ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Entinen NASAn tiedemies myöntää, että avaruusolennot ovat todellisia ja niitä pitää tutkia

Entinen NASAn tiedemies, nykyinen yliopiston fysiikan professori Kevin Knuth kertoo, että meidän galaksissamme on luultavasti kymmeniä tuhansia älykkäitä sivilisaatioita.

Taiteilijan näkemys humanoidin kohtaamisesta

Hän uskoo, että todellisuutta avaruusystävien vierailuista on tarkoituksella pidetty salassa mm. hallituksen toimesta ja aihetta pidetään tabuna tiedepiireissä.

Minusta ufoskeptisyydestä on tullut oma uskontonsa, jonka agenda on sulkea avaruuselämän mahdollisuus ilman tieteellisiä todisteita, samaan aikaan tarjoten hassuja hypoteeseja kuvaillen ainoastaan yhtä tai kahta aspektia ufokohtaamisista, vahvistaen yleistä uskoa siitä, että on olemassa salaliitto

Ufohavaintoja ja kohtaamisia on kirjattu jopa 1700 luvulta lähtien ja monet maat ovatkin julkaisseet uforaporttejaan. Näihin uforaporteistaan julkitulleisiin maihin kuuluu mm. Kanada, Ranska, Iso Britannia.

Tämän lisäksi todisteita avaruusolentojen olemassaolosta on saatu hiljattain mm. DNA-todisteiden muodossa.

Lähde: techtimes.com

Tykkäys ja jakotoiminnot:

3 kommenttia aiheeseen: Entinen NASAn tiedemies myöntää, että avaruusolennot ovat todellisia ja niitä pitää tutkia

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Petri sanoo:

    On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

    Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
    Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

    No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

    Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

  • Uffa sanoo:

    Olen ufo.

  • Andro sanoo:

    Tuokin arvio on pahasti alakanttiin. Tieto jonka kuulin 90-luvulla luotettavasta lähteestä mainitsi meidän galaksissa olevan n.3 miljoonaa ja lukuhan on jo varmasti enemmän nyt vuosikymmeniä myöhemmin. Petrin kanssa samoilla linjoilla. Moni tosi skeptikko on kaivanut poteronsa vain syvemmäksi. Pikku hiljaa whistleblowereita ilmaantuu lisää. Melkoinen salaliitto on tuon ufoaiheenkin takana. Antigravitaatio on ratkaistu jenkeissä v.1952 sanoo Dr. Steven Greer. Tätä ennen on Saksalaiset rakentaneet antigravitaatio aluksia Aldebaranilaisten avustuksella.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto