FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Nasan salaisuudet ja mielenkiintoisimmat UFOvideot

Olen ylläpitänyt ja kirjotellut tänne Paranormaali Blogiin jo vähän päälle 10 vuotta. Se on hieno saavutus ja täällä onkin tämän kirjotushetkellä yli 1800 artikkelia! 🙂

Kävin vähän aikaa sitten luennoitsemassa Turun Runosmäen kirjastolla NASAn salaisuuksista, ufoista ja mm. Marsista. Slaidit oli tallella ja kaikki eivät mahtuneet luennolle kuuntelemaan, niin ajattelin tehdä tällaisen lennokkaan videon.

– Tietoa NASA:sta ja muista avaruusjaostoista
– Salaileeko NASA jotain? Mitä avaruudessa oikeasti tapahtuu?
– Muutamia astronautteja, jotka uskovat avaruusolentoihin
– Miksi NASA sensuroi videoita ja kuvia? – Todisteet salailusta.
– Mitä tapahtui kuulentonauhoille ja miksi Nasa ei julkistanut hiljattain edesmenneen, entisen työntekijän varastolta löytyneiden videoiden sisältöä?
– Mukana myös Parhaimpia Ufo-/Avaruusalusklippejä

Video on katsottavissa alta.

Olen kuluttanut tämän videoloidipalapelin tutkimiseen ja kokoamiseen lukuisia tunteja. Minulla oli hauskaa videota tehdessä, toivottavasti tekin tykkäätte! 🙂

Videon jakaminen on hyvin arvostettavaa toimintaa.

– Vesa Äijälä

___________________________

Lahjoittamalla voit tukea videoiden tekemisen ja tämän sivuston toimintaa. Sivusto toimii pääosin harrastelijapohjalta, isomman budjetin saavuttaessa voimme esim. palkata työntekijöitä kirjoittamaan artikkeleita, sekä voimme hankkia kalustoa laadukkaampien videoiden tekemiseen (mm. parempi mikki). Lahjoittamalla pidät huolta myös siitä, että sivusto pysyy pystyssä ja voit nauttia mielenkiintoisista artikkeleista ja videoista jatkossakin.
Bitcoin-lahjoitukset: 1Q3Jcvx8AukSHxafiMhCEtoeBJrhoHsxAC
Pankkitililahjoitukset: Vesa Äijälä FI98 5280 0020 0103 93 – Kirjoita viestikenttään viestiksi lahjoitus

5 euroa tai enemmän lahjoittaneet saavat bonuksena maksutta 99 syytä miksi olut on parempi kuin nainen e-kirjan. E-kirja lähetetään pyydettäessä sähköpostiisi, otathan yhteyttä wespafin(ät)gmail.com

Tykkäys ja jakotoiminnot:

8 kommenttia aiheeseen: Nasan salaisuudet ja mielenkiintoisimmat UFOvideot

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Hei kuinka kaun oon aikka en aurinko sammu
  Mua pelota koko ajja tomonset jos joku auta mua

 • Jacke sanoo:

  Tämä video ei kyllä ollut mikään Nasa-video, vaan joskus vuosia sitten pohjalle vajonneen blogin tekohengitysmainosvideo. Tämä blogi oli joskus ihan hyvä ja laadukas. Vuonna 2012 oli maailmanlopun hype, sillä päästiin hyvin eteenpäin. 2012 jälkeen tuli Rauni-Leenat ja Af Grannit, kun Luukkanen-Kilde päätti siirtyä todellisuuden tuolle puolen, niin tämä blogi vajosi alas. On ollut pitkiäkin aikoja ettei tänne ilmesty mitään ja juurikaan kukaan ei enää kommentoi mitään. Vaikka ehkä blogi on ollut 10 vuotta, niin enpä sanoisi, että viime vuodet olisi ollut mitenkään tasokasta ja aktiivista.

  Mikäli haluat videoista hyviä, niin älä tee niitä ainakaan krapulapäivinä tai muuten sairaana. Nyt video on kuin Andy McCoyn ja Michael Monroen tekemä. Hey, come on bro! Jos olet käyttänyt paljon aikaa aineistoon, niin käytä saman verran aikaa videon käsikirjoitukseen ja editointiin. Turhat krapulanaurut ja turhat välivitsit (sekä come on broot) pois, jotka ei kuulu mitenkään aiheeseen. Mikäli haluat avata kuulijalle sanan NASA, niin se ei ole örvellystä tai muuta sössönmössöä. Muista selkeäkielisyys. Katsopa muutama FinnTop5-video, kuinka ne on tehty ja kuinka vakuuttavalla äänellä, ei ole turhia läppiä ja räkänaurua. Jos et pysty samaan, niin käsikirjoita sinä ja anna jonkun muun olla videoilla äänessä.

  Kerjäät videolla vain rahaa, joka toinen minuutti muistat sen kyllä mainita. Tällainen syö koko pohjan videolta, varsinkin, kun samassa yhteydessä mainittiin kaljakin. Videon esittelytekstissä mainitaan kyllä muitakin kohteita, joihin raha menisi, mutta kuka uskoo videon jälkeen enää, että rahaa menee muuhunkin kuin kaljaan – en minä ainakaan. Videon aihe on hyvä, mutta toteutus alta riman. Ole uskottava ja vakuuttava, niin voisitkin saada näkyvyyttä ja ehkä sitä rahaakin. Videolla ei kannata paukuttaa rahaa joka toinen minuutti. Sen voi mainita esim. lopputeksteissä ja esittelytekstissä. Rahaa ei tehdä näin sutaisemalla vähän sinne päin, joka kohdassa et aina itsekään tiennyt mitä puhut ja missä mennään – ei ollut käsikirjoitusta tehty.

  Ei tämä Nasa-video ollut, mutta komediaa kyllä (ainakin verbaliikan osalta). Oletko harkinnut stand up -uraa, voisit saada paremmin rahaa.

  Mikäli pyöritit ”firmaasi” tällä tyylillä, niin en yhtään ihmettele, että olet nyt tuossa jamassa.

 • Arska sanoo:

  Maailmankaikkeus täynä elämää mun mielestäni. Aikamoista tilan haaskausta jos näin ei olisi.
  Yleinen väittämä on että me ei olla löydetty sitä elämää vielä, koska etäisyydet on niin pitkiä avaruudessa ja meidän teknologia on niin huonoa. Me ollaan käyty ainakin Kuussa. Kaikkein skeptisimmät eivät usko tähänkään, vaan heidän mielestään koko kuussa känti homma onkin tehty studioissa lavastaen.

  Osassa Kuuvalokuvia on jotain ongelmaa tulevan valon suunnanan ja varjojen suhteen. Luulisi että Aurinko paistaa vain yhdestä suunnasta on skeptikkojen yleinen kommentti. Olen lukenut jostakin että Kuukuvia on myös yhdistelty eli liitetty yhteen jälkikäteen, tai kuvattu ns. Panoraama laajakuvia, niin varjot voivatkin mennä ihmeellisesti eri suuntiin. Näin toimimalla valon ja varjojen sekamelska Kuukuvista on sitten valmis.

  Apollo 15 -lennolla käytettiin ensi kertaa kuuautoa. Todisteet sen puolesta, että kuulennot tehtiin
  Vuonna 2001 oli elossa yhdeksän kuussa käynyttä astronauttia, jotka todistivat käyneensä kuussa kameroineen. Kuusta tuotiin 381 kiloa kiviä, joiden mineraalikoostumus ja rakenne on erilainen kuin Maasta löydettyjen kivien. Niitä ovat tutkineet riippumattomat tiedemiehet monista maista.

  Joidenkin mielestä se elämä ei ehkä ole vielä ollut täällä, tai sitten toinen vaihtoehto se elämä on käynyt täällä jo moneen kertaan iät ja ajat eli avaruusolennot ufoillaan. Monet ufotutkijat ovat tämän jälkimmäisen vaihtoehdon kannalla.
  Mielestäni NASA salaa kuva/video informaatiota aivan selvästi. Esittämiäsi kuu kuvia oli retusoitu tökerösti, paljastaa että salattavaa on. Videoita tuhotaan ettei huimat salaisuudet vaan paljastu, tai niiden päälle nauhoitetaan, heidän selitys kun on niin vähän videonauhaa, no selityksen uskoo ken tahtoo. Videot ehkä kuitenkin tallessa oli selitys mikä hyvänsä. Astronautteja kielletään kertomasta totuus palatessaan avaruudesta siitä mitä ovat itse avaruudessa kokeneet, eli ette saa kommentoida asiasta, jos joku tulee kysymään jälkeenpäin mistä oikein oli kysymys ja mitä oikein näitte siellä? Jotain salattavaa Nasalla selvästikin on ja monen muunkin mielestä.

  Suomalainen Ufotutkija Tapani Koivula kertoo, että ufojen ympärillä vallitsee ehdoton sensuuri.
  – Niitä sotilaita ja valtion virkailijoita, jotka ovat näistä asioista kertoneet, on uhattu kuolemantuomiolla. Aihe on sotasalaisuus, koska Yhdysvallat on jo kaikessa hiljaisuudessa ottanut käyttöön ufoilta saamaansa korkeaa teknologiaa, Koivula sanoo. Lähde: https://www.studio55.fi/vapaalla/article/ufotutkija-yhdysvaltain-johto-peittelee-ufoja/135100

  ”Tykkäsin kun lohkaisit että olemme noin 50 v. jäljessä kehityksestä ja tykkäämme ajaa autoilla innokkaasti ufojen sijasta.” Hyvä kommentti, eikä välttämättä mitään hörhöilyä, vaan ehkä myös Ufo-salaisuuden kattava yksi olennainen totuus.

  Pidin hyvästä vertauksestasi miten yleinen mielipide voi olla myös täysin väärässä: Sanoit ”Ennen siis uskottiin tiedemiesten toimesta ja yleisestikin uskottiin että ihminen ei kykene lentämään koskaan, koska on liian painava siihen hommaan, mutta köykäiset linnut siihen pystyy ja ovatkin siksi aivan eri asia. Wrightin veljekset olivat tästä kuitenkin ihan eri mieltä ja ihminen lopulta lensi.” Virallisesti ekan kerran Kitty-Hawkissa Daytonissa USA:ssa 17. joulukuuta 1903. Tästä eka moottori lennosta myös historiallinen kuva lähde:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/09/Wrightflyer_highres.jpg

  Videon aihe hyvä, mutta tekotapa ehkä vähän liian iloinen ja rempseä, hyvää oli se että et ainakaan jännittänyt. Lisäksi Wespa itse sanoi että minulla oli hauskaa videota tehdessä, toivottavasti tekin tykkäätte! Minä ainakin tykkäsin, ei siinä mitään suurempaa vikaa ollut. Pieni virhe äänisuunittelu ihan lopussa ontui kun esitit ufovideoita, musiikki liian lujalla puhekommenttiisi nähden. Kokonaisuus kuitenkin hyvä 9.

  Jacken kommentti kyllä aika negatiivinen, ei tarvi olla noin armoton ja tosissaan, mutta oli siinä jotakin tosihyvää asiaakin tekotavasta. Jokainen tekee niin kuin itse haluaa. Sitäpaitsi jos ei mielytä niin ei tarvi katsoa…

 • Wespa sanoo:

  Hyvä, että Jacke löysit sen huumoripuolen sieltä. Minun mielestäni asioita ei pidä ottaa liian vakavasti ja huumori on hyvä opetuskeino.

  Kiitos kritiikistä, mietin tarkemmin formaatin kehittämistä ja toteutustyyliä jatkossa. Mulla oli mukavaa videota tehdessä ja sen varmaan huomaa. Tosin asia olisi varmaan välittynyt hauskemmin vielä yleisön edessä.

  Saman luennon vedin tiivistettynä Turun Runosmäen kirjastolla, siellä tosin suoraan asiaan ja ilman huumoriheittoja.

  Katsotaan nyt miten mennään jatkossa. Mitä mieltä muut ovat?

  Miten sait tästä tän sivuston mainosvideon? Ok juu lahjoituksilla saadaan massia mm. tämän sivuston domainin ja palvelintilan maksuun. Samalla rahaa voidaan käyttää mm. parempaan kalustoon ja jos enemmälti tulee, niin mahdollisesti kuolleelle sivulle saataisiin uusi startti, voisin palkata toimittajia.

  Olen miettinyt myös kirjan kirjoittamista, jolla voisi rahoittaa paranormaalin esilletuomista enemmälti. Jonkinlainen videosarja olisi myös kiva tuottaa ja saada mukaan sitä huumoriakin, ilman niitä pakollisia pelottavia taustamusia ja tylsiä liirumlaarumeita. Haluaisin tuoda enemmän ilmi paranormaalin mielenkiintoisuutta ja maailman ihmeellisyyttä.

  Valitettavasti tällä hetkellä oma aika ei riitä tämän sivuston pyörittämiseen, rahallisesti saan juuri ja juuri omista taskuista revittyä palvelin -ja domainmaksut aina vuodeksi kerrallaan. Mainostuloilla ei niitä vielä kateta… toista se oli ennen kun intoa oli tehdä artikkeleita useita viikossa. Yli 1800 artikkelia on kuitenkin ihan mukava määrä, suurin osa itse kirjoitettuja ja soursetettuja.

  Nykyään on niin paljon muita projekteja joihin kulutan oman aikani, suurimmasta osasta en rahallisesti juurikaan hyödy, mutta tykkään tuoda informaatiota ja iloa ihmisille. Kaikki lahjotukset on plussaa. Kiitos lahjottaneille! Muutamia lahjotuksia on jo tullut. 🙂 Kaikki kaljaraha on plussaa, koska silloin menee vähemmän omasta pussista kaljaan ja jää enemmän näihin projekteihin. 😉 Ihan miten päin tahansa tuon haluat miettiä… kaljaviittaus oli siihen, että helposti ihmiset vetää baarissa sen muutaman 5 euron tuopposen, niin että jos siihen vertaa, niin 5-10 euroa ei ole paljoa lahjoittaakseen tähän toimintaan. 🙂

  Jatkossa luultavasti listaan kaikki lahjoitukset ylös läpinäkyvästi, siten että kaikki voivat tarkastella paljonko on kassassa ja mahdollisesti laitan jonkinlaisen kuukausitavoitteen. Esim. jos tulee 50 euroa, niin sillä voin taata, että sivustolle tulee 4 artikkelia, koska voin palkata toimittajan tai maksaa itselleni esim. palkkaa, jahka inspiroidun jatkamaan.

  Niin ja tosiaan lahjoittaneille on luvassa tuo kirjoittamani huumoripohjainen 99 syytä miksi olut on parempi kuin nainen e-kirja ilmaiseksi! Normaalisti tuollaisen arvo olisi jotain 5-20 euron väliltä! Win win opportunity siis. 🙂

  Jos mielestäsi sivustolle pitäisi saada lisää sisältöä ja videiden tasoa parannettua, niin voit olla itse auttamassa tässä prosessissa rahallisesti, kertomalla lisää vinkkejä, tai osallistumalla itse projekteihin.

  Kiitos vielä kommentistasi Jacke

 • Teemu sanoo:

  Onhan tämä sivusto jo kuollut siihen mitä se oli mutta siihen on syynsä.

  Tuli vierailtua täällä päivittäin kun tämä blogi todellakin uutisoi paranormaalista mutta sitten alkou tulemaan näitä ufo-juttuja ja muuta parantamis-tarinoita.

  Sillon jäi vierailut sikseen. Nyt kun taas vuosien jälkeen muistin sivuston ja tänne tulin niin hiljasta näyttää olevan. Ja ufo-jutut viimesimpinä uutisina.

  Toivon kaikille parablogin lukijoille hyvää vuotta 2018 ja voikaa hyvin!

  Toivoo
  Vanhan parablogin vanha fani

 • Karhu IV sanoo:

  Huumori ei haittaa, mutta ehkä sitä minustakin oli hiukan liikaa tai liian tiheästi, ns. hihittelyä. Ei se maailmaa kaada, saa minustakin kuitenkin parannettua jos niitä vähentää.

  Mun mielestä ufo-jutut on just niitä parhaita. Katson vaikka millaisia ufojuttuja, mut jotain kummitusjuttuja vaan vaan millään pysty lukemaan koskaan kokonaan, se on mun mielestä niin naurettavaa, vaikka jossain määrin uskonkin tuonpuoleiseen ja elämään kuoleman jälkeen. Varsinkin kummitusmetsästysohjelmat on niin typeriä. Ufoista sentään on lukuisia todisteita / videoita kuvattu ja moni on nähnyt. Kummitukset ja muu vastaava on aivan täyttä scaibenia eli roskaa vailla yhtäkään uskottavaa keissiä.

  Mä tykkään paikoista mitkä kokoaa paranormaalia yhteen. Ne on mulle viihdettä, vaikka samalla toivon että aina jotkut jutut ois totta ja joskus ne vaikuttaa jopa todellisilta. Mut ennen kaikkea se on viihdettä, joka hakkaa jonkun surkean tosiTV:n 100-0. Ns totuius on tarua parempaa viihdettä.

 • ritva sanoo:

  sinun ärsyttävät hihitykset häiritsevät kuuntelua voisiktko jatkos leikata ne pois editosessasi

 • Wespa sanoo:

  Olen nyt palautteen pohjalta tehnyt toimintasuunnitelman ja läpät sekä naureskelu jää, jos ei kokonaan, niin ainakin suurilta osin pois. Jatkossa siis enemmän asialinjalla.

  Kiitos kaikille palautteesta, ideoista ja lahjoituksista. Lisää on tulossa! 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot