ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

2012 Ennustuksia

Kiinnostava dokumentti maailmanlopun ennustuksista.

http://video.google.com/videoplay?docid=3895341627365179412

Tykkäys ja jakotoiminnot:

129 kommenttia aiheeseen: 2012 Ennustuksia

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Haukka sanoo:

    Tuossa mainittiin jotain maan napojen vaihtumisesta, kun maan kuori lähtee liikkeelle ja liikkuu tuhansia kilometrejä päivien tai tuntien sisällä. Se on kyllä aika huuhaata.

    Ensinnäkin maankuori ei ole yhtenäinen kappale, vaan koostuu litosfäärilaatoista, jotka sitten kelluvat nestemäisen kerroksen päällä. Lisäksi kuori on toistakymmentä kilometriä lähempänä maan ydintä navoilla kuin päiväntasaajalla, johtuen maan pyörimisestä, eli maa on hieman litistynyt, mikä tietysti haittaisi aika paljon litosfäärilaattojen yhtäaikaista pyörähtämistä. Ja sitten pitää muistaa, että maan magneettiset navat syntyvät syvällä maan sisällä ja maan kuoren liikkeet eivät siihen juuri vaikuta. Olisi hyvä tietää myös, että maan magneettiset navat ovat tätä nykyä vaihtumassa ihan luonnollisita syistä, se on tapahtunut maan historiassa jo kymmeniä kertoja ja silti täältä löytyy vielä elämää. Ennustetaankin, että lähinnä satelliitit ja magneettikenttien avulla suunnistavat eläimet ovat vaarassa, sillä maan magneettikentän heikentyessä tänne pääsee tavallista enemmän säteilyä avaruudesta. Magneettikenttien liikkumisvauhti on muistaakseni kymmeniä, ellei satoja metrejä päivässä.

    Salaisten kansioiden viimeisessä jaksossa muuten sanottiin maailmanlopun tulevan joulukuun 22. päivä 2012, kun alienit toteuttavat kauan suunnitellun invaasionsa. =P

  • Toni sanoo:

    Oon samaa mieltä 🙂

  • Wespa sanoo:

    Se on ainakin täysi fakta, että tuona kyseisenä ajankohtana maapallo on auringon kanssa galaksin keskustassa, jossa on myös lähellä musta aukko.

  • Haukka sanoo:

    Itse asiassa muiden planeettojen sijainnit eivät juurikaan vaikutaa maapalloon muuten kuin välillisesti.

    Noin 99,9% aurinkokunnan massasta sijaitsee Auringossa ja aurinkokunnan kaasujättiläiset sijaitsevat kauempana meistä kuin itse Aurinko. Maasta Aurinkoon on matkaa noin 150 miljoonaa kilometriä, kun taas esim. Jupiteriin (joka tunnetusti on suurin aurinkokuntamme planeetoista), on maasta matkaa pienimmilläänkin noin 630 miljoonaa kilometriä.

    Eli kumpikohan meihin vaikuttaa enemmän: 150 miljoonan kilometrin välimatka Aurinkoon ja sen 99,9% osuus aurinkokunnan massasta VAI Jupiterin ja maan pienimmilläänkin noin 630 miljoonan kilometrin välimatka ja Jupiterin massa, joka on 0,0009545 Auringon massasta? Itse veikkaisin Auringon määräävän mitä täällä tapahtuu.

    En väitä etteivätkö muut planeetat vaikuttaisi ollenkaan maahan, sillä esim. suuret kaasuplaneetat (etenkin Jupiter) ja meidän oma kuumme suojaa maata asteroideilta mutta tuskin mikään planeettojen konjuktio kumoaa mitään meitä suojaavista gravitaatiokentistä tai aiheuttaa jotain suurta energiapurkausta, joka räjäyttäisi maan pieniksi kappaleiksi.

    Itse sanoisin, että nämä planeettojen konjuktioiden vaikutukset elämiimme kuuluvat sinne astrologian puolelle, vähän kuin tähtikuvioista ennustaminen (niin, ja tähtikuvioitahan ei oikeasti edes ole kun tähdet eivät sijaitse 2-ulotteisella tasolla, vaan ovat kolmiulotteisessa avaruudessa kaukana toisistaan). Mitkäs planeetat ovat muuten konjuktiossa kyseisenä ajanhetkenä?

  • s3nsi sanoo:

    Se on myös fakta, että meidän aurinkokuntamme on linnunradan keskipisteessä 21/12/2012 jonka jälkeen se ”liukuu” sen alapuolelle.

    http://www.viewzone.com/endtime.html

  • Jere Ojalahti sanoo:

    voi huohh ;-o

  • ENNUSTAJA - TIETÄÄ KAIKEN TULEVAISUUDESTA sanoo:

    päivänä 22.12.2012 me saadaan eka kontakti tonne kauas avaruuteen jonnekkin oliolle… tien kaiken, nään unii jotka käy todeks, eli kysymää multa vaan

  • Fenu sanoo:

    luultavin vaara on nyt 2036 tuleva asteroidi joka kiertää tässä lähellä. se tulee ekan kerran 2013 ja toisen kerran 2029 vasta 2036 se on törmäys kurssilla maan kanssa ja siihen meinataan saada ratkaisu 2013 vierailulla kun luontain seuraa sitä ensin 10pvä ottaa kuvia läheltä kaukaa yms. sit 30pvä selvitetään muoto, massa, tiheys ja painovoiman sitten luontain seuraa 300pvä asteroidia ja selvittää tarkan lentoradan jotta voidaan tarkemmin laskea ja suunnitella niistä ratkaisuista joita on jo julkasitukkin niin mikä olisi paras puolustus keino. (Tiede 4/200 8) Uusin.

  • Totuus sanoo:

    Luulen että 2033 vuonna on maailmanloppu. Varma tunne on jotenkin siintä.

  • Totuus sanoo:

    Tossa mainitaan että jotain tapahtuu 2029 – 2036 vuosien välillä. Niin se maailmanloppu on siis ehkä 2033. Historian mukaan.

  • Totuus sanoo:

    No kerta jos 2012 on planeetat linjassa niin kai se jotenkiin maapalloon vaikuttaa mutta miten? Planeetat vaa linjas, maapallo siirtyy jonnee? Entä jos niin ei nyt kuitenkaan kävisikään?

  • Totuus sanoo:

    Jo oonki oottanu että jotain kävis

  • jeppis sanoo:

    toivottavasti ei tuhoudu… vituttais kuolla 8pv ennen synttäreit..

  • Tarja sanoo:

    Äh. 21.12.2012 on mun 28-vuotissyntymäpäivä. Ainakin pysyy päivämäärä muistissa. 😛

  • Phoebe sanoo:

    ””Äh. 21.12.2012 on mun 28-vuotissyntymäpäivä. Ainakin pysyy päivämäärä muistissa. ””

    Ellet sitten kuole 🙁 😀

  • Tonza sanoo:

    Maailmanloppu tulee, kun USA:n presidentti painaa sitä ydinohjusten ”vahinkolaukausnappia”

  • jaaco96 sanoo:

    ei aivan varmasti tarkoita mailman loppua vaan ehkä ettäsiirytään tulevaisuuteen

  • jaaco96 sanoo:

    saaden kysyä ett ämiten tämä mailman loppu jos tulee joskuss miten se sitten on tulossa esim olisko super nova meteoriitti mailma vaan räjähtää vai joku ufo tulee ja ampuu kauheen laaseri säteen ja tuhoo mailman vai loppuuko ruoka ja vesi jajos esin amerikkaan montanaan osuu meteoriitti tuhoisiko se koko mailman vai vaan puolet planeetasta ja tuosta osa1 lopusta en tajunut että mikä se kiina laisessa kirjassa oleva juttu joka loppu oli !??????????

  • bullZITH sanoo:

    HAHAHA 😀 voi luoja.. ufot tulee ja imasee jollain vehkeel maan sisällee ja kaikki tukehtuu ;DDDD on ennenki ennustettu maailmanloppuja eikä oo näkyny..

  • bullZITH sanoo:

    saaden kysyä ett ämiten tämä mailman loppu jos tulee joskuss miten se sitten on tulossa esim olisko super nova meteoriitti mailma vaan räjähtää vai joku ufo tulee ja ampuu kauheen laaseri säteen ja tuhoo mailman vai loppuuko ruoka ja vesi jajos esin amerikkaan montanaan osuu meteoriitti tuhoisiko se koko mailman vai vaan puolet planeetasta ja tuosta osa1 lopusta en tajunut että mikä se kiina laisessa kirjassa oleva juttu joka loppu oli !??????????

    << no jos ruoka loppuu ni menkää ihmiset kauppaan ;D

  • rezaR sanoo:

    ”saaden kysyä ett ämiten tämä mailman loppu jos tulee joskuss miten se sitten on tulossa esim olisko super nova meteoriitti mailma vaan räjähtää vai joku ufo tulee ja ampuu kauheen laaseri säteen ja tuhoo mailman vai loppuuko ruoka ja vesi jajos esin amerikkaan montanaan osuu meteoriitti tuhoisiko se koko mailman vai vaan puolet planeetasta ja tuosta osa1 lopusta en tajunut että mikä se kiina laisessa kirjassa oleva juttu joka loppu oli !??????????” Jos maailma kaatuu, nii se kaatuu sun kirjotusvirheisiin. Ja maailmanloppu ei tule ruoan loppumiseen. Jos meteoriitti osuisi maapalloon tuho riippusi täysin sen koosta.
    Myös meteoriitti pystyttäisin räjäyttämään tai muuttamaan sen rataa. Supernovasta ei olisi haittaa, elämän kannalta.

  • Riwander sanoo:

    Minusta tuntuu, että nuo kolme viimeistä kirjoittajaa on sama tyyppi.

    En usko yksinkertaisesti. Mutta ainahan ei tiedä, jos ihmisten aika joskus päättyy, mutta maailman loppu ei tule. Ja on ollut ennenkin ennustuksia, että silloin ja silloin tapahtuu ja tässä sitä vielä hengitellään onnelisena.

  • Riwander sanoo:

    Ainiijoo anteeksi -.- Korjaan nolona mokani. Siinä olikin käytetty lainaamista noissa viesteissä.

    Kaikkea sitä.

  • Jopez sanoo:

    Jos Maailma loppuis vuonna 2012 ja siitä saatais varma ennustus niin en pystys elämään sen kanssa -.-
    Neljän vuoden päästä muistan ton ennustuksen ja vaik ei se tuliskaan nii pelkäisin sinä päivänä iha hirveesti -.- uööh…. :(:(:(:(

  • 666beelzebub666 sanoo:

    maailmanloppu tekee mahollisesti tuloaan, mutta eipä sitä sen kummemmin kannata miettiä. sama kun miettisi omaa kuolemaa. erona on se että itse tulee kuolemaan n. 80-90 vuoden sisällä. maailmanloppu puolestaan voi koittaa ihan hyvin vasta 10000000 vuoden päästä. mutta onhan minunkin pakko myöntää, että olisi paljon siistimpää kuolla kunnon valo-shown keskellä, kuin vanhainkodin homeisella pedillä.

  • Ruby sanoo:

    onhan maailmanloppua ennenkin ennusteltu, mutta ei koskaan näin vakuuttavilla todisteilla monista eri lähteistä.

  • random sanoo:

    Menee elämänhalu noita juttuja lukiessa. ;s

  • Triks sanoo:

    Mulla on ainakin sellanen fiilis et jotain pahaa tapahtuu mut en oo varma mitä. Ihmisen tai luonnon tekemää sama se. Kaikki tulee olemaan yhtä kuses.

  • phoebe sanoo:

    Minulla on samanlainen tunne, että jotain pahaa on tapahtumassa. Nyt jo maailmalla on lisääntynyt kaikenlaiset oudot ilmiöt, ja millekään ei oikein koskaan ole saatu mitään todisteita. Näistä mm. Valoilmiöt, viljapeltokuviot, oudot anagrammit… Vaikka mitään ei lopulta tapahtuisikaan, niin kukaan ei voi väittää, etteikö tässäkin maailman menossa ole jotakin mätää. Kuolema tulee kaikille jossain vaiheessa, mutta kukaan ei vio tietää lopullista kuolintapaansa,(ellei ole itsemurha). Kukaan ei myöskään voi varmaksi sanoa, onko kuoleman jälkeen mitään, koska sitä ei voi tietää ennen kuolemaa. Mikään ei ole varmaa!

    Ja tämäkin on taas näitä mun juttuja. kenenkään ei tarvitse tätä kommentoida, ellei ole jotain järkevää sanottavaa, eli siis turha haukkuminen pois. 🙂

  • phoebe sanoo:

    Joo, ja taaskaan mun jutussa ei oikein ollut mitään ideaa. Ajatuslanka katkesi.

  • wildchild sanoo:

    no täähä on just se mikä tuli jimiltä

  • elaiza sanoo:

    Ruby (17:24:42) :

    ”onhan maailmanloppua ennenkin ennusteltu, mutta ei koskaan näin vakuuttavilla todisteilla monista eri lähteistä.”

    Niinpä. joku tyyppi oli sanonu et maailmanloppu tulee vuonna 2063, ja jostaki kuulin just et se tulee jossai 2030 ja nyt ollaanki ihan näin lähellä et maailmanloppu koittas jo 2012. en todellakaa haluis kuolla sinäsenä vuonna, nimittäin täytän 18 vuotta 88D mut jos haluu tulla nii sitte vaa voi voi… en haluis ajatella liikaa mittää maailmanloppua, koska tiiän et joku tyyppi oli ajatellu koko elämänsä ajan sitä, mitä on kun maailma loppuu. se tyyppi on kylläki kuollu jo enkä haluu itelle semmosta elämää. mut joskus sitä tulee vaa mieleen et mitäköhän oikeesti on sitte ku maailma loppuu. siis se vaa jatkuu, eikä me mittää tajuta! ja entä jos ei tule uutta maailmaa! nää on iha sika hankalii kysymyksii enkä jaksais hautoo näitä tai muuten mut nyt kun kerran saa avautua ja kirjottaa omii ajatuksiin nii se helpottaa. mut toivottavasti ei maailma loppus vielä vuonna 2012:)
    nostan muutes peukkuja tuolle mahtavalle ja mielenkiitoiselle dokumentille!:)

  • Janina sanoo:

    Voi Perkule teidän kanssa! Maailmanloppua on ennustettu viimeiset 1052 vuotta eikä sitä ole vieläkään tapahtunut! Onko niin vaikea uskoa että ”Mayojen maailmanloppu” TARKOITTAA VAIN SUURTA MUUTOSTA! Ei mitään hiivatin ”maailmanloppua”! Silloin kun Jeesus Kristus kuoli, alettiin ennustaa maailmanloppua! Ja tässä sitä vielä ollaan! Hyvät ihmiset, Älkää uskoko moiseen! Eläkää tavallista elämää! MAAILMANLOPPU TULEE KUN AURINKO SAMMUU JOS EDES SILLOINKAAN! JA SEKIN ON VASTA 150000 VUODEN PÄÄSSÄ! Ottakaa opiksenne!

  • jaahas, taas asioista mitään tietämätön avautuu. mayoyen suuri muutos tarkoitti myös kirjaimellisesti suurta muutosta!

    Quetzacoatl lohikäärmettä taivaalta joka tulee ja tuhoaa lähes maailman (Nibiru). tämä oli mayoyen mukaan jo kolmesti käynyt. seuraava 2012.

  • otetaans toi lohi sana pois :D…

    siis mayoyen mukaan tarkalleen serpentiinikäärme, quetzacoatl.

  • pphoebe sanoo:

    ” Onko niin vaikea uskoa että “Mayojen maailmanloppu” TARKOITTAA VAIN SUURTA MUUTOSTA! ”
    Luulenpa, ettet voi olla varma siitäkään, ellet ole elänyt Mayojen aikana.. 🙂

  • pphoebe sanoo:

    Ja nimenomaan, miettikää sanaa ENNUSTUS. (= mikään ei ole varmaa, joten turha kiistellä.)

  • Minni sanoo:

    Uskonpa, että se todellakin tarkoittaa uurta muutosta!
    Itse haluan elää tuolloin, ja nähdä tuleeko tuo tapahtumaan…

    Mietin välillä, etä haluaisin jo vuoden 1012 saapuvan, että nähtäisiin mitä tulevan pitää. Täällä jossain luki, että se meinaa uutta aikaa, ja telepatian + aikamatkailun mahdollistamista (myös)…

  • Minä sanoo:

    Raamatussa puhutaan ahdistuksen ajasta, jota edeltää luonnonmullistukset, sodat, nälkä sun muut. Ja nyt kaikki puhuvat uudesta ajasta mikä tulee vuonna 2012. Eikös palaset ala loksahtelemaan kohdalleen? Pikkuhiljaa alkaa tuntumaan siltä, että tämä ”uusi aika” tarkoittaa ahdistuksen aikaa. Miettikää.

  • jerhi sanoo:

    Itse uskon aika vahvasti siihen että ydinsota tuhoaa koko pallon, pienikin virhe joltakin suurvaltiolta voi helposti johtaa tähän, ei niitä mitkään sopimukset pidättele. Ja sitten jos meitä paljon kehittyneempi hyökkää niin ei ole silloinkaan mahdollisuuksia, miettikääpä, jos juuri sillä paikkalla minne olet niin kovasti taloasi rakentamassa on muurahaispesä, niin hävittäisitkö sen pesän vai menisit takaisin ja etsisit uuden paikan? siis on niin monta mahdollisuutta mihin tämmöinen pieni ja surkea maailma voi tuhoutua vaikka kuinka pistäisi vastaan, ei ehkä mukavan kuuloista mutta erittäin totta…

  • A-E sanoo:

    On hyvin epätodennäköistä, että kun planeetat ovat linjassa keskenään avaruudessa, eikä edes silloinkaan ole kaikki planeetat… todennäköisesti ihmiset tuhovat maapallon aikaisemmin, kuin jokin muut esimerkkiksi. aurinko sammuaa joka tapahtuu miljoonien vuosien päästä.
    Päivämäärä 21.12.2012 on vain Mayoen kalenterien viimeinenpäivä. Avaruudessa meidän galaksin jotkun planeetat asettuvat hetkeksi linjaksi, eikä edes Jupiterin painovoima vaikuta meihin kovin mitenkään enkä usko, että eläimekkään edes kovin reakoi siihen… Kuten elokuva nimeltään Tomb Raider 1 siinä ne planeettat ovat linjassa…

  • Peku sanoo:

    Omg muailmanloppu saapuu! Ei kukaa voi ottaa tätä tosissaa….

  • jokeli sanoo:

    Tää on täyttä *askaa. Ainoa mikä voisi johtaa ( ennen vuotta 2020, siinä main ), maailmanloppuun niin olisi ilmastonmuutos !

  • Ilmastonmuutos… onkohan suurempaa peitetarinaa/valhetta keksittykään vielä.. HAH!

  • Wespa sanoo:

    Niimpä. Kyllä ne jäätiköt ovat sulaneet aina ja ilmasto on muuttunut aikojen saatossa välillä lämpimään ja välillä kylmään. Tämän vuoden kesäkään ei ole ollut mitenkään ihmeellisen lämmin, vaikka tästä piti tulla ilmastonmuutosteoritikkojen mukaan todella lämmin hellekesä. Ilmastonmuutos on vain yksi tapa pelotella ja hallita ihmisiä. Nyt voidaan ilmastonmuutoksen ohella säätää uusia lakeja, jotka rajoittavat ihmisiä…

  • Tonza sanoo:

    ”Tää on täyttä *askaa. Ainoa mikä voisi johtaa ( ennen vuotta 2020, siinä main ), maailmanloppuun niin olisi ilmastonmuutos !”
    tai sitten käy niin kuin terminaattorissa…

  • ahet sanoo:

    2012 vuonna tähän uskovat ihmiset sekoavat ja haluavat tehdä viimisen elinhetkiensä aikana jotain erikoista vaikka sarjamurhata tyyppejä 🙂 ja sitte osa menee luolii piiloo ja mummot hyppii parvekkeelta alas. Että näin

  • Sharpie sanoo:

    Mitäs toi napojen muuttuminen meinaa? Ei siis kannata ostaa uutta navia jos se näyttää johonkin aavikolle vaik ite on varsinais-suomes.Odottelen mielenkiinnolla kyl tota.Ja kait siittä valtio tai järjestöt keksii jonkun rahastusidean vähän niinku ilmaston lämpenemisestäki joka kuuluu kumminkin luonnon omiin juttuihin.

    Joskus oon tota lämpenemistä fundeerannu siinä määrin että kun sitä öljyä pumpataan pois maankuoresta niin eikös siinä tuu sama efekti ku avais autosta öljypropun…ei sillä pitkälle päästellä 🙂

    Ja sit sellasta et kun vesi nousee jossain venetsias…ei kai ihme ku isompaa ja isompaa laivaa laitetaan vesille.Pakko sen jostain on nousta? Sama ku menis kylpyammeeseen muijan kans ni kyl sieltä puolet yli tulee:)

    Jos ja kun toi kaikki tapahtus niin eiköhän noi isot sedät paina sitä paniikkinappulaa ennen kuin ihmiset saa ihan uudenlaisen tajunnan ja ymmärtää vihdoin että meitä on kusetettu viimeset 2017 vuotta.

    Vois mennä nukkuun…muuten tulee mietittyä liikaa….

  • NYT rupeaa menemään yli, ihmisen tekemä ilmastonmuutoshan on yhtä suurta kusetusta.

    NYT halutaan ilmastonmuutoksen kritisointi RANGAISTAVAKSI!!!
    http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.nykypaiva.fi%2Fdefault.asp%3Fsa%3D95844&hl=fi&ie=UTF8&sl=fi&tl=en

    sori, ei ole linkkiä alkuperäiseen suomenkieliseen, saako joku osoitteen kaivettua? tänks.

  • kriminalisti sanoo:

    En minäkään usko siihen, että ihminen pystyy toimillaan juurikaan vaikuttamaan ilmastonmuutokseen, MUTTA vähempi saastutus ei ole huonompi homma siltikään. Kukaan ei voi kiistää suurien kaupunkien saasteongelmia, enkä nyt välttämättä halua että tulevaisuudessa helsingissäkin voisi kävellä ulkona vaan maski päässä.
    Tämän argumentin takia en ole jaksanut sen enempää ahdistella ilmastonmuutoshihhuleita.

  • 666beelzebub666 sanoo:

    ”sori, ei ole linkkiä alkuperäiseen suomenkieliseen, saako joku osoitteen kaivettua? tänks.”

    tätäkö etsiskelit?

    nykypaiva.**/default.asp?sa=95844

    eli **=fi

  • Wautsi! sanoo:

    Aika kovaa läppää. En usko että ”kaikki päättyy” yhtenä päivänä, mutta maailman nykyinen kehitys (sodat, nälänhätä, ilmastonmuutos) ovat huolestuttavia ja voivat johtaa kolmanteen maailmansotaan, jota taasen voisi ajatella ”maailmanloppuna”.

  • Assassin sanoo:

    iscloseBlogger (00:49:52) :

    NYT rupeaa menemään yli, ihmisen tekemä ilmastonmuutoshan on yhtä suurta kusetusta.

    NYT halutaan ilmastonmuutoksen kritisointi RANGAISTAVAKSI!!!
    http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.nykypaiva.fi%2Fdefault.asp%3Fsa%3D95844&hl=fi&ie=UTF8&sl=fi&tl=en

    sori, ei ole linkkiä alkuperäiseen suomenkieliseen, saako joku osoitteen kaivettua? tänks.

    Tämä on vain merkki siitä, että ilmastonmuutos on p*skapuhetta. Kerta totuus on se ettei ilmastonmuutos ole todellisuudessa niin vakava uhka kuin oletetaan, niin halutaan kieltää sen sanominen.

    Verrattavissa siihen että Saksassa holokaustin kieltäminen on rangaistava teko, vaikka todisteita on paljon ettei se ollut läheskään yhtä laaja ja kauhea kun nykyisin annetaan uskoa.

    Eli siis kun hommat rupeaa pettämään ja totuus paljastua, pitää äkkiä keksiä keino pysäyttää se. Mikäs sen parempi kuin laki joka kieltää ajattelemasta ja tutkimasta kyseistä asiaa ja antaa vain median ja hallituksen lietsoa p*skapuheitaan ympäri maailmaa.

  • Wespa sanoo:

    Tässä suora linkki suomenkieliseen uutiseen:
    http://www.nykypaiva.fi/default.asp?sa=95844

  • Phantom sanoo:

    jaahas taidan lähteä ryyppäämään 21 joulukuuta 2012. oli tilanne sit mikä tahansa…Harmi ku ei ollu kellon aikaa kerrottu.Tietäs että kerkiääkö alkoon vai pitääkö ostaa juomat jo edellisenä päivänä.

  • Assassin sanoo:

    Phantom (22:17:46) :

    jaahas taidan lähteä ryyppäämään 21 joulukuuta 2012. oli tilanne sit mikä tahansa…Harmi ku ei ollu kellon aikaa kerrottu.Tietäs että kerkiääkö alkoon vai pitääkö ostaa juomat jo edellisenä päivänä.

    Eikös kannata suoraan viikkoa ennen aloittaa? Niin ei jää sitten harmittamaan 😀

  • gh0stb0y sanoo:

    Hyvä vinkki! 😀

  • Kari-Seppo sanoo:

    Suuri suu hotkaisee maan, me tuijotetaan kun tv-vastaanottimessa vedetään vessaa

  • Addison sanoo:

    UHH. se maailman loppu piti tulla tänää -.-”

  • karkkiherkkunaama sanoo:

    joo kuka tohon uskoo jos tulee nii tulee kuka tietää. nyt eilen pistettiin lhc käyntiin mut jos ne hiukkaset on jtn mikroskooppisen pieniä nii miten se vois tuhota maailman. se varmaanki on totta et se liikkuu sinne galaksin keskelle ja siellä on mustia aukkoja mut tuskin siitä mitn suurta katasrofia syntyy (paitsi jos ne imasee auringon) jooka on epätodennäköistä. jos kuitenki tuntuu sitlä et se tulee nii alkakaa elään täysillä tai tehkää mitä haluatte mut ei kuitenkaa kannata itteekään niitata. kaikki ne dokumentit mitä telkusta tulee nii täyttä tuubaa sanokaa mun sanoneen, mut sen näkee mitä tapahtuu 21.12.2012 eli sitä ootellessa.

  • ahhmatti sanoo:

    maailmanloppu tulee vuonna 2012 3. maailmansodassa, näin minä uskon (:

  • Jalmari sanoo:

    emmä haluu uskoo mihinkää maailmanloppuu, mutta pistää se kuitenki miettimää että mitä sen jälkeen? ollaako mustas rööris teknopileissä tai muuta fiksuu… toivotaan parasta

  • STEMU sanoo:

    En usko maailmanloppuun. Koska pelkäään sitä?
    En halua että se totetutuu, niin monilla pienillä on elämä edessä. Jos tuhoudumme 2012 vuonna, niin sille ei sitten vaan voi mitään.
    Kai sitä pitää alkaa duunaa listaa että mitä sitä vielä tekis, ennenku arkun kansi suljetaan. 8/

  • ipana sanoo:

    kun 9miljoonan raja ylittyy maapallolla, loppuu ruoka ja sitten tulee taas rutot, sodat jne. ja aloitetaan taas alusta.

  • juha sanoo:

    wespa oot tali 😀 salaliitto teoriako se koko ilmastonmuutos nyt onki 😀 mee sä yksi vaa sinne mustaan aukkoos äläkä hihhuli täällä pelottele noilla su älynväläyksilläs herkkämielisiä

  • einstein sanoo:

    Mikä idea täs koko ennustelus on , ku tää on nii naurettavaa julkisuuden tavotteluu !? Ja miks sitä ennustelemaa , ku jos kuvitellaa , et se nyt vaik tulis , ni mitä me muka voitais sille tehä ? Muuttaa kaikki asumaa jollekki toiselle planeetalle vai rakentaa maapalloo moottorit , et voidaa siirtä se pois jupiterin kokosen meteorin alta ?

    Ja muutenki.. Täski meni iha turhaa rahaa , ku on alettu tämmöst dokumenttii väsäämään 😀

  • muut planeetat on kylmiä

  • Saagai sanoo:

    Älkääs alkako näitä miettimään liikaa. Joka toinen vuosihan on ennustettu, että tulee maailmanloppu. ; D Viimeksi se oli tänä vuonna, ja kappas; hengissä ollaan. Vai ollaanko?

  • Q-tip sanoo:

    Phantom (22:17:46) :

    jaahas taidan lähteä ryyppäämään 21 joulukuuta 2012. oli tilanne sit mikä tahansa…Harmi ku ei ollu kellon aikaa kerrottu.Tietäs että kerkiääkö alkoon vai pitääkö ostaa juomat jo edellisenä päivänä.

    Eikös kannata suoraan viikkoa ennen aloittaa? Niin ei jää sitten harmittamaan 😀

    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

    Parempi ku alottaa sen juomisen jo nyt.

    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

    Jalmari (00:40:26) :

    emmä haluu uskoo mihinkää maailmanloppuu, mutta pistää se kuitenki miettimää että mitä sen jälkeen?

    Vertaat elämääs ennen ku synnyit siihen ku kuolet ni ollaan aika lähellä 😀
    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

  • Miksu sanoo:

    enpä usko miten tää voi olla mahdollista miksei tätä sanota uutisissa että koko maailma tietäisi tästä miten tää voi olla totta kun ennenkin on sanottu näin -.-

  • maukka sanoo:

    haukka on oikeessa , ihan älytöntä huuhaata. Eikös maailmanloppu pitänyt tulla 2000 ?
    No eihän tuohon oo kun kolme vuotta aikaa,pitää panna elämä risaseksi myydä auto ja talo ja ryypätä rahat espanjassa , vielä kun kerkee…

  • Ja taas sanoo:

    Tietäiskö kukaan mistä ton kyseisen tietokone ohjelman voisi ladata.

  • Wespa sanoo:

    Sitä ei voi ladata mistään, sillä se on vain tutkijoiden itsensä käytössä.

  • jup jup sanoo:

    jos ne ei vaan jaksanu enää tehdä sitä kalenteria pitempään. ajattelivat että joka joka elää sillon niin tehkööt oman kalenterinsa. ollaanko me tehty kalenteria jonkun 5000 vuoden päähän? mun känny ei pysty näyttämään kalenteria 2100 sadan vuoden jälkeen…—-> tarkottaa maailman loppua.
    ton tokkarin lopussa puhuttiin siitä intterwepistä mäki oon kuullu siitä puhuttavan joittenki nuorten keskuudessa. se on joku uus nuorten juttu……;D

  • 555+111 sanoo:

    Tammikuun 1. 2000 lähtien on ennustettu n. 74 maailmanloppua, 14 on vielä odotustilassa mut muut on kaiketi osunut harhaan, luulisin.

  • jup jup sanoo:

    tai jos se niitten kalenteri joka loppuu niin alkaa alusta. mun mielestä se kalenteri on kyllä aika jännä kalenteri.. ei ihan nyky almanakan muodossa ollu. mut onhan toi tarkempi ja pitempi.

  • hyypiö sanoo:

    johan täällä riittää tarinaa:D:D ei ihmiset pysty tätä palloo tuhoo!!tuhoo vaa elämän tätl fucking pallolt!! se on mun ja monen muunki mielipide täst maailmanlopusta enkä usko et se ees tapahdu v.2012 ihmiset on vaa kovii päättelee asioista ja kuvittelee olevansa oikees… niin ennustettiinhan jo toi juttu et maailma tuhoutuis v.2000 ihmiset vaa uskoo kaikkeen mitä niille kerrotaa,oli asia mikä tahansa niin ihmiset uskoo kaikkeen kuhan siit tarpeeks kauan jauhetaa…

  • hyypiö sanoo:

    joo näköjää ei saa kiroilla :D:D:D vai???mistä johtuu ku mun juttuu ei julkasta????

  • Wespa sanoo:

    ^ Sinäpä sen sanoit. Lisää tietoa löytyy FAQ-osiosta.
    http://paranormaaliblogi.wordpress.com/faq/

  • Luumu sanoo:

    Luultavasti täällä tapahtuu ”The Happening”- ilmiö. Miten ihmiset ees jaksaa jauhaa tälläsestä?

  • Hiihii sanoo:

    Oisha se ihan kiva ennenaikainen joululahja 😀

  • JP sanoo:

    Maailmanloppu on minun mielestäni useamman eri tapahtuman summa. Jossain vaiheessa ihmisten lukumäärä tällä planeetalla alkaa laskemaan, syntyneiden määrä jää vähäisemmäksi kuin kuolleiden. Sodat ja erilaiset taudit, joista ei ehkä vielä tässä vaiheessa tiedetä tulevat myös vaikuttamaan ihmisten vähenemiseen tällä planeetalla.
    Luonnonkatastrofit (pyörremyrskyt, tulivuorenpurkaukset ja maanjäristykset) tulevat voimistumaan ja lisääntymään. Samalla tuhot tulevat kasvamaan.
    Lopullinen sinetti saattaa sitten tulla avaruudesta asteroidin tai komeetan mukana.
    Jokaisella lajilla tässä maailmassa on oma kukoistuskautensa, mutta loppujen lopuksi tilanne kääntyy laskuun ja lajit ajautuvat lopulta sukupuuttoon. Hyvänä esimerkkinä voidaan pitää dinosauruksia, jotka olivat oman aikansa hallitsijoita, mutta loppujen lopuksi niistä ei jäänyt kuin kasa luita.
    Kyllä se ihmistenkin loppu tulee, mutta tuskin kukaan meistä on sitä täällä enää todistamassa.

  • Kaija sanoo:

    Tuo maailmanloppu ( kun se koittaa ) on omasta mielestä ihmisten omaa syytä, sillä harvat välittävät luonnosta ja ilmakehästä yms. muista asioista ylipäätänsä.

  • Tutkija sanoo:

    tuo 21.12.2012 vaikuttaa aika realistiselta maailman lopun ajankohtana…
    Jos nyt toi LHC saadaan nyt toimimaan tulevan vuoden aikana, niin hyvässä tapauksessa siitä otetaan täydet tehot noihin aikoihin irti 😀 Ja sitten tulee musta aukko ja imasisee koko maapallon sisäänsä.

  • punssi sanoo:

    Eiks siin oo aika pieni mahollisuus et musta aukko imasis maapallon?

    (Jos löydätte prosentti määrän nii kertokaa)

  • katjja sanoo:

    minua pelottaa, oon viel kuitenkin alaikäinen, ja jos tapahtuu 4 vuoden päästä,niin en kyl pitkää eläny. . . .://////

  • venus007 sanoo:

    Itseasiassa on todennäköisempää, että LHC-kiihdyttimestä tulee musta-aukko joka imaisee maapallon, kuin että voittaisi lotossa pääpotin..

  • warlock sanoo:

    hyvä kaija samaa mieltä,,,,

  • warlock sanoo:

    jos ihmiset kunioittas luontoo eläimii ympäristöö niin luontokin olisi hyvässä sovussa meidän kanssa ja eikä olis mitään tulvii nälän hätää maan järjestyksii pyörremyrskyjä eikä jään sulamisia tai että eläin /kasvilaijit kulevat mistä me saadaan lääkeitä eikä sitä tiiä vaikka oltas tuhottu jo aitsi ja syöpä läkeen kasvitkin, ja ennen kaikee kunioitamaan toisi ihmisiä,ennen pitkään puut häviää ja vedet esim pohjavedet, öljyt loppuu,)ja sen näkee jo tyhmepikin ihminen paljaallasilmällä,)ja siis herää kysymys miksi avruuden sivilisaatiot virailevat meillä? vastaus on että ne yritää autaa meitä ja ne tekee saman laisia tutkimus retkiä kuin me kuuhun ne yritää ymmärtää meitä ja mitä tarviimme)jos melle käy huonosti…..

  • JP sanoo:

    Luonto ei anna meille ihmisille mitään ilmaiseksi. Metsiä kaadetaan, öljyä porataan ihmisten hyötykäyttöön, mutta ihmiset vastaavat tästä sitten kovalla hinnalla.
    Kaikki varmaan muistavat vuoden 2005 Katrina hirmumyrkyn ja sen aiheuttamat tuhot Yhdysvalloissa. Kuolleita oli yli 1200.
    Myös vuoden 2004 tapaninpäivän voimakas maanjäristys ja sitä seuranneet tsunamiaallot ovat varmasti monen muistissa. Tuolloinhan yli 200000 ihmistä menetti henkensä , joukossa myös 178 suomalaista.
    Samanlaisia tuhoja on ollut aikaisemminkin ja varmasti monia samanlaisia tuhoja on tulossa tulevaisuudessakin.

  • Susa sanoo:

    Hei ei tolleen saa pelotella ihan oikeesti . koko ajan puhutaan että tulee maailman loppu mutta kun ei tule !
    Ilmaston muutos vaan lämmittää maailmaa ja se musta aukko .. MITÄ SIT EI MAAPALLO SINNE MAHTUIS !! Vähän pelottaa mut en tota haluis uskoo .

  • great destructo sanoo:

    oh noes! We are going to die in year 2012 together…. Beautyful destruction will choke our breaths

  • Universal Shaft sanoo:

    Voi rähmä näitä juttuja! Ihan yks hailee miten täällä käy ja millonka…
    Ihminen on aivan liian itsekeskeinen.Ja sitä samaa ainetta kun kaikki tässä ympärillä.
    Yhtä elollinen ja tärkeä kuin kivi tai mikä tahansa.!!!???

  • KAS sanoo:

    Hirvee on hysteria TV – ohjelman jälkeen porukalla joka mm. on tänne kirjoitellut! (muutama realistikin on )? Onhan se niin, että kaikkea mullistavaa on tapahtunut ja varmastikkin jatkossakin tapahtuu. Syy tapahtumiin on mielestäni niin moni muotoisia ja osiltaan vaikeasti tieteellisestikin selostattavissa kansan tajuisesti että se siitä. Itse en usko tähän höpinään alkuunkaan. Ennemminkin sanoisin ihmisten oma aloitteellisuudesta pahuuksien tekoon (joukkotuhoaseet) voidaan tämä planeetta tuhota helpostikkin. Magnettikentät vaihtelee vuosittain eri paikoissa eri tavalla ja tähänkin on navikointi poikkeamiin omat konstinsa jotta päästäisiin perille. Plotterit saavat paikannus tietonsa satelliiteistä kompansseissa on huomioitava magneettinen poikkeama. Almanakkoja tehdään nykyään aina vuosi kerrallaan joten inkojen almanakkaa ei ole tietääkseni kukaan päivittänyt. Muut ennusteet vastaavaan ajankohtaan ovat siis ennusteita ei faktoja. Ilmasto muutokset ovat ymmärtääkseni loppu pelissä niin pieniä, että tätä käytetään jonkin tasoisena pomppulautana päättäjien keskuudessa. Hienoahan se luonnon säästäminen on ja jossakin mielessä itse kunkin pitäisi miettiä miten omalta osaltaan voisi säästää luontoa niin maata, vesistöjä kuin ilmaa.
    21.12.2012 pelkään enemminkin, että verot vaan nousee niin ……

  • piski sanoo:

    Pakko heittää kommenttia aiheesta ku tullu taas liikaa pläräiltyä nettiä.

    Aurinkokuntamme oskilloi galaktisen tason puolelta toiselle. Galaktisella tasolla tarkoitetaan galaksimme keskitasoa. Helpoin lienee visualisoida cd levy, jonka puolelta toiselle aurinkokuntamme siis vaappuu. Supermassiivinen musta aukko on kaukana, mutta kuitenkin samalla tasolla. Matka puolella tai toisella kestää n. 35 – 40 milj. vuotta. Sama tieteellinen artikkeli kertoi että todennäköisyys pienempien taivaankappaleiden (asteroidit, komeetat) osuminen aurinkokuntamme keskelle nousee kymmenkertaiseksi (millos ja miten ne dinot kuolikaan?). Ikävä kyllä mistään ei löytynyt tietoa kuinka kaukana olemme galaktisesta keskitasosta (tässäpä sulle lisäselvittämistä :).

    Mitä sitten Mayojen kalenteriin tulee, eräs lähde spekuloi sitä, että koska mayat perustivat tähtikarttansa ja ajanlaskunsa pleaidiaanien järjestelmään (tähtirykelmä afaik), he myös tiesivät etteivät tähdet olisi vuoden 2012 jälkeen samassa paikassa, eikä tarkkaa sijaintia voitaisi etukäteen määrä. Vuonna 2013 olisi vain yksinkertaisesti rakennettava uusi kalenteri, jos joku olisi täällä vielä sellaista tekemässä. Spekulaatiota joo, mutta mielenkiintoista.

    Suuremmalla todennäköisyydellä aurinkokuntamme joutuu vaikeuksiin kun se seuraavan kerran osuu galaksin ”käsivarteen,” joka siis muodostuu tähtisumusta – itseensä romahtavasta kaasusta, josta muodostuu uusia tähtiä. Erään tutkimuksen mukaan aurinkokuntamme on elinaikaan kulkenut neljän käsivarren läpi. Seuraavaan on toki vielä pitkä aika, eikä sekään tarkoita automaattisesti ”kuseen joutumista” vaan todennäköisyyden kasvamista. Sama paperi yhdisti jääkaudet aurinkokuntamme kulkemiseen läpi galaksin käsivarren.

    Ja sitten vielä se magneettisten napojen vaihtuminen. Näin on käynyt ja näin tulee käymään, mutta miksi? Yksi vaihtoehto tuli mieleeni: galaktinen taso määrää jommankuvan magneettisen napamme suunnan. Kun menemme tason toiselle puolelle, navat vaihtavat paikkaa. Tähän voisi olla helppo ottaa kantaa esimerkiksi tarkistamalla muiden planeettojemme napojen suunnan: osoittavatko ne enemmän tai vähemmän samaan suuntaan, vai ei?

    Mut täs vähän matskuu, odotan toki innolla jos saat jonkinlaista pakettia rakennettua ”galaktisesta keskitasosta” 🙂

    Ja ne lähteet:
    http://www.google.fi/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=2&url=http%3A%2F%2Fwww.cardiff.ac.uk%2Fnews%2Fmediacentre%2Fmediareleases%2FMay08%2Fdid-the-solar-system-bounce-finish-the-dinosaurs.html&ei=Tt9uSYeEPJW60gXr542cCg&usg=AFQjCNEHlRJMpT__RGWulba9S5VTXTAioA&sig2=S6bFK7vwn1MfT1EerCy5TQ
    http://www.iop.org/EJ/article/0004-637X/626/2/844/61945.web.pdf?request-id=2811033c-ca93-445a-8df5-45ecf50a2b51

    – piski

  • piski sanoo:

    Ja vielä se planeetan lämpeneminen. Astrofyysikot ilmeisesti olivat sitä mieltä, että lämpenemistä tapahtuu aurinkokuntamme muillakin planeetoilla. Jos näin, johtuuko siitä että aurinko tuottaa enemmän tehoa, vai siitä että lähestymme keskitasoa? (esim. aurinkokunnan nopeuden tai heliosfäärin kitkan kasvu tms. syy mihin ei tietopohjani ole riittävä).

  • Karoliina sanoo:

    kuitenki se on joku kamelinpieru 😀 Mutta en usko tuohon soopaan.Ja vaikka tulisikin ja sen jälkeen alkaako elämä alusta seuraavana vuonna? tuleeko meistä jäniksiä vai öttiäisiä? missä maapallo jossa asua? mitä meille käy? tuleeko meistä avaruusjäniksiä? synnynkö koskaan enää? muistammeko entisen elämämme? tulevatko ufot pelastamaan meidät? kuolemmeko kylmyyteen vai kuumuuteen? millainen räjähdys silloin seuraa??????????????? kerroppa noi wespa :'( olen hätääntynyt jo nyt. Hiki tippuu päästä ja palelee ja hengitys ei kulje ja silmät kauhusta soikeina!!! mitä meille oikein käy!???????????

  • yhteiskuntatieteiden professori sanoo:

    Videossa on kyse Yhdysvalloissa laajasti hallitsevasta ilmiöstä. Ihmisiä pelotellaan jotta kansalaisten huomio saataisiin muualle, kun hallitus lisää veroja, tai sotii ulkomailla. Ohjelmissa käytetään milloin tappajamehiläisiä, milloin zombi-invaasiota hyväksi ihmisten pelotteluksi. Pelko on paras ilmapiiri hallita ja tehdä mitä tahtoo. Luultavasti jokaiselle vuodelle löytyy ainakin 10 kulttuuria ja 10 filosofia jotka ovat ennustaneet sille vuodelle maailmanloppua.

  • Shimoviz sanoo:

    Mayat ei osannu laskee pidempään kuin 2012. Tai sitten niiltä papyrus loppui…
    Täyttä huuhaata kaikki…. Milloin loppuuu juliaaninen kalenteri? 2008 jo piti tulla maailmanloppu jonkun asteroidin toimesta… Maailmanloppu tulee meille jokaiselle, kun pannaan 2 metriä multaa päälle… Joten se siitä…

  • Shimoviz sanoo:

    Ja mun kalenteri loppui jo vuodenvaihteessa! Yllätys, yllätys! Mitään ei tapahtunu! Paitsi pää oli kipee… Muttei se mikäään maailmanloppu ollu…
    Shimovizin uuden kalenterin mukaan seuraava maailmanloppu tulee vuonna 2009 juhannuksena! Vaviskaa raukat…

  • nössö sanoo:

    eihän toi video toimi! se ie tuu tohon siinä vaan on toi otsikko ja sit että kiinnostava dokumentti eikä videota näy.

  • UsKo sanoo:

    onhan tää uskottavampi kuin ne toiset ”maailmanloput” mutta siinäpä se ei silloin tapahtun mitään…MUTTA iloksemme rakas aurinkomme tulee räjähtämään moonien miljardien vuosien päästä olise sitten maailman loppu tai mitä tahansa tulevasuuden ihmiset tulevat kuolemaan jos heitä on enää olemassa silloin tai ihmiskunta elää koska jos ihmiskunta elää onko se sellaista kuin elokuvissa ja sitten kaikki evakuoidaan jonnekkin toiseen paikkaan alienien avulla.PS sori jos minä kirjoitin jotain samanlaista kuin joku muu.

  • UsKo sanoo:

    me emme ehkä saa koskaan tietää

  • zhadowjin sanoo:

    Tulis kunnon meteoriittisade tai jotai et tyylillä lähettäs saappaat jalas koko lössi.

  • JJ sanoo:

    Eikös Nostradamus maininnut myös että loppua, tai vaikka sitten muutosta, edeltää aika jolloin luonnonkatastrofit yleistyy huomattavasti ja sitten, enkä tiedä oliko se tulkitsijoiden veto, mutta jotain lento-onnettomuuksista? Ja ydinaseiden käytöstä? Joka tapauksessa veikkaan että silloin kun täällä viimeksi on ydinpommit kunnolla jytissy, ni jos tuolla ulkopuolella on muuta älyllistä elämää(ja onhan siellä)niin se on kyllä huomattu muuallakin kuin maapallolla, eikä sitä hyvällä katota, saattaa nääs olla vähän pidemmälle ulottuvia vaikutuksia noilla järeemmillä ydinpommeilla. Eli jos täällä alkaa ydinsota, niin varmaankin siihen maapallon ulkopuolelta puututaan ja se voipi olla se uuden ajan alku..

  • Totuus sanoo:

    Jos maailmanloppu tulee niin Jumalaa ei ole. Kuoli sitten Jeesus meidän syntiemme puolesta ja nyt sitten tuleekin maailmanloppu. Sanokaa mulle kaikki todisteet siitä mitä tiedätte että maailmanloppu olis tulos 2012 niin voin yrittää selittää ne kaikki.

  • SARSKU sanoo:

    Mä olen käyttäny tän koko illan siihen, että me etin tietoja jostain Area 51:sta ja UFO jutuista. Sitte mä katoin myös tän. Mun aivot räjähtää kohta. En kyllä haluais uskoa tähän koko 2012 juttun (oon liian nuori kuolemaan)!! Ja muutenkin on vähän semmonen tunne, että tää on taas yks niistä ”pelottelu” jutuista. Siis kuinka monta kertaa on tämmösiä nähty: monta! Aina on jotain juttuja, että maailma loppuu jonain tiettynä päivämääränä ja kaikki kuolee, muttei mitään sittenkään käy. SILTI, mulla on jo pitkään ollu semmonen tunne, että sota alkaa kohta. Dokumentissa puhuttiin siitä, että lähiaikoina tulee olemaan jotain suuria maailmanlaajuisia ”tapahtumia.” Uskon, että nämä tapahtumat voivat mahdollisesti tarkoittaa sotaa, siis World War kolmea. Nuclear war on mielestäni hyvin mahdollista, ja tietenkin se hieman pelottaa kun itsellä on siitä niin varma tunne. Täytyy silti pitää mielessä, että minähän en tälle asialle mitään voi, joten turha pelätä.

    PS. Jos joku pelottaa niin se on se Ranska UFO juttu! Jos alieneista aiotaan paljastaa suuria tietoja maailmanlaajuisesti niin kaikki lässähtää ihan täysin! Kaikki voi myös olla suunniteltua. Katsokaa: http://educate-yourself.org/cn/projectbluebeam25jul05.shtml

  • Wespa sanoo:

    Joo ei kannata pelätä. Mitään maailmanloppua sanan tuhomerkityksessä tuskin on tulossa. Uskon itse enemmänkin uuteen alkuun… 🙂

  • Kolehtipotti sanoo:

    Sikainfluenssa alkaa leviämää täs seuraavien vuosien aikana ja tuhoo meidät kaikki :D. Miten v*****a voitte uskoo tollaseen läppään?

  • ranokkis sanoo:

    väittävät että 2012 planeetat menevät linjaan, maan magneettikentän navat vaihtavat paikkaa jolloin sähkölinjat/laitteet menee sekaisin ja hajoo, ja aurinko tuulien säteilyä pääsee enemmän maahan jolloin tapahtuu hirveitä. Noin väittää olevinaan nasakin, joku sanoi. Mutta en usko.

  • Franky sanoo:

    Pojat, pojat. Itse uskon, että maailmanloppu tulee sitten, kun tarpeeksi moni ihminen siihen uskoo. Joten kuunnelkaa heviä, ja olkaa huolettomia 🙂

  • Ämpäripää sanoo:

    Mä uskon et jotain tapahtuu sillon, mut ei välttämättä et se ois mitää maailmanloppu tms. tai mitää pahaa. Joku muutos kuitenki.

  • jepetin sanoo:

    Justiinsa kuulin radiosta, kanavaa en tiedä, mutta siellä jonkinsortin uutisankkuri kertoi Nibirusta ja se 2012 kulkee maan ohi, sitten vaihtoi siihen, että koska ja miten planeetta löydettiin, harmikseni piti poistua vastaanottimen luota, muihin hommiin.
    Kanava ei ollut Maailman Mysteerit RY:n kanava tms, vaan joku, olettaisin, YLEn kanavista.

  • Pelimiäs sanoo:

    21.12.2012 ei tule tapahtumaan maailman loppua, ei kontaktia ufomiehiin eikä mitään muutakaan mullistavan yliluonnollista.

    täyttä huuhaata ja bullshittia.

    Eikä ne kiepsahda ympäri ne magneettinavatkaan.

    Pistän vedon aiheesta. 21.12.2012 ei tule maailmanloppua. annan sille kertoimen 100:1 ja minimi panos lyödään tonniin.

    löytyykö ballsseja tälläiseen vetoon? 😉

  • gambler sanoo:

    joo mie voin laittaa vedon 5senttiin, jos voitat saat 5snt

  • Hoopo sanoo:

    Wohoo! Maailmanloppu 2012! Ei tartte ainakaan maksaa YLENn mediamaksua. (Hehheh…)

  • Tui sanoo:

    Tulis vaan, siinähän sitten ihmiset panikois. Ei mulla hätää oo.
    Tätähän sitä on jo ootettu.

  • Rveij sanoo:

    ÖÖ joillakin on taas pullat ja taikinat sekaisin, öö tällä hetkellä on päällä raamatun mukaan se ahdistuksen ja pimeyden aika. Luonnollinen Jingjang efekti on myös Raamatun kirjoituksissakin. Ahdistuksen ja pimeyden aikaa seuraa aina valon aikakausi. Raamatussa nykyistä aikaa (jos teologit ja erit maailmanloppua odottavat järjestöt ovat oikeassa) seuraa Jeesuksen toinen tuleminen. Joka ei sinänsä tarkoita Maailmanloppua, tai- joo meidän tuntemamme maailma loppuu, mutta 1000-vuotiskausi alkaa jolloin ”uusi maailma luodaan, vähäiset korotetaan ja ylhäiset alenentaan jne. (ihmiset menee taivaaseen/helvettiin ja Jehovan todistajien mukaan tietty määrä pääsee taivaaseen/ ja loput jää maapallolle asumaan Jumalan kansana, mutta ne jotka eivät Jehovan todistajien mukaan ole Jumalalle kelpaavia joutuvat ikuiseen pimeyteen (ei tarkoita helvettiä, vaan jonkun tapaista tyhjyyttä). Tästä on monia eri versioita, lähinnä kristityt vs. Jehovan todistajat. Mutta kaikki on sitä mieltä, että aika on lähellä.

  • Sämi sanoo:

    Juuh.. Juuh.. Onhan niitä aina ennustettu, tässä vaan on aika paljon ”todisteita” ja ennustajia jotka viittaavat 2012>mailmanloppu. Onhan tossa paljo asiaa, Henk.kohtaisesti en usko että mitään käy, mutta jännitän aivan sairaasti tuota.

  • baranorm sanoo:

    Ainakin tuntuu olevan juutuupi pullollaan mitä hurjempia kauhuvideoita tätä vuosilukua koskien..huh huh..ihan tässä jo nousee karvat pystyyn itelläkin;-)
    Jää sitten nähtäväksi mitä tulee tai on tulematta….kaikkihan on loppujen lopuksi ”suures käres”, ei siinä pieni ihminen mitään mahda.

  • ismo laitela sanoo:

    maailman loppu tulee vuonna 666 ja ismo laitela tappaa kaikki :O
    oho vuos 666 meni jo hubs

  • lohikäärme sanoo:

    NO VOI TAAS JATKAA KESÄNVIETTOA KUN MAAILMANLOPPUA EI TULE 8)

  • stidu sanoo:

    kyl tulee surkee olo jos maailmanloppu tulee 21.12.2012 just ennen joulua 😮

  • royle sanoo:
  • mytty sanoo:

    ¨jos mailman loppu tulee se on todennäköisesti joku tappava virus joka voi tulla avaruus olioiden peräisestä esineestä joka putaa maahan tai kun joku typerys vapauttaa sen laboratoriosta.

  • myttysytty sanoo:

    ¨jos mailman loppu tulee se on todennäköisesti joku tappava virus joka voi tulla avaruus olioiden peräisestä esineestä joka putaa maahan tai kun joku typerys vapauttaa sen laboratoriosta..

  • Miikaz sanoo:

    en usko että maailmanloppu tulisi pian. miksi se tulis

  • Veltzi sanoo:

    Kaikki mahdollisuudet isompaan ulkoapäin suuntautuvaan uhkaan on olemassa kun maapallon ja auringon väliin tulee noi … galaksit vai mitä ne nyt on. Jos silloin aurinko on aktiivinen ja sattuu räjähdys auringossa nämä galaksit auttavat purkauksen voimaa kohti maata. Kaikki siis jos ja jos, tuleeko vai eikö tule. Mutta jos tulee niin seuraukset voi olla aika isot.

    Maapallon napaisuuskin voi vaihtua ja sen jälkeen ei tieto kulje maailmassa. Kaikki radiolaitteet on suunniteltu niin että pohjoisessa on pohjoinen ja etelässä etelä. Jos nämä vaihtaisivat paikka kaikki hiljenisi. Voitte kuvitella mitä tämä jo pelkästää tekisi nykymaailmassa? Ruoka ja polttoaine loppuisi parissa päivässä. Tietoverkkojen korjaaminen tai uudelleen rakentaminen tosi hankalaa kun kukaan ei tiedä täällä mitä naapurikaupungissa tehdään saat jossain toisessa maassa. Mielenkiintoinen ajatusleikki vai mitä? Ei siis televisiota, radioa, nettiä, radiopuhelimia. Miten esim. poliisi ja palokunta saataisiin paikalle, no eihän niillä ole polttoainettakaan koska rahtialukset on jossain merellä eikä kukaan ole pystynyt tekemään tilauksia. Maanviljelys ei onnistuisi ilman koneita. Hevoset kun on syöty jo ajat sitten. Pelkkä napaisuuden muutos niin täällä olis täysi anarkia.

    Jos aurinkomyrsky vielä tuhoaisi taloja, sähkölinjoja ym. tilanne pahenisi entisestään. Viime keväänä maata uhkasi aurinko myrsky. Räjähdys onneksi suuntautui poispäin maasta. Asiantuntijan mukaan jos sellainen räjähdys olisi suuntautunut maata kohti sen korjaamiseen olisi tarvittu 10 biljoonaa dollaria eli siis 10.000 miljardia. Korjaaminen olisi kestänyt 4 – 10 vuotta. Miettikää?

    Kiva ajatusleikki vai mitä?

    http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010061511865091_ul.shtml
    http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012030815300578_ul.shtml
    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011060813859521_uu.shtml

  • sikruikru sanoo:

    Tiiättekö mitään sivustoja missä olis semmosia ennustiksia joita olis helppo ite tehä? 😉

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto