FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

ATS.com:in UFO-tapauksien ”kirjasto”

Tämä kronologinen triidi sisältää massiivisen määrän tietoa vanhoista UFO-tapauksista. Loistava paketti varsinkin aloitteleville UFO-intoilijoille. Itse bookmarkkasin tämän heti! Ketjun on koonnut ATS:n käyttäjä karl 12. Alla kuvankaappaus ketjun ensimmäisestä sivusta – antaa osviittaa, kuinka tapaukset on luetteloitu.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

2 kommenttia aiheeseen: ATS.com:in UFO-tapauksien ”kirjasto”

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • tietoinen sanoo:

    Lämpimästi suosittelen tätä ihan jokaiselle, sillä tuntuu ettei täälä ole sataa havainto tapausta enempää tutkittu kun aletaan laukomaan” totuuksia ilmi..

    joten jokainen ufo paketti Rankkaan tutkintaan ja seaivotyöskentely myöskin paljon avoimemmaksi niin alkaa raksuttaa sielä päänsisällä..

  • Vergilius sanoo:

    Aikas mageeta, että ensimmäinen havainto on jo 45 000 vuotta ennen ajanlaskun alkua! Mielenkiintoista olisi tietää, millä perusteella tuo maalaus/maalaukset on tulkittu nimenomaan havainnon perusteella piirretyksi, eikä mielikuvituksen tai esim. nähtyjen unikuvien inspiroimana. Tuo maalaushan voi myös kuvastaa jonkinlaisen symboliikan ilmentymää, tai vain jonkun muinaisen taiteilijan harjoitteluluonnosta 🙂 Mistähän löytäisin lisää tietoa tästä?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *