FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Maya-kalenteri ja sen syklit

Maya-kalenterista on olemassa eri tulkintoja, ehkä suosituin on sen loppuminen ajankohtaan 21.12.2012. Kerron tässä artikkelissa kuitenkin Carl Callemanin laskelmista ja tulkinnoista joiden mukaan maya-kalenteri loppuu ajankohtaan 28.10.2011 sekä eri tulkinnoista mitä lähipäivinä voi tapahtua.

Mayoilla oli/on useita eri kalentereita ja tämä 2011/2012 päättyvä kalenteri on yhtä mittausjaksoa varten. Heillä on olemassa myös kalentereita jotka mittaavat vielä pidemmälle tulevaisuuteen. Merkittävän 2011/2012-kalenterista tekee kuitenkin se, että se aloittaa laskentansa universumimme synnystä, joka mayojen mukaan alkoi noin 16,4 miljardia vuotta sitten.

Maya-kalenteri perustuu erilaisten syklien tiedostamiselle ja mittaamiselle. Nämä syklit ovat isoja muutospisteitä, joissa on tapahtunut evoluutiota, kehitystä ja muutoksia. Näistä sykleistä tarkemmin lisää alempana olevassa kuvassa.

Klikkaa suuremmaksi

Isoja muutoksia tapahtuu yhdeksässä eri syklissä, aina 20 kertaa nopeammin kuin aikaisemmin. Mayojen mukaan näitä yhdeksää sykliä edustavat/hallitsevat yhdeksän eri jumalaa. Jokainen sykli sisältää seitsemän ”valojaksoa” ja kuusi ”pimeysjaksoa”. Jokainen sykli voidaan siis jakaa kolmeentoista osaan, jossa jokainen osa edustaa kehitystä tai uuden tiedon julkistumista. Valojaksoina jonkin uusi tieto saadaan ilmoille, kun taas tulevana pimeysjaksona se otetaan käyttöön.

Carl Callemanin tulkintojen mukaan viimeinen (yhdeksäs) sykli päättyy siis ajankohtaan 28.10.2011. Tämä kyseinen yhdeksäs sykli on juuri aluillaan (laskentatavasta riippuen). Calleman käyttää kahta eri laskentakaavaa. Toisen mukaan sykli on alkanut 10/11.2.2011 (tuo on muuten päivä jolloin Egyptin presidentti julkisti eronsa), kun taas uusimman laskukaavan mukaan se alkaa 9.3.2011.

Kahdeksas sykli joka on juuri loppumassa (loppuu 8-9.3.2011) edustaa etiikkaa. Tämä kyseinen sykli alkoi vuoden 1999 alussa. Tänä ajanjaksona erilaisia skandaaleja ja muita on tullut julki ja olemme kokeneet etiikkaan liittyviä muutoksia. Ehkä huomattavimmat tapahtumat tänä ajanjaksona ovat tapahtuneet lähiaikoina syklin lopussa. Näihin kuuluvat mm. Wikileaksvuodot, Suomen korruptioepäilyt, Egyptin mullistukset sekä Berlusconin toljailut.

Yhdeksäs juuri alkava sykli edustaa yhdessä luomista ja kollektiivisuutta. Sen jokainen valojakso ja pimeysjakso kestää vain 18 päivää, joten muutosten odotetaan olevan nopeita. Vertauksena kahdeksannen syklin jokainen jakso kesti 360 päivää, kun taas ensimmäisen syklin jokainen jakso kesti 1,26 miljardia vuotta. Yhdeksäs sykli on nimeltään Universaalinen/Galaktinen sykli. Carl Callemanin mukaan syklin loppuminen ei edusta maailmanloppua, koko kalenterin loppumista, eikä ajan loppumista. Hänen mukaansa kalenteri tekee uuden askeleen eteenpäin.

Alla vielä lyhyt video alkavasta syklistä.

Tarkemmin kaikista sykleistä tällä videolla alkaen kohdasta 2:45 (katso myös videon muut osat).

Mainos:

Lähteet: Carl Callemanin haastattelut,
http://www.mayanmajix.com/lab_F1.html, http://www.mayanmajix.com/intro_fin.html

Tykkäys ja jakotoiminnot:

20 kommenttia aiheeseen: Maya-kalenteri ja sen syklit

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Wespa sanoo:

  Tällä hetkellä luvussa myös Gregg Bradenin kirjoittama Fraktaaliaika -kirja, joka kertoo mielenkiintoisesti Mayojen ja muiden laskelmista liittyen uuden maailmankaikkeuden alkuun…

 • jatu sanoo:

  Hyvä!!! Ei voi muuta sanoa.

 • Candy sanoo:

  Eli nyt ei tulekkaan maailmanloppua? :O

 • 555+111 sanoo:

  Tää on taas tätä!! Aina löytyy uusi tulkitsija. Saksalainen Andreas Fuls on laskenut että nykytulkinta onkin reilut 200 vuotta perseellään. Mitäs jos Germaani onkin ainoa oikean tulkinnan tehnyt, eli n. vuonna 2200 alkaakin tää ”uusi aika”. Voi Että!!!

 • lownrgy sanoo:

  ”Eli nyt ei tulekkaan maailmanloppua? :O”

  no yks sankari-sakarias yhisteli mayakalentereita, kiinalaisia palapelejä ja sumerialaisia kääröjä (joista ei muuten tajunnut mitään) ja new-age uskontoa ja sai niistä jonkinlaisen hypoteettisen teorian aikaiseksi lue = fantasian, joka alkoi elämään omaa legendaansa muuttuen kehittyen ja lopulta päätyen viihdeteollisuusbisnekseksi, siinäpä se pähkinän kuoressa se ”2012doomsday”.

  – ei tule tappajaplaneettaa pitkin soikean muotoista ellipsiä auringon takaa kaartaen
  – ei tule kolmemetrisiä annunakijumalia jotka pistelevät ihmisiä suihinsa
  – eikä varsinkaan tule maailmanloppua.
  – ja jos tuleekin niin ei varmasti 2012 kun sitchin itsekin siirsi päiväystä vuoteen 2085

  tästä huolimatta, kaikki kunnia mayojen kalenterille ja tieteelle yleensäkin. äärimmäisen mielenkiintoinen aihe.

 • 555+111 sanoo:
 • Wespa sanoo:

  Tämä itse artikkeli ja Carl Callemanin tulkinnat eivät mitenkään liity koko kalenterin loppumiseen (joka Callemanin mukaan on myytti), eikä myöskään maailmanloppuun. Tarkemmin ottaen tämä artikkeli ja Callemanin tulkinnat kalenterista liittyvät tietoisuuden evolutiiviseen prosessiin ja erilaisten tapahtumien havainnointiin. Tämän voi toki yhdistää uuden ajan alkuun, mutta samalla tavalla joka päivä on uusi alku. Toki kalenteri mittaa suurempia muutoksia…

 • jatu sanoo:

  Itse odotan mielenkiinnolla 2012 loppu puolta, mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään?

 • Ogeli sanoo:

  Yhden laki-blogi selittää mielestäni paremmin kuin hyvin, missä tässä muutoksessa on kyse. Edgar Caycen ja David Wilcockin jutut ovat erittäin mielenkiintoisia.

 • Miffy sanoo:

  Tuo toka video oli ihan mieletön, tai oikeestaan se koko luento mikä löytyy ton linkin takaa. Kannattaa ehdottomasti katsoa ajatuksen kanssa ja kiistää sitten mitä vielä haluaa sen jälkeen kiistää.

 • Naamari sanoo:

  Maya-kalenteri loppuu siis 2012. Gregoriaaninen kalenteri loppuu joka vuosi 31.12. eli eipä siinä muuta tapahtua, kuin laskenta aloitetaan alusta.

 • Wespa sanoo:

  Jep Gregoriaaninen kalenteri mittaa Maan kiertoaikaa Auringon ympäri, kun taas Maya-kalentereissa mitataan mm. erilaisia tapahtumia ja tietoisuuden evoluutiota ajan kuluessa. Kalenteri alkaa alusta ja jatkaa kulkuaan. Jos oikein olen ymmärtänyt, niin Callemanin mukaan 13 baktunin loppuessa tulee 14:sta.

 • Entity sanoo:

  Tämä on oikeasti yksi mielenkiintoisimpia ennustuksia tällä hetkellä, koska näemme hyvin pian onko siinä väitettyä perää vai ei. Olen ennenkin sanonut, että milleniumiin, vuosituhannen vaihtumiseen liittyi samanlaista uuden ajan mystiikkaa ja maailmanlopun ennustuksia. Kun mitään mullistavaa ei tapahtunutkaan, niin alettiin tähytä vuoteen 2012.

  Teen nyt muistitempun, koska en oikeasti enää muista mistä asiasta luin, mutta Nostradamus ennusti aikanaan paavien määrän, jonka mukaan tämä nykyinen paavi olisi toiseksi viimeinen vai olisiko peräti viimeinen. Eräs tuttu pappi arveli, että ennustus voisi tarkoittaa että paavien loppuessa loppuu myös ketolinen kirkko ja kristillisen tulkinnan mukaan se voisi tarkoittaa myös maailmanloppua ja jumalan valtakunnan tuloa.

  Nyt on niin moni ennustus tulessa, että saa nähdä mikä lopulta toteutuu.

 • aleksi sanoo:

  Mielenkiintoinen artikkeli!
  Loppuipa mayojen sykli 2011 tai 2012, uskon että jotain suurta tulee joka tapauksessa tapahtumaan.

 • jatu sanoo:

  Entity: Katollinen kirkko ja uskoto loppuu automaattisesti, kun papeille ei enää ole raiskattavaksi kuoripoikia. Pervoa porukkaa sanon minä.

 • kati sanoo:

  Japanin järistykset tapahtuivat 11.3., suht lähellä yhdeksättä päivää, sanoisin. Ehkäpä tästä tosiaan alkaa uusi kollektiivinen ja yhdessä luomisen aikakausi. Ainakin facebook, twitter ja netti tuntuvat olevan suuressa arvossa katastrofin tiedottamisessa.

 • Argh sanoo:

  Mikä ihmeen GLOPAALITALOUS? Se on gloBaalitalous. Kyllä tuollaista julkaistessa tulisi olla valmis olla huolellinen materiaalien suhteen.

 • Wespa sanoo:

  Missäköhän näin lukee? Artikkelista ja kommenteista en löytänyt sanaakaan glopaali- enkä globaalitaloudesta.

 • tomm1 sanoo:

  ei kukaan tietenkään jaksa kirjoittaa kalenteria loputtomiin 😉 😉 😉

 • uhh sanoo:

  maailman loppua ootellessa^^

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot