ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Vakuuttava poltergeisttapaus

Näin Perjantai 13:sta kunniaksi julkaisen blogissa tämän videon, joka saa niskakarvat nousemaan.

Dokumentti yhdestä maailman ihmeellisimmistä, sekä vakuuttavimmista kummitus/poltergeisttapauksista.

Outoja koputuksia, outoja valoja, esineiden lentelyä, sekä katoamisia ja outoja ääniä. Dokumentissa nähdään haastatteluiden lisäksi videomateriaalia, valokuvia, sekä mm. audiomateriaalia poltergeistin kepposista.

Videota ei suositella heikkohermoisille.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

26 kommenttia aiheeseen: Vakuuttava poltergeisttapaus

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • jetbox sanoo:

    En nää tätä videota`?

  • Wespa sanoo:

    Videon pitäisi näkyä ihan normaalisti kun painaa play. Itselläni toimii. Videon näkyminen voi vaatia kuitenkin uusimman Flash Playerin.

    Uusimman Flash Playerin saa täältä:
    http://get.adobe.com/flashplayer/

  • FinShady sanoo:

    Kiitos hienosta ja viidyttävästä videosta (Joostiin kannattaa kyllä tutustua hyvien videoiden takia kaikkien muutenkin).

    Vaikka kuinka haluaisin uskoa näiden tapahtumien todenmukaisuuteen, niin jälleen kerran kun jopa kuuluu tömistelyä ullakolta, niin mitään todisteita ei saatu aikaiseksi (joo ei vaan toimineet laitteet sielä…).

    Vaikuttaisi vain valitettavasti tuottajan ja yksinhuoltajan (mahdollsien romanssin?) sekä rahan tienaamis jipolta koko homma…

  • zakker sanoo:

    jännä dokkari ennenkin olen tainnut joitain kohtia tosta nähdä, eniten olisin kyllä halunnut nähdä sen pöydän tärisemis ilmiön ja ihmisen lentämisen seinään, koska tuo näytti tekaistulta, myöskin olisin halunnut nähdä niiden esineiden ”oikeasti” lentävän, tippuvan tekevän edes jotain videolla, Koska siinäkin kohtaa jossa ne sakset olisivat tippuneet siihen keittiön tasolle hellan äärelle ei video kuva taittunut tarpeeksi alas jotta olisin voinut nähdä oliko ne sakset jo siinä jo vai eivät.
    Kysymyksiä jäi joskin hyvä joskin pahamaku suuhun, mutta plussaa kyllä tuosta juontajasta.

  • A-E sanoo:

    Joost:tista löytyy paljon muitakin paranormaali dokkareita http://www.joost.com/search?q=paranormal+TV#

  • Kerttu sanoo:

    Tää kannattaa kattoo varmaan myöhään illalla ennen nukkumaan menoa kun on yksin kotona.

  • RockHill sanoo:

    Ja taas kerran rodsit ovat asialla hidastetuissa kuvissa näkee kuinka putket joilla on siivet lentävät niitä näkee nykyään joka puolella maapalloa jopa dokumentti täällä blogissakin missä niitä vilisee viidakonrotkossa ja yhdessä videossa ohittaa hävittäjän eikä ollut mikään pieni rodsi. Jopa kuuluisassa Willardin kirjastossa saattaa nähdä kuvissa rodseja olenkin aina miettinyt että niillä on tekemistä joko kummitusten tai ufojen kanssa.

  • japeee sanoo:

    en jaks kattoo loppuu saakka. mitä tos 30 minuutista eteenpäin tapahtuu?

  • Naali sanoo:

    Tää on taas näitä usalaisia dokumentteja missä puolet jutuista on tekaistua ja puolet asioiden suurentelua…….

  • BG sanoo:

    Tuo juontaja ainaki vois olla kotoosin ulkoavaruudesta. Se vihree örrin naama on nii fail ja samoin ne lentävät valot joille ei mun ymmärtääkseni ”löydy mitään järkevää selitystä”. Oiskohan vaikka jotaki pölyhiukkasia tai ötököitä?

  • Antti Juntunen sanoo:

    uskotko sä tähän bg? mä en yhtään.

  • TzundaX sanoo:

    time well spend..

    oli aika mielenkiintonen, olis mukava päästä ite johkuu tollaseen taloon kattelemaan.. ja todistamaan jotaan tollasta..

  • BG sanoo:

    Antti; en usko. Jotku jutut oli aika hyviä muttei kuitenkaa uponnu minuun.

  • RockHill sanoo:

    Olet itse BG avaruudesta tippunut pässi lentävät valot ovat nimeltään rodseja niitä on kuvattu jo miljoonia ympäri maailmaa ne lentelevät sinunkin ympärilläsi mutta paljain silmin et niitä näe niistä on dokumentteja vaikka kuinka ne ovat parhaimmillaan 2 metrisiä ja lentävät lujempaa kuin mikään ihmisten keksimä koje on koskaan lentänyt ovat luultavasti ulkoavaruudesta eivätkä edes liity kummituksiin.

  • JUSt sanoo:

    Hyvä komedia! Kuka mahtaa olla ohjaaja ja millon tehty? En ymmärrä miten oonkan missanu näin hauska komedian. 9/10

  • BG sanoo:

    RockHill kiitos tiedosta ja valaistuksesta, en oo ite kuullut noista ennen joten. Ja ihan leikilläni sanoin sen tuosta juontajasta. Mutten siltikkään oikein usko noihin kummitusjuttuihin videossa vaikka heput onkin tosi vakuuttavia.

  • wow sanoo:

    olihan tuota ihan viihdyttävää katsoa mutta eipä tuossa mitään erikoisia todisteita ollu, kumma että aina kun jotain tapahtui niin ”kamerat oli kiinni”

  • Asr sanoo:

    Tämä tapaus on yksi harvoista vakuuttavista tapauksista vaikka videota onkin ylidramatisoitu. Ihmisten reaktiot ja tunteet näyttivät olevan aitoja. Uskon että uhri oli sekaantunut okkultistisiin asioihin (esim. ouija lauta) jotka laukaisivat tapahtumasarjan. Sen jälkeen kun koko ryhmä pelasi ouija lautaa, asiat näyttivät pahentuneen ennen kuin ne loppuivat. En usko että henki oli minkään kuolleen ihmisen henki vaan demoninen voima, sillä raamatun mukaan vainajahenget tekeytyvät kuolleen persoonan hengeksi.

  • Baleduial sanoo:

    Oli kyllä perhanan hieno dokumentti. Mukava katsoa, vaikka osittain tuntuukin että on tehtyä tavaraa. Vaan hälläkö väliä, kyllähän tollanen aina mieltä kutkuttaa.

  • opoj sanoo:

    Haha menee kyllä loppuakohden niin pipariks että menee viimeisetkin uskottavuuden rippeet

  • pauli sanoo:

    Ei oikein vakuuta. Liikaa selän takana tapahtuvia ilmiöitä ja ”oh my god” huutoa,
    jokunen valoläikkä katossa ja lätäkkö lattialla ei vielä kerro mistään.
    Olen itse ollut poltergeist-ilmiön kanssa tekemisissä, ja osaan siihen suhtautua, mutta
    nämä ovat liian tuotetun oloisia tapahtumia.

  • Kyyrme sanoo:

    Joo’o mitäköhän tuosta sanoisin. Aikas hyvin luo tuota tunnelmaa noilla naamoilla ja muilla. Noh mitään en mene myöntämään ennenkun itse koen ja pääsen asiaa tutkimaan. Vaan on pakko myöntää, että tuo kuristus kohta friikkasi. Se on helppo feikata mutta on vaan niin aidon näköinen tuo äijä reaktioneensa. Mutta aloinpa miettimään, kuinka pelottavaa tuo olisi. Vaikka sille löytyisi tieteellinen selitys, saattaisi sen selvittäminen olla mahdotonta ihmiselle joka kaiken kokee.

  • Purin sanoo:

    lol en ees ymmärrä mikä tossa pelottaa

  • SaraEllinoora sanoo:

    Karmivin kohta täässä koko dokumentissa on mielestäni se kohta kun selviää, että oranssin värinen neste joka valuu seinistä ja kaapeista onkin miehen verta (ei tietenkään sen luonnollisessa muodossa, en osaa suomentaa lausetta jossa selitetään missä muodossa veri ilmaantuu). Kamalaa on myös se, että erikoiset tapahtumat seuraavat naista hänen uuteen kotiinsa. Silti en todellakaan tiedä mitä tästä dokumentista voi sanoa kriittisesti. Tuntuu siltä, että dokumentti on jo liian uskomaton ollakseen totta. Voi silti olla ainaskin osaksi totta(???). Useat kohdat silti vaikuttavat hyvin keksityltä ja Amerikka hömpötykseltä.

    PS. Nyt tuli muuten mieleen: onko normaalia millään tavalla, että radio tai TV menee itsestään päälle? Meillä käy joskus niin ja se on aika häiritsevää ja pelottavaakin. Olisi kiva jos joku voisi vastata tähän koska se on alkanut häiritä mua kun mun radio menee päälle itsestään jne.

  • Sanni sanoo:

    Wow! en kyllä nuku yöllä :s meilläkin vessassa kamat lentelee lattioille karsee ryminä välillä ;'<

  • misthema sanoo:

    Videota ei enää ole? Yhyy! Nyt joudun ite keksimään painajaiseni! >;(

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto