FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Nasan salaisuudet ja mielenkiintoisimmat UFOvideot

Olen ylläpitänyt ja kirjotellut tänne Paranormaali Blogiin jo vähän päälle 10 vuotta. Se on hieno saavutus ja täällä onkin tämän kirjotushetkellä yli 1800 artikkelia! 🙂

Kävin vähän aikaa sitten luennoitsemassa Turun Runosmäen kirjastolla NASAn salaisuuksista, ufoista ja mm. Marsista. Slaidit oli tallella ja kaikki eivät mahtuneet luennolle kuuntelemaan, niin ajattelin tehdä tällaisen lennokkaan videon.

– Tietoa NASA:sta ja muista avaruusjaostoista
– Salaileeko NASA jotain? Mitä avaruudessa oikeasti tapahtuu?
– Muutamia astronautteja, jotka uskovat avaruusolentoihin
– Miksi NASA sensuroi videoita ja kuvia? – Todisteet salailusta.
– Mitä tapahtui kuulentonauhoille ja miksi Nasa ei julkistanut hiljattain edesmenneen, entisen työntekijän varastolta löytyneiden videoiden sisältöä?
– Mukana myös Parhaimpia Ufo-/Avaruusalusklippejä

Video on katsottavissa alta.

Olen kuluttanut tämän videoloidipalapelin tutkimiseen ja kokoamiseen lukuisia tunteja. Minulla oli hauskaa videota tehdessä, toivottavasti tekin tykkäätte! 🙂

Videon jakaminen on hyvin arvostettavaa toimintaa.

– Vesa Äijälä

___________________________

Lahjoittamalla voit tukea videoiden tekemisen ja tämän sivuston toimintaa. Sivusto toimii pääosin harrastelijapohjalta, isomman budjetin saavuttaessa voimme esim. palkata työntekijöitä kirjoittamaan artikkeleita, sekä voimme hankkia kalustoa laadukkaampien videoiden tekemiseen (mm. parempi mikki). Lahjoittamalla pidät huolta myös siitä, että sivusto pysyy pystyssä ja voit nauttia mielenkiintoisista artikkeleista ja videoista jatkossakin.
Bitcoin-lahjoitukset: 1Q3Jcvx8AukSHxafiMhCEtoeBJrhoHsxAC
Pankkitililahjoitukset: Vesa Äijälä FI98 5280 0020 0103 93 – Kirjoita viestikenttään viestiksi lahjoitus

5 euroa tai enemmän lahjoittaneet saavat bonuksena maksutta 99 syytä miksi olut on parempi kuin nainen e-kirjan. E-kirja lähetetään pyydettäessä sähköpostiisi, otathan yhteyttä wespafin(ät)gmail.com

Tykkäys ja jakotoiminnot:

2 kommenttia aiheeseen: Nasan salaisuudet ja mielenkiintoisimmat UFOvideot

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Hei kuinka kaun oon aikka en aurinko sammu
  Mua pelota koko ajja tomonset jos joku auta mua

 • Jacke sanoo:

  Tämä video ei kyllä ollut mikään Nasa-video, vaan joskus vuosia sitten pohjalle vajonneen blogin tekohengitysmainosvideo. Tämä blogi oli joskus ihan hyvä ja laadukas. Vuonna 2012 oli maailmanlopun hype, sillä päästiin hyvin eteenpäin. 2012 jälkeen tuli Rauni-Leenat ja Af Grannit, kun Luukkanen-Kilde päätti siirtyä todellisuuden tuolle puolen, niin tämä blogi vajosi alas. On ollut pitkiäkin aikoja ettei tänne ilmesty mitään ja juurikaan kukaan ei enää kommentoi mitään. Vaikka ehkä blogi on ollut 10 vuotta, niin enpä sanoisi, että viime vuodet olisi ollut mitenkään tasokasta ja aktiivista.

  Mikäli haluat videoista hyviä, niin älä tee niitä ainakaan krapulapäivinä tai muuten sairaana. Nyt video on kuin Andy McCoyn ja Michael Monroen tekemä. Hey, come on bro! Jos olet käyttänyt paljon aikaa aineistoon, niin käytä saman verran aikaa videon käsikirjoitukseen ja editointiin. Turhat krapulanaurut ja turhat välivitsit (sekä come on broot) pois, jotka ei kuulu mitenkään aiheeseen. Mikäli haluat avata kuulijalle sanan NASA, niin se ei ole örvellystä tai muuta sössönmössöä. Muista selkeäkielisyys. Katsopa muutama FinnTop5-video, kuinka ne on tehty ja kuinka vakuuttavalla äänellä, ei ole turhia läppiä ja räkänaurua. Jos et pysty samaan, niin käsikirjoita sinä ja anna jonkun muun olla videoilla äänessä.

  Kerjäät videolla vain rahaa, joka toinen minuutti muistat sen kyllä mainita. Tällainen syö koko pohjan videolta, varsinkin, kun samassa yhteydessä mainittiin kaljakin. Videon esittelytekstissä mainitaan kyllä muitakin kohteita, joihin raha menisi, mutta kuka uskoo videon jälkeen enää, että rahaa menee muuhunkin kuin kaljaan – en minä ainakaan. Videon aihe on hyvä, mutta toteutus alta riman. Ole uskottava ja vakuuttava, niin voisitkin saada näkyvyyttä ja ehkä sitä rahaakin. Videolla ei kannata paukuttaa rahaa joka toinen minuutti. Sen voi mainita esim. lopputeksteissä ja esittelytekstissä. Rahaa ei tehdä näin sutaisemalla vähän sinne päin, joka kohdassa et aina itsekään tiennyt mitä puhut ja missä mennään – ei ollut käsikirjoitusta tehty.

  Ei tämä Nasa-video ollut, mutta komediaa kyllä (ainakin verbaliikan osalta). Oletko harkinnut stand up -uraa, voisit saada paremmin rahaa.

  Mikäli pyöritit ”firmaasi” tällä tyylillä, niin en yhtään ihmettele, että olet nyt tuossa jamassa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *