FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Andrew Basiago kertoo aikamatkoistaan

Asianajaja Andrew Basiago kertoo miten hänet on teleportattu ajassa taaksepäin, hän matkasi mm. useita kertoja hetkeen, jolloin Abraham Lincoln murhattiin. Kyseessä oli Yhdysvaltojen salainen Pegasus-projekti.

Se tuntui kuin minut olisi lähetetty hieman erilaisiin rinnakkaistodellisuuksiin eri aikalinjoilla. Kun vierailuja kertyi, törmäsin kahdesti itseeni.

Andrew Basiago ei ole kuitenkaan ensimmäinen, joka kertoo Yhdysvaltojen omaavan teleportaatioteknologiaa, teknologialla on kerrottu matkustettavan mm. Marsiin.

Teknologian kerrotaan perustuvan Nikola Teslan keksintöihin. Teleportaatiota voitaisiin käyttää kätevästi myös normaaliin matkustamiseen aikamatkustamisen sijasta.

Katso video Andrew Basiagon haastattelusta.

http://www.youtube.com/watch?v=p7lflso7mT0

Asiasta kertoi myös findance.com.

Lähde: huffingtonpost.com

Kiitos vinkistä Henkalle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

14 kommenttia aiheeseen: Andrew Basiago kertoo aikamatkoistaan

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Mikkelson sanoo:

  Kiinnostava video, kannattaa kattoo

 • jatu sanoo:

  Mihis sitä itsensä teleporttais?

 • jatu sanoo:

  Jos Jenkit pystyisi teleporttaamaan niin maailma olisi erillainen. Bin Ladenit sun muut terroristit olisi ollut helppoa lopettaa päiviltä. Raha virheet olisi ollut helppo korjata jälkeenpäin jne…. Olisiko maailma parempi paikka? Tuskimpa?

 • Radical sanoo:

  @jatu: Bin Laden tapettiin jo vuonna 2001. Jotkut tosin uskoo sen tapahtuneen viime vuonna, kun niin medioissa kerrotaan.

  Jos ihmisille kerrottaisiiin, mitä kulisseissa oikeasti tapahtuu, niin ei sitä kukaan uskoisi kuitenkaan. Tutki asioita ja muodosta oma totuutesi. Älä hyväksy muiden uskottelemaa totuutta ilman kyseenalaistamista. Totuushan on se, että ihmisiä kusetetaan koko ajan ja rankasti. Sitä vartenhan mediat ovat luotu.

 • jatu sanoo:

  Sitä on tullut skeptiseksi vähän joka suuntaan. Tuntuu joka puolella tapahtuvan k-u-setusta ja huijjausta. Enää ei tiedä mikä on feikkiä ja mikä on totta? Totuudetkin ja aidot tapahtumat hukkuu teinien video tulvan alle.

  Minulle riittää Puma Punku ja vastaavat kohteet todistamaan, että täällä on tai ainakin ollut muitakin kuin me maan törpöt tappajat ja tuhoajat.

 • Ogeli sanoo:

  Kaikki on lopulta illuusiota. Tämä 3D-matriisi jossa elämme on vain aivojemme tuottamaa dataa. Sen takaa paljastuu aivan toinen todellisuus, ikäänkuin videopelissä.

 • Jackie sanoo:

  Shamaanit amazoonin viidakossa… Heimot mitkä saa lähetyssaarnaajat kääntymään pois kristinuskosta. Nää heimot kertoo et älä usko mitään mitä et omilla silmillä ole todistanu, perhosen lentäminen on jo tarpeeks mitä seuraamalla ihminen saa tarvittavan nautinnon elämäänsä.

  David Wilcock kertoo yhdellä luennollaan keräilleen tietonsa lsd:n avulla kun hän asteli läpi eri rinnakkais ulottuvuuksien eri aikoihin…

  Tää mailma on kujilla siitä mitä on kokea ihmis keholla. Kun luulee pyhien yrttien antamien super unien olevan totta.

 • zikzak sanoo:

  samoilla linjoilla Ogelin kans. Tätä todellisuuttta voi minun mielestä pitää pelinä, joka on monen muun pelaajan välistä. Miten olen tähän päätynyt on simppeliä. Omat päätökset ja teot muuttavat ”peliä” henkilö kohtaisella tasolla.

 • Nexeon sanoo:

  Ogeli:n kanssa samaa mieltä. Lopulta kyse onkin sisäisen itsensä herättämisestä Sant Mat meditaation avulla.

  ”Yksinkertaisesti sanottuna, mihin me keskitämme huomiomme on se, mitä me olemme meditaation yhteydessä. Siksi meditaatio ei ole myönteinen eikä kielteinen, vaan se riippuu paljon enemmän huomiomme kohteesta. Syntymästä lähtien huomiomme on keskittynyt ulkomaailmaan jonka olemme kokeneet näiden viiden aistimme kautta.

  Koska materiaalinen maailma on jatkuvassa muutoksen tilassa, tilamme kuvastaa tätä epävakautta ja epävarmuutta fyysisesti, emotionaalisesti ja henkisesti. Tämän vuoksi koemme eriasteisia levottomuus ja lepo, sairaus ja terveys, pelko ja tyytyväisyys, viha ja rakkaus, jne. Tämä jatkuva välys negatiivisen ja positiivisen (kaksinaisuuden) aiheuttaa kärsimystä.

  Kun vedämme huomiomme pois muuttuvassa materialistisesta maailmasta ja keskittymällä meissä jokaisen sisällä sijaitsevaan valoon ja sisäiseen ääneen, jonka jotkut voivat kuvastaa sanalla Jumala (kaiken alku ja lähde, ylisielu, korkeampi itse, jne.), joka on koko luomakunnan lähde, me automaattisesti omaksumme kaikki sen ominaisuudet, joka sitten alkaa vetää meitä kohti itseään. Säännöllinen ja vilpitön meditaatio käytännössä opettaa kuinka nousta yli kehon tietoisuuden kohti korkeinta olotilaa.”

  Jonkun mielestä tuo kaikki saattaa olla aivan huuhaata, mutta jos aiheeseen tutustuu tarkemmin niin ehkä joku saattaa tajuta, että tuossa on oikeastikin jotain perää. Ns. ”valaistuneet mestarit” yleensä ohjaa muita kuinka tällä tiellä pitää kulkea ja kuinka päästä irti tästä 3D syklistä.

 • SanteriMaaninen sanoo:

  Mieshän olisi miljonääri ja maailmanjohtaja jos pystyisi oikeasti matkaamaan menneisyyteen. Voisi keksiä esim. sähkön 1000 vuotta ennen ajanlaskua ja valloittaa maailman. Joko tämä on siis feikki, tai tämä henkilö ei osaa ottaa keksinnöstä hyötyä irti, muutakuin lehdistölle kertomalla.

 • BrainFart sanoo:

  @SanteriMaaninen: Katsoitko videon?? Jos sut olis lähetetty 6-9 -vuotiaana menneisyyteen, niin epäilemättä olisit järjestänyt sähkön niin että heilahtaa ja rakennellut kännykät, Ipadit, ja läppärit että voit sitten kivasti hillota pörssiosakkeilla ja UFC-matseilla… 😀

  ”Joko tämä on siis feikki, tai tämä henkilö ei osaa ottaa keksinnöstä hyötyä irti, muutakuin lehdistölle kertomalla.” Oletko todella sitä mieltä, että noihin raameihin se totuus tässä asiassa eittämättä asettuu?? Jos miettisit tätä pari minsaa kuitenkin vielä…

 • seger sanoo:

  Järkevintä olisi, jos nuo aikamatkailut tapahtuisi rinnakkaisulottuvuuksissa. Minusta on jotenkin vaikea ymmärtää, että historiaa pystyisi muuttamaan menneisyydessä ja hupsista vaan, kaikki olisikin yhtäkkiä erilaista nykyisyydessä.

 • Vergilius sanoo:

  Hupsista vaan, näin ei kyllä välttämättä tapahtuisi. Monet fyysikot ovat pohtineet samaa asiaa; mikäli menneisyydessä jotakin muuttaisi, millä tavoin se tulevaisuuteen vaikuttaisi. Esim. Hawking teorisoi, että tällaisessa tapauksessa muutos menneisyydessä loisi uuden haaran aikajatkumoon, jossa muuttunut historia jatkaisi kulkuaan. Täytyy nyt kuitenkin muistaa, että nämä ovat pelkkää spekulaatiota tiedemiesten osalta.

 • ghostdog69 sanoo:

  radical, erittäin hyvin sanottu. da truth

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *