FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Skinwalker Ranch – Maailman paranormaalein tila?

Jos et ole vielä tutustunut ihokarvoja nostattavaan Skinwalker Ranchin tapaukseen, olisi sinun syytä nyt mennä joko laittamaan kahvit tulille, tai napata jääkylmä bisse, sillä George Knappin selostus tilan tapahtumista on MUST!

Skinwalker Ranch (tunnetaan myös nimellä Sherman Ranch) on noin kahden neliökilometrin kokoinen tila Utahissa, Ballardin kaupungin kaakkoisosassa. Legendan mukaan tilalla on havaittu UFOja sekä muita olentoja. Paikan nimi tulee Intiaanien ”skin-walker”-legendasta.

Tila tuli tunnetuksi, kun journalisti George Knapp teki sarjan artikkeleita eri sanomalehtiin. Tämän jälkeen Knapp kirjoitti paikasta kirjan yhdessä Colm Kelleherin kanssa. Kirjassa seurataan, kuinka Kansallinen Tiedejärjestö (eng. ”National Institute fo Discovery Science”) tutki ostamaansa tilaa.

Knappin ja Kelleherin mukaan, he näkivät/tutkivat paikan päällä lähes 100 tapausta. Näihin kuuluivat mm. karjan katoaminen/ silpoutuminen, tunnistamattomat kohteet, suuret eläimet keltaisine silmineen (jotka eivät välittäneet luodeista), sekä kohteet jotka säteilivät tuhoisia magneettikenttiä.

Mukana tutkimuksissa oli myös eversti John B Alexander, jonka mukaan NIDS yritti saavuttaa ”kovaa dataa” standardeilla tiedekokeilla. NIDSin tutkimuksia oli kuitenkin hankala saada julkisiin julkaisuihin, sillä esim. karjansilpomiset olivat olleet osa paikan kansantarua jo vuosikymmeninen ajan. NIDSin perustaja, Robert Bigelow, uskoi kuitenkin tilan entistä omistajaa Terry Shermania niin paljon, että ostin paikan juurikin tutkimuksia varten.

Allaolevalla videolla George Knapp kertoo tilasta vuonna 2008:

Tykkäys ja jakotoiminnot:

15 kommenttia aiheeseen: Skinwalker Ranch – Maailman paranormaalein tila?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Hörri sanoo:

  Aika mielenkiintoinen paikka… Muistan joskus kun siitä uutisointiin ensimmäisen kerran. Ensiksi luulin, että silkkaa huijausta tuo on, mutta nyt kun tuota tarkemmin ajattelee niin voi hyvin olla, että siellä on tosiaan UFO piipahtanut.

 • Wespa sanoo:

  Kiitos Mazahitolle mahtavasta artikkelista. Päivitin tuon videon/haastattelun suoraan näkymään artikkeliin. 🙂

 • Mazahito sanoo:

  täänks!

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Hemmetti just äskön näin sellasta, mitä en olis koskaan kuvitellut näkeväni. Ja viel tääl Helsingin Pasilas. Olin n 5 min sit partsil röökil, sitku katoin taivaalle, näin sellasen mustan esineen, hieman pyöree, mutta muodot kuitenki havaittavissa. Siinä oli 3 kolmion muotoista todella himmeetä valoa. Ekana ajattelin että on pari lokkia lens vierekkäin. Mutta tuli nopeesti oikeelta päin, ja sit lähti nopeesti kiihdyttää vasemmalle päin, parvekkeelta katsoen. Ja se vauhti oli kumminki niin tasaista, että lokit ne eivät voineet olla, saati sitten lentokone, joka lentäis niin alhaalla. Näytti että olisi ollut parin sadan metrin korkeudella maasta.

  Ties vaikka nyttenki tuhansia ufoja pyöris Helsingin yllä, jotka tarkkailevat meitä, näyttäytyvät silloin kun haluaa.
  Olen kyllä todella iloinen, että ekaa kertaa näen ufon. Ei haittaa jos joku teistä ei usko. Pääasia että mä uskon 🙂

 • manomano sanoo:

  joo, näin ite kerran myös PASILASSA, sellasen valkosen en tiedä mikä mutta meni sen verran vinottain ettei voinu olla lentokone + en nähny lentokoneen valoja ja kaiken lisäks oli vielä pimeetä etten vieläkää tajua miten valkonen näky SILLÄ TAVALLA pimeessä, mutta joo tää video on tosi mielenkiintonen.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Mano, pilkkaa vain 😉 Jännä että tulet kumminki kommentoimaan paranormaaleihin sivustoihin, jos et usko ees itseesikään. Hyvin sä vedät 😉

 • megaturkuman sanoo:

  mielen kiintoinen paikka

 • Reiska sanoo:

  Mielenkiintoinen paikka. Harmi vaan, että kukaan ei tiedä missä se on.

  Kuvittelisi Ballardin kaupungin kaakkoisosan olevan sen kokoinen alue (566 asukasta), että kyseisen tilan sieltä halutessaan löytää – varsinkin kun kuva sen portista on netissä kaikkien saatavilla – mutta kukaan ei ole siinä onnistunut.

 • pekka routalempi sanoo:

  on se niin jännä

 • euro eekeri sanoo:

  ois kiva käydä

 • Thatgirl. sanoo:

  Video ei näy..:(

 • Mursu sanoo:

  ”Mielenkiintoinen paikka. Harmi vaan, että kukaan ei tiedä missä se on.

  Kuvittelisi Ballardin kaupungin kaakkoisosan olevan sen kokoinen alue (566 asukasta), että kyseisen tilan sieltä halutessaan löytää – varsinkin kun kuva sen portista on netissä kaikkien saatavilla – mutta kukaan ei ole siinä onnistunut.”

  no p**kele mähän oon sitte supermies kun löysin heti googlemapsilla 😀

  http://www.google.com/maps?hl=en&ll=40.258592,-109.879847&spn=0.006607,0.016512&oe=UTF-8&om=0&t=h&z=17&layer=c&cbll=40.258592,-109.879847&cbp=12,0,,0,0&photoid=po-2451290 siinä on portti

  http://www.google.com/maps?hl=en&ll=40.258511,-109.887641&spn=0.00166,0.004128&oe=UTF-8&om=0&t=h&z=19 ja siinä on se tila 🙂

 • Mazahito sanoo:

  Videolinkki päivitetty.

 • Harri sanoo:

  Varmaan yli 90% ufo havainnosta on selitettävissä, mutta niin tyhmä ei saa olla että uskoo maan olevan ainut asuttu paikka koko universumissa.

 • harri sanoo:

  20minsaa jakso kattoo tollanen surkee B-leffa että inhoon noita käsivarakuvauksia. Tuohan oli niin naurettava teos että huh huh. Parempiakin on tehty.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *