ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Kiitos Raunille ja luennoilla olleille

Olin mukana järjestämässä kolmea Rauni-Leena Luukanen-Kilden luentoa Kosmiset kontaktit, salatut suunnitelmat ja vuosi 2012. Luennot pidettiin Jyväskylässä, Oulussa ja Rovaniemellä 21.1.2012-22.1.2012.

Tilaisuuksien järjestäminen oli itselleni ihan uusi asia ja opin matkalla paljon uusia asioita. Suuri kiitos Kosmiselle kanavalle yhteistyöstä, oli ilo olla osana mukavaa ja asiantuntevaa porukkaa.

Rauni-Leena Luukanen veti luennot hyvin omalla tyylillään ja porukka näytti suurimmilta osin tykkäävän, tosin aihepiiri näytti kohauttavan myös muutamia ihmisiä. Paljon tuli asiaa laidasta laitaan. Luennolla käsiteltiin salaliittoja, kontakteja avaruusolentoihin, ruumiistairtautumista, kaiken ikuisuutta ja yhteyttä sekä mm. mikrosiruja.

Kaikki luentosalit tulivat täyteen ihmisiä ja Oulussa piti käännyttää muutamia ihmisiä pois, koska tilan paloturvallisuuden vuoksi paikkoja oli vain rajoitettu lukumäärä, eikä luentosalin käytäville saanut tästä syystä mennä esim. seisoskelemaan. Ihmisiä oli laidasta laitaan, 70-80 vuotiaista aina 16 vuotiaihin ja parikymppisiin.

Haluan henkilökohtaisesti kiittää Raunia, Kosmista kanavaa ja kaikkia luennolla olijoita sekä tietenkin Parablogin kävijöitä jotka olivat paikalla. Kiitos. 🙂

Makupaloja Oulun luennolta:

Ehkä tulevaisuudessa Paranormaali Blogi järjestää Kosmisen kanavan kanssa taas paranormaalien aihepiirien luentoja. Pysykää kuulolla. 😉

PS. Etkö ehtinyt luennolle? Ei hätää, sillä Oulun luennon voit katsella pientä maksua vastaan täältä.
PPS. Nyt kun reissut on tehty, niin artikkelitahti palaa taas normaaliksi.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

41 kommenttia aiheeseen: Kiitos Raunille ja luennoilla olleille

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

    Vaimollani on 12 vuotiaana koettu kohtaaminen Ufojen kanssa hän asui tuolloin iisalmessa hän ei vain halua siintä puhua nyt !?
    Kokee ne tavallisena asiana joka vain tapahtui hänelle hänet oli kutsuttu lähtemään vapaaehtoisena sinne ?!
    Ei halunnut sinne jatkaa : Palata kotiin jossa halusi asua ja olla lievä kehitysvammaisen status silti hän oli näille tärkeä ihminen !?
    Kutsuttiin sinne : Tukiasemalle tai alukselle jossa oli liikuvia koneita ja olennot oli pukeutuneet ruohon vihreisiin asuhin !?
    Haalarin tyyppisiin saumattomiin asuhin …………………..

  • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

    Olentojen päät oli saman värisiä E.T elokuvassa ja muoto oli vain vähän enemmän ihmisen kallon muoto: Mutta ei ihmisen pään muotoiseksi voi niitä mainita komunikointi oli ajatustensiirtoa ja oleinnoilla oli asiaa ?
    Yritettiin suostutella : Lähtemään vieraalle planeetalle tähtiin pois täältä oli peloton alkoi kosketella koneita !?
    Tiedotti he kovin ruman näköisiä : Olentojen vastaus oli samaa te siellä maapallolla heidän näkökulmastaan katsoen olette mutta ei se haittaa ?! Vaimoni päätti palta kotiin mummolaan ei halua mennä niin kauas vieraisiin paikoihin ….

  • miko sanoo:

    ei kukaan sitten videoinut jotta muutkin jotka ei päässeet paikalle nauttimaan näkisivät/kuulisivat mitä siellä puhuttiin?

  • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

    Äs kirjoitus virheitä !?
    Vieraisiin paikkoihin : Tai planeetoille tähtiin pois täältä maapallolta jossa on hänen kotinsa ja hän olki 12 vuotia ja osasi neuvotella näiden kanssa pelotta !?
    Pelottomuus kiehtoi olentoja : Ihmisen pelottomuus ja uteliasuus ja luonteva suhtautuminen ja se käytös menee koskettelemaan esineitä ja koneita ?! – Se herätti epäluuloja olennoissa on uskalias ja ei pelkää koettelivat häntä tovin !?
    Palauttivat lähtöpisteeseen : Apu Aluksissa oli siirto säde esineille ja olennot siirsivät hänet sillä tielle aluksesta …

  • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

    Apualuksia joissa oli siirto säteet !?
    Leijuvat tien puiden yläpuolella : Olento laskeutui itse tielle säteen avulla kommunikoi laitteen avulla joka siirtää ajatuksia tai auttaa sitä tapaa viestiä !?
    Alus oli saumaton kiekkomainen : Emolaivassa useita aluksia tai se oli tukiasema ikkunamaiset pinnat planeettoja ja kuita !?
    Uloin aurinkokuntako : Ajan tilan sunteen heillä oli mieletön nopeus keino liikkua avaruudessa ? Kielellinen ilmaiseminen on vaikeaa ja ei ole aina sanoja tulkinta ristikuulustelu ……..
    Kokonaiskuva on tämä : Kävi siellä oli 12 vuotias 1980 luvulla !

  • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

    Ei ole siintä edes järkyttynyt !?
    Asia on kuin no kävin tässä ulkomailla !? Ja ne ollennot oli no aika rumia ja siellä oli sitä ja tätä …..
    Ei aina oleta se olisi edes totta mutta ei ole unohtanut sitä ja se on yksi reissu lisää siinä kokemusmaailmassa !?
    Vammaisuus ja se ei ole haitannut olentoja : Eikä sitä häntä oltiin yritetty suostutella mukaan sinne mistä he on tulleet ja ei vain halunnut jatkaa matkaa sinne asti !?
    Oudon luottavainen ja rauhallinen iloinen näkemistään asioista ja ne se ei halua vakuuttava itsensä ilmaiseminen näille ……

  • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

    Välillä epäilee sitä !?
    Toisaalta ei halua puhua asiaa uudelleen ja uudelleen ja muistaa joka kerta kokonaisuutena samoin !?
    Sanat käsitteet on vaikeita : Ei voi antaa nyt sitä täydellistä selontekoa siintä asiasta !?

  • Alien sanoo:

    Hyvä ARI MATI TERÄVÄIMEN kirjoita asiasi yhteen kommenttiin ettei synny spämmiä…

  • Ogeli sanoo:

    En malta odottaa videokoostetta, ja myös koko luento olisi erittäin toivottava!

    PS. Eikö Ari-Matti Teräväinen voisi kirjoittaa nuo juttunsa samaan viestiin? Melkoista proosaa tuo.

  • Milla sanoo:

    Mielenkiintoinen ufokontakti-kertomus Ari Matti.
    Tuolla yläpalkissa on myös tuo ’kokemukset’-kohta. Sinne olisi hyvä saada juuri tällaista juttua.

  • minä pääsin ouluun katsomaan luennon. se oli hyvä, mutta jotkut asiat tahtoivat olla tylsiä. ja ari mati teräväinen, kirjoita todellaki viestisi YHTEEN kommenttiin, ettei synny tälläisiä ”turhia” kommentteja. olen joskus huomannut että ari mati teräväinen on pistänyt 5-6-7 kommenttia peräkkäin. ei millään pahalla, teräväinen.

  • ululululululululululululululululu sanoo:

    mitä te nyt teräväisestä angstaatte? kai sitä nyt saa kertoa jos on asiaa? eteenkin kun vielä liittyy tämän blogin aiheisiin

  • kornimaani sanoo:

    Mulla tuli mieleen, että Ari-Matti ei puhu suomea ja käyttää vain google kääntäjää viestiensä tulkkaamiseksi, kun on niin ihmeellisesti kirjoitettu. 😀 .. Ja edelleen tuon Raulin jutut pistää ajattelemaan, mutta mistä ihmeestä se muka nuo kaikki ”tietää”.

  • Aatos Seksivasara sanoo:

    Ari-Matti!
    What planet are you from? 🙂 Or are you just non-resident?
    Just kidding. Nice story maan! 🙂

  • Kari Pepsi sanoo:

    Eikös tämä Rauni-Leena joutunut auto-onnettomuuteen, mistä johtuen sai jonkin sortin aivovaurion. Ja ilmeisesti tämän jälkeen rupesi vasta saamaan näitä kontakteja ym. olikos ne nyt ”kaukokirjoitus” tarpeita? Näin muistelisin.

  • Dowa sanoo:

    Kiitti vielä luennon järkkäämisestä 🙂 t. Oulun tyttö 😉

  • Rockhill sanoo:

    Ihan tosissaanko jaksatte mennä kuuntelemaan moista jargoniaa,
    noh huvinsa kullakin.

  • Gona sanoo:

    En kyllä maksaisi moisesta.. Kuka tahansa voi kertoa moista settiä, että olin kokouksissa ja paikoissa x sekä y. Kaipaisinpa todisteita edes noista ”ei salaisista” konferensseista että tyyppi on ylipäätään joskus ollut sellaisissa. Kai te ymmärrätte että tuoten ilmoitettua tietoa ei voi pitää varmana? Voihan sitä toivoa jos haluaa että se on totta, mutta ei tietoa voi totena pitää ellei sitä toteen näytetä tai itse koeta.

  • kyllä minä siitä maksoin, luento oli kiinnostava..

  • Wespa sanoo:

    Gona kyllä noita julkisia ja vähemmän julkisia konferensseja on pidetty ympäri maailmaa. Googlella saa lisätietoa mm. Raunin mainitsemista henkilöistä sekä konferensseista. Edgar Michellistä on juttua ollut myös mm. tässä blogissa.

    Miten tällaisen konferensseissa käymisen ja siellä saadun tiedon pitäisi mielestäsi todistaa ja miksi?

    Itse henkilökohtaisesti mielelläni takerrun annettuun tietoon, en niinkään nimiin ja titteleihin. Tietoa kun voi aina tutkia ja sitä voi vertailla toisiin tietoihin.

  • Lakkopena sanoo:

    Kari Pepsi kirjoitti: ”Eikös tämä Rauni-Leena joutunut auto-onnettomuuteen, mistä johtuen sai jonkin sortin aivovaurion. Ja ilmeisesti tämän jälkeen rupesi vasta saamaan näitä kontakteja ym. olikos ne nyt “kaukokirjoitus” tarpeita?”

    Juu, muistit ihan oikein. Rauni-Leenan kontaktit todellakin alkoivat vasta tuon aivovaurion tapahtumisen jälkeen. Jokainen voi miettiä hiljaa itsekseen jutteleeko Rauni-Leena todella ulkoavaruuden tyyppien kanssa, vai johtuuko ”kontaktit” aivovauriosta. Mitäs veikkaatte?

    Rauni on jossain muistaakseni myös kertonut, kuinka hallitukset ovat salaa istuttaneet mikrosiruja ihmisiin 60-luvulta lähtien.

    Rauni-Leena Luukkanen oli vielä jotakuinkin
    järjissään joskus 80-luvun alussa.. tosin totesi mm. legioonalaistaudin
    jokaisessa flunssapotilaassa ollessaan
    terveyskeskuslääkärinä.

    Että semmonen täti se Rauni-Leena. Hyvä tyyppi varmaan, ei siinä mitään.. mutta sairas.

  • sähköSHOKITTAJA sanoo:

    Saiskohan itekin kanavan auki Siriukselle, jos hakkais päätään seinään riittävästi? 😀

  • massajykä sanoo:

    Rauni-Leena: ”Kävi ilmi että Saturnukseenkin lennetään..”

    Juu, ihan varmasti sinne lennetään. Saturnus on lähinnä heliumia ja nestemäistä vetyä. Että se siitä. Keskilämpötila Saturnuksessa -179 °C.

    Kannattais ton Rauninkin ottaa ihan perusasioista selvää, ennenkuin horisee aivan mitä sattuu.

  • Wc Veera sanoo:

    laita 2 kertaselle nopeudelle ja kuuntele

  • Malja sanoo:

    Olisin kyllä mielelläni kuunnellut koko luennon.

  • SomeOne sanoo:

    ”massajykä:
    tammikuu 27, 2012 10:42
    Rauni-Leena: “Kävi ilmi että Saturnukseenkin lennetään..”

    Juu, ihan varmasti sinne lennetään. Saturnus on lähinnä heliumia ja nestemäistä vetyä. Että se siitä. Keskilämpötila Saturnuksessa -179 °C.”

    – Mistä tiedät ? Oletkos itse käynyt paikanpäällä ? Sun tieto tosta perustuu , vain olettamuksiin. Se mitä sä olet lukenut tai sulle on kerrottu. Mistä voit tietää mikä on totuus ?

    Ja olis myös erittäin mielenkiintoista kuulla tuo koko luento,mut odotellaan..

  • Masterpiece sanoo:

    Muistan kun muutamia vuosia sitten luin tuon RL:n kirjan. Oli ihan mielenkiintoista luettavaa… siihen aikaan. Nyt on vähän skeptistynyt maailmankuva, enkä nyt ihan heti uskoisi kaikkea (mitään) mitä RL sanoo, ilman todisteita. Aika moisia väitteitä latoo, mutta koskaan ei esitä mitään todisteita. Joopa joo, hölmöjä vedätetään. Mutta hei, jotkut lukee Harry Potteria ja jotkut Rauni-Leenaa. Viihdettä sekin on.

  • massajykä sanoo:

    SomeOne kirjoitti: ”- Mistä tiedät ? Oletkos itse käynyt paikanpäällä ? Sun tieto tosta perustuu , vain olettamuksiin. Se mitä sä olet lukenut tai sulle on kerrottu. Mistä voit tietää mikä on totuus ?”

    No, ainakaan en luennoi/usko itsekin omia harhojani.

    Jos sinua oikeasti kiinnostaa tietää, niin aloita vaikka tästä: http://van.physics.illinois.edu/qa/listing.php?id=1093

    Kumpi kuulostaa totuudenmukaisemmalta: ”Kummitukset kerto.” tai että ”Kävin valolaivueen komentaja Blip-1869A:n kanssa katsomassa, kun oltiin menossa siruttamaan Marsilaisia.”

    Vai niinkuin lähdemateriaali kertoo: ”The easiest way to actually measure the temperature of a planet is, in fact, just look at it! Objects which are hot give off energy in the form of infrared waves. For example, when you hold your hands over a fire to warm them, your hands are feeling the infrared waves. These infrared waves are actually another form of light which are given off different depending on the temperature of the object.”

  • Wespa sanoo:

    ”mutta koskaan ei esitä mitään todisteita”

    Mitä/miten itse tekeisit toisin? Miten nämä todisteet pitäisi esittää? Nauhoittaa kaikki keskustelut ja konferenssit missä käy? Helpommalla pääsee kun googlettaa asioita ja henkilöitä joista Rauni puhuu. Suurimmasta osasta löytyy paljonkin lisätietoa, vaikka osa onkin salaista, jota ei netistä löydy. On olemassa paljonkin virallisia tutkimuksia jotka ovat olleet ennen salaisia, mutta jotka on myöhemmin julkistettu.

    Hieman kriittinen/skeptinen asenne on toki aina hyvä, ei koskaan kannata niellä kaikkea, mutta mielestäni ei kannata hylätäkkään kaikkea ilman jatkotutkimuksia. Aika rajoilla liikutaan monessa asiassa mielestäni jokatapauksessa… mutta kyse onkin rajatiedosta ja ihmiskunnan heräämisestä. Ehkä kaikki ei olekkaan niin mitä meille on uskoteltu, ehkä maailmankaikkeus ja oma planeettamme onkin paljon isompi juttu mitä olemme tähän asti ymmärtäneet, ehkä jonkinlainen verho on avautumassa.

  • Lakkopena sanoo:

    SomeOne kirjoitti: “- Mistä tiedät ? Oletkos itse käynyt paikanpäällä ? Sun tieto tosta perustuu , vain olettamuksiin. Se mitä sä olet lukenut tai sulle on kerrottu. Mistä voit tietää mikä on totuus ?”

    Mistä itse tiedät että muita planeettoja on edes olemassa, vai ovatko tähdet ja muut ”taivaankappaleet” tuolla ”taivaalla” vain reikiä muurahaispesän (lue = maapallon) ylle vedetyssä kankaassa? Eihän sulla ole kuin omat olettamuksesi. Oletko sinä itse olemassa, vai oletko vain minun pääni sisällä? Ihan sama mitä vastaat, vastauksesi perustuu vain olettamuksiin.

    Mutta tosissaan, googlesta löytyy kyllä kattava määrä tietoa siitä miten me voimme tarkkaila muiden planeettojen ja taivaankappaleiden lämpötiloja.

  • OmaJärkiKäteen sanoo:

    Rauni-Leena Luukanen-Kilde on
    kertonut, kuinka korkea arvoiset NATO:n tai USA:n upseerit ovat kertoneet hänelle salaisia asioita.

    On tasan tarkkaan varma, etteivät NATO:n tai USA:n korkea-arvoiset sotilasviranomaiset kerro suomalaiselle siviilille salaisiksi leimatuja asioita; ei varsinkaan kun tiedustelulähteet varmasti tietäisivät RLL:n seuraavana päivänä julistavan salaisuudet ulos. RLL siis valehtelee joko tietoisesti tai kuten uskon; tiedostamattaan.

    Uskotko itse Helsingin katuvalojen kautta tapahtuvaan mielenhallintaan?

  • OmaJärkiKäteen sanoo:

    http://www.ultra-lehti.com/Heikki%20Huuhaa/Kotisivu/pakina%2005.htm

    ”Luukato-Hilse kertoi että virallinen uutisointi avaruustutkimuksesta on täyttä huijausta. Hänen mukaansa Kuu on juustoa ja siellä on valtavia juustokaivoksia ja niissä tuhansia työntekijöitä. Luukato-Hilse kertoi myös että Ryttylän osuusmeijerin näkymättömät raketit käyvät kuussa kaksi kertaa viikossa hakemassa juustokuormia.”

    Vähän huumoria lauantai-iltaan! 🙂

  • alivuokralainen sanoo:

    …ehkä R-L tarkoittaako saturnuksen kuita vai miten kirjaimellisesti tuo pitää nyt ottaa eli onko sinne ihan laskeuduttu? pitäisi saada tarkennus R-L:lta itseltään.
    … ehkä R-L:lla on paljon yhteyksiä eri ”ex-viranomaisiin”, jotka kyllä kertovat ja jakavat käsityksiään eteenpäin tällaisen ”tiedon välittäjän” kautta kunhan heidän nimiään ei kerrota julkisuuteen ja keskustelun sävy on silloin eri kun ei ole paikalla kameroita ja toimittajia.
    … todisteita näihin sitten saadaan tai ei saada – aika näyttää. kaikkien maiden hallitusten toimintatapoihin kun kuuluu salailu.

  • miksei wespa vastaa mun sähköpostiviestiin????

  • TS sanoo:

    Mitään ilmoitettua tietoa ei voida pitää varmana, ellei sitä ole tutkittu ja yleisesti hyväksytty. Tosin en rohkenisi väittää, että kaikki tieto ja totuus, mikä on olemassa olisi julkista. Väheksymättä kuitenkaan, myöskään henkilökohtaisesti koettua ei voida pitää faktana. Se on vain faktaa hänelle itselleen, jos hän omasta tahdostaan, niin päättää. Koettu on aina subjektiivista ja jokainen tulkitsee kokemansa omasta perspektiivistä. Aristoteles »Epätotta on sanoa, että se ei ole, mikä on, tai että se on, mikä ei ole, ja vastaavasti totta on sanoa sen olevan, mikä on, ja sen olevan olematta, mikä ei ole.»

  • seppo sanoo:

    ”New Yorkissa on pidätetty mies, joka yritti ryöstää varoja vähäjärkisiltä ja taikauskoisilta ihmisiltä esittelemällä laitetta, joka hänen mukaansa kuljettaa ihmisääntä metallilankoja pitkin niin, että ne kuullaan langan toisessa päässä. Instrumenttiaan hän kutsuu telefoniksi. Oppineet ihmiset tietävät hyvin, että ihmisäänen lähettäminen langan välityksellä on mahdotonta.”
    – Newyorkilainen sanomalehti, 1868.

  • Wespa sanoo:

    Jos kaikki menee nappiin, niin koko luento (kesto 1h 15min) on huomenissa katseltavissa pientä maksua vastaan. Tästä ilmoitetaan huomenna tarkemmin lisää. 🙂

  • Masterpiece sanoo:

    ”Mitä/miten itse tekeisit toisin?”

    ”Hieman kriittinen/skeptinen asenne on toki aina hyvä, ei koskaan kannata niellä kaikkea, mutta mielestäni ei kannata hylätäkkään kaikkea ilman jatkotutkimuksia”

    Minulle on ihan sama miten RL haluaa tehdä todisteidensa kanssa, mutta sen että ihmiset uskoo ilman todisteita, että Marssiin on lennetty tekemään jotain vaihto-oppilasohjelmaa, on täyttä typeryyttä. Tässä tapauksessa antamasi viittaus jatkotutkimuksiin on aika vaikea tehdä, kun ei ole mitään, mitä tutkia.

  • järkee vai ei? sanoo:

    ”Usko ilman todisteita on typeryyttä!” – skeptikko

    ”Ufojen pitäisi laskeutua laboratorioomme, jotta voisimme tutkia, todistaa ja varmistaa niiden todellinen olemassasolo.” – skeptikko

  • järkee vai ei? sanoo:

    ”Nämä kaikki ns. silminnäkijänne ovat epäluotettavia!?” – skeptikko
    (huom: kyseinen skeptikko itse ufohavainnon todistajana)

    ”Haluan edelleenkin nähdä yhdenkin (1) todisteen…” – tuo samainen skeptikko

  • Trejo sanoo:

    Rauni-Leenan viholliset on hassuja tyyppejä, kun kutsuvat hänet kerta toisena jälkeen huippusalaisiin konferensseihin ja jälkikäteen yrittävät hiljentää tämän juoruvasikan keinolla millä hyvänsä. Rauni-Leenan todisteetkin ovat aina ”kaikkien saatavilla” ja ”julkista tietoa”, vaan mistään ei mitään koskaan löydy. Tämä johtuu tietenkin siitä, että asiakirjat on julistettu uudestaan salaisiksi. Kunnes Rauni-Leena jälleen kerran kutsutaan huippusalaiseen konferenssiin siinä toivossa, että se kerrankin pitäisi suunsa kiinni.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto