FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

2012 maailmanloppuko?

Maailmanloppua on ennustettu monelle eri vuodelle ja sen piti tulla joidenkin ennustusten mukaan mm. jo vuonna 2000. Suosituin/ennustetuin päivämäärä sijoittuu kuitenkin vuoteen 2012. Ajattelinkin tehdä pienimuotoisen listan henkilöistä, tapahtumista ym. jotka viittaavat kyseisen ajan mullistuksiin. Muistakaa kuitenkin, että vuotta 2012 ei kannata ajatella pelolla, sillä se on monien teorioiden mukaan muutosten aikaa paremmalle ajanjaksolle, eli enemmänkin uuden ajan alku, jota edeltää ”puhdistautumisjakso”. 🙂

 • Maya-intiaanit

Mayojen kalenterin on laskettu loppuvan 21.12.2012, jolloin alkaa uusi aika.

 • Hopi-intiaanit

Hopi-intiaanit ovat myös ennustaneet uuden ajan alkamisen vuodelle 2012, jolloin loppuu ”eläinsykli”. Hopit kutsuvat tätä aikaa myös puhdistautumiseksi. Hopien mukaan maailmanlopun / uuden ajan lähestyessä Amerikkaan iskee ydinpommi.

 • Ilmestyskirja (The book of Revelations)

Ilmestyskirja on Uuden testamentin viimeinen kirja ja ainut profetia. Kyseessä on kirja, joka kertoo lopun ajan tapahtumista: antikristuksesta, lopun ajan vitsauksista ja sodista. Nykyajan sodat ja katastrofit viittaavat, että lopun aika on lähellä.

 • Nostradamus

Nostradamus ennusti oikein mm. Yhdysvaltojen vapaussodan ja sisällissodan. Huomattavin hänen ennustuksistaan on kuitenkin ollut tähän asti toinen maailmansota.

Vapaus on mennyttä, tumma, raivokas
paholaismainen roisto tulee riistämään sen
– sen jälkeen, kun siteet hänen liittolaisiinsa on rikottu.
Venetsia tulee raivostumaan Histerin teoista.

Nälän hullaannuttamat pedot rientävät yli jokien,
suurempi osa taistelukenttää on Histeriä vastassa.
Hän tulee raahaamaan johtajaa rautahäkissä
aikana, jolloin Germanian lapsi hylkää kaikki lait.

Nostradamus kertoo ennustuksissaan myös maailmanlopusta, jonka ennusti aikavälille 2006-2012.

 • David Wilcock

David Willcock kertoo mm. että maailmanlopunskenaario (oma henkilökohtainen) 21.12.2012 riippuu siitä mitä henkilö ajattelee. Jos hän pelkää katastrofeja jne. niin hän kokee maailmanlopun tuhona, mutta jos ihminen ajattelee positiivisesti, niin ei tule katastrofista maailmanloppua, vaan alkaa uusi aika, jolloin ihmisen DNA muuttuu ja maapallo purkautuu pois lineaarisesta ajasta, joka johtaa siihen, että mm. telepatia ja ajassa liikkuminen mahdollistuu.

 • Edgar Cayce

Ehkä yksi kuuluisimpia ennustajia on Edgar Cayce, joka oli yhteydessä ”universumin arkistoon” ollessaan hypnoosin/transsin kaltaisessa tilassa jolloin hänelle sai esittää kysymyksiä mm. terveyden tilasta. Edgar Cayce teki yli 14000 diagnoosia. 1877-1945 elänyt Edgar ennusti myös oudon uuden ajan alkamisen vuodelle 2012.

 • Äiti Shipton (Mother Shipton)

1488 – 1561 elänyt Shipton ennusti myös maailmanlopun tulevan.

 • Terence McKenna

Terence McKenna tutki I Chingiä, joka on kiinalainen todella vanha kirja ja huomasi tässä systemaattisen matemaattisen sekvenssin, joka loppuu 21.12.2012.

 • Maapallon siirtyminen galaksin keskukseen

21.12.2012 maapallo siirtyy galaksimme keskipisteen ja Auringon kanssa samaan linjaan. Tämän on varmistanut todeksi mm. NASA ja on olemassa laskukaavoja, joiden avulla on laskettu planeettojen liikkeistä, että näin todella tapahtuu. Kyseessä on kuitenkin harvinainen tapahtuma, joka tapahtuu vain kerran kymmenissä tuhansissa vuosissa. Galaksin keskipisteessä on myös havaittu musta aukko, joka voi vaikuttaa mm. maapallon magneettisiin napoihin.

 • Ennustusohjelma/kone laski maailmanlopun vuodelle 2012

Kyseinen ohjelma tehtiin alunperin pörssitulosten ennustamiseen, mutta sitä ruvettiin käyttämään myös muuhun ja se ennusti oikein mm. Aasian tsunamin.

Muita 2012 maailmanloppuun/uuteen aikaan viittaavia asioita:
– Lakotahin ennustukset
– The Bible Code
– Aleister Crowley
– Nibiru/Planet X
– LHC (hiukkaskiihdytin) saa päivityksen vuonna 2012

Lisää tietoa aiheesta saatte katsomalla vaikka nämä dokumentit, joissa kerrotaan aiheesta lisää:
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2008/01/27/2012-ennustuksia/
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2007/09/17/maailmanloppu-mayjojen-mukaan/

Listaa päivitetään myös mahdollisuuksien mukaan. Tiedättekö muita asioita, jotka viittaavat vuoden 2012 mullistuksiin?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

83 kommenttia aiheeseen: 2012 maailmanloppuko?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • WM_ sanoo:

  oikein kattava tietopaketti!

 • Päivitysilmoitus: 21.12.2012 – Maailmanloppu vai korkeanpaan tietoisuuteen nousu? – Ennustusten käsittely « Henkimaailma

 • Kristhor sanoo:

  toi raamattu koodi on mielenkiintoinen, mutta se taitaa toimia vaan heprealaisella versiolla.

 • kurkoa sanoo:

  hei joku saksalainen tutkija on todennut että mayakalenteria on tulkittu väärin. oikeasti jotain tapahtuisi vasta parin sadan vuoden päästä.

 • Shadowjin sanoo:

  Sillee kyl nyt luulis jotain tapahtuvan kun aika monet on just ennustanu jotain tonne 2012. Mutta mistäpäs sitä tietää että mitä tapahtuu.

 • jepsprex sanoo:

  Kuinkas monta ennustetta oli taas 2000 vuodelle hah. Muistelkaapas sitä aikaa.

 • Ranttali sanoo:

  ”Nostradamus ennusti oikein mm. Yhdysvaltojen vapaussodan ja sisällissodan. Huomattavin hänen ennustuksistaan on kuitenkin ollut tähän asti toinen maailmansota.”

  ”Nostradamus kertoo ennustuksissaan myös maailmanlopusta, jonka ennusti aikavälille 2006-2012.”

  Nostradamus tuskin ennusti ainakaan USA:n osalta mitään noista, koska itsekin eurooppalaisena hän tuskin ja vielä sinä aikana oli kovinkaan kiinnostunut Yhdysvalloista. Vaan keskittyy enimmäkseen Euroopan ja sen lähiseutujen tapahtumiin. Viitteet Yhdysvaltoihin tulleet siis enimmäkseen amerikkalaisilta tulkitsijoilta. Ettei amerikkalaisia vaan tyystin pois unohdeta! (Ihan sama, kuten eräässä amerikkalaisten rustaamassa luonto-ohjelmassakin mainittiin mammuttienkin eläneen vain Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, vaikka löytöjä tietääkseni muualtakin on! Samoin monet keksinnöt mainittu tulleen Yhdysvalloista, vaikka muualla olleet jopa käytössä sillä hetkellä! Kiistely mm. automaattivaihteistosta ja nelivedosta jatkuu koko ajan.) Että se tuosta Amerikka -keskeisyydestä! Lisäksi Nostradamuksen ennustukset jatkuvat myös yli vuoden 3 000, joten eipä siellä maailmanloppua vielä siihenkään mennessä näkyvissä ole!

 • JJ3Da sanoo:

  Niin miksi nasa salailee niin paljon…on myös sanottu että kalenteria on luettu väärin.eikä pakosti MAAILMANLOPPU ole joku hirveä räjähdys tai vastaavaa se voi olla uuden ajan alku.mutta en usko että se on vielä ohi.. siihen voi mennä parisataa vuotta parituhatta tai sitten se tulee 2012.

 • huoh sanoo:

  Lähteet?

 • Wespa sanoo:

  Suurin osa tiedoista on otettu noista 2012-dokkareista jotka on mainittuna myös tuossa linkkeinä. 🙂

  Terence McKennan 2012 ennustuksesta löytyy Wikipediasta.

 • Kuka-Lie sanoo:

  Se tuleekin vuonna 2011 =OO aamu seitsemältä 1.1 ='(( Ufot pelastaa meiät! Tai vaan mut ja mun kamuni, kysyttiin heilurilta.=D MUAHAHAHAAAHAHAHAH!! HELVETISSÄ TAVATAAN!!!! >=DDDD

 • Jepjep sanoo:
 • Sally sanoo:

  Näitähän ennustajia on aika paljon! Luulin aluksi vain että Mayat ennustivat mutta näitä olikin todella paljon. Hmm.. Aika kiinnostava aihe. Eniten kyllä puistatti se viljapeltokuvio, jossa oli ne planeettojan siannit juuri sinä maailmanloppupäivänä. En usko että silloni tulee maailmanloppu, vaan uuden ajan alku. Luulen myös niiden liittyvän jotenkin UFOihin. Ehkäpä sinä päivänä, ne tulee. Myös en ymmärtänyt sitä että, maapallo menisi galaksin keskipisteeseen? Miten se nyt sinne voi mennä? Mitä silloin tapahtuu? Odototan innolla, ja suurien kysymyksien kanssa vuotta 2012!

 • Paranormal sanoo:

  Hmmm…Mitäpä tuohon nyt sanoisi. En jaksa uskoa, että ”maailmanloppu” tulisi vuonna 2012. Sen tiedän että 2012 tapahtuu jotain kauheaa, kenties aurinkomyrsky. Uskon että ”UFO:t” liittyvät tähän jollain tavalla… Kukas sen tietää? Anteeksi skeptisyyteni, mutta en usko tuohon väitteeseen pätkääkään!!

 • 2010 sanoo:

  Andromedalaisten ET-ihmisten kanssa yhteyttä pitävä Alex Collier puhui vuodesta 2012 ja ajasta sitä ennen luennollaan tammikuussa 2010:

  http://paranormaaliblogi.net/index.php/2010/04/16/alex-collierin-2010-luento/

 • 2012 sanoo:

  Todennäköisesti maailma ei lopu 21.12.2012, mutta hurjia luonnonmullistuksia kyllä koetaan. Nyt mitä olen netistä lueskellut ennustuksia ko. päivälle ja vuodelle, niin osa on aika hurjia, mutta kannattaa miettiä että mikä on syytä ja mikä on sen seurusta. Hyvin paljon puhutaan domino- tai perhosefektistä, eli jokin seuraus tulee jostain toisesta tapauksesta.

  Ajatellen tätä syys-seuraus tapahtumaketjua, niin mitkä ovat niitä tapahtumaketjun aloittavia syitä. Yksi mitä ko. vuodelle on ennustettu on auringon aktiivisuus, eli auringosta tulevien hiukkaspurkausten määrä kasvaa. Tämä on syklinen tapahtuma ja toistuu n. 10 vuoden välein. Tästä johtuen näemme revontulia yötaivaalla. Maan mangettikenttä suojaa maapalloa liialliselta hiukkaspommitukselta. Jos mangeettikenttään tulee heikennystä tai poikkeamaa, niin auringon purkaukset voivat vaikuttaa maapalloon. Seurauksena voi olla suurempia ukkosmyrskyjä ja voimakkaampia salamoja, jotka aiheuttavat tulipaloja tai muuta tuhoa. Auringon purkaukset voivat vaikuttaa myös suurjännitelinjoihin, jolloin jotain muuntaja ja voimalaitospaloja voi tulla ja tämä aiheuttaa sähkökatkoja. Samoin voi muutamat sateliitit tipahdella, koska sekoavat purkauksista.

  Planetta X/Niburun vierailu aurinkokunnassamme saattaa aiheuttaa jotain, mutta varmaa tietoa en ole löytänyt että tuleeko tämmöinen vierailu tapahtumaa. Jos jollakin on varmaa tietoa ja linkkiä niin kommentoi. Toinen hyvä kysymys on että onko vierailijan ”vetovoima” riittävä aiheuttamaan maapallolle jotain, niin kuin kuu aiheuttaa vuorivesi-ilmiön. Jos vierailijan vetovoima pystyy liikuttamaan vesimassoja niin silloin voi tulla tulvia ja taas toisaalta liikkuneet vesimassat painavat maankuorta joka aiheuttaa maanjäristyksiä ja jotka taas aiheuttavat tulivuorenpurkauksia jotka taas aiheuttavat ihmisiin miten aiheuttavat.

  Ennustajat ehkä ovat nähneet tuhoa ja luonnonmullistuksia, jotka ovat seurausta jostakin. Elämme syklisessä maailmassa ja nyt vain vuodelle 2012 sattuu näitä kosmisia tapahtumia enempi jotka sitten vaikuttavat maapalloon jollainlailla.

  Maailma ei lopu vuonna 2012, mutta ihmisten rakentamat rakennukset ja infrastruktuuri ottaa kyllä pataan kun kosmisten syiden seuraukset vaikuttavat maapallolla. Noh, jollekkin se voi olla maailmaloppu..

 • lohikäärme sanoo:

  mayat ainahan ne ennustaa maailmanloppua mutta kertoisiko kukaan miten näitä hymiöitä saa!!!!!!

 • lohikäärme sanoo:

  olen hyvin vakavana :-O

 • lohikäärme sanoo:

  nibiru posautetaan ydinaseila 😉 😉 ja se on loppuun palanut kääpiö aurinko 😀 🙂

 • lohikäärme sanoo:

  PHAHAHAHAHAHA 😀 vai joka päivälle mayat määrää maailmanloppua 😀 KUN SITÄ EI OO 8) 😛

 • lohikäärme sanoo:

  2012 ELOKUVA ON SAANUT MAAILMANLOPPU BUUMIN 😀

 • ilkku sanoo:

  miepä ostan ruokaa viikoksi,sitten syyä mässään

 • JaanaL sanoo:

  Toi Nasankin vahvistama tieto että maapallo siirtyy galaksin keskipisteeseen, huolettaa kieltämättä vähäsen..

 • Arto sanoo:

  Kun tuosta NASA:n tutkimuksesta luin niin kyllä jotenkin rupes
  miettii et onkohan sillon tapahtumassa jotain vai ei? Mutta en
  kyllä itsekään usko mihinkään maailman loppuun, ehkä enemmänkin
  johonkin luonnonkatastrofeihin mutta eihän sitä ketään vielä voi tietää… 21.12.2012 odotellessa!

 • Jepujee sanoo:

  Chuck Norris pelastaa meiät!

 • Päivitysilmoitus: Sananen Belizestä « Kauas

 • mitäs siitä lopusta sanoo:

  mitäs mailman lopusta kun mua ainakin jännittää mitä kuoleman jälkeen tapahtuu ei haittaa vaika kuolis jo nyt (oon Muute 12v)

 • Olin koko syksyn tän takia masennuksessa.. Pääsin onneks yli. (: Ajatelkaa nyt myönteiseltä kannalta! Ois paljo pahempi, jos esim. joku läheises kuolis ku joku maailmanloppu. Ku maailmanloppu tulee, ei kukaa jää suree toisiaan. Kaikki pääsee pois. Ehkä kaks ihmistä jää henkiin ja syntyy uus maailma. 🙂

  21.12.2012 odotellessa

 • minävaa sanoo:

  Uusien tutkimusten mukaan vuosi 2012 on mennyt ohi jo, sillä Dionysios laski Jeesuksen syntymävuoden väärin. Oikeasti Jeesus syntyi 7-4 eKr.

 • Marinka sanoo:

  siis maapallo siirtyy linnunradan keskukseen? Loll 😀 ei todellakaan siirry. Maapallo ja aurinko ovat suorassa linjassa linnunradan keskukseen nähden tuolloin kyllä. Olisikin aika jännä, jos maapallo hyppäisi miljardeja kilometrejä ohittaen myriadeja planeettoja, tähtiä, asteroidiparvia ja mustia aukkoja törmäämättä mihinkään 😉 luulin tähän saakka, että suomalaisilla jos joillain pelaisi maalaisjärki, mutta erehdyin.. Sitä sattuu ;D

 • turret tusk sanoo:

  maapallo lentää aurinkoon.

 • 555+111 sanoo:

  Voi hyvää päivää, miksei maailmanlopusta vaahdota joka vuosi kun meidän kalenteri loppuu 31.12.
  Mayojen pitkälaskukalenteri sattuu nyt loppumaan 21.12.2012
  -Pitkälaskun täysi kierros koostuu kolmestatoista baktunista, joten sen loppupäiväksi voidaan laskea joulukuun 21. tai 23. päivä vuonna 2012. Joulukuun 21. päivä on myös talvipäivänseisaus. Sen jälkeen alkaa uusi pitkänlaskun kierros.
  HUOMATKAA NYT OIKEESTI TOI VIIMEINEN LAUSE!!!!!!!

 • Justvisiting sanoo:

  Mayojen kalenterin tekijä kuoli ja kalenterin teko jäi sikseen, tai sitten vain ajatteli, että eiköhän tuo riitä joksikin ajaksi.
  Uskon, että vuonna 2012 tapahtuu jotain, mutta en usko että kaikki totaallisesti loppuu.

 • Ilkka sanoo:

  Sehän on jo selvää että maailmanloppu ei tule vielä aikoihin.
  Systeemi on se että ensin koetaan kova ahdistuksen aika ja sen lopulla Kristus tulee maanpäälleTULEN kanssa. Se on Jumalan vihan päivä jolloin hän polttaa maailmaa ei siis kokonaan jumalattomat,synnintekijät, Ja nyt tulella, ei enää vedenpaisumusta. Vedenpaisumus oli symbolisesti kaste maailmalle, nyt tulee konfirmointi tulella. Siitä alkaa tuhatvuotinen valtakunta jolloin elellään hyvyydessä tällä samalla pallolla. Arvelen, että nämä viljapeltokuviot ja ufot ja maya-kalenterit ja ihmisten kohtalo ja kosmiset voimat ovat
  samaa asiaa. Yhteydessä toisiinsa. Maya -ajat sopivat koskapa
  Kristuksen tulo pitäisi tapahtua ihmiskunnan 7. vuosituhannen alussa. Adamista Jeesukseen on n.4000 vuotta ja Jeesuksesta tähän päivään 2000. Ja nyt on näkynyt niitä merkkejä ylhäällä
  ja alhaalla. Mm,viljapeltokuvioita. Omituisia pilviä ja valoja.Maanjäristyksi9ä tsunameita tulivuoria,rakkaudettomuutta ääretöntä hillittömyyttä ja -sotia. Mutta päivälleenhän sitä ei tiedä ihminen.- Siihen pitäisi valmistautua tekemällä parannus ja ruveta pelkäämään Jumalaa.

 • Jusa sanoo:

  Mayojen kalenteri loppu 21.12.2012 vain siksi koska heidän tuotanto loppui. 2013 se jatkuu taasen, siinä on mun teoria.

 • HolyDriver sanoo:

  Katselin tuon vanhemman sivuversion kommentit läpi ja hämmästyttää suuresti pelon ja kädenväännön määrä. Itse henkilökohtaisesti jollain asteella uskon, että tuolloin tapahtuu jotain, mutta mitä sitten. Minä ainakin oon valmis, antaa tulla vaan täydellä voimalla mitä tuleekaan! Naurettavaa nykyihmisten ylimielisyys ja pelleily joka asiassa. Sietäisikin tulla maailmanloppu tai jotain muuta mikä saisi ihmiset miettimään muutakin kuin mistä kiistellä seuraavaksi ja millä tehdä mahdollisimman paljon rahaa. Universumissa yks p***an hailee jos joku mitättömän kokonen pikku planeetta mossahtaa.

 • Dio sanoo:

  Aika erikoinen holydiverin kommentti. Emmeköhän me ihmiset asu täällä telluksella, joten ei kannata asettaa itseänsä jumalan asemaan ja yrittää kuvitella jotenkin ulkoistavansa itsensä ”poksahduksesta”. Jos maailmanloppu tulisi, ketä täällä olisi miettimässä yhtään mitään?Ja ei kai nykyihminen joka asiassa pelleile. Eivät ainakaan kaikki. Suurimmalla osalla maailman ihmisistä menee h***etin huonosti, kun pitää miettiä mista saisi tämän päivän ruuan, joten on aika lyhytnäköistä ja tietämätöntä yleistää pelleily koskemaan kaikkia. Kannattaa ajatella muutakin kuin sitä oman navan mukavuusympyrässä syntyneitä ”heurekoita”, kun heittelee mutu-kommentteja.

 • jatu sanoo:

  Jaahas, se olisi reilu viikko H-hetkeen. Sitten nähdään mitä tuleman pitää? Saadaanko uusi aivosolu toimimaan, vai mennäänkö henkiselle puolelle? Kaatuuko kirkot ja meneekö uskonnot uusiksi? Vai syödäänkö seuraavana päivänä perunaa niinkuin tähänkin asti?

 • ankat lammessa sanoo:

  enpä usko että silloin tapahtuu mitään. ehkä me noustaan uudelle kehitystasolle. onneksi maailmanloppu on vain silmänräpäys.

 • ankat lammessa sanoo:

  tai silmänräpäystäkin nopeampi.

 • Ogeli sanoo:

  Huomenna alkaa kuulemma show. 12/12/12 ja 21/12/12 ovat vain tämän syklin huippukohtia. Saamme energeettisiä latauksia ja vastaanotamme sen tulevaisuuden, joka on osa sielun sopimustamme. Ei ole kahta samanlaista ihmistä.

  Ei siis ole mitään pelättävää, kunhan vain muistat päästää irti pelostasi. Muuten siitä tulee huono isäntä ja sinä olet renki.

  Elämäänsä viisaasti elävän ei tarvitse pelätä edes kuolemaa.

  Ajatuksillamme teemme maailman.

  – Buddha

 • jatu sanoo:

  Niin, saammeko jonkin uuden tiedon ja taidon. Samanlaisen kuin aikoinaan luolamiehet sai?
  Vai luuleeko joku oikeasti, että luolamies joka juoksi saaliin kiinni ja söi sen alkoi rakentamaan mitä ihmeellisempiä rakennuksia ja monumentteja tuosta vain?

 • Ogeli sanoo:

  Ihminen itseasiassa taintui luolamiehen tasolle tietoisuuden laskun ja tuhojen myötä, mutta se on eri tarina se.

 • Ogeli sanoo:

  *taantui*

 • multipena sanoo:

  hirmuinen show näyttäs olevan..

 • Huttu sanoo:

  Joo on kyllä sitten mahtava show, oon myös paljon vastaanottanut energeettisiä galaksin keskustasta selvästi tulleita magneettilatauksia

  Että mä odotan ens perjantaita kyllä niin paljon! 😀 Niistä tulevista selityksistä vois koota oikein hienon kirjan, ja sitä vois sitten aina vilautella kun tulee uus maailmanlopputeoria ja porukka hurahtaa siihen taas kuin riivatut 😀

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ei ne kuule, Huttu, mitään myönnä. Ei moneen kuukauteen ainakaan ja sittenhän onkin jo uudet jänskät ennustukset…

 • ankat lammessa sanoo:

  eli maailmanloppu ei siis olekkaan maailmanloppu?

 • Ogeli sanoo:

  Ei tietenkään ole maailmanloppu. Ainostaan henkisesti herkät ja virittäytyneet ihmiset pystyvät aistimaan ja vastaanottamaan energian, muut eivät välttämättä huomaa mitään.

 • Huttu sanoo:

  No onpa kätevää, aina löytyy kummasti niitä porsaanreikiä joilla voidaan kuitata asiat helposti kun mitään ei tapahdukkaan 😀 En vaan odottanut niit ihan vielä haha 😀 Oot varmaan itekki tajunnu et tää ei nyt iha mee niinkuin profetiat kertoo.

  Eli kun nämä päivät ovat ihan normaaleja muiden joukossa, niin jotta sun ei tartteis niellä tappion karvasta marjaa, voit sanoa helposti että te henkisesti köyhät ette vain tunteneet sitä energiaa 😀

 • Ogeli sanoo:

  Näin olen kuullut, joten se ei ole omaa tietoani.

 • multipena sanoo:

  ja minä kuulin juuri että maailmanloppu on tulossa 13.13.2013

 • Ogeli sanoo:
 • Ogeli sanoo:

  On hyvin mahdollista, että sähköt lähtee, mutta ei silti kannata pelätä. Kannattaa vaan olla varautunut monella eri tapaa.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Sanattomaks vetää…

 • Huttu sanoo:

  Toi sun video oli melko paksua jöötiä, ärsyttävän uskonnollista haihattelua, paljon väitteitä eikä yhtään mitään perusteluita että miksi näin tulisi tapahtumaan.

  En ymmärrä ihmisiä jotka luulevat että Maya-kalenteri on jokin taikaesine, ja heti kun se iskeytyy 13.0.0.0.0 niin jotain mullistavaa tapahtuisi, ihan kuin jokin mekanismi laukeaisi.

  Ennustan että kun ensi viikon perjantai koittaa, niin viimeistään lauantaina saamme uutisista lukea miten ihmiset ympäri maailman ovat tehneet itsemurhan kyseisen päivän takia. Voipi olla että ihmiset myös itse aiheuttavat typeryyksissään jotain happeninkia asian tiimoilta. Ollaan nimittäin pohjimmiltaan niin idiootteja että kun jotain hehkutetaan ja yritetään välttää, niin alitajuisesti kuitenkin toimimme toisin ja puutumme asioihin.

 • Ogeli sanoo:

  Itse ainakin toivon ja uskon parempaan tulevaisuuteen. Moni asia tässä jutussa on liian merkittävää ollakseen vain sattumaa. Mayakalenteri on vain yksi iso osa palapeliä ja se on vaan saanut eniten julkisuutta. Jos ei ole perehtynyt näihin asioihin niin ei näe pintaa syvemmälle eikä oikeasti tajua, että mistä on kyse.

 • Huttu sanoo:

  Parempaan tulevaisuuteen toivominen ja uskominen on tietty hyvä asia, itsekkin haaveilen melko scifistisestä tulevaisuudesta ja toivon että sellaisen pääsisin kokemaan 🙂

  Mutta sitä en ymmärrä, saatikka sulata, että ihmiset odottaisivat että se startti muutokselle tulisi jostain muualta kuin itsestämme, ei ole mielestäni realistista odottaa jotain tiettyä päivämäärää toivoen että avaruudesta tulisi mystinen pulssi joka melkein sormia napsauttamalla muuttaisi kaiken juuri sellaiseksi kuin haaveilee.

  Ei Ogeli näissä päivissä ole mitään merkittävää, jos meinaat että sotia ja nälänhätää on ympäri maailman, maanjäristyksiä ja äärisääilmiöitä, niitä on aina ollut. Media vain nykypäivänä tuo kaikki tapahtumat meille nenän eteen 24/7, ja loput mitä media ei tuo me löydetään netistä itse.

 • Ogeli sanoo:

  Siinä olet aivan oikeassa, että muutos lähtee juuri sisältämme, mutta joskus tarvitsemme hieman työntöapua siihen jos olemme liian eksyneitä kuten nyt olemme olleet… Nyt on muutoksen aika, halusimme sitä tai emme.

  Pane Andovin mukaan tänään pitäisi näkyä taivaalla tuollainen kosminen aalto, mutta hän teki tulkinnan tästä viljapeltokuviosta:
  http://paneandov.com/wp-content/uploads/2012/07/NewHeliopause_558121.jpg

  Siitä seuraakin muutama kysymys: kuka teki tuon viljapeltokuvion, pitääkö se paikkansa ja miten Pane tulkitsi sen? Se jää nähtäväksi.

 • Huttu sanoo:

  Tota…. toi energia minkä pitäis näkyä taivaalla.. toi kuvio on muodostunut kun traktori on kääntyillyt tuossa kohtaa.. Pane on pölö 😀

 • Ogeli sanoo:

  Miksi se kuvio sitten eroaa huomattavasti noista muista? Ei se traktori sitä sisempää kuviota ole tehnyt.

 • Huttu sanoo:

  Ei tietenkään ole sitä sisustaa tehnyt, mutta ne renkaan jäljet ovat olleet siinä jo silloin kuin se sisus on muodostunut, mikä puolestaan tekee koko kuvion epäuskottavaksi. Tuo on ihmisten tekemä tuo kuvio kokonaisuudessaan, ja varsin huonolaatuinenkin vielä.

 • Ogeli sanoo:

  Oletko viljapeltokuvio-ekspertti kun pystyt noin varmasti sanomaan? Oletko vieraillut yhdenkään kuvion luona?

 • Huttu sanoo:

  En ole vieraillut, mutta onko yhdestäkään viljapeltokuviosta todistetta olemassa että sen olisi tehnyt avaruuskansa? Aivan, ei ole. Sen sijaan löytyy läjäpäin uutisartikkeleita siitä miten kuvioiden tekijöiksi on ilmoittautunut esim. taiteilijoita ja muita ihmisiä 🙂

  Peltokuviossa näkyy myös muita vastaavia traktorin tekemiä lenksuja, joissa ei ole sisuksissa tuota oletettua energiapurkausta, tämä antaa olettaa että traktorin jäljet olivat jo ennen kuvion syntyä pellossa. Jälkiä pitkin pääsee helposti itse alueelle tekemään kuvioita.

  Väitteet myöskin siitä että kuviot ilmestyvät päivässä on varsin kyseenalainen, kuvioita kun ei näe todellakaan helposti maanpinnalta, vaan ne pitää oikeastaan nähdä korkealta. Harvemmin peltojen yllä lentää lentokoneita jotka raportoisivat viljelijälle. Kun vihdoin viljelijä saa tiedon kuviosta, on se voinut olla pellossa jo viikon jos toisen.

 • Ogeli sanoo:

  Itse olen vakuuttunut, että noin 95 % viljapeltokuvioista on ihmisten tekemiä, mutta loput ovat selittämättömiä. Feikit ja huonosti tehdyt pystyy erottamaan helposti hyvin tehdyistä.

  http://www.youtube.com/watch?v=INSN4Fou-J0

  Tosin se ihmetyttää, että miksi suurin osa tunnetuista kuvioista on tehty englannissa.

 • jatu sanoo:

  Vaikka 99% olisi ihmisten tekemiä, minua kiinnostaa juuri tuo 1%

 • Huttu sanoo:

  Eikö muuten meidän ja galaksin keskustan välissä ole se ns. Dark Rift? Eli se on todella tiheää kaasua ja mitä lie, ja emme voi nähdä valoa galaksin keskustasta.

  Joten jos se magneetti/valopulssi tulee keskustasta niin miten voimme nähdä sen tänään/jatkossa jos se Dark Rift on siinä välissä.

 • Huttu sanoo:

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012121316449349_ul.shtml

  Heh länsimaailma panikoi sillä välin kun keski-amerikassa juhlitaan ja iloitaan 🙂 Tosta perjantaista tulee vielä surullinen päivä, kun saamme lukea monien tehneen itsemurhan maailmanlopun pelossa.

 • Huttu sanoo:

  Mihin muute Nibiru on kadonnut? Kukaan ei ole siitä hössänny enää pitkään aikaa mitään. Senhän piti olla jo pitkään näkyvissä ja nyt varsinkin se pitäisi näkyä jo melko suurena kohteena taivaalla.

 • Ogeli sanoo:

  Siinä enemmän tieteellistä juttua:
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rxMymXI4KAg

  Media lietsoo edesvastuuttomasti paniikkia.

 • Huttu sanoo:

  Toi ole tieteellistä nähnykkään.

 • Huttu sanoo:

  Media sen sijaan yrittää sanoa että mitään ei tapahdu, onko se sitä pelon lietsomista 😉

 • Ogeli sanoo:

  En luottaisi juuri mihinkään mistä valtavirtamedia puhuu. Totuutta ei sieltä löydy.

  Ehkäpä viljapeltokuvio ennustikin tämän?
  http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2012/12/1674098/ensi-yona-voi-nahda-jopa-70-tahdenlentoa-tunnissa

 • Isojalka sanoo:

  Tuosta Hutun linkkaamasta Iltalehden artikkelista tulee mieleen sellainen asia, että kyllä taitaa hiukan ketuttaa tuota kiinalaista miestä, joka on tuhlannut kaikki rahansa tuohon arkkiin, jos ja kun huomaa, että mitään ei tapahtunutkaan tuona kyseisenä päivänä.

 • jatu sanoo:

  Tähdenlentoja ensiyönä, hienoa. Pitääkin mennä katsomaan. Toivottavasti taivas ei ole pilvinen.
  Kyllä monet ihmiset ottavat tosissaan tuon päivämäärän, en tiedä kertooko se ihmisten hyvä uskoisuudeesta vai epätoivosta?

  Valtavirta haluaa jotain muutosta tähän elämän asenteeeseen, jossa rikkaat ja hyvä tuloiset sanelevat säännöt, välittämättä yhtään mitä ympärillä tapahtuu. Liataan oma maapallo riistämällä ja tuhoamalla. Toivon totisesti, että jokin muutos olisi mahdollinen.

 • Hepsuli sanoo:

  Ensviikkoa odotellessa… 😛

 • Huttu sanoo:

  Tai ehkä Ogeli, se viljapeltokuvio ei ennustanut mitään.

  Jos haluat tietää milloin on missäkin nähtävillä erilaisia tähdenlentoparvia niin sun ei tarvi mennä kuin Ursan sivuilla ja löydät sieltä tarkat ajankohdat milloin näkyy mitkäkin meteoriparvet Suomen yllä, ne ajankohdat on vuodesta toiseen aivan prikulleen samat.

  Hämmästytkö jos kerron että viime vuonnakin 14.12, oli tähdenlentoparvi havaittavissa?

  Ei siihen tarvita mitään kryptisiä ennustuksia viljapelloissa Ogeli hyvä 😀

 • Ogeli sanoo:

  Se kuvio on vuosien takaa.

 • Huttu sanoo:

  Niin, mitä siitä? 🙂

  Jostain löytyy varmaan toisenlaisia tulkintoja kyseisistä kuvioista, millaisen viestin ne antavat? Ite yritin kattella tota kuvaa ja tuli lähinnä sellainen fiilis että tuollaisten kuvien tulkinta on niin sattumanvaraista puuhaa, kun pääsee vauhtiin niin niistä saa aikaiseksi vaikka mitä ja joku jossain aina sanoo että ”ahhah mun tulkinta osui oikeaan! Kauppa on auki sunnuntaina, toi kuva todistaa sen!”

  😉 Sori kun piikittelen, en mä pahalla 🙂

 • jatu sanoo:

  Kannattaa ottaa kummatkin vaihtoehdot ajatuksiin, vaikka aivot saoo ettei mitään tule tapahtumaan, silti jokin toivon kipinä odottaa muutosta.

 • Wespa sanoo:

  Toi ole tieteellistä nähnykkään.” -sanoo Huttu 7 minuuttia Ogelin viestin jälkeen. Vertailun vuoksi linkissä oli 1h 10min video.

  Ei kovin tieteellinen lähestymistapa antaa tuollaista tuomiota ilman tarkkaa tutkimusta.

 • Huttu sanoo:

  Mut Wespa, toi video ei vain oikeasti ole tieteellinen, toki siinä puhutaan raflaavaa tiedettä, mutta arvoltaan toi on aika lähellä tyhjää. Noita tollasia satunnaisten ihmisten tekemiä videoita on tuubi pullollaan, jokaisella omat teoriat asiasta.

  Eipä muuten näkynyt mitään magneettivaloa taivaalla yöllä, mitä Pane tähän sanoo?

 • Samsonite sanoo:

  Aika hiljaista on. Vai onko se sitten huomenna

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot