FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Pääkallon DNA todisti avaruusolentojen olemassaolon

Tässä hieman tieteellistä faktaa pienen jymypommin muodossa.

Meksikosta vuonna 1930 löydetty niin kutsuttu Starchildin (avaruuslapsi) pääkallo sisältää outoa DNA:ta, joka ei kuulu ihmiselle, eikä millekkään tunnetulle eläimelle. Mittausten mukaan pääkallo on noin 900 vuotta vanha.

Videolla kerrotaan kallon tutkimusten osoittavan olennon olleen hybridi (äiti ihminen ja alkuperä ekstraterrestriaalinen).

Mitä mieltä sinä olet löydöksestä ja kallon tutkimuksista?

Lisätietoa kallon tutkimuksista.

Asiasta kertoi myös realufos.net.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

55 kommenttia aiheeseen: Pääkallon DNA todisti avaruusolentojen olemassaolon

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Ogeli sanoo:

  Erittäin mielenkiintoista.

 • st sanoo:

  Kuka kerkee debunkkaa!

 • Toveri sanoo:

  Lukemani perusteella kallon DNA poikkeaa merkittävästi ihmisen DNA:sta. Mutta millä perusteella poikkeava DNA on avaruusolennon DNA:ta? Voihan se olla vaikka tonttu tai haltia, jotkut uskovat niihinkin…

  Toivottavasti tämä juttu ei osoittaudu kusetukseksi, vaan asiaa päästään tutkimaan laajemmin.

 • Ampuj4 sanoo:

  No niin nyt olis taas mielenkiintosta kuulla jotain skeptikkojen suusta. Lähinnä huvittaa jo tuo skeptisismi :/ Mutta haters gonna hate… eikös se niin menny tms

 • Järjellä sanoo:

  Ei tässä skeptikkoja olla, mutta hieman kuuluttaisin taas pohjatyön perään.
  Tästä tähtivammaisesta on olemassa ihan täyspitkä dokumenttikin. Kallo on herättänyt hämmästystä ja sitä on innolla tutkittukin. Aluksi vaikutti siltä, että DNA olisi jotenkin mystinen.
  Myöhemmissä tutkimuksissa kuitenkin selvisi, että aikaisemmat näytteet eivät ole olleet laadukkaita ja loput epäkohdat selkeytyivät lapsen vammaisuudella.
  Tämä käsitys tästä hieman pidemmästä ja syväluotaavasta dokumentista jäi, että kyseessä ei ole mitään ekstraterrestiaalia.
  Ja tämä juttu on wanha!

 • Järjellä sanoo:

  Aa pakko ottaa hieman takaisin päin!
  Tutkimuksia on näköjään tehty edelleen ja uudemmat osoittavat jälleen, että kyseessä olisikin jotakin mystistä DNA-kuviota.

 • jatu sanoo:

  Hyvä ja asiallinen video.

 • HAL9000 sanoo:

  Ja kaikki tietenkin olettaa että mahdollinen elämä on ehdottomasti ihmisenkaltaista? Onhan se outoa jos ei jossain muualla ole älyllistä kehitystä syntynyt. Mutta miksi ihmeessä älyllisen elämän pitäisi olla iänikuisiä humanoideja?

 • dumle sanoo:

  Jotkut muistaakseni halusivat tieteelliseen tutkimukseen perustuvaa näyttöä alieneiden vierailuille täällä maassa… Jos DNA tutkimus ei kelpaa, niin on tosi outoa..

 • dumle sanoo:

  .. tai no voihan tuo olla tonttu tai keiju, mut selvä se, ettei mikään tieteessä aiemmin vastaan tullut olento. Suurin todennäköisyys on siis avaruusolento ja äitinä ihminen…

 • Borho sanoo:
 • anonyymi sanoo:

  ei kyllä erityisen todennäköiseltä tuntuva vaihtoehto että eri puolella galaksia olisi kehittynyt laji, jonka DNA on tarpeeksi lähellä ihmistä jotta nämä voisivat lisääntyä keskenään. todennäköisesti joku tuntematon ihmislaji tai saastunut näyte.

 • Pasi Kuikka sanoo:

  Sattuipa kirjanmerkeistäni löytymään sama youtube-video, joka on upattu vuosi sitten, eli melko wanha on. Vaan onhan tuossa Lisätietoa kallon tutkimuksista -linkissä tämänkin vuoden DNA-tuloksia, ei vaan nyt jaksa oikein keskittyä, että saisi siitä jotain tolkkua. Yhteenvedossa ainakin lukee, että jos joku tuntee henkilökohtaisesti jonkun, jolla on $7 miljoonaa ylimääräistä ja kiinnostusta aiheeseen, niin pyydä laittamaan sähköpostia. Toivottavasti koko tutkimus ei nyt kaadu rahanpuutteeseen.

  Jänniä nuo ”kuidut” luun sisällä, tulee mieleen teräsbetoni, jonka vetolujuutta lisätään harjateräksillä tai teräsvaijereilla.

 • Dirac sanoo:

  On kyllä melko kaukaa haettua. Ihan jo sillä että ihminen ja apina ei voi saada jälkeläistä keskenään niin miten sitten muukalainen ja ihminen? Oli muukalainen miten ihmisenkaltainen tahansa.

 • johnathan sanoo:

  Tuossa ei valitettavasti käynyt muuta ilmi kuin että kallon omistaja on menehtynyt. Mielenkiintoinen kuitenkin tapaus on jota kannattaa tarkastella ns ”nurkan takaa”. Mikäli tapaus on aito niin rahoituksen löytäminen joltain hallitukselta ei tuottane vaikeuksia. 99% varmuudella tapaus on hoax…tietysti pienellä varauksella.

 • Wespa sanoo:

  Nykyisellä geeniteknologiallakin voidaan tehdä lähes mitä tahansa. Videolla selitetään miten tämän kaltainen synnytäminen olisi mahdollista.

 • Wespa sanoo:

  Jonathan katsoitko läpi linkit? Kalloa on siis jo tutkittu ja siitä on löydetty ihmisiltä ja eläimiltä poikkeavaa DNA:ta. Nyt pitää vielä kartoittaa mitä/millaista tuo DNA on, mutta poikkeavauudet on jo todistettu tutkimuksin. Lisätutkimuksia odotellessa. Kalloa ovat tutkineet useat eri ihmiset. Wikipediaan kapailisin vielä uudempia tietoja ja tutkimuksia kallosta.

  Vuodelta 2005 listaa osasta tutkijioista:

  Specialists who examined the skull and associated X-rays and CAT scans were:

  Dr. Fred Smith, Head of Pediatrics, Children’s Hospital, New Orleans, La.

  Dr. David Hodges, Radiologist, Royal Columbian Hospital, New Westminster, B.C.

  Dr. John Bachynsky, Radiologist, New Westminster, B.C.

  Dr. Ken Poskitt, Pediatric Neuroradiologist, Vancouver Children’s Hospital

  Dr. Ian Jackson, (formerly of Mayo Clinic), Craniofacial Plastic Surgeon, Michigan

  Dr. John McNicoll, Craniofacial Plastic Surgeon, Seattle

  Dr. Mike Kaburda, Oral Surgeon, New Westminster, B.C.

  Dr. Tony Townsend, Ophthalmologist, Vancouver

  Dr. Hugh Parsons, Ophthalmologist, Vancouver

  Dr David Sweet, Forensic Odontologist, Vancouver

 • Ernest sanoo:

  Tuo kyllä alkaa mietityttämään että jos avaruudessa kehittyy jossain älyllinen elämänmuoto niin miksi se olisi niin lähellä ihmistä että voi jopa lisääntyä ihmisen kanssa. Vai onko ne jotain ihme kameleontti mutantteja jotka pystyvät muuttamaan muotoaan? Tälläisistä jutuista kuvastuu ihmisen itsekkyys: ”jos jossain on älykästä elämää sen on oltava kuin minä”. Tyhmästi selitetty mutta toivottavasti tajusitte pointin

 • Napo sanoo:

  Loputon avaruus, mutta missään siellä EI VOI olla ihmisen kanssa lisääntymään kykenevää eliötä.

 • JaniP sanoo:

  Geenimanipulaatiolla on mahdollista saada aikaan hybridejä eri eläinlajeista joiden on luonnollisesti mahdoton lisääntyä keskenään. Eiköhän avaruudessa matkaava sivilisaatio hallitse geenitekniikan aivan leikiten.

 • Jorgos sanoo:

  Mitäs jos tämä ”alien” ei pysty lisääntymään ihmisen kanssa, mutta ihminen pystyy kyllä tämän ”alienin” kanssa? Jos geeni / dna on vaikka. napattu ihmiseltä ja istutettu? Ei luulisi olevan ylitsepääsemätöntä noille, JOS voivat esim. matkata aika-avaruudessa ja muutoinkin teknologiansa ylittää ihmisymmärryksen, kuten useat täällä ovat vakuuttaneet. Mitä JOS?

 • lownrgy sanoo:

  ”ei kyllä erityisen todennäköiseltä tuntuva vaihtoehto että eri puolella galaksia olisi kehittynyt laji, jonka DNA on tarpeeksi lähellä ihmistä..”

  Darvin oli väärässä, niin simppeliä se on.

 • Jees sanoo:

  Pystyyhän mammuttikin todennäköisesti syntymään norsun kohdussa.

 • Nova sanoo:

  Napo:
  Ja aivan varmasti voi,
  niille jotka miettivät miksi ne todisteet jotka näyttäisivät vihdoinkin humanoidinen olemassa olon olevan totta,näyttävät muistuttavan ihmistä.

 • diipadaapa sanoo:

  Entä jos ihmisen on lähtöisin avaruusolioista, silloin myös avaruusoliot voisivat lisääntyä nykyihmisenkin kanssa…

  Että olisimmekin alunperin avaruusolioiden geenimanipulaatio-koe?

 • apassikotka sanoo:

  Eikös monien alkuperäisheimojen tarinoissa ihmiset ole saapuneet avaruusaluksella siriuksesta ja plejadeilta?

  Indonesiassa on heimoja, joiden perimätiedon mukaan he ovat tulleet tähdistä avaruusaluksella alunperin.Samaa on tiibetissä, heimo nimeltä dzopa on ilmeisen rumaa porukkaa ja pienikokoista, isoilla kalloilla.

  Jokapuolelta maailmaa löytyy samanlaista tarinaa.

  Emme ole kehittyneet alkulimasta, vaan me olemme itse alieneja, joiden alkuperä on tähdissä.

  Lienee näin ollen todennäköistä että ihmiset voivat lisääntyä ihmisten kanssa, jotka ovat kehittyneet ns. korkeammalle asteelle?

 • simacicceli sanoo:

  Huomaa jo kommenteista että suurin osa ei ole edes katsonut tuota videota ollenkaan,tai sitten tajunnut sanaakaan mitä siinä sanotaan.

  Debunkataan samantien viitsimättä edes katsoa.Tästä herää kysymys mitä nämä peelot tekevät palstalla jos eivät kykene edes katsomaan todisteita ennenkuin debunkkaavat sen valheeksi?

  Videolla nimenomaan sanotaan että tämä teknologia ON JO KÄYTÖSSÄ, jolla voidaan yhdistellä ihmisten geenejä toisiinsa.

  Silti jotkut katsovat asiakseen sössötellä mitä sattuu.Katsokaa video ja TUTKIKAA asioita itse ennenkuin kommentoitte ja teette itsestänne pellen.

 • nimierkki sanoo:

  ”Että olisimmekin alunperin avaruusolioiden geenimanipulaatio-koe?”

  veit jalat suustani.
  Tuolla ajatusleikillä leikittelimme jo pikkupoikina kaverini kanssa tuijotellessamme yötaivasta metsän keskellä sijaitsevalla pellolla,ei ollut valosaastetta ei,vaan kaunis tähtitaivas.Vuonna kivi ja kirves…

  Miksi kallo ei voisi olla todiste risteymästä,ei ainakaan siksi ,että meillä ei ole puhdasta alienin/humanoidin perimä näytettä johon verrata,koska silloinhan tämä kallo todisteena olisi turha.
  Esim. Ethän voi sanoa,että tämä näyte on simpanssin jos ei ole olemassa mitään mihin verrata,toista simpanssia.

  ”Toistaiseksi Maan elimistölle tuntematonta perimää. Tarkoittaa suomeksi sitä, että NIH:n tietokannassa ei ole kaikkien sukupuuttoon kuolleiden lajien perimää. Puutteellisesta tuloksesta ei kuitenkaan voi suoraan päätellä, että Starchildin perimä olisi tullut avaruusolentojen manipulaation tulosta. Se olisi tietämättömyyteen perustuva virhepäätelmä. Erittäin viettelevä ja helppo virhepäätelmä. Perimässä on kuitenkin tämän astisten testien perusteella ihmisen dna:ta. Tuntemattomat dna-pätkät ovat juuri sitä: tuntemattomia. ”

  Tämä kohta on hiukan outo sinänsä,koska kallon iäksi on arvioitu 900v,niin missä mahtaa olla lajitoverit,koska suhteellisen nuoresta ns.lajista on kyse.Luulisi tuon ajanjakson ( 0-2011 ) perimät olevan hyvinkin tiedossa ,koska paljon vanhempiakin löytyy.

  Neandertalinihminen kuoli sukupuuttoon n.28 000 vuotta sitten ja silti niiden perimää on uusimpien tutkimuksien perusteella löydetty nykyihmisestä,vaikkakin näiden kahden lajin perimän sanottiin olevan niin erilaisia,ettei risteytyminen ollut mahdollista.

  Ehkä kallo on kuin onkin TODISTE ”avaruusihmisen” ja ihmisen risteymästä,joka syystä tai toisesta vain jäi tänne…

 • KeyWay sanoo:
 • Nexeon sanoo:

  KeyWay: Aika pelottavan kuulosia ääniä, tollasia kuulee yleensä vaan leffoissa 😀

  Katoin vähän muitakin videoita samantien läpi joissa oli tuollaista outoa ääntä. Eräässä videossa kuvattiin auringonlaskua rannalta, aaltojen sorinan taustalta kuului vastaavanlaista ääntä…todella outoa, mikäli äänet ovat aitoja eikä jälkeenpäpin lisättyjä.

 • Nexeon sanoo:

  Vielä tuosta KeyWay laittamasta oudosta äänestä, näyttäisi olevan jokin uusi ilmiö johon en ole vielä törmännyt ennen kuin nyt. Asiaahan pitää alkaa tutkimaan välittömästi tarkemmin 🙂

 • nox sanoo:

  Nexeon: tutki haulla ”rumbling sound all over the world” googlesta ja videoita löytää haulla ”strange sounds in the sky”

 • zon sanoo:

  no huhhuh!luulis et jos tollanen kallo ois löydetty niin miksei ole 80v selvitetty että minkälainen otus se on ollut? :).täyttä hölynpölyä.ei pidä kaikkee uskoo mitä juutubes liikkuu.mäki jos tekisin tollasen videon niin lössi uskois siihen ja noista äänistä niin ne on kuvattu telakan vieressä…miten muka muuten tommoisia ison nosturin ääni kuuluu??tai mikä se ääni muuten on?

 • Nexeon sanoo:

  zon: alkaa menemään taas vähän offtopiciksi mutta noista äänistä, kehottaisin tutustumaan aiheeseen hiukan laajemmin ennen kuin alat väittämään niitä nosturin ääniksi.

 • Kimi sanoo:

  Pääkallon DNA TODISTI…ai todisti. Hyviä otsikoita.

 • zon sanoo:

  Nexeon:alkaa hynnä ihan pelleksi.onko nuo nosturin äänet UFOJA?tutustu aiheeseen tarkemmin ennenku alat hourailla täällä!

 • isojalka sanoo:

  Nyt tulee uusi teoria:
  Kyseessä on jokin ehkä jo sukupuuttoon kuollut suuriin ihmisapinoihin kuuluva eläinlaji, joka oli lähempää sukua ihmisille kuin simpanssit ja muut tunnetut ihmisapinat. Kuitenkin tämän uuden lajin lähin sukulainen on minun kaimani eli Pohjois-Amerikan Lumimies nimeltä Isojalka, toiselta nimeltä Sasquatch. Tämän Meksikosta löytyneen pääkallon laji on siis ihmissuvun tai läheistä sukua ihmissuvulle johon ihminen ja jo kuollut neadethilainen kuuluu. Tämän pääkallon lajista on sitten kaun sitten erkaantunut tämä Isojalka. Isojalka vahvempana syrjäytti Pohjois-Amerikasta pääkallon lajin ja laji eristäytyi Väli-Amerikkaan, josta laji kuoli lopulta muutama sata vuotta sitten syystä tai toisesta sukupuuttoon.

  Kaikkea sitä keksii kun hiukan jaksaa käyttää mielikuvitusta 😀

 • http://www.youtube.com/watch?v=2NoMvzJiokU

  http://www.youtube.com/watch?v=zNL5cy-uPQ4

  Ukrainalaisilla ja venäläisillä foorumeilla etsitään ahkerasti äänen lähdettä. Kamera on sellaisessa kerrostalossa, jonka takana on parhaillaan työmää.

  http://2012god.ru/forum/forum-6/topic-1432/page-12/post-166842/

 • isojalka sanoo:

  Täsrä tulee uusi teoria pääkallosta:
  Kyseessä on oikeasti jokin Amerikan mantereelle levinyt tuntematon ihmisapinoihin kuuluva laji. Kyseinen laji on läheistä sukua ihmiselle, lähempää kuin simpanssi. Kuitenkin tämän lajin lähin sukulainen on kaimani eli Isojalka toiselta nimeltään Sasquatch. Kun tämä pääkallon laji levittäytyi P-Amerikkaan, niin lajista erkaantui pohjoisessa tämä laji nimeltä Isojalka. Isojalka vahvempana syrjäytti koko P-Amerikasta tämän pääkallon lajin ja nämä selvisivät vielä Väli-Amerikassa. Lopulta pari sataa vuotta sitten laji kuoli syystä tai toisesta sukupuuttoon.

  Kaikkea sitä keksii kun hiukan ajattelee. 😀

 • Nexeon sanoo:

  zon: hahah, voi voi. Väitinkö jossain vaiheessa noita ääniä ufoiksi? En ole antanut äänistä minkäänlaista mielipidettä, muuta kuin vaikuttaa tosissaan olevan ilmiö, joka näkyy ympäri maailman. Sen verran mielenkiintoiselta vaikutti kyseinen aihe, että aloin heti tutkimaan paremmin.

  Typerää kansaa taas näköjään liikenteessä myös täälläkin…

 • seppo sanoo:

  Päinvastoin, jopa fyysikot ja tiedemiehet (ei siis ufohörhöt) ovat sitä mieltä, että ihmisen dna on nimenomaan tullut avaruudesta meteoriitin mukana. Itse uskon siihen, että jos ja kun avaruudessa on älyllistä elämää, niin siellä on myös rotuja jotka ovat todella lähellä ihmistä ellei jopa täysin sama dna.

 • isojalka sanoo:

  Nyt vasta huomasin että eka viestini on kommenteihin ilmestynyt. Eilen sitä en vielä nähnyt täällä, joten kirjoitin uuden kommentin vähän lyhempänä. No tulipahan teoriani lähetettyä.

 • Vusu sanoo:

  Minä ainakin olen lisääntynyt alieninen kanssa. Hän on sininen kolmi tissinen androgyyni.Se synnytti minulle hybridi vauvan mutta en voinut pitää sitä luonani kun neuvolassa ihmeteltiin vauvan sinisyyttä .Niinpä oli parasta lähettää hänet äidin luokse materia siirtimellä

 • Jopelius sanoo:

  Hieman mietin tuota DNA juttua, että miten siihen perustuvaa elämää olisi jossain muualla – mutta hetken mietittyäni tulin johtopäätökseen että sehän on vain nukleiinihappoa, joka nyt ei ole kovin epätavallinen aine.

  En jaksanut lukea kaikkia kommentteja, pahoittelen jos tämä on jo käyty läpi.

 • turret tusk sanoo:

  mielenkiintoista.. eli siis on niitä avaruusolentoja.. ainakin minä olen uskonut niiden olemassaoloon koska eihän sitä tiedä mitä siellä avaruudessa on..

 • Redmeat sanoo:

  Muistaakseni jossain JIM dokkarissa todistettiin että dna:ssa ei ollut juurikaan mitään ihmeellistä ja kukaan ei tohon ufohommeliin uskonut paitsi se hurahtanut kallon omistava ”tähtitohtori” Tiedä sitten. en jaksanut kattoo tota filmiä.

 • Nexeon sanoo:

  Tää on taas tätä, mistä sitä enää tietää mikä on totta kun aina joku tulee ja manipuloi totuutta?

 • turret tusk sanoo:

  isojalka saattaa olla oikeassa..

 • alienit4ever sanoo:

  vierailijat ei pysty lisääntyy ihmisten kaa niin ainekin meiän asiantuntijat on sanonu

 • joku sanoo:

  miksi uskotaan AINA että alienit olisivat kehittyneempiä kuin ihmiset ja että heidän ulkonäkö on joku jättiaivo humanoidi
  JOS niitä nyt sattuisi olemaan, niin kyllä ne ihan hyvin voivat olla vähemmänkin kehittyneitä kuin me ja nehän voisi näyttää ihan erilaiselta kuin me kuvittelemme

 • joku sanoo:

  tai jos he JO tietävät että heitä tarkkaillaan ja että aina kun he näkevät jonkun sateliitin/luotaimen/jotain muuta vastaavaa menevän ohi, niin he tuoavat sen tai piiloutuu siltä, ENTÄ JOS se ei olekkaan SIGNAALI joka menee huonoksi jonkun TEKNISEN VIAN TAKIA
  ja jos ne nyt olisivat kehittyneempiä kuin me ja jos ovat niin ESIM. voisivatko ne olla syy dinosaurusten kuolemaan jne tain no en nyt pidä erityisesti itse seuraavasta elokuvasta jonka mainitsen, että tuo TRANSFROMERS ja en tarkoita että he olisviat jotain ropotteja jotkaa osaa muuttaa muotoaan vaan tarkoitan sillä että kun ne siellä mainitsevat-”Olemme piilotelleet jo kauan maa-planeetalla” eli tarkotan että jos he piileksivät maapallolla eri paikoissa, en ulkonäköä

 • tuplawee sanoo:

  ”hyvin jännä” -ja tämän kommentin teille tarjosi Pekka Routalempi

 • jännä sanoo:

  Heh, täähän osoittaa vain että olemme oikeasti avaruusoloiden luomuksia eikä sitä että muualla olisi samanlaista elämää, vaan me olemme samanlaisia kuin muut.

 • Rabies sanoo:

  Eihän tuossa videossa sanota, että avaruusolio ja ihminen ovat risteytyneet keskenään, vaan että avaruusolion tsygootti on laitettu ihmisen munasolun sisään, jolloin starchild olisi ollut avaruusolio, jolla olisi kuitenkin ihmisen munasolusta saadut mitokondriot.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot