ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Maailmanloppu Mayojen mukaan

Tuleeko maailmanloppu mahdollisesti 2011-2012?

http://video.google.com/videoplay?docid=-2056220249702121896

Tykkäys ja jakotoiminnot:

129 kommenttia aiheeseen: Maailmanloppu Mayojen mukaan

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Miksei toi video lähe käyntiin?!

  • KP sanoo:

    Maailmanloppu,sen on ennustanut niin moni tähän mennessä ja vielä täällä elellään. 🙂 näihin ennustuksiin en kyl usko ollenkaan.

  • TheMagician sanoo:

    He ketkä ovat Zeitgeist:n katsoneet tietävät, mitä maailmanloppu tarkoittaa uskonnoissa. Kristinuskossa seuraava maailmanloppu ja -alku tulee noin vuonna 2150, joka ei tarkoita suinkaan sitä, että maailma loppuu, vaan se tarkoittaa nykyisen iän loppumista ja uuden alkamista ja nämä iät ovat tavallaan horoskooppeja, jotka kestävät tietyn aikaa, tässä tapauksessa 2150 vuotta (en muista mistä sen näki, Zeitgeistissa selitetään). Tällä hetkellä elämme Kalojen Ikää ja vuonna 2150 se loppuu, jolloin alkaa Vesimiehen Ikä (eli vuoden 2150 jälkeinen vuosi on 0, Jeesus Kristus (Aurinko, joka nousee kuolleista joka aamu) syntyi vuonna 0jKr, jolloin alkoi myös uusi Ikä, Kalojen Ikä). Raamatun tapahtumat on ymmärretty väärin, katsokaa Zeitgeistin ensimmäinen osa, jos haluatte tietää mitä raamatun tapahtumat sekä muut kristinuskoon liittyvät ihmeet tarkoittavat.

    http://www.zeitgeistmovie.com

  • Dissu sanoo:

    Sanottiinhan, että maailmanloppu tulee 2000 vuonna. Tässä sitä silti ollaan ja vieläpä erittäin hehkeänä 😀 Mutta, mutta… On se mukavaa, kun osaa ennustella tuollaisia juttuja.

  • Arpikudos sanoo:

    Maailmanlopun on pitänyt tulla jo aaaaaaaaika monta kertaa mutta ei oo tähänkään asti tullut. Mutta nyt tulee, jumalauta! Se tuleeeeeee!

  • Krekre sanoo:

    Kovaa kyllä väitetään vaikka mitä, mutta tiedä sitten miten asiat oikeasti ovat. Voi olla että tutkijat ovat 100% oikeassa ja meidän käy huonosti. Tutkijat voivat myös olla osittain oikeassa, mutta teorian ollessa vajaa he ovat keksineet dokumenttia varten täyte tavaraa ettei peruspulliaiset näkisi suoraan läpi ettei teoria pidä välttämättä paikkaansa. Vuotta 2012 odotellessa, kannattaapi nauttia ajasta vaikka maailmaloppuisikin 🙂

  • petri ruonakangas sanoo:

    tulee jos tulee…

  • eläimille paremmat oltavat sanoo:

    niihän maailman lopun piti tulla vuos sitte syyskuussa, mutta oho, pieni väärinkäsitys.

  • Star-Man sanoo:

    Jos tulee, niin nähään pian

  • aaAA sanoo:

    Oottekste kuullu tätä juttuu: Maailmanloppu tulee, kun Tallinna rakennetaan loppuun 😀

  • jioo sanoo:

    lol ei ny vielä maailmanloppuu tuu jos ku ihmiset kuolee sukupuuttoon nii krokotiilit elää viel ainaki 3000 vuotta

    EN TOD USKO TÄHÄ

  • hehee sanoo:

    Heeeeyyy eipäs dissata Eestiä! Se on aika v*tun paljon parempi maa kun suomi. 🙂 Oon osittain Eestist. Mut aiheeseen. Empä usko maailmanloppu- löpinöihin 🙂

  • Ranenaattori sanoo:

    monesko kerta tää nyt on ku maailma mukamas loppuu?
    jos loppuu.. pidetään kunnon pirskeet ennenku kaikki kuollaan

  • m-n-j sanoo:

    aij taas maailmanloppu ok 😀

  • nörääjä sanoo:

    mutta mutta tos videon alkupuolel oli kallo joka on samanlaane ku joulukalenterin kallo jonka takaraivos on smile!!! :DDDD

  • Anna sanoo:

    Mayat eivät tarkoittaneet että kun kalenteri loppuu maailmakin loppuu! Syklien vaihtumisella mayat tarkoittivat ”suuria muutoksia”. Niitä oli monta ennen meidän aikakautta ja tulee olemaan meidän aikakauden jälkeenkin, koska mayojen kalenterin ”viides aurinko” loppuu ja ”ensimmäinen aurinko” taas syntyy. Syklin loppu on muutosta ja se mitä tapatuu EHKÄ joulukuussa 2012 on nimeltään ”suuri liike”. Tarkoitetaanko sillä Maan ennennäkemättömiä järistyksiä, napojen vaihtumista (epäuskottavaa), Maan radan muuttumiseta aiheuttavat muutokset tai jotain muuta ei kai kukaan voi sanoa. Itse olen hyvin kriittinen siihen suhteen, tulkitsevatko nykyihmiset sen kalenterin oikein. Päivämäärä voi olla ristiriitainen asia, koska emme tiedä mistä numerosta kalenteri alkaa 0 tai 1. Se muuttaisi päivämäärän ainakin vuodella. Sitten mayojen ”viides aurinko” kestää noi 5100 vuotta, eli mayat syntyivät todennäköisesti viidennessä auringossa ja ”kuolivat” ennen kun se loppui. Mitä varten kansa, jolla ei ollut pyörää keksitty olisi tarvinnut kalenterin? Mistä nuo tiedot? Olemmekö me nykyihmiset edelleen niin kehittymättömiä että etsitään muinaisista asioista jotain ”viisautta”, vaikka teknologiamme on kehittynyt ja olemme ns. huipulla.
    Kautta aikojen oli uskontoja ja uskomuksia. Kyllä maailmaloppu tulee. Mutta ei vuonna 2012. Lukekaa Esko Valtaojan kirjoja.

  • tatti sanoo:

    Keski-keniassa oltiin 100% varmoja että maailmanloppu tulee 2006 kesällä. Eipä oo näkynyt. Aika myöhästelevä heppu se Maailmanloppu.

  • sanoo:

    Jee Maailmanloppu tulee!!! Minä fanitan häntä kybällä!!! 😀

  • gh0stb0y sanoo:

    Uskon 100% tohon et maailmanloppu tulee vuonna 2012.

  • Ari sanoo:

    Maailma ei lopu,vaan se muuttaa tai joutuu muuttamaan !Ns.Elämän muotoansa.
    Eli maailmanloppu voi esimerkiksi tarkoittaa,että muut sivilisaatiot joutuvat tahtomattaan puuttumaan meidän järjettömien ihmisten maailmaan ja tekemisiin
    halusimme sitä tai EI !!!!! Nukkukaa levollisin mielin. MOI!

  • pokke sanoo:

    Joo mayakalenterit esiin vaan, maailmanloppuhan tästä tulee, 32 kerta toden sanoo.

  • minttuvarvas sanoo:

    ”aij taas maailmanloppu ok”
    :DD Ei herranjestas…

    ”Joo mayakalenterit esiin vaan, maailmanloppuhan tästä tulee, 32 kerta toden sanoo.”

    Tuosta en ottanu selvää… 🙁

    Itte pelästyin aikalailla lukiessani tätä, mutten osaa sanoa mitä mieltä olen.

  • Kissansilmä sanoo:

    siis tuleeko se maailmanloppu?
    no, tuon mukaan ehkä, mutta epäilen, että nyt on joku juju kyseessä.. mutta toki se maailmanloppu joskus tulee, ehkäpä jo huomenna. Kuka tietää?

  • Fautum sanoo:

    En jaksanut katsoa mutta olen kyllä lukenut mayojen maailmanlopusta, joka tulee 23.12.2012. Maailmanloppujahan siis on ennustettu vaikka millä mitalla, että en kyllä jaksaisi tuosta huolestua, mutta vaikka tulisikin, niin mayojen mukaan se ei ole oikeastaan kaiken loppu. Kaikki vain alkaa uudestaan, alusta.

  • Senthuka sanoo:

    en jaksanu kattoa enkä kyllä lukeakaan mutta oma mielipiteeni maailmanlopusta. jos tässä hommassa oli mukana nyt mitään yliluonnollista, mielestäni maailmanlopussa ei ole mitään yliluonnollista, jos maailmanlopun jotkut tekevät niin ihmiset, mokomat rahanahneet sekopäät välittävät nykyään vain itsestään eikä tulevaisuudesta. ja nyt kun on se ilmastonmuutos ynnä muu. Mutta onhan ihminen aika kauan kestänyt, ja tulee varmaan kestämään vielä pitkäänkin. Kuka tietää onko ihmisiä vielä miljoonan vuoden päästä. No mutta uskokoon kuka mitä haluaa, tässä vain minun kommenttini, heh. 😛
    Mutta kukaanhan ei voi tietää totuutta..
    Ja olisi kyllä kivaa jos tulisi ’mayojen maailmanloppu’, siis että kaikki, siis KAIKKI alkaisi alusta. Sitten ihmisetkään eivät ole saastuttaneet ’uutta’ maailmaa.. Tai no jotain sellaista en minä tiedä, kunhan vain puhun.

  • Pätsi sanoo:

    Tässä mietin et miten se sanonta nyt meni et ”Maailmanloppu tulee kun suomi voittaa euroviisut” <—– jos oikeen muistan… mut sama se.. ei maailmanloppua tule kun vasta joskus 2666 vuona 😉

  • gh0stb0y sanoo:

    ” Tässä mietin et miten se sanonta nyt meni et “Maailmanloppu tulee kun suomi voittaa euroviisut” <—– jos oikeen muistan… mut sama se.. ei maailmanloppua tule kun vasta joskus 2666 vuona 😉 ” Se voi tosiaan tulla tuona vuonna!!! Tiedättekö miksi? Siksi koska tuo vuosi on 2666 eli jos ottaa kakkosen pois siitä tulee 666!!!!!!! siis maailmanloppu tulisi tuolloin mutta se tulee oikeasti 23.12.2012

  • werttinen sanoo:

    Ensinnäkin tuo 666 on väärin tulkittu se oli kuulemma alunperin 999 että silleen 😀

  • werttinen sanoo:

    siis 616 muistin väärin ja piti vielä tarkistaa 😀

  • Pätsi sanoo:

    no sama se miten ne numerot on.. mut siitä oon varma et maailmanloppua ei tuu minun/teidän elin aikana 🙂

  • Simpanssi sanoo:

    eiku se sanonta oli että h*l*e*t* on jäätynyt kun suomi voitaa euroviisut

  • Simpanssi sanoo:

    no niist mayoist puolet pelkäs et maailmaloppuu ja toiset puolet taas et uus aika(valaistuksen aika)tulee
    (sori tuplapostaus)

  • jepjep sanoo:

    Kun näitä kommentteja lukee niin tuntuu siltä et 1% on katsonut edes noita dokumentteja, usko sitten itse mihin tahansa. Meistä kukaan ei voi tietää edes mitä huominen tuo tullessaa, mutta mielestäni erittäin mielenkiintoiset dokumentit kyllä. En edes väittäis että kyseinen maailmanloppu tarkoittaa maapallon tuhoutumista, vaan lähinnä tapahtumaa tai tapahtumien janaa jossa maapallolla, maapallossa tai sen ympäristössä tapahtuu jotain. On todellaki mielenkiintosta miten niin monelta eri vuosisadalta tähän päivään asti, on niin moni saanut saman ennustuksen jopa päivämäärälleen. Aikaisemmat ’maailmanlopun’ ennustukset joita itse olen seurannut ovat olleet suht ympäripyöreitä ja jonkun yhden tai korkeintaan muutaman ’tahon’ luomia. Tämä joulukuu 2012 on poikkeuksellisen monipuolinen ja erittäin varteenotettava vuosi mielestäni, ei ehkä sille että kaikki kuolemme, mutta sille että elämä sellaisenaan kun sen nyt tiedämme, muuttuu suuntaa, jos toiseen. Vuosien aikana kun seurannut näitä, tämä on ainut jota voisi pitää edes mahdollisena, noin niinku ennustuksien, tieteen ja nykypäivän tiedon mukaan. Mutta jokainen uskokoon mihin tahtoo….

  • Kerttu sanoo:

    Eix se mayapvm tulkittu väärin, että oikeesti se SUURI PÄIVÄ oliskin 28.10.2011.

  • Totuus sanoo:

    Kaikkeahan ne väittää. Onko muuten ne ” Mayat ” jonkinlainen heimo tai joku semmonen joka haluaa vaan korostaa Mayoja vai mitä nyt onkaan. Kyllä se joskus varmaan tulee se maailmanloppu, jos tulee…
    Ei kukaan voi oikein ennustaa muutakun tieteellisesti sen jossain vaiheessa. Unet tai mielipiteet ei ratkase mitään. Kuitenkin nyt eletään tätä hetkeä eteenpäin ja nähdään Maailmanloppu myöhemmin, jos nähdään ollenkaan

  • napalmi sanoo:

    Mayat ovat ennustaneet monia tapahtumia Maan päällä, kuten teollistumisaikakauden, Internetin, pahojen yhtiöiden vallan kukistumisen (joka on paraikaa käynnissä) yms. Kun he puhuivat että 2012 heidän maailmansa loppuu, he eivät tarkoittaneet että Maapallo tuhoutuu, vaan että ihmiskunta astuu ulos vanhasta ajasta uuteen aikaan. Suurella liikkeellä he luultavammin tarkoittivat ihmisten räjähdysmäistä tietoisuuden lisääntymistä, telepatiakykyjen nousua sekä hengellistä ja fyysistä kehitystä ihmisissä.

    Kaikki heidän ennustuksensa on sidoksissa evoluution kanssa. Mitä pidemmälle mennään, enemmän hyviä asioita tapahtuu, ja uskomattompia. Kuten vaikkapa avoimet yhteydet toisten elävien ihmisten kanssa galaksin toiselta puolelta. Tämä luultavammin tapahtuu ensimmäistä kertaa telepatian avulla. Me elämme juuri muutoksien aikakaudella, milloin monta pahaa ja hyvää asiaa tapahtuu. Maailma muuttuu nopeasti, emmekä välillä edes ehdi huomata sitä. Juuri tästä Mayat ovat puhuneet, ja yrittivät silloin muinoin auttaa ennustuksillaan meitä, jotka nyt elävät tällä aikakaudella.

  • jeppis sanoo:

    eli polttoaine loppuu vuonna 2012, jonka jälkeen saadaan odottaa 10.9 sek, että auto kiihtyyy 0-100km/h. Saanpahan mustan vyön ennen tuota kauhistusta…

  • Salem sanoo:

    Napalmi sanoi:”pahojen yhtiöiden vallan kukistumisen (joka on paraikaa käynnissä)”. <—-Haluaisin kuulla tuosta lisää, eli millä tavalla pahat yhtiöt ovat kukistumassa ku nehän vaan voimistuu..vai?

  • Få Flow sanoo:

    No joo kuinka vaan..:D Oha noita ennustettu.. yks mikä muistan niin vuonna 1989 ennustettiin maailman loppua ja sillä välillä on tähän päivään saakka ennustettu jo vaikka kuinka komanta! en usko 2012 vuoden tapahtumiin..:)

    Ensinäkin joku amerikkalianen tutkija oli sanonu että ei ole vaaraa maailman lopusta, sillä ei ole mitään uhkaa siitä. Todennäköisemmin maailman loppu tulee olemaan ihmisen aiheuttamaa. Mutta toiset taas sanoo toista..:D ketä siinä sit uskoo.. no mä en usko kehenkään..:D

    Nukkukaa rauhas yö unenne ihmiset on kautta aikojen ennustanu maailman loppuja..:) tulee se joskus.. mut ei minun tai teidän elinaikana.

  • Ufomies sanoo:

    Ja juuri kun pääsit sanomasta, seonnut kenraali painoi viskipäissään pientä punaista nappia… 😉

  • nörttipörtti sanoo:

    Tätä menoa maailmanloppu tulee aikaisemminkin, mutta ei tähtien ja maan akselin vaappumisen takia, vaan ihmisen aiheuttaman turmion.

  • -iitu sanoo:

    No sori en usko jos maailman loppu on pitäny tulla jo ni löps löps eletää parempaa elämää ku sillon aikonaan ne kerää vaa tolla lörpötyksellä rahaa uskokaa mitä uskotte ja sit viel semmone juttu et ku tää maapallo ja kaikki on tullu tonne avaruute tuli loppu tai ei nii elämä voi silti syntyä uudelleen !! Älkää uskoko tollasta ! Pelkkää potaskaa

  • -iitu sanoo:

    Ja sit vielä älkää pelätkö tollasia juttuja. se ennustajaki näytti nii vanhalta et tarkottiki varmaa et sen elämä loppuu valmistu vuonna 2008 ja kuolee vuonna 2009 elekää tätä päivää älkää tulevaisuutta kaikki täällä joskus lähtee.. 🙂

  • höh sanoo:

    voi teitä lapset =(

  • Hexa sanoo:

    niin, raamattu tukee tuota väitettä
    ennen lopun ajan alkua luonnon mullistukset lisääntyvät reilusti jne,ja sinä suurena tuomion päivänä ” tähdet putoavat taivaalta”
    että uskokaa Jeesukseen sillä se tuomion päivä on meille suuri ilon päivä.

  • Tonza sanoo:

    Entä jos se ei meinaakkaan maailmanloppua, vaan vain ihmisten loppua.

  • moi sanoo:

    joo tähdet putoo taivaalta 😀

  • Peku sanoo:

    Ei tota voi ottaa vakavasti

  • empi sanoo:

    Maailmanloppu ei ehkä tule tarkoittamaan, että maapallomme tuosta vain pamahtaa pois. Palloamme on jo niin monien ja monien vuosien ajan rasitettu (kiitos meidän kaikkien) -miksei tämä ’loppu’ voisi tapahtua minun ja teidän elinaikana? Olemmeko liian hyviä ihmisiä kokemaan jotain niin kamalaa -mistä hyvästä me saisimme kärsiä?
    Minä luulen, että ’maailmanloppu’ tulee olemaan jokin kauhea maailmanlaajuinen luonnonmullistus, jolloin pallomme sietokyky venyy viimeisilleen kiitos vuosikausien jatkuneen tuhoamisen. Onhan tässä vuosien aikana lisääntynyt erilaiset luonnonkatastroofit, tai ainakin niitä on sattunut pienemmällä aikavälillä.
    Kun tämä ’loppu’ sitten koittaa milloin koittaa, tunnin päästä, huomenna tai satojen vuosien päästä, toivotaan että siitä todellakin alkaa uusi aikakausi paremmalla menestyksellä. Lopun koittaessa yritään vaan sitten selvitä parhaamme mukaan. 🙂
    Sitä odotellessa.

  • Liten eilien sanoo:

    Tulis jo maailmanloppu näkis mitä tapahtuu

  • llllllollol sanoo:

    melkeen uskon _:DDSSSS;D

  • Napalmi sanoo:

    ”Salem (18:36:41) :

    Napalmi sanoi:”pahojen yhtiöiden vallan kukistumisen (joka on paraikaa käynnissä)”. <—-Haluaisin kuulla tuosta lisää, eli millä tavalla pahat yhtiöt ovat kukistumassa ku nehän vaan voimistuu..vai?”

    Tulee uusia keksintöjä ja mullistuksia tiedemaailmassa, jotka esim. tuhoavat öljyfirmat jne. Onhan vapaaenergia keksitty jo, mutta öljyfirmat ovat pitäneet nämä pimennossa, että he saisivat lisää rahaa. Tosin ihmiset ovat alkaneet saada selville näistä, eikä öljyfirmojen salaisuuksien verho pysy pystyssä enään kauaan.

    Tätä tarkoitin.

  • tupelo sanoo:

    Tuli siitä käärmeen varjosta, jonka aurinko luo sen mayapyramidin rapuille tiettyyn aikaan päivästä mieleen vaan, että miksei varjon sijaintiin ole vaikuttanut esim. mannerlaattojen liike. Laatat voivat liikkua 1-10cm vuodessa. Jos tuo pyramidi on ollut olemassa jo n. 1000 vuotta eli se tekee 10-100 metriä, minkä se varjo sijainnillaan heittää. Tietysti mannerlaatta saattaa lukkiutua paikoilleen hankaussaumoissa tai törmäysvyöhykkeillä ja kerätä siten painetta purkautuen maanjäristyksenä. En jaksanut ottaa selville, mikä tässä on kyseessä.
    Edellisen perusteella oma käsitykseni inkojen ennusmerkkikäärmeeseen (serpent) on, että varjon muodostuminen on sattumaa..
    En jaksanut katsoa videota sen pidemmälle.

  • voiterve :D sanoo:

    ja lehmät lentää

  • voiterve :D sanoo:

    ensiks eile ku luin joskus 3aikaa yöllä näit,maailmanloppu juttuja,nikhylloli melkei kuset housus.nytku lukee noita kommentteja ni saa naurut..mutta jos tuo maailmanloppu oikeesti tapahtuu,ni wihii,musta eituu ikinä aikuista 😮 bileetpystyy,vedetää viimesii vuosii hei

  • laurrrr` sanoo:

    voiterve 😀 (17:27:58) :

    ensiks eile ku luin joskus 3aikaa yöllä näit,maailmanloppu juttuja,nikhylloli melkei kuset housus.nytku lukee noita kommentteja ni saa naurut..mutta jos tuo maailmanloppu oikeesti tapahtuu,ni wihii,musta eituu ikinä aikuista 😮 bileetpystyy,vedetää viimesii vuosii hei–< minkä ikänen oikeen oot ?

  • voiterve :D sanoo:

    laurrrr` <—12:DD

  • Hexa sanoo:

    nii onhan noita teorioita ja kertomuksia useita, esim jossain oli joku nainen kertonut että hän oli herännyt yöllä ja mennyt ulkoovelle ja sielä oli ollu ”ufoja” ,
    jotka sitten sanoivat alä pelkää me emme satuta/ tee pahaa,,
    ha pyysi naista katsomaan taivaalle, taivas muuttui aivan punaiseksi naisen silmissä ja ”ufot” sanoivat että tulee aika jolloin me tulemme siirtämään teidät muualle ”täälätä maasta”.

  • huoh. sanoo:

    ”niin, raamattu tukee tuota väitettä
    ennen lopun ajan alkua luonnon mullistukset lisääntyvät reilusti jne,ja sinä suurena tuomion päivänä ” tähdet putoavat taivaalta”
    että uskokaa Jeesukseen sillä se tuomion päivä on meille suuri ilon päivä.”

    No siinä on järkeviä sanoja! Ihmiset lukekaa Raamatun ennustuksia niin voitte todeta että niistä jokainen on käynyt toteen, ja tulee käymäänkin.

  • waLLu sanoo:

    Enpä usko maailmanlopun tulevan ainakaan vielä vähään aikaan, vaikka onhan se maailma tässä jo vähän aikaa oleskellutkin. 🙂

  • Ibe sanoo:

    Kyllähän tuo aika todennäköiseltä tuntuu, kun nuo Nostradamus ja kumppanit ovat melkoisesti uskottavampia, kuin vaikkapa jehovan todistajat 😀

    Vuonna 2012 siis maailmanloppu! Mutta itse ajattelen sen optimistisesti tuona uuden ajan alkuna. Mitä syitä meillä on olettaa, että ihminen edes kykenisi käsittämään millaisesta maailmanlopusta on kyse? Tuskinpa se on mikään kolmas maailman sota, meteori, kaiken elämän tuhoava pandemia tai edes harmageddon.

    Eli uusi aika 😀 Odotan innolla; toivottavasti ei tuota pettymystä.

  • ense sanoo:

    Maailman loppuuun on monta syytä esim: yksi meteoroidi on tulossa maahan, jäätiköt sulaa = vettä enemmän,ja lehdessä oli ette etelän loma matkat loppuvat kun on liian kuumaa… Itse haluaisin että seuraavat sukupolvet saa hyvän kodin. Ihmiset tekee kuin itsemurhaa kun saastuttvat.. Minun mielestä kuumuus on aika kiduttava kuolema.. Maailmanloppu tulee varmasti..

  • Kelvin sanoo:

    Pelottavinta olisi tunnustaa, että mayat ovat oikeassa. En käsitä että yhteys viisauteen vaatii rituaaleja ja ihmisuhrauksia. on mahdoton hyväksyä, että heidän alkeellisessa tajussaan on ollut jotakin, minkä hahmottamiseen ei pystytä nykyajan huipputeknoligian ja -tieteen avulla. meidän kielellä ne olisi aivopestyjä martyyreja, mutta toisaalta..
    ehkä on sellaista, mitä emme käsitä. kuten maailmanloppua, näkymättömiä yhteyksiä, telepatiaa, ihmeparantajia ja ufoja. ei edes jumalaa.. maailmanloppu voi olla tieteellisesti katsoen maan tai ihmisrodun olemassaolon täydellistä lakkaamista, eikä muuta. Mutta eikö nykyihmisessä elä edes pieni toivo havahtumisesta, uudelleensyntymisestä, ylösnousemuksesta, ns. syklisestä kierrätyksestä tai muusta uudesta alusta.
    Loppujen lopuksi kuka on alkeellinen ja kuka kehittynyt?

  • Roxy sanoo:

    Minä en usko, että maailma vaan voi noin vain loppua. Tai sitten voi. Sitä ei kukaan tiedä. No, onhan mayat viisaita ihmisiä,(keksihän ne chilisuklaankin XD) mutta en usko, että maailma vaan loppuu… vielä. Ihmiset kyllä ansaitsiskin kuolla, mut en kyllä sitä kaikille eläimille sois.

  • odipil sanoo:

    kyllä se maailmanloppu tulee tässä hieman lopun alkua http://www.youtube.com/watch?v=1QAeZJyQksg

  • hihhuli sanoo:

    Ensinnäkin maailma ei lopu. vaan mayojen mukaan alkaa uusi aikakausi? kuka niiden ennustuksia osaa tänä vuonna enää tulkita oikein? ei kukaan. mäki saisin vaikka mistä ennustuksesta ennustettua vaikka mitä ku vähä käyttäisin numeroita ja mielikuvitusta.tätä maailman loppua on ennustettu joka helvetin päivälle siitä asti ku se on alkanutkin.Ja ennustuksethan on helppo liittää toisiinsa ku kukaan ei niitä täydellisesti ymmärrä.Ja eihän niiden mayojen numerologista oltu edes varmoja, joten 2012 vuoden jälkeen varmaan joku ennustaja tajuaakin että ”kas kummaa tulikin laskettua väärin, no se tulee sit ens vuonna ”Ja noi ennustajat on ollu aikanaa tärkeitä/tärkeimpiä henkilöitä. ja ihmiset ovat itse alkaneet käyttäytymään ja toteuttamaan niiden löpinöitä. Joskin maailma ehkä tuhoutuu vuonna 2012 mutta se tapahtuu siitä ko joku räjäyttää koko maapallon päreiks ko on kattonu JIMiltä maailmanlopun ja tahtoo ennustuksen toteutuvan.

  • xena sanoo:

    bull shit! ei pidä paikkaansa että loppu lähenee… kuhan pelottelevat heikkohermoisia… en uso!! vähän niinku lupailivat ilman lämpenemisen kautta suomeen tulevan leijonia ja apinoita asumaan….

  • tt90 sanoo:

    en usko että maailmanloppu tulee. viimeistään silloin alan jo uskoa jos siitä aletaan mainita uutisissa. se on vain ollut sattumaa kuinka ne entisajan heimolaiset ennustivat maailmanlopun vuodelle 2012.
    ovathan tiedemiehet erehtyneet montakertaa ennenkin. se on kuitenkin totta että maata on lähestymässä meteori.
    mutta maailmanloppuun näin pian en usko!

  • PÖÖ sanoo:

    entäpä jos tuleekin uus alku rysäys tuona vuonna.avaruushan laajenee kokoajan mutta muistaakseni jotkut ovat esittäneet teoriota että on ollut jo monta alku rysäystä,mutta eihän kukaan tiedä milloin tämä maailmankaikkeuden ”loppu rysäys”tulee kuinka nopeasti se tapahtuu(jos tapahtuu).kehitin tässä vaan tollsen teorian muiden joukkoon.taas näitä mun älynväläyksiä 😀

    ps.jos se georgian tilanne riistäytyy käsistä ja tulee 3. maailman sota sit ruvetaan viskoon ydinpaukkuu maasta toiseen –>saastuminen—>ydintalvi–zombeja(hahaa) no lähinnä ehkä uskoisin uuteen alkuu,mutta en ainakaan lopulliseen tuhoon.

  • Janina sanoo:

    Hyvät ihmiset! Tämä maailmanloppu mayojen mukaan on silkkaa PÖLPÖTYSTÄ! Vuodesta 50 lähtien ihmiset ovat sanoneet että maailmaloppu tulee silloin ja silloin. Ja kuten eräät ovat jo maininneet, elämmä yhäkin turvallisin mielin rakkaassa maailmassamme! Ja Mayat tarkoittivat että 23.12.2012 tapahtuu suuri MUUTOS! Eikä mikään maailmanloppu! Maailmanloppu on odotettavissa vasta silloin, kun aurinko räjähtää! (Jos edes räjähtää) Maailmanloppu on samanlainen kun horoskoopit. Ei välttämättä koskaan toteudu! Tämäkin ohjelma, jonka luultavasti katsoitte Jimiltä on TÄYSIN Amerikkalainen. Ja minä tunnen Amerikkalaiset ja heidän juttunsa. Joten voin todeta että TÄMÄ ON PELKKÄÄ HÖMPPÄÄ! Ja vaikka maailmanloppu tulisi minun elinaikanani en reagoisi siihen muutakun suurena muutoksena! Elän vuosi kerrallaan, Enkä mieti tulevia. Niin teidänkin pitäisi tehdä!

  • Wespa sanoo:

    Olen täysin samaa mieltä. Se on muutosten aikaa / uuden ajan alku. Vaikka tulisikin vedennousemus, sotia ym. joissa 90% ihmisistä kuolisi, niin se ei olisi silloinkaan maailmanloppu, vaan maapallolla elämä jatkuisi.

    2012 maapallo siirtyy galaksin keskustaan, jossa arvellaan olevan mustan aukon, joka saattaa muuttaa maapallon magneettikenttää tms. jotenkin, joka voi tuoda ainakin jonkinlaisia muutoksia maapallolle.

    Kiinnostavimpien teorioiden (Terence McKenna) mukaan ihmisten DNA muuttuisi tuona aikana jotenkin radikaalisti, joka mahdollistaisi sitten telepatian yms.

  • hihhuli sanoo:

    Mitenköhä se magneetti kenttä muuttaa telepatiaa? sori,oon ihan tumpelo näis mut haluun kuulla fiksuja vastauksia että voin luottaa teoriaan että myö ei ees kuolla. mut niinhän se menee : only good die young.. ja ikää olis tuollon 22 :S voi surku..

  • hihhuli sanoo:

    Vai oliko musta-aukko teoria ja telepatia teoria ihan eri sarjaa?:O

  • Tuulikki sanoo:

    Faktaa on ainakin se, että jokaisen ihmisen kohdalle tulee maailmanloppu kun siirrymme ajasta ikuisuuteen. Ootteko samaa mieltä?
    Loppuu maallinen taivallus…

  • Tero sanoo:

    Maailmanloppuhan ennustettiin 6.6.06, koska silloin paholaisen piti nousta maan päälle…

  • kekkelssi sanoo:

    no se mailmanloppu on ennustettu jo vuodelle 2000 mutta no eihän sitä oo näkyny. Mä en ainakaan uko mihinkään typerään mailmanloppuun! Mutta jos se mukamas tulee niin on siinä se hyvä puoli että ei ainakaan tartte maksaa hautajaiskuluja kun kaikki kuoloee ellei joku oo siillä hetkellä avaruudessa!

  • 666beelzebub666 sanoo:

    ”Kiinnostavimpien teorioiden (Terence McKenna) mukaan ihmisten DNA muuttuisi tuona aikana jotenkin radikaalisti, joka mahdollistaisi sitten telepatian yms.”

    siinä vaiheessa kännykät ovat aikas hyödyttömiä 😀

  • cchimayo sanoo:

    miks mä aina uskon näihin ? O_______O niin ja jossai oli juttua et se joku LCD – vai mikä olikaa et se syövyttäis mustanaukon itämereen..? millon se sit tapahtuis 😮

  • Dushy_ sanoo:

    Enpä nyt oikein tiedä…

  • joku sanoo:

    mistä se maailman loppu muka johtuis ? oon kuullu et meille kävisi kuin dinosauruksille , mut taas en usko sen olevan totta.
    maailman loppu tulee silloin kun auringosta on palanut kaikki vety ja se muuttuu pienenpieneksi palloksi ja räjähtää ydinpommintavoin mut 1000000000000000000000000 isommalla paineella ja sillon koko universumi katoaa.

  • thebel sanoo:

    Ei aurinko räjähdä eikä kutistu vaan laajenee niin suureksi että sen pinta tulee jonnekkin tänne maapallon kohdille, ja sitten se muuttuu kylmäksi ruskeaksi kääpiöksi. Meidän aurinkomme on aivan liian pieni että se räjähtäisi supernovassa. Eikä Todellakaan universumi tuhoudu vaikka meidän aurinkomme katoaa.

  • Henri sanoo:

    Apua, miks menin kattomaan. Oon 11v. poika ja pelkään just tämmösii asioita.
    nyt en voi muutakun pelätä vaan.
    en halua kuolla näin nuorena.

  • Wespa sanoo:

    Turha pelätä. Se on vain uuden ajan alku… 🙂

  • Parametic sanoo:

    Miksi ihmiset eivät ota tätä juttua oikeasti vakavasti. Kaikki leikkii nyt sillä, että se tulee vuonna 2012.
    Tää maailma on jo niin helvetin saastunut, että mitä muuta voi muka odottaa. Kumpi paremi:
    Maailma kuolee hitaasti siihen, että ilmasto saastuu, vai se, että se räjähtää ydinnnovan tuhoutuessa?
    Sillon alkaa uusi aika ja luntakin alkaa sataa taas. Varmaan.

  • Parametic sanoo:

    Toisaalta. Onhan maapallokin elollinen (olento) asia, joka syntyy, ja lopulta kuolee. Jos kaikki uskonnot ja kaikki teorita uudelleensyntymisestä pitää paikkaansa, niin sittenhän asian voi kääntää hyvinkin positiiviseksi.
    Maailmahan voi tuona kyseisenä vuonna (2012) vain muuttua jollain tavalla. Saattaa tulla ilmastonmuutos, tai sitten voi tapahtua jotakin sellaista, että maapallon ydin (tyyliin) vaikka laittaa jotain lisäsuojia otsoonikerroksiin ja ei ole vielä niin suurta huolta ilmastonmuutoksesta. Mutta se on vain arvio. Mutta eihän maailmanloppu nimenomaan välttämättä tarkoita sitä, että koko perkeleen siviilisaatio kuolee ja että AIVAN kaikki elollinen kuolisi, vaan se saattaa tarkoittaa vain sitä, että maailma on päättänyt (tai kuka ikinä lie) antaa ihmiskunnalle toisen mahdollisuuden. Joku sitten tappaa kaikki vääräuskoiset ja maailman pilaajat. Toivon itse että tuona kyseisenä vuonna kuitenkaan ei tulisi mitään niin suurta, sillä olen itse hyvin pelokas ja tarkka näiden asioiden suhteen. Kuulemma joku maailman tarkin laskuri (jossain Yhdysvalloissa kehitelty) eli siis ei hirveän luotettava lähde, mutta kaikki tutkimukset osoittaa, että kyseinen päivämäärä 23.12.2012 olisi ’Tuomion päivä’. Eli siis.. nyt kannattaa vaina pitää mielessä, että maailma on antanut meille varoituksen, sillä se haluaa antaa ihmisille toisen mahdollisuuden, jos ihmiset vain kykenevät hieman vastalahjaksi huolehtimaan siitä. Kyseinen päivämäärä voi myös merkitä sitä, että ihmiset saavat yliluonnollisia kykyjä, joiden avulla teollisuutta voi pienentää ja materiaalin tuhlaus ei ylestyisi niin saatanasti. Aika pelottavaa vai mitä? Asiat vain saattavat valitettavasti mennä näin. Mutta jos meidät on todellaki tuomittu kuolemaan tuona kyseisenä päivänä, ei voi mitään. Toivotaan, että uudet sukupolvet saisivat mahdollisuuden korjata hieman virheitä. (Jos saan sanoa, niin mun omasta mielestä olis tosi kiva, jos maailma alkaisi alusta ja kaikki tapahtumat menisi alusta uudelleen, kuitenkin erilaisina. Ilman sotia ja ja kaikki olis yhtä harmoniaa) Jos kaikki sortuisi ja ihmiset saisi tosiaan toise n mahdollisuuden, niin minä en teistä tiedä, mutta mä ainakin vetäisin itseni tästä ylös ja alkaisin parantaa maailmaa. Ihan kuten Michael Jacksonkin on laulanut: Heal the world, make it a better place. Noista sanoista meidän pitää oppia ja niitä meidän kannatta noudattaa. Joka kerta kun teillä on kädessä roska, älkää kiltiti viskatko sitä maahan, vaan viekää se roskakoriin. Miltä teistä tuntuis, jos te joutuisitte aina noukkimaan roskia kadunojista ja laittamaan niitä roskikseen kun tyypit vain on niin typeriä ja ei tajua laittaa roskia parin metrin päässä olevan R O S K A K O R I I N . Ja kukaan ei ala nyt vittu näsäviisastelemaan. Tämä on hyvin vakava tosiasia. Tämä ei ole mikään vitsi. Sillä jos siviilisaatio tuhoaa maailmaa vielä, voi odotettu maailmanloppu olla VIELÄ LÄHEMPÄNÄ kuin KOSKAAN ENNEN. Se saattaa olla vaikka parin kuukauden kuluttua, jos maailman hiukkaskiihdytin ylikuumenee ja kaikki muuttuu pelkäksi punaiseksi mössöksi. Jos ihmiset nyt tajuavat, KUINKA TÄRKEÄÄ ON SUOJELLA MAAILMAA lämpenemiseltä, sillä ihminen viihtyy paremmin viileässä kuin kuumassa, jota maailmasta loppujen lopulta tulee, jos kaikki ei suju HYVIN. Ihminen voi ITSE muuttaa mailmaa teoillaan ja ei ole samantekevää, mitä maailman hyväksi ja puolesta – tekee. Vie vain pari sekuntia tai pari minuuttia viedä roskat ulos tai lajitella pullot. Menee vain pari sekuntia kun lajittelet oikeat roskat oikeisiin roskiksiin. Ilmaston lämpeneminen on kuitenkin vielä jotenkuten estettävissä. Suurin ydinaiheuttaja ovat Yhdysvallat, Venäjä ja mm. Meksiko. Nämä kaupungit ovat jo niin-saasteen-omaa, että toivoa ei ole enää. Asun tällä hetkellä Venäjällä ja TIEDÄN, että ilmasto täällä on suoraan sanottuna p e r s e e s t ä. Täällä on autoja aivan liikaa, jos tulet ulkoa ja peset märällä pumpulilla kasvot, töhnä pumpulissa on aivan harmaata ja kaikki vain sen takia, että on ollut ulkona lenkillä. Miettikää vanhoja ja-ah-niin-hyviä-aikoja. Ei ennen mitään tallaisia ongelmai ollut. Ei minkäänlaisia. Miksi ihmiset ovat näinä päivinä niin itsekkäitä, eivätkä välitä luonnosta ollenkaan vaan ostelevat itselleen uusia autoja yhä enemmän kuin luulevat, että ei yksi riitä?! Ihan itkettää tuollainen. Maailma on ollut ennen niin kaunis paikka ja se ei ole koskaan halunnut ihmisille tai eläimille mitään pahaa, mutta katsokaa nyt. Mitä ihmiset ovat saaneet aikaan? Pelkkää sekasortoa ja sotia. Pelkkiä luonnonkatastroofeja ja nyt ilmaston lämpenemisen. Miksi, miksi, miksi?! MIKSI?! Maailma on ennen ollut varjeleva paratiisi, ennen kuin ihmiset tulivat ja viisastuivat vääryydellä. Koko ihmiskunta on aivan väärällä raiteella ja ennen kuin edes ehdimme huomata, olemme saapuneet Tuomion pysäkille. Meillä on vielä aikaa pelastaa tämä sinivihreä pallomme, ennen kuin se räjähtää kaikesta saasteesta ja turmiosta, mitkä pelkät ihmiset ovat aiheuttaneet. Talvi on poistumassa maailmastamme ja enää harvoissa maissa sataa lunta. Lappi ja kaikki Himalajantunturit omistavat vielä tätä puhdasta ja kauniin valkoista ainetta, mutta jos tämä meno jatkuu, joka ei siis saa jatkua, ei enää koskaan sada lunta ja tulevat sukupolvet vain kyselevät meiltä, miksi ei sada enää lunta ja kymmenen sukupolven päästä lapset kysyvät, mitä tuo valkoinen juttu on, missä tuo minun isoisoisoisoisoisoäitini seisoo? Lapset eivät varmaan silloin edes tiedä, mitä lumi on! Hyvä että edes itse tiedämme. Me emme kuitenkaan tiedä, mitä tapahtuu, kun kyseinen vuosiluku tulee. Voi olla, että ennustus oli taas kerran pelkkää pajunköyttä, mutta toivon, että se saisi ihmiset viimeinkin tajuamaan, kuinka väärin he tekevät käyttäessään kaiken hyvän maailman tuhoamiseksi. Jos maailma tosiaan tuhoutuu, niin sille me emme sitten loppupeleissä voi yhtään mitään.

  • mörkö sanoo:

    voi ku osais vaa englantii niin et tajuis jotai tost…ei varmaa taida olla missää teksteil varustettu??

  • Kuolema sanoo:

    Maailmanloppu tulee 100% 21.12.2012
    Nibiru tulee ja tuhoaa maan…

  • Ada sanoo:

    oon nähny ainaki max. 5 kertaa unta kun maailmanloppu tulee…kamalaa kun tuntee ja näkee kun se asteroidi osuu maahan ja aina kun se *tuli* on koskemassa mua nii herään

  • whaat sanoo:

    Voi olla kyllä että nyt se tulee. Mutta sitä on ennustettu niin tuhat ja sata kertaa, että se on lähes mahdotonta että tällä kertaa se todella pitäisi paikkansa. Mutta jos suoraan sanotaan, niin itse uskoin ekaksi että juu nyt kuollaan, mutta sitten aloin miettiä, että juu, noi kaikki kalenterit ja muut, mutta luin aikaisempia juttuja, ja ehkäpä se on niin, että se liittyy jotenkin horoskooppeihin, heti jos tapahtuu jotain tälläistä, niin wouu tulee maailmanloppu. Entäpä jos asiaa alettaisin tutkia oikein perinpohjin? Kannattaisi miettiä sitä.

  • EVOMAN sanoo:

    Maailmanloppu tulee koska täytän samana vuonna 18 XD

  • Noir sanoo:

    Jos Maa tosiaan on tarkasti linnunradan keskellä tuona kyseisenä ajankohtana, miksei siitä puhuta mediassa tai ylipäänsä missään? Aika omituista. Liitän tähän havainnon, joka on tehty Bermudankolmion tietämillä – oudot valoilmiöt, katoamiset yms. ovat tapahtuneet siellä aina joulukuun 21. päivän tienoilla. Aktiivisinta aikaa siis.

  • Marie sanoo:

    eihä se maailmanloppu voi millään tulla tuolloin?!
    kaikkea sitä ollaan maailmanlopusta ennustettu mutta koskaan ei ole tapahtunu sitä varsinaista maailmanloppua…ehkä tuolloin tapahtuu esim.vaikka että puolet maapallosta peittyy merellä… ja ei tuota voisi ikinä uskoa että se olisi näin lähellä ja miksi tätä tosiaan ei ole julkisuudessa hirvesti puhuttu? se tässä ihmetyttää koska se on aika lähellä ja 6.6.06 ennustettiin myös että saatana tulee maan päälle eikä se tullu…mutta pakko sanoa jos tuolloin tapahtuu oikeesti maailmanloppu niin tulevaisuus on pilalla! koska olen vasta 15v.

  • Girl93 sanoo:

    Profeetat ovat ennustaneet, että maailmanloppu tulee vuonna 2012. Tiedättehän, että Yhdysvalloissa on nyt vallassa se antikristitty? Raamatussa sanotaan jostain karitsansarvisesta pedosta, joka tekee maailmasta loppua. Ehkä tuo presidentti USA:ssa on juuri tämä kyseinen henkilö, josta raamatussa puhutaan. Hänhän haluaa vallata koko maailman ja sen seurauksena ihan lähivuosina on tulossa 3. maailmansota. Hyvin harvat jäävät vielä eloon. Kun tämä tapahtuu, Jeesus palaa maan päälle näkyvänä takaisin ja tulee viimeinen tuomio. Sitten kaikki alkaa alusta. Näin olen itse kuullut ja ymmärtänyt maailmanloppuun liittyvät asiat. Varma en väitteestä ole, mutta tuosta ollaan näemmä ihan 100%:sti varmoja. Itse olen uskossa, joten ei pelkoa. 🙂

  • rensio sanoo:

    Vaikka Mayojen kalenteri päättyy v 2012, jolloin Nibirun pitäisi vierailla, ei se kait tarkoita mitään maailmanloppua. Nibirun massa on joidenkin gravitaatiolaskelmien mukaan noin 100 kertaa maan massa, joten riippuen siitä kummalta puolen aurinkokuntaamme se kulkee se joko vauhdittaa maapallon pyörimisnopeutta tai hidastaa sitä. Mikäli tällainen 9:s Planeetta on aurinkokunnassamme ja Mayoilla oli sen vierailuista historialista tietoa, eivät he voineet laatia kalenteria kun sen vierailujen väliajaksi, joka heidän kalenterissaan oli 3630 v. Mahdollisia suuren planeetan vierailusta aiheutuvia vaikutuksia olisi Maapallon pyörimisnopeuden muutoksen lisäksi napasiirtymä. Kumpikin näistä saattaisi aiheuttaa suuria tsunamiaaltoja, jotka voivat aiheuttaa alavilla ranta-alueilla suurta tuhoa. Tällaista luonnonmullistusta ei kukaan toivo ja toivotaan, että sitä ylimääräistä planeettaa ei olisi olemassa.

  • jaane sanoo:

    taas tulee maailman loppu!

  • Siis todellakin toi voi olla ihan hölynpölyä en oo kyl kuullut täältä Euroopan tienoilta oikeen ikinä mitään tiedoitteita maailmanlopusta Amerikkahan niitä mainostelee täs koko ajan tuntuu vaan, että Amerikka hakee arvostusta ja suosioo maahansa.

    Koska tahansa tää maapallo voi possahtaa tästä mut tollaset Mayojen ennustukset on voinut viitata joskus menneisiinki aikoihin tai johki vastaavaan ja miks tosta 2012 kerrotaan vasta nyt eikä joskus 2000-2004 aikavälillä? Ihmettelen kyl suuresti.

  • Aaföö sanoo:

    Mitä jos ne vaan huijaa? Mitä jos Mayjojen kalenteri ei edes ole ennutanut sellaista? Vai onko niitä Mayjojen kalentereita useita? itse olen 10V enkä usko tuohon hölyn-pölyyn.

  • osku sanoo:

    kyl mää ainakin enenmän uskon tohos spagetti hirviöön

  • YxTyttöVaa sanoo:

    Ei oo mitään uutta aikaa, Maailman LOPPUA, Eikä mitää muutakaa.Jenkit ollu taas vaihteeks vähä raha pulas,ni päättivät tehä ohjelman koska sillä tienaa ees muutaman euron ja saa lisäksi vielä julkisuutta ja sillä lailla. Oli kyl mukavaa viettää luku hetkee tääl päi nettii, KIITOS kunnon nauruista! Olette ihan päivää piristäviä ihmisiä!

    Noir:”Miksei siitä puhuta mediassa tai ylipäänsä missään?” Ensimmäinen HEMMETIN HYVÄ SYY OLLA USKOMATTA TÄHÄN TYPERYYTEEN!

    Kuolema:”Nibiru tulee ja tuhoaa maan…” ..hmm.. Nibiru?Joku kuuluisa räppäri vai?? Kertokaa vaa ni käyn tsekkaa biitit??!!!

    Parametic:”ihmiset saavat yliluonnollisia kykyjä” Siis W T F ??? O.O
    ”Toivotaan, että uudet sukupolvet saisivat mahdollisuuden korjata hieman virheitä.” Mistäs ne tietää mitä virheitä korjata ku ei tääl oo elämää enää siin vaihees??!! o.O
    ”Joka kerta kun teillä on kädessä roska, älkää kiltiti viskatko sitä maahan, vaan viekää se roskakoriin.Vie vain pari sekuntia tai pari minuuttia viedä roskat ulos tai lajitella pullot” Joku luonto friikki käyttäny mielikuvitustaansa taas vaihteeks ja tullu sil kiusaa ihmisii? >=/
    ”Miltä teistä tuntuis, jos te joutuisitte aina noukkimaan roskia kadunojista ja laittamaan niitä roskikseen kun tyypit vain on niin typeriä ja ei tajua laittaa roskia parin metrin päässä olevan R O S K A K O R I I N .” Otan osaa,en mäkää haluis tommost duunii tehä! xD muahahha
    ”Sillä jos siviilisaatio tuhoaa maailmaa vielä, voi odotettu maailmanloppu olla VIELÄ LÄHEMPÄNÄ kuin KOSKAAN ENNEN.” Ihan ku joku kunnioittaa asioita vast sit ku on tulos turpaansa?! \=) LÖLLED sanon Minä!
    ”Miksi ihmiset ovat näinä päivinä niin itsekkäitä, eivätkä välitä luonnosta ollenkaan” Ihan selkee joku v*tun luonto hullu joka koittaa huiputtaa jengii tää Parametic!
    ”ihmiset tulivat ja viisastuivat vääryydellä” Muistathan,että SINÄKIN OLET IHMINEN?

    Henri:”Apua, miks menin kattomaan. Oon 11v. poika ja pelkään just tämmösii asioita.nyt en voi muutakun pelätä vaan.en halua kuolla näin nuorena! Nonni.. Nyt ootte lapsetki pelästyttäny!

    thebel:”Ei aurinko räjähdä eikä kutistu vaan laajenee niin suureksi että sen pinta tulee jonnekkin tänne maapallon kohdille, ja sitten se muuttuu kylmäksi ruskeaksi kääpiöksi” HAHAH!! Ei tarvi salil ainakaa käyä ku tota miettii!!

    Wespa:”ihmisten DNA muuttuisi tuona aikana jotenkin radikaalisti, joka mahdollistaisi sitten telepatian yms.” Siis mun mutsi oli iha oikees ”Ihmiset sekoo päästään” Nno nno nno 😉 ei kai sentää,varmaa nähtäis jengi alastikki jos haluttais vai? 😉 Alkaa menee vähä yli nää jutut! 8>

    tt90:”maata on lähestymässä meteori.” Tääki vielä! Khihihih!! xD

    hexa:”tähdet putoavat taivaalta” MUAHAHHAH!! Ei oo tosi,et jengi oikeesti on noi v*tun pihalla!! xD

    Eläkää ihmiset päivä kerralla,älkää ottako turhaa stressii,jos joku tuhoo ihmisen,ni stressi,ihminen pystyy säätelemää stressi määräänsä.
    Beibet, chillataa päivät ja bailataa yöt! ;D

  • jeeeepsu sanoo:

    Eihän maailman loppu voi tulla tuolloin koska silloin lontoo järjestää olympilaiset, suomi mm-kisat ja minä saan piikki kortin. ELI NOU HÄTÄ! 🙂

  • o ou sanoo:

    mutta meidän ajanlaskuhan alkaa oikeasti 2eaa, joten o-ou ……… nyt on vuosi 2011!!!!!!!! ?!?!?”?”! .sakfapdokfvapsokfas

  • p*ska puhetta sanoo:

    oletteko miettineet sitä, että maailman loppua ennustavat henkilöt ennustavat aina loppua muutaman vuoden päähän että, saataisiin mahdollisimman paljon kohua aikaan ja en oikein ymmärrä mikä vitun maailmanloppu eikö sen pitäisi olla ihmiskunnan loppu, vai onko sana maailmanloppu jonku vitun pellen keksimä iskulause, sanon minä että shittiä. EIKÖHÄN TÄMÄ AIHE OLE JO AIKA MONTAA KERTAA NÄHTY MITEN ON KÄYNY ja jos on noin tylsää niin miettikäähän vaikka sitten miten vedätte itsenne narun jatkoksi ennen loppua. THE END ARMAGEDDON

  • fiia sanoo:

    No eikö tää 2012 oo suurin ennuste, en haluu uskoo siihen ja voisko joku kertoo et mikä näää ihme mayat on ? Jooo .. totanoi täytän 2012 , 14 .. Eli en kauheesti tiiä mihin uskoo mut jokatapaukses tossa yhes sanottii et se tuliski olikse ny 11.12.2011 ? ^o) Ei ketää voi tietää millon se tulee, ja mul on kysymys. MITEN SE TULEE ? Mitä youtubes katoin ni rupeeko tona päivänä sataa jotai tulipalloja, nohuhhu 😀 Mä mietin joka ilta ku meen nukkuu ni tätä .. Ois tosi kiva saada tietää se oikee päivä yms.. Ja sit et jos se ’maailmanloppu’ ei tuu tollo ni sit vois olla kaikki ennustajat hiljaavaa ku se ei oo vielä tullu, antas kaikille nukkumarauhan yms.. ETTEI ESIM. MUN TARTTIS PELLÄTÄ, HOHHOIJAA ! Ja kui tätä ei oo uutisis ;D

  • -iitu sanoo:

    mä EN pidä snasta katastrofi. Maailmanloppu tulee vuonna 2060 jolloin tietenkin ennen sitä on sotia ja katastrofeja.. En pelkää enää 2012 odotan sitä .. Sillä täytän siitä seuraavana vuonna 15. Turha tällä asialla enää pelotella ihmisiä ! Jimiltä tulee tänään eli tiistaina 27. Tammikuuta, aavistus tuleivaisuudesta. ´Siinä mies osaa ennustaa uniensa avulla eli vaikka maailmanloppua. Jotkut pitävät maailmanloppua kammottavana, niistä voi päätellä mitä tahansa. uudenalkua, ihmiskunnan tuhoutuminen, yms .. Lukekaa tämä sivu ja olkaa iloisia , että saamme edes elää vaikka katastrooffeja tulisikin 🙂 -> http://www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu-oikea.html

  • Shimoviz sanoo:

    Mayoilta vaan loppu papyrus… Tai ehkä joku meni vessaan, ja vei sen viimeisen paperin mukanan… Mitä sanoo juliaaninen kalenteri? Älkää lapset pelätkö! Kyllä se maailmanloppu tulee meille vanhoille ihmisille aikanaan…

  • moiheidaa sanoo:

    mitenköhän tuo on? miten se ”maailmanloppu” voi tulla mayojen kuukauden viimeisenä päivänä tai siis vuoden:D joku on keksiny tän koko jutun
    että sais vaan mainetta ja rahaa…näin sanon minä….
    uusi aikakausi olisi ihan hyvä koska ihmiset voisivat tulla paremmiksi…mutta maailmanloppu ei olisi:(

  • moiheidaa sanoo:

    mä oon vast 12 mut tiiän paljon asioita…pelkään että mitä tulee tapahtumaan tuona ”tuomion päivänä”

  • Wespa sanoo:

    Älä moiheidaa turhaa pelkää. Ei se pelko mitään loppujen lopuksi auta. Ole vaan positiivisin mielin. Parablogin gallupin mukaan suurin osa oli sitä mieltä, että maailmanloppua ei tule. Suurin osa oli sitä mieltä, että joko alkaa uuden ajan alku tai ei tapahdu mitään mullistavaa. 🙂

  • moiheidaa sanoo:

    niinkai:)

  • allu111 sanoo:

    Mayoilla oli pyramidit ja Egyptiläisillä oli pyramidit… Sattumaa tuskinpa?

  • henkka sanoo:

    Maailman loppua ennustettiin 2000 mutta eipä ole mitään tapahtunut,mutta jos maailman loppu tulee v.2012 niin se on sen ajan murhe eikä sitä voi estää.Ihmiset sen aiheuttaa kun roskaa maapalloa,sitä on yritetty ihmiselle takoa päähän että roskia ja rikottuja pulloja ei saa jättää maahan,ihmiset saastuttavat maata.

  • henkka sanoo:

    Älkää hyvät ihmiset roskatko maata enenpää,me tämän maailman lopun aiheutamme,olen sitä mieltä.Jokainenhan meistä haluasi elää elämänsä lopuun asti,kumman valitsette mailman lopun jolloin kuolemme nuorena,vai olla roskaamatta maata ja elää pitkä elämä.Itse valitsen pitkän elämän.

  • henkka sanoo:

    Haluan vaan sanoa ihmisille että tajuavat mitä ovat tehneet maapallolle,toivottavasti tajusitte,mitä sanoin.

  • henkka sanoo:

    Tai…no ei maailman loppu velttämättä tarkoita että maapallo räjähtää,se saattaa tarkoittaa esim…aikakauden siirtymistä eteen päin ja suuria muutoksia,mutta saattaa olla että se tarkoittaa juuri sitä maapallon hajoamista jolloin me kaikki kuolemme,mutta en oikein usko että se näin nopeasti tulisi,joten otetaan ilo irti joka päivästä,jota on vielä jäljellä:)
    T:Henkka

  • henkka sanoo:

    Ajatelkaa hyvät ihmiset,kuinka kaunis maapallo olisi ilman saasteita,tätä kaunista planeettaa en halua pilata enenpää,mutta kun muut eivät sitä tajua saastuttavat vaan enemmän ja rakentavat koneita jotka saastuttavat esim…autot,kaivinkoneet,mopot,ja vaikka mitkä vempeleet,haluan suojella tätä kaunista planeettaa,entä te oletteko mukana,vai ette.

  • vera sanoo:

    Hei älkää pilailko tätä maapalloa etsikää ny herran jumala jostain roskapytty! haluan suojella eläimiä varsinkin hiiriä koiria hevosia kissoja ja yms kaikkia! T:vera

  • vera sanoo:

    Itse, olen sitä mieltä että maailmanloppu tulee vasta miljardien vuosien päästä.
    Eli älkää pilailko enempää!

  • henkka sanoo:

    Maailman loppu tulee,kun se on tullakseen,mutta ihmettelen miksi sitä ei mainita lehdissä tai tv:ssä.En tajua miksi tämän kauniin planeetan pitää tuhoutua saasteiden,pakokaasujen,ja koneiden takia.En todellakaan usko että maailman loppu tulee 2vuoden sisällä.haluan elää vielä edes 60vuotta,olen vasta 13v.

  • Niksu sanoo:

    Pelottaa iha sairaasti tämmöset jutut

  • Uusi Suomi 11.10.2009
    ”Maya-intiaanien vanhin Apolinario Chile Pixtun on lopen kyllästynyt kysymyksiin maailmanlopusta. Syynä on se, että mayalaisen kalenterin väitetään loppuvan 21.12.2012, mikä tarkoittaisi maailmanloppua. Chile Pixtunia pommitetaan nyt aiheeseen liittyvillä kysymyksillä, kertoo uutistoimisto AP.

    Chile Pixtun tyrmää maailmanlopputeorian ja sanoo sen syntyneen länsimaisessa ajattelussa, ei maya-intiaanien keskuudessa.”

  • Paketzi sanoo:

    Siis eikös maailmanlopun ennustanu joku fransmanni joskus 1500-luvulla ja sano et se tulis 1999? Muistaakseni siitä tehtiin elokuvakin. No ei tapahtunut!

  • Kushisama sanoo:

    Kyllä muistan kun kuulin ennen 2000, että tulisi maailmanloppu…tietokoneet ja tietoliikenne menee sekaisin…kyllä viellä toimii ja tämäkään ei ole ihan eka ennustus maailmanlopulle vuosituhannen kohdalle…keski-ajalla uskottiin, että maailmanloppu tulisi vuonna 1000

  • Jöönä sanoo:

    Taas kerran maailmanloppu 😀 noo mä oon 10v ja sanon että kyllä vuonna 2012 jollekki maailmanloppu tulee, kaikki kuolee aikanaan mutta sitä en usko ollenkaa että ne kaikki kuolis just sinä 21.12.2012, ja seki 2012 paska o revitty mayojen kalenterista, ja kalenteri loppuu 2012 koska kivestä loppui tila ja onhan sitä maailman loppua ennustetti monestikki vuodelle 2012 joka johtuu varmaa siitä että ajanlasku alko 2010 vuotta sitte ja ajatelkaapas montako ihmistä siinä aikana on syntyny ja kuollu tai on jopa yhä elossa?

  • lohikäärme sanoo:

    2000 VUOSI OLI ENNUSTUS ne ennustaa maailmanloppua kun he eivät osaa tehda yhtaan mitään 🙂 😀 kaikki on vaan hyvin 🙂 (H)

  • lohikäärme sanoo:

    EI SE NIBIRU TUHOO MAATA 😉

  • TSAHAANG! sanoo:

    Mä ku luulin että keskiaika oli vasta vuoden 1000 jälkeen

  • aikamies sanoo:

    Älkää hyvät ihmiset laitelko noita ”maailmanloppu” -ennustuksia/tuhopuheita tänne, tätä sivustoa näyttää lukevan lapset ja lapsenmieliset pennutkin, jotka pelkäävät ja uihkivat sitten pelkojaan öisin kotona ja päivisin koulussa. Jos nyt sitten se ”maailmanloppu/täystuho vaikka joskus tulisikin, niin mitäpä me sille voidaan…turha sitä juttua on vatvoa ja makustella, tuli tai oli tulematta!

  • turret tusk sanoo:

    se mikä on tullakseen, se myös tulee. ei sille mahda mitään.. no, hukkumiseen kuolee mieluummin kuin esim. pyssyn laukaukseen tai puukon iskuun. ja aikamies: luulenpa että kukaan lapsi/lapsenmielinen ei lue tätä blogia, koska tässä on myös pelottavaa tietoa, joka ei sovi lapsille niinkuin nämä maailmanloput ym. ja vielä: älkää uskoko harold campingia, älkää missään nimessä uskoko hullu se mies on ei tule maailman loppua perjantaina kun ei tullut toukokuussakaan eikä aiemmin. älkää myöskään uskoko 2012 ennustusta, ei tule koska ei ole tullut maailmanloppua vielä 2000 luvullakin sai odottaa, tuloksetta. eli miksi tulisi nyt lähiaikoinakaan..

  • turret tusk sanoo:

    ei kannata hätääntyä.. ollaan vain rentona. enhän ole tressannut missään maailmanloppu ennustuksessa..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto