ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

The Quickening

The Quickening -nimisessä videossa käsitellään ajan nopeutumista, tietoisuuden kehitystä sekä uuden ajan alkamista.

Tai katso video YouTubesta.

[ad#tra-2]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

18 kommenttia aiheeseen: The Quickening

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Nexeon sanoo:

    Hyvin paljon hyvää asiaa videolla, jopa paljon samoja asioita kuin mitä ”The Law Of One” nimisessä kirjasarjassa puhutaan.

  • Ogeli sanoo:

    Mahtava dokumentti! Suosittelen jokaista katsomaan tuon.

  • osku sanoo:

    masentavaa : D

  • Entity sanoo:

    ”Yksinkertaisin selitys on planeettamme värähtelytason nousu”. Tuossa kohtaa iski huuhaa-suodatin päälle. Miten miten mitataan planeetan värähtelytaajuus, saati henkinen sellainen.

    Ajattelen ja koen mieluummin jatkossakin omilla aivoillani, ne kun tuntuvat kehittelevän henkilökohtaisesta näkökulmasta katsottuna paljon mielenkiintoisempaa värähtelyä.

  • Dr.Z sanoo:

    Aika moista huuhaata. Kuten muutkin samanlaiset ”dokumentit”.

  • Ampuj4 sanoo:

    Mielenkiintosta näkökohtaa, mutta mielestäni nyt pitää kuitenkin muistaa kuitenkin että ei tässä vielä kamalan suuria ole tapahtunut ja jos tapahtuu niin mitä sitten :\ EIpä näihin asioihin voi paljon vaikuttaa ja ei kannata ottaa pulttia. Ite oon kyllä sitä mieltä että hyvin mahdollista että jotain varmaan tapahtuu mutta se on sitten eri juttu missä mittakaavassa. Melko paljon turhaa spekulointia ja arvailua pahimman kautta. Aika pessimistinen näkökanta asioihin joka tapauksessa tuossa dokkarissa. Oon ite sitä mieltä että ei ees noinkaan paljon tapahdu ja jos tapahtuu niin edelleen mitä hiton väliä sillä on.
    Eiköhän tuo spirituaalinen oppimistyö oo jo tehty hyvän aikaa sitten monen kohdalla eli nyt ei voi muuta kun oottaa viimoset hetket kun seisot paikallas. Eiköhän jokainen osaa luonnollisesti valintansa tehdä sen kummempia miettimättä. En tietenkään sitä kiellä etteikö ihminen vois vielä oppia tälläkin hetkellä uutta jne :\ Noo nähtäväksi jää että kirjotellaanko vuoden päästä tällä foorumilla vai ei 😀 Onko järjestelmä romahtanut vai ei.

  • multipena sanoo:

    puolet jäi ymmärtämättä kiitos kielitaidottomuuteni, Muuten kaikinpuolin mielenkiintoinen video.

  • Silence sanoo:

    Nexeonin mainitsemaan Yhden lakiin olen törmännyt
    http://yhdenlaki.wordpress.com/ sivustolla.

    When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

  • Jees sanoo:

    Sometimes, you dont.

  • s3nsi sanoo:

    @ Multipena

    Olen juuri väsäämässä Suomennosta tähän filmiin. Jos jatkan työtä itekseni on tekstit valmiit aikaisintaan viikon päästä.. jos saan apua ei mee välttämättä niinkään kauaa. Sanotaan että ennen kuun loppua on varmasti valmista.

    Laitan videon ainakin youtubeen nimellä: The Quickening – Nopeutuminen ellen keksi parempaa nimeä. In any case ilmestyy tälle kanavalle:

    youtube.com/abbazaba

  • Silence sanoo:

    Niin ja ns. kanavoinneissa:

    http://ihanatenkelit.suntuubi.com/?cat=4&aid=5

    Tuntuu olevan eräs pääsanomista ajan nopeutuminen ja tietoisuuden muutos. Lopulta sitten tulemme uuteen aikaan – kuten mayatkin sanovat.

  • Wespa sanoo:

    Entity, eikö sitä värähtelyä juuri tuossa käsitelty tarkemmin vai oliko jossain muussa dokkarissa? Itse olen saanut sellaisen käsityksen, että NASA:kin mittailee näitä planeettoja, jokaisella on oma taajuutensa ja oma magneettikenttänsä jne; väähtely on vain väärin ymmärretty ja joskus väärin käytetty termi. Yleisesti ottaen sillä tarkoitetaan vain ihmisten henkistä olotilaa (positiivisempi olotila) tai tajunnan (viisaus) kasvua. Suosittelen katsomaan loppuun asti, vaikka ei itsellenikään ihan joka asia osunut kohdalle, niin skippasin mielessäni turhat asiat ja sisäistin ne jotka tuntuivat järkeviltä ja toimivilta. Ei siinä lopulta mitään menetä.

    Itse näin juuri viime yönä unta, jossa kerrottiin tulevan maanjäristyksiä silloin kun kuu ja aurinko (vai olikohan aurinko ja joku muu planeetta?) ovat samassa linjassa maahan nähden. Kaikki kolme siis samassa rivissä. Tälläinen muodostelma taisi tapahtua nyt 13pvä tätä kuuta. Eli viime lauantaina, mutta mitään järistyksiä ei tainnut olla? Muuta kuin aika hurjapäinen päivä. 😀

    Aiheeseen liittyen katsoin eilen tämän 10-osaisen esitelmän Astroteologiasta, jossa käsitellään paljonkin planeettojen asentoja ja niiden ominaisuuksia:
    http://www.youtube.com/watch?v=BF5ElBRI69M

  • turret tusk sanoo:

    en ole katsonut videota..

  • Ogeli sanoo:

    s3nsi, hienoa jos saat tuon dokumentin suomennettua!

  • Thene sanoo:

    Hyvä video. Ajatukset sopivat yhteen Yhdenlain kanssa.

  • multipena sanoo:

    s3nsi kiitokset jo etukäteen suomennoksesta 🙂

  • Nexeon sanoo:

    Hienoa kun joku jaksaa suomentaa, itselläkin kävi mielessä, mutta en saanut tehtyä aloitetta + on muutenkin ihan tarpeeksi tekemistä 😛

    Voisin vielä videosta sen verran sanoa, että tuskin mikään tuosta olisi käynyt mun järkeen vielä muutama vuosi sitten. Kyllä se asioihin ennalta tutustuminen auttaa aika paljon ymmärtämään tätä mitä monet kutsuvat ”huuhaaksi”. Varmaan itsekin kutsuisi tätä ”huuhaaksi” jos en olisi oma-aloitteisesti alkanut tutkiskelee asioita (en pelkästään näitä joita videolla käsiteltiin vaan yleisesti kirjaimellisesti kaikkea).

    Voi voi niitä ihmisiä jos tämä kaikki pitääkin paikkansa kun joutuvat avaamaan silmänsä tälle kaikelle yhdellä kertaa. Voi olla aikamoinen tajunnanräjäytys. Tälläkin videolla kuten monella muullakin vastaavanlaisella videolla, tarkoituksena on tuoda asioihin perspektiiviä, saada ihmiset ajattelemaan asioita hieman laajemmin, ottamaan eri mahdollisuuksia vastaan. Mä oon valmis, tapahtui mitään tai ei, mä sanon, antaa palaa!

  • Jees sanoo:

    Täytynee myöntää että olen itsekin tutkiskellut ko aiheita ja nyt tuntuvat pelottavan loogiselta, ja ymmärrän videon pointin kyllä, mutta enpä tässä aijo alkaa maallista omaisuuttani poiskaan heittää tahi uraani, ja toisaalta en ala moisen takia muuttaa käytöstäni koska on liian suuri mahdollisuus että kaikki tuolleinenkin aivan täyttä huuhaata. Olen vaan valmis vaikka sitten maailmanloppuun 😀

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto