ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Ufodokkari – Ufoja Etelä-Amerikassa

Tässä dokumentissa käsitellään Etelä-Amerikan ufoja sekä virallista avaruusolentojen julkistamista, eli ns. Disclosurea.

Dokumentti sisältää monta mielenkiintoista ufovideota.

Kiitos vinkistä Nexeonille. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

7 kommenttia aiheeseen: Ufodokkari – Ufoja Etelä-Amerikassa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Jatu sanoo:

    No skeptikot, missä olette?

  • hmph sanoo:

    tässähän minä. Tuo on video ja ufot muutenkin on vain hömppää mitä ihmiset eivät kritisoi.. koska ihmiset aina haluavat uskoa ns ”korkeampaan voimaan tai tahoon”. mutta viimeksi kun katsoin nelosen uutiset, niin ei siellä ainaskaan mainittu ufoista mitään joten…..

  • Nexeon sanoo:

    Kun löysin tämän videon, jäin mielenkiinnolla katsomaan videon loppuun asti huolimatta sen pitkästä pituudesta. Voin luvata jokaiselle, että video on katsomisen arvoinen aivan alusta loppuun. Kertokaa vasta sitten mitä mieltä olette. En tiedä teistä, mutta tämä jo mun mielestä vahvistaa sen, että täällä on vieraillut ja vierailee yhä maan ulkopuolisia.

    Videon katsottuani tulin siihen johtopäätökseen, että nämä UFO:t ovat tarkkailleet meitä jo vuosikymmeniä. Joku saattaisi tässä kohtaan kysyä, että miksi? No minäpä kerron. Asettukaamme hetkeksi heidän kenkiinsä, mietitäänpäs tätä kaikkea heidän näkökulmasta. ”Löydämme planetaan (maapallon) jossa huomaamme olevan elämää ja omalla tavallaan kehittynyttä sellaista, emme suinkaan ryntää planeetalle tervehtimään näitä muukalaisia (ihmisiä), koska emme tiedä miten he suhtautuisivat meihin. Joten päätämmä tutkia heitä, opiskella heitä ja oppia tuntemaan heidät ja heidän elämäntapansa paremmin. Tutkimme kaukaa ja joskus vähän lähempääkin. Joku innokas innostuu tutkimaan vähän turhankin läheltä ja vahingossa aiheuttaa liian läheisen kontaktin maan asukkaiden (eli ihmisten) kanssa. Näin pystymme lopuksi päättelemään ovatko maan asukkaat yhteydenottomme arvoisia vai jätämmekö heidät vain huomioimatta ja jatkamme matkaamme eteenpäin.”

    Eihän sitä loppujen lopuksi tiedä mitä he meissä tutkivat ja mitä he ajavat takaa, mutta ainahan asiasta voidaan spekuloida. Tärkeätä on kuitenkin joskus ajatella asiaoita välillä toisinkin päin. Mitä ME tehtäisiin jos löytäisimme maan kaltaisen planeetan jossa kehittynyttä elämää?

  • Nexeon sanoo:

    Mediaan ei voi muutenkaan uskoa kaikessa, muistakaa toki sekin. Sekä myös se, kuinka media vaikenee useista tärkeistä plaanetallamme tapahtuvista asioista jopa tänäkin päivänä. Tässä muutama esimerkki:

    http://endoftheamericandream.com/archives/12-things-that-the-mainstream-media-is-being-strangely-quiet-about-right-now

  • WM_ sanoo:

    ”Jos dinosaurus kävelisi metsässä teitä vastaan, uskoisitte ensi näkemältä saatikka lukemattomien taltiointien jälkeen: ette kitisisi”

  • valvontakomissio sanoo:

    “Jos dinosaurus kävelisi metsässä teitä vastaan, uskoisitte ensi näkemältä saatikka lukemattomien taltiointien jälkeen: ette kitisisi”

    Aina on niitä jotka eivät uskoisi tuota todeksi vaikka tulisivat itse dinon syömäksi.

  • kp sanoo:

    Voisko joku tehdä tähän suomenkieliset teksitykset? :))

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto