FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Jos ihminen haluaa kertoa totuuden, onko maailma valmis uskomaan häntä?

tahtiunelmaMikä onkaan mielenkiintoisempaa kuin kuulla ja lukea muiden kokemuksia jostakin sellaisesta selittämättömästä asiasta, joka on joskus sattunut myös omalle kohdalle? Tunsitko itse silloin pelkoa? Olitko hämmentynyt? Oliko kokemus aivan luonnollinen ja helposti selitettävissä oleva?

Koemme usein vastakkainasettelua sisäisen maailmamme ja rationaalisen ajattelun välillä – yleisesti hyväksytyn ajattelutavan tukiessa vanhassa ja perinteisessä pysymistä. Mutta kenen etu se loppujen lopuksi on?

Usein julkisessa keskustelussa vastakkain asettuvat tiede ja ihmisten omat kokemukset. Vaikka tiede on alun perin syntynyt pohtimaan maailmankaikkeuden syntyä ja olemassaoloa, me emme ole pystyneet selvittämään sitä vielä tähän mennessä. Mutta aistiiko ihminen enemmän kuin tiede pystyy todentamaankaan?

Historia tietää kertoa 1500-luvulla eläneestä puolalaisesta papista, matemaatikosta, talous- ja tähtitieteilijästä, Nikolaus Kopernikuksesta, joka parhaiten tunnetaan aurinkokeskeisestä maailmankuva-ajattelusta. Kopernikus oli hän, joka todisti, että maa kiertää aurinkoa – eikä päin vastoin. Tämä ajattelu on muuttanut täysin meidän käsityksemme aurinkokunnasta ja maailmankaikkeudesta. Tätä samaa pohdintaa erilaisin sanakääntein ja tarinoin käydään myös Tähteläiset –lehden palstoilla.

Jos ajatellaan ihmisen omakohtaisia kokemuksia ja otetaan esimerkiksi vaikka kuolemanrajakokemus, jossa henkilö menettää hetkeksi kehonsa hallinnan käyden kuoleman rajalla, mutta tullen kuitenkin takaisin omaan kehoonsa – sitä voi olla vaikea selvittää ihmiselle, joka ei tähän edes usko.

Hyvin usein tapahtuma käynnistyy esimerkiksi tapaturman tai kriisin kautta. Henkilö poistuu kehostaan ja liikkuu kirkasta valotunnelia pitkin ‘lämmintä valoa’ kohden. Siellä hän kohtaa usein sukulaisiaan tai valo-olentoja, jotka kertovat hänelle ettei vielä ole hänen aikansa koittanut. Tällaisen kuuluisi myös olla tieteellinen todiste kuolemanrajakokemuksesta ja sielun irtaantumisesta sekä ennen kaikkea sielun kuolemattomuudesta. Näin pitkällä ei kuitenkaan tieteessä vielä olla. Mutta vaistoaako ihminen enemmän kuin tiede pystyy kertomaan?

Näin pohtii Tähteläiset -lehden päätoimittaja Asko Nummela.

rauni-tahtilaisetUusimmassa Tähteläiset -lehdessä kerrotaan mm. Rauni-Leena Luukanen-Kilden kuolemanrajakokemuksesta seuraavaa.

Energiaruumiini irtosi fyysisestä kehosta ja kellui katon rajassa täsmälleen samassa asennossa, jossa fyysinen kehonikin oli, Rauni-Leena kertoo lehdelle.

– Minulle näytettiin tulevat tapahtumat. Sitten selitettiin, miksi niin tapahtuu ja, että kaikki on hyvin suunniteltu.

Ensimmäinen Rauni-Leena Luukanen-Kilden ruumiistapoistuminen tapahtui spontaanisti. Luukanen kuitenkin innostui asiasta ja pystyi poistumaan kehostaan myös tietoisesti ilman traumaattista kokemusta, jotka hyvin usein liittyvät kuolemanrajakokemuksiin. Hän myös kirjasi matkoiltaan sellaista tietoa, jota hänen muuten olisi mahdotonta tietää ja jotka hän pystyi tarkistamaan jälkeenpäin. Näin hän sai omakohtaista tietoa energiaruumiinsa olemassaolosta, sekä sen kanssa liikkumisesta.

Tarina lähtee etenemään nuoruudesta ja paljastaa monia mielenkiintoisia yksityiskohtia elämästään; yksi asia johtaa toiseen, toinen kolmanteen jne. Kaikki on siis ennalta suunniteltua.

Rauni-Leena Luukanen-Kilde kertoo lisää kokemuksistaan ja elämäntiedoistaan Tähteläiset lehden uusimmassa numerossa.

Tutustu Tähteläiset -lehteen täällä.

Rauni Leena Luukanen-Kilde on tuttuun tapaan luennoitsemassa myös tulevilla Kosmisilla Parapäivillä.

Asko Nummela
Päätoimittaja
Tähteläiset -lehti
www.lehti.tahtelaiset.com

Tahtelaiset_logo

Tykkäys ja jakotoiminnot:

7 kommenttia aiheeseen: Jos ihminen haluaa kertoa totuuden, onko maailma valmis uskomaan häntä?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Möller sanoo:

  Ihminen aistii huomattavasti valoa nopeammin. Joten…

 • R. A. Tionaali sanoo:

  Ihmisillä on äärimmäisiä vaikeuksia hyväksyä mitään väitettä, joka ei ole yhteensopiva heidän maailmankuvansa kanssa.

  Otetaan esimerkki: StatFinista jos katsoo tilastoja, niin maahanmuuttajamiesten rikollisuus (rikosta per mies per vuosi) on suurinpiirtein – parin prosenttiyksikön sisällä – suomalaismiesten rikollisuudesta.

  On jo alusta asti selvää, ketkä uskovat ja ketkä eivät usko yllä olevan väitteen, joka perustuu viralliseen dataan. Riittää että katsoo sitä, mitä mieltä henkilö on ollut ennen tilastoilla pätemistä

  Sama asia pätee myös paranormaaliin: Jos ihminen uskoo paranormaaliin – tai on uskomatta – niin mikään konkreettinen todiste ei voi kuin harvoissa tapauksissa kääntää ihmisen mielipidettä.

  Varsinainen ongelma on siis siinä, että ihmisen on vaikea myöntää olevansa väärässä.

 • Reikä sanoo:

  sanoisin sielun olevan energia, mikä kulkee valon päinvastaseen suuntaan valon, jo matkanneella, polulla. Rakkaus.

  who knows, who belive?
  rakastan teitä kaikkia.

 • uliuli sanoo:

  Ja mina vihaan sinua reikani! 😉

  HAIL SATA!

 • uliuli sanoo:

  HAIL IDE! ;D

 • Entity sanoo:

  Maailman selittäminen tieteellä on vielä kesken. Eikä tiede sulje pois näitä ihmisten henkilökohtaisia kokemuksiakaan, mutta niitä ei voi tutkia luonnontieteellisellä menetelmällä, koska se vaatii toistettavuutta ja muuttujien kontrolloimista.

  Mutta tätä soppaa en ehkä jaksa taas hämmentää.

 • tektippo sanoo:

  Näitä totuuden laukojia on maailma täynnä toinen asia on sitten kun on todisteita tarinoiden tueksi.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot