FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Outo suuri kupla havaittiin Havaijilla

Tähtitieteen observatorio Havaijilla havaitsi oudon ”valokuplan”. Nopeutetussa videossa näkyy miten suuren kokoinen kupla muodostuu taivaalle muutaman minuutin aikana.

Netissä videota on spekuloitu mm. ohjuksen jättämäksi vanaksi sekä portaaliksi. Varmaa tietoa ilmiöstä tai sen aiheuttajasta ei kuitenkaan ole.

http://www.youtube.com/watch?v=SaeDRSznrQI

Mitä sinun mielestäsi tapahtuu videolla?

Kiitos vinkistä Henrille. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

19 kommenttia aiheeseen: Outo suuri kupla havaittiin Havaijilla

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Ogeli sanoo:

  No olipas kerrassaan kummallinen ilmiö! 😀

 • valvontakomissio sanoo:

  Kuplat kasvaa ja kuplat puhkeaa. Mielenkiintoinen video 🙂

 • Zeerios sanoo:

  näyttää paine-aallolta. joku räjäytti jotain KAUKANA merellä kun kun kerta oli nopeutettukin vielä.
  Tai sitten linssiin vaan osuu joku valonsäde jostain 🙂

 • jatu sanoo:

  Kyllä tuokin on vaan taas varjo, niinkuin jämsässäkin.
  Varjo tulee sen legendaarisen laskuvarjon varjosta.

 • Nexeon sanoo:

  Luin tuosta ”ilmiöstä” tuossa muutama päivä sitten ja tällä hetkellä vahvin hyvin pertusteltu selitys tuolle on Californiasta ammuttu ohjus, joka ammuttiin muutama minuutti ennen kuin tuo kupla tallentui Havaijin kameraan. Ajoitus ainakin kohdallaan. Tässä vielä lainaus tuosta tekstistä: ”Asterisk board member calvin 737 was the first to suggest it might be related to a Minuteman III missile launch around that time. As more people on the forum dug into it, the timing was found to be right. The missile launched from Vandenberg Air Force Base (in California) at 03:35 Hawaii time, just minutes before the halo was seen. I noticed the stars of Cassiopeia are visible in the webcam, so the view was to the northeast, which is the right direction to see the missile as well.

  OK, the timing and direction are perfect, so the rocket is clearly the culprit… but how, exactly?”

  Lisää voitte lukea http://blogs.discovermagazine.com/badastronomy/2011/06/29/awesomely-weird-expanding-halo-of-light-seen-from-hawaii/

 • jk sanoo:

  minun mielestä myös tämäkin ihan selvä varjo..

 • jatu sanoo:

  Aika ihme juttu kun aiempien ohjuksista ei ole vastaavaa tullut vastaan?
  Liekö pienentäneet hiilijalanjälkeä ja siirtyneet hybridi raketteihin?
  Nopeasti on joka tapauksessa ohjus kirmassut matkaan, kun kamera ei saanut kuvattua? Mikäköhän siinäkin mahtoi olla?

 • Thene sanoo:

  En ymmärrä miten ohjus olisi voinut tuommosen synnyttää. Voiko joku selittää mulle?

 • Nexeon sanoo:

  En itsekään usko että kyseessä olisi ohjus, mutta yksi ohjus selitys jonka mä keksin on, että ohjus räjähti/räjäytettiin sen yltettyä avaruuteen asti, mikä selittäisi tuon tasaisen kuplamaisen leviämisen ilman vastusta. Mutta sitten taas, kyseessä saattoi olla jotain muutakin…?

 • Ampuj4 sanoo:

  Ottaen huomioon sen miten ohjus esim iskeytyy kohteeseen tai kiihdyttää/liikkuu rakettimoottorillaan niin kuvio näyttää mielestäni melko vähän ohjuksen aikaansaannoksilta.
  Lähinnä kuvion pyöreyden perusteella mm. Jos joku osaa olla erimieltä ja jopa pystyy perustelemaan kantansa niin antaa tulla.

 • sfsfsfs sanoo:

  Swamp gas.

 • Nexeon sanoo:

  Kokeilkaa huvikseen pysäyttää video kohdassa 0:04-0:05 ja kohdistakaa hiiren osoitin tuon rinkulan keskellä. Tästäkö räjähdys sai alkunsa? No ei tietenkään, sehän oli hetki sitten aivan horisontissa.

  Kyllä, räjähdyksen aiheuttama paineaalto laajenee tasaiseti ympäriinsä, mutta se kohta missä räjähdys tapahtuu (eli räjähdyksen keskus) ei liiku eikä laajene. Ehkä kyseessä ei sittenkään ole räjähdys ja sen aiheuttama paineaalto jonka videolla näemme. Eli voimme kai pois sulkea tuon ohjuksen tästä yhtälöstä. Mikä se voisi sitten olla? Harmittaa kun ei mitään tuollaista koskaan näe omin silmin 🙁

 • Hexa^^ sanoo:

  niin siis asialle ei ole löydetty selitystä, ohjust tms maan läheinen se ei ole

 • Toveri sanoo:

  Eihän se voin ohjus olla, ei tietenkään. Tuo Norjan spiraalikuvio oli paljon oudomman näköinen ja sekin oli epäonnistuneen rakettilaukaisun tuottama…

 • zagari sanoo:

  AHHAHA Norja spiraali oli ihan selvästi hologrammi idioottiki sen tajuaa. Ohjus… AHAHAHAHAA

 • jepajee sanoo:

  mielestäni kyse ei ole mistää portaalista vaan siitä videon tekstissä lukee: videoon liittyvä youtube tili on poistettu toistuvien tekijänoikeusrikkomusten vuoksi =)

 • Wespa sanoo:

  Video korjattu, nyt näkyy taas.

 • alita sanoo:

  Onko tuo Minuteman-ohjukseksi sen ampumapaikka vai räjähdyspaikka? Jos räjähdysalue niin täytyypi uskoa selitys. Ei sitä kovin lähelle yleensä harjoitella. Vähintään ehkä 80-200km kohteeseen. Näyttää tosi samalta kuin ydinräjähdykset ilmakehässä.

  Operational range 13,000 km
  Flight altitude 1,120 kilometers
  Speed Mach 23, or 24,100 km/h or 7 km/s

 • turret tusk sanoo:

  no ni ei ees päässy kattoo videota..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot