ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Pohdintaa vuodesta 2012

Tällä videolla jaan omia ajatuksiani vuodesta 2012.

Keskustelua vuodesta 2012, uuden ajan alusta, sekä mm. Maya-kalenterista. Pohdintaa myös siitä miten kehityksemme voi jatkua vuonna 2012?

Artikkeleita ja videoita aiheeseen liittyen:
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2008/07/22/2012-maailmanloppuko/
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2008/01/27/2012-ennustuksia/
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2008/09/05/david-wilcock-mysteerit/
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2007/09/17/maailmanloppu-mayjojen-mukaan/
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2008/07/20/uusi-2012-viittaava-viljapeltokuvio/
http://www.mayanmajix.com/
http://www.maya-portal.net/
http://www.uusisuomi.fi/kulttuuri/76114-maailmanloppu-2012-%E2%80%9Dlaskettu-virheellisesti
http://www.uusisuomi.fi/ymparisto/57419-katastrofi-voi-iskea-vuonna-2012-%E2%80%93-syyna-aurinko

Ian Lungoldin esitelmä:
Osa 1 http://video.google.com/videoplay?docid=1030536695965417017
Osa 2 http://video.google.com/videoplay?docid=-2832986272853534626

Terence McKenna puhuu I-Chingistä ja ajasta:
http://www.youtube.com/watch?v=4GTuN2Lp0t0

Tykkäys ja jakotoiminnot:

70 kommenttia aiheeseen: Pohdintaa vuodesta 2012

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Ogeli sanoo:

    Tämähän oli kerrassaan mielenkiintoinen video. Uskon, että puheet ”maailmanlopusta” ovat täysin liioiteltuja. Jokseenkin uskon, että jotain hyvää saattaa tapahtua 2012. Kaikkiallahan siitä puhutaan. Mutta katsotaan tapahtuuko silloin mitään 😀

  • Huttu sanoo:

    En oo ehtiny viel kattomaan tota, mut ootko Wespa kuullua siitä että tuo päivämäärä olisi väärin tulkittu. Oikea vuosi olis 2220 jolloin se kalenteri päättyy.

    Itse en usko että mitään kummallista tapahtuu, ainakaan mitään ihme-evoluutiokehityksiä mitä jotkut nyt vaahtoaa oikein todenteolla

  • WM_ sanoo:

    Joo, Wespa käsittelee sitäkin videossaan 🙂
    Tosin sehän on kyseenalaistettu monien taholta, mutta aika näyttää puskeeko se tiensä läpi yleiseen hyväksyntään (totuuteen)

    Postaan tähän saman kuin tuohon youtubeen:

    Olen kyllä tullut skeptiseksi kaikenmaailman ennusteita kohtaan, eli en mene jakamaan omaisuuttani ja muuta vuorille tuota edeltäessä, mutta silti luottavaisin (lue. odottavaisin) mielin innolla odotan jotain tapahtuvan 🙂

    Henkiset foorumit ja blogit ovat täynnä mietintää, nousemmeko uudelle henkiselle tasolle. Se piristäisi kummasti ihmiskunnan menoa se. Valmistautua voi meditoimalla ja chacrojansa hoitamalla, heidän mukaansa 🙂

  • zakker sanoo:

    itse en usko mutta jos saisin toivoa mitä tapahtuisi vuonna 2012 olisi että kaupungit muuttuisivat lähes kommuuneiksi jossa ruoka tehtäisiin lähellä eikä tuotaisi tuhansien kilometrien päästä ehkä myös omavaraisuus maissa kasvaisi tai ei edes olisi maita vaan rajat vapautuisivat ja koko ihmiskunta olisi yhtä, markkinatalous ja suuryritykset ajettaisiin alas ja ihmiset alkaisivat miettimään mitä he oikeasti haluavat elämältään. Tälläinen olisi minun kuvitteellinen 2012 ”mailmanmullistus”

    Mutta oikeassa elämässä en luule että vuosi 2012 poikkeaa mitenkään edellisistä vuosista.

  • Ranttali sanoo:

    Aika kevyttä jutustelua kumminkin. Noita tähtien ja planeettojen ”sopivia” asentojakin löytyy etsimällä rajattomasti, samoin tietyt lukuyhdistelmät mielletään jotenkin mystisiksi. Ja tietysti kun ihmiset haluavat niin paljon ja nopeasti erilaisia ”muutoksia”, odotettu ajankohta koko ajan vain lähempänä ja lähempänä. Tietysti maapallon magneettiset navat oikeastikin tulevat lähiaikoina vaihtumaan, minkä valmistautuminen nykyisten luonnonmullistusten takana tai sitten ei ja itse vaihtuminenkin voi mennä täysin huomaamattomasti tai sitten ei.

    Mayoja kuten Nostradamustakin tulkittu aika mielivaltaisesti, miten vain kunkin maailmankuvaan parhaiten sopii. Nostradamus varoittikin tuosta!

    Oman käsitykseni mukaan tietynasteinen joukkoabduktio (niin, juuri sellainen ufosieppaus:) ) mahdollinen 2012 tai heti sen jälkeen, laajuudesta, syistä ja maapallon tulevaisuudesta tuon jälkeen en sitten menisi sanomaan vielä mitään, ennenkuin itsekään tiedän asiasta enemmmän…

  • Huttu sanoo:

    Itseasiassa ainut minkä uskon tapahtuvan vuonna 2012 on se uumoiltu massiivinen aurinkomyrsky joka kärventäisi kaikki radalla olevat satelliitit ja maassa olevat sähkölaitteet.

    Tutkijat ottavat tuon ihan tosissaan ja kuumeisesti miettivät suojauksia ainakin tärkeimmille vempeleille ja systeemeille.

    Jos noin tulee käymään niin se on kova paikka kaikille. Siitä ei ihan parinkymmenen vuoden aikana selvittäisi

  • Skauris sanoo:

    Huttu: samaan uskon minäkin. Tosin aika sekaisin vetäisi koko maailman…

  • Xul sanoo:

    Itse koen myös nämä 2012 ’profetiat’ liioteltuina ja epätodennäköisinä. Outoa ettei ihmiset ole yleisesti huolestuneempia nimenomaan tästä aurinkomyrskystä, mikä ainakin NASAn mukaan on hyvinkin mahdollista.
    http://science.nasa.gov/headlines/y2006/10mar_stormwarning.htm

  • Xul sanoo:
  • Eevi sanoo:

    Toi aurinkomyrsky vähän alkoi pelottaa jo muakin…

  • Xul sanoo:

    Niin, ja tässä nyt bongasinkin NASAn arvion milloin ja kuinka voimakkaana tämä aurinkomyrsky tulee:

    http://science.nasa.gov/headlines/y2009/29may_noaaprediction.htm

    Aurinkomyrskyksi sitä kuvaillaan ”heikoksi” mutta se on sitten eri asia miten se vaikuttaa teknologiaan maan päällä..
    Mielenkiintoista, kyllä se nyt ainakin max. 5 vuoden sisällä tulee, kuten varmaan kykenette tuolta lukemaan.
    Tästä voisi varmaan tehdä jongun artikkelin tännekin kun tästä aiheesta niin paljon tietoa löytyy? Eipä ole kovin paranormaalia sinänsä mutta kerrankin olisi jotain merkittävää ja oleellista.

  • Jay sanoo:

    Tieteenkuvalehdessä oli 2012 vuodesta. Kyllä aurinkomyrsky iskee 2012. En usko maailmanloppuun

  • Jay sanoo:

    Xul. aurinkomyrsky on suurin mitä tähän mennessä on tullut. Onko se nyt toinen vai kolmas tiedetty tapaus. Ja se on niin suuri että jos maan sähkö laitteita on päällä, se menee rikki.

  • Xul sanoo:

    Kyllä aurinkomyrskyt ovat ihan tunnettu ilmiö siinä mielessä että niitä tulee ja kuuluukin tullu melko tasaisin väliajoin.
    Lisätietoa kannattaa tosiaan lukea tuolta NASAn sivuiltakin. Ja se 2012 ei ole varma luku, mutta siinä paikkeilla. Sitä vielä tutkitaan ja mittaillaan milloin tämä nyt tarkalleen tulee tapahtumaan, niinkuin noista linkeistä nyt selviää.
    NASAn mukaan aurinko on muutenkin viime aikoina käyttäytynyt eriskummallisesti, kuten auringonpilkut ovat alkaneet vähentyä.

  • crypto.chrome sanoo:

    kenties vaikka 2013 siirryttäisiin 13 kuun luonnolliseen kalenteriin, kuun kiertojen mukaan. se ainakin osaltaan tervehtyttäisi suhdetta luonnon sykliseen luonteeseen ja ohjaisi ajttelutapaa ihmisestä osana suurta valtakuntaa.

  • Hexa- sanoo:

    no se tullaan näkemään itse odotan ja hartaasti toivon ufojen laajamittaista näyttäytymistä vuoteen 2012 mennessä ei tässä pian muutakaan toivoa ole aistin vain niin 🙂

  • A-E sanoo:

    Jahas. Aurinkomyrskky. Eikös niitä ole ollut jo? Massiivinen EMP pitäisi tulla. Ok. Sateliit voivat mennä siinä, mutta ei maassa. Mutta jos sateliittejä menee, niin on silloinkin maapallo pulassa, mutta siihenkin keksitään keino.

  • http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/76773-nasa-tyrmaa-maailmanlopun

    …ja taas teitä saa ihan luvalla hekotella. Eikun tämähän on osa sitä samaa salaliittoa, jotta NASA saa sen kaiken sinihomejuuston kuttaperkakuusta itselleen jahka ja jos sinne asti joskus pääsenevät. Vai miten se oli… ;P

  • Tulispa edes yksi juttu, joka edes vaikuttaisi joltain muulta kuin höpönpöpöltä ja jota ei saman tien saa joltain taholta torpedoitua…

  • Pavli sanoo:

    Kiitos videosta. Uskon että, jotain suurta tapahtuu vuonna 2012. ufot näyttäytyvät meille, tietoisuutemme kohoaa jne.

    no comment

  • venus007 sanoo:

    Höpönpöpö: nasa ottaa uutisessa kantaa vain ”maailmanloppu” -teoriaan, eikä esim. henkiseen valaistumiseen?

  • Zeerios sanoo:

    vuosituhannen vaihteessaki piti tapahtua kaikenlaista ”experttien” mukaan.

    ”Im still standing!!”

  • Huttu sanoo:

    Vai henkinen valaistuminen… hekoheko mitä ”%%”¤%…

    Toikin ”valaistuminen” on vain hörhöjen liikkeelle laittamaa newage-scheissea. Meinaatte että oikeesti kuin taikaiskusta 21.12.2012 koemme kaikki jonkun ahaa-elämyksen? Miksi, miten?

    Miksi oletatte/luulette että avaruusolennot tekisivät tuolloin jonkun massiivisen ilmestymisen? Miksi juuri silloin eikä huomenna?

    Mitä lähemmäs tuo päivä tulee, sitä enemmän porukka kilahtaa. Tänäänkin kuuntelin bussissa kun kaksi teinityttöä mukatietävinä vaahtosivat kuinka maailma tulee loppumaan 2012, tiedot he olivat saaneet 2012 leffan traileristä…

    Noh, ehkä tälläinen vetoaa tietämättömiin ja naiiveihin teineihin enemmän kuin kriittisesti ajatteleviin aikuisiin ja nuoriin. Se on varmaa että kultteja tulee taas syntymään asian tiimoilta ja todella monet tekevät itsemurhan tämän asian tiimoilta.

  • Huttu sanoo:

    Edit nappula ei toimi..

    Ja valitettavasti vaikka NASA kuinka kertoisi sivuillaan kovaa dataa kaikista Nibiruista yms niin porukka ei jostain syystä usko heitä. Vaikka juuri he ovat se porukka jolla on se uusin ja tarkin tieto.

    Sen sijaan uskotaan kaikenmaailman youtube-astronomeja jotka ovat mukamas nähneet heidän Lidl-kaukoputkien kanssa Nibirun viilettävän avaruudessa. Vähän laitetaan videon taustalle soimaan jotain huilumusiikkia ja väläytetään lukua 2012 ja puhutaan sielun evoluutiosta ja chakroista ja ties mistä niin heti on propellipäillä housut märkänä

  • Wespa sanoo:

    Spämmeissä/roskakorissa oli kommentti, jossa haukuttiin blogi pystyyn mm. sen takia, että käsittelemme negatiivista maailmanloppua ja, että emme olleet käsitelleet tuota uutista jossa on sanottu, että 2012 on laskuvirhe.

    Ilmeisesti kommentoija ei ollut edes videota katsonut. Videossa nimenomaan puhun enemmänkin positiivisesta muutoksesta, enkä maailmanlopusta näin oman henkilökohtaisen mielipiteeni osalta. Videossa puhun myös tuosta uutisesta, jossa uusi laskettu aika olisi 2220 ja se löytyy myös linkeistä, joita olen tuohon alle koonnut. 🙂

  • crypto.chrome sanoo:
  • Rabiljus sanoo:

    Nykyinen talousromahdus valmistaa tien globaalille muutokselle koko maailmassa.Uutta maailmanjärjestystä markkinoidaan mitä erilaisimmilla tavoilla ja mitä lähempää olemme maailmanopettajan tuloa sitä enemmän vuosi 2012 on esillä.

    Ufoeksytys on merkittävä osa maailmanopettajan tuloa julkisuuteen ja käsitteet kuten kristustietoisuus,meditaatio
    henkinen evoluutio jne..ovat new age termejä ja valmistavat tietä new age kristukselle.

    Ihsmikunta saadaan odottamaan jotain suurta ja mullistavaa
    ja kun ihmiset ovat henkisesti valppaita niin antikristus astuu julkisuuteen.Sen tähden vuosi 2012 on nyt niin paljon esillä.

    Älkää menkö Maitreyan eksytykseen mukaan.

  • Ja se nyt ei muuta itse asiaa miksikään onko joku laskenut tuon ’valaistumisen’ ajankohdan vuodeksi 2012, 2200, 22 221 tai miksi tahansa muuksi. Mitään perusteita saati yhtä ainutta järjellistä syytä kuvitella minkäänmoiseen henkiseen pyrähdykseen yhtikäs koskaan yhtikäs missään ei kerta kaikkiaan ole. Jonkun sortin katastrofeja ja mullistuksia kyllä tulee epäsäännöllisen säännöllisesti, mutta kukaan ei tuollaista minkään maya-, hopi- tai muunkaan kalenterin mukaan voi ennustaa. Tämä kaikki on täysin turhanpäiväistä spekulaatiota ilman minkäänmoista pohjaa.

    Kertokaa nyt aluksi yksi (1) oikeaan osunut ja ennalta tiedossa ollut ennustus koko tähän astisen historian ajalta. Ei sellaista ole. Miksiköhän?

  • Huttu sanoo:
  • Stuge sanoo:

    Eikö kukaan muista enää vuotta 2000, Y2K….Kaikkien tietokoneiden piti mennä oikosulkuun ja talous romahtaa ja ydinohjukset sinkoilee sinne sun tänne ja apinat valtaa planeetan….2012 ei tule poikkeamaan vaikka vuodesta 2011 yhtään mitenkään…Ehkä ne mayat ei enää jaksaneet laskea pitempään ja päättivät, että maailmaa loppuu vuonna 2012 eipähän olisi heidän ongelmansa, samapa tuo eipähän yhtäkään mayaa olisi silloin enää hengissä…ei muakaan kiinnosta jos maailma tuhoutuu vuonna 4075, ei ole mun ongelma..

  • Ranttali sanoo:

    Maailmanloppu tulee juuri sillä hetkellä, kun henkilökohtainen elämä sammuu tai vammaudut/sairastut niin pahoin, että elämästä ei enää mitään iloa, tai elämänolosuhteet muuttuvat niin paljon, että ei enää mitään halua selviytyä, muuta maailmanloppua saa hyvässä lykyssä odotella todennäköisesti jopa miljoonia vuosia vielä.

    Itse kyllä määrittelin merkittävän ufoabduktion ajankohdaksi tuon 2012 tai heti sen jälkeen jo paljon ennenkuin olin tuosta vuosiluvun nykyisestä suitsutuksesta kuullut vielä sanaakaan! Saa nähdä sitten toteutuuko vai ei… Itse olisin täysin valmis mihin tahansa älykkäämpään, järkiperäisempään ja miellyttävämpään asuinympäristöön vaikka tältä istumalta lähtemään! Jos sinä et, onnea sitten vaan!

  • Mutta miksei Wespa yksinkertaisesti pyydä Mainaa, vai mikä se oli, valaisemaan meille mistä tässä on kysymys? Vai eivätkö enää ole puheväleissä?

  • 555+111 sanoo:

    Ja tosta Nibiru-höpinästä vielä, sen kokoinen komeetta/pikkuplaneetta näkyisi jo paljain silmin jossain päin taivaankantta. Jos NASA tai joku muu organisaatio haluaa salailla sitä, tuommoinen on pirun vaikee piilottaa,,,

  • Ranttali sanoo:

    Itseasiassa juuri nykyisen maailmanlaajuisen talouslaman ennustus lienee ainoa koko maailmanhistoriassa todistettavasti täysin oikeaan osunut (ennustuksen teki olikohan ranskalainen taloustieteilijä muutama vuosi sitten) ja sekin perustunee pelkästään tavanomaiseen tietoon maailmantalouden yleisistä lainalaisuuksista. Yksikään selvänäkijä tai muu taho ei pystynyt ennustamaan todistettavasti yhtään muuta tapahtumaa vielä etukäteen, vain höpisemään jotain suuntaa-antavasti, jolloin joku ennustus mennyt sattumalta vähän sinnepäin. Yleensä kyllä aina vasta jälkikäteen väitetty tapahtuman etukäteen ennustetun. Miksi ennustuksia ei sitten ikinä älytty merkitä mihinkään ylös, kun todistusarvo edelleenkin mitätön!

  • Mä muuten ennustan et Ykköseltä tulee tänään uutislähetys siinä puol yhdeksän maissa…

  • Ranttali sanoo:

    Ja minä ennustan että huomenna klo 20:45 lottoarvonta. Jos ei satuta vielä jostain teknisestä syystä perumaan! Joka vuosi maailmassa tapahtuu jotain dramaattista, näin koko maapallon historian ajan ollut. Nyt vain tiedetään se maailmanlaajuisesti lähes reaaliajassa.

    Niitä kehityksellisiä hyppäyksiäkin aina toivottu, mitään sellaista ei kuitenkaan tapahtunut, kehitys loppujen lopuksi kokonaisuutena aika lineaarista ja perusasiat pysyneet miljoonia vuosina samoina. Sodat jatkuvat, uusia syntyy koko ajan. Samalla kun kehitys tiedontulvan osalta näennäisesti etenee, monissa asioissa ihmiskunta degeneroitunut myös taaksepäin. Noudattaa ihan samaa rytmitystä kuin ilmastonmuutoksetkin. Vasta suunnaton koko maapalloa aidosti koskettava luonnonkatasrofi luokkaa toisen taivaankappaleen törmääminen maapalloon tai vastaava voi hetkeksi kehitystä sekä hidastaa, että osaltaan nopeuttaakin. Kaikki palaa sitten taas aikanaan kuitenkin ennalleen. Ihminen pysyy vielä todella pitkään eläimenä, mitä tietysti alunperin ja myös biologisesti onkin.

  • Jimmy sanoo:

    En usko että mikään maailmanloppu tulee, luulen että se on vain normaalipäivä mutta jotkut taas pelkää kuolevansa…. Itse veikkaan normaalia päivää.

  • WM_ sanoo:

    Höpö, melkein kuolen nauruun..

  • Eppu sanoo:

    Juuri tulin katsomasta tuota 2012 elokuvaa, en suosittele sitä kenellekkään joka tutkii näitä asioita tosissaan kuten minä, elokuvassa oli keskitytty vain jenkkeihin ja siitä oltiin yritetty saada mahdollisimman myyvä kaikkine erikois-efekteineen jne. Mutta asiaan, itse ajattelen tismalleen samalla tavalla kuin sinä Wespa, mutta uskon myös, että Obama julkistaa tiedot alieneista ja kun tämä 2012 koittaa tulee nimenomaan uusi aika jolloin ihmisen DNA muuttuu jotenkin monimutkaisemmaksi ja alienit auttavat ”hyödyntämään” uutta ihmistä tulemaan toimeen itsensä kanssa ja ottavan askeleen eteenpäin teknologiassa ja henkisellä tasolla, en usko tällaiseen tuhoisaan ajatteluun niinkään. Mutta oli erittäin kiinnostava video, kiitos siitä.

  • Eikös tämä Eppu ole se sama heppu joka uskoo Suureen Kurptsaan? Kaikella kunnioituksella Charles M. Schulzille.

  • Violencia sanoo:

    Mukava nähdä, että olet vihdoin löytänyt uskottavan ja sinulle luontevan tavan esiintyä! Jälki on hienoa pohdintaa ja vieläpä ilman turhia ilmeilyjä, tai muita merkkejä epävarmuudesta.

    Paras videosi tähän asti!

    Kaikkea parasta,

    -V-

  • Ranttali sanoo:

    Amerikkalaiset nyt ideapuutteessaan tekevät elokuvia vaikka hevosenhoito-oppaasta tai virsikirjasta silti yhtä huikeine erikoistehosteineen! Eli valitettavasti siinä yhteiskunnassa kaikki mahdollinen kaupallistetaan. Jopa mayojen kalenteri, Nostradamuksen ennustukset, enkelit, Raamattu, Jeesus, Jumala, Rooma jne.! He tuntuvat tietävän muita paremmin jopa mitä Hitler tai Stalin ajatteli! Tai minkälainen venäläinen/arabi tai muu sielu ja maailmankuva oikeasti on! Sääli vaan, että tavalliset amerikkalaiset ja valitettavasti myös suomalaiset tuntuvat uskovan kaiken olevan täysin totta, jopa elokuvista ja peleistä nähdyn!

  • mävaa sanoo:

    Mut mikä päivä se ees olis? Vuosi on siis joo 2012 tai 2220 mut mikä päivä?? 24.12? 15.4? 1.1? Missän ei lue tais itten mä en oo lukenu kovintarkkaan mut kumminkin

  • Tietysti 21.12.2012, kello 12:12, 12:20, 12:21, 20:12, 20:21, 21:12, 21:20 tai 21:21. Riippuu tietenkin myös siitä millä aikavyöhykkeellä tuon päivän aiot viettää.

  • WM_ sanoo:

    Jos henkinen puoli aiheesta kiinnostaa, suosittelen sellaista sivustoa kuin ”Tähtiportti & Yhden laki”

    http://yhdenlaki.wordpress.com/2009/03/01/johdanto-kosmologiaan-ja-vuoteen-2012/

  • MR.Mr sanoo:

    http://www.2012hoax.org/start

    Lukekaapa toi sivu, niin ei täydy enää maailmanloppua pelätä. Omasta mielestäni ainakin tää 2012-juttu on ihan naurettava, sama kun vuonna 1999 luultin, että vuonna 2000 tulee täystuho. Ja eiköhän se uus 2012-leffa oo lisänny vettä näiden ”ennustajien” myllyyn.

  • WM_ sanoo:

    Onko lisännyt? Itselläni korkeintaan sellainen laskisi myllystä vettä, vaikken ennustaja olekaan 😀

  • penalty sanoo:

    Perehtykääpä vähän aikaa millenarianismin historiaan. Mitä ihmettä te odotatte, ufoa joka laskeutuu viemään uskovat paratiisiin kun Jeesuksen toinen tuleminen on niin vanhakantaista sekä epäuskottavaa? Jutut alkavat vähitellen kuulostaa identtisiltä pahimpien lahkolaiskristittyjen satujen kanssa, pari sanaa vain on muutettu teineille helpommin uppoaviksi. Samoja valheita yllättävän identtisessä muodossa.

  • Ranttali sanoo:

    Yksikään tuomiopäivän tai ”suuren muutoksen” ennustus ei vielä toteutunut. Sitävastoin Luonto kyllä osannut yllättää ihmisen housut kintuissa aina! Aina noita vanhoja kalentereita ja muita kirjoituksia tulkittu, Nostradamuksen visioistakin ihan pähkähulluja juttuja keksitty. Huvittavinta olivat viitteet Jane Fondaan ja Ted Turneriin, herrajumala, heistähän Nostradamus erityisen kiinnostunut:) tietenkin silloin satoja vuosia sitten ollut!

    Maapallon napojen polariteetin vaihtuminen tietyin väliajoin tosiasia. Sen pitäisikin olla teoreettisesti tapahtumassa ihan lähivuosina. Samasta maapallon sisäisestä sähköisestä ja muusta uudelleen järjestäytymisestä osa viimeaikaisten luonnonkatasrofien lisääntymisistäkin todennäköisesti johtuvia. Mitä itse napojen vaihtumisen hetkellä tapahtuu, ei tiedä vielä kukaan. Eikä onko vuosi 2012 vai joku muu.

    Jeesus, Maitraya, Obama tai humanoidit meitä eivät silti välttämättä pelasta, ihmisten, kansojen ja koko planeetan ratkaistava ongelmansa itse ja mieluummin yhdessä. Mutta jos vuoden 2012 huhtikuun 14. pv tapahtuu suuri humanoidien alusten joukkoilmestyminen taivaalla ja kenties muutama abduktiokin, emme voi kyllä sitä estääkään! Mutta katsotaan nyt:)!

  • urpo sanoo:

    Pakko on kysyä yhtä asiaa; Ennustiko Nostradamus mitään 2012 vuoteen liittyvää ?

    Kaverin kanssa ollaan tätä mietitty ja aina ollaan päätytty samaan tulokseen: ei sitä maailmanloppua tule silloin : )
    Tosin, tuota auringon energiapiikki- juttua en ollutkaan vielä kuullut. Näin jos ajatellaa, että Auringo toisi vuonna 2012 enemmän energiaa esim Kuuhun (mistä oli löydetty vettä) niin olisiko mahdollista että saisimme vuonna 2012 Alienit maapallolle… : D

  • Ranttali sanoo:

    Sehän Nostradamuksen ennustuksissa juuri tulkitsijoiden kannalta niin mielenkiintoista onkin, että todellisia vuosilukuja tosi vähän, kaiken voi määritellä miten parhaaksi näkee, varsin pitkälle itse. Varmaan tarkimpia määrittelyjä vuosi 1999 ja seitsemäs kuukausi, jolloin suuri kauhujen kuningas tulee taivaista. Tuokin voi sopia keneen vain, vaikka tietenkin presidentti Bush vahva ehdokas. Teksteissä kun puhutaan henkilöstä, joka saa kansat puolelleen hienoilla puheillaan ja paljastaa vasta siten todellisen pedon luonteensa! Ja näinhän tietysti väljästi tulkiten tapahtunutkin! USA:n aloittama sota Irakissa aiheuttanut valtavaa kärsimystä sekä Irakille ja muille ja siitä seuranneille terrori-iskuillekaan ei loppua näillä näkymin.

    Nostradamuksen ennustuksissa maailmanloppua ei kuitenkaan odotettavissa, koska ennustuksen jatkuvat yli 3. vuosituhannen vaihteenkin vielä eteenpäin.

  • goottityttö 95 sanoo:

    Minä löin kaverini kanssa vetoa: jos maailmanloppu tulee 2012, hän on minulle kympin auki.

  • stRetsi sanoo:

    Kaikkeahan voi aina kelailla ja pyöritellä päässään loputtomiin. Älä, Wespa. Sä saat kohta jonkun cipralex (ssri-lääke) kuurin lekurista. Säkin voit varmaan laskee venuksen ja kuun kulmasta, että maailmanlopun olis pitäny tulla jo vuonna 1976. Bullshit. Voisiko olla mahdollista, että päästäiset ajelevat ufoilla?

  • Aleksi sanoo:

    Tervetuloa 2012, toivottavasti se tuo todellisen muutoksen!
    Jos ei tule muutosta, niin ihmisten maailma ansaitsee loppua.

  • Prisoner sanoo:

    Aiheeseen liittyen yksi haastattelu:
    http://www.seratna.fi/blog/?p=101

    Eli Antares-blogi on nyt viimein avattu! Tervetuloa sinnekin kommentoimaan ja lueskelemaan.

  • kabanossi sanoo:

    itse olen seuraillut vierestä keskustelua vuodesta 2012 ja käynyt jopa katsomassa kyseisen leffankin, kun viimeksi lomailin suomessa.. olen pitänyt aihetta mielenkiintoisena, mutta omalla tavallaan ”tarinana”. leffa oli hyvä erikoisefekteineen ja juonineen, vaikka tylsistyin leffan pituuteen..

    jokatapauksessa; tällä hetkellä asun aasiassa, itäisessä kiinassa. säät PITÄISI olla tällä hetkellä paljon lämpöisemmät kuin mitä ne nyt on eikä sateita ja ukkosmyrskyjäkään pitäisi vielä olla (ainakaan näin paljoa). eräs kiinalainen kerran ihmettelikin minulle, että mistä nämä oudot säät voi johtua.. sitten hän ajatteli, että varmaan siitä kun ympäri maapalloa on maanjäristyksiä päivittäin, koviakin sellaisia: indonesiassa, etelä-amerikassa ja tänään japanissa vedettiin 6,6 richterin maanjäristykset. ei siinä mitään, maanjäristykset on ihan luonnollisia, mutta näin usein ja näin isoja? ehkä jotain on kuin onkin tapahtumassa, onneksi asun taas suomessa ennen vuotta 2012, joten kuolenpahan sitten kotimaahan 😀 no ei kai, mutta katsellaan mitä tapahtuu..

  • 555+111 sanoo:

    Esko Valtaojaa lainaten: Mayojen kalenteri nollautuu kyseisenä päivänä. Samaa meillä tehdään joka vuosi, kalenteri nollataan ja aloitetaan vuosi alusta. Mayoilla sattui olemaan vähän pitempiäkin nollausjaksoja kuin meillä…

  • lohikäärme sanoo:

    maailmanloppua ei tule:D

  • lohikäärme sanoo:

    maailmanloppu: vastaus on uusi aika ja ei tartte yöuniaan menettää 😉 jos uskot maailmanloppuun muuta avaruuteen 😀

  • ÖGELI sanoo:

    maailmanloppua ei ole en usko maailmanloppuun 😉

  • lohikäärme sanoo:

    maapallo on ollut jo miljardeja vuosia 😉 miksi se loppuisi yksikin todiste 😀

  • Mikko sanoo:

    itse en usko että maailmanloppu tulee, mutta uskon että jotakin tapahtuu. Ajatellaan asia näin, maapallolla on n. 6,5 MILJARDIA ihmistä, kuinkahan suuri osa tuosta määrästä OIKEASTI ”USKOO” siihen että maailmanloppu tulee 21.12.2012. Noh, tästä päästään seuraavaan.. Jos pienikin osa ihmisistä päättää lopettaa vaikka viikkoa edeltävänä päivänä työnteon yhteiskunnassa, tai alkaa lahtaamaan porukkaa ja lopulta lahtaa itsensä, ajatellen ”voin tehdä mitä haluan koska viikon päästä kukaan meistä ei enää ole elossa”, TAI AJATELLEN, ”en halua että te muut kärsitte tulevasta maailmanlopusta, antakaa minun auttaa”. Mitä tästä seuraa? Massa-hysteria? Maailmanlaajuinen kaaos? Ehkäpä jonkinlainen siviilisaation ja talouden romahtaminen?

    TÄMÄ asia on se mikä itseä mietityttää ja arveluttaa. Toiset uskoo jumalaan, toiset ufoifin, toiset maailmanloppuun. Kuka tietää moniko uskoo vuoden 2012 spekulaatioihin.

  • Jepujee sanoo:

    uskoo tai ei, se silti tulee tai ei tule.

  • Pave sanoo:

    Mä uskon että maailma ei lopu vaan tosiaankin se 22.12.2012 on jonkin uuden ajan alkupäivä.

    Mayojen mukaan viimekerralla kun tämmöinen ”maailmanloppu” tapahtui niin tuli valtava lohikäärme joka sylki vettä ja sai aikaan valtavan tulvan tai jotain semmosta, joten tuleekohan silloin 2012 jokin luonnonkatastrofi?
    Sitäpaitsi luin että joulukuussa 2012 jokin asteroidi nimeltään 4179 Toutatis sivuuttaa maan, mutta mitä jos se sitten törmääkin maahan… hupsista!

    Mayakalenteri on kyllä kumma juttu!

  • Pave sanoo:

    Mikkokin voi olla oikeassa, nimittäin jos se massahysteria ja itsemurhat juuri aiheuttavatkin sen ”maailmanlopun”

    No, katsotaan mitä tapahtuu sitten! Minä ainakin odotan jo hieman sitä. ;D

  • Pave sanoo:

    siis 21.12

  • chaos sanoo:

    taidan 23. päivä tulla nauramaan teille foliohatuille. Tai luultavasti vetoatte silloin siihen että kalentereita on tulkittu väärin ja maailmanloppu tuleekin seuraavana vuonna ja sitten taas seuraavana vuonna jne… Ja muuten, maailmanloppu tulee 14.7.2060, nimittäin kännykän kalenteri näyttää vaan tuohon päivään asti..

  • Mitähhh? sanoo:

    huomasitteko et noi oli kaikki jenkkejä??? maailman dorkin kansa! ei noissa oo mitään perää, ei maapallo nyt käänny 90 astetta ensimmäistä kertaa 13mrd. vuoden aikana. se on luultavasti ihan normaalia.

  • tomm1 sanoo:

    iltalehti:ei merkkejä maailmanlopusta minä luin netistä 🙂

  • tomm1 sanoo:

    no eihän sitä mayakalenteria voi tehdä loputtomiin.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto