FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Miehen Poltergeist-videot aiheuttavat hämmästystä

Mellowb1rd -nimimerkkiä käyttävän miehen videot saavat aikaan vahvoja tunteita.

Hän on kuvannut vuosien aikana asunnossaan useita hämmästyttäviä videoita ja saavuttanut jo 36 000 tilaajan rajapyykin. Videoilla näkyy mm. itsestään lenteleviä veitsiä, liikkuvia tuhkakuppeja, vessanpöntön kansi avautumassa ja sulketutumassa, itsestään avautuvia kaapin ovia yms. outoa.

Syyksi epäillään poltergeistia, eli tietynlaista kummitusta, joka pystyy liikuttelemaan esineitä ja vaikuttamaan ympäristöön. Kummittelun kohteena vaikuttaisi useimmiten olevan miehen keittiö.

Parhaimmillaan talossa on menossa täysi sekasorto, kuten alla olevilla videoilla näkyy.

Miehen videot ovat saaneet muutamia ihmisiä raivon valtaan, trollit ovat levitelleet huhuja mm. green screenien käytöstä sekä syyttäneet miestä kommenttien poistamisesta. Nämä henkilöt ovat myös luoneet useita tilejä kerätäkseen katsojia ja mainostaakseen itseään Mellowb1rdin videoilla.

Mies itse kommentoi trollien syytöksiä seuraavalla videolla.

Mellowb1rdin postatessa youtubeen videoita useiden vuosien ajan, ei ole löytynyt vielä yhtäkään aitoa viitettä huijaukselle, yhdelläkään videolla ei näy ovia avaavia lankoja, yhdelläkään videolla ei näy magneetteja, yhdelläkään videolla ei näy avustusmiehiä tai muuta huijaukseen vastaavaa.

Monet miehen videoista ovat niin hämmästyttäviä, että niiden feikkaamiseen tarvitsisi jo isomman tiimin avustajia sekä videoeditoinnin ammattilaisia. Taitava silmänkääntäjä voi saada huijauksella aikaan samankaltaisia tapahtumia, mutta se ei tee tapahtuneista epäaitoja, samalla tapaa kuin juoksukisassa dopingilla huijannut ei tee nopeista juoksijoista automaattisesti huijareita.

Mellowb1rd saattaakin olla yksi harvinaisista aitojen poltergeistapausten taltijoista.

Tähän loppuun vielä pieni traileri vuosien aikana sattuneista parhaista paloista.

Miehen videoihin voi tutustua tarkemmin hänen YouTubekanavallaan.

Aiheeseen liittyen kannattaa katsoa myös Dokumenttielokuva joka käsittelee todisteita kuoleman jälkeisestä elämästä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

16 kommenttia aiheeseen: Miehen Poltergeist-videot aiheuttavat hämmästystä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Migael sanoo:

  Aika mielenkiintoisia videoita. En voi ottaa kantaa aitouteen, mutta tulipahan pari pätkää katsottua.

 • red sanoo:

  Ihme homma että yleensä tollaset tyypit poistavat kommentointi mahdollisuuden sivuiltaan hetikö vastamielipiteitä tulee, se kertoo jo sen että ihminen kusettaa, hyvänä esimerkkinä nwo havaintoja sivun pitäjä, eipä ole edelleenkään tullut vastausta miksi kommentointi mahdollisuus poistettiin, että siinä yks iso feikki

 • uliuli sanoo:

  Kaikkien rakastama teemu vehkala nyt on sekaisin kuin seinakello! 😀

 • Wespa sanoo:

  Selvennökseksi että, artikkelin tyyppi ei ole poistanut kommentointimahdollisuutta videoiltaan, vaan tietääkseni kaikkia voi kommentoida vapaasti laidasta laitaan. 🙂

 • jatu sanoo:

  Viihdyttävää katsottavaa, ei muuta.

 • Entity sanoo:

  Ei näy lankoja, magneetteja eikä avustajia, selvä tapaus: tämä on totta.

 • ihsahn sanoo:

  Ihme kun kameraan ei koskaan kajota.Feikki.

 • Wespa sanoo:

  Noita on myös käsivaralta kuvattuja videoita, vaikka paljon on näitä kun on jätetty kamera yöksi päälle taltioimaan tapahtumia.

 • Ogeli sanoo:

  Skeptikot kun menisivät tuonne niin olisivat ihan kakat housuissa.

 • uliuli sanoo:

  😀

 • Ogeli sanoo:

  Uliuli, mikä nyt taas kiukuttaa? Otapa tuosta tutti jos vaikka helpottaisi.

 • Entity sanoo:

  Ketäs nämä kuvitteelliset skeptikot ovat, Ogeli? Olkiukon rakentaminen on varmasti kivvaa, mutta ei kovin moni skeptikko vastaa karikatyyriä, jonka heistä rakennat. Sen sijaan tuo kommentti toisiin ulottuvuuksiin värähtelemisestäsi on peräisin omista kirjoituksistasi. Minusta sen voisi jo unohtaa, mutta todennäköisesti sinua muistutetaan siitä aina välillä kun jostakusta alkaa tuntua että moposi alkaa keulia heppoisten todisteiden takia.

 • Ogeli sanoo:

  Sellaisia, jotka leimaavat kaiken tällaisen hörhöilyksi. Skeptisyys on tärkeää, mutta mielensä sulkeminen ei. Toki itse en 100 % ole vakuuttunut juuri kyseisen materiaalin autenttisuudesta, mutta mitä nyt olen noita videoita katsellut niin hyvin jänniltä ne vaikuttavat. Sitä tosin ihmettelen, että miksi videoissa oleva herra ei ole kuvannut videoitaan muiden ihmisten kanssa.

  Mitä tulee toisiin ulottuvuuksiin siirtymisestä niin olen mielestäni jo monta kertaa sanonut erehtyneeni siinä. Jotta asia nyt olisi selvä niin uskon, että käsitin prosessin ehkä väärin ja kenties korkemman tietoisuuden ulottuvuudet tulevat vuosien ja vuosikymmenten saatossa avautumaan ihmisille henkisen kasvun myötä. Henkisellä kasvulla tarkoitan sitä, että opimme ymmärtäämän entistä paremmin maailmankaikkeudemme todellisia lainalaisuuksia, jotka ovat päässeet unholaan. Jos emme kohtaa ennenaikaista tuhoa lähivuosina niin uskon, että meillä tulee olemaan hyvin valoisa tulevaisuus ja varsinkin jälkipolvillammekin. Tietoisuuden tasot ovat kuin eri radiotaajuuksia… Ne ovat olemassa, mutta eivät näy tai kuulu kaikille.

  Happoisimmissakaan scifi-kirjoissakaan tuskin pystytään kuvaamaan sitä teknologiaa ja henkistä ymmärrystä joka voi olla käsissämme lähitulevaisuudessa… Se on jotain, mitä jokainen todellakin haluaa kokea elämänsä aikana. Yhteistyö avaruusveljiemme ja sisartemme kanssa, avaruusmatkustelu, huomattavasti pidentynyt elinikä (satoja vuosia) kehittyneen teknologian vuoksi, puhdas ja vaaraton energia jne jne. Sitä ennen pitää vaan saada ihmiset heräämään ja jotenkin kitkettyä pois ahneus ja apatia. Muutamakin löytö tai keksintö voi muuttaa ihmiskunnan historian suunnan. Ei suinkaan mahdotonta, mutta vaatii hieman yritystä ja ehkä hitusen onneakin.

 • tero sanoo:

  Taltijoista on väärin, taltijoitsijoista on oikein. En tarkottanu mollata kirjottajaa, vaan tuoda esiin, että kuinka hankalaa voi suomi olla. Aika hauska sana.

 • Eikseiks sanoo:

  eikös toi oo debunkattu jo aikaa sitte.. tais jopa joku telkkariohjelmakin debunkata? jossain luki et ei päästä ketään sinne tukimaan ja kuvaamaan yms yms

 • ömmmööö sanoo:

  Osaa kuitenkin editoida videoita kannattaa katsoa muita videoita –> https://www.youtube.com/watch?v=_5nMxBOq2iE

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot