ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Karjan Silvonnat

Karjan SilvonnatKarjan silvonnat, eli cattle mutilations (tunnetaan myös ”bovine excision”). Ensimmäiset tapaukset saivat alkunsa vuoden 1960 lähitienoilla Yhdysvalloissa Pennsylvaniassa ja Kansasissa, mutta maa ei ole ainoa jossa tapauksia ollaan raportoitu. Vuoden 1970 lähestyessä tapauksia oltiin jo raportoitu Yhdysvaltojen 15 osavaltiossa, kuten Montanassa ja Texasissa. Myös demokraattinen senaattori Floyd K. Haskell otti yhteyttä FBI:n pyytäen heidän apuaan vuoden 1975 tienoilla. Hän väitti, että pelkästään Coloradossa oli ollut noin 130 tapausta karjan silvonnasta. Myös Argentiinan yli kulki laaja karjan silvonta vuonna 2002.

Tyypillisiä piirteitä:

  • Silmien, utareiden sekä seksuaalielinten poistaminen
  • Anuksen poistaminen noin 12 tuuman syvyyteen
  • Kielen sekä/ja huulien poistaminen
  • Yhden korvan poistaminen
  • Lihan ja taljan poisto leuasta ja alueesta, joka on tarkalleen korvan alapuolella
  • Pehmeiden elinten poisto alaruumiista
  • Viillot ja leikkaukset ympäri kehoa, jotka ollaan tehty kirurgisella välineellä
  • Selittämättömät vahingot jäljelle jääneisiin elimiin, mutta ympärillä oleva alue vahingoittamaton
  • Saalistajaeläinten jälkien puuttuminen (kuten puremajäljet, ihon ja lihan raateleminen tai eläinten jalanjäljet) raadon ympärillä
  • Tonkimisen ja etsimisen puuttuminen
  • Suoliston menettäminen

Suurimmassa osassa tapauksissa silpomishaavat ovat puhtaita ja toimenpiteet ovat suoritettu kirurgisesti. Silvottujen eläinten tapauksissa ollaan raportoitu (muttei aina) veren puuttuminen haavoista sekä eläimestä. Myöskään eläimen ympärillä ei ole ollut jälkeä verestä.

Kyseinen taulukko vertailee 30 vuoden takaista raporttia tuoreimpiin. Prosenttimäärä kertoo, kuinka suurella todennäköisyydellä ko. toimenpide ollaan suoritettu silvotulle eläimelle.

Vuoden 1975 raportti silvonnoista:

14% – silmän poistaminen
33% – kielen poistaminen
48% – peräsuolen puuttuminen
74% – seksuaalielinten silpominen

Viimeisimmät raportit silvonnoista:

22% – kielen poistaminen
58% – silmän poistaminen
74% – peräsuolen puuttuminen
85% – seksuaalielinten silpominen

Howard Burgessin mukaan 90% eläimistä ovat olleet neljän ja viiden ikävuoden välistä.


Laboratorio tuloksia:

Laboratoriosta tulleet tulokset kertovat, että eläimien ruumiissa on vitamiinitaso ollut joko hyvin korkea tai alhainen. Myöskään kemikaaleja ei olla löydetty eläimistä. Jokatapauksessa, eläimestä saadut tulokset ovat harvoin samoja mitä muissa tapauksissa.

Normaalista poikkeavia piirteitä tapauksissa:

  • Epätavallinen levottomuus selviävän eläimen läheisyydessä
  • Saalistajien haluttomuus ruokailla raadolla
  • Oudot merkit silvotun eläimen ympärillä
  • Epätavalliset hajut

Karjan silvonnat ja UFOt

Jotkut uskovat alieneiden keräävän geneettistä materiaalia vielä tietämättömistä syistä. Nämä hypoteesit perustuvat tiettyihin olennaispiirteisiin eläimissä. Hypoteesien mukaan maan asukit eivät voisi suorittaa niin kirurgista ja puhdasta toimenpidettä niin pienessä ajassa jättämättä jälkeensä minkään sorttisia todisteita. Lähteiden mukaan outoja ilma-aluksia ollaan havaittu ennen sekä/tai jälkeen silvonnan.

Katso video karjan silvonnasta tästä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

29 kommenttia aiheeseen: Karjan Silvonnat

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Wespa sanoo:

    Kiitokset taas Regendokselle kiinnostavasta artikkelista. 🙂

  • Regendos sanoo:

    Voitte sanoa Regendokselle tai Regalle, kummin on helpompi minua kutsua. Rega saattaisi olla helppo muistaakkin.

    Mutta juu, toivottavasti pidätte lukemastanne. Ette uskoisi kuinka paljon upotin aikaa tähän pieneen projektiin.

  • DonHessu sanoo:

    Tietääkö moderaattorit ”Snippyn” tapauksesta? =)

    Muistaakseni siitä alko.

    Kiitos tästä 😛

  • Regendos sanoo:

    Kyllä minä Snippy-hevosen tiedän. Tapauksen yksityiskohtia en muista, mutta tiedän silti ko. tapauksen.

  • eläimille paremmat oltavat sanoo:

    ihan vitun sairasta tehä noin!! onko ihmiset niin tyhmiä että luulee ufojen tehneen tollasta? toivottavasti tollasta eläinten silvontaa ei oikeesti enää tapahdu, ihan hullua! ; C

  • Regendos sanoo:

    Tottakai tällaiset tapaukset ovat ikäviä. Mutta kuka tietää, että kuka tai mikä näitä suorittaa ja miten. Jokatapauksessa, hyvin kiinnostavaa.

  • Tiia sanoo:

    entä os alienit oikiasti kerää niitä. Kun ne ottavat niitä tiettyä elimiä ja niitä niin mistä sitä tietää jos ne vaikka söisvät niitä. se olisi niille kuin joulukinkku.. (?)

  • tatti sanoo:

    Varmaan joku huuhaa-uskonto, joka tykkää keitetyistä lehmän sukupuolielimistä ym. 😀

  • Senthuka sanoo:

    Ei hell.. ku tänne tulin ni ekaks näin jossai jotai Karjan Silvonta-linkin olin et mikä vtn karjan silvonta.. en viittiny kattoo ja surfin tääl vaa ja sit olin et nyt kyl katon sen! mut siis oon kattonu viime aikoina kaikkee eläinrääkkäys juttuja ja.. argh, en kestä näitä! mutta .. haluisin kattoo mutten uskalla, heh.

  • Zeld sanoo:

    Alieneilla taitaa olla jotain freudilaisia ongelmia kun täytyy sukupuolielimiä tms. leikellä irti. Sanoisinpa että kyseessä on universaalinen peniskateus.

  • SiiSeLiX sanoo:

    ”Alieneilla taitaa olla jotain freudilaisia ongelmia kun täytyy sukupuolielimiä tms. leikellä irti. Sanoisinpa että kyseessä on universaalinen peniskateus.”
    repes xD

  • Mikko sanoo:

    Miten joku voi luulla että joku ihminen tai ihmiset pystyis niin puhtaasti suorittaan sen silpomisen.. Ja entäs ne oudot merkit ja kaikki. Ja joissain tapauksissa ei edes verta missään.. Ei tollasta ainakaan kukaan ihminen tee enkä usko että pystyis tekeenkään..

  • tyo sanoo:

    Mikko (12:55:14) :

    Miten joku voi luulla että joku ihminen tai ihmiset pystyis niin puhtaasti suorittaan sen silpomisen.. Ja entäs ne oudot merkit ja kaikki. Ja joissain tapauksissa ei edes verta missään.. Ei tollasta ainakaan kukaan ihminen tee enkä usko että pystyis tekeenkään..

    Todennäkösempää että kyseessä on ihminen kun joku alieni!
    Tiedätkö miten ihmiset kohtelevat koiria ja kissoja aasiassa niin miksi ei ihminen tekisi tälläistä! Kyllä ihminen voi olla näin julma!

  • Janni sanoo:

    Hahahha.. Ufot kerää geneettisiä näytteitä? Aika monta karjaa niitten pitää kaataa.. Luulis että jo alkais tulee niitä tuloksia..

  • Fengel sanoo:

    ”Hahahha.. Ufot kerää geneettisiä näytteitä? Aika monta karjaa niitten pitää kaataa.. Luulis että jo alkais tulee niitä tuloksia..”

    Eipä ole meillä maan asukeillakaan ulkoavaruuden elämästä vielä melkeinpä mitään tietoa, vaikka sitäkin ollaan jo tutkittu melko kauan.

    Itse uskoisin että tämä voi hyvinkin olla ihmistä viisaampien olentojen tekosia. En usko että nämä ”alienit” ovat meitä ns. viisaampia. Heillä on vain omat osa-alueensa joilla he ovat ihmistä etevämpiä.

    Ihminen ei pysty tekemään niin täydellisiä viiltoja, se on varmaa. Missä on veri? Eläimet on silvottu 100% varmasti jossain muualla, sillä tuskin kukaan on niitä veriä tuosta jäänyt kuuraamaankaan eläimen tapettuaan.

    Ensin epäilin jotakin yhtä sairasta ihmistä joka on saanut päähänsä kuningasidean. Mutta en usko että kaveri on kerennyt noin moneen maahan, saatikka ettei hän olisi jo jäänyt kiinni.

  • TONTTUJEN TONTTU sanoo:

    siis aika karmivaa mut kuka tekee tollasta

  • Nyamo sanoo:

    ”Mikko :

    ’Miten joku voi luulla että joku ihminen tai ihmiset pystyis niin puhtaasti suorittaan sen silpomisen.. Ja entäs ne oudot merkit ja kaikki. Ja joissain tapauksissa ei edes verta missään.. Ei tollasta ainakaan kukaan ihminen tee enkä usko että pystyis tekeenkään..’

    Tyo:
    Todennäkösempää että kyseessä on ihminen kun joku alieni!
    Tiedätkö miten ihmiset kohtelevat koiria ja kissoja aasiassa niin miksi ei ihminen tekisi tälläistä! Kyllä ihminen voi olla näin julma!”

    Se ei julmuus ei tainnut olla se pointti Tyo…Mikko taisi tarkoittaa että ihmiset eivät pystyisi suorittamaan tuollaista ilman että verta tai jalan jälkiä jää…

    On se muuten karmivaa… ajatella jos joku päivä tosta naapurissa olevasta lehmä aitauksesta(aidattu niitty oikeestaan) löytyy yks leikelty o_O

  • Tyhmä sanoo:

    hyi saasta… aatelkaa, miltä näyttäisitte: esim. teil olis vaan toinen korva, ei prsereikää, sukupuolielimii, kieltä tai mitään uuta olennaista tekiää! mulla tulee kylmänväristyksiä kun aattelen!

  • Nuuskamuikkunen sanoo:

    Juu en uskalla kattoo noita videoita kun alan pillittää nii herkästi eläinten puolesta.. ;( mutta uskon että oli ihan kauheeta katottavaa.. 😀 Hmm.. ehkä alienit haluavat ihan kateudesta suuremman kuin sonnilla, meinaan et alentuvat leikkelee… :S no en tiedä :D, mutta ihan kauheeta katteltavaa varmaan.. itekki oon kattonu niin kauheesti kaikki turkistarhaus juttuja, nii voin kyllä kuvitella että ihan yhtä kauheeta ;<

  • STEMU sanoo:

    Snippy-hevosen? mikäs se on.

  • STEMU sanoo:

    jaaha. katoin ton snippy hevosen tapauksen. Sääli, että ei tullut enään aterialle. :< ja kun luin noita eläinlääkärin lausontoja ja eläinlääkärin haastattelun, niin lääkäri katsoi kokoajan pöytäänsä ja mietti hetken aina kysymykseen vastauksia. Esimerkiksi: ”Mikä on todennäköisin syy, Snippy hevosen kuolemaa” (tjsp) niin jätkä oli hiljaa 10 sec, ja sitten. (Snippyä luultavasti jahdattiin, ja ammuttiin lopulta, ja joku oli käynyt kituvan hevosen kaulan poikkasemassa, että se ei enään kärsisi” tjsp. Sitten oli myöhemmin löydetty samanlaisia luoteja eläinlääkärin työpöydän ”salaluukusta”, josta tämä tohtori ei ollut kertonut. Onko tämä taas sitä, että hallitus salaa sen, että Snippy hevonen kuoli humanoidien viiltelyyn, ja he tulivat lautasella maahamme.

  • STEMU sanoo:

    .. unohdin että eläinlääkäri oli luultavasti pistäneet luodit sisälle, koska ne ei ole ollut missään luussa kiinni, vaan oli ihon alla poikittain.

  • STEMU sanoo:

    kun se tutki sitä hevosta.. :s.

  • mo sanoo:

    loul

  • Mankka sanoo:

    Hyi kauhia ! ;o

  • Mörkö sanoo:

    Jos ei ole verta missään nii vieno muualle, tappanu siel siistinu jossain ja vienu takas! olipa vaikeeta -.-

  • Mörkö sanoo:

    ja laittanu maahan jtn ainetta ettei saa dna:ta siksi haju

  • Mirkattos sanoo:

    On se jännä ja kauhee juttu…

  • Sienimies sanoo:

    Mörkö, lehmät eivät paina 3 kiloa 🙂 joten en usko, että kukaan psykopaatti lähtee raahaamaan lehmiä tosi kauas ja hankkis jtn ainetta 🙂 Ja ennenkuin kirjoitat ” sanoinko että lehmät painavat 3 kiloa ” niin sanotaanko että se olisi turhaa

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto