ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Riivatut Talot (Most Haunted) -Meedio Derek Acorah jäi kiinni huijauksesta

Riivatut Talot (Most Haunted) sarjan meedio Derek Acorah jäi kiinni huijauksesta, kun ohjelman parapsykologi Ciaran O´Keeffe epäili Acorahin selvittävän talojen historiaa etukäteen.

Ciaran syötti Derek:lle itse keksimänsä historialliset nimet Kreed Kafer (anagrammi sanoista Derek Faker) ja Rik Eedles (Derek Lies), jotka eräs avustaja mainitsisi Acorahille ennen kuvausten alkamista. Acorah käytti nimiä henkioppaltaan Samilta saatavissa tiedoissa.

Acorah on verrannut hyllyttämisensä jälkeen ohjelmaa Scoopy Doo piirrossarjaan.
Celebs on Sunday -lehden haastattelussa Derek on sanonut olevansa järkyttynyt ohjelman nykytilasta.

– ”Ollessani ohjelmassa minua ei pyydetty tekemään mitään. Kaikki oli aitoa.

Näin ”riivattu” Derek jää kiinni:

Tykkäys ja jakotoiminnot:

41 kommenttia aiheeseen: Riivatut Talot (Most Haunted) -Meedio Derek Acorah jäi kiinni huijauksesta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Thebel sanoo:

    Nyt se jäi siis kiinni, mutta eikös kuitenkin yksi ohjelman tiimistä jo sanonut ohjelman olevan feikki. Se meediokin on aivan naurettava. Jopa Piiri oli parempi 😀

  • Phazon sanoo:

    Ei ole tosta sanomisesta että ohjelma on feikki tietoa mutta Ciaran bustas kyllä hyvin tuon Derekin. Saas nähdä bustaako se David Wellsin (se toinen meedio), vaikuttaa vähän luotettavammalta tuo David. Tiedä sitten koskaan näistä ”meedioista”.

    Most Haunted Live showssa on kuulemma tapahtunu ainakin feikkaamista havaittavasti, löytyy ilmeisesti youtubesta?. 😀

  • TheMagician sanoo:

    Leviticus 20:27 ”A man or a woman who acts as a medium or fortune-teller shall be put to death by stoning; they have no one but themselves to blame for their death.”

  • kabanossi sanoo:

    kusetusta kaikki, ymmärtäkää nyt vaan, hyvät ihmiset!
    onko täällä ketään, joka pitää/piti tätä ohjelmaa totena? näin itse ehkä kerran
    puolet jakosta..

  • Jonizz sanoo:

    no joo…eipä videossa paljoon nähty ja ei ole lähdettä..

    Olisi kyllä ollut hieno/hienompaa kun olisi kuvattu koko bustaus,siitä kun ciara kertoi nimestä ja tohon videoon asti ja jotain puhumista siitä kun derek:ille tuli bsuted.

  • Mechatherion sanoo:

    Eipä tuo nyt mikään suuri järkytys ollut, tietohan on ollut kauan kuitenkin jo wikipediassakin, siltikin olen joka osan katsonut. Kyseessähän on kuitenkin televisosarja ja olisiko oikeasti jatkunut noin kauan sarjan teko jos siinä ei tapahtuisi mitään? Tiedosta huolimatta olen nauttinut jokaisesta osasta, tietäen ettei aina ihan totuudessa pysytäkään. Sitä kutsutaan viihteeksi. Toivotaan että jatkavat sarjan kuvaamista edelleenkin, eihän sitä ikinä tiedä mitä tapahtuu kun kamerat käyvät…

  • Jos tietäisin totuuden ! sanoo:

    Aika surkean säälittävä sarja oli tämä.. En hetkeäkään uskonut noitten juttujen aitouteen.Lopulta totuus sitten paljastui.

  • Korn sanoo:

    Juu tuosta on ollut aikasemminkin puhetta että melko näyteltyä menoa on. Jossain istunnoissa joku on itse potkaissut pöytää yms.

  • Haukka sanoo:

    Hyvin monesti olen tätä ohjelmaa muiden kanssa katsoessani huomauttanutkin, että iso osa meedion työtä on selvittää kummittelevien paikkojen historiaa etukäteen.

    Kuka muka luuli, ettei meedio(t) pystyisi hankkimaan tarvittavia taustatietoja maailman kuuluisimmista kummitustaloista? Tarvitaan vain tieto seuraavasta tutkittavasta kummitustalosta ja pikku reissu kirjastoon taikka pikainen tutkimus internetissä.

  • A-E sanoo:

    Busted!

  • icycold sanoo:

    En muutenkaan noihin meedioihin usko. TAPS on hyvä siinä mielessä, ettei ne löpise vaan ne tekee! 🙂

  • Juuh... sanoo:

    Tuliko muka yllätksenä?

  • iinÅmo` sanoo:

    Phhaaaha katon tän joka kerta ja tiiän et se on feikki mutku se on vaa niin kiinnostava ja en tiiä mitää muuta mitä seurais 😀

  • Juha sanoo:

    mun mielestä toi jakso tuli aikoja sitten jos en ihan väärässä oo niin miks se on edelleenkin ollut niissä mukana…..

  • iinAmo sanoo:

    Minusta tolle ihmeen Derekille pitäis antaa potkut tai sille kuka noi huijaukset on saanu noin helposti ratkastaviks… Toi on kyl ihan hyvä ohjelma vaikka tiiän et kaikki on täyttä P*SKAA!

  • Karvalakki sanoo:

    No viimeinkin! Hyvää komediaahan nuo Derekin henkiperseilyt on olleet, mutta hyvä kun tuli loppu tuolle pelleilylle. Ite katon riivatut talot vaan sen takia kun se on niin huvittavaa kuraa, joskin viimeisimmät jaksot on alkaneet olemaan pelkästään tuskallisia edes vilkaista.

  • iinAmo sanoo:

    ^ Karvalakki, samaa mieltä!

  • Harhar sanoo:

    Hei,
    Älkää olko noin negatiivisia, eikö täältä löydy yhtään Wincapita henkeä. Nythän sitä vasta kannattaa uskoa kun moni muu ei usko!

  • Kerttu sanoo:

    Tämähän oli tiedossa jo syksyllä. Piiri-sarjan meediota pidän aitona.

  • CONFRONTATION! sanoo:

    Yleisessä tiedossahan on ollut jo kauan, että Most Haunted on feikki, mutta silti katsojia riittää ja sarjahan porskuttaa sisarsarjojen voimin täysillä eteenpäin. Derek Acorahilla luojan kiitos on heitetty vesilintua jo ajat sitten(viimeksi hänet nähtiin tuotantokaudella 6), mikä on täysin positiivista.

    Seuraan Most Hauntedia uskollisesti, ihan vaikkakin vain sen takia, että pidän ohjelmasta, sen katselusta on tullut tapa ja kaikenlisäksi en voi sietää suomalaista Piiriä, syystä tai toisesta.

    Nykyään tosin repeilen lähes aina kun Acorah avaa suunsa, koska sieltä tulevat aina valttikortti ”saatanallisista menoista” ja hyvin usein myös ”leikkivistä lapsista”. Huvittavimpia ovat hetket, joina David Wells, jota pidän luotettavana (kuka vain olisi Derekiin nähden luotettava) ei aisti talossa minkäänlaisia saatanallisia menoja.

    Kuvausryhmän tavat etsiä kummituksia ja koittaa havaita niitä ovat kuitenkin suurimmaksi osaksi viallisia tai puutteellisia, he kun käyttävät hyvin tunnettuja metodeja kerran toisensa jälkeen jotenkin sinne päin. Tietenkään niin ei saada tuloksia ja niinpä täytyy tehdä itse asioita, ihan vain katsojien takia. Näin arvelen asian toimivan. Kyse taitaa siis olla lähinnä kusen kihahtamisesta hattuun.

    Kaikenkaikkiaan Most Haunted on viihdyttävä sarja eikä loppujen lopuksi sen enempää feikki kuin muutkaan ns. realitysarjat.

  • Ogeli sanoo:

    Piirissä oli oikeasti joskus ihan sellaista uskottavaakin asiaa, kun taas tässä sarjassa on ollut niin paljon näyttelemistä ja feikkausta, että oikein puistattaa 😀

    En kyllä muutenkaan menisi takuuseen noista ulkomaalaisista tv-sarjoista, hyvin usein ne on käsikirjoitettu ym.

  • Naali sanoo:

    EIkö tästä ole aikoja sitten ollut puhetta täällä että Ciaran paljasti Derekin huijanneen? Täältä kun asiasta mielestäni luin kuukausia sitten.
    No, kumminkin, ei kai nyt kellekkään asia tullut yllätyksenä? Ihmettelen jos kukaan pitää ohjelmaa aitona varsinkin kun se Yvette ja Karl paljastuivat jonkin noidan ja tallirengin uudelleen syntymiksi (mua oikein nolotti sarjan tekijöiden puolesta toi ”käänne”). Ja onhan youtubessa monia videoita missä näytetään sarjan olevan feikkiä, paras lieni se missä henki mukamas heiluttaa pöytää mutta näkee aika selvästi pyödän liinan ansiosta että Yvette on se joka sitä heiluttaa ja yllättäen heilutus taukoaa kun Yvette nousee seisomaan XD

    Itse seuraan sarjaa vain lähinnä kummitusjuttujen takia. Tuovathan ne tunnelmaa kun illalla niitä kattoo ja Derekin avuttomia henki possessioita on niin huvittava katsella. Mutta viimeiset kolme jaksoa on ollut aika rasittava seurata. Viimeisen jakson aikana teki jo ensimmäisten 15 minsan aikana kääntää kanavaa toisaalle. Sarjassa saisi jotain muutakin tapahtua kuin ainaisia koputuksia ja Orbs havaintoja…..

  • MazQQu sanoo:

    R.I.P. Lauantai-illan viihde 🙁 ite naurettii mutsin kanssa maha kipeenä tota.Se oli kyl tiedoss et jätkä on täys pelle ja valehtelija 🙂

  • MazQQu sanoo:

    Ainiin tolla naisella on paljon rahnaa…sil on 3 Aston Martinia ja maastureita :T

  • nanami sanoo:

    iha huono. feikkii

  • Takashi sanoo:

    HAH! Enpä oo koskaan oikein dikannu tota Derekiä 😀 Ärsyttävä äijä.

  • Totuus sanoo:

    No olipa taas yllätys… Ensimmäisestä jaksosta alkaen oon pitäny feikkinä ja sitähän se onn

  • Dee sanoo:

    Olen katsonu tätä ohjelmaa ihan vain omaksi huvitukseksi, ikin en oo uskonu mitään. Aina olen naureskellu Derekille kun se on muka joutunu riivattuksi tai jtn.. Onpahan ollu kavereittenki kanssa puheenaihe kun on naureskeltu tosiaan tälle. 😀

    Harvoinpa telkkarista mitään kunnollisia ohjelmia aiheeseen liittyen tulee.. kirjoista saa enemmän irti. 😀

  • space_ace sanoo:

    En nyt ihan ymmärtäny et mistä Derek nyt jäi kiinni?
    Onhan toi koko ohjelma kyllä feikki ja aika harva nyt tollaseen uskoo.
    Vai uskooko joku?

  • hobitti sanoo:

    No oli jo aikakin! Näkihän sen jo kaukaa, että ohjelma on b- luokan viikonloppukomediaa 8’D miettikäähän niitä kummituksia, jotka lentelee siellä joka jaksossa yöperhosten mutaatioina.

  • snni- sanoo:

    Hahaa:DD Riivatut talot on jo muutenkin niin feikkiä, sai lisää feikkisuosiota että se paljastu huijariks:D Ahahaaahaha

  • kyl sanoo:

    Tuo meedio on aina tiedetty huijariksi. Niin yliampuvaa ettei mitään rajaa…

  • Afandrol sanoo:

    Nauroin kyllä makeasti, kun näin tuon jakson. Kuten moni on jo sanonut, pidän sarjaa täysin filmattuna ja huijattuna, sillä ns. ”henkimaailman” otuksiahan ei tietääkseni ole? Ja tuo Henkiolento Sam on kyllä naurettavin tuon Derekin jälkeen.

  • Jejj sanoo:

    No feikki kuitenkin : D

  • goottityttö 95 sanoo:

    MISTÄ se siis oikein jäi kiinni? Se vain sanoi monta kertaa Kreed Kafer?

  • kape sanoo:

    haha.

  • just mee^^^^ sanoo:

    mä oonki aina ajatellu et se ohjelma on täys ***** feikki.

  • cavalier sanoo:

    irrotatte miehen asiayhteydestä. ei mitään busted, hän on osoittanut olevansa ammattilainen ja tämä kyseinen klippi ei itseasiassa todista häntä edes huijariksi. lapset lapset ette te voi nukkua rauhassa vieläkään vaikka olette nähneet tämän…

  • joojoo sanoo:

    PIIRI Niin naurettava suomalaisten koitos jostain voi huoh eikö siitäkään parempaa saatu 😛 ja niin typerä ja tylsä

  • cornfield creature sanoo:

    Näin yhden editoimattoman raakavedoksen eräästä jaksosta. Varmaan moni muukin on nähnyt sen, jossa Yvette alkaa nauramaan kun Derek sanoo ”riivauksen” alaisena ”Mary loves Dick, Mary loves Dick”. Sitten muutkin repee ja Yvette toistaa nauraen ”Mary loves Dick! That was best so far” tai jotain vastaavaa. Ja onhan noita nähty kun jännittävässä tilanteessa Yvette potkaisee kaapin tms reunaan ja sitten kaikki ”säikähtää”. Muistatteko erään jakson, jossa se kalju hemmo huusi kapeaan käytävään ”HELLO!” ja möreä ääni vastasi siihen ”HELLO!”. Aivan selvä Derekin ääni ja kuitenkaan siihen ei sen kummemmin sitten reagoitu. Outoa, jos tulee näin selkeä ns. todiste. Ja noi orbsit… johan TAPS:kin todisti, että ne ”valopallot” eivät ole mitään henkimaailman juttuja vaan infrapunakameran aikaansaamia heijastuksia. Most Haunted on vain viihteellinen ”tosi-tv -ohjelma”. Älkää nyt oikeasti olko niin hölmöjä että uskotte noihin temppuihin.

  • I THINK ROB SHOULD B AT THE TOP OF THE LIST HES WAY WAY HOTTER THAN ALL THE OTHER GUYS I THOUGHT ROB WAS KUTE BEFORE I NEW HE WAS GO B ON TWILIGHT IVE SEEN ALMOST ALL HIS MOVIES HES LIKE HAVE BEEN WAY HOTTER THAN ANY OTHER GUY FOR THE LONGEST

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto