ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Ufoja Oxfordhiressa Britanniassa

Kuvattu kesällä yöaikaan.

http://www.youtube.com/watch?v=Zb5ftznMvMo

Tykkäys ja jakotoiminnot:

31 kommenttia aiheeseen: Ufoja Oxfordhiressa Britanniassa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • 666beelzebub666 sanoo:

    samankaltaisiin super effecteihin oon törmännyt piippolassakin \,,/

  • 666beelzebub666 sanoo:

    mut siellä näkyy vaan korkeintaan 2 kerralla…

  • Totuus sanoo:

    Luultavasti vain lentokone. Vaikuttaa ainakin samalta. Mitä nyt itse olen nähnyt lentokoneita lentävän ylitse niin näyttäisi jotenkuten tuolta.

    Hups, väärän nimimerkin laitoin 😛

  • 666beelzebub666 sanoo:

    Q oon nähnyt noita jutskia, ni oudoiksi noista tekee sen, että ne o liian kirkkaita ollakseen satelliitteja ja menevät liian nopeasti ollakseen lentokoneita

  • 666beelzebub666 sanoo:

    käytännössä näyttää vaa melko kirkkailta tähdiltä, jotka liikkuu

  • leatherman sanoo:

    Voi olla myös kotitekoisia lyhtyjä jotka matkaavat tuulen mukana. Ei kauhean ufomaista liikehdintää, missä jyrkät käännökset ja nopeus?

  • 666beelzebub666 sanoo:

    PUHUNKO MINÄ SEINILLE???

  • Star-Man sanoo:

    ok

  • Jonizz sanoo:

    Tuskin on lentokoneita,lentokoneet ei lennä noin lähellä toisia.

    Mutta voi olla just noita mitä ”leatherman” Sanoi kotitekoisia lyhtyjä.

  • 666beelzebub666 sanoo:

    ja onko ne mahdollisesti lastattu kokoilla?

  • Ammo9 sanoo:

    Mikähän ilo tuommosessa lentelyssä sitten oikeen on? Ihmettelen vaan; eihän noissa liikkeissä ollu mittään järkee, miks tehhä jotahi turhanpäiväsiä mutkia, ko suoraannii vois lentää?

  • jeje sanoo:

    ”Tuskin on lentokoneita,lentokoneet ei lennä noin lähellä toisia”

    matkustajakoneet eivät ehkä mutta esim. hävittäjät lentelevät melko vieri viereen. Minä ainakin veikkaisin että armeijan harjoitus. Kotini yläpuolella ainakin on usein lentokoneita mitkä vilkkuvat näyttävät juuri tuolta.

  • köhmä sanoo:

    tämä on ??,toisaalta videossa esiintyvä musiikki,sopi mielestäni taajudeltaan mitä parhaiten peittämään mahdollisten koneiden äänet.

  • calico jack sanoo:

    Vaikea noista kuvista taas on sanoa.. Sen verran voin, että esimerkiksi 3dmaxin käyttäjiä on pirusti ja siihen kuuluvalla pluginillä nimeltään Combustion voi tollaisen tehdä helposti.

    Esim. War of the Worldsin valloittajat on duunattu siltä. Entäs Iron Man.. vakuuttavaa, eikö? Miksei sitten tollaiset pikkupikku valopallot taivaalla onnistuisi helposti komposiittirendauksen keinoin – niinpä.

    Joskus olen ihmetellyt kun jotkut ufo-tutkijat ovat kertoneet, että ammattilaiset eivät ole pystyneet toteamaan jotain huijaukseksi – MITÄ HEL*****Ä!!!?

    Itse olen duunaillut 3d:tä viime vuosituhannelta asti ja voin todellakin.. toistan.. todellakin sanoa, että ne kyseiset filmit on helppo toteuttaa oikeilla softilla. Keitähän nämä ”ammattilaiset” ovat. Ehkä samoja jotka kykenivät paljastamaan sen rantahirviön fotariduuniksi XD

    Toinen jännä juttu on kaverin sijoittuminen.. miksi joku sälli on asemissa pimeässä videokameransa kanssa??? Pimeällä ei lähdetä ottamaan mitään kuvia/videopätkiä pimeällä, koska ISO-arvot heikoimmilla kameroilla suttaavat kuvan mössöksi. Toki ammattivehkeillä asia onnistuu, mutta silti. Lähtikö juippi kuvaamaan maisemia vai kenties ”kuvaamaan” ufoja.. niinpä niin.

  • pelle sanoo:

    Kas, säähavaintopalloja joku kuvannu 😛 Lentsikalta näyttää noide valovilkkujen puolesta

  • Wespa sanoo:

    Toinen jännä juttu on kaverin sijoittuminen.. miksi joku sälli on asemissa pimeässä videokameransa kanssa??? Lähtikö juippi kuvaamaan maisemia vai kenties “kuvaamaan” ufoja.. niinpä niin.

    Jos näet Ufon, niin mitä teet? Itse ainakin hakisin kameran ja alkaisin kuvaamaan… Se on jännää, kun ihmiset perustelelevat feikkeyttä asioilla, jotka eivät liity mitenkään siihen, että onko itse video epäaito vai ei.

    Monet henkilöt tuomitsevat feikiksi mm. sen takia jos kyseessä on epäselvä video / kuva ja sitten jos taas on selvää kuvaa, niin se on tietokoneella tehty feikki… Joskus taas kuvaaja pitää kameran liian vakaana ja joskus taas se heiluu liikaa… Koittakaa päättää.

    Tietyille henkilöille ei näköjään mikään kelpaa ja kaikki tuomitaan heppoisin perustein feikeiksi.

    En väitä, että kyseisessä videossa olisi ulkopuolisen älyn aluksia, mutta en kyllä mene sanomaan videomateriaalia feikiksikään sen perusteella, että kyseinen henkilö sai sen yöllä kuvattua. Vähän järkeä kiitos.

  • LEGASO sanoo:

    noita nhäkyy yöllä vaikka kuinka paljon ja ei ne lentokoneita oo ku lentokooneet välkkyy noi ei välky samalailla ku koneet. kahtokaa

  • LEGASO sanoo:

    noita näkyy yöllä vaikka kuinka paljon ja ei ne lentokoneita oo ku lentokooneet välkkyy noi ei välky samalailla ku koneet. kahtokaa yöllä joskus tähtiä nii noita näkyy aika usein

  • Louhikärmes sanoo:

    Ensin ihmettelin, että mitä ihmeen taivaallisia mittarimatoja on kuvaan saatu. Suurin piirtein kahden minuutin kohdalla huomaa kuvassa olevasta puusta, että se onkin kamera, jokan on heilunut. Olettaisin valojen kulkeneen suoraan.

    Mitä nämä valot voisivat sitten olla, en tiedä, en lähde edes arvailemaan.

  • jappataas sanoo:

    mahtava, melkein kosketinsoittimen kuuloinen humina lähtee noista ufoista. maagista.

  • ghostjape sanoo:

    oon ehkä näyhny noita mut en oo varma. voi ol lentokoneitaki, mut oon nähny 2 tollast myös mut eine iha vierekkäi menny

  • reriii sanoo:

    Itse olen nähnyt näitä samanlaisia monta kertaa en vain tiedä mitä ne on . ovat liian korkealla ollakseen lentokoneita ja luulen että satelliitit eivät liiku noin kovaa.

    näin näitä nurmijärven alueella mutta pienempinä, joskus olen nähnyt kirkkaan valokeilan lähtevän noista palloista mutta en tiedä.

  • reriii sanoo:

    näin näitä nurmijärven alueella mutta pienempinä

    tarkoitan pienempi kokoisina palloina =)

  • ghostjape sanoo:

    mä näin niitä mökil

  • ghostjape sanoo:

    ..yöllä 😀

  • Patsi sanoo:

    aika letka on kyllä.. vähän näyttää tältä pallo riviltä

  • K0tka sanoo:

    luulempa vain että Armeijan yö-sota lentoharjoitus…
    häittäjät, etc Sotilaiden kuljetus koneet lentvät usein vieri vieren, häittäjistä kun on puhe, voidaan sanoa jopa 2m-3m siipien etäisyydestä, mistäkö tiedän?
    olen suomen lennoston lentokone mekaanikko…

    ei ufoja, lentokoneita.

  • calico jack sanoo:

    Jooh.. itselläni ei ole tarkoituksena koskaan teilata suorilta mitään, vaan löytää mahdollisia selityksiä tämäntapaisille ilmiöille. Ihmisille jotka uskovat vakaasti maan ulkopuoliseen älyyn, haluavat aina selittää tällaiset ilmiöt juuri sillä.

    Ovatko nuo valot todiste ulkopuolisesta älystä? Jos jonkin tällaisen kuvan perusteella ei pysty sanomaan mikä on kyseessä, emme puhu vielä sillon ufosta. Onko vahvistuksia viranomaisilta, ettei näitä ole tunnistettu..? niinpä niin.

    Skeptikon haaste on löytää mahdollisia selityksiä ilmiöille, ei teilata kaikkea suorilta – se ei ole ”oikeaa” skeptisyyttä. Itse tarjosin vaihtoehtoa 3d-graffan puolelta, mutta täytyy sanoa, että luonnollisilta nuo näyttää.

    Sillon tällön ilmestyy videoita jossa valo liikkuu ihmeellisellä tavalla tehden jyrkkiä käännöksiä ym. Tässä esimerkki: http://www.youtube.com/watch?v=q6F-0rIpLJE

    Kuvitelkaas ton kyytiin jokin valo ja jokin naamari lennättään sitä pimeällä. Äänien eliminointikin onnistuu paremmalla rupeli designilla ja moottorin äänetkin voi vaimentaa riittävästi, ettei ääniä juuri kuulu.. siihen vielä vaikka 200m+ etäisyys, niin jo alkaa ufo-uskovaiset olla vakuuttuneita. Monesti näille löytyy luonteva selitys.

  • leatherman sanoo:

    Näyttää lyhdyiltä, noita videoita on aika paljon liikkeellä. Hauska pikku pika 🙂

  • RockHill sanoo:

    Jos ne olisi ufoja niin ei niiden välttämättä tarvitse aina liikkua nopeasti sivulle ja spurttailla voivathan ne vain tutkia rauhassa tasaisesti lipuen mikä estää?

  • leatherman sanoo:

    Nii just, rutiini tutkimuslento lento, heh. Eikös ne vois lentää ilman valojakin?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto