ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Riivatut talot , Sub

Riivatut talot

Subilla Lauantaisin klo 23:00-23:50, alkaen 06.09.08.
Uusi sarja alkaa. Brittiläinen uusi sarja, Riivatut talot (Most Haunted) etsii taloja, tiloja ja kartanoita, joissa väitetään kummittelevan. Kuvausryhmällä on 24 tuntia aikaa selvittää, pitävätkö väitteet paikkansa. Ryhmä koostuu juontaja Yvette Fieldingistä, hänen miehestään Karl Beattienista, meedio David Wellsinistä sekä parapsykologi Ciarán O´Keeffenistä. Kotimaassaan sarja on  todella suosittu, ja siitä onkin tehty jo 9 tuotantokautta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

35 kommenttia aiheeseen: Riivatut talot , Sub

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • hannu sanoo:

    Ongelma tuollaisissa sarjoissa on se että niihin on pakko ympätä sarjan luonteen vuoksi jotain yliluonnollista vaikka mitään erikoista ei tapahtuisikaan. Esim. kuvauksissa saattaa ilmetä jotain erikoista joka voidaankin selittää luonnollisilla syillä mutta asiaa ei katsojalle kerrotakaan.

    Sinänsä tuollaisia sarjoja on mukava illalla pimeällä katsoa. Sarjan tarkoitus on olla jännittävä. Se että kummitteleeko paikassa oikeasti on katsojan kannalta loppujen lopuksi sivuseikka.

  • shakaali sanoo:

    onko tuo siis niinku ghosthunters? mahdollisesti eri varusteilla/tutkimusmetodeilla?

  • 666beelzebub666 sanoo:

    tän kaltasia sarjoja tässä onkin odoteltu jo jonkin aikaa…

  • Wespa sanoo:

    Tämä on hyvä sarja. Joitain pätkiä olen nähnyt netissä tästä sarjasta ja muistaakseni joitain parhaita on täällä bloginkin puolella. Suosittelen lämpimästi ja taidampa ruveta itsekkin seuraamaan. 🙂

  • GHOSTHUNTER sanoo:

    mulla on nuo kaikki kaudet dvd boxina

  • Gissa sanoo:

    Eiks tää oo se käsikirjotettu sarja? 🙁

  • Wespa sanoo:

    Ei ole ainakaan minun tietääkseni käsikirjoitettu.

  • peelo sanoo:

    syyskuussa nähään et kuinka hyvä tää on 😀

  • tuputhy sanoo:

    En kyllä usko, että kukaan kutsuisi tutkijoita kotiinsa, jos siellä ei todella tapahtuisi jotain! Meilläkin tapahtuu, mutta en ole niin varma, että ketään tutkijaa tänne kutsuisin.. Tietysti, onhan niitä huomionkipeitä ihmisiäkin olemassa. Tällä en tarkoita sitä, etteikö oikeasti olisi taloja, missä kummittelee. Tiedän, että voi olla; itse kokeneena.

  • Huttu sanoo:

    kyl täst sarjast liikkuu aikapal huhupuheita et olis käsikirjoitettu sarja.

    kyl ainaki testiks katon muutaman jakson

  • rattis sanoo:

    oon viis tuotantokautta katellu tätä sarjaa ja voin kyllä sanoa ettei yhdessäkään jaksossa vilahda kummituksia. juontaja taasen kirkuu senki edestä ja väittää että joku puhaltaa korvaan, ja tämä tapahtuu siis suurinpiirtein joka jaksossa. meedio heittelee villejä arvauksia joihin haetaan mahdollisimman kaukaa yhtäläisyyksiä talojen historiasta. en silti huonoksi sano, uni tulee joka kerta hyvin kun tätä koittaa katella. suosittelen.

  • Wautsi! sanoo:

    ^^ ”..ja väittää että joku puhaltaa korvaan, ja tämä tapahtuu siis suurinpiirtein joka jaksossa..”

    heh heh.. meinas kahvit lentää suusta kun luin ton 🙂

  • calico jack sanoo:

    Joo.. oon kattonu joskus talvella juutuubista pari jaksoa tota ja ei vakuuttanu, eikä niin viihdyttävä, ku ghost hunters. Mutta ihan sama kumpi parempi – ei niitä kummituksia ole 😀

  • Buttoni sanoo:

    ”Ei ole ainakaan minun tietääkseni käsikirjoitettu.”

    Kuinka paljon tiedät tästä sitten? Ei näistä ikinä voi mennä sanomaan, esim Conanissa jotku ”sketsit” jotka on saatu näyttämään vahingoilta (tiedätte varmasti jos olette sarjaa seuranneet) on käsikirjoitettuja.

  • Wespa sanoo:

    No Conan onkin vähän eri homma. Varmana ei voi olla mistään varsinkaan, kun en ole montaa jaksoa sarjaa seurannut, mutta huhuja liikkuu aina kun yliluonnolliseen liittyviä sarjoja näytetään. Kyllähän TAPSiankin (Haamutiimi) on jotkut epäillyt käsikirjoitetuksi… Ei muuta kun kysymään tuotantoyhtiöltä…

  • Totuus sanoo:

    Täytyy alkaa seuraamaan, näitä on odotettu siintä asti kun Ghost Hunters eli se TAPS loppu. vois tulla lisää sitä TAPSia jimiltä mun puolesta. Ainoo vaan se että alkaa 23:00 vaikka sinänsä ei paljo kello ookkaan silloon mut kummiski olis mukavampi kattoo vaikka tuntia aiemmin.

  • Wolf sanoo:

    Siis tämä oli se sarja jossa toinen ”tutkijoista” possessoidaan hengen toimesta jatkuvasti. Sarjasta oli paljon keskustelua netissä ja sen tähdetkään eivät aina näyttäneet tietävän mitä valehd.. sanoa mistäkin! 🙂

    ,

  • Liris! sanoo:

    Jes! Vihdoinkin jotain hyvää ohjelmaa! Pitää laittaa aina tallentumaan, normaalisti kouluaamuisin valvo noin myöhään.

  • Gohst sanoo:

    On tosi hauskaa nähdä tämä porukka televisiossa, koska olen seurannut tätä juttua YouTubessa ja joskus on ihan uskottavaakin ja mahdollisesti jotain tapahtuukin, mutta tämä porukka on aika trakikoominen! Jos itse olisin aave, pelkäisin tällaista kiljuvaa ja ns. möykkäävää sakkia ”kuollakseni” enkä uskaltaisi missään tapauksessa näyttäytyä! Ja koko ajan he höpöttävät! Mutta tällaiset ohjelmat kiinnostavat koska tiedän, että kummittelevia taloja ja tiloja on!!!! Kiva kuitenkin, että tämmöinen ohjelma alkaa!!!!

  • Muli sanoo:

    Katselin tätä sarjaa briteissä asuessani 2003. Ihan viihdyttävää ja ajoittain jopa pelottavaa kamaa, eikä hommaa lyödä mitenkään liian läskiksi. Tosin sarjan alkuperäinen meedio, Derek Acorah, sai potkut paljastuttuaan huijariksi.

  • joku sanoo:

    oon kattellu nyt 5 jaksoo subin netti-tv:Stä

  • juppihippipunkkari sanoo:

    viimeks tullu jakso oli hyvä

  • Horze_Fani sanoo:

    okei niin oli tyosi siisti

  • supi sanoo:

    mä yleensä katon tät riivattui taloi ja se ohjelma on tosi siisti ja viime jaksos siin oli aika jännittävä koska ja mä voin sanoo et ne mysteerisii juttui. mut silloin viimeks se oli hyvä koska siinä oli kaikkee jännittävää vai mitä? mun mielest ainaki.

    sen lisäks kun aina kattoo sitä niin ne kaikki jaksot mitkä tulee niin niist tulee koko ajan jännittävimpii eli alussa ne oli sillee et ei täs oo ees mitään vaan sitten jossain vaihees sit kun kattoo tät ohjelmaa niin sit yhtäkkiii joku kuiteski pelästyy ja huutaa peloissaa vaikka äitiiiiii!!!! mä en oo ainakaa viel huutanu mitää mut viimeks se oli must vähä pelottava mut en tiiä onko teist muist…..

  • sköö sanoo:

    Muli (21:53:00) :

    Katselin tätä sarjaa briteissä asuessani 2003. Ihan viihdyttävää ja ajoittain jopa pelottavaa kamaa, eikä hommaa lyödä mitenkään liian läskiksi. Tosin sarjan alkuperäinen meedio, Derek Acorah, sai potkut paljastuttuaan huijariksi.

    Mun käsityksen mukaan joku väitti häntä huijariksi ja hän oli muutenkin lopettamassa sarjassa 2005..

  • Noir sanoo:

    Senhän me tiedämme, että henkimaailma on olemassa. Eikä sen kanssa pelleillä tai varmasti tulee omille nenille. Sarja on kiistatta aito. Kokeneena näkijänä voin sanoa aitouden huokuvan ympäristöistä, joissa liikutaan ja ihmisten eleistä.

    Koomista, mutta väärää toimintaa etenkin naisten käyttäytyminen riivatuissa taloissa on, että ensin kysymällä haetaan henkeä ”voit osoittaa olemassa olosi meille”. Sitten kun ilmestyminen tapahtuu alkaa hysteerinen kirkuminen. On siinä varsinaista yhteydenpitoa henkimaailman välillä…

    Hyvät ihmiset, katsokaa vain sarjaa, sillä kaikki mikä siinä tapahtuu on osa todellisuutta.

  • Noir sanoo:

    Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää jaksossa esiintyviin taloihin, joissa on osoitettu harrastettavan noituutta. Jaksot ovat tapahtumarikkaita ja hengillä on parempi kontrolli paikalla oleviin ihmisiin. Viimeisin jakso televisiossa oli loistava esimerkki tästä.

  • Liilis sanoo:

    Olin tosi innoissani kun sain tietää että tälläinen ohjelma on. Siksipä katson aina iskän kanssa joka jakson. Me ollaan Most Haunted faneja ;D
    En pidä ohjelmaa pelottavana, mutta Derechän ei ole aito meedio. Olen kuullut siitä jo aikaisemminkin.

    Mutta – Paras ohjelma siltikin!

  • Noir sanoo:

    Ei ole aito meedio. Älä jauha pötyä, kun et ole näemmä perehtynyt asiaan sen tarkemmin.

  • sled sanoo:

    siis täähän on käsittämättömän huono sarja:D vilaustakaan ”mistään” ei oo näkyny ja se juontajan kirkuminen käy hermoille kyllä jo vähän turhanki paljon.. muutenki liian teennäistä ja näyteltyä… eikä niissä paikoissakaan olis mitään pelottavaa/ahistavaa ilman yökuvausta ja sitä taustamusiikkia jolla luodaan ahistava tunnelma

  • JP sanoo:

    Eikai nyt voi odottaa, että nämä henget tulisivat siihen kameran eteen esittäytyyn ja sanomaan iltaa. Eikä nämä kamerat varmasti kaikkea pysty tallentamaan, mitä siellä mahdollisesti tapahtuu/näkyy.

  • JuJu sanoo:

    Haluaisin kuulla enemmän Derek Acorahin potkuista. En ite tienny tota ja tuli aika järkytyksenä, koska ite ainakin tykkäsin Derekistä. Onko Derek jäänyt kiinni jotenkin, vai meniks sil sitte yli tai jtn. Se joka tietää, niin kerro ihmeessä.

  • kati sanoo:

    Ilmeisesti Ciaran huijas Derekiä. Sepitti sille jutun jostain keksitystä eteläafrikkalaisesta vanginvartijasta Kreed Kafer = anagrammina Derek Faker. (Derek Teeskentelijä) Suomessa tämä jakso on nähty jo. Derek joutuu siinä tämän keksitys hengen riivaamaksi. Suomessa näitä jaksoja myös näytetään missä järjestyksessä sattuu, niin sen takia Derek on mukana myös jatkossa. Ja ilmeisesti ne huijas sitä Derekiä myöhemmässäkin jaksossa. Itseasiassa se oli siinä viimeviikkoisessa. Siinä ne keksi jonkun tyypin josta tuli anagrammina Derek Lies. (Rik Eedles tms)

  • kati sanoo:

    Selitin ton vähän epäselvästi. Eli siis… Tää Ciaran O`Keeffe (vai mikälie) väitti Derekille, että siellä vankilassa mitä ne tutki oli ollu eteläafrikkalainen vanginvartija nimeltään Kreed Kafer. No Derek sitten ”tunsi” tämän Kreedin läsnäolon ja joutui vieläpä tämän keksityn hengen riivaamaksi. Kaiken lisäksi Kreed Kafer on anagrammina Derek Faker. Riivauksen jälkeen Derekiä ei jaksossa enää näkynyt…
    Tosin en mä itse usko että tämä Ciaran on myöskään mikään Meedio… :DD Ja mielestäni Ciaran teki tempullaan vaan hallaa koko ohjelmalla. Eikö tuotakin olisi voinut hoitaa jotenin sivistyneesti…. Tarvi sit pilata kaikkien silmissä Derekin maine meediona.

  • Kati sanoo:

    Jos jotain kiinnostaa tuo Derek juttu niin tässä linkissä siitä tarkemmin; http://paholaisen-asianajaja.blogspot.com/2008/09/most-haunted-ja-kulissien-taakse.html

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto