FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Supermarketissa kummittelee

Kuvan kummitus ei liity juttuun

IGA-supermarketissa tapahtuu outoja asioita.

Kaupan uusi omistaja Norm Hurst kuuli entisiltä omistajilta, että siellä kummittelee, mutta hän ei aluksi uskonut asiaan. Myöhemmin hän joutui muuttamaan mieltään, kun kaupan valvontakamerat taltioivat oudon sattumuksen yöllä.

Yksi hyllyllä ollut paketti lensi itsekseen 6-12 metrin matkan lattialle oudon voiman saattelemana.

Yksi kameroista näyttää miten paketti Roll-Upseja vain saapuu paikalle… se ei vaan tipu, vaan se heitetään. Roll-Upseja pidetään 12 metrin matkan päässä, kertoo Norm Hurst

Myös jotkut asiakkaat ovat raportoineet kokeneensa oudon läsnäolon.

Katso uutisjuttu aiheesta, jossa näytetään myös valvontakameran taltioima tapaus.

Ilmiötä ei olla pystytty selittämään normaalein keinoin.

Lähde: huffingtonpost.com

Tykkäys ja jakotoiminnot:

21 kommenttia aiheeseen: Supermarketissa kummittelee

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Random sanoo:

  Täähän on jo nähty ja kuultu täällä! Loppuko jutut, kun rupesit laittamaan vanhoja juttuja? Tarina ehkä hieman eri muodossa (mutta sama pointti), mutta video on aivan varmasti sama.

 • Taff sanoo:

  Elä ala! Laitappa linkki tuohon aiempaan juttuun ku noin väität. Ite en löydä, enkä oo kuullu tästä aiemmin. Sitäpaitsi hyviä juttuja saaki tuoda esille vaikka ne olisi tapahtuneet vuosia sitten. Jos sä oot lukenu jonkun jutun jossain toisilla sivuilla, ni voi kuitenkin olla, että moni muu ei ole.

 • asdasfg sanoo:

  mainoskikka haluu asiakkaita.. IMO

 • Isojalka sanoo:

  Juu ei tämä ole vanha juttu. Tai no, onhan tämä juttu itsessään pari viikkoa vanha, mutta ensimmäistä kertaa mainitaan paranormaaliblogissa.

 • jatu sanoo:

  Ei olisi kivaa olla yösiivojana? Harmi kun paikkaa mistä paketti lähti ei näytetty, nyt tulee mieleen, että joku tettiläinen heitti paketin kuolleesta kuvakulmasta?

 • ei, ei aave. asialla on seppo taalasmaa 😀

 • Jouni sanoo:

  Vanha juttu, ei ehkä täällä, mutta muualla…
  Paketti lentää kauempana tapahtuneen ammuskelun takia, josta harhaluoti osuu kaupan sisälle.
  Ei kummituksia tälläkään kertaa, pahoittelen.

 • Alien sanoo:

  Jokin pila kummiskin…

 • Ferger sanoo:

  Videossahan se selitetään mikä sen aiheuttaa.

 • Wespa sanoo:

  Jouni ymmärsit tuon ammuskelukertomuksen hieman väärin.

  Haastattelussahan kerrotaan, että kummittelu saattaa liittyä vuonna 1998 tapahtuneeseen ammuskeluun, jossa kuoli ihminen kaupan ulkopuolella. Eli mahdollisena pidetään, että vuonna 1998 ammuskelussa kuolleen ihmisen henki kummittelisi nyt vuonna 2012 kaupassa. Paketin hyllyltä lentäminenhän on tapahtunut ihan hiljattain.

 • Haerski sanoo:

  ”Ilmiötä ei olla pystytty selittämään normaalein keinoin.”

  Tämä on aina täysin turha lausahdus joka artikkelissa, koska ylesisin ja todennäköisin selitys on aina huijaus. Lapsikin keksii parissa sekunnissa vaikka useammankin äärimmäisen yksinkertaisen kikan, millä tuon tilanteen voisi lavastaa. Naru ja napakka nykäys tai vielä yksinkertaisemmin joku tyyppi kameran taakse heittelemään pussia ympäriinsä. Sitten soitto uutisiin ja paranormaalihörhöjä suorastaan lappaa ovesta sisään.

 • apassikotka sanoo:

  Selittäkääs tämä ”normaalein” keinoin.

  http://shockingnewz.com/a-chinese-boy-has-blue-cat-eyes-with-night-vision.html

  Kiinalaisella pikkupojalla on silmät kuin kissalla.Siniset,heijastavat valoa takaisin ja poju näkee pilkkopimeässä.
  Onko kyseessä ns. suokaasuilmiö tai kenties heijastuuko kuusta jotain valoa?

 • laitela ismo laitela sanoo:

  tyyne puustisen haamu riehuu

 • no niinpäs onkin.. ihan selvästi tyyne

 • wemo hospa sanoo:

  Tollaset tyynepuustis pehmojutut mahtuu palstalle mutta ei sitten rehelliset juttuvinkit? on se kumma

 • jas sanoo:

  taitaapa uusi omistaja houkutella uuteen kauppaansa uusia asiakkaita.

 • Roni sanoo:

  Ei tässäkään tapauksessa ole mitään ihmeellistä. 100% varmuudella vain tarkoityksena saada ilmaista mainoista lavastamalla tilanne.

 • Nikkelipoika sanoo:

  The force is strong with this one!

 • Kaisa sanoo:

  Miksi kaikki olisi huijausta; tuollaiset kommentit voisi sulkea pois täältä.Ei ihmiset niin tomppeleita ole etteivätkö tietäisi huijauksen mahdollisuudesta. Maailmassa nyt vaan tapahtuu paranormaaleja , outoja asioita. Maailma ei ole mustavalkoinen.

 • apinamies sanoo:

  minä se siellä tavaroita heitän

 • nuuskamuikkunen sanoo:

  mainos kikka

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot