ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Seulaslaisten alus seisoi taivaalla useita tunteja Britanniassa

Mahdollisesti Plejadilaiset tai suomalaisittain Seulaslaiset parkkeerasivat aluksensa taas taivaalle herättämään huomiota. 👽

Brittiläinen mies huomasin oudon alusmaisen objektin leijailevan paikallaan taivaalla.

Videolla näkyvä lautasmainen, tai jossain mielessä hieman kolmiomainenkin alus seisoi taivaalla usean tunnin ajan. Objektista kaksi videoita kuvannut brittimies sai taltioitua sen ikkunan läpi sisältä, sekä tunnin päästä hän meni kuvaamaan sitä myös ulos.

Objekti ei liikkunut, eikä muuttanut muotoaan usean tunnin aikana, joten se ei voinut olla esim. tumma pilvi. Taivaalla oleva objekti vaikuttaisi olevan muotonsa perusteella seulaslaisten alus, mutta sen sisällä saattaa olla muutakin porukkaa.

Objektin Britanniassa kuvannut mies kertoo, että objekti vaikutti oudolta ja heijasti valoa.

Vuonna 2013 saatiin kuvattua myös vastaavanlainen avaruusalus, tällä kertaa päiväsaikaan, jolloin videolaatu/näkyvyyskin oli hyvää tasoa. Kyseinen video on mielestäni yksi historian parhaimpia todisteita avaruusystävien vierailusta Maapallollamme.

Vuonna 2013 dronet eivät olleet vielä yleisiä, eikä aluksen pohjassa näy yhtään liikkuvaa propellia, joka viittaa siihen, että kyseessä ei ole drone, vaan esimerkiksi maan vetovoimaa ja magneettikenttää hyväksi käyttävä lentoalus. Tietojen mukaan Seulasten/Plejadilaisten alus tavallaan ui ilman halki ja vaikka videolla se näyttää pyörivän akselinsa ympäri, niin sisällä oleva osa, jossa matkustajat ovat pysyy paikallaan.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

12 kommenttia aiheeseen: Seulaslaisten alus seisoi taivaalla useita tunteja Britanniassa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Arska sanoo:

    Ylimmäinen video vaikea kuvattava valaistusolosuhteista johtuvan valon vähäisyyden vuoksi ja siksi aika epäselvä, mutta mielenkiintoinen. Hyvin perusteltu että ei voi olla esim. mikään tumma pilvi kun objekti pysyi paikallaan usean tunnin ajan. Huonoa videossa se että ei näytetty kuinka objekti katosi? Onko Plejadilaiset asialla? Tulee tietenkin heti mieleen sveitsiläinen ”Billy” Eduard Albert Meier (s. 3. helmikuuta 1937) joka väittää olevansa ufokontaktihenkilö, joka on ottanut yli 1000 valokuvaa ufoista, sekä videoita ja on tullutkin liian hyvistä ufo kuvistaan maailmankuuluksi. Jotkut UFO-skeptikot väittävät kuvia feikeiksi, mutta yhtään kuvaa ei ole vielä todistettu feikiksi sillä edes käyttämällä Adobe Photoshoppia tai Hollywoodin erikois efektejä ei ole saatu aikaan yhtä aitoa jälkeä vielä ottaen huomioon, että suurin osa kuvista on otettu 70-luvulla kinofilmikameralla, jolloin ei Photoshopista ollut tietoakaan.

    Alimmainen video pienen kokonsa puolesta saattoi olla vain miehittämätön avaruusluotain, jonka tarkoitus voisi olla vain suorittaa tarkkailua ja mittauksia. Ihmisillä nykyään Digikamera aikakaudella paljon enemmän kameroita kuin ennen, joten kuva ja video materiaaliakin kertyy enemmän kuin ennen. Tämän alimmaisen videon kuvausolosuhteet päiväsaikaan valon määrän suhteen olleet huippu hyvät ja se selittää kuvan laadun, joka on tosiaan harvinaisen hyvää ja huippu terävää. Siksi videon kuvasta kotrastia, eli vastakohtaisuutta, esim. tumman ja vaalean vastakohtaisuuden astetta kuvaruudulla kiitettävän paljon löytyy. Voi tosin olla niinkin päin että toi ylimmäinen video aito ja alimmainen feikki kun sen kuvan laatu on ikään kuin liian ammattimaisen hyvää ja käy siksi heti epäilyttämään. Ikään kuin kamera asetuksineen viritelty jo etukäteen paikalleen ennen video otostaan.

    Tosin nyky Digi järjestelmäkameroissa huippu hyvät automaatti valmiudet kuvausvalikoissa, joilla mahdollista saada ammattimaista hyvää jälkeä suuriläpimittaisella valovomaisella objektiivi linssillä, suurilla valoa keräävillä kuvakennoilla ja megapikseli määrillään hyvinkin yllättävistä, nopeista ja vähävaloisista tilanteissa. Siksi vaikea tuomita heti feikiksi pelkästään hyvän videon kuvamateriaalin perusteella. Ikävä kuitenkin sanoa, mutta en tiedä oliko sitten kuitenkin drone vaiko ei? Entä jos liikkuva nopeasti pyörivä propelli ei kuvan videossa näy, eikä sen pyörivä ääni kuulu ja lisäksi ääntä muokattu jälkikäteen kun siihen on myös lisätty jumputtava iskevä ääni jostain teknomusiikki kappaleesta mukaan. Tämä ääni muokkaus pilaa sitten videon aitoutta melko perusteellisesti. Alkuperäinen originaali video ilman ääni musiikki muokkausta jolla peitetään mahdolliset propelin ääni olisi huomattavasti uskottavampaa ufo video materiaalia. Nykyaikana dikikameroiden otoksia helppo ammattimaisten kuvaajien toimesta muokata kuvia ja videoita tietokoneiden Photoshopeilla ym. kuvan muokkaus ohjelmilla ja Hollywoodin erikois efekteillä, niin halutessaan. Nämä tahalliset pilailu materiaalit syö sitten tehokkaasti uskottavuutta mahdollisesti aidoista ufokuvaus materiaaleista pois.

    Jotkut tosin väittää että foliohatut yms. ufo intoilijat pilaavat itse oman asiansa kiinnostuksen kohteen tökeröillä filmeillään. Mielestäni näissäkin kuvaus asioissa tärkeintä on pitää mieli avoinna uusia asioita kohtaan, sulkeutumisen sijaan. Turha siis olla aina jatkuvasti tuomitsevan jyrkkä, myös se voi pilata skeptikon maineen pelkkänä systemaattisena vähättelijänä.

  • Markus K sanoo:

    Hei!
    Tämä kommentti sattui silmään kun luin kommenttiasi, ”foliohatut yms. ufo intoilijat pilaavat itse oman asiansa kiinnostuksen kohteen tökeröillä filmeillään”. Huvitti hieman, sillä ainakin itse olen kirjoittanut melko samoin sanoin joskus näillä sivuilla.
    Mutta!! Tuo video oli ihan ok! Juuri tällaiset ovat tervetulleita!!
    Itse asiassa kirjoitan juuri kirjaa jossa pohdiskelen näitä aiheita. Kerätty aineisto onkin vakuuttavaa.
    Mukana ovat tapaukset mm;
    Tapaus Rendleshamin metsässä, Englannin Suffolkissa joulukuun lopussa 1980. Tapaus sattui tuolloin USA:n ilmavoimien käytössä olleen RAF:n Woodridgen tukikohdan ulkopuolella. Tapahtumien ja valoilmiöiden silminnäkijöinä oli kymmeniä ilmavoimien miehistön jäseniä, kahden tai kolmen päivän aikana. Pieneltä aukiolta, läheltä metsän rajaa, oli löytynyt myös kolme pientä painaumaa kolmiomuodostelmassa, sekä palamisjälkiä puissa ja niiden oksissa. Paikan radioaktiivisuus oli hieman koholla.

    Entiset armeijan palveluksessa olleet henkilöt kertovat UFOjen tarkkailleen ja jopa vahingoittaneen USAn ydinohjuksia ja vaativat hallitusta paljastamaan tosiasiat. 120 entistä tai eläkkeelle jäänyttä sotilashenkilöä ovat huolestuneita UFOjen läsnäolosta ydinaseiden läheisyydessä 2003. Joissakin tapauksissa useat ydinohjukset vioittuivat samanaikaisesti kun levyn muotoinen UFO leijui niiden läheisyydessä. Kuusi entistä USAn ilmavoimien upseeria ja yksi entinen sotilas ovat alkaneet kertoa tapahtumista julkisuudessa ja kehottavat hallitusta vahvistamaan julkisesti tapahtuneen. Yksi heistä, Robert Salas, oli kapteeni joka vastasi ohjusten laukaisusta ja sattui päivystämään juuri häiriön sattuessa Malmstromin ilmavoimien tukikohdassa. Tapauksen jälkeen häntä kiellettiin koskaan ottamasta asiaa esille. Myös Charles Halt näki kiekon muotoisen objektin joka lähetti säteen kohti maata, ja kuuli radiosta, että säde kohdistui ydinase alueelle. UFO:t muun muassa sammuttivat kaikkien ydinohjusten järjestelmät, joka ei pitäisi olla mahdollista edes kenellekään niitä ohjaavista ihmisestä, koska niissä on monin kertainen varmistus. Molemmat miehet kertovat muistakin ällistyttäviä yksityiskohtia näistä tapahtumista ja paljastavat, miten USAn armeija vastasi.

  • Arska sanoo:

    Markus K:

    Sory jos olen hieman lainannut terävää älykästä kommenttiasi näiltä sivuilta. Kumpaa videota tarkoitit että oli ok? En käy kinaamaan mutta alimmainen video johon oli lisätty jotain tekno musiikkia peittämään dronen tropelin ääntä oli mielestäni epäilyttävä. Tämä jälkikäteen ääni muokkaus pilaa videon aitoutta melko perusteellisesti. Eli jos se oli kuitenkin sitten aito ufo, niin joku on pilannut sen jälkikäteen äänimuokkauksella ilmiselvän tahallisesti?

    Tapaus Rendleshamin metsässä, Englannin Suffolkissa joulukuun lopussa 1980. Olen nähnyt tuon kahden tai kolmen vuorokauden aikana aina toistuvasti yöllä sattuneen Ufotapauksen TV:stä. En muista UFO ohjelman nimeä. Muistaakseni britti tukikohdan komentaja Eversti Charles Halt sai ikävästi ammatti virastaan potkut kun oli sattumalta paikanpäällä itse Ufoa todistamassa, tehden siitä tarkan kirjallisen Uforaportin, jonka lähetti eteenpäin ja johon ei sitten viitsitty edes vastata. Tuo kaikki mitä kerroit Rendleshamin tapauksesta on mielestäni myös totta.

    En myöskään ihmettele jos avaruusolennot sammuttivat ufoillaan muun muassa kaikkien ydinohjusten järjestelmät. He ovat erittäin perustellusti huolissaan ihmiskunnan ydinaseista, jotka saattaa johtaa hallitsemattomaan ydinsotaan ja planeettamme tuhoon. Esim. sodan toinen osapuoli pelästyessään lähettää myös heti kaikki ydinohjukset matkaan. Sota voi eskaloitua myös hitaasti vaiheittain kehittyen usein pahemmaksi, johtuen ristiriitojen tai muiden ongelmien portaittaisesta tai jatkuvastakin kärjistymisestä. Taustalla on tavallisesti ajatus, että yksi vaihe johtaa seuraavaan, esimerkiksi vihamieliseen toimenpiteeseen vastataan aina käyttäen voimakkaampia järeämpiä menetelmiä. Esim. Elokuva (Sotaleikit) sota asia esitettiin hyvin ja melko perusteelliseti miten ydinohjus sota ns. voi karata lopullisesti lapasesta.

  • Markus K sanoo:

    Tere!
    Tarkoitin tietysti tuota ensimmäistä jota epäillään ”Pleiadialaisten alukseksi”!?
    Muutaman vuosikymmenen aihetta hieman seuranneena minua vain ketuttaa niin että vihloooo eri Youtube videot jotka nopeasti huomataan fake videoiksi! Tässä muutama ajatus… ei mitään uutta…

    Maailman ulkopuolisen elämän salaaminen on ollut Yhdysvaltain hallinnolle äärimmäisen tärkeää, koska he eivät missään tapauksessa halua, että totuus tulee julki, että nämä humanoidit ovat rauhanomaisia. Tämän vuoksi Hollywood tuottaa perä jälkeen yhä väkivaltaisempia scifi-elokuvia, joissa ufot ja humanoidit esitetään ihmiskunnalle hirviöinä sekä vaarallisina vihollisina. Tällä ylläpidetään tuota pelkoa, joka liitetään humanoideihin.
    Viime vuosina lukuisat tahot ovat puhuneet näistä tulevista ja maailmanlaajuisista ufo-paljastuksista, joita odotettiin muun muassa Valkoisen Talon julkistavan. Nämä väitteet ovat olleet lähes täysin disinformaatiota. Täällä maaplaneetalla on käynnissä edelleen eräänlainen valtaeliitin sisäinen konflikti, jota hallitsee muun muassa Bilderberg -ryhmä, sekä muutama muu salaseura tai liittoutuma.
    Eliitin joka häärii globaalisti taustalla ja hallitsee kokonaisuutta, sekä uskontoja ja eri korporaatioita. kaikki uudet ihmiskuntaa vapauttavat ideat ja ajatukset ynnä muu, täytyy estää, piilotta tai tehdä naurun alaisiksi. Varsinkin kaikki mikä liittyy Ufoihin. Vanha maailman järjestys pitää säilyttää. Kaikki maan ulkopuolinen apu ja kontaktit pitää kieltää tai tehdä naurun alaiseksi.
    Tosin myös monet ufo-intoilijat ja hörhöilijät tekevät tätä samaa tietämättään ja omalta osaltaan julkaisemalla harmillisen tökeröitä videoita, kuvia ja muuta sellaista Youtubessa.
    Muistatko englannin viljapeltokuvio tapauksen elokuussa 2001 ja sen sanoman, lähellä Hampshiren Chilbolton radio teleskooppia!?
    Sanoman, joka oli jo vähintäänkin runollinen, eli; ”Beware of the bearers of the false gifts and their broken promises. Much pain but still time. There is good out there. We opose deception. Conduit closing”.

    Helmikuisen päivän aamuna vuonna 1961, oli tapahtunut useiden pyöreiden metallisten alusten lentueen ylilento, entisen Neuvostoliiton vyöhykkeellä. Ne lensivät muodostelmassa, selvästi älykkään ohjauksen alaisena ja kohti silloisia Usa:n puolustusasemia. Lentue jatkoi lentoaan muodostelmassa ja hyvin suurella nopeudella sekä jyrkässä kulmassa. Seuraavaksi lentue kaartoi Englannin Kanaalin yli ja ne jatkoivat lentoaan Englannin itärannikolle, kadotakseen sitten Naton tutkista, jossain Norjan meren yllä.
    Entisellä Neuvostoliitolla ja Natolla oli tietysti täysi hälytys päällä, sormet liipasimella ja peukalot valmiina punaisten painikkeiden yllä! Kolmas maailman sota oli vain hetken päässä! Sitten, vain kaksikymmentä minuuttia myöhemmin, kaikki oli ohi. Ufo lentue lensi yli, kääntyi pohjoiseen ja katosi tutkasta.
    Pian mystisen näyttäytymisen jälkeen, joka melkein käynnisti kolmannen maailman sodan, sen tutkimuksetkin alkoivat. Johtopäätös oli, että Maa planeetta ja ihmiskunta, on ja on ollut, jonkinlaisen valvonnan tai tarkkailun alla, satoja, ellei tuhansia vuosia! Tätä tekevät vähintään neljä erilaista humanoidi ryhmää, jotka tarkkailevat, tutkivat, analysoivat meitä ja katsovat läheltä mitä me aiomme ja mitä me teemme.
    Toinen hätkähdyttävä johtopäätös oli myös se, että nämä esiin tulot eivät sisältäneet mitään sotilaallista uhkaa. Ne vain toistuvasti esittivät uskomattoman kehittynyttä teknologiaa, osoittaen täten meille, että jos he olisivat vihollisia tai pahantahtoisia, meillä ei olisi mitään tehtävissä niitä vastaan. Jos he olisivat myös pahoja aikeissaan ja meidän vihollisia, taistelu olisi ollut ohi jo aikoja sitten.
    Että näin… Tämä se on se Isännän ääni!!
    Ihmiskunta on kuin 4 vuotiaat kakarat hiekkalaatikolla, joten on hyvä, että jotkut katsovat perään… Mitään ydinsotaa tuskin tulee koska se on vastoin Humanoidienkin etua. Vaikka meillä on vapaa tahto edelleen…toistaiseksi!!

  • Markus K sanoo:

    Arska:
    Hei!
    Tarkoitin tietysti tuota ensimmäistä videota…
    tässä lyhyt juttu kirjastani joka on vasta aluillaan viitaten tuohon ydinase juttuun..
    Uskon, että Humanoidit eivät salli täysmittaista ydinsotaa, koska se on heidänkin edun vastaista!? Vaikka meillä on vapaa tahto… toistaiseksi..

    …muuan Bob Dean, Usa:n armeijan komentaja, palveltuaan 28 vuotta ja annettuaan useita kiinnostavia luentoja, kertoi seuraavaa.
    Helmikuisen päivän aamuna vuonna 1961, oli tapahtunut useiden pyöreiden metallisten alusten lentueen ylilento, entisen Neuvostoliiton vyöhykkeellä. Ne lensivät muodostelmassa, selvästi älykkään ohjauksen alaisena ja kohti silloisia Usa:n puolustusasemia. Lentue jatkoi lentoaan muodostelmassa ja hyvin suurella nopeudella sekä jyrkässä kulmassa. Seuraavaksi lentue kaartoi Englannin Kanaalin yli ja ne jatkoivat lentoaan Englannin itärannikolle, kadotakseen sitten Naton tutkista, jossain Norjan meren yllä.
    Entisellä Neuvostoliitolla ja Natolla oli tietysti täysi hälytys päällä, sormet liipasimella ja peukalot valmiina punaisten painikkeiden yllä! Kolmas maailman sota oli vain hetken päässä! Sitten, vain kaksikymmentä minuuttia myöhemmin, kaikki oli ohi. Ufo lentue lensi yli, kääntyi pohjoiseen ja katosi tutkasta.
    Pian mystisen näyttäytymisen jälkeen, joka melkein käynnisti kolmannen maailman sodan, sen tutkimuksetkin alkoivat. Johtopäätös oli, että Maa planeetta ja ihmiskunta, on ja on ollut, jonkinlaisen valvonnan tai tarkkailun alla, satoja, ellei tuhansia vuosia! Tätä tekevät vähintään neljä erilaista humanoidi ryhmää, jotka tarkkailevat, tutkivat, analysoivat meitä ja katsovat läheltä mitä me aiomme ja mitä me teemme.
    Toinen hätkähdyttävä johtopäätös oli myös se, että nämä esiin tulot eivät sisältäneet mitään sotilaallista uhkaa. Ne vain toistuvasti esittivät uskomattoman kehittynyttä teknologiaa, osoittaen täten meille, että jos he olisivat vihollisia tai pahantahtoisia, meillä ei olisi mitään tehtävissä niitä vastaan. Jos he olisivat myös pahoja aikeissaan ja meidän vihollisia, taistelu olisi ollut ohi jo aikoja sitten.

    että näin…

  • Markus K sanoo:

    Arska;

    P.S. Pari kommenttia…
    Maailman ulkopuolisen elämän salaaminen on ollut Yhdysvaltain hallinnolle äärimmäisen tärkeää, koska he eivät missään tapauksessa halua, että totuus tulee julki, että nämä humanoidit ovat rauhanomaisia. Tämän vuoksi Hollywood tuottaa perä jälkeen yhä väkivaltaisempia scifi-elokuvia, joissa ufot ja humanoidit esitetään ihmiskunnalle hirviöinä sekä vaarallisina vihollisina. Tällä ylläpidetään tuota pelkoa, joka liitetään humanoideihin.
    sekä…
    pieni taloudellis-poliittisen eliiti, joka häärii globaalisti taustalla ja hallitsee kokonaisuutta, sekä uskontoja ja eri korporaatioita. Kaikki uudet ihmiskuntaa vapauttavat ideat ja ajatukset ynnä muu, täytyy estää, piilotta tai tehdä naurun alaisiksi. Varsinkin kaikki mikä liittyy Ufoihin. Vanha maailman järjestys pitää säilyttää. Kaikki maan ulkopuolinen apu ja kontaktit pitää kieltää tai tehdä naurun alaiseksi. Täten myös jotkin ufo-intoilijat ja hörhöilijät tekevät tätä samaa tietämättään ja omalta osaltaan, julkaisemalla harmillisen tökeröitä videoita, kuvia ja muuta sellaista Youtubessa.
    Muistatko englannin viljapeltokuvio tapauksen elokuussa 2001 ja sen sanoman, lähellä Hampshiren Chilbolton radio teleskooppia!? Sanoman, joka oli jo vähintäänkin runollinen, eli; ”Beware of the bearers of the false gifts and their broken promises. Much pain but still time. There is good out there. We opose deception. Conduit closing”…

  • Arska sanoo:

    Markus K:

    Mielestäni helppo ymmärtää että vanhan maailman järjestys täytyy säilyttää, mutta samalla erittäin ahnetta ja itsekästä sekä mielivaltaista eliitti porukalta, joka häärii globaalisti taustalla ja hallitsee kokonaisuutta. Olen huomannut että tämä on aivan selvästi nähtävillä nykyään, eli kaikki maan ulkopuolinen apu ja kontaktit pitää kieltää tai tehdä naurun alaiseksi. Varsinkin kaikki mikä liittyy Ufoihin. Olen ehdottomasti samaa mieltä näistä asioista joihin olet erittäin hyvin perehtynyt ja joista rohkean avoimesti kirjoitat ja kerrot. Opetuksesi erittäin tärkeää niille, jotka sitä haluaa kuulla ja ikään kuin oppia tämän hetken teeman ajan hermosta missä nyt tällä hetkellä maailmalla mennään. Veikkaan että kirjoittamasi uusi kirja viitaten tuohon ydinase juttuun saavuttaa suuren suosion ja toivotan sille suurta onnea!

    Itselleni oli vähän hakusessa tuo sana korporaatio ja piti sitä tietysti selventää itselleni. Yleisesti korporatiivinen järjestelmä tarkoittaa sellaista, jossa ammatillisilla ja talouselämän järjestöillä on keskeinen asema valtiollisessa päätöksenteossa (ja kansanedustuslaitoksella ehkä vain nimellinen asema). Erityisesti Mussolinin Italiassa toteutettu järjestelmä, joka perustui korporaatioihin, joihin niin työnantajat kuin työntekijätkin kuuluivat. Mussolinista tuli ensin Italian pääministeri ja vuodesta 1925 diktaattori, sekä natsi aatteen luoja.

    Vähintäänkin hirvittävän ahne ja itsekäs on ollut maailma natsi aatteineen joskus Toisen maailmansodan aikaan ja on sitä myös monessakin mielessä valitettavasti edelleen.

    ”Muistatko englannin viljapeltokuvio tapauksen elokuussa 2001 ja sen sanoman, lähellä Hampshiren Chilbolton radio teleskooppia!? Sanoman, joka oli jo vähintäänkin runollinen, eli; ”Beware of the bearers of the false gifts and their broken promises. Much pain but still time. There is good out there. We opose deception. Conduit closing”…”

    Itse asiassa noin viikko sitten katselin netistä viljapeltokuvion synty asioita ja jostain syystä katsoin juuri Suomalaista viljapeltokuvio asiantuntijaa, eli Veli Martin Keitelin asiantuntevaa selvitystä viljapeltokuvioista. https://www.youtube.com/watch?v=F8SFRpteILE

    Nyt hämmästyttää tähän liittyvä synkrooni vielä enemmän kun kysyit että Muistatko englannin viljapeltokuvio tapauksen elokuussa 2001 ja sen sanoman, lähellä Hampshiren Chilbolton radio teleskooppia!? Sanoman, joka oli jo vähintäänkin runollinen, eli; binääri koodattu viesti pitää sisällään; Varokaa väärien lahjojen antajia ja väärien rikottujen lupausten antajia. Paljon tuskaa mutta vielä aikaa. Uskokaa! Tuolla ulkona on paljon hyvää… Me vastustamme huijausta. Kanava sulkeutuu.

    Tarkoitit edellä kerrottua viljapeltokuviota ja kuvan binääri koodattua viestiä, jossa viljapellossa kuvan humanoidi pitää kiekkoa kädessään pään vieressä pyöreänmuotoista binäärikoodeja sisältävää symbolia, josta on nyt sitten purettu tuo edellä kerrottu tärkeä binäärikoodattu viesti. Ihmettelin juuri tuota viljapeltokuviota ja sen binäärikoodattua viestiä jonka voisin hyvin yhdistää juuri kertomastasi eliitistä, joka häärii globaalisti taustalla ja hallitsee kokonaisuutta väärine lahjoineen ja rikottuine lupauksineen, jotka synnyttää paljon tuskaa, mutta vielä aikaa, tuolla ulkona paljon hyvää, me avaruusolennot vastustamme huijausta, yhteys kanava sulkeutuu. Helpompi nyt ymmärtää kun kerroit mihin tärkeä viesti liittyi. Itse en ymmärtänyt viestin sisältöä silloin viikko sitten, mutta luulen sen nyt ymmärtäväni. Näiden asioiden tutkimista hankaloittaa vielä se että itselläni huono englannin kielen taito jos ollenkaan.

  • Markus K sanoo:

    Arska;

    Rendleshamin tapaukseen liittyen vielä;

    Amiraali Lordi Peter Hill-Norton, tiedusteli hänen majesteettinsa hallitukselta myös, että: ”Olivatko he tietoisia armeijan erikoisosaston sekaantumisesta vuoden 1980 tutkimuksiin, liittyen Rendleshamin ufotapaukseen”. Elizabeth Conway Symons antoi vastauksen, jonka mukaan ”Erikoisosaston virkamiehet ovat ehkä olleet tietoisia tapauksesta, mutta eivät olisi osoittaneet minkäänlaista kiinnostusta asiaan, ellei todistusaineisto viittaa jonkinlaiseen uhkaan kansalliselle turvallisuudelle”. Tällaista intressiä asiassa ei näytä olleen. Hill-Norton kommentoi, ”Joko suuri määrä ihmisiä näkivät harhoja, mikä on Yhdysvaltojen ilmavoimien ydinasetukikohdalle erittäin vaarallista, tai sitten asiat ovat tapahtuneet kuten he ovat sen kertoneetkin tapahtuneen!!!
    Olipa näistä kumpi tahansa totta, asiasta voidaan esittää vain yksi vastaus, ja se on, että tapaus on sotilaallisesti äärimmäisen kiinnostava”. Epäilijöiden mukaan Rendlesham Forestissa näkynyt valoilmiö johtui, joko majakasta tai lähellä lentävästä lentokoneesta. Tällainen selitys on lähinnä pöyristyttävä ja se aliarvioi upseerien sekä armeijan työntekijöiden tehtävienhoidon tasoa, asettamalla sen kyseenalaiseksi!!!

    Toisaalta Yhdysvaltain ja Britannian tiedustelupalveluiden toiminnan voi ymmärtää, kun muistetaan minkälaisen hysterian Orson Wellesin radiokuunnelma, Maailmojen sota, sai aikaan Usassa 30. lokakuuta 1938. Nykyajan yleisön, joka on katsellut nuoruudessaan Scifi sarjoja, Star Wars elokuvia sekä Ancient Alien sarjaa, luulisi olevan jo monta astetta sivistyneempi ja hyväksyvät maan ulkopuoliset sivilisaatiot, sekä niiden vierailut?

    Mitä asioiden tutkimiseen tulee niin, englannin kielen taito on olennaista!! Näin se vain on, ystävä hyvä.. En nyt itsekään mikään sujuvan kielen hallitseva ole mutta!!! oppiminen jossakin asiassa on suoraan verrannollinen aiheen mielenkiintoon!! Ja erittäin mielenkiintoista ja hyvää kirjallisuutta on valtavat määrät englannin kielellä! Voisin luetella heti monia nimikkeitä joita tuskin koskaan käännetään suomeksi VAIKKA ne myyvät miljoona painoksina muualla maailmalla!!?? Tästä myös huomaa erittäin hyvin kuinka täällä ollaan ”valovuosien päässä” siitä keskustelu- ja kirjallisesta kulttuurista mitä muualla on. ja SE, se minua ihmetyttää!?
    Kirjani alkusanat ovatkin nämä;
    ”Miten etsiä vastauksia selittämään mahdotonta, jos kyseessä on jonkun tietämättömän ihmisen tai ryhmän tekemä väärä johtopäätös? Rajallisessa kokemuspiirissä puuttuu tarvittava tietoperusta, jotta pystyisi ymmärtämään kunnolla jotakin oman todellisuuskäsityksen ulkopuolella olevaa. Arvoitukset jäisivät arvoituksiksi, kunnes niitä tarkastellaan täysin uudesta kulmasta”.
    että silleen… ; )

  • Arska sanoo:

    Markus K:

    Rendleshamin ufotapaukseen ja lähes aina kun on kyse ufoista liittyy siihen hierarkia. Hierarkia voi viitata muun muassa seuraaviin: hierarkia, arvojärjestys; hierarkia, pappisvalta • sosiaalinen hierarkia • yhteiskunnallinen hierarkia eli yhteiskunnallinen kerrostuneisuus/stratifikaatio.

    Tarkoitan hierarkialla ufoihin liittyen että aina siihen puuttuu jokin korkeampi taho, joka ensimmäiseksi jyrää alemmat tahot, jotka eivät ikään kuin tiedä mistään mitään, tai nähneet ja kokeneet kaiken väärin harhaisesti. Kuitenkaan korkea-arvoiset hänen maijesteettisessa salaisessa palvelussa eivät itse olleet edes paikalla ja silti kaikki pitää heti jyrätä. Törkeää.

    Samaa mieltä että hierarkian huipulta lähes aina pöyristyttävää aliarviointia kokijoita kohtaan Tähän Rendleshamin ufotapaukseen liittyen kaksi sotilashenkilöä näkivät tapahtuman ihan läheltä ja yksi sotilas henkilö jopa kosketti maassa olevaa kolmiomaista ufoa kädellään, ja toinen teki siitä kynällä piiroksen paperille aivan vierestä. Lisäksi heidän aikaan littyvät käsitteet sekosivat kun huomasivat että aikaa oli kulunut paljon enemmän kuin mitä itse luulivat ja molempien kellot olivat eri ajassa, sekä myös väärässä ajassa. Tämä ei sitten varmasti ihan kivalta tunnu kun sitten niin sanottu päälikkö tason mies tulee paikalle ja sanoo että ette nähneet mitään, tai näitte vain majakan valot, tai lentokoneen ja olette ihan pihalla ja harhaisia, menkää kotiinne mussuttamaan.

    Tähän UFO jupakkaan liittyy ensisijaisesti myös se mitä kerroit että Maailman ulkopuolisen elämän salaaminen on ollut Yhdysvaltain hallinnolle äärimmäisen tärkeää, koska he eivät missään tapauksessa halua, että totuus tulee julki, että nämä humanoidit ovat rauhanomaisia. Samaa voi sanoa Britannian hallitukselle, joka ei ole toistaan kummoisempi vaan yrittää kieltää samat asiat kuin Yhdysvaltain hallinto ja pilkallisesti kyseinalaistaa heti ne kun uusia tapauksia ilmenee.

    Mielestäni loputon keskustelu asioista ei vie niitä eteen päin aivan toivotulla tavalla jos ne eri maiden hallinnolliset toimet mielivaltaisesti kieltää aina tyystin, tähän liittyen Maailman ulkopuolisen elämän salaaminen ja UFOT, vaikka ne sitten siitä huolimatta ovatkin aivan selvästi olemassa. Niin sanottujen selvien UFO tapauksien tutkiminen on varmasti mielenkiintoista herkku luettavaa juurikin siitä syystä että niiden olemassa olo ristiriitaisesti, röyhkeästi ja mielivaltaisesti kuitenkin aina kielletään.

    ”Mitä asioiden tutkimiseen tulee niin, englannin kielen taito on olennaista!! Näin se vain on, ystävä hyvä..”

    Juu tärkeää että jokainen oppii asioita omaan tahtiinsa, elämässä joskus kiireitä jotka myös pakottaa hoitamaan olennaiset asiat ensisijaisesti ja ketään ei voi myöskään pakottaa siihen mihin ei pysty tai ajanpuutten vuoksi ehdi. Tähän liittyen jokaisella oma elämä ja itsemääräämisoikeus, jota pitää kunnioittaa ja josta päättää sitten kuitenkin ihan itse. En ole mikään asiantuntia mutta mielenkiintoa kuitenkin löytyy näitä asioita kohtaan. Täytyy vain rohkeasti ottaa kantaa esille tuleviin erimielisyyksiin. Eikä antaa kenenkään kävellä ylitseen. En ehkä minäkään pysty välttämään toisen osapuolen loukkaantumista, mutta se on pieni hinta elämisen oikeudesta. Jokainen toimii omalla tavallaan ja ei kahta samanlaista löydy…Olet enemmän tutkinut näitä asioita ja ei siitä kannata pulttia ottaa jos en osaa keskustella oikealla rehevällä tavalla niistä, niin kuin muualla maailmalla tehdää.

    Mennessä maailmassa kielitaito oli aivan lapsen kengissä vielä enemmän, eikä siitä nyt tainnut ihan roviolle poltettavaksi joutua jos ei osannut vierasta kieltä. Samaa mieltä kuitenkin että hyvä olisi osata ja englannin kielen taito ja on olennaista näissä ufot/rajatieto asioissa. Onneksi on olemassa sentään Google kääntäjä monilla kielillä, jos täältä netistä jotain etsii ja haluaa tietää.

  • Markus K sanoo:

    Arska
    Jep jep! Mainintani englannin kielen opiskelusta oli lähinnä vain pelkkä toteamus!! Ei moite tms!!! voihan hyvin jne!

  • Arska sanoo:

    Markus K:

    Luulin että jotenkin närkästyit kun en osaa englannin kieltä riittävän hyvin. Kaikki kuitenkin hyvin ja samaa toivon sulle!

  • Markus K sanoo:

    Arska;
    Joo, tulee kirjoiteltua liian hätäisesti jne. pitäisi kai erikseen sanoa, milloin kirjoitan täysin Yleisellä tasolla!! Kuten keskustelu- ja kirjallisesta kulttuurista mitä nyt muualla on. Tarkoitan lähinnä esim. The Disclosure Project joka on Steve M. Greerin vuonna 1993 perustama järjestö, joka väittää Yhdysvaltojen hallituksen salailevan ufoihin liittyvää tietoa tai Project Blue Book joka taas oli Yhdysvaltain ilmavoimien ufotutkimusten sarja 1952–1969. Projektin tarkoitus oli selvittää, ovatko ufot uhka Yhdysvaltain kansalliselle turvallisuudelle, ja myös kerätä tieteellistä tietoa ufoista. ja monia muita. The Disclosure Projectista löytyy useita video klippejä Youtubessa. Se olikin varsin iso juttu taannoin!
    Yksi mielenkiintoinen juttu vielä;
    se, että Apollo 14:n astronauttina tunnettu Edgar Mitchell, oli varsin tietoinen siitä kuinka ihmiselle ei-vihamieliset avaruusrodut haluaisivat jakaa maaplaneetan väestölle niin sanotun vapaaseen energiaan perustuvaa teknologiaa. He eivät kuitenkaan suostu sitä tänne luovuttamaan, koska tämä teknologia saattaisi tuolloin mennä suurvaltojen armeijoiden, kuten USA:n armeijan käsiin.
    Miksi tämä arvostettu tiedemies ja oikea ”American hero” Edgar Mitchell, halusi kaiken lisäksi puhua täyttä huuhaata ja ansaita itselleen puolivillaisen maineen? Mikä oli hänen motiivinsa? Hän tiesi, että hänen elämänsä viimeinen käyttöpäivä lähestyy, niin hän pystyi kertomaan mitä todella tiesi! Uralla ei ollut enää mitään väliä. Hän halusi kertoa vain totuuden, eikä mitään muuta kuin totuuden.
    Eikä hän ole todellakaan ainoa NASA:n mies joka väittää samaa. Yksi Mitchellin katolilainen kollega Mansfield oli kertonut sopineensa tapaamisen Vatikaanissa toimivan ETI:n kanssa, joka on korkein mahdollinen avaruuden ulkopuolisen elämään liittyvä toimintaohjelma, joka toimii salaisesti Vatikaanin sisällä.
    USA:n hallinto on aivan varmasti paniikissa näiden Wikileaks -vuotojen kanssa, koska Valkoista Taloa myöten ufojen olemassaolo ollaan pyritty salaamaan jo viimeiset 80 vuotta.
    Samoin kuin Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA perustettiin 40-luvun lopulla miltei vain yksinomaan salailemaan Roswellin 1947 ufotapauksiin liittyviä ufo-tapauksia.
    Yhdysvaltain hallinto pelkää eniten näissä ufo-tapauksien julkituloissa sitä, että lopulta ihmiskunta tietää sen millä asialla nämä ei-vihamieliset avaruusrodut ovat. He kun eivät suostu tekemään yhteistyötä näiden USA:n kaltaisten väkivaltaisten hallintojen kanssa, jotka tappavat edelleen omaa ihmisrotuaan omissa sodissaan. USA:n hallinto pelkää myös sitä, että lopulta tulee ilmi tämä, kuinka nämä ihmisille ei-vihamieliset avaruusrodut haluaisivat syrjäyttää tämän korruptoidun valtaeliitin pois vallasta ja palauttaa tämän planeetan ihmisille takaisin kaikille heille kuuluvat perusoikeudet. USA:n armeija myös pelkää sitä, että sekin tulee julki vielä, että tällä ”Valon galaktisen liiton” joukoilla on myös sota-alukset, jotka kuitenkin toimivat kuitenkin kaikkien kosmisten lakien nimessä rauhan ehdoin. Jenkkien ja Britannian armeijat kun ovat jo aiemmin joutuneet taisteluun Antarktiksella, näiden eräiden siellä tukikohtiaan pitävien humanoidirotujen kanssa. Tämän vuoksi Antarktiksen alue on vieläkin eristetty muulta maailmalta, joten sinne ei ole tämän planeetan ihmisillä enää toistaiseksi asiaa.
    Mielenkiintoista…

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto