FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

UFOja(?) havaittu avaruusasemalta

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun ISS:n ympärillä vilisee tunnistamattomia kohteita. Netissä on useita hyviä esimerkkejä aktiivisuudesta, jonka keskelle avaruuskompleksi on joutunut. UFOja on nähty suorissa NASA-TV:n lähetyksissä, ja välillä niitä noukitaan estradille YouTube-materiaaleista tai NASAn omilta sivuilta.

Löysin pari mielenkiintoista pätkää aiheesta:

AboveTopSecret.com:in keskusteluketju videoista

Tykkäys ja jakotoiminnot:

42 kommenttia aiheeseen: UFOja(?) havaittu avaruusasemalta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Noi viimeiset kolme pistettä näytti vähän samalta kuin vanhat kunnon…. paikannus/kartoitussateliitit eli NOSS:sit jotka ovat kolmiossa kolmiomittauksen vuoksi, näitä on nimittäin tullut bongailtua harrastuksena jo 90-luvulta asti. Muutenkin veikkaan että suurin osa on sateliittien peilien heijastumia ja myös ”avaruusromua” joka heijastaa valoa. Sorry, ei uhvoja tuossa, tosin kaikille salaliittohihhuleille tiedoksi että nuo on suuren ja pahan jenkkien merivoimien hallinnassa.

  Täälyäpähän lisää tietoa NOSSeista: http://www.ursa.fi/ursa/jaostot/tekokuut/data/satelliittikolmiot.html ja tämän voin allekirjoittaa:
  ”NOSS-ryhmät ovat mielenkiintoinen havaintokohde. Jos niitä ei ole koskaan nähnyt, kannattaa ainakin yksi ilta uhrata niiden etsimiseen, sillä näky on erikoinen ja suorastaan mykistävä. Satelliitit sijaitsevat 1100 km korkeudessa ja ne eivät häikäise kirkkaudellaan. Siitä huolimatta ne onnistutaan varsin usein näkemään paljain silmin ja aivan sattumalta.”

 • pekka routalempi sanoo:

  on se niin jännä ufoja lentelee maapallon lähettyvillä mitäköhän niillä on mielessä?

 • mmmmm sanoo:

  satelliittejä näin äkkiä katsottuna eikä mitään sen kummempia näin se vaan on.

 • joo sanoo:

  mut voihan sitä sanoa ufoksi jos ei tiedä mikä satelliitti ja minkä maan/firman?eikö? TÄH!?

 • joo sanoo:

  tuolla on muuten alieni oikeasti -linkki poistettu-

 • Entity sanoo:

  avaruusromua?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Nimimerkki joo, ei taida olla kovin asiallista postailla tuommosia. Tää on lähinnä lasten sivusto. Hiukan voisit harkita missä huumorias viljelet.

 • jatu sanoo:

  Joo: Hyi hitto mikä sivu. Wesba voisi tosiaan delata linkin, ettei teinit menetä yöuniaan.

 • Mene sanoo:

  Ompas kummallisen nopeita satelliitteja teillä.

 • Gona sanoo:

  Eihän nuo ole kaikki sateliittejä. Kelakkaa vaikka vähän videoo jos ette jaksa kun pari ensimmäistä kattoa, mutta siinähän tulee vaikka miten monta sellaista jotka lentää suoraan maasta pois päin, ei sateliitit tai avaruusromu tee sitä koska ne kiertäävät kiertorataa. Toisin sanottuna ne ovat pois-suljettuja ainakin niissä tapauksissa täysin.

 • jatu sanoo:

  Kieltämättä outoja lentoratoja? Mikä mahtaa olla videoiden aitous prosentti? Onko nuo saatavilla vaikka Nasan sivuilta tjm vastaavasta paikasta?

 • Jaakko sanoo:

  Tällaisissa postauksissa täytyisi olla linkit alkuperäisiin videoihin nasan sivuille. Tuollaisen pisteen lisääminen videoon on niin mahdottoman helppo homma, ettei ilman lähteitä näillä ole minkäänlaista arvoa. Viitsi edes sateliitiksi epäillä.

 • Jouni sanoo:

  Heijastumia linssissä, pölypalloja hieman etäänpänä kamerasta, tietotekniikan artefakteja/videovääristymiä. Lisää suttuisia UFO-videoita, mitkä eivät todista yhtään mitään muuta kuin vilkasta mielikuvitusta.

  Minä uskon että me ihmiset tulemme olemaan se ”ensimmäinen kontakti” jollekkin puolikehittyneelle avaruusrodulle joskus tuhansien vuosien kuluttua.

 • Puuppu sanoo:

  Noi voi olla mitä tahansa…ja se lähde olisi hyvä. Kuten Jaakko kirjoitti tollaise on helppo feikata.

  PS. Mitä tuolla Joon linkissä oli?

 • mucha sanoo:

  Noi oli jo mielenkiintoisia mutta vielä kun sais alkuperäiset videot jostain NASAn sivuilta ja niissä näkyis samat ilmiöt?
  Tosiaan hieman liian nopeita ollakseen mitään ihmisten rakentamia laitteita, tai mistä sitä tietää niinhän ne sanoo että militaristi maailman teknologia on vuosikymmeniä muuta maailmaa eellä, että ei koskaan tiedä mitä ne on rakentaneet.. CIA FPI ja muut kaverit varastaa kaiken esim ilmaiseen/vapaaseen energiaan liittyvän ja hiljentää whinettäjät, tää on ihan faktaa sitä on tapahtunu vuosikymmeniä aina Teslasta saakka..

 • WeAreNotAlone sanoo:

  No kyllähän ny sateliitin tunnistaa. Ufoja selvästikkin, odottavat vuoden loppuun, sitten tulevat joukolla jäätä särkemään 😛

 • Tött sanoo:
 • tuplawee sanoo:

  yhdyn edeltäviin kommentteihin. ensin ajattelin että kyseessä on avaruustomua kuten vanhoja satellitteja ja muita kappaleita, jotka ovat jääneet maata kiertävälle radalle. ja kyllä ne oikseasti noinkin kovaa vauhtia voi kiitää.

  mutta osa alkoi mietityttämään kun ne näytti liikkuvan luonnonvastaiseen suuntaan eli poispäin maapallolta, avaruusromu ei tietääkseni käyttäydy sellain. ja yksi näytti kulkevan pilvien lävitse kovaa vauhtia. avaruusromu ei voi kiertää maata niin lähellä, sillä sehän putoais melko pian.. tai näin ainakin luulen

  mutta jänniä videoita ja herättävät spekulointia ja hypoteeseja 😀

 • mmmmm sanoo:

  Oikeesti oletteko näin tyhmia uskovaisia?tuplawee”mutta osa alkoi mietityttämään kun ne näytti liikkuvan luonnonvastaiseen suuntaan eli poispäin maapallolta, avaruusromu ei tietääkseni käyttäydy sellain.”aina menee pois päin kun tulee pallon takaa ja kun kamera on oikein päin niin näyttää tuolta

 • mmmmm sanoo:

  ja se yks siellä pilvessä on lentokone ja video on nopeutettu

 • WeAreNotAlone sanoo:

  @mmmmmm

  Mitä hemmettiä sä tääl hillut, jos et usko mihinkää? Antaa muiden uskoa, jos uskoo. Se ei ole sulta pois. Hemmetin nulikka!!

 • Höpönpöpö sanoo:

  @WeAreNotAlone

  Ahaa, täällä saa siis kommentoida vain jos nielee pureksimatta kaiken? 😀 Keneltäs se on pois jos joku yrittää esittää hieman uskottavampi selityksiä kuin UFO-invaasio..?

 • WeAreNotAlone sanoo:

  @Höpönpöpö

  Antaa tehä mitä tekee. Mut eise tee sitä uskottavampaa, jos toinen haluaa uskoa että on totta ja toinen haluaa skeptikkona tuoda itteensä ja asioita esille.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Äläs nyt oo nuin herkkähipiäinen… 😉

 • WeAreNotAlone sanoo:

  @Höpönpöpö

  En 😉

 • mmmmm sanoo:

  No mä vain kerroin mitä oikeasti tapahtuu en muuta ei tarvitse suuttua

 • Pasi Kuikka sanoo:

  @mmmmm: ”aina menee pois päin kun tulee pallon takaa ja kun kamera on oikein päin niin näyttää tuolta”

  Ei. Kohde näkyy pallon edessä, eli ei tule takaa.

  Alemmassa videossa teksti: ”8 seconds to cover a whole continent!!”

  Tämähän riippuu perspektiivistä.

 • gulf sanoo:

  Olipas mielenkiintoisia filimiä, näitä lisää.
  Ekas pätkäs 0.46 kohdilla, kohde nousee maasta eikä maapallon takaa, eli satelliitti se ei ainakaan ole.
  Tiedä sitten mikä, UFO ainakin tällä hetkellä, koska kukaan täällä ei ole antanut varmuudella tietoa et mikä se on.

  Lentokoneet voi poistaa laskuista ja samaten avaruusromun.
  Luulen että lentokoneen jäljiltä jäisi komeat viivat perään noinkin ylhäällä lennettäessä, avaruusromu putoaa maahan eikä maasta pois.

  höpönpöpö voisitko antaa meille oman tyhjentävän mielipiteesi koskien videoita, että mitä noi sun mielestä on..todistustaakkapallo on heitetty sulle 🙂

 • mmmmm sanoo:

  no sieltä maasta nousee raketti joka menee avaruusasemalle tai vie jotain satelliittia,niin ehkä jopa pohjoiskorean ohjuskoe.ja filmin nopeutta muuttamalla voi näyttää ihan joltain muulta

 • attata sanoo:

  Onhan noita videoita saatattu vieläpä muokata. Youtube videot eivät ole kauhean luotettava lähde. Jos noissa videoissa olisi lähteet nasa video arkistoihin niin voisi niistä sitten keskustella. Kuka vaan voi editoida videoihin noita ufoja. Videon kun kääntää kelaa toisinpäin niin tulee tippuvista kohteista nousevia kohteita. Eli tippuva avaruusromu muuttuukiin editoijan käsissä yllättäen pakenevaksi ufoksi. Helppoa on kusettaa idiootteja!

 • liisi34 sanoo:

  ”Tiedä sitten mikä, UFO ainakin tällä hetkellä, koska kukaan täällä ei ole antanut varmuudella tietoa et mikä se on.”

  Ei välttämättä. Onko tullut mieleenkää edes heijastumat, tai muut optiset harhat? Videotrikki? On typerys joka ei näe muita vaihtoehtoja ja eikä osaa epäillä.

 • papparainen sanoo:

  Niinhän siinä käy, et kun on liian paljon feikkejä jaossa ympäri nettiä, kukaan ei usko enää mihinkään. Ei aitoonkaan filmiin. En väitä että nämä valopisteet, mitään aitoja ufoja oli. Mutta se on kuitenki ihan mahdollista. Eipä sitä enää nykyään voi uskoa oikein mihinkään.

 • 345678955 sanoo:

  ufot ovat aina ryhmittyneet kolmioon. Nuo ovat jotain sota-aluksia.

 • sajdfoiasjdfoasd sanoo:

  Todennäköisesti satelliitteja tai fakeja. Mikäli ufo lentäisi lähellä maata, videon mukaan niiden pitäisi olla satoja kilometrejä halkaisialtaan, ne taas takuuvarmasti huomattaisiin maasta, kun niiden varjot peittävät kokonaisia kaupunkeja.

 • vai niin sanoo:

  feikki p***a ja muuta sellasta laitetaan tänne ja unohtakaa ne päätökset satelliiteista koska jos katsoo tarkkaan ekan videon kohtaa 0:47 huomaa selvästi että marsista lähtee jokin kappale se tuskin lienee satelliitti joten miettikää tarkempaan ennen kuin rupeette kommentoimaan mitä sattuu tänne

 • Telemakkara sanoo:

  ”jos katsoo tarkkaan ekan videon kohtaa 0:47 huomaa selvästi että marsista lähtee jokin kappale se tuskin lienee satelliitti joten miettikää tarkempaan ennen kuin rupeette kommentoimaan mitä sattuu tänne”

  Ensinnäkin kyseessä ei ole mars. Toiseksi, videolla näkyvä objekti ei välttämättä liiku planeetasta poispäin. Riittävän läheltä kuvattun (objekti on selkeästi lähettyvillä) suurta ympyrärataa pitkin kiertävä kappale näyttää liikkuvan suorassa linjassa. Objekti vain hetkittäisesti pyyhkäisee kameran ohi. Mikäli sitä oisi kuvattu riittävän pitkään, se olisi kiertorataansa noudattaen kotvasen päästä kaartunut horisonttia kohti.

 • SanteriMaaninen sanoo:

  Feikiltä vaikuttaa nuo videot, koska oikeissa ufoissa on kyllä aina vilkkuvat valot edessä. Ufojen hitauskin vähän epäilyttää, joiden kuuluisi oikeasti lentää n. 4-6 kertaa nopeammin.

 • Vergilius sanoo:

  Kertoisitko, SanteriMaaninen, millä kaavalla tuo lasketaan? Ilmeisesti tiedät UFO-alusten keskinopeuden, sillä pystyt noin tarkkaan ilmoittamaan, että ne lentävät ”oikeasti” 4-6 kertaa nopeammin. Olisi kiva, jos kertoisit tästä hieman enemmän. Olen hieman n00b näissä piierissä 😀

 • Vergilius sanoo:

  Anteeksi kirjoitusvirheeni; *piireissä -piti kirjoittaa 🙂

 • Juhani sanoo:

  Näyttää selvästi ufoiltta eli tuntemattomilta lentäviltä esineiltä.

 • teppo sanoo:

  On sitä vähän aidompiakin feikkejä tarjolla. Käytännössä mikään video ei todista nykyään mitään, koska nykytekniikalla pystyy kotikonsteinkin tekemään hemmetin aitoja feikkivideoita.

 • simson sanoo:

  UFOJA ME OLEMME MISSÄ EI MENTY ETEENPÄIN ULOTTUVUKSISSA AVARUUKSISSA, ARVIOITAESSA MISSÄ ON SIJAMME OLESKELUMME IANKAIKKISUUS

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot