ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Riivatut talot 6.9.-08 klo. 23.00

SUB: 06.09.2008 klo 23.00

Riivatut talot
Ensimmäinen jakso uutuussarjasta, Riivatut talot tulee subilta lauantaina kello 23:00. Brittiläisen realitysarjan jokaisessa jaksossa vieraillaan yhdessä eurooppalaisessa rakennuksessa, jossa väitetään kummittelevan. Juontaja Yvette Fieldingin johtamalla kuvaustiimillä on 24 tuntia aikaa yrittää todentaa, tapahtuuko paikalla paranormaalia toimintaa. Ensimmäisen jakson nimi on Kinnittyn Linna, joka vie katsojat Irlantilaiseen Kinnitty linnaan.
Kertomusten mukaan linnaa asuttavat kummitusten ja aaveiden lisäksi myös bansheet, irlantilaiset henkiolennot, jotka ennustavat kuolemaa. Yvetten seuraan liittyvät parapsykologi Ciaran O’Keeffe, meedio Derek Acorah ja historioitsija Richard Felix. Yhdessä he valvovat yön ja yrittävät saada yhteyden linnassa vaeltaviin henkiin.

 

jos unohdit katsoa, voit katsoa sarjaa myös netistä: http://www.sub.fi/netti-tv/index.shtml/ohjelmat/riivatut_talot?143062

Tykkäys ja jakotoiminnot:

31 kommenttia aiheeseen: Riivatut talot 6.9.-08 klo. 23.00

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • eveimmonen sanoo:

    Odottelen jo innolla huomista 😀 toivon mukaan sarja antaa muutakin kuin vain kirkuvan juontajan ^^

  • gh0stb0y sanoo:

    Veit sanat suustani! 😀

  • Totuus sanoo:

    Odotan myös innolla mutta toivottavasti en pettyisi kauheasti…

  • Anti-gravity sanoo:

    Hmm, tossa linkki Kinnitty Castle Hotelin sivuille, ei kuulosta järin pelottavalta paikalta? 😀 http://www.kinnittycastle.com/
    Kinnittyssä taitaa tosiaan olla vain yksi linna, ja se on tuo jossa on hotellikin… Mielenkiinnolla odotan kyllä tota ekaa jaksoa 😀

  • gh0stb0y sanoo:

    Wtf?! 😀 Kummituslinna onkin iloinen hotelli?! 😀 Jos sielä oikeasti on hotelli voisi kummituslinna tittelistä luopua koko höskä. Jos hotelli on kiinni kummituslinnassa niin ei sielä linnassa mörköjä voi olla koska sittenhän möröt voisivat luikerrella hotelli vieraiden sänkyjen alle… :S

  • Kerttu sanoo:

    Kuulostaa mainostempulla, jotta hotelliin saadaan enemmän asiakkaita. Aion kuitenkin katsoa, säikähdän jo sitä jos joku kirkuu vaikkei mitään olisikaan…

  • gh0stb0y sanoo:

    TÄNÄÄN SE ALKAA *Tutisee*

  • Oboke sanoo:

    Aion katsoa. 🙂 Mutta vähän meni nyt jauhot suuhun kun se näköjään sai Kainuun sanomissa vain yhden tähden ja porukka sanoo koko ohjelmaa yhdeksi isoksi feikiksi ja tapahtumasarjat ovat tekaistuja esim. pöytien tärinä, ovin narina, varjot ja vastaavat. Eivätkä tutkijat ole edes skeptikoita.
    En odota nyt erityisen innolla, mutta aion katsoa…

  • Totuus sanoo:

    Joo… Vähän vaikea alkaa uskomaan koko ohjelmaan kun jokapuolella väitetään että feikkiä olis… Mut saas nyt nähdä. Ennemmin kattoisin kyl Haamutiimiä JIMiltä. Ja sitäpaitsi täähän on sinänsä aika helppo tapa saada paljon rahaa. Kun on helppo huijata. Ainahan tämmöset ohjelmat saa paljo katsojia kun kaikkia tuntuu kiinnostavan mut sitte kuinka totta se on niin…

  • Everest sanoo:

    Kyllä minä taas kiitän että täällä ilmotetaan näistä ohjelmista.Tämäkin olisi mennyt sivu suun ellen olis sattunu käymään täällä kattomassa viimesimpiä uutisia

  • hannu sanoo:

    Parempi olisi kai vain odottaa sarjaa niin ettei tiedä siitä mitään. Varmaan jännittävä katsoa yöaikaan. Jos edes kuulee sanan feikki, voi olla ettei jaksa katsoa.

    Löysin viikolla pelottavan tosielämä silvonta-tapauksen. Kun tuon luki yöllä, sitä säikähti kaikkia ääniä. Se on sitten sama onko tarina tosi vai ei:

    ******

    Argentiina; pelottava lampaan silvontatapaus (Andrea Perez Simomdinin raportti). Suomensin osittain:

    Merenkulun korjaustöitä tekevässä firmassa tapahtui omituisia Huhtikuun 23. 2008. Vartija Claudio Petri on kertonut tapauksesta.

    Kello 20 aikaan vartija näki liikettä toimiston ikkunassa, eräänlaisen varjon. Kello 2 vartija huomasi taas varjon ikkunassa ja varustautui pistoolilla ja meni ulos.

    Vartija kohtasi pihalla erikoisen varjontyyppisen ilmiön ja varjo toisti sanomaa ”Matate!” (tapa itsesi). Sattumoisin vartijan vaimo oli paikalla ja hän näki että mies osoittaa pistoolilla päätään. Vaimo ei nähnyt varjoa mutta otti aseen ja vei miehen sisälle lepäämään, mies toisteli edelleen sekavana ”kill yourself”. Vartijalle ehdotettiin parin päivän lomaa.

    Todistaja herra Petri saapui seuraavana päivänä työpaikalle ja kuuli että jotain muutakin outoa oli tapahtunut edellisenä yönä. Tehtaalla ollut lammas oli kuollut oudoissa olosuhteissa. Eri ruumiinosia oli silvottu ja esim. toinen silmä oli poissa. Eläimen kamppailusta ei ollut jälkiä. Outoa sekin että verta ei ollut missään!

    Tapaus menee vielä oudommaksi: tehtaan alueelta löytyi erittäin outoja jalanjälkiä jotka kuvattiin (en löytänyt kuvaa mistään). Jäljet 15 cm pitkiä eli hyvin lyhyitä. Kohde liikkuu ”etpainoisesti” koska jälkien etuosa painunut 2-3 centin syvyyteen. Erikoista on sekin että kohteella näytti olevan 3 varvasta (!) ja niiden päissä kynnet tms. Askelman pituus 50cm, kohde käveli ilmeisesti suorassa ja oli 1.8-2.0 metriä pitkä.

    Lähde:

    http://inexplicata.blogspot.com/2008/09/argentina-sheep -mutilation-report-by.html

  • rezaR sanoo:

    ”Wtf?! 😀 Kummituslinna onkin iloinen hotelli?! 😀 Jos sielä oikeasti on hotelli voisi kummituslinna tittelistä luopua koko höskä. Jos hotelli on kiinni kummituslinnassa niin ei sielä linnassa mörköjä voi olla koska sittenhän möröt voisivat luikerrella hotelli vieraiden sänkyjen alle… :S” Tuskin kummituslinnalla tarkoitetaan, että se on linna jossa kummittelee vaan se on kielikuva.

  • Nipletius sanoo:

    oli kyllä yllättävän hyvä sarjan aloitus!!

  • Ninasi sanoo:

    Tämähän oli sinällään jo aika läppä ohjelma. Ainakin tuo ensimmäinen jakso ei vakuuttanut minua lainkaan! Mukamas näkyi jotain pientä valkoista pistettä aina siellä täällä, koputukset kuulostivat ihmisten tekemiltä sekä mikä tämä pöytäjuttu oikein oli?! 😀 Pöytä kallistuu hieman ja muija siinä toitottaa vieressä, että ”pliis vielä vähän heiluta, pliis näytä vielä lisää, pliis näytä että olet täällä, pliis jos haluat että lähdemme, pliis!” 😀 Mieheni kanssa nauroimme melkein vedet silmissä! Minä henk.kohtaisesti uskon henkiin ja muuhunkin yliluonnolliseen, mutta rajansa kaikella! Kerta tekevät kyseisiä huijariohjelmia niin tekisivät ne edes kunnolla! Pieni koputtelu ei vakuuta ketään!!

  • gh0stb0y sanoo:

    Valkoiset pisteet voivat olla kummiuksia… Jotkut kummituksethan siinä jossain T.A.P.S issakin on valkoisia?

  • eveimmonen sanoo:

    Kyllä taas sai naurunaihetta illanpäättäjäiseksi :’D Tottakai ohjelma on vakuuttava, kun se pitää sisällään käsikameran ja kirkuvat hötkyilevät ihmiset, ainoana laitteena siis kamera. x) Pölypalloja lenteli, ja niistä tehtiin suuri numero. Heti alkajaisiksi heräsi kysymys, että missä on laitteet ja missä on skeptisyys? Jos tuollatavalla mennään todistamaan kummittelua, niin yliluonnollista löytyy joka paikasta. Huoh, suuri pettymys koko sarja. Jotenkin tuli taas ikävä Haamitiimiä.

  • Kaseki sanoo:

    Se ukkeli, joka oli ”Meedio” kävi kyllä hermoille. ”Tuntuu siltä että plaaplaa” ja ne tutkijat usko sitä! ei piru vie. Ja miksi ne alkaa tutkimaan niitä paikkoja missä tapahtuu jotain, jos ne säikähtää noin helposti? Haamutiimi oli tuhat kertaa parempi. No, jos Piiri sitten olisi vähän parempi. Mutta koska se on suomalainen ohjelma, niin ei se varmasti pärjää Haamutiimiä vastaan. Anyway.

  • Totuus sanoo:

    Kyllä petyin ja todella. Heti aluks kun se juontaja tuli siihen niin tuli semmonen olo että ” aha, tähän käytetään aikaa tämmöseen. Ja sitten varmaan myös käytetään aikaa kummituksien tekoon ohjelmaan ” Ensinnäki, kokoaika kun ne halus jotain kontaktia, ne sain jonkuu koputuksen. Ja muutenkin kokoaika ne näki jotain lentäviä valkosia palloja. Ja sitten kun se yks kuvas sitä ovea… Niin just sillä hetkellä(kin) jotain tapahtui juuri siinä ovella. Oliko se nyt se joku Karl joka oli kauhean peloissaan kokoaika, mutta sitten kun kuvasi tuota ovea, niin ihan rauhalliesti puhumatta mitään… Ja kaiken lisäksi silloin se ” kummitus ” meni siintä? Kuulostaa aika feikiltä. Muutenkin se koputus homman voi tehdä kuka vain. TAPS tiimi oli paljon parempi joka tieteellisesti teki hommat. Ja vaikka TAPS olisikin nähnyt jonkun kummituksen tai jonkuu vastaavan, he olisivat heti yrittäneet keksiä luonnollisen selityksen. Joka kertoo että he ovat ammattilaisia. Ei oikeen ollut tässä ohjelmassa mitään teknisiä laitteitakaan. Siis huhhuh mitä toimintaa. kuten eveimmonen sanoi ei edes skeptisyyttä. Jos joku valkonen piste lentää siintä niin heti se on kummitus… niinkö? Ei yhtään ammattimaista toimintaa, huonoin tämän tapainen ohjelma jonka olen nähnyt. Toivottavasti TAPSia tulisi lisää nimittäin tätä ohjelmaa en enää katso!

  • Kerttu sanoo:

    Olihan se parapsykologi siinä lopussa kriittinen, sanoi, että koputukset tuli lämminvesivaraajan napsunnasta. Pöllöö, että niil oli vaan kamera laitteistona, eivät ainakaan kertoneet mistään muista havaintolaitteista. Se pöydänheilumisjuttu kyllä vaikutti ihan tiedostamattomien mikroliikkeiden vaikutukselta ja se kallistu vaan yhteen suuntaan. Huokaus! Tiedän, 100 % varmasti, että selittämätöntä kummittelua on ja merkit ovat usein selkeemmät kuin tuossa ohjelman ekassa jaksossa. Ja mix ne on vaan vuorokauden jossain hökkelissä? Kummittelu ei esiinny tilaustyönä. Olen pettynyt. Aion silti katsoa vielä seuraavankin jakson.

  • TeppoTerhakka sanoo:

    Kyllä meedio kusi koko homman. Ja minkä henkiavustaja-Samin kanssa se keskustelikaan!? Puhdasta huuhaata ainakin tuo ensimmäinen episodi. Sääli sinänsä, sillä odotin sarjalta enemmän.

  • Lizard sanoo:

    Todella onneton sarja.

    Itsekkin kuitenkin uskon kummituksiin ja paranormaaleihin ilmiöihin, mutta tämä sarja nyt on aivan avuton.

  • tuputhy sanoo:

    Olin reissussa. Riivatut talot tuli eilen, ja nyt (7.9 -08) yritin netistä katsoa, niin ei näy! Näkyykö teille muille?

  • Tzundax sanoo:

    täytyy sanoa että oli aika täyttä shaipaa..

  • Jugger sanoo:

    Ei ollu kyllä yhtään uskottava. Pari vuotta sitten tuli joku sarja nimeltä shokkihoitoa niin se oli oikeasti aika jännittävä. Subbarilta se tais myös tulla.

  • jiro sanoo:

    aion ehkä ilmoittautua piiriin.:)

  • juuj7s sanoo:

    että tiedoksi jos ette muistaneet/pystyneet katsoa:
    http://www.sub.fi/netti-tv/index.shtml/ohjelmat/riivatut_talot?143062

  • Speedie sanoo:

    Olipa aika köykänen jakso. Mutta mielenkiinnolla katson seuraavan jakson

  • Zodium sanoo:

    Katsoin tuon ensimmäisen jakson eilen netistä ja totesinpa minäkin, että aikamoista huuhaatahan tuo oli. Ajattelin Silti katsoa seuraavan jakson.
    Ne koputuksethan oisi voinut tehdä kuka tahansa! Sama pöydän kanssa.
    Kamera kuvasi vain pöydän jalkaa, joka kallistui 😀 Lyön vetoa, että joku pöydän ympärillä seisoneista ihmisistä törkkäisi varovasti pöytää kallistaakseen sitä.
    Ja sitten.. useimmat äänet ovat ihan normaalisti selitettävissä vanhoissa taloissa ja kyllä uusissakin taloissa ”naksahtelee” yms. Äänet tulevat mm. talon lämpöjärjestelmästä, sähkölaitteista jne.
    Leijuvat pallurat olivat kyllä jänniä o_O Tosin kyllähän tuollainen olisi helppo muokata videoon.
    Veikkaan, että tulevissa jaksoissa jatkuu sama linja. Nimittäin, että epäselvä ”kummittelu” jatkuu, koska jos videolle saataisiin kaapattua kummitus, uskottavuus todennäköisesti katoaisi. Olen nähnyt uskottavampiakin videoita kummittelusta.

  • Moljo sanoo:

    Tämä sarja on pelkkää P***aa

  • Zippi sanoo:

    You Tubesta katsoin aiemmin jaksoja. Siellä oli kans pätkä missä paljastuu miten feikki Acora oikeasti on. Suorastaan sietämätön koko äijä…

  • Dissu sanoo:

    Derekc Akorah on ihana, kun se ottaa yhteyksiä ja kun se saa niitä kohtauksia!<3

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto