ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Läheltä kuvattu UFO New Yorkissa

New Yorkissa lensi mielenkiintoisen näköinen UFO ilmeisesti aika matalalla tai sitten kyseessä oli isokokoinen ilmestys. Tämän videon sai kuvattua youtubessakin tunnettu ProphetEzikel, jolta löytyy muitakin samantapaisia bongauksia.

http://www.youtube.com/watch?v=es0gRlQNjZY

Video on kuvattu Syyskuun 24 pvä.

Kiitos vinkistä SirkkuPe*keleelle.

PS. Itselleni tuli juuri 25 vuotta tänään täyteen. Kaksviis sitä viis. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

39 kommenttia aiheeseen: Läheltä kuvattu UFO New Yorkissa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • meiizi sanoo:

    Mitähän tuosta nyt sanoisi.. Hienolta ainakin näytti.

    Onnea!

  • wexxxu sanoo:

    Onnea !

  • SirkkuPerkele sanoo:

    nuorena on wespa pysynyt, onnea siis 🙂

  • Calemran sanoo:

    Wespa jo vanha k***ä! Onnea! Itse täytän 9 päivän päästä pyöreät 20 vuotta =D

  • Julli sanoo:

    Täysin turhaa kamaa. Onnea

  • matruska sanoo:

    En osaa kyllä sanoa mikä toi oli… mutta jonkinlaiselta valopallolta se vaikutti

  • mikähän on vikana sanoo:

    Olen lähettänyt ainakin 10 kertaa ylläpidolle juttuvinkkejä,monta juttua joita tällä palstalle ei ole nähty, mutta emailit palaavat bumerangina takaisin joka kerta.Saisiko jonkun mailiosoitteen jonne juttuvinkkiä voisi vaihtoehtoisesti lähettää kun se yksi ei tunnu toimivan?

    Kiitos.

  • Wespa sanoo:

    Yhteyslomakkeen kautta pitäisi mennä perille ihan hyvin… Jos ei toimi, niin kokeile wespa(ät)paranormaaliblogi.net kannattaa tarkistaa oikeinkirjoitus myös, että on kaikki kirjaimet oikein jne. 🙂

  • False Messiah sanoo:

    Lievästi arveluttaa nuo ”ufoista” otetut videotallenteet. Miksi ei koskaan voida kuvata siten, että katsoja saisi hieman paremman käsityksen missä liikutaan ja mikä on tapahtumapaikka. Tuollaisessa videossa ei ole mitään mieltä eikä mielenkiintoa. Aivan hyvin olisi voitu kuvata vaikka jollain valolla heijastettua plänttiä sinistä taustaa vasten. Muistakaa nyt hyvät blogilaiset ainakin, että jos joskus kameran kanssa liikkuessanne satutte näkemään jonkun kuvattavan ilmiön, niin käytätte zoomia välissä niin, että tiedetään mistä kuvataan ja mitä. Katsojan on helpompi jäsentää kuvamateriaali ja sillä olisi siten edes hitusen uskottavuutta.

  • Ottamatta nyt kantaa videon aitouteen, suuntaan taikka toiseen, pakko sanoa, että tuskin mikään on niin helppoa feikata kuin juuri tässä nähtävä valopallo…

  • Huttu sanoo:

    Samaa mieltä kuin False Messiah, muutenkin toi on kuvattu jonkun kummallisen putken läpi? Joku yöfiltteri objektiivin päässä kiinni?

    Okei joo näyttäähän se lopussa jotain talon edustaa sen kameransa kanssa mutta aika epäselvä on kyllä.

  • Huttu sanoo:

    Niinpä, ja mitä nyt kattoo ton kaverin kanavaa ja videotarjontaa niin ne on kaikki samantyylisiä videoita.

    ”oooh dis so real.. dis sooo real..”

  • Huttu sanoo:

    Tuli muuten mieleen että Destination Truth sarjasta on tullut youtubeen uusia jaksoja, ja katoin just yhden jakson jossa Josh ja kumppanit olivat Chilessä sellaisissa todella vanhoissa kaivostunneleissa. He löysivät sieltä pienen, noin 40cm pitkän päättömän humanoidin ruumiin haudattuna kankaaseen. Lajiekspertit eivät osanneet sanoa että mikä ruho se oli kun eivät koskaan olleet nähneet tälläistä ennen.

    Josh tiimeineen näki vielä ufo lentelevän kaivosten yläpuolella ja saivat napattua outoja radioääniä ja muuta.

    tossa linkki sihen kyseiseen jaksoon, nuo löydökset käsitellään osassa kolme.

    http://www.youtube.com/watch?v=84M-V_ViBUo&feature=related

    Oli ihan mielenkiintoinen jakso.

  • jfuck sanoo:

    mikä lie????onnea samanikäselle kaverille!!!

  • pasi sanoo:

    onnea onnea wespalle 25v johdosta

  • Korn sanoo:

    Tuohan on sama valo jonka olen nänhyt joskus pienenä leijailevan yläpuolellani…..:O Aivan samanlainen…
    Ps. Onnea Wespa!

  • Hexa- sanoo:

    juu paljon onnea vaan

  • SirkkuPerkele sanoo:

    tuskimpa kaverit ovat edes ulkona monasti käyneet katselemassa ufoja, nyt on erittäin hyvä aika koska jo yhdeksältä tulee tarpeeksi pimeää. Jos teillä on tarpeeksi hyvä kaukonäkö näette varmasti monta satelliittia ja ehkäpä ufojakin.
    (varsinainen teksti)

    Itselläni kävi näin lauantaina taas kerran menin ulos katselemaan ufoja näin taas samanlaisia eri vauhtia meneviä ufoja jotka luultavasti siis olivat SATELLIITTEJA ja sitten kun seurasin taas yhtä satelliittia huomasin toisen satelliitin väistävän toista satelliittiä jolloin tiesin että kyseinen oli ufo elikkä flying saucer eli lentävä alus. Ei en pakota ketään uskomaan mutta en ole koskaan kärsinyt näyistä paitsi kerran hillasuolla 8 tunnin poimimisen ja kyykkimisen jälkeen aloin näkemään marjoja erivärisinä…

    Mutta suosittelen kaikilla skeptikoille sitä ulos menemistä vaikka se saattaa tuntua vastenmieliseltä ja huuhaalta, mutta voittehan vaikka katsella vain tähtiä tekosyynä 🙁

    Muttakun erottaa ufon satelliitistä omilla silmillä siihen juttuun tulee hohtoa ja painotan että jos on hyvä näkö niin varmasti näette itselläni kummankin silmän näkö lienee (1.6) Jos omistatte kiikarit tai pienen kaukoputken niin näette jo selvästi ettei kyseessä ole tähti. Lapissa ainkain näkyy vitusti ufoja. Videon ufo on lähellä sellaista mitä minä olen nähnyt luonnossa.

  • Kari Pepsi sanoo:

    Onnea!:)

  • Siika sanoo:

    Taitaa olla infrapunalla kuvattua.. Näin ainakin youtube videon tageissa lukee

  • Xul sanoo:

    No eipä näitä voi enää tosissaan ottaakaan, eiköhän video puhu puolestaan.

  • Illuministi sanoo:

    Calemran — Se on jo viidennes vuosisataa… =D

  • tuputhy sanoo:

    Täysikuulta näyttää. Kulkee kyllä selvästi tähtien ohi, mutta ei liene mahdotonta nykyään feikata noita?

    Selostus ei myöskään tuntunut aidolta, vaan teennäiseltä. Tuomioni: Feikki!

  • Wespa sanoo:

    Veikkaan, että tämä video on kuvattu kaukoputken läpi, joka selittää tuon ”ympyrän/reijän”, sekä kuvauslaitteen liikeradan.

  • Micco sanoo:

    Onnittelut täältäkin 😀

  • DEA sanoo:

    Muistattekos vielä sen videon missä ”UFO” plumsahtaa mereen kalastajalaivan edessä ja on helikopterit ja hävittäjät paikalla? Tässä siitä hyvä linkki…CASE CLOSED! 😉 http://www.youtube.com/watch?v=DV7SQ6fNXP8&feature=related

  • Juuso sanoo:

    ONNEA!

  • DEA sanoo:

    …ja tässä (http://www.youtube.com/watch?v=AfqDVP_0O0c&feature=related) vielä muistutus siitä, että kaikki mitä näet EI OLE totta! 😉

  • False Messiah sanoo:

    SirkkuP* 😉 Itsekin harrastan iltaisin ja öisin tähyilyä tähtitaivaalle. Aina näkyy jokin tasaisella vauhdilla liikkuva ”tähti”, mutta kai ne on niitä satelliittejä niin kuin on kerrottu?

    Mutta useampaan kertaan olen päässyt todistamaan tähtitaivaalla myös hyvin oudosti liikkuvaa ”tähteä”. Jos valo liikkuu minuutin sisällä taivaanrannasta toiseen, muuttaa satunnaisesti ja nopeasti suuntaa, kulkusuunta vaihtuu vastakkaiseksi yht’äkkiä – niin aikamoinen satelliitti on.

    Suosittelen kaikkia tähyilemään tähtitaivaalle, sillä siellä todellakin on liikehdintää. Kumpa vain pääsisi näkemään vähän tarkemmin mitä kummia valoja siellä säntäileekin.

  • FDR sanoo:

    Jaa, eipä oikein vakuuta tämä otos, minkä lie vessapaperirullan läpi kuvattu. Joku valo, vaikkapa lentokoneesta lähtöisin…

  • Nuuskija sanoo:

    Minusta tuo video on mahdollisestin feikki, koska kun käy katsomassa tämän ProphetEzikel youtube profiilia niin siinä näkyy varmaan ainakin sata samantapaista videota. Sen takia epäilisin feikiksi, koska miten joku on voinut saada kuvattua ainkakin sata ufovideota 😀 Sanokaa mitä olette itse mieltä? 🙂

  • Huttu sanoo:

    Samaa mieltä Nuuskija

  • kokismainos sanoo:

    Aurinko.

    Onnee Wespal!

  • Ogeli sanoo:

    Tänään on lokakuun 14. tuleekohan taas näkymättömiä ufoja tänään? No olihan siinä päivämäärässä sentään jotain, silloin löysin paranormaaliblogin ja aloin sitä aktiivisesti seurata.

  • Huttu sanoo:

    Heh eivät ole ainakaan hypettäneet, mutta 10-14-08.blogspotin kahjo(t) paasaa taas siitä et tänään on toinen suuri päivä jolloin massameditaatiolla hävitetään maailmasta kaikki pelot, korruptiot ja muut negatiiviset asiat..

  • Lattajalka sanoo:
  • RiPE sanoo:

    Olen vakavasti miettinyt ja tullut siihen tulokseen että wespa on alieni 😉

  • Kuutamo sanoo:

    huijausta mielestäni, muistuttaa mielestäni liikaa kameran salamavaloa.
    Se joka osaa käyttää tietokoneita hyvin osaa myös muokata tollatavalla ”ufon”

  • KFO sanoo:

    Spektikot sanoo tähän, että se oli pallosalama tai säähavaintopallo 😀

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto