FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Rauni-Leena Luukanen-Kilde jakoi tietoa

Paranormaaliblogi.net järjesti viime viikonloppuna kirjailija, lääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilden luennon Porissa ja Helsingissä.

Rauni jakoi tietoa mm. mikrosiruista ja kemikaalivanoista. Paikalle luentoa kuuntelemaan saapui ihan mukavasti ihmisiä.

Katso pätkä Helsingin luennolta.

Maanantaina Rauni kävi myös Heikelä Korporaation haastattelussa.

Kuuntele Heikelä Korporaation haastattelu täältä.

Raunin alkuvuoden 1h 15 min kestävä Oulun luento on katsottavissa VideoChanneliltamme.

Suuri kiitos kaikille luennolla olleille. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

23 kommenttia aiheeseen: Rauni-Leena Luukanen-Kilde jakoi tietoa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • isomieSS sanoo:

  noista jutuista voi mennä todella sekaisin.Rauni ei kerro mitään mitä orvell 1984 kirjassa kerrotaan,kirja on kirjoitettu 1950 luvulla!

 • jatu sanoo:

  Ihan mielenkiintoista puhetta, mutta ehkä hieman jo liiankin lennokasta. Korkeelta ja kovaa aiheet menee yli uskottavuuden.
  Olen aina ihmetellyt, miksi joku superkenraali kertoisi salaista tietoa kun tietää mitä tiedolle tulee tapahtumaan?

 • Höpönpöpö sanoo:

  On tää jo niin surullista. Ja tähän ihmiset uskovat. Sanattomaksi vetää.

 • Ogeli sanoo:

  Puhuiko Rauni mitään tämän vuoden muutoksista?

 • Ogeli sanoo:

  Jahas, olihan tuossa haastattelun puolessävälissä juttua tästä vuodesta. Rauni uskoo, että olemme menossa pahempaan päin. Tavallaan tuo on totta, mutta olen siinä mielessä eri mieltä että universumin kello lyö ja se ei salli enää ihmisten jatkuvaa ahneutta ja pahuutta. Käänekohta on tulossa, koska muuten ihmiskunta olisi tuhoontuomittu ja sitä ei haluta. Aikajanat jakautuvat kuten Jin ja Jang. Positiivinen/negatiivinen tulevaisuus.

 • jatu sanoo:

  Mahtaakohan ihmisen kateus ja ahneus vaikuttaa universumiin, suuntaan tai toiseen? Aika matosia me täällä ollaan.
  Ydinsota voisi jo vaikuttaa kokonaisuuteen, jossakin määrin?

 • Ogeli sanoo:

  Hiroshiman ja Nagasakin pommitukset vaikuttivat erittäin suurella tavalla asioihin. Ihmisten ei olisi vielä kuulunut tässä vaiheessa saada tuollaista teknologiaa käyttöönsä, mutta niin vain kävi. Ufothan ovat myöhemmin käyneet kytkemässä noita ydinaseita pois päältä omalla teknologiallaan. Valitettavasti mm. Ranskan tekemät testit ehtivät kuitenkin aiheuttaa suunnatonta vahinkoa tälle planeetalle.

 • papparainen sanoo:

  Voi voi. Vaikka koko planeetta poksahtaisi atomeiksi, ei universumi olis tuosta tietääkseenkään. Niin pieniä me täällä olemme. Vaikkette sitä uskokaan.

 • kekkonen sanoo:

  ihan kiinnostava luento. kävin kattoo sen.

 • riittää sanoo:

  noniin papparainen: nyt alkaa sepityksen menemään ylitse,
  huomaathan toki itsekkin ettet juurikaan ole näitä vuosia ( syventyneesti ) pohtinut ja miettinyt, sekä jakanut mielipiteitäsi muiden kuullen ja siten taas oppinut omaksumaan eri tapoja ajatella asioista ynm ynm,..

  saatat olla toki silti lueskellut ja perehtynyt näihin joltain osin mutta nään jo puolipinttyneisiin aivoihisi ja mielen juoksuusi ettet selvästikkään ole havahtunut varmaan kertaakaan edetessäsi tällä tietoisuuden tiellä, joka tarkoittaa myöskin vääjäämättä sitä’ ettet ole oikein mitään suurehkoa vielä onnistunut sisäistämään sekä pinnalla että syvemmällä mielessäsi::

  kehotan papparaista : joka saattaa viimeisiä terveitä elinvuosia tässä tietoisuudessa viettää.’- alkaa meditoimaan ja juttelemaan täyusin avoimesti suorana sydämmestä asiaan perehtyneen noin 25-40v kanssa..

 • Ellu sanoo:

  Kävin kattoon, hyviä juttuja.. ei ole tarkoituskaan, että ihmisen kaikkea pitää suoltaa mitä toiset sanovat. Ihminen itse luo todellisuutensa missä se elää. Haluatko siihen perspektiiviä vai et? Tyydytkö elämään sitä samaa elämää mitä sun vanhemmat elää tai eli?, koska et tiedä mitään muuta tapaa elää?
  Mieleenpainuvin oli kuitenkin se, että KAIKKI terrori-iskut ovat tehty poliittisista ja taloudellisista syistä. Hän puhui myös että kaikki on jo suunniteltu ajat sitten..Illuminaatti korteista http://photobucket.com/images/illuminati%20card%20game/ jotka voi ostaa muuten eBay:sta, ne on tehty joskus kasari luvulla niissä on jo tapahtuneita asioita WTC, Pentagon ja tulevia kuten Big Benin kaatuminen (ainiin siellähän on ne olympialaiset kesällä) kolmas maailmansota (ainiin USA hyökkää kohta Iraniin ja mukaan tulee Kiina ja Venäjä Iranin puolelle). Ja myös Al Qaeda on CIAn perustama järjestö ja Al Qaeda saa rahaa ja aseita CIA:lta.

  Suurin osa ihmisistä uskoo kaiken mitä Iltasanomissa sanotaan tai mitä pappi sanoo.. ei mitenkään eroa R-L jutusta. ”Jos ei siinä ajatus maailmassa tapahdu muutosta me olemme menossa kohti totaalista tuhoa..” -Yrjö Kallinen ja Albert Einstein-

 • Vergilius sanoo:

  Ellu. Olisi kiinnostavaa tietää, millä perusteella ”suurin osa” ihmisistä uskoo KAIKEN, mitä Ilta-Sanomissa (kyllä, se kirjoitetaan väliviivalla) sanotaan. Tai mitä, höm.. pappi (?) sanoo. Minkähän uskonnon edustaja tämä pappi mahtaa olla? Ortodoksi? Evankelis-luterilainen? Katolinen? Haluaisin tietää myös, että millainen proksimaalinen luku viittaa ”suurimpaan osaan” ihmisistä. Entäs mitä mieltä olet Iltalehdestä, tai Hufvudstadsbladetista? Nieleekö porukka ahneesti myös näiden lehtien juttuja?

 • jani sanoo:

  Ellu on oikeassa ja Vergilius voi mennä muualle ”koomailemaan”.
  On noi skeptikot ihmeellistä porukkaa, luulevat olevansa jotain über viisaita, mutta todellisuudessa niiden pieniin aivopestyihin pääkoppiin ei mahdu mitään ”normaalista” poikkeavaa, vaan se mikä on koulun penkillä opittu, niin se pitää!
  Ei ”niiden” kanssa kannata alkaa kiistelemään, saati sitten yrittää käännyttää niitä. Ehkä ne sitten seuraavassa elämässä herää todellisuuteen.. tai sitä seuraavassa, who knows?
  Sekin energia kannattaa ennemmin kanavoida johonkin hyödylliseen, esim. ylläolevien uutisten levittämiseen 🙂

 • Vergilius sanoo:

  Rauha maassa, ei tarvitse ristiinnaulita 🙂 Pyysin vain Ellulta tarkennusta, en kiistänyt yhtä ainuttakaan hänen väitettään. Enkä halua kiistellä yhtään mistään. Olen vain etsimässä totuutta 🙂 Se on kuulemma tuolla ulkona.

 • Timo sanoo:

  Rauni-Leenan luentoja on aina ilo seurata esitystavan selkeyden
  ja retoristen taitojen takia. Eräitä kysymyksiä jäi yhä kummittelemaan mieleeni:
  Onko olemassa joitain painavia syitä, että meidän tulisi uskoa hänen puheitaan? Onko hänellä esittää mitään konkreettista aineistoa sanojensa takeeksi? En ainakaan muista, että hän olisi esittänyt luennoillaan yleisölle koskaan mitään muita faktoja kuin omat sanansa. Voiko hän olla varma, että hän itse on ollut immuuni tämän `eliitin` ajatusmuokkausteknologialle, entä jos hän itsekin on mielenhallinnan uhri? Tällaisia olisi hyvä pohtia.. Ei riitä, että sanoo: ”Uskokaa, koska minä sen teille kerron”.

 • Vergilius sanoo:

  Mistä Rauni-Leena sitten luennoi? Itse olen kuullut joskus hänen haastatteluaan joltakin radiokanavalta. En muista paljoakaan siitä, muuta kuin sen että ihmiset käyvät oliko se Arcturuksella? En ole varma miten tuo kirjoitetaan. Ja että myös sieltä päin käy vieraita täällä Maassa. Olisi aikas kova juttu päästä itsekin käymään siellä. Kertooko Rauni-Leena tästä asiasta luennoillaan? Siis, että miten voisi päästä käymään Arcturuksella? Ketä siellä muuten ylipäätänsä käy? Korkeita virkamiehiäkö vain, vai? Pitäisi varmaan itsekin tutustua hänen luentoihin.

 • Isojalka sanoo:

  Eikös Rauni_leena voisi vaikka näillä luennoilla esittää ruumiistairtautumisen, kun on itse sanonut sen niin helppoa olevan. Vai onko se niin että jos paikalla on varteenotettaviatodistajia, ruumistairtautumita ei tapahdu?

 • Ellu sanoo:

  Mikä on totuus? Mistä ovat peräisin kaikki uutiset ja miten voi olla varma niiden alkuperästä? Kuten aikaisemmin kirjoitin ihminen itse määrittelee sen mikä on totuus ja luo sen perustella oman maailmankuvan. R-L sanoi hyvin luennolla myös että ”miten me koskaan voimme ymmärtää maanulkopuolista elämää jos itse emme hyväksy minkäänlaista erilaisuutta toisissamme?”
  Minun ei tarvitse perustella mitään mitä kirjoitan, minä en ole mikään opettaja enkä ole aina oikeassa, olen vain herättäjä 🙂

 • Vergilius sanoo:

  Ymmärrän, Ellu, jos sinulla on tuollainen maailmankatsomus. Kaikilla meillä on omanlainen ja meillä on omat totuudet, tiettyjen asioiden puitteissa. Haluan vain muistuttaa, että todistamisen taakka on aina väitteen esittäjällä. Tämän vuoksi on hyvä varautua siihen, että joku saattaa esittää esim. tarkentavan lisäkysymyksen. Mikäli kokee, että ei tarvitse perustella esittämiään asioita, ei myös voi olettaa, että ihmiset ottaisivat esitetyt asiat vastaan pureksimatta. Voin ihan yhtä hyvin kysyä, että mistä ovat peräisin sinun väitteesi, että suurin osa mainitsemastasi määrittelemättömästä ihmisryhmästä uskoo kaikkien IS:n artikkelien pitävän vettä. Tarvitseeko median perustella artikkeliensa paikkaansapitävyyttä, mikäli koet, että sinun ei tarvitse perustella omia väitteitäsi heistä?

 • 555+111 sanoo:

  Ensinnäkin. Skeptikko ei vain usko suoralta kädeltä jonkun paranoidisen ihmisen hallusinaatioita. Jotain muita todisteita olisi kiva saada kuin hänen sanansa.
  Toiseksi. Otetaan esimerkki: Jos tämä ns. Eliitti haluaisi hävittää 70% maailman väestöstä, kyllä se olisi paljon helpompaa kuin antaa ihmisille joku onneton esim. sikaflunssarokote jolla ei saatu henki pois kuin muutamilta ihmisiltä. Jos kerran ns. Eliitillä on niin paljon valtaa ja rahaa kuin kerrotaan, niin ei tuon puhdistuksen luulisi montaa vuotta vievän. Ns. Eliittihän on tätä puhdistusta yrittänyt jo kymmeniä vuosia.
  Luukanen-Kilde puhuu järkeä ainoastaan siinä että USA käy sotiaan nykyään ainostaan maissa mistä hyötynä on öljy tai muut luonnonvarat.

 • Ellu sanoo:

  Vergilius: se oli vain kuvannollinen vertaus, ei sitä IS juttua pidä ottaa henkilökohtaisesti, vai otitko sen henkilökohtaisesti kun se kosketti juuri sinua? Jos et ole lukenut yhtään R-L kirjaa tai käynyt hänen luennollaan, miten voit arvostella häntä? Oletko koskaan meditoinut? Jos et kokeile. Se auttaa heräämään rationaalisen ja pelkän fyysisen maailman näkemisestä. 😉

 • Vergilius sanoo:

  Ööh, en keksi millä tavalla tuon IS jutun edes voisi ottaa henkilökohtaisesti 🙂 En lue koko lehteä. Haluatkos selventää, millä tavalla olen arvostellut Rauni-Leenaa? Kuvailin vain niitä asioita, joita satuin muistamaan kyseisestä radiohaastattelusta, jonka mainitsin. Ja kysyin, että selventääkö hän luennoillaan mainitsemiani asioita. Sillä se oli melko lyhyt haastattelu. Kannattaa lukea ihan ajatuksella läpi tekstini. Lähdenpä tästä meditoimaan.

 • Ranttali sanoo:

  Toistaiseksi Luukasen jutut mm. NSA:n harjoittamasta vakoilusta yksityiskohtineen osoittautuneet varsin yksityiskohtaisen paikkansapitäviksi, itseasiassa Snowdenin ja muiden tiedustelutahojen paljastukset jopa utopistisempia mm. menetelmien suhteen kuin Rauni-Leenankaan tekemät. Ja mitä vielä lisää paljastuukaan! Että se siitä naureskelusta Luukasen vainoharhateorioille:-)! Itseasiassa tiesin välittömästi nähtyäni iskun tv:ssä itsekin mm. WTC:n iskut hallituksen omaksi operaatioksi, vaikka en ollut Rauni-Leenan tulkintoja ja ennusteita ko. aiheesta vielä kuullutkaan. Se vaan pelkkää seurantalogiikkaa, johon jokainen ajatteleva ihminen pystyy. Eli älkää uskoko kaikkea, mutta älkää myöskään jättäkö epäilemättä vähän kaikkea, koska kaikki todellakin – ikävä kyllä – näköjään nykyisin mahdollista. Sen rinnalla jotkut Iluminatit pelkkää lasten leikkiä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot