FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Hämmästyttävä poltergeistvideo – Keittiö riehumisen kohteena

Britanniassa asuva Mellowb1rd -niminen YouTubekäyttäjä on saanut kuvattua useita videoita joissa näkyy kummallisia tapahtumia.

Tällä videolla näkyy miten mm. keittiökaapin ovet aukeavat, haarukat sekä veitset lentävät ilmaan ja pöytälamppu tippuu lattialle.

Kiitos videosta nimimerkille heihaloo. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

25 kommenttia aiheeseen: Hämmästyttävä poltergeistvideo – Keittiö riehumisen kohteena

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • :D sanoo:

  Hauska video! Uskottavuus -50.

 • jepajee!! sanoo:

  Mielenkiintonen video tosiaan!! Videossa ei tapahdu yhtään semmosta kohtaa mitä ei pystyisi feikata ja se syö vähän uskottavuutta…mietittyttää vaan että ketä jaksaa nähdä vaivaa feikata tämmösen ja miksi ??? PS.Kasperi the kummitus voisi myös siivota ku kerran noi h***etin moisen sotkun saa aikaseks…

 • jatu sanoo:

  Aika hurja jos on totta

 • JambaB sanoo:

  Aika hankala kyl feikkaa noit kaikkii juttui mitä tos kävi. Hiukan epäilyttävän paljon äksöniä mut aika vakuuttava

 • mr. W sanoo:

  Tais olla poltergeistillä NE! 😉 Normaalisti menis kyllä täydestä mutta tuo ampuu jo niin kovaa yli etten jaksa uskoa todeksi. Helppohan se video on kuvata pienissä pätkissä ja yhdistää yhdeksi.

 • Askapää sanoo:

  Hiton hyvin feikattu varmaan käytetty jotain leija hässäkkää ja ledivaloja.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ihan ku muistelisin lukeneeni jostain, et toi on ihan normi suokaasuhellan päästöputken varaventtiilin kumitiivisteiden haurastumisesta johtuvaa väliaikaisvuototurbulenssia. Yleinen vika vuoden 1975 jälkeen valmistetuissa malleissa. Häiriö on kiusallinen, mutta harvoin hengenvaarallinen. Saa huoneiston ilmanpaineet ja -kosteuden vaihtelemaan rajuin, epäsymmetrisin sykäyksin. Myös residenssin graviaatiokeskus saattaa vaihtaa paikkaa lähes äänennopeudella joskus useankin minuutin ajan.

 • Hexa^^ sanoo:

  Höpönpöpö:
  tuossa juuri yrittikin ilmeisesti kertoa kuinka vaikeaa on ymmärtää ja uskoa asiaa todeksi kuin sen joskus saa silmiensä alle.

  ja puolittain voidaan viitata, että niinkin monet todisteet mitä paranormaaleista seikoista ja mm ufoista on kerätty ja niin” katsojan epäröidessä vaikeuttaa se totuuden erottamista kun fiktio on pakkaan sekoitettuna.

  katsoja täten uskomattoman ironisesti sivuuttaa totuuden silmistään Nopeasti.

 • höpönneito sanoo:

  Suo(LI)kaasua taas.kummasti sitä riittääkin.

 • Vian1 sanoo:

  No tolla tyypillä näyttää olevan vähän liikaa noita kummittelu tapauksia että en kyllä menis aidoksi väittämää. Meinaan Youtube channelista jos katsotte niin kaiken maailman ”ghost girliä” jätkän talossa.

 • Wespa sanoo:

  Ihan oikeassa tuo Höpön kommentti oli, varsinkin kun muistaa mikä päivä tänään on, nimittäin juurikin noiden kaasuhellojen kumitiivisteiden vuosipäivä. Kannattaa vielä tarkistaa kalenterista. 😉

 • yhyy sanoo:

  lopussa oleva wc-rulla vei loputkin uskottavuudet

 • JaniP sanoo:

  REAL ghost girl siis ihan REAL goust görli!

 • Mangapony sanoo:

  tässä on video, jossa mies löytää talonsa alta jonkun boksin… on kyl feikki, mut silti aika karmivat noi tavarat… 😀

  http://www.youtube.com/watch?v=suX3xq9UUjc&feature=iv&annotation_id=annotation_633695

 • FDR sanoo:

  Tuolta se sellainen poltergeist varmaan näyttäisi tositoimissa. Nykyään ei valitettavasti voi uskoa mitään, ennen kuin näkee omin silmin…

 • heihaloo sanoo:

  On kaveri nyt silti vähän pihalla…

  vois nyt kuvitella et ois ottanu edes ne helposti särkyvät lasit pois hyllyiltä.

  Hehe. varmaan ottais päähän siivota kokoajan…

  Ja mikä on poltergeistin logiikka. Kummitukset taitavat olla vain tyhmiä

 • -Trejo- sanoo:

  Tyttö näytti niin aidon kauhistuneelta, että melkein uskoin.

  Vitsi.

 • Urpo sanoo:

  Näyttää niin helkutin animaatiolta.. Tykkään katsoa.

 • --Joo näin- sanoo:

  Aika hauskaa miten helposti muutamalla siimalla ja avustajilla saa tälläsen videon aikaseksi. Katoin koko videon ja tavaroihin on kiinnitetty siima ja avustajat vetelevät niistä. Sekä selvästi käytetty pikkusen videoeditoria!

 • korppionjohtaja sanoo:

  Toi video on kuin Paranormal Activitystä. 😀

 • tomaatti sanoo:

  http://www.markapsolon.com/

  Kyseinen herra tehtailee kaikenlaisia videohuijauksia.

 • Catherine sanoo:

  eihän tuo oo mitään, itehän teen noin ilman NIITÄKIN.

 • turret tusk sanoo:

  heh heh hauska video katsoin kolme kertaa!..

 • paranormaaliHULLU sanoo:

  kohtia ei voi feikata varsinkaan kohtaa 0:28-0:31 ! ei se vaan noin pysty ees narulla/siimalla tollee et se lentää sille PUSUM !

 • Tutkija sanoo:

  Esim. 0:30 kohta jossa kauheasti tavaraa lentää jostain niin se voi olla tehty jollain paineilmatykillä joka on piilotettu sinne…

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot