FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Paranormaalit Kokemukset Toukokuu 2008

Meni vähän myöhäiseksi tämän kuun ensimmäisen kokemussatsin julkaiseminen, mutta tässä se nyt tulee. Tällä hetkellä kokemuksia on jonossa/odottamassa julkaisua n. 90 kappaletta ja julkiseksi niitä lisäillään sivustolle lähiaikoina n. 5 kappaleen erissä.

Gummaukset kirjoitti:

Minä ja kaverini olimme kaverini äidin ja hänen miesystävänsä luona. Talo oli hyvin vanha, sodan aikainen. Olimme kaverini kanssa hänen huoneessaan yläkerrassa. Pistimme oven lukkoon (säpillä). Kumpikaan meistä, minä tai kaverini, ei ollut lähelläkään huoneen ovea, kaikki muut elolliset talossa oleilivat alakerrassa, ikkunat eivät olleet auki, eli läpivetoa ei voinut syntyä, eikä talossakaan ollut myös kaverini äidin miesystävän poikia, jotka olisivat voineet haluta pelotella meitä. Silti ovi aukesi itsekseen! Olimme myöskin tarkistaneet, että ovi menee kunnolla säppiin. Että sellaista. Kyllä pistää juttu vieläkin mietityttämään vaikka tapahtumasta onkin jo jonkin verran aikaa.

Muutkin talossa auvat ovat nähneet omituisia asioita tapahtuvan. Esimerkisi kaverini äiti on nähnyt, kuinka verhot avautuvat itsekseen ja menevät myös itsekseen kiinni, sekä omituisia hahmoja.

Totku kirjoitti:

En saanut yöllä unta, joten selailin nettiä yömyöhään. Kuulin joskus kolmen aikaan alakerrasta vinkunaa ja ajattelin koiran tahtovan asioilleen. Meidän pikku Pepi on niin hyvin kasvatettu, että emme käytä hihnaa muuten kuin rangaistuskeinona.

Siis päästin koiramme ulos ja se juoksi saman tien metsään tarpeilleen. Jonkin ajan kuluttua aloin ihmetellä, että mihin Pepi oli kadonnut, kun ei mistään kuulunut rapinaa tai muita ääniä. Aloin huutaa sitä nimeltä ja pian näin Pepin etsivän jotakin puskasta. Pian Pepi katosi varjoihin ja samalla takaa päin jokin hyppäsi reittäni vasten. Kauhistuin, ja huomasin Pepin istuvan aivan vieressäni, vaikka se oli ollut alle sekuntti sitten metsässä.

Minna kirjoitti:

1. Mummini asui minun ja vanhempieni kanssa samassa talossa noin vuoteen -95 asti, mutta joutui sitten dementian takia vanhainkotiin. Vuonna 1999 hän kuoli. Hänen kuolemisensa jälkeen talomme yläkerran wc alkoi vetäytyä itsestään, eli aivan kuin joku olisi käynyt siellä asioillaan. Mummini asui talomme yläkerrassa yksin jäätyään leskeksi. Tätä jatkui noin kolmisen kuukautta. Muistan hämärästi, kuinka isäni taisi jopa tarkistaa wc:n kunnon, mutta ei löytänyt mitään vikaa, ja wc jatkoi mölyämistään. Saattaa kuulostaa huvittavilta, mutta wc vetäytyi öisin ja päivisin itsekseen, ja se häiritsi tuon ajan elämistämme talossa, mutta aivan yllättäen kuin se alkoikin, se loppui.

2. Tämä tapahtui kun olin 13-vuotias. Asuin yhä samassa talossa kuin ed. tarinassani. Talomme on rakennettu 60-luvulla, joten talo saattaa narista itsekseen, mutta näille äänille en ole löytänyt selkoa. Kävin nukkumaan melko pirteänä, koska minut oli pakotettu nukkumaan. Makoilin sängyssäni eikä minua nukuttanut pätkääkään. Yhtäkkiä aloin kuulla ääntä, joka muistutti helmien vierimistä muoviputkessa. Talossamme joskus vierailee hiiriä, joten löin kovaa seinään, jotta ne olisivat säikähtäneet ja lopettaneet askareensa. Ääni silti jatkui, ja siirryin toiselle seinälle ja hakkasin sitä lujempaa. Ääni loppui, mutta aivan kuin tämä ”hiiri” olisi lyönyt minun takiani seinää, ja kuului lähes samanlainen lyömisääni seinän takaa, aivan samasta kohtaa johon minä löin. Seinän takana ei ollut muuta kuin ullakkovarasto. Pelästyin ja kömmin takaisin sänkyyn. Pian kuulin kummallisen ”Slurps” äänen (laita kieli kitalakeen ja imaise nope
asti ilmaa suuhusi). Pelästyin tätäkin aivan kauheasti ja aloin miettiä, kuulenkohan harhoja. Tämä säikyttely ei jäänyt tähän. Yhtäkkiä aloin kuulla, kuinka joku alkoi kävellä hitaasti portaita kohti yläkertaa, jossa nukuin. Portaat narisivat äänekkäästi. Pelkäsin kuollakseni ja toivoin, että tuo ääni loppuisi. Ääni jatkui ja voimistui. Menin kokonaan peittoni alle ja otin cd-soittimeni enkä uskaltanut enää kuunnella talon ääniä. Mitään tämän jälkeen sinä yönä ei tapahtunut. Aamulla herätessäni kysyin vanhemmiltani, olivatko he käyneet yläkerrassa. Kummallakaan ei ollut tarvetta siellä käydä enkä usko että he olisivat vain pelotelleet minua, koska mm. äidilläni on nuoruudestaan traumoja sisaruksiensa pelottelusta, joten hän vihaa koko touhua. Minua hirvittää yhä nukkua samassa huoneessa. En ole pystynyt nukkumaan yksin siellä muuten kuin kaksi valoa öisin päällä.

Vilja kirjoitti:

Kerran kun olin 13-vuotias, minua vuotta nuorempi kaverini oli yökylässä meillä. Tietenkin valvoimme pitkään, pidimme hauskaa ja juttelimme huoneessani. Olimme jo sijanneet vieraspedin ja olimme yövaatteissa, olin avannut oveni yöksi ja olimme käymässä nukkumaan, kun hiljaa istuessamme kuului kahdesti aivan selkeä ankan vaakunta. Se kuulosti niin typerältä, että aloimme nauramaan ja kysyimme toisiltamme kuuliko toinekin sen.

Mietimme ja tutkimme kaikki mahdolliset järkevät syyt äänelle, kun se vielä oli aivan selkeä, mutta kun emme löytäneet mitään erikoista äänenlähdettä, alkoi kieltämättä hieman hirvittämään. Asuimme vielä kaikenlisäksi silloin vanhassa talossa, jossa oli kuollut ihmisiä, emmekä olleet kuullet kuin joitakin epämääräisiä juttuja talon historiasta.

Mutta ankan vaakunta, ei kovin pelottavaa, mutta todellakin tahtoisin tietää, mistä se silloin aikoinaan lähti.

Black Cloud kirjoitti:

Olin noin 12-vuotias (olen vm-94). Oli kesäyö ja en saanut unta. Vihdoin ja viimein nukahdin ja tunsin kuinka joku tuijotti minua. Katsoin sänkyni päätyyn ja näin vanhanaikaisen naisen värikkäässä leningissä ja naisella oli myös suuri hattu ja pienenpieni musta päivänvarjo. En erottanut sen kasvoja kunnolla, mutta muistan, kun se alkoi puhumaan ja kikattelemaan. Kuin jollekkin muulle kuin minulle! En saanut puheesta selvää, mutta veikkaisisin että nainen oli noin 25-35vuotias. Muistan sanat naisen suusta: ”Onpa se söpö!” kauhistuin ja hautasin kasvot käsiini. Katsoin uudestaan sängyn päätyyn ja niin nainen oli poissa.

Joka yö kuulen kuinka korkokengät kopisevat puulattiaa vasten meidän ullakolla. Ei siellä ketään ollut, äänet vain kuuluivat. Talomme on 1900-luvulla rakennettu.

Tämä tapahtui meidän mummille, kun hän oli pieni. Hän asui vanhassa hirsikartanossa, joka oli rakennettu 1800-luvulla. Oli talvi ja mummumme tuli sisään. Hän meni uuninpangon päälle nukkumaan. Yöllä hän heräsi siihen, että joku itki ja vaikersi hänen vieressään. Hän katsoi sinne mistä ääni tuli ja näki kuinka pikkutyttö silitti öljylamppua jäisillä mustilla käsillään.

_________________________________________________________________________

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen yhteys(ät)paranormaaliblogi.net. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä tuntemattomana. Viesti näkyy vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

Lomake:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Huom! Yllä oleva lomake on vain omia kokemuksia varten. Älä kommentoi viestejä yllä olevaan lomakkeeseen, vaan tee se käyttämällä kommenttikenttää.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

12 kommenttia aiheeseen: Paranormaalit Kokemukset Toukokuu 2008

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • biisoni sanoo:

  Mulleki on käyny noita että ovi avautuu ja sulkeutuu itestään.
  Kerran kun oltiin kaverin kanssa kaivamassa yhdessä metsässä jotain multavuorta ja etittiin jotain esineitä ja tavaroita siitä, koska epäiltiin että siinä multavuorella olis ollu joku sodan aikanen talo. Löytyhän sieltä joitakin tavaroita mutta n. tunnin kaivamisen jälkeen kaveri huomas mun takana jonkun pikku tytön joka heilutti käsiään 😛 Ja sitten se tyttö kuulemma katsoi mun kaveriin ja katos yhtä äkkiä.
  Aika pelottavaa on ollu kulkee siitä metsästä , vaikka en ite sitä tyttöä nähny. Uskon kyllä että kaveri puhu totta koska se oli sillon ihan hysteerinen ja sen ilmeestä näky selvästi ettei se valehdellu.

 • gh0stb0y sanoo:

  Usein narinoihin löytyy syy jos talossanne on käytetty puuta rakentaessaan sitä. Lämpö vaikuttaa jotenkin puuhun ja aiheuttaa narinaa, kuin joku astelisi talossa.

 • ParaCrazy sanoo:

  Meijän talo on aika uus, mutta silti täälä on jotain lievän poltergeistin tapasta toimintaa: 1. Meijän wc:n ovessa on vanha molemminpuolinen avainlukko,
  sen oli joku tai jokin pistäny sisäpuolelta lukkoon.
  2. Mun veljen kuula-aseen lipas oli yöllä tyhjennetty keskelle lattiaa.
  3. Vaikka tämä kuulostaakin hauskalta, mutta meidän kiuas haisi kerran siltä ku
  joku olisi kussut siihen, mutta kukaan ei ollut meistä syylinen siihen.
  4. Joskus kun yritän saada unta, kuulen läheltä hengitystä.
  5. Olin koulun jälkeen kotiin tultuani keittiössä leipää tekemässä ja tunsin
  selvän sormen painalluksen jalassani, eikä koirani ollut lähellä, eikä kukaan muukaan.

 • Milla Valkeasuo sanoo:

  Mielenkiintoisia nämä kyllä.

 • gh0stb0y sanoo:

  ParaCrazyn mahdolliset vastaukset:

  1, En tiedä
  2, Lippaassa saattoi olla jousi joka pongauttaa kuulan aseeseen liian kireällä
  3, Kun teillä on koira??? Se olisi voinut käydä kusasemassa kiukaalle tai sen alle
  4, Jos teillä on joku ikkuna tai ovi hiukan auki sieltä saattaa tulla ilmaa joka saattaa kuulostaa hengitykseltä. Voi olla myös mahdollista että kun itse ehengitätä voit kuulla hengityksesi jostain muualta. Itselle oon käynyt näin!
  5, Itselleni on käynyt samallatavalla mutta en ole keksinyt selitystä sille, muutakun olisin kuvitellut kaiken.

 • HaamuHaamu sanoo:

  mulle ei oo koskaan käyny mitään tällästa mutta pelottavia kokemuksia varmaan!

 • Yks vaan sanoo:

  hyi to vika oli pelottava missä se yhen mummo oli nähnyt sen tytön YÖK kauheeta

 • BlackDeath sanoo:

  Vanhempieni talo on rakennettu 1923, mutta ei siel kait mitään kummemin ole tapahtunut…tavarat ei ole sielä missä niiden pitäisi olla (luulen vaan, että äiti aina vieraili minun huoneessa, kun olin poissa) ja välillä saattoi kuulua askeleita, epäselvää puhetta ja hengitystä huoneissa.

  Nythän en enää kyseisessä talossa asu, kun muutin omilleni.
  Täällä ”tunnen” välillä voimakkaasti läsnäoloa, mutta mitään suurta en ole huomannut. Välillä saattaa silmäkulmassa joku liikkua, eikä se ole hius (arvatkaa vaan olenko yrittänyt keksiä järjellisiä selityksiä!)

  Minulla on 21 suhteellisen äänekästä lemmikkiä (jyrsijöitä), mutta välillä kuuluu ääniä, jota ne eivät voi aiheuttaa mitenkään. Eläimet näyttävät välillä jotain säikkyvän..

 • tyttönen sanoo:

  mullekkin on tapahtunu kaikkee inhottavaa enkä oo keksiny mitään järkevää selitystä niille ja ärsyttää kyl aika paljon ku kaverit ei usko mitä mä niille kerron!! Ne vaan sanoo et ”kuvittelit vaan kaiken ei tollasta tapahdu” mut en todellakaan oo kuvitellu mustaa hahmoa joka mulle kerran yöllä ilmesty!! 🙁

 • pööpöö sanoo:

  Totkun kirjoittama oli aika karmiva.. :S

 • Haamu tutkija94 sanoo:

  Gummauksen kirjottama juttu on kyllä silleen ihmeellistä kun ovi aukee itsestään vaiika on lukossa mutta tähä verho juttuun en usko. kumminkin patterin lämpö on liikuttanut verhoja.

 • Kyyrme sanoo:

  Eikös tuo Blackcloudin lopputarina tytöstä, joka yrittää lämmitellä sormiansa jossain muuallakin? Siis noissa omissa kokemuksissa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *