FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kummitus heitti tuopin lattialle

Gloucesterissa Britanniassa sijaitsevassa New Inn -pubissa sattuu kummia. Pubin asiakas Sean Moore laskee tuopin pöydälle ja poistuu paikalta. Vähän ajan päästä tuoppi kuitenkin lentää lattialle jonkin ihmeellisen voiman ansiosta. Ja mikä parasta tämän taltioi myös Pubin valvontakamera.

Videolla näkyy kuinka pöydällä oleva oluttuoppi liikkuu nopeasti eteenpäin ja lopulta tipahtaa voimakkaasti pöydän reunalta kuin jonkin iskemänä.

–  En kertakaikkiaan löydä selitystä tapahtuneelle. Pöytä on aivan tasainen kuten lattiakin, eikä kukaan ollut lähelläkään tuoppia, kertoo pubin omistaja Mark Cooke.

New Inn -pubin rakennus on tehty 1450-luvulla ja tarinoita talon yliluonnollisista tapahtumista löytyy vuosisatojen ajalta.

Paikallinen perimätieto kertoo, että useita lapsia kuoli rakennuksen tulipalossa satoja vuosia sitten. Tuopin tipahtamispaikka sijaitsee myös tiettävästi samassa kohdassa, jossa lastenhoitaja yritti suojella pienokaisia romahtavalta katolta.

Lue myös Iltasanomien juttu aiheesta.

Lähde: The Sun (sisältää myös videon tapahtuneesta)

Tykkäys ja jakotoiminnot:

20 kommenttia aiheeseen: Kummitus heitti tuopin lattialle

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • T sanoo:

  Kyseessä saattaisi olla pubin mainostempaus. Aika helppoa lavastaa tuollainen tuopin putoaminen.

 • Huttu sanoo:

  Joskus jos tuopissa on kylmää juomaa, olkoot nyt vaikka olutta, ja olosuhteet ovat oikeat voi tuopin ulkopinnalle tiivistyä nestettä. Mikäli pöytä ei ole ihan vaaterissa voi tuoppi alkaa liikkumaan sen tiivistyneen kosteuden johdosta. Eli siis tuopin pohjan ja pöydän väliin tulee oikeissa olosuhteissa ohuen ohut vesipatja jonka ansiosta tuoppi liukuu pois.

  Nyt tässä ei nähdä niin hyvin että laittoiko toi kaveri sen tuopin pöydän keskelle, vaiko reunaan. Näytti kyllä aika reunalla olevan ja onhan se ihan looginen paikka asettaa tuoppi.

  Joten uskoisin kyseessä olevan tuontapainen tilanne.

 • tesla sanoo:

  aion juuri selittää saman kuin edellinen kommentoija. Minulle on käynyt monesti juuri niin että lasin alla oleva ilmapatja liikuttaa tuoppia. Kaiken lisäksi se että esim. Hollannissa tuoppi täytetään ihan täyteen, joskus ylikin, ja pyyhkäistään lastalla vaahto pois. Tuopit on aina siis aika märkiä. Luulen että Briteissä tehdään samalla tavalla.

 • lollo lollotin sanoo:

  ”aion juuri selittää saman kuin edellinen kommentoija. Minulle on käynyt monesti juuri niin että lasin alla oleva ilmapatja liikuttaa tuoppia. Kaiken lisäksi se että esim. Hollannissa tuoppi täytetään ihan täyteen, joskus ylikin, ja pyyhkäistään lastalla vaahto pois. Tuopit on aina siis aika märkiä. Luulen että Briteissä tehdään samalla tavalla.” Eli case closed.

 • Larva sanoo:

  Briteissä olut myydään aika lämpimänä ja ovat toiv. ottaneet huomioon jo sen oisko läikkynyt tms. ja pöydänhän täytyisi olla hieman kenällään silloinkin jos pohja olisi märkä ja siksi tuopponen luisuisi lattialle. Jokainen testailkoot kotioloissa 🙂 Hmm…ellei sitten tuopin pohja ole epätasainen.

 • Salmuri sanoo:

  Jotenkin itseä jäi vaivaamaan että miksi se mies käy hetki ennen tapahtunutta vaihtamassa tuopin? jotenkin nyt tässä on jotain muuta kuin kummitus takana

 • Hirmu sanoo:

  Minäki oon vähä sitä mieltä että joku mainoskikka. Tuo viimeinen lause on kanssa aika härö, onko joku kenties pistänyt muistiin juuri täsmälleen missä kohtaa joku lastenhoitaja on yrittänyt mukuloita suojella romahtavalta katolta satoja vuosia sitten.

 • Masterpiece sanoo:

  Mullakin tapahtuu toisinaan baarissa sillä tavalla, että tuoppi tipahtaa lattialle ja särkyy! Viimeksi viime perjantaina Onnelassa.

 • Wespa sanoo:

  Materpiece syytä kummituksia, niin saat uuden juoman ilmaiseksi. Tai vähintään vakuutus korvaa.

 • Pavli sanoo:

  Itse olen myös kokenut samanlaisen tilanteen. Mielenkiintoista.

 • Sherlock sanoo:

  Tein melkoisen huomauksen kun katselin sitä videota pysäyttelin sitä kymmenestä sekunnista kahteentoista sekuntiin ja pysäytin melkein 13 sekuntiin mutten ihan ja huomasin tuopin yläpuolella olevan pääkallo/n.35vuotiaan miehen kasvot.

 • Jännä sanoo:

  Uskon henkiin ja kummituksiin. Isäni kuoli sydänkohtaukseen maaliskuussa kun hänen piti mennä katolle poistamaan lunta.
  Ja joskus yöllä katolta kuuluu ääniä kuin joku kulkisi siellä.

 • amnesty sanoo:

  Tuossa tuopin yläpuolella muuten oikeasti näkyy jotain haaleata (siinä kohdassa, kun lasi rupeaa liikkumaan), mutta en tiedä mitä se voisi olla. Ehkäpä jokin henki tms tai sitten se on vain huurua (jos kys. juoma on kylmää, sehän höyryää samalla tavalla kuin kuuma juoma).

  Joo olen aika taikauskoinen, mutta kannattaa olla, niin on elämässä jotain jännittävääkin. 😛

 • Lissu.XD sanoo:

  Helou! Karmivaa, ai että ihan tuoppi lens lattialle? Hui!

 • Jesperi sanoo:

  Moiro! Lissu.XD, puhees on kyll aika lailla totta, ku mitä karmivaa jossai tuopiss on joka putoo lattialle? Ellei kyse oo hylätystä baarista/ clubista, niin ei siinä mitää karmivaa oo!! XP

 • Nina Lolita sanoo:

  Tosi juttu siitä haileast kohast..! Iha niinku siin olis liikahtanu siinä kohtaa!! Hirveetä! Karmii iha selkäpiitä!

 • G-g-g-ghostbuster sanoo:

  ’Älä vedä kaljaa, ota Kossua!’
  Haamu antoi hyvän vinkin. Ei sitä voi syyttää.

 • haamu mies sanoo:

  toi oli selvästi feikki siinä oli aluksi lasija sekäytiin vaihtamassa er lasiin.se tais olla joku erikoinen lasi jolla oli erillainen pohja kun toisella lasilla

 • Töppö sanoo:

  No ootteko te ny ihan pönttöjä, totta kai se vei täyden tuopin pöytään ja toi tyhjän pois.

 • ghostbusters sanoo:

  taikatemppu

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *