää monia asioita, mutta pelkkä tarkastelu riittää kiistämään videon väitetyn aitouden, tai aitouden sen suhteen, mitä sen väitetään esittävän. Enkä tarkoita nyt väittäjällä tämän saitin ylläpitäjää vaan videon tekijää.

    UFO:t eivät oikeastaan ole uskon asia, jos halutaan pitäytyä siinä, mitä tuo määritelmä pitää sisällään. Tosin sitä määritelmääkin on alettu laajentamaan. Kaikkea tuntematonta lentävää ei suinkaan tule luokitella UFO:ksi vaikka se kirjaimellisesti sitä tarkoittaisikin.

    Mitä tulee elämään Maan ulkopuolella, tässä galaksissa tai muualla, niin sitä kyllä on. Sitä on lukemattomissa eri muodoissa ja tulemme kyllä kohtaamaan kaiken sen, kun sille on aika. Se, mitä haluan jokaisen pitävän mielessä on, että kaikki, mikä näyttää elävältä ei sitä silti ole.

    Elämä, jota emme vielä tunne, johon emme vielä ole laajemmalti kosketuksissa, pitää sisällään sellaisia tekijöitä, joiden vuoksi itse kunkin olisi hyvä tuumia omaa eettisyyttään, arvomaailmaansa sekä niitä tekijöitä, hengen ja sielun ja uskon alueella, joista on valmis luopumaan, joista on valmis pitämään kiinni. Ne ovat ne tekijät, joiden eteen me lopulta joudumme, kun kohtaamme sen kaiken, mitä planeetallemme hitaasti, mutta varmasti on tulossa. Muistakaa, että meitä yritetään auttaa, mutta myös saalistaa. Ja tuo saalistaminen ei aina ole ulkoisesti uhkaavaa tai väkivaltaista vaan sen suurin koukku kohdistuu henkeemme ja sieluumme. Osa kohtaamastamme uudesta elämästä on puolellamme, henkemme ja sielumme puolella, valon puolella, mutta ei kaikki. Ja vihollisvoimiakin on enemmän kuin yksi.

    On tärkeää pitää mielessä ne omat eettisyyttä ylläpitävät ajatukset niin kauan jokaisena päivänä, että se alkaa olla tapa ja tottumus. Meitä ei voida auttaa vastoin tahtoamme!

  • joo, mutta älkää ottako silmätikuksenne sanomaani.. uskotte tai ette saman tekevää..

  • ululululululululu sanoo:

    tere, ufothan on uskon asia, niin kauan kun ei ole kunnon todisteita asiasta? ja muutenkin paatoksestasi paistaa kristinusko lävitse joten mitä SINÄ täällä teet, palvomassa epäjumalankuvia? 😀

  • Agr. Löllö sanoo:

    Milloin ne oikein oppivat kuvaamaan alieneita ja ufoja niin että niistä saa jotain selvääkin? Milloin? Milloin? Munkännykamerallakin saa parempaa kuvaa, samoin sillä vitosen kameralla jonka sain v.-71.
    Kyllästyttää nuo epäselvät, rakeiset tuhrut. Kun minua vastaan tulee örkki, otan siitä kunnon kuvan, eikä selittelyn varaa jää!

  • Kimi sanoo:

    No miksiköhän alieneista tai ufoista ei ole kunnon kuvia…mietitäämpäs…mmm koska sellaista ei ole vielä vastaan tullut.

  • Belgor sanoo:

    Koska humanoidit eivät selvästikään halua olla missään nimessä tekemisissä kanssamme, niin siihenhän sopisi aikamatkailuteoria siltä osin etteivät halua muuttaa menneisyyttään. 🙂

    Ufot eivät ole uskon asia sellaiselle henkilölle joka semmoisen on kohdannu. Tiedon asiaksi kutsuisin asiaa silloin.
    Kristinusko ja moni muu uskonto perustuu muinaisien beduiinien aavikolla kirjoittamiin teksteihin, ja niistä teksteistä ei uskontoa pitäs tehdä sen enempää kuin tulevaisuudessa omista kirjoituksistani muidenkaa.
    Kuinkas paljon ja kuinkas hyviä todisteita uskontojen tueksi löytyykään, entä kuinkas paljon niistä uutta tietoa tarjotaankaan verrattuna ufoihin….
    Mikäli ufoja uskontona alkaa kilpailuttamaan niin on ennemmin uskon asia ettei niitä ole ollenkaan olemassa 😉

  • ufofan sanoo:
  • niina- sanoo:

    Elättelen toiveita videon aitoudesta vielä. Ehkä se on aito. Mutta koska ihmiset eivät havaitse mitään, onko kyseessä ”astraalinen” hahmo joka näkyy vain kuvassa. Miksi se on niin lähellä? Vai fyysinen hahmo.

  • Zeerios sanoo:

    onhan se video aito. mutta alieni ei 😉

  • bave sanoo:

    ”Alien jota ei alieneiden rajallisen häiveteknologian takia havaitse ihmisaivoilla mutta havaitsee ihmisteknologian avulla otetulla videolla”
    Tämä siis antaa käsittää että teknologia olisi kehittynyt pidemmälle kuin ihmisen omat aistit liitettynä aivoihin – onko muka näin?…huh

    Toinen selitys siis oli se että videon ottaja ei kuvaushetkellä huomaa alienia sillä huomio on kiinnittynyt ilotulitteisiin ja niiden vieressä hyppivään poikaan. Tämä selitys voisi periaatteessa olla mahdollinen mutta video kumoaa senkin:
    Jos tulitteet valaisevat olennon, miksi muita objekteja kuvassa ne eivät valaise(lisäksi pyöreät valot)?
    Muuten olento näyttää muovilelulta.

    Itse videon kuvanlaatuhan on hyvä, ja se on aito!
    Videolla esiintyvä olento taas vaikuttaa videoon lisätyltä. On mahdollista että se olisi muovilelu, mutta se on mielestäni vielä paranormaalimpaa kuin että olio olisi oikea sillä olennon kuvanlaatu on huono.
    Mutta:Kaikkihan on mahdollista.

    Ps. Nyt ei yhtään aiheeseen liittyvää kommenttia randomuserille ja akulaitelalle: Pekka Haavisto on kyllä homo. Koska aku laittoi sanaan tähdet kirjoitan tämän: homo-sana ei ole kirosana ja vaikka se hieman sellaiseksi on muodustunut niin tasa-arvon periaatteiden mukaan ja ainakaan minun mielestäni sen ei pitäisi olla. Myös tätä asiaa haavisto itse ajaa. Hän on hyvä ehdokas.Äänestin häntä koulun varjovaaleissa. 🙂

  • Akvinolainen sanoo:

    Miksi humanoidit ovat aina kuvissa ilman suojapukua tai rihman kiertämää. Luulisi heidän ilmakehänsä olevan sen verran erilainen tai ainakin pelkäävän esim. bakteerien ja virusten kontaminaatiosta puolin ja toisin, että käyttäisivät edes jonkinlaista suojapukua.

    Tietenkin jos hahmot ovat astraalihahmoja niin se selittäisi tietenkin.

  • Ystävä maan päältä sanoo:

    Tämä video on feikki. Näkeehän sen jo typeryskin.

    Milleniumin salajuonena on syöttää mahdollisimman paljon disinformaatiota maailmalle että kun totuus paljastuu niin sitä ei usko kukaan.

    21.12. tätä vuotta tulee paljastamaan auttamatta Milleniumin salajuonet planeettamme kohonneen tietoisuuden kautta.

  • Nunu sanoo:

    ”feikit senkun paranee – kohta ei enää erota aitoa, vaikka seisois vieressä. 🙂
    …miksi tähän(kin) on pitänyt mennä lisäämään tuo hyytävä musiikki?”

    haha, no niinpä. Aika feikiltä näyttää… Haluaisin jo nähdä jonkin todella hienon videon/todisteen muista älyistä. Wow-signaali on paras tähän mennessä.

    Tämä ei nyt liity tähän postaukseen (kommaan tähän kun on uusin) mutta tuli mieleen näistä nyt kuulluista oudoista äänistä: tietääkö joku/muistaako tapausta, jossa muistaakseni Englannissa jossain kylässä kuultiin muutamana yönä selittämätöntä huutoa metsästä? Muistaakseni ääni oli huuto, joka ei kuulostanut ihmiseltä saati eläimeltä… Koitin etsiä paranormaaliblogistakin artikkelia aiheesta, mutta muisti pätkii sen verran että vaikea etsiä. Tapaus ei muistaakseni ole mikään kovin uusi, tyyliin 80-luvun (?) mutta tuli taas mieleen näistä oudoista huminoista.

  • Ampuja sanoo:

    Kyllä se vaan niin on että nykyaikana feikin tekeminen on suht helppoa hommaa mutta sen takia pitäiskii kiinnittää huomiota myös noihin vanhoihin caseihin tarkemmin, mitkä on jääny enemmän kun sumun peittoon. Kyllä se vaan niin on.

  • jep sanoo:

    Wespan pitäis lopettaa näiden youtube-ufojen julkaisu. Vetää muuten ihan hyvän saitin tason aika alas. Ilmeisesti itse uskot näiden olevan tosia koska julkaiset?

  • alivuokralainen sanoo:

    … pidetään mielessä, että nämä ovat nimenomaan youtube-ufoja, youtube-alieneja, youtube-ääniä jne…
    eihän kuvilla tai videoilla ole tutkijoillekaan mitään merkitystä, jos ei saa silminnäkijöiden haastattelua ja alkuperäistä materiaalia kameroineen tarkasteltavaksi ja tutkittavaksi.
    … silti näidenkin videoiden julkaisu herättää yleensä muuta keskustelua aiheen ympärillä, mikä on yleensä varsin mielenkiintoista. so keep it coming… 🙂

  • papillooni sanoo:

    Juts niin, kuka

    nyt alastomana seisoskelisi hangessa

  • jugurttipoika sanoo:

    On kyllä porukalla luovuus hukassa, kun alienit näyttää aina samalta. Toki eihän se olisi niin ”uskottavaa”, jos joku kuvais rotan ja ihmisen yhdistelmän ja väittäisi sitä avaruusolioksi. Ja kaikkein ärsyttävintä on juuri se, että keskusteluissa nousee esiin aina käsite UFO-vaikka, vaikka ei ole mitään loogista yhdistää alienia ja ufot samaan juttuun. On vain kirjallisuuden ja elokuvateollisuuden luomaa scifiä tämä. Lukekaa vaikka elien-ufo historiaa.

  • Rupert sanoo:

    Fake ’n Gay.

    No, seriously.
    Channel on Youtube is well-known for fakevideos.

    Import this vid on editor and you can change layers.
    Then everybody (including not so well-informed users) can note something ”normal”.

    ”Alien” is plastic figure, approx 18 inches tall and also one foot is defective.
    Some piece are missing.

    Someday we can see real aliens, but not today or on that vid.

    Sincerely
    Rupert Hudson
    Investigative Journalist, NBC Universal
    NY, USA.

  • sanoo:

    taisi alieni vähän pelästyy noin paljon pyro kamaa ja me hän vasta juhlimme,eli aiotko haastaa riitaa alieni?

  • alivuokralainen sanoo:

    ”…ei ole mitään loogista yhdistää alienia ja ufot samaan juttuun. On vain kirjallisuuden ja elokuvateollisuuden luomaa scifiä tämä. Lukekaa vaikka elien-ufo historiaa.”

    … ufot ja alienit eivät ole alun perin ”hollywoodin” mielikuvituksen tuotetta. ”lentävä lautanen” ja muukalaisten kuvaus tuli alun perin ihmisiltä, jotka väittivät itse nähneensä niitä. hollywood otti sitten kyseisen kuvauksen ja teki siitä omiin tarkoituksiinsa sopivan – kliseistä hyökkävät alienit teemaa on toistettu siitä asti. (the flying saucers – 1950, tieteiskirja maailmojen sota – 1898, H. G. Wells ).

  • moi sanoo:

    wi*tu heti kauhea hälinä kun joku alieni on tullut viettää maapallon uuttavuotta stana! Annetaan niittenkin tutustua eri kultuureihin, eikä ruveta rasisteiksi!!!

  • alivuokralainen sanoo:

    ”Miksi humanoidit ovat aina kuvissa ilman suojapukua tai rihman kiertämää. Luulisi heidän ilmakehänsä olevan sen verran erilainen tai ainakin pelkäävän esim. bakteerien ja virusten kontaminaatiosta puolin ja toisin, että käyttäisivät edes jonkinlaista suojapukua.”

    Osa maapallolla vierailevista avaruusolennoista kyllä tulevat toimeen maan ilmakehän kanssa (osa tosin hetkellisesti).

    He joutuvat ottamaan rokotuksen maahan saapuessaan (aivan kuten mekin ulkomaille matkatessamme). Lisäksi he joutuvat käymään läpi puhdistuskäsittelyn palatessaan omiensa pariin.

    Monissa tapauksissa kontaktihenkilöt ovat kuvailleet myös heidän asujaan. Yleisimpiin kuuluu yksiosainen ihoa myötäilevä haalari ilman näkyviä saumoja tai mitään vetoketjuja.

  • Hepsuli sanoo:

    Miksei tuo muka voisi olla avaruusolento? Ihan hyvin se voisi tulla tarkkailemaan elämää maapallolla. Ja kyllähän noista raketeista paljon valoa tulee.

  • trololololo sanoo:

    aika feikki

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto