ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

UFO Files – Hangar 18

Taitaa olla jopa yli kaksi kuukautta aikaa, kun viimeksi täällä julkaistiin dokumentteja, mutta tämä korjaa tilanteen.

Dokumentti USA:n keräämistä avaruusaluksista ja mysteerisestä varasto 18:sta.

[vodpod id=ExternalVideo.556217&w=425&h=350&fv=]

Tykkäys ja jakotoiminnot:

14 kommenttia aiheeseen: UFO Files – Hangar 18

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Haukka sanoo:

    Paljon todennäköisempää, että USA:lla ei ole mitään avaruusolennoilta saatua teknologiaa. Vaikka noita UFO:ja väitetään pudonneen mitään fyysistä ei ole tainnut säilyä tutkittavaksi ja miksi ihmeessä kaikki UFO:t putoavat USA:an? Miksei Suomeen voisi pudota pari kappaletta tai vaikka johonkin kehitysmaahan jossa niitä ei voisi helposti salata hallituksen toimesta…

    USA hyötyy tuosta tilanteesta, kun luullaan siellä tutkittavan lentäviä lautasia. Esim. kylmän sodan (1947-1991; eli Roswellin tapaus v. 1947 sattui aivan kylmän sodan alussa) aikaan olisi ollut erittäin edullista kommunistien luulevan USA:lla olevan maan ulkopuolista teknologiaa, sehän pelottaisi vastapuolta ja antaisi näin edun väitteen liikkeelle laskeneelle osapuolelle. Samalla kaikki mitä siellä oikeasti tutkitaan, jää pimentoon ja on entistä helpompi salata. Olisi varmasti ollut todella helppoa palkata muutama ihminen valehtelemaan lentävistä lautasista tai näyttää heille vääriä todisteita joista he kertoisivat eteenpäin. Roswelliin pudonnut ”lentävä lautanen” saattoi sekin olla vain yksi USA:n ihan omin avuin kehittämistä salaisista lentokoneista tai vain salailuprojektin yksi osa, alusta loppuun suunniteltu tapaus.

    Tuossa dokumentissa taidettiin väittää, että USA yritti kehittää lautasen muotoista lentävää alusta. Sellaisia on tietääkseni tehty, muistan nähneeni kuvan pienestä tälläisesta aluksesta (yksi- tai kaksipaikkainen) mutta ne eivät olleet lento-ominaisuuksiltaan mitään verrattuna lentokoneisiin ja helikoptereihin joten ei ihme että niistä ei tullut suosittuja.

  • Covenant sanoo:

    Tä? tekivätkö jenkit muka UFOja? luulin että ne oli vain naatsien tekeleitä…

  • Ufomies sanoo:

    Haukka,

    Erittäin perkileen hyvä kommentti. Yhdyn täydellisesti esittämääsi kantaan.

  • Wespa sanoo:

    Haukka, kyllähän USA on hakenut noita pudonneita aluksia monesta maasta (kyseisen dokumentin mukaan). Ei siis pelkästään USA:sta. Jos esim. Suomesta löydettäisiin tuollainen alus/aluksia, niin siitä tuskin kerrottaisiin ”normaaleille” kansalaisille…

    USA todella yritti kehittää lentävän lautasen kaltaista laitetta, mutta minkä pohjalta sitä yritettiin kehittää? Se jää arvoitukseksi…

    PS. Pahoittelen mahdollisia humalatilan aiheuttamia kirjoitusvirheitä yms.

  • gh0stb0y sanoo:

    Video ei toimi! Ainakaan minulla…..???

  • Haukka sanoo:

    ”Haukka, kyllähän USA on hakenut noita pudonneita aluksia monesta maasta (kyseisen dokumentin mukaan). Ei siis pelkästään USA:sta.”

    Miltä se tuntuisi jos Suomeen putoaisi UFO ja jenkkien asevoimat tulisivat poimimaan sen talteen? Siitä tulisi kansainvälinen selkkaus kun vieraan maan asevoimat tunkeutuvat toiseen maahan ilman lupaa, sotahan siitä syttyisi. Suomessa on kauhea paniikki jo kun venäläisten lentokoneet käyvät vahingossa 10 km Suomen puolella lentämässä.

    ”USA todella yritti kehittää lentävän lautasen kaltaista laitetta, mutta minkä pohjalta sitä yritettiin kehittää? Se jää arvoitukseksi…”

    Yritettiin kehittää varmaankin kaikkien näiden UFO havaintojen jälkeen ja kehiteltiin jotain samantyyppistä ja katsottiin jos se toimisi. Saattoihan siinä idean taustalla olla vaikka joku frisbeekin, on sitä hullumpiakin ideoita testattu.

    Tässä yksi malli mitä kehiteltiin:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Avrocar
    ”Judged by its performance, the Avrocar was an abject failure: it couldn’t lift itself safely more than a few feet off the ground, and its bulbous design limiting high-speed performance accompanied by unbearable heat and screaming exhaust noise, made it impractical for the military.”

  • biisoni sanoo:

    Haukka puhuu asiaa.

  • Haukka sanoo:

    Tulipa vielä mieleen, että mitä ihmiset kertovat nähneensä jos he, kuten dokumentissa sanottiin, kävelevät vahingossa tuohon hangaariin ja näkevät siellä vaikka tuollaisen kehitysasteella olevan Avrocarin tai muun lautasen mallisen aluksen?

  • Maukka sanoo:

    Missä ihmeessä ne humanoidit ja ufot luuraa? Luulis jo kohta saatavan jotain todisteita kansalle näytettäväksi.Tässähän menee hermot kun homma ei oo muutakun epärmuuksia ja huonoja kotivideoita.

  • Laukka sanoo:

    En kyllä ite usko enää ufoihin, en oo ite nähny mitään todisteita ja muutenki.. pelkkää p*skaa. Jos uskon ufoihin se melkein menee sit silleen et Jumalaa ei olis olemassa eli ei kannata johonki ufoihin uskoo jos haluut taivaaseen, ihan hyvin ne ”ilmiöt” taivaalla jota jotkut näkee voi olla jtn lentäviä enkeleitä tai demoneita 😀

  • Wuppa sanoo:

    Jos uskon ufoihin se melkein menee sit silleen et Jumalaa ei olis olemassa eli ei kannata johonki ufoihin uskoo jos haluut taivaaseen, ihan hyvin ne “ilmiöt” taivaalla jota jotkut näkee voi olla jtn lentäviä enkeleitä tai demoneita 😀

    Tämähän on vain sinun mielipiteesi.

  • Wuppa sanoo:

    Lisään vielä että eihän ”Jumala” välttämättä ole sitä miksi sitä luullaan vaan hänen olemuksensa on vain muuttunut aikojen saatossa.

  • Maukka sanoo:

    Kyllä Jumala on Jumala vaikka voissa paistais
    !

  • Wuppa sanoo:

    ”Kyllä Jumala on Jumala vaikka voissa paistais”

    Tiedänhän minä sen, mutta mikä Jumala on, sitä ei vielä voida selittää. Voidaan vain uskoa siihen.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto