FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Mitä Mayat sanovat vuodesta 2012?

Elämme nyt vuotta 2012. Mediassa ja elokuvissa pidetään useasti tätä vuotta tuhon aikana, joka mullistuu joulukuussa, jolloin kaikki lakkaa olemasta. Netistäkin löytyy paljon kirjoituksia ja dokumentteja, joiden mukaan Mayat ennustavat maailmanlopun vuodelle 2012. Pitääkö tämä paikkansa, tuhoutuuko maailma vuonna 2012 ja mitä sanovat Mayat itse? Näihin kysymyksiin pyrin vastaamaan tässä artikkelissa.

2012 -elokuvassa maapallo tuhoutuu erilaisten mullistusten takia

Mayojen hieroglyfejä ja kirjoituksia on tulkittu tutkijoiden taholta monilla eri tavoilla. Tulkinnan välineenä on monesti ollut tutkijan oma mielikuvitus ja päättely kuvioista. Monet tulkinnat ja kirjoitukset ovat olleet myös ristiriidassa keskenään.

Maya-vanhus Carlos Barrios kommentoi asiaa:

Antropologit vierailevat temppelialueilla, lukevat Mayojen kaiverruksia ja sitten kehittävät tarinoita Mayjoista, mutta he eivät tulkitse merkkejä oikein. Se on vain heidän mielikuvitustaan. Toiset kirjoittavat ennustuksia Mayjojen nimissä ja sitten sanovat, että maailma tuhoutuu joulukuussa 2012. Mayat ovat vihaisia tästä. Maapallo ei tuhoudu, se kokee transformaation.

Carlos Barrios on Maya-vanhus, joka kuuluu seremoniallisiin Maya-pappeihin, hän on myös henkinen opas. Carlos on tutkinut ja opiskellut hänen veljensä Gerardon kanssa yli 600 Maya-vanhuksen opissa sekä haastatellut heitä laajentaakseen näkökulmaansa.

Maapallo ei tuhoudu, se kokee transformaation.

Mutta mitä tulee tapahtumaan? Carlos kertoo Mayjojen näkökulman tästä.

Emme elä enää neljännen auringon aikaa, mutta emme ole vielä saavuttaneet viidennen auringon aikaa. Olemme transformaatiovaiheessa näiden kahden ajan välissä. Kun kuljemme transformaatiovaiheen ohi tapahtuu suuri sosiaalinen kaaos, sota, maanpäälisiä mullistuksia sekä yhdentyminen.

Carlos jatkaa, että ihmiskunta tulee kuitenkin jatkamaan elämäänsä, mutta uudenlaisella tavalla. Yhteiskunta tulee muuttumaan ja ihmiskunnalla tulee olemaan enemmän mahdollisuuksia olla ihmismäisempi. Elämme tärkeää muutosten aikakautta.

Mayat uskovat, että koemme suuren transformaation joka aloittaa uuden aikakauden

Kaikki on ennustettu Maya-kalenterin matemaattisissa sykleissä. Kaikki tulee muuttumaan. Mayalaiset ajanlaskijat pitävät joulukuu 21 2012 uudelleensyntymänä, viidennen auringon alkuna. Se tulee olemaan uusia aikakausi jota johdattaa mm. maapallon keskittyminen galaksimme kanssa samaan linjaan.

Carloksen mukaan maapallo on hyvin polarisoitunut ja pimeät sekä valoisat voimat taistelevat keskenään, on olemassa kuitenkin toivoa.

Suurin viisaus on yksinkertaisuus. Rakkaus, kunnioitus, suvaitsevaisuus, jakaminen, kiitollisuus, anteeksianto. Se ei ole monimutkaista tai vaikeaa. Todellinen tietämys on vapaata. Se on koodattu meidän DNA:han. Kaikki mitä tarvitset on sisälläsi. Suuret opettajat ovat sanoneet, että aluksi löydä sydämesi, ja niin löydät tien.

Mutta mitä todella tulee tapahtumaan vuonna 2012? Sen näyttää lopulta vain aika itse…

Vuotta 2012 tullaan käsittelemään myös Rauni-Leena Luukasen ufoluennolla Suomessa!

Lähde: SERI-Worldwide

Tykkäys ja jakotoiminnot:

73 kommenttia aiheeseen: Mitä Mayat sanovat vuodesta 2012?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Wespa sanoo:

  Elämme mielenkiintoisia aikoja. Mitä mieltä te olette? 🙂

 • Nexeon sanoo:

  Samaa mieltä 😀

 • Mikko sanoo:

  Kyllähän nää pistää miettimään,maailman loppuun en kyllä oo ikinä jaksanu uskoo.

 • alluxvlog sanoo:

  näin on saas nähdä

 • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

  yhdysvaltojen talous kaatuu : Jätetty hoitamatta liittovaltion yhteiskuntatekniikka rapautuu se nyt pitää uusia on vaikeaa !? Ja sitä onlyöty laimin 39 vuotta : Sähköverkot junaradat pitää uusia sillat rakenteet on osin korjauskelvottomia nyt !?

  Aiemmin vuonna 1990 vuosi ennen kun Neuvostoliitto hajosi yritti palata voimaansa asevoimalla ?! Yhdysvaltojen konservatiivien tahto ja hajaannus on johtava tähän samaan ? Iranin pommitus ja taloudellinen kaaos yritys kääntää kehitys takaperin ……….

 • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

  Naisen asemassa palataan vuoteen 1800 jolloi ei ole sitä sosiaalitusrvaa eikä koulutusta: Yksityisen käsissä joka on sitä köyhien asema todella heikko !? Vähemmistöt värilliset on he ei saa valtoin maksamaa koulutus sosiaalitusrvaa !?
  Alaluokka joka raataa : Taloudelliset hedelmät kokoaa yläluokka ja orjuus palaa uudessa muodossa takaisin !?
  Kristityt funtamentalistit ja fasistit natsit rasistit saa ilon olla tuossa mukana !? Vallan uusjako : Tapahtuu kaatuu valtion talous pimenee sähköverkot samalla kaatuu koko liitovaltio ….

 • diipadaapa sanoo:

  ÖÖÖ..kyllä se on jo tiedetty pitkään että mayat ei 2012 tulkitse samanlailla ku kaikenmaailman foliohatut jotka on laittanu huhua maapallon tuhosta ja ihmiskunnan lopusta..ei pidä olla niin sinisilmänen että uskoo kaiken mitä joku höpöhöpö ukko sanoo juutuubissa..ja mitä tulee tohon mayojen tulkintaan ni eiköhän maailma koe jatkuvasti jonkin sortin muutosta??? jatkuvasti on joku kriisi(ainakin nyt lähivuosina ollut) taitaa olla tuleva vuosi samankaltainen ku edellinen..

 • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

  KIRJOITUS VIRHE !?
  Tarkkaavaisuus ja hamotushäiriö !?
  Liittovaltio kaatuu ja hajoaa : Valtiot on itsenäisiä venäjä ja kiina hajoaa vain yk : foorumi joka päättää yhteisistä asioista?
  Unioni ja Euro kaatuu ja raha jää: Maailmanvaluutan perusta on syntynyt jako perusteet muuttuu alueellisiksi hallinoiksi !?
  Armeijat on pilkottu alueellisiksi voimiksi : Lähiitä uhkaa olla sodassa vieras kulttuuri saapuu avaruudesta? Tällä kertaa vain todella vieras kulttuuri ja siviilisaattio ! Josta ihmiset ei voi tietää mitään ennakkoon ………..

 • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

  Saapumisen hetki on tämä vuosi : Halitusten projektit ei sitä voi hallita tai tietää sillä he on ohjautuneet harhaan jota joku ylläpitää !? Ensinnäkin tulohetki on yllätys : Sitä ei voi kukaan estää tälläkertaa he ei ole toisista ulottuvuuksista !?
  Omassa paikallisuniversumissa : Tähtiporttaaleja ja aika ja tila on yhtenäinen etäisyys miljoona valovuotta kohteeseen !?
  Suunitelma : He on osin Ihmiskunta joka on elänyt aiemmin ja jo ennen meitä miljoona vuotta aiemmin luoneet. Federaation tähtiin vakaa turvallinen siviilisaattio ? Me voimme unohtaa hyvän ja pahan he on vain meitä fiksumpia toimissaan ….

 • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

  Vuonna 1974 – 74 yritettiin soveltaa hukutushoidon periaatetta ?
  Oli vietnamin sota : Pimeä tuulikomero puolimetrinen kiviseinä ?
  Olin suljettu : Suhteellisen pieni happireikä 1800 laitos joka aiheutti tajunnan taso madaltui !?
  Puhuin asioita joita Lääkäri ei sietänyt : Viittaa esim nuorten harjoittamaan lasten hyväksikäyttöön !?
  UFOAJATUKSIA : Ufotauti oli nykytauti jo 2 vuotta puhuu siintä ?
  En ole oikeastaan hörhö : Oivalsin asioita jo lapsena !?
  Näin vaikeaa on olla tienraivaajana : Aikaansa edellä ja 1962 syntynyt !? Psykiatrian lähihistorian muistumia kokemuksia ….

 • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

  Olen kouluttamaton !?
  Tarkkaavaisuus ja hamotushäiriö : Muut yritykset diaknoosiin on kaatuneeet 2000 luvulla tietämys pulaan !? Elän parapsykologisen tai rajatiedon suhteen ulkopuolella sitä yhteisöä ? Jonkin verran on paranormaleja kokemuksia mutta ne on edelleen liian henkilökohtaisia kerrotavaksi ?! Olen Ite taiteilija : Tee se itse elämäsi? Ulkopuolella ja aika ulkopuolinen moneen asiaan ja silti tiedän paljon asioita ? Kuin tyhjästä syntyneenä ajatuksena:Syytä en tiedä miksi minä tiedän jotakin jota muu ei heti käsitä …

 • ARI MATI TERÄVÄINEN sanoo:

  Kuka minä itse olen on minulle suuri arvoitus !?
  Miksi minä yritän muokata pyrämiidin muotoa koneeksi jossa on ikään kuin virtapiirin tai alkuaineen tietty järjestys !? Ja miksi minä puhun näitä ajatuksia joita vain syntyy minussa! Ja yksikään selvinnäkijä: ei ole voinut antaa sitä kokonaiskuvaa siis miksi minä näitä tuon esille en minä siintä mitään hyödy ?!

  SITÄ RATAA MENNÄÄN NYT SIIS MITÄ JA MIKSI !?
  Tietääkö joku muu sen minua paremmin nyt on tämän kysymys ?

 • MasaVatta sanoo:

  Maapallo hajallevaan. se ei ketään pitäs haitata 🙂

 • kornimaani sanoo:

  Odotan suurella mielenkiinnolla tulevaa mitä tapahtuukaan 🙂 Mutta maailman tai maapallon loppua tuskin kuitenkaan.

 • Eric sanoo:

  Tänä vuonna ei tule tapahtumaan mitään tuollaista mullistavaa mitä nämä höpöennustukset kertovat. Muistakaa tehdä minusta uutinen vuoden lopulla ja palvokaa minua ja minun totuuksia pursuvia sanojani!

 • Ogeli sanoo:

  Jep, ei se maapallo tuhoudu. Se vain muuttuu, kuten ihmiset. En usko että maailma on ainakaan täysin samanlainen vuonna 2013. Muutos on edessä, hyvin pian.

 • Kimi sanoo:

  Kuten joku jo sanoi, otetaan ajankohta sitten mikä vaan meidän historiassamme, muutos on aina läsnä.

 • Anno sanoo:

  Mitäpäs jos saataisiin lopultakin vahvistus avaruusolentojen olemassaololle? (viralliselta taholta tai vierailta itseltään). Sehänkös tosiaan tarkoittaisi nykyisen ”maailmanmenon loppua” tai pikemminkin uuden ajan alkua.

  Ja sittenhän voisi vielä seurata vaikka itse iso J:n paluu.
  Sehän kun on kerran luvannut vielä palaavan… 🙂

  Tai sitten kaikki tapahtuu enemmänkin henk.kohtaisella tasolla (värähtelytason kohoaminen, tietoisuuden muutos, lisääntyvät ufo/kontaktit ym.)
  …Ja sitten todetaan isoon ääneen, että mitään ei taaskaan tapahtunu, kun mulle ei… 😉

 • lownrgy sanoo:

  transformaatio tapahtuu juurikin tällä hetkellä

 • Nexeon sanoo:

  Jos asiat tapahtuu tarpeeksi hitaasti, ei ihminen edes huomaa sitä. Ainiin, katotaan osuuko mun ennustus kohdilleen 😀 mä nimittäin ennustan, että meillä on jossain päin palloa jälleen mega-maanjäristys, asteikolla 8.0 – 9.0 ja tämä maanjäristys sijoittuu aikavälille 20-24.3.2012.

  Löytyy ihan muutama perustelukin tälle väittämälle, mutta katsotaan nyt ensiksi mitä käy. Eihän tuohon ole kuin vähän päälle 3kk enää.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Tulis nyt jo pian uus ennustus ettei teiltä lopu ihmettelyn aiheet kun huomaatte, että tämäkin on sitä samaa diiba-daabaa. Ai, niin, mutta ettehän te sitä huomaakaan. Vaikka koko alkaaneena vuonna ei tapahtuisi yhtikäs mitään (no, totta munassa tapahtuu vaikka mitä kuten aina) niin useampikin teistä väittää tuntevansa värähtelytasonsa nousseen pari pykälää… 😉

 • Ogeli sanoo:

  Nexeon, miksi juuri neljän päivän sisälle?

  Mitä itse tulee tulevan vuoden/vuosien tapahtumiin, niin olen lukenut että maaliskuussa olisi todellakin mahdollisuus tapahtua jotain. Seuraava potentiaalinen ajankohta on kesällä, sitten syksyllä ja lopulta talvella. Ja siitä eteenpäin puoli vuotta. Mitä itse tapahtumiin tulee, niin en tiedä mitä ne sitten on. Ehkäpä juuri luonnonmullistuksia? Tai jotain, mikä liittyy avaruuteen?

  Kuitenkin tämän vuoden loppu tulee olemaan uskomattoman jännittävää aikaa. 🙂

 • Nexeon sanoo:

  Ogeli: korjaan, se on viiden päivän sisällä, ei neljän. Jos mun pitäis arvata minä päivänä tämä tapahtuu niin mä veikkaisin, että 22.3.2012, mutta jätin hieman ihan tarkoituksella hieman arvailuvaraa. Mä luulen, että kyseessä on kaava, joka toistuu joka 188-189 päivän välein. Tutkin ja otin ylös päivämääriä kun meillä on ollut isoja maanjäristyksiä jotka on mm. vaikuttanut maapallon akseliin. Kävi ilmi että ainakin vuodesta 2010 lähtien kaikki isoimmat järistykset (yli 7.0) ovat olleet aina tasan 188-189 päivän välein. Edellinen oli Fidzin saarien alueella, 15.9.2011 7.3 magnitudin järistys.

  Tässä vielä listattuna:

  27.2.2010 – 8.8 Chile
  3.9.2010 – 7.0 Uusi-Seelanti
  11.3.2011 – 9.0 Japani
  15.9.2011 – 7.3 Fidzi
  22.3.2012 – ???

  Joka toinen on ollut aina todella suuri magnitudeltaan, eli aina kun maapallo on ollut auringon vastakkaisella puolella näihin hieman heikompiin järistyksiin nähden. En tiedä, mutta itse luulen että tuolla on jokin joka vaikuttaa meidän planeettaan aina kun olemme sen ja auringon kanssa linjassa…mahdollisesti meidän oma binääriaurinko/tähti?

  Kunhan arvailen tässä…ehkä kyseessä on sattumaa…ehkä ei…
  Kaksi kertaa on mielestäni sattumaa mutta kolmas kerta on jo todella epätodennäköistä…katsotaan osuuko neljäs kohilleen 😛

 • Ogeli sanoo:

  Mielenkiintoista, itsekin olen kuullut tuosta 189 päivän teoriasta. Oletko muuten Nexeon seurannut tämän tyypin (Dutchsinse) kanavaa:
  http://www.youtube.com/user/dutchsinse#p/u

  Kyseinen tyyppi raportoi melkein päivittäin maanjäristyksistä ja muista luonnonmullistuksista, joita tapahtuu ympäri maailmaa. Tietty on paljon muitakin Youtube-kanavoita, joissa raportoidaan mutta mielestäni kyseinen tyyppi on yksi luotettavimmista.

 • Nexeon sanoo:

  En toistaiseksi ole eksynyt kyseisen kaverin kanavalle mut nyt on subattu sillekin 🙂

 • Nexeon sanoo:

  Niin, korjaan tässä omaa virhettäni. Tarkoitin tuossa aiemmin että katsotaan osuuko VIIDES kohdilleen, ei neljäs koska neljäs on jo osunut kohdilleen…vaikea siis uskoa sattumaksi.

 • Kekkoilu sanoo:

  Joo ite en alkuunkaa uskonu maailmanloppuun mut jännää aikaa eletään = D

 • ei vielä ainakaan ole alkuvuodesta tullut mitään mullistusta.. tai ei ainakaan tänne suomeen. itse kuitenkin uskon että ”nyky-ihmiset” pelastetaan tältä transformaatiolta ja tämän prosessin loputtua ihmiset palaavat turvallisesti maahan, joka on muuttunut. mutta ei. ihmiset tuhoutuvat tämän transformaation mukana, ja prosessin loputtua maapallolle kehittyy uusia ihmisiä. ja joskus monien miljardien vuosien päästä maapallo sekä muut planeetat imeytyvät aurinkoon, ja aurinko posahtaa. näin olen kuullut, mutta se ei ole varma asia. tuhoutuu tai ei, sitä ei voi estää.

 • Ogeli sanoo:

  Energia, tietoisuutemme on ikuista ja pysyvää. Kaikki maallinen muuttuu tomuksi, eikä sen perään kannata surra. Kun vain pystyisimme katsomaan unohdun verhon taakse, niin säästyttäisiin niin paljolta kärsimykseltä. Mutta minä en ole sääntöjä laatinut, niin minkäs sille teen. 🙂

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ogeli-parka, kyllä se lamppu sammuu sullakin, älä odota liikoja. Tosin et tule pettymäänkään sillä kuoltuasi olet kuollut.

 • Ogeli sanoo:

  Sinäkin tulet vielä kokemaan rakkauden ja ikuisuuden upean voiman, höpönpöpö. Odotas vaan. 🙂

 • Nexeon sanoo:

  Niin, kai se höpönpöpönkin lamppu jonain päivänä loistaa 😀

 • ulululululu sanoo:

  Nexeon, miten mahtaa tuo japanin 7.0 maanjäristys (1.1.2012) sopia teoriaasi? Tai 23.10.2011 7.1 turkissa?

 • ulululululu sanoo:

  Pyydän nöyrästi anteeksi, linkki unohtui http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eqinthenews/2011/

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Aina ihmiset on spekuloimassa. Me nähää sit loppuvuodesta mitä tapahtuu.

 • Demon sanoo:

  Teksti on yksi pitkä asiavirhe. Täältä löytyy vähemmän paranormaalia tietoa aiheesta: http://www.avaruus.fi/kysy-tutkijalta/tahtitiede-faq/seuraako-mayojen-kalenterin-loppumisesta-vuonna-2012-maailmanloppu.html

 • Demon sanoo:

  Niin ja asiasta kiinnostuneille, täältä löytyy laajemmalti tietoa edesmenneiden intiaaniheimojen tähtitieteestä:
  http://www.astro.utu.fi/zubi/history/america.htm

  Kiehtova on myös Mayojen 260 päiväinen laskuri, jolla voitiin arvioida koska paksuksi paukahtanut maya-mimmi synnyttää .. tai päinvastoin, koska synnyttänyt maya-mimmi on pantu paksuksi. 😮

 • jatu sanoo:

  Tapahtuuko 21.12.2012:
  1. Ampuuko suuri aurinkomyrsky satelitit taivaalta? Vaipuuko ihmiset taantumaan?
  2. Onko tuo se päivä kun saadaan tietää muusta avaruuden älystä?
  Antaako korkeampi äly meille uudet työkalut, miten elämme tasapainoisemmin äiti maan kanssa?
  3. Alkaako kolmas maailmansota?
  4.Jatkuuko elämä kuin ennenkin, nenä maassa kohti seuraavia pettymyksiä?

 • Wespa sanoo:

  Demon tarkenna mikä tarkalleen ottaen tekstissä on asiavirhettä. Haluatko eritellä jotain kohtia? Teksti on suoraa lainausta Mayjoihin kuuluvalta Maya-vanhukselta, eikä esim. jonkun tutkijan tulkitsemaa. Kaikenlisäksi artikkeli näytti olevan aikalailla samoilla linjoilla linkkaamasi jutun kanssa.

 • Jaska Pantteri sanoo:

  Veikkaisin, että mullistuksia tulee tänä vuonna tapahtumaan, mutta ei kosmisia, vaan maallisia, kuten euron ja dollarin romahtaminen sekä massiivisia konflikteja lähi-idässä, ja kun näistä selvitään, voi maailmassa olla ihan uusi järjestys. Ja ilmastonmuutos aiheuttaa sen, että saadaan maksaa reippaasti enemmän veroja.

 • Nexeon sanoo:

  Ululululu: Aikomuksenani ei ollut missään vaiheessa yrittää selittää kaikkia maailman järistyksiä, tiedämmehän kuitenkin, että maanjäristyksiä sattuu keskimäärin 20 päivässä, toinen toistaan suurempia ja pienempiä. Tarkastelin järistyksiä lähinnä astromiselta kannalta. Tietysti on paljon järistyksiä jotka saattavat aiheutua jo pelkästään mannerlaattojen yhteentörmäyksestä…tai muista syistä, mutta niissä ei ole tällaista selkeää ”kaaavaa”…mutta kuten jo mainitsin, voin olla täysin väärässä. Kaipa tuokin selviää sitten maaliskuussa…JOS tämä pitää paikkansa niin jossain päin pitäisi olla 8.0-9.0 magnitudin järistys.

  Näköjään en ole ainoa, joka on päätynyt samankaltaiseen tulkintaan…mutta voihan kaikki tähänkin johtopäätökseen päätyneet olla väärässä.

 • Akvinolainen sanoo:

  Minua huolestuttaa Pekka Haavistonkin varoittama konflikti Israelin ja Iranin välillä. Harva
  _se_päivä Iran kalistelee sapeleitaan merellä ja ilmassa.

  Yksi vielä mikä minua huolestuttaa on se kun Mayathan ennustivat jo oman tuhonsa 1500-luvulla, jolloin muutamassa vuodessa noin 90% väestöstä kuoli ilmeisesti ebolan-kaltaiseen verenvuototautiin toisin kuin historiassa väitettyihin espanjalaisten tuomiin sairauksiin.

  Olisikohan hyt taas aika uuteen verenvuototautiin? Merkkejä on ollut jo vuosia.

 • ggman sanoo:

  Nexeon: mitä v***ua? Et sä voi vaan jättää noita parii Ululululu:n esittämiä järistyksiä pois vaan siksi ettei ne sovi sun kaavaas. Jos ne ei sovi sun kaavaas ni sun kaavas k**ee.

  Sanoit vielä, että ” Kävi ilmi että ainakin vuodesta 2010 lähtien kaikki isoimmat järistykset (yli 7.0) ovat olleet aina tasan 188-189 päivän välein.” joten jos sä nyt et hyväksy noita kahta mainittua järistystä sun kaavaan ni miksi sitte sanot, että otat KAIKKI isoimmat järistykset (yli 7.0) mukaan laskuihin?

  Vai onko nää paranormaalit jutut just tämmösii että sivuutetaan osa tiedoista ja noukitaan ne jotka sopii…

  Ja mikä on astronominen kanta ja miten noi sun järistykset liittyy siihen mut Ululululu:n ei? Et viittis vähän valaista?

 • ulululululu sanoo:

  Katsos, Nexeon, väitit tuolla aikaisemmassa postauksessa että:

  ” Tutkin ja otin ylös päivämääriä kun meillä on ollut isoja maanjäristyksiä jotka on mm. vaikuttanut maapallon akseliin. Kävi ilmi että ainakin vuodesta 2010 lähtien kaikki isoimmat järistykset (yli 7.0) ovat olleet aina tasan 188-189 päivän välein.”

  Asia kun ei todellakaan ole noin kuin olet ”tutkinut”, eihän sitä nyt vaan voi napsia ns. Rusinoita pullasta ja väittää sitten mitä sattuu?

 • ulululululu sanoo:

  Ja noita +7.0 järistyksiä on ollut vuosi 2010-2011 useita joita en edes maininnut…antamastani linkistä näkee vuoden 2011 ja 2010 saa näkyviin kun klikkaa kyseistä vuotta….

 • Toveri sanoo:

  ”Vai onko nää paranormaalit jutut just tämmösii että sivuutetaan osa tiedoista ja noukitaan ne jotka sopii…”

  Tämä on aika pitkälti kaiken paranormaalin ”tieteen” kaava.

 • mutta eikös sitä jääkauttakin lupailtu?. ja kyllä oli 2011 järistyksiä aika paljonkin.. esim se japanin tsunami.

 • multipena sanoo:

  tuollane mötikkä sivuuttaa maan joulukuussa.
  http://fi.wikipedia.org/wiki/4179_Toutatis

 • vainiin.. osuukos se?

 • JP sanoo:

  Ei millään osu 😉 Lisää Apollo-asteroideista: http://fi.wikipedia.org/wiki/Apollo-asteroidit
  Asteroiditörmäystä ei ole lähiaikoina odotettavissa 🙂

 • JP sanoo:

  Maata läheltä menevät taivaankappaleet – seuraavat 33 vuotta, päivittyvä lista:

  http://www.minorplanetcenter.net/iau/lists/CloseApp.html

  (Toutatis: 2012 Dec. Lähin etäisyys: 0.04633 AU ~ 6,931,000 km, 18x kuun etäisyys maasta)

  …eli pitihän se tarkistaa 😉

 • isojalka sanoo:

  Jos tutkijat selvittäisivät että joku taivaankappale olisi törmäämässä kohti Maata parin vuoden sisällä tai törmäys olisi erittäin todennäköistä mutta ei 100 prosenttia varmaa, niin uskoisin että siitä ei kerrottaisi suurelle yleisölle, koska se vain johtaisi pakokauhuun, massahysteriaan ja suuriin rikosmääriin. Eli parempi olisi ihmiskunnan ja Maapallon kannalta ettei tälläistä ihmiskunnan tuhoavaa kivijärkäleen törmäysuhkaa kannata kertoa tavallisille tallaajille.
  En nyt väitä että joulukuussa Maahan iskee suuri meteoriitti ja me katoamme tältä pallolta, vaikka saattaisi se olla mahdollista, muttei todennäköistä.

 • Entity sanoo:

  Sanoin jo yli kymmenen vuotta sitten, ettei vuonna 2012 tule sen useampia maailmanloppuja kuin muulloinkaan. Kosminen tapahtuma menee suurimmalta osalta ihmisistä ihan ohi, mutta muutama uskossa vahva saanee jotain hyristyksiä.

  Siitä olen lähes varma, että maailma muuttuu vielä aivan erinäköiseksi kuin tämä olemassaolo, jonka tunnemme. Ei mene kauaa kun lapsemme käyttävät suvereenisti laitteita, joita me emme osaa kuvitella nyt saati käyttää. Olen jo henkisesti varautunut oman nuorisoni tuhahteluun, kun kalkkiintunut isipappa ei osaa kuin pelata pasianssia uudella hyperholokannella tms.

  Mikäs se olisi sitten se seuraava ennustus, jonka toteutumista odotettaisiin skeptikot ja skeptikoimattomat yhdessä?

 • Akvinolainen sanoo:

  Entity: ”nuorisoni tuhahteluun, kun kalkkiintunut isipappa ei osaa kuin pelata pasianssia uudella hyperholokannella tms”

  Minä olen jo 50v. ja murrosikäiset tyttöni naureskelee kun pelailen vanhoja pc-pelejä; lemmingsiä ja command&conquer uudella 4-ydin pöytäkoneella. Pasianssia myös.

  Vielä vanhempia pelejä pelaan nyt kännyköillä (mm. tetris ja bricks).

  En kuitenkaan ole vielä kovinkaan kalkkiintunut ;@)

 • ai että 50v. minulla on poika kyllä mutta sen kanssa pelaankin.. enkä ole kuullutkaan mistään vanhasta lemmingistä tai muusta diipadaapasta.. ja tetriskin on jo hautautunut peli..

 • ossi orava sanoo:

  niin kun sinä pelaatkin jotain club penguita (joka on lapsellinen peli)

 • torkkeli sanoo:

  Nexeon tän päivän lehdessä on juttu että intian valtamerellä on sattunut voimakas maan järistys.

 • alivuokralainen sanoo:

  Voihan sitä ennustuksen tehdä, että ”noukkii rusinoita pullasta.” Mäkinkerran ennustin lottorivejä ja katoin että nro.16 oli tullu joka vuosi kierroksella 2 oliskos ollu 4:nä vuotena putkeen. Siinä sitten ennustin, että tuleehan se nytkin tänä vuonna viikolla 2 ja siis 5:ttä kertaa. No eihän se tullu, enkä ole miljoonääri, mutta idean ennustamiselle kait ymmärsitte.

 • 555+111 sanoo:

  Voi pyhä yksinkertaisuus. Mayjojen kalenteri loppuu, ei ihmeempää.Meillä kalenteri loppuu joka vuosi eikä se tarkoita maailmanloppua, paitsi joidenkin hihhulilahkojen mukaan.Tottakai me siirrymme ”uuteen aikaan”. No, onhan se hyvä että mielikuvitus laukkaa.
  Tulkaa te, jotka siirrytte uudelle tietoisuudelle, kertomaan onko siellä paremmin… Pistäkää vaikka tänne infoo. (TÄMÄ OLI SARKASMIA)

 • alivuokralainen sanoo:

  info: johonkin se maya-sivilisaatiokin katosi. maapalloa on kohdannut monta tuhoa menneisyydessä , muinaistutkimus tosin osoittaa, että tuho harvoin on täysin totaalinen, vaan ”tuhkasta nousee uusi alku”. voipa tulevaisuuden ihmisetkin ihmetellä noita meidän kalentereita (kun ne loppuu joka vuosi) ja tieteellisiä saavutuksia saamatta niihin oikein mitään tolkkua, koska he elävät eri todellisuuskäsityksessä. siis voivat yhtälailla erehtyä. mielikuvitus on mahtava lahja 😉

 • Kuuhaukka sanoo:

  Voe elämä… Joidenki vanhojen ”Maya” ukkosten kalenteri loppuu eikä mtn muuta… Ja jtn yhteiskunnan muutosta saattaa tapahtua…

 • .. sanoo:

  21.12.2012 Is Coming Soon!!… http://www.youtube.com/watch?v=Yzvfxo4uGNk

 • Gaia2012 sanoo:

  This Is The Best Video Regarding the Year 2012!

  http://www.youtube.com/watch?v=vv83H4evKiM

 • .. sanoo:

  EARTH CHANGES 2012
  http://www.youtube.com/watch?v=8X02Cc7M-jU
  (WARNING contains some graphic images – VAROITUS video sisältää kuvaa, jota ei suositella heikkohermoisille.)

 • .. sanoo:

  MARCH 2012 MEGAQUAKE?!
  http://www.youtube.com/watch?v=vSHJIzgle8k

  ”Every 188-9 days, we have a quake above 7.0”
  ”…there will be another megaquake and axis shift on march 22, 2012 is very high.”

 • ossi orava: club penguin ei ole kovinkaan lapsellinen, vaan lapsellisen pelin tittelin saa panfu.

 • Jaska sanoo:

  Mun uusi pankki kortti menee vanhaksi 12.12.2012.
  Aika hämärää?

 • .... sanoo:

  Mitä mielestäsi tapahtuu 21.12.2012?

  A.Maailmanloppu
  B.Uuden Maailman alku
  C.Ei mitään

  katso tulos:
  http://2.bp.blogspot.com/-TqvJlbL7prE/Tyj7a5NG3GI/AAAAAAAAHHI/twRtpABCj3A/s1600/2012_poll.png

 • JP sanoo:

  Uusimmat maanjäristykset maailmalta – 7:ltä päivältä, päivittyvä lista:

  http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Quakes/quakes_all.php

  Animaatio, joka havainnollistaa missä ja miten paljon maanjäristyksiä esiintyy:

  http://www.youtube.com/watch?v=cwWn_W6ZbT4 (vuosi 2011, magnitudi välillä 4.5-9)

 • JP sanoo:

  Voimakkaimmat maanjäristykset aikavälillä 20–24.3 Oaxaca, Mexico 7.4 mag (20.3), New Guinea, Papua New Guinea 6.6 mag (21.3).

 • TommyL sanoo:

  Mutta miten ufot liittyy tähän transformaatioon….????Vai tarkoittaako se että ihmisille tulee tieto muista sivilisaatioista silloin joulukuussa 2012 ja maailma kokee sen suhteen muutoksen vai mitä se tarkoittaa…?????Kertokaahan ihmiset miullekin jookosta????Kiitos!!!!! 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Kontakti muihin sivilisaatiohin tulee vasta muutoksen jälkeen.

 • skep sanoo:

  Onko nyt hyvä olla onko? Mitä seuraavaksi?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot