ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Yksi sieppaustapaus

Monet tiedemiehet ja tutkijat väittävät, että kaikki abductiotapaukset ovat selitettävissä unihalvauksella, jossa ihminen on juuri herännyt ja saattaa kokea hallusinaatioita. Monet abductiotapaukset ovat kuitenkin sattuneet henkilöiden ollessa täysin hereillä, mm. metsästämässä, ajamassa autoa jne.

Tässä taas yksi sieppaustapaus, jossa henkilö on ollut hereillä:

http://www.youtube.com/watch?v=2GjXpBbi99s

Tykkäys ja jakotoiminnot:

19 kommenttia aiheeseen: Yksi sieppaustapaus

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • whooh… onko tää pätkä joltain 80-luvulta? Hieno poiminta.

  • Wespa sanoo:

    Aika vanha pätkä on kyseessä, mutta en usko, että 80-luvulta olisi. 90-luvulta taitaa olla ja osa yhdestä dokumentista.

  • Kerttu sanoo:

    Ihan oikein, että äijä siepattiin kun meni ampuilemaan viattomia tipuja. Aika jännä, että ite hiffas ottaa yhteyttä ufotutkijaan, luulis että tuohon aikaan tuollaisella seudulla ei haluaisi leimautua hörhöksi. Mitä jos sillä olikin lievä aivohalvauskohtaus ja muistilokeroissa oma syntymähetki sai ärsykkeitä: Valo (kun tulee kohdusta valoisaan maailmaan), olento tutkii (kätilö, lääkäri). Kaikki on syntyessä uutta ja outoa (niinku ufo), näkökyky ei ole parhaimmillaan, joten ihmiset saattavat näyttää isopäisiltä etc. No, itse kyllä haluan uskoa, että äijä siepattiin 1)Maan ulkopuolisen 2)maapallon sisäisen 3)tulevaisuuden sivilisaation edustajien toimesta.

  • korvapuikko sanoo:

    itse uskon ufoihin mutta en usko kyllä näihin sieppaus tapauksiin meinaan kyllä ufot sais ihan tarpeeksi tietoja ihmisestä lajina kun sieppaisi yhdenkin vain…

  • Wespa sanoo:

    Niin mutta jos ne kerää jotain näytteitä (munasoluja, spermaa yms.) mitä ne voi sitten käyttää omiin tarkoituksiinsa.

  • Haukka sanoo:

    ”Niin mutta jos ne kerää jotain näytteitä (munasoluja, spermaa yms.) mitä ne voi sitten käyttää omiin tarkoituksiinsa.”

    Mitähän kyseiset tarkoitukset voisivat sitten olla?

  • Wespa sanoo:

    Uuden rodun tekeminen esim. siittämällä spermaa avaruusolentoihin tai risteyttämällä DNA:ta. Avaruusolento-ihmis -hybrideistä on paljon juttua monien sieppaustapauksien yhteydessä…

    Tarkoituksena on joidenkim tietojen mukaan se, että avaruusolennot saisivat ihmisten vahvan fysiikan, sekä osan tunteista, joita heillä ei ole…

  • Wespa sanoo:

    Sitten on jopa näitä tapauksia, joissa nainen on tullut raskaaksi, vaikka ei ole tietoisesti ollut yhdynnässä ja lääkärissä on todettu, että hän on raskaana, mutta kuitenkin vähän ajan päästä ei ole lasta enää ollutkaan ja hypnoosissa on selvinnyt, että lapsi on otettu pois avaruusolentojen taholta, sillä on ollut kyseessä ns. risteytyslapsi…

  • shakaali sanoo:

    ”Avaruusolento-ihmis -hybrideistä on paljon juttua monien sieppaustapauksien yhteydessä…”

    Minusta tuo on huuhaata. Ei kahta lajia niin vaan risteytetä. Ja jos he ovat jostain toisesta tähdestä, niin ero ihmisen ja humanoidin välillä on varmasti isompi kun ihmisen ja kilpikonnan. Siksi onkin outoa kun ne kuvataan niin meidän näköisiksi.

    Nyt joku voi taas vedota kehittyneeseen tekniikkaan, mutta…

  • Silver Enola Gay sanoo:

    En muista, oliko tätä ohjelmaa edes Suomessa sen ajan kun sitä vielä näytettiin (70-luvulta asti), mutta katsoin joskus episodeja. Tulee paljon järkäleitä ulostettua tästä ohjelmasta.

  • Haukka sanoo:

    Hybridit ovat jo ajatuksina melko kummallisia. Ensinnäkin, meillä on 99,9% samat geenit simpanssien kanssa ja ihminen ei voi enää risteytyä niiden kanssa. Sitten tulee avaruusolento toiselta planeetalta joka makaa (tai raiskaa) ihmisen ja tämän seurauksena on raskaus?

    Toiseksi, jos avaruusolennot kaipaavat ihmisen ”vahvaa” fysiikkaa, niin mikseivät he muokkaa omia geenejään miten haluavat? Ihminenkin on onnistunut tekemään monia siirtogeenisä eläimiä. Avaruusolennot todennäköisesti osaisivat suunnitella oikean lopputuloksen tietämyksensä avulla ja ihmistä tai mitään muutakaan eläintä ei tarvittaisi ollenkaan.

    ”Sitten on jopa näitä tapauksia, joissa nainen on tullut raskaaksi, vaikka ei ole tietoisesti ollut yhdynnässä ja lääkärissä on todettu, että hän on raskaana, mutta kuitenkin vähän ajan päästä ei ole lasta enää ollutkaan ja hypnoosissa on selvinnyt, että lapsi on otettu pois avaruusolentojen taholta, sillä on ollut kyseessä ns. risteytyslapsi…”

    1.) Testit eivät ole koskaan 100% varmoja.
    2.) Noin 80% raskauksista päättyy keskenmenoon luonnollisista syistä.
    3.) Monenlaisissa terapioissa ja etenkin hypnoosissa potilaalle syntyy usein valemuistoja. Hypnoosissa ihminen on helposti johdateltavissa ja keksii usein asioita miellyttääkseen kysymysten kysyjää, joka hyvin usein johdattelee potilastaan tiettyyn suuntaan.

    Seuraavassa linkissä on Tiede-lehdessä ilmestynyt artikkeli ”Kipeä muisto voi olla valemuisto”, se kannattaa lukea läpi. 😉

    http://www.tiede.fi/arkisto/artikkeli.php?id=914&vl=2008

  • hm sanoo:

    Paitsi jos avaruusolennot ovat ihmisiä maapallolta, tulevaisuudesta niin kuin eräs salaliittoteoria väittää.

  • shakaali sanoo:

    hm kirjoitti: ”Paitsi jos avaruusolennot ovat ihmisiä maapallolta, tulevaisuudesta niin kuin eräs salaliittoteoria väittää.”

    juuri tuossa haukka kirjoitti aikaisemmin: ”jos avaruusolennot kaipaavat ihmisen “vahvaa” fysiikkaa, niin mikseivät he muokkaa omia geenejään miten haluavat?”. itse tosin arvelen, että tulevaisuudessa ihminen käyttää ruumiinsa parantamiseksi keinotekoisia osia.

  • ruby sanoo:

    Vai jotkut uskovat, että kaikki abductiotapaukset ovat seurausta unihalvauksesta? Itse koen unihalvauksen n. kerran tai pari viikossa enkä koskaan erehtyisi luulemaan että minut on siepattu, vaikka hallusinaatiot voivatkin olla aika pelottavia.

  • Bam sanoo:

    ^ Minäkin olen kokenut unihalvauksen kerran (enkä toista kertaa hitto vieköön odota ! ) ja näitähän hallusinaatioita on monenlaisia. Yksi näkee yhtä ja toinen toista ja sitten jotkut taas voivat sattumalta nähdä / kokea samankaltaisia asioita. Itse en itse asiassa edes nähnyt mitään, se oli vain kokemus ja tunne.

    En sitten ole asiaa niin paljon tutkinut, tietääkseni kuinka selkeitä nämä unihalvauksen yhteydessä olevat mahdolliset hallusinaatiot voivat olla, koska kuitenkin joitakin adbuctio tapauksia on kuvailtu melko hyvin.

  • Kanki sanoo:

    Leonard Nimoy äänenä tekee tästä pätkästä katsottavan \,,/

  • kärmes sanoo:

    sääliks käy totaki ukkoa!

  • me myself and alien sanoo:

    Sillai että jos me mentäs jollekki planeetalle, ei ainakaa itellä tulis mielee lähtä risteyttää omaa rotua sen kans. Puhutaa varmaa kuitenkin alemmasta rodusta. ei mekää apinan yritetä moniutua.

  • no body sanoo:

    “jos avaruusolennot kaipaavat ihmisen “vahvaa” fysiikkaa, niin mikseivät he muokkaa omia geenejään miten haluavat

    voi olla että juuri hyvin pitkään harjoitettu oman lajin geenimanipulointi voi johtaa siihen että jossain vaiheessa ” olentoluokan” oma geenipankki muuttuu köyhäksi monotonisen ”täydellisen” geenin syöttämisestä ,jolloin luontoäidin terve perimä tuhoutuu ( kuten vaikka joillakin loppuunsa jalostetuilla olennoilla) ja laji päätyy evoluution umpikujaan köyhtyneen perimänsä ansiosta jolloin säilyttääkseen oman lajinsa on hankittava tuoretta perimää.
    teoria tämäkin..
    Geeneillä ei ole leikkimistä..
    aikuisten oikeesti. ( sano ei GMO:lle :)*

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto