FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

David Wilcokin uusin luento

David Wilcokin 2012 Enigma (myös parablogissa katsottavissa) nousi aikoinaan Video Googlen katselluimmaksi videoksi ja nyt Davidilta on tullut uusi luento, jossa hän perehtyy taas laajaan aihealueeseen ja kertoo mm. viljapeltokuvioiden viesteistä, sivilisaatioista, DNA:n muuttamisen mahdollisuudesta, planeettojen energioiden muuttumisesta ja muista mielenkiintoisista tutkimuksista,  jotka tukevat suurempaa kollektiivista tietoisuutta ja sivuavat kvanttifysiikkaa.

Taattua Wilcock-kamaa. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

12 kommenttia aiheeseen: David Wilcokin uusin luento

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • SinneMeni sanoo:

  Mmm mielenkiintoista

 • loksi sanoo:

  oij loistavaa, oonkin jo odotellu koska tulee uus wilcokin luento<3 loistAvaa matskua ja jaksaa vaan niin kiinnostaa

 • uku sanoo:

  Mielenkiintoinen video.

 • Joopajoo sanoo:

  Katsoin video loppuun asti. Jotenkin tuo esitelmän pitäjä ärsytti olemuksellaan. Alussa hän vain kehuskeli kuinka menestynyt hän on ja paljonko rahaa hän tulee saamaan kun kaikki hörhät ostaa hänen kirjojaan ja elokuviaan. Lopuksi vielä vihjaili että kaikki vähä-älyiset voisivat tappaa itsensä… Huomasiko muut samaa?

  Video sisältö ei vakuuttanut. Missä kaikki todisteet näille väitteille?

 • Wespa sanoo:

  Oli lähinnä tiivistelmä hänen normaalista luennostaan, joka on paljon pitempi (8 tuntia tms. jonka takia ei kerennyt esittelemään normaaleja viitteitä ja todisteita yms.). Bisnesmiehenä ja alaa työtä tekevänähän on toki ihan oikein ilmoittaa alussa kirjoistaan ym. kun kertoo itsestään. En kyllä tiedä mitä tuolla tarkoitat, sillä tietääkseni hänellä ei ole kuin yksi kirja myynnissä, joka sekin on toisen kirjoittama. Alussa David lähinnä mainitse sen 2012 Enigma videonsa joka on pyörinyt ykkösenä Video Googlessa. En muista ihan tarkkaa alkua, mutta en ainakaan itse muista mitään kirjamainintaa vaikka sekin olisi mahdollinen ja ihan hyväksyttävä. En kyllä ymmärrä/muista tuollaista vihjailuakaan, että vähä-älyiset voisivat tappaa itsensä, vitsailua toki muistan mm. viljapeltokuviokohdassa, mutta en itsemurhakehotusta.

 • Joopajoo sanoo:

  Kohdassa 2:21:18-> hieman eteepäin on jotain juttua ampumisesta.

 • Hexa- sanoo:

  itse katsoin noin reilun tunnin ja loput aattelin katsoa hieman myöhemmin niin pystyy paremmin sisäistämään asiat. itsehän pidän davidia edelläkävijänä”

 • metele sanoo:

  david on ihan parasta viihdettä.

 • metele sanoo:

  toi project camelotin nainen ei kyllä ole koskaan oikein vakuuttanut olemuksellaan, tiedä sitten miksi..

 • OPK sanoo:

  Jännä juttu että mies ei luennoi huuhaastansa yliopistoissa. Mistäköhän tämä Wespa sinun mielestäsi johtuu? Jos vastaukseksi tulee jotain epämääräistä tieteellisen metodin vajaavaisuudesta, niin suosittelen ihan oikeasti lukemaan kirjallisuutta tieteen tekemisestä ja sen alkupremisseistä sekä tieteenfilosofiasta. Esimerkiksi wikipedian artikkeli tieteenfilosofiasta antaa varmaankin tarpeeksi hyvän pohjan lukemisen aloittamiselle: http://fi.wikipedia.org/wiki/Tieteenfilosofia

  Ja suosittelen tätä aivan kaikille, ettei huuhaata tarvitse ottaa tosissaan vaan nimenomaan hauskana viihteenä. Mitään muuta se ei tule totuusarvoisesti olemaan.

  Ja nämä tieteenfilosofiset perusteethan eivät ole lukkoon lyötyjä: kuka tahansa voi niitä tulla muuttamaan, jos vain argumenteillaan kykenee, kunhan ne palvelevat tutkimusta ja tiedettä yleisesti, eikä new age -hörhön tilipussia.

 • crypto.chrome sanoo:

  Mistä luulet että mistä opinahjosta venäläiset pyramiditutkijat on. En usko että tuon kaltaista tutkimusta ilman huomattavaa rahallista tukea tehdään.

 • Hexa- sanoo:

  voi teitä!…

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *