FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Mitä kummaa taltioitui riistakameraan?

Taltioituiko riistakameraan kummitus tai avaruusolento?

Yhdysvalloissa riistakameraan taltioitui outo otus.

Kuvassa näkyvä olento näyttää istuvan ja kommunikoivan peuran kanssa.

Katso video jossa kuvaa tarkastellaan lähemmin.

Taltioituiko riistakameraan kenties kummitus tai avaruusolento? Mitä mieltä sinä olet?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

203 kommenttia aiheeseen: Mitä kummaa taltioitui riistakameraan?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Wespa sanoo:

  Wespa kuittaa. Olen taas kuvioissa… Oli oikein maittava Hollannin matka. 🙂

 • Jaahas sanoo:

  No niin, kiva kun oot taas kuvioissa. Aika mielenkkiintoinen tuo vartiokameran matsku, hmm…

 • theWonderer sanoo:

  Eikä missään nimessä voi olla feikki?

 • EsJohn sanoo:

  Tuli mieleen trollface.

 • Myyra sanoo:

  Hengitys höyryä

 • Hartsan sanoo:

  Mutta mielenkiintoisempaa on se, että tästäkin on otettu vain yksi kuva kun riistakamera kuitenkin on varmaan tuossa ollessaan ottanut muutakin kuin tuon yhden ainoan kuvan. Tosin kyseinen hengityksen aikaan saama höyry tms ei varmaan ole enää niin mielikuvistusta ruokkivassa muodossa seuraavissa tai edellisissä kuvissa, niin on sitten päätetty julkaista vain tämä.

 • jatu sanoo:

  Kohtalaisen varmalta taholta pitäisi olla tuo kuva, ennen kuin menee meikäläiselle läpi.
  Joko Hirvi peijaisten saunaillassa tehty kepponen tai sopiva luonnollinen varjostus, luulen ma.

 • jatu sanoo:

  silti, 21.12.2012 lähestyy….

 • Wespa sanoo:

  Heitän tähän omaa analyysiä sen verran kehiin, että en usko että kyseessä olisi hengityshöyryä. Mikä olisi kyseisen hengityshöyryn lähde jos kyseinen hahmo kuvassa itse olisi tätä höyryä? Hengittäjää ei kuvassa näy.

  Toiseksi hahmo on hengityshöyryksi liian yksityiskohtainen. Siinä näkyy pää, suu, hampaat, silmät, nenä, posket, kaula, hartijat, vatsa, jalat jne… Kyseessä vaikuttaisi mielestäni olevan kolmiulotteinen hahmo, eikä niinkään hengityshöyryä. Se, että onko kuva feikattu tietokoneella vai onko se aito, on vaikea sanoa vielä tässä vaiheessa ilman tarkempia tietoja.

 • Folioprofeetta sanoo:

  Riistakamerasta muistikortti poies, koneelle ja pikku photoshoppaus. Sitten kortti takas paikoilleen niin kyllä metsämiestä kuumottaa.

 • Ogeli sanoo:

  Olisi ollut kiva nähdä liikkuvaa kuvaa. Tuollaisenaan tuosta on vaikea sanoa mitään.

 • Akvinolainen sanoo:

  Selvästi Esko-Juhani Tennilä hirvenhaukulla.

 • jude sanoo:

  selvä savusieni.

 • Hene sanoo:

  Se on ton peuran suojelusenkeli, joka käskee juosta. 🙂

 • Höpönpöpö sanoo:

  Vai ei näy kuvassa hengittäjää? 😀 Täytettykö tuo peura on? Ihminen nyt on ’ohjelmoitu’ näkemään kasvoja vaikka missä. On lajimme kannalta tärkeää havaita ja tunnistaa kasvoja, joten niitä nähdään melkein missä vaan. Hengityshöyry taitaa olla varteenotettavin vaihtoehto.

 • jatu sanoo:

  Siinä on selkee ufo kyykky kakalla, ilmeestä päätellen ummetusta on, kun on joutunut pidättelemään läpi parin universumin?

 • Surku sanoo:

  Toi on kyl aikasken hullun näkönen tyyppi mut en usko et se on aito, se on vähän liian selkee… Jännittävää, mitäköhän tapahtuu 21.12…?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Lisäisin vielä, että Wespan listaamat yksityiskohdat ovat todellakin katsojasta kiinni. Höyry kyllä muodostaa kolmiulotteisen pilven, joten siltäkin osin ihmettelen taas kerran uskon lujuutta. Kaiken huipuksi tuo höyrypilvi on juurikin peuran sierainten korkeudella ja siinä on jopa havaittavissa kaksi isompaa pallukkaa (’vartalo’ ja ’pää’), mikä myös puolustaa vahvasti hengityshöyry-teoriaa.

 • Karutodellisuus sanoo:

  jaa tuo höpönpööpö muka on hengitys höyryöä varteen otettavammin hah. hahmon kuvastus ja kuvan mitta suhteet todellako puhuvat mielestäsi sen puolesta parhaiten? no omasta mielestä kyse on kuva manipuloinnista tai sitten kyseessä on haamu/ valoa heijastava otus.. ihmettenen kuvien tai yleensä myöskin riista videoiden puuttumista eli monipuolisen todiste aineiston puuttuminen juurikin tässä yhteydessä menettää uskottavuuden.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Useampien kuvien puuttuminenkin puoltaa hengityshöyryä sillä tuollainen höyrypilvi muuttaa muotoaan nopesti eikä siis muissa kuvissa näyttäisi enää samalta kuin tässä otoksessa. Jos joku olisi tarkoituksella muokannut kuvaa olisi hän yhtä helposti myös liittänyt tekeleensä useampaan otokseen. Miksei myös olisi tehnyt hieman vakuuttavampaa oliota?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kiinnostavaa olisi kyllä tietää mikä ihme saa kenenkään kuvittelemaan näkevänsä tässä mahdollisen avaruusolennon tai peräti kummituksen?!? 😀

 • Hexa sanoo:

  Hengitys höyry teoriasi höpö”- on naurettavan heikko.

 • Thene sanoo:

  Höyryä joo…
  Aika tiiviin näköistä höyryksi. Omasta mielestä niin selvä photoshoppaus. Ja kyllä, katsoin pikseleistä.

 • Wespa sanoo:

  En tiedä mitä osaa kuvasta Höpönpöpö katsot, mutta kuvassa näkyvä kohde on selvästi peuran sierainten alapuolella sekä reilusti oikealla. Kuten tiedämme niin lämmin ilma nousee ylöspäin, eikä leijaile alaviistoon. Kuvaa katsoessa huomaa, että kohde on myös kasviston seassa, sekä peurasta katsottuna selvästi taaempana.

 • mucha sanoo:

  sellaanen kuva että on täysin turhaa ainakaan riidellä mikä se on. mielenkiintoa herättävä toki mutta ei vahvista kyllä alieneitten olemassa oloa tuolla kuvalla mutta ei tuo peuran hengitys höyryiltäkään vaikuta. tulee mieleen että se on photoshopattu kuvaan kiinni. näitä feikkaajia löytyy näinä päivinä pilvin pimein ja ne on koko ajan taitavempia tekemään videoita ja kuvia, kuten jokku tyypit jotka on tutkineet tajuttomat määrät alien/ufo kuvia/videoita sanoovat että lähes 90% on ollut selitettävissä videoista ja kuvista joko normaaleilla ilmiöllä tai kuvan manipuloinniks mutta siihen jää vielä iso liuta selvittämättömiä matskua.

 • Juhis sanoo:

  Kyllä tuo on selkeästi hengityshöyryä tai jotain muuta höyryä joka on koskeuden aiheuttamana noussut ylös sumuna. Etäisyyksiä tuosta on vaikea arvioida joten yksi vaihtoehto on perinteinen sormenjälki kamerassa 🙂 Joka tapauksessa ei tuosta mitään ufo otusta saa tekemälläkään. Onhan se jännä juttu miten ihminen pystyykin muodostamaan kasvot melkein mistä vaan katsomastaan asiasta

 • MakkeMC sanoo:

  Olen samaa mieltä höpönpöpön kanssa hengityshöyrystä. Peura on tullut riistakameran kohdalle jolloin se on räpsäissyt kuvan. Peura tuhahtaa , kääntää päänsä kameran suuntaan ja kamera vangitsee tuhahduksen höyryt .

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kuvassa näkyvä hengityshöyry ei nähdäkseni todellakaan ole peuran takana saati kasvuston seassa. Peura on selvästi uloshengityksensä jälkeen kääntänyt päätään ja kuva on otettu sisäänhengitysvaiheessa. Kuten tiedämme hengityshöyry ei nouse ja hajaannu ilmaan silmänräpäyksessä. Eikä todellakaan näytä turhan tiiviiltä kylmässä ilmassa leijuvalta hengityshöyryltä. Sehän on selkeästi hyvin ohutta ja paikoin läpinäkyvää. Kaikki pointtini ovat täysin valideja ja hengityshöyry yksinkertaisin ja uskottavin selitys tälle kummitukselle.

  Toki te näette siinä faktoista huolimatta ihan mitä haluatte. Eihän Wespa aluksi havainnut koko peuraa kun ihmetteli kuka kuvassa olisi muka voinut nuo höyryt ulos hengittää… 😀

  Mutta mikä mahtaisi puoltaa avaruusolento- tai kummitusteoriaa? Kuten tiedämme kumpiakaan ei ole milloinkaan todistetusti tavattu planeetallamme ja kaiken lisäksi kummitukset ovat sula mahdottomuus tässä maailmankaikkeudessa, jossa me elämme.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Makke MC tiivisti oivasti tämän mysteerin arvoituksen.

 • Korn sanoo:

  Näyttää vähän siltä you dont say meemiltä tuon kaverin naama 😀

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Höyryt? :D..Ihmeellisesti muotoiltunut ”höyry”. Noh, taiteellinen peura näyttäis olevan, kun väsää kasvoja ja käsiä höyryilemällä 😉

 • Karhu IV sanoo:

  ”Kuten tiedämme niin lämmin ilma nousee ylöspäin, eikä leijaile alaviistoon. Kuvaa katsoessa huomaa, että kohde on myös kasviston seassa, sekä peurasta katsottuna selvästi taaempana.”

  Kuvasta kyllä mielestäni näyttää, että höyry on hirven tasolla, ei takana olevassa pusikossa. Höyry puolestaan on mennyt ensin alaspäin hengityksen voimasta..

 • Karhu IV sanoo:

  Ovatphan jopa pilvetkin muodostaneet kasvoja taivaalle ennenkin. Samaten muutkin sumut. Miksi ei hengityksen höyry voisi tehdä?

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Oma mielipiteeni on. Tämä ”höyry” pallero on selvästikkin kauriin takana, monen metrin päässä ja niiden välissä on kasvillistoa. Tämä heppu on taka-alalla selvästikkin puun kohdalla. Kasvonpiirteet löytyy, kädet, ja selvästikkin kaveri heittää smailii perään. Mutta en mä silti pidä tota aitona. Tai mistä sitä tietää. Ei kukaan voi todistaa väitettä oikeeksi, eikä kukaan vääräksi. Se tekeekin näistä asioista aina niin mielenkiintoisii.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Osoittaa muuten jälleen loistavasti Wespan ’neutraalisuuden’ tämän kuvan kommentointi… Kaikki on muka mahdollista, mutta ei päivänselvästi normaalein ratkaisu eli siis hengityshöyry. Sen sijaan avaruusolento tai kummitus ovat mahdollisuuksia, joita tämä ’neutraali’ pikku ’toimittajamme’ pitää hyvinkin mahdollisina. 😀

 • Sludge sanoo:

  Joo,oisko se yksinkertasin selitys FEIKKI?!

 • Höpönpöpö sanoo:

  Miksi vaivautua noin tylsää feikkiä duunaamaan? Ettekö tosissaan o ennen kasvoja nähneet pilvissä, oluen vaahdossa, huurteessa, savussa, höyryssä..?

 • Entity sanoo:

  Hengityshöyry ei olisi itselle tullut mieleen, mutta vaikuttaa pätevältä selitykseltä.

 • meiizi sanoo:

  En nyt väitä etteikö tuo voisi olla hengityshöyryä, mutta tietääkseni peuroilla on nenä jossa sieraimet sijaitsevat pään eri puolilla, ja höyrypilviä pitäisi tulla tuhahduksesta kaksi eri suuntiin. Missä siis on toinen höyrypilvi?

  Luulisin että peruojen nenät toimivat aikalailla samanlailla kuin hevostenkin: http://www.youtube.com/watch?v=fgCUM52A02Q

 • meiizi sanoo:

  Kyllä tällaisesta nenästä luulisi tulevan kaksi höyrypilveä:
  http://barringer.bowhuntingroad.com/wp-content/uploads/deer-nose.jpg

 • Demon Est Deus Inversus sanoo:

  Näyttää hieman tältä http://www.youtube.com/watch?v=iPIC5ABplg0 Jotain yhteistä?!

 • Karhu IV sanoo:

  Hypoteettisesti ajateltuna, olisi ihan sama vaikka nuo kaikki videot olisivatkin oikeasti alieneista tai muista kummituksista. Ei ne silti muuta maailmaa mitenkään, kun sellaista ei kuitenkaan koskaan kukaan saa kiinni, tai pääse tekemisiin sellaisen kanssa.

  Johtuisko siitä, että ne eivät ole totta? No ei tietenkään, sen sijaan USA:n hallitus saa ne kaikki aina kiinni ennen kuin ihmiset ehtivät jutella niille ja salaavat kaiken.

 • skeptikko sanoo:
 • Karutodellisuus sanoo:

  höpönpöppö edelleen hengitys höyrysi on naurettavan kaukaa haettu tässä kohdin enkä pysty ymmärtämään miten itse onnistut vielä uskottelemaan itsellesi tämän varteen otettavuutta……………

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Karhu IV: En usko, et säkään saa mua kii 😉

  Karutodellisuus: Anna Höpönpöpö ajatella niin, koska onhan hänelläkin uskonsa asian tiimoilta. Hänkin elää mielikuvitusmaailmassa.

 • Karhu IV sanoo:

  Mikä tuo on sitten kuolemantuoja sinun mielestäsi? Miten pystytte muuten esim. näkemään että tuo humanoidihahmon muotoinen kohde olisi pusikossa tai sen takana? Minulle se ei kertakaikkiaan siltä näytä. En minä usko että höpö elää missään sen kummemmassa uskossa, mutta pakkohan jokaisen on jotain uskoa, moni uskoo sen mitä näkee.

  Ja kyllähän tuosta nyt herranen aika näkee, ettei tuo hahmo ole pusikossa tai sen takana! Sehän on lähempänä kuin itse hirvi oikeastaan, melkein kuin tahrana linssissä. Ei siinä ole mitään pahansuopaa että tämän näköhavainnon tänne tulee toteamaan. Älkää, paranormaalien asioiden äärikannattajat, ottako nokkiinne tuollaisista asioista. Asiat eivät muutu eikä totuus muutu vaikka siitä vaikenisivat kaikki: ei se ole siellä puskassa, eikä edes näytä kovin soliidilta hahmolta. Juuri höyrynomaiseksi sen tekee sen läpinäkyvyys.

 • Karhu IV sanoo:

  ”Suu” on selvemmin tunnistettavissa, erillisiä silmiä sillä ei ole, vaan yksi tumm alue silmien oletetulla korkeudella, josta voi ehkä kuvittelemalla saada kaksi erillistä silmää, mutta ennemmin uskoisin vaikka että avaruusoliolla on aurinkolasit päässä, kuin alkaisin tuosta vääntää kahta silmää.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Karhu IV: Oonko väittänyt että se on humanoidi? En. Näkeehän sen sevästikkin, että se on kauriin takana. Eli sinä uskot, että se on pelkkää hengityshöyryy ja se on kauriin edessä. Koska niin tahdot uskoa. Näytäs nyt niitä vastaavia kuvia/videoefektei, joka tukee teidän ”teoriaanne”, että kyseessä on hengityshöyryy.
  meizii antoi loistavan esimerkin asialle, missä on toinen hengityshöyrypilvi?

 • Karhu IV sanoo:

  No jos hirvi sattuu vaikka hengittämään ulospäin suun kautta (normaali hengitys, aivastus, ääntely oraalisesti) niin tilannehan on selvä. Hieno video missä osoitettiin että sieraimien kautta hengittäessä voi tullakin kahtena eri patsaana, mutta hengästyneenä hirvenkin täytynee hengittää myös suun kautta.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Karhu IV: Eli meinaat että tämä kauris oli hengästynyt? Ja sen takia näkyi vain yks höyrypilvi, kun hengitti suun kautta.

 • Karhu IV sanoo:

  Siis hieno kuva, ei video, korjaan. Ja tässä vielä vastaavantason todiste sille että hirvieläimillä on myös suu josta ilmaa voi tulla yhdessä massassa: http://farm2.static.flickr.com/1353/1155459554_b2a851142e.jpg

 • Entity sanoo:

  Lieneekö saivartelua väittää, että elukka ei mitenkään ole voinut hengittää suun kautta ja päästellä höyryjä?

  Tämä kuva on minusta jo tulkittu, ei tuosta saa ufomiestä enää parhaalla tahdollakaan. Inttämisen sijaan suosittelen etsintöjen jatkamista. Miljoonilla ihmisillä on nykyään kamerat taskussaan, vielä se aito asiakin kuvaan eksyy, jos sellaisia on olemassa.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Karhu IV: Ei tuo sun kuvasi todistaa asiaa millään tavalla, kun kyseessä ei ole hirvi.

  Entity: No voitko todistaa että kyseessä on hengityshöyry? En itse ole väittänyt kyseessä olisi ufomies tai yms. Mutta hengityshöyry tuo ei ole ainakaan omasta mielestäni. Jatkaa etsintöjä siis.

 • Jännä sanoo:

  Hmmm… Kyllä siitä erottuu sen suu (ja ”hampaatkin”) ja silmät… Mutta mikä h******* se on, sitä on osaa sanoa…

 • Karhu IV sanoo:

  Kuolemantuoja, et voi olla tosissasi? Väitätkö siis ettei kauriilla ole suuta samaten kuin muilla hirvieläimillä? :DD Saat kyllä itse sen todistaa.. Järki käteen nyt.

  Eli toisin sanottuna, KYLLÄ SE TODISTAA. Ei siihen tarvitse mitään kuvaa oikeastaan todistamaan että kauriilla ja hirvellä on myös suu, jos joku on niin tietämätön, ettei tiedä kyseistä asiaa, niin joutais sivistää itseään ennen kuin tule mistään keskustelemaan. Naurettavaa.

 • Karhu IV sanoo:

  Todista kuolemantuoja ettei se ole hengityshöyry. Ainakin hengityshöyryn ”kannattajat” ovat esittäneet väitteellensä perusteluita, ainoa selitys jolle on esitetty perusteluita. Millekkään muulle selitykselle ei vielä perusteita löydy, vaan muut väitteet ovat klassista ”im not saying its an ufo, but its an ufo” -tyyppiä.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Karhu IV: Nyt et ymmärtänyt. Tarkotin, että millä tavalla kauris on HENGÄSTÄNYT KUVASSA, ja SÄ UITUN DILLE ALAT PUHUU JOSTAIN SUUSTA JA NÄYTTELEE JOTAIN HIRVEN KUVAA. JA SE ETTÄ SE HENGITTI TON UITUN PILVEN SUUN KAUTTA. TODISTA UITUN URPO SE. SE TÄS NYT ON POINTTINA!! NYT SE JÄRKI KÄTEEN. HÄH!!

 • keppu sanoo:

  Eiköhän teillä alieneiden ja haamujen perään huutelevilla ole se todistustaakka.

  Tulen tänne sillon tällöin lukemaan hauskoja juttuja, mutta nää kommentetit saa vaan vihaiseksi. Miten voi olla näin älyvapaata sakkia? Hengityshöyry on täysin looginen ja luonnollinen näkökulma asiaan, mutta ei hemmetti mitä itkuraivareita siitäkin syntyy.
  Tsemppiä Höpönpöpölle, Entitylle ja muille ketkä jaksaa koittaa pitää asiallista ja avarakatseista linjaa.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Eikö kellekkään teistä olisi sattunut tulla mieleen, että se olisi vaan FEIKKI, eikä mikään ihme hengityhöyrypuhahdus. Huomaa teidän skeptikkojen järjenjuoksun yksi toisensa jälkeen, joka tulee tänne, ”joo, hengityshöyry se vaa on”, blaa blaa. Ajatuskin siitä, että hengityshöyry näyttäisi oikein humanoidilta, kummitukselta tai ties miltä.
  Millasta porukkaa täällä on, että huhhuh. Uskokaa jo, että se on FEIKKI!!!

 • keppu sanoo:
 • Karhu IV sanoo:

  Kuolemantuoja,

  Olen kyllä samaa mieltä tuosta että paljon mahdollista että se on feikki 🙂 Jopa melko varmaa..

  Mutta jos se ei ole feikki niin se on hengityksen höyryä!

 • Karhu IV sanoo:

  ”Karhu IV: Nyt et ymmärtänyt. Tarkotin, että millä tavalla kauris on HENGÄSTÄNYT KUVASSA, ja SÄ UITUN DILLE ALAT PUHUU JOSTAIN SUUSTA JA NÄYTTELEE JOTAIN HIRVEN KUVAA. JA SE ETTÄ SE HENGITTI TON UITUN PILVEN SUUN KAUTTA. TODISTA UITUN URPO SE. SE TÄS NYT ON POINTTINA!! NYT SE JÄRKI KÄTEEN. HÄH!!”

  Älähän nyt hermostu! Kauris on voinut hengästyä, jos se on juossut ennen kuvan ottamista, tai muuten hönkäistä ilmaa suun kautta. Ja miksikö liitin kuvia? 😀

  Kuolemantuoja says:
  ”Näytäs nyt niitä vastaavia kuvia/videoefektei, joka tukee teidän ”teoriaanne”, että kyseessä on hengityshöyryy.
  meizii antoi loistavan esimerkin asialle, missä on toinen hengityshöyrypilvi?”

  Itsehän pyysit meiziin kuvan tyyppistä kuvaa, joka tukisi teoriaamme, joten laitoin sitten linkin vastaavaan kuvaan?

  Otahan lääkkees ”dille”.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Karhu IV: Vaikka minä uskonki moniin asioihin, mutta silti minä pidän tota feikkinä. Millä todennäköisyydellä jokin humanoidi, kummitus, yms eksyisi metsässä olevaan riistakuvaan, kun peura pamahtaa paikalle. Aika kaukaa haettu. Yrittikö se raiskaa peurarukan, riivata sen, vai vetää sen kenties poskeensa. Vai halusiko se olla tähtenä vain tämä humanoidi.

  Sorry, jos hermostuin, mut kerranki yritän olla samaa mieltä teidän skeptikkojen kanssa, nii te alatte ottaa jotain ihme höyryhengähdys-teoriaa asiaan.

  Mä pyysin meizin vastaavaa kuvaa peurasta/kauriista videolla tai kuvalla, jossa näkyy se ”hengityshöyry”, ei mitään hirvee vaa naama norsun***ulla kuvas.

  Välillä teillä skeptikoillaan välähdä 😀

 • Akvinolainen sanoo:

  Hyvä arvaus olisi myös Mothman eli koimies (demoni).

 • Juhis sanoo:

  jep tosi hyvä arvaus, toivottavasti oli huumori kommentti 🙂

 • keppu sanoo:

  Todista ettei olisi Mothman aka koimies (demoni)!

 • Karhu IV sanoo:

  Todistakaa ettei tuo olisi Urho Kekkonen.

  Noniin. Se on Urho Kaleva Kekkonen…

 • keppu sanoo:

  No Wespahan heti spekuloikin että haamuhan se siellä. Nyt asia selvä, ei tarvitse tutkia asiaa enempää.

 • Entity sanoo:

  Se näyttää ihan höyryltä, siksi on perusteltua olettaa sen olevan höyryä. Kuviin hassuttelumielessä manipuloidut örkit ovat olleet yleensä mystisemmän näköisiä ja paremmin ympäristöönsä istutettuja.

  Yksinkertaisin selitys on yleensä todennäköisin ja vasta sitten kun yksinkertaisin selitys ei toimi, on syytä tutkia muita vaihtoehtoja.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Entity: Et voi siis olla tosissas nyt? Toihan on nyt niin selvä feikki kuvan suhteen, että esittää jotain örriä, mut sä saat sen näyttää joltain höyryltä? Hyvinhän toikin istuu ympäristöön ja on kauriin takana jopa.

  ”Yksinkertaisin selitys on yleensä todennäköisin ja vasta sitten kun yksinkertaisin selitys ei toimi, on syytä tutkia muita vaihtoehtoja”. Sieg heil to scepticism.

 • Karhu IV sanoo:

  No kyllähän tuo höyryltä näyttää, jos on feikki niin on tavallaan on hyvä, sillä on niin perkeIeen surkea feikki että sitä luulee ennemmin esim. höyryksi. =)

  Tämä taas näyttää feikiltä, vaikka vähän samalta:
  http://www.youtube.com/watch?v=iPIC5ABplg0

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Karhu IV: Hyvä, että sulta löytyy huumorintajuu, mutta ei toi mitään höyryy ole, eikä läheskään samalta. Mutta mistä sitä tietää, että toi ei ole aito, kun elävästi liikkuu 😉

 • Ogeli sanoo:
 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogge: Mihin pyrit tuolla? Trolling vai totuus? 😉

 • Ogeli sanoo:

  Perjantaiyön huumoria. 😉

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogeli 😉

 • Wespa sanoo:

  ”No Wespahan heti spekuloikin että haamuhan se siellä. Nyt asia selvä, ei tarvitse tutkia asiaa enempää.”

  Tuollaista väitettä en ole esittänyt. Artikkelissakin olen heittänyt lähinnä kysymyksiä ilmoille. Ja mielestäni asiaa pitää juurikin tutkia enemmän. Saattaa olla, että teen aiheesta tarkemman videoanalyysin jossain vaiheessa.

  Se on mielenkiintoista miten jonkin aiheen esille ottaminen itsessään luo jossain ihmisissä sellaisen oletuksen, että uskoisin aiheeseen täysin tai, että uskoisin että kyseessä on varmuudella alieni tai kummitus. Ihan kuin ei voisi olla mielenkiintoa eri asioita ja ilmiöitä kohtaan ilman sokeaa 100% uskoa paranormaaliin.

  Ja se vaikka en usko, että kyseessä on höyry ei tarkoita sitä, että uskoisin 100% kyseessä olevan jotain paranormaalia. Mielestäni moni seikka viittaa kuitenkin siihen, että höyryn voi sulkea kuvioista pois.

  Se näyttää ihan höyryltä, siksi on perusteltua olettaa sen olevan höyryä.

  Kyseessä on toki mielipideasia/itsestäni tuntuu juttu, mutta omasta mielestäni kohde ei muistutua höyryä muuta kuin värinsä puolesta, ja tuo värikin tulee lähinnä siitä, että kamera kuvaa lämpimät kohteet valkoisina.

 • skeptic sanoo:

  Taas näitä kun joku ottanu kameran himaan ja tehny johki frameen ton hahmon photoshopilla ja sit takas ja kameran omistaja ihan ihmeissää wuuuut 😀

 • Höpönpöpö sanoo:

  En kyllä yhtään ymmärrä miksi kukaan näkisi vaivaa feikata Photoshopilla riistakamerakuvaan hengityshöyryä… 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ja, Wespa, jo se, että pidät mahdollisena, että tuossa voisi ehkä olla otos alienista tai kummituksesta kertoo sinusta surullisen paljon. Tarkempaa ’videoanalyysia’ odotellessa… 😀

 • meiizi sanoo:

  Jos peura olisi hengästynyt, niin eikö olisi oletettavaa että kuvassa näkyisi enemmän hengityshöyryä kun peura puuskuttaa? En nyt edelleenkään väitä etteikö se VOISI olla hengityshöyryä, enkä myöskään väitä että se ON alien tai kummitus. Mielipiteeni on neutraali, mutta hengityshöyryselitys vain itsestäni tuntuu hiukan hölmöltä.

  Höpönpöpö, mielestäni se että on avoin monille vaihtoehdoille (esim. sille että pitää mahdollisena sitä, että kuvassa on kummitus tai alien) on vain hyvä asia.

 • Höpönpöpö sanoo:

  No, sitten lienee syytä ottaa myös huomioon, että kyseessä saattaa olla Jim Hoffa, Joulupukki, Piparkakkupoika, Hammaskeiju tai meripihkahuone. Vakavasti ottaen, se, että olettaa, jonkin epämääräisen hattaran, joka vieläpä vaikuttaisi järjellä ajatellen olevan aivan luonnollinen ilmiö, olevan alien, jollaista ei ihmiskunnan tunnetussa historiassa ole milloinkaan todistetusti tavattu planeetallamme tai kummitus, jotka tietämyksemme valossa eivät ole mahdollisia ja joita myöskään ei ole koskaan missään todistetusti havaittu, ei ole hyvä asia vaan lähinnä merkki siitä, ettei tällaisia vaihtoehtoja vakavissaan punnitseva ole alkuunkaan perillä aivan perusasioista. Se ei myöskään osoita avointa mieltä vaan lähinnä halua nähdä ja uskoa älyttömyyksiä.

 • Karhu IV sanoo:

  Mä olen mies, mä olen mies, jolle ei koskaan tapahdu mitään paranormaalii! Lennetään ufolla, teksasin taivaan alla – joo mä kaiken uskon. Ja ogeli tanssii taas yksisarvisen kanssa ja… mä kaiken nään.

  http://www.youtube.com/watch?v=S2JrrCCwTU8

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Karhu IV: Äläs nyt. Yksisarvisenpesäkin on löydetty ;D

  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288520580201.html

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Höpönpöpö: Toi sun heittos juuri todistaa, että mitä älyttömyyttä sä heität, haluat nähdä ja uskoa, että kuvassa näkyy vain hengityshöyryy. Sattui omaan nilkaan, naks naks 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  Edelleenkään, Kuolemantuoja, ei täällä ole esitetty ainoatakaan pointtia, joka puoltaisi tuossa kuvassa esiintyvän alienin tai kummituksen, kun taas hengityshöyryn puolesta on esitetty useampiakin. Mutta mielestäsi on älyttömämpää olettaa tuon olevan hengityshöyryä kuin vaikkapa alienin tai kummituksen? Niks, naks ja poks, nilkkani voivat edelleen mainiosti. 🙂

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Höpönpöpö: Olenko edelleenkään väittänyt, että kyseessä olisi alien tai kummitus? Väitän yhä hartaasti, että kyseessä on feikki, tuo humanoidin näköinen olento on listätty jälkeen päin kuvaan. Hengityshöyryy, hengityshöyryy, näytä hyvä mies tai nainen kuva peurasta/kauriista tai hirvestä, joka oikeesti ja konkreettisesti olisi puhkassu ison höyrypallon, joka näyttää seltä humanoidilta tai alienilta. Eikö niin? Voivatko ne sun nilkkasi edelleen mainiosti ens vuoden alussa? 😉

 • Karhu IV sanoo:

  Se on höyrypilvi jonka ihmisen mieli vääntää kasvoiksi; evoluution aikana ihminen on oppinut tunnistamaan ja näkemään kasvoja vaikka missä. Tämä siksi, että selvitymisen kannalta on parempaa nähdä petoeläinten ja toisaalta muiden ihmisten kasvoja sielläkin, missä niitä ei edes ole, kuin että niitä ei erottaisi pusikoista tai muista.

  Katsokaa ajankuluksi tämä hyvä dokkari yleltä, on mielenkiintoinen muutenkin, ja juuri tuosta asiasta puhuu:

  http://areena.yle.fi/tv/1713573

 • Karhu IV sanoo:

  Heitä 3 kiveä randomissa valkealle paperille niin näät siinä käytännössä varmasti alkeelliset kasvonmuodot. Se ei johdu mistään taika-asioista vaan siitä että aivomme pyrkii joka paikasta tunnistamaan tiettyjä tarpeelisia kaavoja, kuten kasvoja.

 • Karhu IV sanoo:

  Heitä kourallinen kiviä isolle paperille ja kohta näät siellä varmasti useampiakin kasvoja ja muita muodostelmia. Jokainen ”kasvomuodostelma” ja höyrypilven muoto on ihan yhtä epätodennäköinen tai todennäköinen, me sitten tunnistamme siitä aivojemme takia aina jotain. Pilvi voi myös olla pallo, kolmiohkon näköinen, kysymysmerkki tai melkein mikä vaan, todellisuudessa se on vaan random muodostelma kaasua, ei siinä ole mitään taianomaista jos se meidän mielestä joltain näyttää.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kuten täällä on useamman kerran edellä todettu vaikuttaisi epäuskottavalta, että joku viitsisi nähdä vaivaa feikatakseen hengityshöyryltä näyttävän alienin/kummituksen riistakamerakuvaan. Jos kerran feikkaa niin kaipa silloin feikkaisi hieman vakuuttavammin kun se nyt ei nykyään ole temppu eikä mikään. Se, että tuo niin kovin vahvasti mielestäsi näyttää humanoidilta, Kuolemantuoja, on täysin oman mielikuvituksesi aiheuttamaa. Omasta mielestäni tuo ei näytä muulta kuin hassusti ihmismäisen hahmon saaneelta hengityshöyryltä.

  Enkä väittänyt sinun väittäneen tuon olevan alien tai kummitus, mutta vimmaisesta tekstistäsi saa kyllä helposti sen käsityksen, että mielestäsi olisi järkevämpää olettaa tuon olevan alien tai kummitus kuin hengityshöyryä. Tai, että joku olisi nähnyt kaiken vaivan feikatakseen kuvaan alienin tai kummituksen ja saanut aikaan vain täysin luonnolliselta hengityshöyryltä näyttävän tuloksen. Anteeksi nyt kovasti, mutta ei vakuuta minua.

 • Karhu IV sanoo:

  Esimerkiksi värejäkään ei ole edes olemassa – jos näkisimme maailman niin kuin se oikeasti on, niin näkisimme fotonijonojen vaan värähtelevän eri tahtiin, eli eri taajuuksilla. Ihmisaivot on vaan koodattu niin, että valon eri taajuudet – aallonpituudet – näyttäytyvät meille eri väreinä. Teoriassa myös yhtä hyvin voisimme olla ohjelmoituja kuulemaan valon eri taajuudet, ja näkemään väreinä äänien korkeuserot.

 • Karhu IV sanoo:

  Näihin asioihin , ja siihen faktaan, että hahmo on myös läpinäkyvä ja kaasumainen, vedoten, olen sitä mieltä että tuo on tässä todennäköisyysjärjestyksessä joko:

  1. Höyryä
  2. Vedätys

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Karhu IV: 😀 Hyvin te yritätte kääntää tieteellä kaikki asiat. Näyttäkää nyt niitä vastaavia kuvia niistä höyrypilvistä, oikeesti, ei tää väittely tuu johtaa yhtään mihinkään. Mä en oo eläissäni kuullut niin huvittavaa selitystä teiltä skeptikoilta, että kuvassa näkyy höyrypilvee. Ootteko tosissaan niin dillejä, että ette haluu myöntää itsellene, että kuva on vain feikki. Pitääkö teidän aina olla oikeessa joka asiassa, tai luulla olevanne. Björni, eikä toi sun dokkari todista mitään. Koska itse en nää mitään kasvoi missään, paitsi nyt tossa ylhäällä olevassa kuvassa, ja ekaa kertaa. Wau!

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Eläkää sitten omassa mielikuvitusmaailmassanne, että kyseessä olisi sitä hengityshöyryy. Ootte huvittavia.

 • Karhu IV sanoo:

  Evoluutio on joskus aivan hyvin voinutkin kehittää jonkun elävän olennon, joka visuaalisessa keskuksessaan muodostaa kuvia valon sijaan äänen perusteella. Sellainen olento todnäk häviäisi sen takia, että ääni kulkee niin hitaasti, että sellaisen eläimen olisi vaikea reagoida ajoissa näkemäänsä. Jokin, vaikka räjähdys, olisi voinut jo tapahtua paljon aiemmin, ennen kuin eläin voisi nähdä räjähdyksen, ääniaaltojen hitaan liikkeen takia. Visuaalisten aistikokemusten perusteella on helpointa operoida, sen takia sitä varten on varattu nopeiten liikkuva informaation muoto, valo.

  On myös olemassa sairaus, jonka sairastaja näkee äänen ja näkee maut sekä näkee tuntoaistit. Siitäkin kerrotana linkittämässäni ylen dokumentissä. Todellisuus on p** jauhantaa ihmeellisempää.

 • Karhu IV sanoo:

  Minulle on ihan sama kuolemantuoja mitä sinä uskot, tuon vaan esille oman näkökannan ja toivon että siitä on jollekin edes hyötyä. Toki saatan itsekin muuttaa omaa näkökantaani, jos minulle perustellaan hyvin, miksi joku muu näkökanta on parempi.

 • Karhu IV sanoo:
 • Karhu IV sanoo:

  En minä ole aina oikeassakaan, pyrin vain olemaan. Sen takia veikkaan että se on höyrypilvi. Olen jo monesti sanonut että helpostikin se voisi olla myös feikki, koska tuollainen kuva on feikattavissa. Mutta ennemmin uskon että se on höyryä, koska mitä järkeä olisi tehdä sellaista feikkiä, mitä ei kukaan kuitenkaan usko todeksi missään vaiheessa, koska se on niin huono? Ihan hyvin tuon pensaan takana voi virrata purokin jonka vesi höyryää. Ei minua kiinnosta olenko oikeassa vai väärässä, valitsen vaan omasta mielestä todennäköisimmän vaihtoehdon jolla menen, jos olen väärässä niin sitten olen, en menetä siinä yhtään mitään, jos siinä joku muu voittaa jotakin niin hyvä niille.

 • Karhu IV sanoo:

  Ja skeptikkohan tuota olet itsekin, koska suhtaudut asiaan niin ettei siinä ole mitän paranormaalia.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Huvittavaa tai ei, Kuolemantuoja, en ymmärrä miksi meille skeptisesti paranormaaleihin asioihin suhtautuville tuottaisi vaikeuksia pitää tuota feikkinä jos pystyisit perustelemaan sen olevan feikki. Hengityshöyrylle nyt vain sattuu löytymään runsaasti järkeenkäypiä perusteluja kuten myös sille miksi voidaan pitää epäuskottavana tuon olevan feikki. Ja Karhu IV:n faktat siitä, että evoluutio on ohjelmoinut aivomme havainnoimaan kasvoja sielläkin missä niitä ei ole on aivan peruskauraa, josta varmasti löydät omin avuinkin materiaalia pienellä vaivalla.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Karhu IV: Hohhhoijaa, nukahtaisin varmasti teidän tieteellisellä kurssilla. Ei kaikki ole aina siltä miltä näyttää tai luulee olevan. Mitä toi sun linkkaamasi dokkari todistaa, se on vaa sitä, mitä ne haluavat uskovansa ja luulevansa. Sen oon oppinut vuosien varrella, että tieteellä ei oikeesti löydy selityksii kaikkeen, jos ei löydy, nii ne keksitään.
  En oikeesti itse muuta mitään näkökantaa tän asian suhteen, että kuvassa olisi oikeesti hengityshöyryy. Teillä pitää olla paljon parempii ja konreettisempii todisteita asian suhteen. Esim kuvia tai videoita. Toi video ei ikävä kyllä todista yhtään mitään, se todistaa sen, että te elätte myös omassa mielikuvitusmaailmassa ja haluatte asioiden oikeesti olevan.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Karhu IV: Olen skeptikko ja uskovainen, hyvä ja paha.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Höpönpöpö: Mitä luulet ton todistavan? Ei mitään, kaisä ymmärrät, että heität omaa mielipidettäs asian suhteen. Netistä löytyy tuhansia ja miljoonia kuvia, jossa on kuva liitetty toiseen jälkeenpäin kuvan ottamista. Kuva on edelleen feikki.

 • Karhu IV sanoo:

  Mitä kuolematuoja tarkotat, minkä höpönkohdan todistavuutta epäilet? Ollaan kyllä tainnut olla typerä ja ratketa keskustelemaan trollin kanssa höpönpöpön kanssa. Jotenkin mulla on vaan sellanen tunne että oot aidosti tollanen, kuolemantuoja. Vaikka sinulle perustellaan mitä niin vaihdat vaan aihetta ja ohitat kaikki perustelut, et kommentoi mitään perusteluja, ja sanot vaan että ”se on feikki koska se voi olla”. Kyllähän se voi olla, mutta heitäppä edes yksi seikka mikä viittaa siihen, että tuo kuva on feikki. Ihan mikä tahansa seikka, paitsi se että se voi olla feikki, koska voihan se olla vaikka alien tai urho kekkonen. Jos et kerran siis ole trolli. Nyt jos vaihdat aihetta tms. niin ei toinna jatkaa kesustelua sun kanssa kun se ei tosiaankaan, kuten itsekin sanoit, mihinkään etene.

  Ei se ole mikään mielipide että ihmisaivot pyrkivät tunnistamaan kasvoja ihan joka paikasta, se on fakta.

 • Karhu IV sanoo:

  Todisteluita faktalle:
  http://papunet.net/tietoa/n%C3%A4k%C3%B6aisti-vuorovaikutuksessa
  http://www.amworld.info/fi/face-recognition/face-recognition
  http://areena.yle.fi/tv/1713573

  Plus tietenkin se fakta, että todnäk jos olet käynyt peruskoulun, niin sielläkin olet jo oppinut asiasta.

 • Karhu IV sanoo:

  Todisteluita faktalle:

  http://www.amworld.info/fi/face-recognition/face-recognition
  http://areena.yle.fi/tv/1713573

  Plus tietenkin se fakta, että todnäk jos olet käynyt peruskoulun, niin sielläkin olet jo oppinut asiasta

 • Karhu IV sanoo:

  Oho, jäi tuo ylin linkki viestiin vahingossa, etsin jotain artikkelia aiheesta mutta en heti löytänyt ja piti tuo dokkari vain jättää viestiin. Huonoa suomea siinä artikkelissa =S

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Karhu IV: Nukahtelen kokoajan, sulla ego on nii suuri, mutta et ymmärrä että mun egoni on vielä suurempi, luulet olevasi asioista oikeessa kaikessa, mut et ymmärrä että se on mun kohdalla toistepäin. Joten kauan luulet, että tää kinastelu jatkuu, mä todellakin haluun nähdä kun sä vedät sun hiuksia yksi tellen päästäs. Pahuus, mikä ihana voima, sitä voi käyttää kaikkeen. Myös hulluuteen. Teitä on helppo viedä, tyrmää kaiken mitä sanotte, ja aukoo päätni teille. Koska te sen ymmärrätte, että käytän skeptisimiä ja uskomusta teitä vastaan? Oletteko fiksuja ja lopetatte ajoissa, vai jatkatte egoilun kannalta, joka ei johda mihinkään ja jatkuu huomen, päivästä toiseen, viikosta toiseen, kuukaudesta toiseen, vuodesta toiseen. Fakta on faktaa, fiktio fiktiota, fakta on fiktiota, fiktio on faktaa. I love life.

  Etkö vieläkään ymmärrä, että mä tyrmään kaiken, tieteen, uskomusten. Kaiken 😉 Tai sitten en.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Meni sitten kommentti moderaattorin käsiteltäväks, katotaan päästäkö hän totuusviestin valloilleen.

 • Karhu IV sanoo:

  http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/20121112014977138_v0.shtml

  Tuossa videolla on kunnon paranormaali aihe josta olisi mukava keskustella täällä. Melko vakuuttavaa, en nyt heti keksi mitään nimittäin, yleensä tulee heti mieleen valitettavasti että miten mikäkin voi helposti olla fake, mut tuo on melko jäätävää, respect joka tapauksessa.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Karhu IV: Sehän todistaa sillon monia asioita ennustuksien suhteen, joillakin mieli on vain paljon syvmepi kuin toisilla.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Karhu IV, taitava taikurihan tuo Noora Karma toki on, mutta kuten itsekin haastattelussa totesi ei tempussa ole kyse mistään yliluonnollisesta.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Höpönpöpö: Miten sä määrittelen yliluonnollisen? Kyseessä on vaisto, mutta mikä vaisto tässä asiassa on kyseesä, kun puhutaa mentalismista? Eikö kaikkien ihmisten pitäisi silloin olla yhtä hyviä tunnistaa asioita?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kuolemantuoja, eiköhän tämäkin taikuri ole harjoitellut temppujaan ja tehnyt tarpeelliset esivalmistelut, jotka tuohon tarvitaan. Varmasti moni pystyisi samaan jos olisi motivoitunut ja jaksaisi tehdä töitä tuloksen eteen. Mitä tarkoitat sanomalla, että kyseessä on vaisto? Pikemminkin uuttera harjoittelu ja hyvä ennakkovalmistelu. Toki lahjakkuudellakin on suuresti merkitystä.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Koska me nähdään. Tehdään treffit, sulla on viikko aikaan tehdä sama? Mä haluan nähdä tämän.

 • Karhu IV sanoo:

  ” eiköhän tämäkin taikuri ole harjoitellut temppujaan ja tehnyt tarpeelliset esivalmistelut, jotka tuohon tarvitaan”

  Mutta miten tuon voi harjoitella? Siis että laitat lehteen tänään sen, mitä arton nyberg ajattelee viikon päästä suorassa lähetyksessä? Uskomatonta mielestäni, ei ole vielä mitään teoriaa, miten tuota voisi harjoitella jotenkin ja ”huijata” kuten taikurit perinteisesti huijaa silmänkäännöllä.

 • Karhu IV sanoo:

  Taikuri valitsi vielä sanan, joka ei kuulu tällaisen perusroskan piiriin, tyyliin tiedän mitä väriä ajattelet ensimmäisenä: ******dsadsadasdaPunaista!dasdsadsa****

 • Karhu IV sanoo:

  Yliluonnollista se ei olekaan, jos se kerran tapahtuu. Mutta jotain hyvin erikoista tuossa vaikuttais olevan.. Mutta ehkä joku debunkkaa tuon pian, itsekin tässä koko ajan mietin miten tuon voisi huijata, mutta mitään kovin realistisia keinoja ei tule mieleen. Psykologiaan jos liittyisi jos liittyisi, mutta ei sieltäkään saa mitään realistista selitystä mieleen oikeastaan.

  Jotenkinhan se sen teki, kuten nähtiin. Vai eikö se tehnyt? Tähän koitan pureutua. Mutta en keksi keinoa jolla se olisi huijannut, paitsi nybergin kanssa salaliitto. Ainahan on jokin tuollainen helppo ratkaisu, mutta intuiitio jotenkin vaan sanoo ettei tuo olisi salaliitto nybergin kanssa. 🙂

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Karhu IV:

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Vaisto

  ”Ihmisten kulttuurissa vaistolla voidaan viitata myös intuitioon tai jopa yliluonnolliseen selvänäkemiseen”.

  Yhistäviä tekijöitä.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Karma on taitava manipuloitsija ja käyttänyt luultavasti myös jonkinlaista suggestiota ja/tai jonkinasteista hypnoosia. Enpä usko, Kuolemantuoja, että viikossa oppisin yhtä taitavaksi. Itse asiassa en usko motivaationi riittävän moiseen vaikka aikaa olisi riittävästikin. Miksi ihmeessä minun pitäisi tuo temppu opetella? Voithan halutessasi itsekin ottaa selvää kuinka tuo tehdään. Ei Karmakaan maailman ainoa taikuri ole, joka tällaisia temppuja tekee. Kyseinen taikuri itse totesi ohjelmassa ettei temppu ole ns. oikeaan taikuutta siis ettei tähän liity mitään paranormaalia.

 • Karhu IV sanoo:

  Okei, tässä tulee ensimmäinen, tosi kaukaa haettu teoria miten se olisi voinut johdatella nybergiä:

  http://youtu.be/aKhShXXrM3Y?t=8m57s

  Tuossa kun se pyytää artoa ajattelemaan jotain sanaa, se käyttää tosipaljon suhisevaa, ehkä jopa sihisevää ässää, joka johdattelisi sisiliskoon. Tiedän, että tuo on kaukaa haettua, mutta cmon, jotain tekniikkaa tuolle täytyy hakea. Olen itsekin harrastusmielessä lukenut psykologiaa vähän (lähinnä sosiaalipsykologiaa), ja tulee mieleen että ehkä Karma on huikean taitava manipuloimaan ihmisiä ja johdattelemaan heidän ajatuksiaan.

  Niin huikea, että sitä voi pitää ”paranormaalina” melkein vaikka totta onkin 😀

 • Höpönpöpö sanoo:

  Nybergille oli myös ennen lähetystä näytetty ohimennen englanninkielisestä sanakirjasta sivu, joka alkoi sanasta sisilisko. Mutta siis paljon harjoittelua ja lahjakkuutta tuon tekeminen tietysti vaatii.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Höpönpöpö: Täs asiassa voin kääntää kaiken sua vastaan, miksi mun pitää uskoa kaiken mitä nyt sanot? Mistä sä tiedät, että mitä menetelmii hän on käyttänyt ja miten sä voit ne todistaa edes?

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Karhu IV: Miten sä edes manipuloit ja johdattelet toisen ajatuksii, mä en usko tollasiin, ennen kun joku ”tekee” sen mulle.

 • Karhu IV sanoo:

  Nojooh, mistä sait tietää höpönpöpö tuon sanakirjan sivun näyttämisen?

  Hyvinkin paljon mahdollista että Karma olisi todella taitava psykologi ja niillä keinoin manipuloisi ihmiset ajattelemaan sitä mitä hän haluaa.

  Mutta jos tuo hänen SM-Liiga ennunstuksensa osuu, niin ei sitä voi enää psykologiallakaan selittää mitenkään, vai voiko muka? Se on ainakin varmaa ettei sm liiga ole mukana vedätyksessä, sen verran kiekkomiehiä olen että voin kertoa ettei kukaan menetä 3p tuossa sarjassa ja rahat mitä siihen tarvittaisiin (lahjukset) ovat todella isot, niin että ei kyllä kannattaisi lähteä koko liigan kaikkia jengejä lahjomaan, varsinkaan kun sopupeli on laitonta.

 • Karhu IV sanoo:

  Huomaatteko yhdistävän tekijän? Muutama sekunti tuosta kun linkkini video alkaa (pitäs alkaak kohdasta 58s)

  http://youtu.be/7MGVX73b-tk?t=58s

  Nii-in

 • Karhu IV sanoo:

  Mikä niissä sisiliskoissa on? Onko ne vaan niin hienoja, kun ne kasvattaa uuden hännän. 😛

 • Höpönpöpö sanoo:

  En väitä, että tietäisin miten tuollainen temppu tehdään, mutta en kyllä itse keksi miten se onnistuisi ilman taitavaa manipulointia. Eikä sun, Kuolemantuoja, tietenkään tarvitse mua uskoa, mutta väitätkö, että tuo temppu perustuu pikemmin johonkin paranormaaliin kykyyn kuin harjoitteluun ja lahjakkuuteen? Mitä ihmettä tarkoitat kun kirjoitat, että ’voit kääntää kaiken mua vastaan’..? En mä tässä nyt yritä sulle tyrkyttää mitään tai päteä mitenkään, kunhan pohdin miten näitä temppuja tehdään. Miten itse kuvittelet tuon tapahtuvan?

  Karhu IV, en valitettavasti muista mistä lähteestä tuo sanan näyttämisen Nybergille vähän ennen lähetystä bongasin, tästähän oli juttua vähän siellä sun täällä parina ohjelmaa seuranneena päivänä, mutta näin annoin itselleni kertoa, että ennen lähetystä Karman ohjeiden mukaan tämä ensimmäinen vieras olisi Nybergin kanssa sanakirjaa tutkiskellut.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Höpönpöppöö: Mistä sen tietää, että mihin se perustuu.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kuolemantuoja, mitähän sä nyt oikein ajat takaa? Kai se nyt johonkin perustuu ja oman arvaukseni olen edellä esittänyt. Mikäs sua oikein siinä risoo, että joku yrittää täällä pohtia mihin tuo perustuu? Mihin itse uskot sen perustuvan?

 • Karhu IV sanoo:

  Höpönpöpö, onko mitään teoriaa miten tuon SM-Liiga ennustuksen voisi toteuttaa muuten, kuin lahjomalla kaikki sm-liigan joukkueet?

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Höpönpöpö: Ihmisillä on lahjoi. Ihmiset ovat nähneet vuosituhansia ennustuksia, esim Nostradamus, joka on ennustanut paljon asioita, jotka on käynyt toteen. Koska kaikki ihmiset eivät kykene tollaseen, nii siihen voisi viitata paranormaaliin.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Multa on tuo SM-liiga -ennustus mennyt ihan ohi…

 • Karhu IV sanoo:

  Koko tämän keskustelun ajan ollut muuten ihmeellinen dejavu koko hommasta. Ei kai teilläkin? Kysyn vaan, kun mietin, että voisiko se johtua jotenkin tuosta taikurista ja sen puheista, vai olla vain sattumaa 😀

 • Karhu IV sanoo:
 • Höpönpöpö sanoo:

  Kuolemantuoja, Nostradamuksen ennustukset ovat niin epäselviä ja kiistanalaisia, etten ala niistä nyt edes keskustelemaan jos sulle suinkin sopii. Nostradamus väsäsi satoja värssyjä ennustuksia, ja ainakaan ne, jotka voidaan kiistatta yhdistää johonkin konkreettiseen eivät ole onnistuneet. Niihin voi uskoa yhtä paljon kuin iltapäivälehtien horoskooppeihin. En itse pidä ennustamista mitenkään mahdollisena lahjana ihmisellä. Kaikkea ei kannata uskoa.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Karhu IV, nähtäväksi jää. Jos todellakin julkaisee koko kierroksen ottelutulokset etukäteen ja onnistuu sataprosenttisesti niin olen luultavasti äimän käkenä. Ehkä kannattais sijoittaa muutama euro tulosvetoon tuolloin? 😀

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Höpönpöpö: Kuten mä pidän kaikkea tieteellisiä asioitakin epäselvinä ja kiistanalaisena 😉 Ei kannata kaikkea uskoa, siinä olen sunkaa samaa mieltä 😉

 • Karhu IV sanoo:

  Veikkaan kyllä takuulla sen ennustuksen mukaisesti, minulla on nimittäin niin käsittämättömän huono tuuri, sain suomen jopa häviämään tanskalle MM kisoissa pitkävedollani.. Jos hän lyö minun huonon tuurini, niin hänen todella täytyy olla suuri mestari! 😀

 • Ogeli sanoo:

  Hieman offtopic, mutta tiedätte kai sen tunteen kun joku katsoo teitä ja tunnette sen vahvasti? Tutkimuksissa on selvinnyt, että tuijottamalla tai katsomalla jonnekin/johonkin sinä lähetät fotoneja eli energiaa siihen kyseiseen kohteeseen. Kyseinen kohde taas pystyy tuntemaan tuon energian tai fotonit. Tuo on siis tieteellisesti kokeissa todistettu fakta, joten eikö ajatus siitä, että me olemme ikuista energiaa ala jo tuntumaan hieman mielekkäämmältä? Me säteilemme lämpöä, energiaa. Kun kuolemme niin lämpö katoaa meistä, mutta ei se energia tuhoudu, koska energiaa ei voi koskaan tuhota. Se on taas eri asia, että haluaako uskoa tuolla energialla olevan tietoisuus…

  Tai, että tuo energia on tietoisuutta ja että aivomme on vain vastaanotin, joka ottaa sen vastaan.

 • Ogeli sanoo:

  Karhu IV,

  Noora Karma vaikuttaa kenties käyttävän samaa tekniikkaa kuin Derren Brown, eli NLP:ta (Neurolingvistista ohjelmointia). Ihmiset ovat hyvin helposti manipuloitavissa ja alttiita erilaisille suggestioille. Alitajunta nappaa sen ja päivätajunta ei edes välttämättä kiinnittä tuollaisiin mitättömiin juttuihin mitään huomiota. Mainontahan perustuu hyvin pitkälti suggestioon.

  Vaikuttavaa ja viihdyttävää ”taikuutta”. 🙂

 • Ogeli sanoo:
 • tuputhy sanoo:

  Ite olen kaverien kans aikoinaan koulussa kokeillu tuota tuijotussysteemiä. Kyllä ne käänsi päänsä!!

 • tuputhy sanoo:

  Kyllähän tuossa peuran lisäksi on ihmismäinen hahmo. Ihan selvästi. Haastaisin kaikki epäilijät hengittelemään pakkasessa ja laittamaan liikkuvaa kuvaa tänne! Kiitos 🙂

 • Entity sanoo:

  Muutama kuva löytyi parin minuutin googletuksella:

  http://www.painetworks.com/photos/hp/hp0321.JPG

  http://wwwdelivery.superstock.com/WI/223/4179/PreviewComp/SuperStock_4179-21308.jpg

  http://image1.masterfile.com/em_w/01/01/46/600-01014602w.jpg

  http://images.mediastorehouse.net/172/1291484_450_450_0_0_fit_0_2c4e6c8d23d0bd671d0ad93ab5d01909.jpg

  http://images.fineartamerica.com/images-medium-large/winters-breath-linda-mishler.jpg

  Se että ihmisellä on viisi aistia on vain karkea yleistys todellisuudesta. Suurin osa varmasta tiedosta on. Mitä enemmän asioihin perehtyy, sitä epävarmemmilta ne alkavat vaikuttaa. Joskus jopa saattaa huomata, että moni arkiajattelun maalaisjärkinen totuus on ihan päin honkia.

  Kaiken tieteellisen tiedon kieltäminen perättömänä ja hyödyttömänä vaatii aika mittavaa silmien ummistamista. Ilman tieteellistä tietoa ja sen sovelluksia, kukaan meistä ei kirjoittelisi täällä.

  Yksinkertaisin selitys on hyvin usein se mikä riittää selitykseksi. Voihan sitä toki laittaa kaikki oudot ilmiöt henkimaailman piikkiin, mutta yleensä kun niitä alkaa tutkia, ei jäljelle jää mitään selittämätöntä. Itsekin olen tosin yhtä kummitusjuttua paisuttanut, vaikka keksin luonnollisen selityksenkin kokemalleni kummittelulle (paineenvaihtelu vanhassa rakennuksessa, jossa oli rakennettu koneellinen ilmastointi tilaan, jossa ilmastointi oli suunniteltu toimimaan painovoimalla). Minusta kummitus oli paljon parempi selitys, koska pitäähän vanhassa talossa kummitus olla.

  Tieteelliseen menetelmään olisi hyvä itse kunkin hiukan perehtyä. Silloin esimerkiksi ei tarvitsisi aina selittää, että esimerkiksi ihmisyksilön henkilökohtaiset kokemukset eivät kuulu tieteellisen tutkimuksen piiriin. Nykyisin käytössä olevilla tutkimusmenetelmillä niitä ei voida tutkia. Se mitä ei voida tutkia, ei voi olla tiedettä.

 • Höpönpöpö sanoo:

  No, niin. Eiköhän viimeistään Entityn linkeillä asiaa voida pitää loppuun käsiteltynä. Kiitoksia. Toki odotan yhä mielenkiinnolla Wespan videoanalyysia. 😀

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Entity ja Höpönpöpö: Ikävä kyllä noi sun linkkis ei todista mitään. Ensinnäkin, noi sun hengityshöyryt eivät näytä missään kuvassa humanoidilta, yms – joka olisi muodostunut sellaseks. Ja teillä oikeesti näyttäis olevan näköaistissa pahasti jotain vikaa, kun oikeesti oletatte, että hengityshöyry olisi kauriin vieressä, vaikka se on useita metrejä takana päin. Avaa ne sun silmäs, oot oikeesti umpisokea, kun et tohdi myöntää itsellesi että se on vain yksinkertaisesti feikki. Vaa sun pitää olla aina oikeesa. Sulla on suuri ego, mutta mul on viel suurempi. Tämä väittely ei tuu johtaa koskaan mihinkään. Katotaan kuinka kauan sä kestät, kun keksit ihmeellisä asioita selitettäväks. Maalaisjärkinen totuus, pah. Hp:eitä löytyy tääl joka lähtöön täält.

 • Jackie sanoo:

  Epäilen vahvasti että meillä ei ole vapaata tahtoa joten keskustelujen seuraaminen on hyvin huvittavaa.

 • Jackie sanoo:

  Te ette tunnu ymmärtävän sitä että se voima mikä ilmentyy elämänä, kosmoksena ja näinä meidän hahmoina. Voisi ilmentyä niin että hahmomme pystyisivät tahdollaan siirtelemään esineitä koskematta niihin. Tai niin että hahmomme olisivat niin vahvoja että ne nostaisivat tonnin käsivarsilleen hikipisraakaakaan tiputtamatta. Mutta se voima ilmenee nyt näin ja me olemme sen voiman muodostamia hahmoja.

  Se voima ilmenee niin että hahmomme jännittävät pelkäävät ja kokevat kaikkia positiivisia asioita myös. Mutta esimerkiksi jännittäminen johtuu vain siitä että olemme asettaneet hahmollemme liian suuret odotukset. Jos hahmo osaa pomputtaa jalkapalloa 5 kertaa emme voi odottaa sen pomputtavan 100 kertaa, jos odotamme niin hahmo kokee negatiivisen tunteen koska ei täyttänyt tahtoamme. Sama homma ison yleisön edessä puhumisen kanssa, hahmomme saattaa kyetä puhumaan 5 sanaa, mutta emme voi odottaa sitä puhumaan 100 sanaa. Kaikista negatiivisista tunteista on mahdollista päästä eroon jos laskee irti odotuksista ja katsoo mitä hahmo kykenee tekemään ja mitä hahmo saa elämänsä aikana.

  Meidän tahto on kuin jumala ja hahmo on tuon tahdon toteuttaja minkä selkä katkeaa kuin aasin selkä jos siihen lastaa liikaa painoa. Sosiaalisen tilanteen jännittäminen johtuu myös siitä että asetamme itsellemme liian suuret odotukset. Me voimme ihan hyvin käpertyä sikiö asentoon ja hokea jotain mantraa jos se on se miten hahmomme käyttäytyy. Kuka tietää sen tunteen kun krapulassa ei huvita mennä kauppaan? Noh… On olemassa keino päästä sen normaalin käyttäytymis odotuksen yli ja mennä niinkuin hahmolle käy. Kävellä vaikka kaupan läpi vapisten hokien nummaa jammaa nummaa jammaa jos se on se tie. Rukoilen teitä… Antakaa hahmollenne vapaus toimia niinkuin on takoitettu eikä niinkuin mailma odottaa teidän käyttäytyvän. Katselkaa lisäksi siitä ”yläpuolelta” kuinka hahmonne käyttäytyy.

 • ankat lammessa sanoo:

  katos katos, urho kekkosen haamu on tullut pelottelemaan kuolevaiset hengiltä 🙂

 • Höpönpöpö sanoo:

  No, eiväthän nuo Kuolemantuojan ja Jackien kommentit todellakaan imartele huuhaa-uskovia, mutta voiko toisaalta muuta odottaakaan?

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ululullluuluu: Behold, kaikkitietävä Ulle kenties. Muumit on laaksossa silloin kun ne ovat, suhteellisesti 😉 Höpönpöpö: Imartelu teidän skeptikoiden parissa taitaa olla jokapäiväistä huuhaata. Ei siinä mitään, jatketaan.

 • rasta-guy sanoo:

  IT…HAS…GOT…AN…CREEPY…FACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Jorma sanoo:

  Säälittävöö pelleilyä kommenteillasi höpönpöppö! sapotoija!

 • Entity sanoo:

  Jackie, pilven polttaminen ei ole hyväksi sinulle, ei lähimmäisillesi eikä sille paljon puhutulle henkiselle kehitykselle. Lopeta ajoissa.

  Huomaatko suurten oivalluksiesi olevan vain jäsentymätöntä tajunnanvirtaa? Ne ovat omia ajatuksiasi, jotka heijastat maailmaan. Ei se ole alkuunkaan luotettava tietolähde, vaikka mielikuvitus on ihmiselle valtava voimavara.

  Ihmisen pitäisi mielestäni asettaa itselleen tavoitteita. Olisi laadittava suunnitelma, edes muutamaksi kuukaudeksi eteenpäin, jotta voisi hyödyntää potentiaaliaan. Aivot tarvitsevat harjoitusta ja mieli ravintoa siinä missä ruumiskin. Hengenvoimista puhutaan paljon, mutta moni tuntuu kuvittelevan että ne saadaan lahjaksi. Ikään kuin palkkioksi luovuttamisesta. Silti kovin moni ei väitä, että penkkitulos nousee yli sadan kilon ilman harjoittelua tai että jotain soitinta oppii soittamaan kuin virtuoosi ihan vain päättämällä, että tänään olisi kiva vedellä pari sinfoniaa. Hengenvoimien kehittämiseksi ei silti tarvitse kuin istua epämukavasti ja mömistä mantraa, melkein kuin ostosteeveestä tilaisi!

  Liittyy tämä tähän keskusteluunkin ja tuohon alkuperäiseen aiheeseenkin, vaikkei nyt välttämättä ihan suorinta reittiä.

 • Valo sanoo:

  Höpönpöpö:
  sanasi ovat myrkkyä ja siksi tuhoavat omantuntosi rippeet sekä jatkuvasti tilaa missä keskustelet, olet pahuuden esikuva sen salahtavassa kolmannessa muodossa.

 • ankat lammessa sanoo:

  miks tossa counting down-häkkyrässä näkyy että maya-kalenteri loppuu 20.12 vaikka se loppuu 21.12! tuossa on tapahtunut virhe!

 • Ogeli sanoo:

  Eikös se maya-kalenteri loppunut 21.12. klo 11:11 universaalia aikaa?

 • Karhu IV sanoo:

  http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1670711/ilkka-kanerva-hypnoositempusta-voi-seurata-jalkipyykkia

  Oli jo aiemmin puhetta tästä ”taikurista” / ”Mentalistista”.

  Taitaa ollai han real deal, kun ilkka kanerva on mad 😀

 • ankat lammessa sanoo:

  ogeli, tarkoitin että se loppuu 21.12.2012 eikä 20.12.2012

 • Ogeli sanoo:

  Laskin, että tuo Wespan tekemä laskuri päättyy tosiaan 20.12.2012 klo 22.00. En tiedä onko se tarkoituksella niin, mutta ainakin yleinen tunnustettu päättyminen Mayakalenterille on nällä näkymin 21.12.2012 klo 11:11 universalia aikaa.

 • Entity sanoo:

  Mitä se universaali aika on noin niin kuin paikallisessa ajassa mitattuna?

 • Huttu sanoo:

  universaali aika 😀

  Hei ens viikolla pitäis sit jo näkyä se sininen, paljon hehkutettu galaksin keskustasta meille tuleva evoluution kiihdyttävä energia-aalto. Älkää missatko, tai ette värähtele seuraavalle tasolle!

 • Huttu sanoo:

  Meillä toi olis sitten jotain 14:11 näin talviaikaan eikö vain, siis toi kalenterin loppuminen. Mun mielestä 20:12 ois ollu parempi ajankohta kalenterin päättymiselle 😉

 • Ogeli sanoo:

  Huttu, UT0.

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Aikaj%C3%A4rjestelm%C3%A4

  Minulla ei kyllä ole juurikaan hajua noista aikajärjestelmistä, että mikä on oikeassa ja mikä ei. ihmisen keksintöhän koko ”aika” on.

 • Ogeli sanoo:

  Huttu, mielenkiinnolla sitä sinistä aaltoa odottelen minäkin. 🙂

  En tosin henkilökohtaisesti aseta liian suuria odotuksia sille, koska tietääkseni tieto siitä on peräisin vain yhdeeltä lähteeltä, joka on Pane Andov. Hän taas omien sanojensa mukaan sai tiedon muilta sivilisaatioilta. Joko hän on puhunut palturia tai sitten hän on todella tietänyt tulevaisuuden. Pianhan se nähdään.

 • Huttu sanoo:

  No mä en henk.koht usko mihinkään tuollaiseen energia-aaltoon, saatikka Pane Andovin höpötyksiin. Se on totta että galaksin keskustasta tulee aika ajoin säteilyä jota pystytään mittaamaan mutta ei niistä ole aikaisemminkaan koitunut meille mitään, ja niitä on mitattu jo ikuisuuden, uskaltaisinko heittää villin arvauksen että varman 80-luvulta asti ainakin mittauksia on tehty, Pane vaan unohti mainita tälläisen pienen asian kun alkoi tätä energiaa hehkuttamaan 😉

  Panen tyyliset pseudotiedekirjailijat ottavat usein eri tutkimustuloksista ne mehukkaimmat palat, jättävät pois ne selitykset ja kursivat yhteen uuden, heidän näkemyksen mukaisen teorian jota sitten myyvät eteenpäin kirjojen, dvd:n ja luentojen muodossa. Päivänvaloa nuo tuollaiset ”teoriat” eivät kestä, ja sitten kun niitä lähdetään purkamaan, authorit vetää esille salaliittokortin, aina 😀

  Joten on ihan hyvä ettet aseta liian suuria odotuksia, koska mitään ei taivaalla tule näkymään 😉

 • Ogeli sanoo:

  Ei kannata sanoa varmasti, koska koska kukaan ei varmasti voi mitään tietää.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Ihmisen juntein ”keksintö”..Aika 😀

 • Ogeli sanoo:
 • Tumppi sanoo:

  Wespa cut the crap ja kerro milloin 21.12.2012 loppuu ja siis 22.12.2012 alkaa. Itsekin olen löytänyt netistä monen näköistä ”tarkkaa ajankohtaa”.

  Lieneekö tarkalla ajalla mitään merkitystä? Tuskin. Mutta kiinnostais tietää kuitenkin.

 • Huttu sanoo:

  Niinkuin sanoin aiemmin, Pane Andoviin ei ole luottamista. Eli turhaan linkittelet niitä ”datojas”, olen kyllä tutustunut noihin teksteihin ja nuo ovat juurikin niitä juttuja jotka eivät kestä kriittistä analysointia..

  Aurinko ei ole muuttumassa punaiseksi jättiläiseksi tai miksikään muuksikaan. Ja ensin Pane sanoi että me kaikki voimme nähdä kun yötaivas muuttuu siniseksi siitä energiapulssista, nyt sitten emme näekkään sitä paljaalla silmällä vaan ainoastaan tietynlainen laitteisto voi havaita tämän energiapulssin, koittaisi nyt päättää jo.

  Toisaalta tuo on oikein hyvä keino selittää asia koska tavikset eivät voi sanoa asiaan mitään oikeastaan, Pane voi vain simppelisti väittää että joo kyllä se pulssi meni jo, te ette vaan nähneet sitä ja NASA ei tietenkään kerro asiasta mitään 😉

  Ja miten kukaan voi olla niin idiootti että väittää ajan olevan ihmisten keksintö. Termi ’aika’ on ihmisten keksimä siinä missä sana maito taikka pilvi. Vaikka koko sanaa ei olisi olemassa, fysiikan ilmiöt pitävät huolen siitä että aika silti rullaa taustalla.

 • Huttu sanoo:

  No okei idiootti oli vähä turhan vahvasti sanottu, sori.

 • Tumppi sanoo:

  Ei mitään Panea nyt enää tähän. Mikä on tarkka aika?

 • Huttu sanoo:

  Tarkka aika on 21.12.2012 klo 11:12 GMT tai jos haluaa olla nykyaikainen niin UT. Eli meillä Suomessa klo 14:12 (Greenwichin aikaan pitää lisätä +3 kun ollaan talvisuomessa)

  Tuo aika 11:12 on varmistettu tarkasti, tarkalleen se olis 11:11:37 mutta se pyöristetään 11:12. Mut siis toi ei ole mitenkään maaginen ajankohta, tuona ajankohtana talvipäivän seisaus on siis huipussaan. Maya kalenterin puolestapuhujat on vaan päättänyt lisätä tuon 11:11 koska sillä on numerologisesti ajatellen mystistä arvoa, mutta se arvo on tosiasiassa nolla.

  Tuo tulee olemaan tavallinen talvipäivänseisaus 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Aika on vain ihmismielen illuusiota.

 • Huttu sanoo:

  Selitä toki tarkemmin 🙂

  Jos me siis ymmärrettäis että aika on vain illuusiota, niin emme vanhenisi enää lainkaan niinkö? Oletko kuolematon, selvästi olet sisäistänyt että aika on illuusiota

 • Tumppi sanoo:

  Kiitos tiedosta Huttu. Siis 21.12.2012 klo 14:12 ikävä kyllä olen silloin töissä ja kahvitauolla.

 • Huttu sanoo:

  Samoin Tumppi, näköjää missataa maailmanloppu 😉

 • Tumppi sanoo:

  Niin, tai sitten uusi aika koettaa sumpin maku suussa. Kuka tietää?

 • Ogeli sanoo:

  Aika on vain sana, käsite. Elämämme on vain täynnä syklejä. Synnymme, kasvamme vauvasta lapsiksi, lapsista teineiksi, teineistä aikuisiksi ja aikuisista vanhuksiksi. Ei ole aikaa tai tai tilaa… On vain ikuinen olemassaolo. Me emme voi oikein sitä tajuta ihmisaivoillamme tässä (rajoittuneessa) tilassa. Noin 75 000 vuotta sitten ihmisen ”normaali” elinikä oli 900 vuotta. Syklien vaihtuessa ja muuttuessa ihmisen elinikä lyheni eri syistä ja nyt tavallaan elämme ihmiskunnan pimeintä aikaa henkisesti. Ihmisen ensimmäisiä 150-200 elinvuotta pidetään henkisen kehityksen osalta vielä lapsen tasoisena.

  Ei siis tarvitse edes ihmetellä, että miksi maailma on niin täydessä kaaoksessa. Nuoret kiihkomieliset sielut tekevät typeriä ja itsekkäitä ratkaisuja.

  Olen kuolematon kuten sinäkin, mutta yhtä varmasti kuin yö vaihtuu päiväksi niin myös meidän fyysiset ruumiimme ja egomme tulee kuolemaan. Sikä mikä meistä jää, tietoisuus, on ikuista ajan ja paikan ulottumattomissa olevaa energiaa.

  Kuolemaa ei oikeastaan ole, on vain muutosta ja syklien vaihtumista. Nyt on muutama suuri sykli vaihtumassa valon aikaan. Ihminen palaa taas sellaisen tiheyden tasolle maailmankaikkeudessa, ettemme ole erossa Luojasta samalla tavalla kuin olemme olleet viimeiset 25 000 vuoden loppuvuosituhansina.

  Miksi näin? Kokemuksen vuoksi. Kun olet tarpeeksi opiskellut ja omaksunut rakkauden todellista olemusta täällä niin olet valmis seuraavalla tasolle. Oppiminen ei kuitenkaan koskaan lakkaa joten ei tarvitse huolehtia, että aika tulisi pitkäksi ikuisuudessa. 🙂

 • Huttu sanoo:

  Just just, no kukin tavallaan 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Pahoittelen jos olen jälleen kerran hämmentänyt tällä tiedolla, mutta en välillä malta olla tuomatta sitä esille täällä. En myöskään koskaan ole väittänyt olevani täysin oikeassa. Aina täytyy olla varaa virheilekin. Minulla on oma tietämykseni ja uskoni, olen sentään van ihminen. Ainaki tällä hetkellä. 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  Tuskin, Ogeli, hämmennät ketään tiedoillasi, sillä kuten useasti aiemminkin on todettu eivät väitteesi ja uskomuksesi ole tietoa, eivät sinne päinkään. Ne ovat vain ja ainoastaan uskonnollista liirum-laarumia koska et kykene osoittamaan väitteitäsi todeksi etkä perustelemaan niitä millään faktoilla. Sellaiset väitteet eivät ole tietoa vaan fantasiaa. Näin se nyt vain on.

 • Ogeli sanoo:

  Niin olet todennut omalla mielelläsi.

 • Huttu sanoo:

  Hehe ei Ogeli toi sun näkemys niin ihmeellinen ole että hämmentyisin siitä, niinkuin Höpöhöpö sanoi niin tuo on vain uskonollista huttua, New-age sellaista 🙂

  Eri uskonnot yleensä ovat lainailleet toisiltaan aika paljon materiaalia, kristinuskokin otti joskus alkuaikoina paljon erilaisista pakanauskonnoista ennen kuin muodostui nykyisekseen. Sama Yhden Laissa, paljon löytyy yhtäläisyyksiä eri uskontojen välillä jo pelkästään tuossa aika-tekstissäsi.

  Uskonnoissa on yksi pieni pulma, ne perustuu ihmisen sokealle uskolle, eikä niinkään mihinkään faktaan. Nykyihmisen ei pitäisi tarvita uskontoja selvitäkseen elämästä.

 • Karhu IV sanoo:

  Tässä nyt on tietoa: elikkä ogeli on väärässä, ja tämä on tietoa siis.

  Kannattaa muuten kokeilla Karhu oluen kaverina ranskalaista konjakkia, napoleon hurberttia. Laajentaa teitoisuutta todella hienosti, eilen juotuani kyseisen jumalten juoman liitelin aivan eri dimensioissa, ja pystyin ennustamaan tulevaisuutta. Ennusteet ovat jo alkaneet toteutumaan, ennustin tälle päivälle paikallista päänsärkyä.

 • Ogeli sanoo:

  Jättäkää kuningas alkoholi ja kokeilkaa hengitysharjoituksia. Ilmaista, päihdyttävää eikä tuhoa aivosoluja.

 • Ogeli sanoo:

  Tässä vaihtoehtoinen (ehkä realistisempi) näkemys muuttuvaan maailmaamme aurinkokuntaamme:
  https://www.youtube.com/watch?v=bEo3PBaVha8&feature=g-subs-u

  Vaikka mitään postiivisia muutoksia (joita niin toivon) ei tapahtuisi lähiaikoina niin vaihtoehto on se, että ihmiskunnalla tulee seuraavat vuodet olemaan äärimmäisen kriittisiä. Siinä ei auta mitkään ilmastosopimukset, koska ilmastonmuutokset ei todellakaan johdu ihmisistä. Onhan siinäkin varmaan sitten tekemistä kun joutuu keksimään pyörän uudelleen ja tulen sytyttäminen nuotioon on päivän ihmeellisin teko. Itse en sellaista todellisuutta kuitenkaan toivo.

 • Uugeli sanoo:

  Höpönpöpö : taas jatkaa omaa fantasioimistansa kuinka olettaa asioiden olevan ottaen itse pienissä päätelmissänsä vain oman vajavaisen aivolohkonsa tuottamia kuvailmia asioiden laidasta..

  joten siis Höpönpöpö: tulehan jo pois sieltä ennenkuin eksyt kuvitelmiisi ja todista itsellesi ettei tämä ole mikään uskon asia
  vain moni-ulotteisen näkemisen asia sekä ymmärtämisen kolminaisuus sinä höppänä joka muita harhaan aina olet täälä johtamassa ja lannistamassa.

 • Uugeli sanoo:

  Höpönpöpö maailman kaikkeus on Paaljon ihmeellisempi kuin Tulet koskaan käsittämään,
  maapallolla tapahtuu runsaasti omituisia asioita joista et yhtäkään tule ymmärtämään tuolla asenteellisella puutteellisuudella.

 • Entity sanoo:

  Voi asenteellinen puutteellisuus. Tämä skeptikkojen ilosanomahan on juuri tuohon kiteytetty: todellisuus on tarua ihmeellisempää. Todellisista ihmeistä ei vain koskaan pääse osalliseksi, jos peittää havainto- ja ajattelukykynsä sokealla uskolla ja ”gurujen” sumutuksella.

  13.12.12 oli ja meni ilman yöllistä valoshowta. Ensimmäinen ennusmerkki siis meni jo mönkään. Ilmeisesti ne taivaan siniset aallotkin käyttivät häivetekniikkaa ja menivät ohi sekä mittalaitteista että kaikkien muiden paitsi viisaiden aisteilta.

 • ET

 • Tylsä sanoo:
 • Ulululululululullulu sanoo:

  Meh…

 • maruna sanoo:

  Intiaanin henki. Amerikan alkuperäiskansathan kunnioittivat luontoa. Minua ihmetyttää lähinnä lutiskepujen höyryilyt tällä sivustolla. Jos ei kiinnosta koko asia niin, mitäs täällä hengailette? Menkää vaikkapa kirkkoon hoilaamaan Jeesuksesta.

 • Metsämies sanoo:

  mene peurojen ruokinta alueelle missä on yleensä riitsta kameroita, löydä riista kamera.
  ota sen muisti kortti, laita se tietokoneeseesi ja leiki photoshopilla.
  laita kortti takaisin kameraan
  odota paikallisen sanomalehden raporttia oudosta otuksesta.

  näitä jonkun verran nähty eikä jaksa enää kiinostua kun ”mysteerin” ratkaisu on sama kuin kristalli kalloissa.
  eli ihmisen tekosia.

 • paranormaalifani sanoo:

  hengitystä oletan. MIKSI muuten olennon ’takamus/alaosa’ olisi jäänyt pois kuvasta. kaiken lisäksi näyttää että olento nauraa. TÄMÄ KUVA EI OLE PARANORMAALI 🙁

 • Suupa sanoo:

  Näyttää et se laulais ”That Girl Is On FIREEEEEEEEEEEE!” 😀

 • phup sanoo:

  Mitä kummaa taltioitui riistakameraan… ?

  Näin kävi myös meille:
  http://tos.pp.fi/images/album/ghost/

  Hyönteinen tms ja jostain syystä kamera on sitä kuvannut

 • Vergilius sanoo:

  Olisi mielenkiintoista tavata skeptikko, joka käy kirkossa jumalanpalveluksissa (hoilaamassa Jeesuksesta?), viitaten tuohon Marunan kommenttiin. Ja Amerikan alkuperäiskansoista puheen ollen (viitaten taas Marunan tekstiin), he kyllä osasivat hyvinkin tehokkaasti riistää, jopa tuhota luontoa. Shepard Krech III, antropologian professori, joka on myös itse kuuluu Amerikan alkuperäiskansaan, käsittelee juuri näitä asioita kirjassaan ”The Ecological Indian: Myth and History”, joka perustuu hänen tutkimustyöhönsä aiheesta. Millä tavalla muuten Uuden maailman natiivikansojen kulttuuri liittyy tähän riistakameran ottamaan kuvaan?

 • Ale sanoo:

  Aito kusetus,sama kyykky juippi on aikaisemminkin esiintynyt wespan sivuilla,ehkä tätäkään kommenttia ei julkaista,waihtakaa wespalle öljyt!!!!!!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot