FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Taltioituiko videolle enkeli?

Enkelikö? - Kuva valvontakameran videolta

Indonesiassa kuvatulla valvontakameran videolla tapahtuu kummia.

Näyttää kuin valvontakameran kuvaamalle alueelle ilmestyisi siivekäs, valoa hohtava hahmo, joka hetken näyttäydyttyään lentää takaisin yläilmoihin. Olento muistuttaa paljon myyteistä tuttua enkelihahmoa.

Oudon hahmon lisäksi videolla näkyy myös miten ihmiset rientävät paikalle ihmettelemään ilmestystä sen poistuttua.

Videossa näkyvää ilmiötä ei ole tiettävästi vielä pystytty selittämään normaalein keinoin ja kyseessä saattaa olla aidosti paranormaali tapaus.

Katso video alta.

Olisiko kyseessä enkeli, kummitus tai kenties jokin muu olento? Mitä mieltä sinä olet?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

38 kommenttia aiheeseen: Taltioituiko videolle enkeli?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Wespa sanoo:

  Hidastetussa videossa tuo liike ja paikalle ilmesyminen vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta. 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Muistan nähneeni tuon videon jossain aikaisemmin.

 • Hullunen sanoo:

  no nyt. vaikka tälle joskus joku järkevä selitys joskus löytyiskin niin aika jännä ilmiö 😮

 • Katjuska sanoo:

  Ihana enkeli. 🙂

 • Wespa sanoo:

  Joo Ogeli tuo video on joskus 2011-vuonna ilmeisesti kuvattu.

 • Pekkistooo sanoo:

  Wespa on paras ja pekkis stadissa :DDd

 • jatu sanoo:

  Hieno video. Mihin aikaan video on mahdettu kuvata? Yölläkö? Siihen saapuu porukka ihmettelemään, onko yhdellä taskulamppu kädessä? Eikö tuo tapahdu jossain kauppassa tmv paikassa?

 • jatu sanoo:

  Pari kolme kertaa videon katsonut, epäilempä taas kerran heikki huijjauksen videota? Valoilmiö on uskottavan tuntuinen, mutta kun valo laskeutuu alas, vsemmalla puolella olevat varjot puusta, tolpasta ja kasvista ei muutu millään tavalla, kuitenkin valo on niin voimakas, että varjojen pitäisi voimakkaasti muuttaa suuntaa?

 • Alien sanoo:

  Tuo voi olla enkeli, valoilmiö tai tuon paikan omistaja haluaa kuuluisuutta tekemällä feikin enkeli videon.

 • Tylsä sanoo:

  Yöperhonen.

 • lownrgy sanoo:

  joku on saanut käsiinsä kaupan valvontakameramateriaalia jossa vartijat juoksee katsomaan ei mitään, ja tehny sit 3D:llä + after effectsillä jälkikäteen tommosen hauskan efektiharjoittelun ts. pilan. ensinnäki jos video olis aito, noi slowmotionin framet ei liikkuis noin smoothisti vaan niissä ois interflacea ja toi motion blur on niin keinotekoisen näköinen ku olla ja voi

 • mtv3 sanoo:

  Tämähän on ihan selvästi AXE mainos.Vai eikö kukaan omista teeveetä missä on pyörinyt jo pitkään kyseinen mainos?

 • Wespa sanoo:

  Smoothius johtuu mm.m millä framenopeudella kamera on kuvannut, sekä muistakin seikoista. Pitäisi selvittää kyseisen kameran framenopeus. Tietääkseni alkuperäinen video on mitä on, mutta vain tähän analyysiin se oli hidastettu.

  Kyllä Axen mainoksissa on enkeleitä, mutta AXE:n mainos tämä ei ole. Ainakaan YouTubesta hakemalla en löytänyt: http://www.youtube.com/results?search_query=axe+advertisements+angels

 • jatu sanoo:

  Katsokaa nyt niitä varjoja, tuo on melko varmaan feikki video. Missä videoalan ammattilaiset ovat?

 • ooo sanoo:

  Tarkemmin tutkittuna ALKUPERÄISESTÄ lähteestä (indonesialainen sivusto) selviää että kyseessä on halpisleffan kuvaukset. toinenkin video löytyy missä nää säntääjät kuvaa itse ja yksi heistä nostaa valkoisen sulan maasta, joo ei oo feikki…

 • Wespa sanoo:

  Mikä on tämä alkuperäinen lähde? Linkkiä.

 • Vivirose sanoo:

  Niin, aina on kuulemma feikkivideo ja aina tietoa alkuperäisistä jutuista, mutta niitä kaivatessa, ei tunnu enää löytyvän.
  Jos valo joka olennosta lähtee on olennon oma aura, niin silloin ei auran valo välttämättä vaikuta varjoihin, vaikka olisi kuinka kirkas tahansa.

 • jatu sanoo:

  Valo kuin valo ja varmasti vaikuttaa varjoihin,

 • Wespa sanoo:

  Valon vaikutus johtuu sen kirkkaudesta, väristä ja etäisyyksistä. Jotkut valot hohtavat enemmän ympäristöön kuin toiset.

 • Eelo sanoo:

  Siinähä Asgardit testas siirtosädettä 😀

 • Silence sanoo:

  Thor huomasi, että avaimet unohtuivat kotiin ja palasi niitä hakemaan =)

 • sacu sanoo:

  Mielestäni kaunis video, ja miksei ilmiö voisi olla aitokin, tosin en usko sen mikään enkeli olleen. Miksei jokin ulkoavaruuden vierailija? Toki todennäköisintä on, että tekaistu juttu, mutta mikään ei ole mahdotonta. Niin paljon tuntematonta tässä universumissa on.

 • jatu sanoo:

  Video on hieno ja uskottava siihen asti, kunnes sen kelaa muutaman kerran läpi.
  Missä tuota videota on tutkittu?

 • Hugo Järnberg sanoo:

  Olen tutkinut näitä asioita jo pidempään, toivottavasti ihmiset vielä heräävät uskomaan http://www.filedump.net/dumped/hugojrnberg1337253308.pdf

 • jatu sanoo:

  Vähän sama asia kuin Piikkiön puhelintolpassa on lukenut jo vuosia ”Jeesus Tulee Pian”
  Pian on niin suhteellinen käsite…

 • juhanin matka sanoo:

  Kyseessä on täysin selvästi juhan af, joka ottaa vain vauhtia matkallaan siriukseen karkeloimaan…duh…

 • tuplawee sanoo:

  muistuttaa jotain japanilaista animesarjaa 😀

  Mut aika vakuuttava video. veikkaan et toi on hankala lavastaa ja muokata jos ottaa huomioon valon ja heijastukset.
  mutta jos se on aito niin mikä se on. Enkeli? Alieni/ufo? Aikamatkustaja? Iso pallosalama? Aave? Digimon/muu animehahmo? Feikki?
  Mutta jännä joka tapauksessa

 • J.F.Byers sanoo:

  En näinä päivinä luottaisi mihinkään videoon niin paljon, että pitäisin sitä evidenssinä. Ainoastaan jos itse kuvaisin sen. Ja jos itse kuvaisin enkelin tms entiteetin videolle, en ikinä julkaisisi sitä missään, koska se menettäisi siinä kaiken todistusarvonsa.

 • ja taas joku skeptikko sanoo:

  ja taas joku skeptikko tulee ja tyrmää tän ku ei haluta uskoo mihinkään………………….

 • Vergilius sanoo:

  Noh, mitkäs asiat tässä videolla sitten viittaa mielestäsi siihen, että tämä on syytä ottaa vakavasti ja todesta? Mikäli et keksi mitään konkreettista, kerro vaikkapas sitten, minkä vuoksi skeptisen yleisön pitäisi edes ”uskoa”, videon aitouteen, kun kerta mainitset, että skeptikko ei halua uskoa. Uskotko itse? Auta sitten noita skeptikkoja ymmärtämään, miksi.

 • moi sanoo:

  vidseo on uskottava kunnes tajuaa että pojat paukuttelee siinä vaan ilotulitetta

 • Patrik sanoo:

  Vergilius: Pitää muistaa, että nykyisessä nettikäyttäytymiskulttuuissa on oma mielipide tärkeämpi kuin fakta. Ja jos joku epäilee, niin sanoo ”No todista sitten, ettei auringon sisällä ole Nalle Puh” (tai tarvittaessa joku muu aihe)

 • DOOMY sanoo:

  Yksisarvinen… ihan selvät hevosen pään liikkeet ja sarvi näkyy myös (kun tarkkaan katsoo)!!

 • langennut engeli sanoo:

  Ottamatta kantaa yksittäisen videon aitouteen se voisi olla …..Athmospheric beast!
  Kuten tunnettua meret (huom aiempi video meri”hirviöstä”) ja ilmakehä (=ihka oma biosfäärimme)kätkevät ihmiselle tuntemattomia elämän ja energian muotoja. Meidän lajimme kun ”keksi” sähkönkin vasta jokunen kymmentä vuotta sittä.

 • Roosa sanoo:

  Eka kommentoin tohon että en usko että tuo on enkeli sillä ne eivät ole ihmisä. Mutta nyt tarkemmin katsoin niin minusta tuo on enkeli sillä sillä on siivet, ja voi elämä, menin sanattomaksi :DD Sillä kerran kun olin jäämässä auton alle tunsin ihan kuin jokin tai joku tolisi työntänyt minut kävelytielle, kun katsoin taakse näin että jokin kirkas valo lähti taivaaseen tosi nopeasti, ikävä kyllä sitä muut eivät nähneet mutta minä näin ja olin varma että se ei ollut mielikuvitusta kun kerran työnsi jalkakäytävällekkin.

 • Roosa sanoo:

  DOOMY olen sittenkin sinun kanssa samaa mieltä sillä kun oiken tarkkaa katsoo niin sillä on kaksi korvaa mutta sarvesta en ole varma, voi olla pelkkä pegasos.

 • anina8 GOSU sanoo:

  Hyi kauhee

 • Faktat pöydässä sanoo:

  Tuo ei itse asiassa ole Indonesiasta, vaan se on peräisin promovideosta, jonka kiinalainen pelifirma on tehnyt mainostaakseen peliä Dragon Totem Girl (Zhu Xian 2). Tämäkin on samalta videolta:

  https://www.youtube.com/watch?v=Mdp2sug9HAo&feature=youtu.be

  Tässä selitys:

  http://www.hoax-slayer.com/teleporting-alien-saves-man-china-video.shtml

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot