FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Uusi UFO-dokkari ”Secret Access: UFOs on the Record”

Secret Access – UFOs on the Record

http://www.youtube.com/watch?v=1QRqL09raIQ

Tykkäys ja jakotoiminnot:

9 kommenttia aiheeseen: Uusi UFO-dokkari ”Secret Access: UFOs on the Record”

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Jugi sanoo:

  Erittäin mielenkiintoinen dokkari. Olen ollut aina sillä kannalla, että ufoja on sillä kyllä todisteita on. Mitä mieltä wespa on muuten tosta maailmanlopusta. Vastikään löydetty maya piirros tutkijoiden mukaan merkkaa sitä, että maailmanloppu ei tulisikaan vuoden lopussa? Haluaako löytäjät, että ihmiset eivät tietäisi lopusta vai onko löydöksellä todellakin jotain perää? No aika näyttää

 • Mene sanoo:

  Jugi missään ei lue, että maailman loppu olisi tulossa, jos se kalenteri loppuu tulkitaanko että se on maailman loppu?

 • Jugi sanoo:

  Niinhän ne jotkut tutkijat väittävät, että ”loppu” olisi lähellä. Maya kalenteri ei ennusta loppua vaan uutta aikaa, koska sehän lukee mayojen teksteissä, että elämme nyt tiettyä baktunia ja seuraavaan siirrymme vuoden lopussa. Kysyisin vain wespan mielipidettä asiaan. Itse en usko loppuun, mutta jollakin tavalla uuteen aikaan.

 • jeppe sanoo:

  Tuo maailmanloppu on median keksintö. Media on skandaalikoneisto, joten yhden aikakauden loppu kalenterissa ei paljoa rahavirtoja kiihdyttäisi, maailmanlopun julistus kylläkin. Nyt kun sitä maailmanloppua ei tulekkaan, niin päästään kirjoittamaan uudet kohut siitä ettei Maya-kalenteri pitänytkään paikkaansa, ja taas tulee rahaa.

 • Jugi sanoo:

  Ei ole tuo maya kalenteri ainoa lähde. Käyppäs lukemassa yhden lakia niin ehkä ymmärrät.

 • Vergilius sanoo:

  ”Niinhän ne jotkut tutkijat väittävät, että “loppu” olisi lähellä”

  Itse en ole koskaan törmänny sellaisen tutkimuksen uutisointiin, jossa tutkijat väittävät että heidän tutkimustensa ja tulkintansa mukaan mayojen kalenterin loppu viittaisi maailmanloppuun. Voisitko kertoa tästä lisää?

  ”Mayojen ainoa tunnettu viittaus maailmanloppuun löytyy Dresdenin koodeksina tunnetusta käsikirjoituksesta. Se mainitsee myös ajankohdan ”5Eb”, jolloin vedenpaisumus tuhoaisi maailman. Tutkijoilla ei kuitenkaan ole käsitystä, mihin ajankohtaan tällä viitataan.”

  -Zick, Michael: Handbuch für Wahrsager. bild der wissenschaft, 2009, nro 10, s. 72-77.

  Sandra Noble, Foundation for the Advancement of Mesoamerican Studies laitoksen vastaava johtaja sanoo mayojen kalenterin syklin lopusta näin: ”For the ancient Maya, it was a huge celebration to make it to the end of a whole cycle. To render Dec. 21, 2012, as a doomsday or moment of cosmic shifting, it is a complete fabrication and a chance for a lot of people to cash in”.

  Susan Milbrath, joka toimii astroarkeologina ja kuraattorina Floridan luonnontieehistoriallisessa museossa mainitsee vielä, että: ”We have no record or knowledge that they would think the world would come to an end at that point”.

  -MacDonald, G. Jeffrey: Does Maya calendar predict 2012 apocalypse? USA Today. 27.3.2007.

 • Tommy Laine. sanoo:

  Eikös se maya kalenterin loppuminen tarkoittanut jotenkin niin että silloin tänne tulisi avaruusolennot ja ilmoittaisivat meille olemassa olonsa…?Että niinkuin se tarkoittaisi sitä?Sitähän väitetään että mayat olisi ollut itse avaruusolioita ja ne palaisivat maapallolle 21.12 2012.Mutta että tämmöistä tänään.

 • Jugi sanoo:

  Maailmanloppuun en usko, mutta uuteen aikaan kyllä. Olen varma siitä.

 • Vergilius sanoo:

  Arvon Tommy Laine, maya-intiaaneja ja on edelleen maailmassa noin 6 miljoonaa, eivätkä he ainakaan omasta mielestäni avaruusolioilta näytä. Vai olikos vain osa heidän kansastaan ulkoavaruudesta? Valtaosa heistä elää tällä hetkellä Guatemalassa, Meksikossa ja Belizessa. Eräs kuuluisa maya on esim. Rigoberta Mench’u Tum, ihmisoikeusaktivisti, joka mm. voitti Nobelin rauhanpalkinnon vuonna 1992.

  Itse en kykene ymmärtämään, mistä moinen harha on tullut, että maya-intiaanien kansa ja kulttuuri ovat hävinneet planeetaltamme. Siis kerrassaan käsittämätöntä on joidenkin ihmisten yleissivistystaso. Tai pikemminkin sen puute. Vai eikö vaan kiinnosta ottaa selvää asioista? Lue enemmän, luulet vähemmän.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *