FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

David Wilcokin uusin luento

David Wilcokin 2012 Enigma (myös parablogissa katsottavissa) nousi aikoinaan Video Googlen katselluimmaksi videoksi ja nyt Davidilta on tullut uusi luento, jossa hän perehtyy taas laajaan aihealueeseen ja kertoo mm. viljapeltokuvioiden viesteistä, sivilisaatioista, DNA:n muuttamisen mahdollisuudesta, planeettojen energioiden muuttumisesta ja muista mielenkiintoisista tutkimuksista,  jotka tukevat suurempaa kollektiivista tietoisuutta ja sivuavat kvanttifysiikkaa.

Taattua Wilcock-kamaa. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

12 kommenttia aiheeseen: David Wilcokin uusin luento

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • SinneMeni sanoo:

  Mmm mielenkiintoista

 • loksi sanoo:

  oij loistavaa, oonkin jo odotellu koska tulee uus wilcokin luento<3 loistAvaa matskua ja jaksaa vaan niin kiinnostaa

 • uku sanoo:

  Mielenkiintoinen video.

 • Joopajoo sanoo:

  Katsoin video loppuun asti. Jotenkin tuo esitelmän pitäjä ärsytti olemuksellaan. Alussa hän vain kehuskeli kuinka menestynyt hän on ja paljonko rahaa hän tulee saamaan kun kaikki hörhät ostaa hänen kirjojaan ja elokuviaan. Lopuksi vielä vihjaili että kaikki vähä-älyiset voisivat tappaa itsensä… Huomasiko muut samaa?

  Video sisältö ei vakuuttanut. Missä kaikki todisteet näille väitteille?

 • Wespa sanoo:

  Oli lähinnä tiivistelmä hänen normaalista luennostaan, joka on paljon pitempi (8 tuntia tms. jonka takia ei kerennyt esittelemään normaaleja viitteitä ja todisteita yms.). Bisnesmiehenä ja alaa työtä tekevänähän on toki ihan oikein ilmoittaa alussa kirjoistaan ym. kun kertoo itsestään. En kyllä tiedä mitä tuolla tarkoitat, sillä tietääkseni hänellä ei ole kuin yksi kirja myynnissä, joka sekin on toisen kirjoittama. Alussa David lähinnä mainitse sen 2012 Enigma videonsa joka on pyörinyt ykkösenä Video Googlessa. En muista ihan tarkkaa alkua, mutta en ainakaan itse muista mitään kirjamainintaa vaikka sekin olisi mahdollinen ja ihan hyväksyttävä. En kyllä ymmärrä/muista tuollaista vihjailuakaan, että vähä-älyiset voisivat tappaa itsensä, vitsailua toki muistan mm. viljapeltokuviokohdassa, mutta en itsemurhakehotusta.

 • Joopajoo sanoo:

  Kohdassa 2:21:18-> hieman eteepäin on jotain juttua ampumisesta.

 • Hexa- sanoo:

  itse katsoin noin reilun tunnin ja loput aattelin katsoa hieman myöhemmin niin pystyy paremmin sisäistämään asiat. itsehän pidän davidia edelläkävijänä”

 • metele sanoo:

  david on ihan parasta viihdettä.

 • metele sanoo:

  toi project camelotin nainen ei kyllä ole koskaan oikein vakuuttanut olemuksellaan, tiedä sitten miksi..

 • OPK sanoo:

  Jännä juttu että mies ei luennoi huuhaastansa yliopistoissa. Mistäköhän tämä Wespa sinun mielestäsi johtuu? Jos vastaukseksi tulee jotain epämääräistä tieteellisen metodin vajaavaisuudesta, niin suosittelen ihan oikeasti lukemaan kirjallisuutta tieteen tekemisestä ja sen alkupremisseistä sekä tieteenfilosofiasta. Esimerkiksi wikipedian artikkeli tieteenfilosofiasta antaa varmaankin tarpeeksi hyvän pohjan lukemisen aloittamiselle: http://fi.wikipedia.org/wiki/Tieteenfilosofia

  Ja suosittelen tätä aivan kaikille, ettei huuhaata tarvitse ottaa tosissaan vaan nimenomaan hauskana viihteenä. Mitään muuta se ei tule totuusarvoisesti olemaan.

  Ja nämä tieteenfilosofiset perusteethan eivät ole lukkoon lyötyjä: kuka tahansa voi niitä tulla muuttamaan, jos vain argumenteillaan kykenee, kunhan ne palvelevat tutkimusta ja tiedettä yleisesti, eikä new age -hörhön tilipussia.

 • crypto.chrome sanoo:

  Mistä luulet että mistä opinahjosta venäläiset pyramiditutkijat on. En usko että tuon kaltaista tutkimusta ilman huomattavaa rahallista tukea tehdään.

 • Hexa- sanoo:

  voi teitä!…

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot