ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Onko avaruusolentojen todellisuuden julkistaminen lähellä? – Lista salaisten ufoasiakirjojen julkistamisista

Monet tahot kuten mm. USA:n armeija on tutkinut salassa ufoilmiötä sekä kontaktitapauksia. Virallisen tiedon mukaan USA:n armeija on lopettanut ufotutkimukset jo aikoja sitten, mutta Freedom of Information Act:n kautta on saatu useita ennen salassa pidettyjä ufoasiakirjoja julki. Monet maat ovat alkaneet automaattisesti myös itse julkistamaan asiakirjojaan.

Ufotutkijoiden ja kriitikkojen mukaan julkistetut dokumentit ovat vain jäävuoren huippu ja salaisissa arkistoissa on paljon salaisempia ja mielenkiintoisempia helmiä. Se tullaanko kaikkea koskaan julkistamaan on loputon kysymysmerkki.

Meille on valehdeltu suoraan ja kerrottu, että tutkimustyötä ei ole tehty, eikä ole mitään nähtävää. Kuitenkin nämä puheet on ironisesti kääntyneet armeijaa ja hallitusta itseään vastaan, myöhemmin julkistettujen dokumenttien kautta.

Alla linkkilista, jossa on useimpia julkistettuja asiakirjoja sekä niihin liittyviä uutisia. Linkit ja uutiset ovat englanniksi:

Aiheeseen liittyviä sivustoja yms:

Tässä vielä muutamia aiheeseen liittyviä linkkejä suomeksi:

Salailun verho on rakoilemassa. Tietoa on entistä enemmän saatavilla. Mihin suuri tiedon määrä ja entisten salaisten raporttien julkistaminen johtaa, sen näyttää vain aika.

Lähde: ascensionearth2012.blogspot.com

Kiitos vinkistä Villelle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

60 kommenttia aiheeseen: Onko avaruusolentojen todellisuuden julkistaminen lähellä? – Lista salaisten ufoasiakirjojen julkistamisista

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Matti sanoo:

    Julkaisu on aivan mahdotonta, siellä on sellaista tietoa jota ei voi mennä julkaisemaan, maat joilla tämmöistä ei ole dokumentoituina voivat julkaista mutta siitä on aika laiha lohtu, todistaa pikemminkin päinvastaista, eli suojelee enemmän salaisuuksia. Hävitettäväksi menee USA:n arkistot niin kuin Australian.

  • Radical sanoo:

    Aikamoinen pläjäys, tosin vähänlaisesti viime ja tältä vuodelta. Todellakin jäävuoren huippu nämä paljastukset ja mitään kytköksiä hallitusten ja ET:iden välillä tuskin tullaan koskaan paljastamaan.

    Mm. Majestic 12-ryhmääkään USAn hallitus ei ole koskaan virallisesti myöntänyt olleen olemassa ja mm. Eisenhowerin (USA) ja ET:iden (Grays) välisiä sopimuksia ei tulla julkistamaan, joissa USA sai ET-teknologiaa hyödynnettäväksi koko ihmiskunnan hyväksi ja (joita USA käytti vain sotateollisuuden ja kaupallisiin hyötyihin) ET;t (Grays) saivat luvan suorittaa abduktioita ja ihmisten tutkimuksia.

    USA petti ET:t ja ET;t alkoivat ottamaan yhteyttä ns. tavalliseen kansaan valtiopäämiehien sijasta. Tästä syystä mm. UFO-havainnot lisääntyivät 50-luvulta eteenpäin.

    Useita kymmeniä UFO-tutkijoita ja ns. whistleblowereita on kohdannut ennenaikainen kuolema/onnettomuus viime vuosina.

    Jotain todella on tapahtumassa, onhan USA esim. rakentamassa tällä hetkellä jokaiseen osavaltioon keskitysleirejä ja kouluttamassa lisää vangin vartijoita. Mitä varten? Omia kansalaisiaan varten. Valtaeliitille rakennetaan valtavia maanalaisia tukikohtia.

    USA:n presidentin Top Secret-luokan yläpuolella on vielä ainakin 12 korkeampaa turvaluokitusta ja USA:n presidentti saa vain need-to-know-peraatteella tietoa salaisista hankkeista.

  • nova sanoo:

    näin on,
    on tosiaan surullista huomata mikä maailman poliisi” meillä onkaan, jos sen sisuksiin katseen kohdistaa pahuuden ja ylimielisen hulluuden sieltä löytää.

  • Selkkaus sanoo:

    ”USA petti ET:t ja ET;t alkoivat ottamaan yhteyttä ns. tavalliseen kansaan valtiopäämiehien sijasta. Tästä syystä mm. UFO-havainnot lisääntyivät 50-luvulta eteenpäin.”

    UFO havainnot lisääntyivät, kun ihminen räjäytti ensimmäisen atomipommin. Syy on se, että olimme ensimmäistä kertaa historiamme aikana onnistuneet kehittämään massatuhoaseen, joilla pystymme tuhoamaan koko ihmiskunnan.

    ”Jotain todella on tapahtumassa, onhan USA esim. rakentamassa tällä hetkellä jokaiseen osavaltioon keskitysleirejä ja kouluttamassa lisää vangin vartijoita. Mitä varten? Omia kansalaisiaan varten. Valtaeliitille rakennetaan valtavia maanalaisia tukikohtia.”

    Mistä olet saanut tämän tiedon?

  • jatu sanoo:

    Todella kattava aiheen olet koonnut Wespa, hienoa!

    Olen ihan samoilla linjoilla, uskon myös H-hetket lähestyvän päivä päivältä. Todellakin odotan vuoden loppua ja mitä se tuo tullessaan?

  • Ogeli sanoo:

    Itse uskon, että meitä on pikkuhiljaa valmisteltu tähän kohtaamiseen. Mutta totuus on vain se, että nykyhallitukset (varsinkin USAn) ovat niin korruptoituneita, että he eivät ikinä halua paljastaa totuutta. Valon puolella olevat avaruuden ystävämme joskus vielä tulevat maan päälle, mutta en usko että se tapahtuu ennenkuin maa on muuttunut 5D-planeetaksi, joka tapahtuu tänä tai ensi vuonna. Luultavasti sen jälkeen todellinen maailmanlaajuinen kontakti on mahdollinen, koska ihmiskunnan tietoisuus on kollektiivisesti laajentunut ja ns. ”mädät omenat” on poistettu korista.

    Elämme juuri nyt mielenkiintoisinta aikaa koko ihmiskunnan historiassa. 🙂

  • Matti sanoo:

    Turha oikeastaan odottaa tämän vuoden loppua, NWO:n rahoitus voi yskiä pikkuisen omaisuuden uusjaon myötä ja vanhat suvut joutuvat luopumaan valta-asemistaan. 2016 tapahtuu kuitenkin se lopullinen niitti NWO:lle se kuihtuu koska ET-teknologiaa ei pääse enää tutkimaan ja tekemään siitä uusia tuotteita maksaville puolustusalan yrityksille jotka taas lappaavat rahaa USA:n puolustusbudjetista. Jotain kituvaa kehitystä heille voi jäädä mutta mitään NWO-maailmanherrana ei tapahdu, se järjestö on paljastanut tarkoitusperänsä eivätkä ne ole hyväksyttäviä. Lähdettä näihin ei ole tällä planeetalla, joten turha kysyä mistä tieto on peräisin. NWO yrittää mutta heillä on vain hyvin vähän aikaa pelastaa jos aikovat onnistua. Dokumenttejä näistä emme tule näkemään.

  • Radical sanoo:

    @selkkaus: (Mistä olet saanut tämän tiedon?)
    Siinä vaiheessa kun talousjärjestelmä romahtaa, niin mitä luulet kansan tekevän?

    Halliburton Confirms US Concentration Camps Ready to Detain up to 2 Million “Terrorists”:
    http://drstevebest.wordpress.com/2011/11/30/halliburton-confirms-us-concentration-camps-ready-to-detain-up-to-2-million-terrorists/

    Concentration Camps being built for U.S citizens:
    http://www.youtube.com/watch?v=dJBxdRIQx7Y

    FEMA Concentration camps in USA with Google Earth – Google REX – 84:
    http://www.youtube.com/watch?v=Vxd_hsiZ1Ak

    Mistä muuten luulet tiedot ydinteknologisn kehittämiseen tulleen, joita sitten käytettiin sotateollisuuden tarpeisiin?

  • attatata sanoo:

    Se että julkaiseevat ”salasia asikirjoja” ufoista, ei todista mitään maan ulkopuolisesta älystä, saati salaisista hallituksen tekemistä ”ufo-kokeista”. Minun on vaikea käsittää miksi niin moni uskoo tälläiseen humpuukkiin. Toki uskon siihen että varmasti nuo todisteet ovat osittain totta siinä mielessä, että ne ovat tuntemattomia luonnonilmiöitä tai pääkopan temppuiluja. Yhtä yleisiä on nämä ufo ilmiöt, kuin haamujen ja enkelienkin näkemiset. Toki 1900-luvulla ufoilmiö on noussut paljon yleisemmäksi ja puhutummaksi kuin muut, juuri scifi-elokuvien ja kirjallisuuden myötä. Ennen 1900-lukua ufo-raportoinnit olivat hyvin hyvin harvinaisia ja niilläkin oli osittain uskonnollinen sävyte mukana. Kuten tiedämme, viihdekulttuurilla on tunnetusti voimakas vaikutus ihmisen uskomuksiin. Katsokaapa vaikka kunnolla sinne peiliin ja kyseenalaistakaa!

  • Radical sanoo:

    @Matti: Tässä yksi lähde: FINANCIAL TYRANNY: Defeating the Greatest Cover-Up of All Time:
    http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny

  • jatu sanoo:

    attatata: ”Ennen 1900-lukua ufo-raportoinnit olivat hyvin hyvin harvinaisia”
    -Mihin olisit tuolloin raportoinut? Sitä olisi ollut enemmän kuin äkkiä sidottuna nuotiossa.

  • alivuokralainen sanoo:

    ”Ennen 1900-lukua ufo-raportoinnit olivat hyvin hyvin harvinaisia ja niilläkin oli osittain uskonnollinen sävyte mukana.”

    ”Kummitusilmalaivoja nähtiin Yhdysvaltain itärannikolla 1877, ja runsaasti New Mexicon osavaltiossa vuodesta 1877 alkaen.
    Usein havaintoihin liittyivät kirkkaat valot.
    Ilmalaivojen väitetyt ominaisuudet olivat myös epätavallisia, alukset kuvattiin usein isokokoisiksi ja nopeiksi, vaikka tuon ajan ilmalaivat olivat kömpelöitä ja melko pieniä.
    Aluksia selitettiin aikanaan myös maapallon ulkopuolisten olioiden rakentamiksi, vaikka nämä selitykset olivat harvinaisia.”

    … valoilmiöitä on nähty taivaalla kautta aikojen ja niille on annettu sekalaisia selityksiä riippuen havaitsijan uskomuksista. ilmaukset; ”lentävä lautanen” tuli käyttöön 1947 ja lyhenne ”UFO” 1952.

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Keskil%C3%A4nnen_ilmalaivat

  • nova sanoo:

    voi attatata: kun kirjoiutuksestasi oikein paistaa se tietämättömyys ja intohimoisen pohdiskelun ja tiedon keräämisen runsas puute.
    ihminen pystyy muokkaamaan ja kehittämään aivojensa sisäistä totuuden etsimis tapaa sekä sitäkautta löytämään ja luomaan parempia ajatus-malleja.

  • Selkkaus sanoo:

    Oletteko tulleet ajatelleeksi, miksi valtiot ylipäätään julkaisevat salaisia asiakirjoja? Yhtä hyvin voisivat hävittää asiakirjat kaikessa hiljaisuudessa tai vedota turvallisuuteen. Tietenkään kaikkia asiakirjoja ei julkaista, vaan ne jotka ovat kevyemmästä päästä. Näyttää siltä, että eri maat ovat ymmärtäneet sen tosiasian, että jos ”he” päättävätkin tulla jostain syystä ilmoittamatta, niin voidaan aina sanoa, että kyllä me niistä jotain tiesimme, mutta ei tarpeeksi, siksi tämä ”radiohiljaisuus”. Asiakirjojen avulla myös annetaan ihmiskunnalle aikaa totuttautua ajatukseen.

  • ululululululululu sanoo:

    Hihi

  • zikzak sanoo:

    50-50 on kaikellaisen tiedon luotettavuus. videot valokuvat kaikellaiset kirjalliset dokumentit ynm. ovat vain toisen käden tietoa eli voi olla valhetta tai totta. koskaan ei voi tietää varmasti. valehtelua on jatkunut kauan ja jatkuu niin kauan kun joku taho hyötyy…

  • eikös se tullu jo selväks? avaruusolioita on olemassa ja sillä sipuli.. jos ette tätä vielä tienneet 😉

  • Matti sanoo:

    Hyvä Aku Laitela, tuo me ollaan tiedetty jo kauan. Virallinen tiede vaan ei tiedä sitä, ja lähtee siitä ei ole mitää vieraan sivilisaationtaähtialuksia eikä vierailijoita. Tiede tanssii politiikan mukaan, taannoin eräs Kiinalainen tähtitieteilijä lausui virallisesti että UFO:t kiertä 0.8n Maata, siitä ei sen kummemmin kuulunut mitään, eli jopa siellä se ei ole hyväksyttävää tieteenarvohenkilöiltä.

  • Entity sanoo:

    Keitäs nämä tieteen arvohenkilöt oikein ovat? Toki akateemikoilla on omat oppirakenteensa, virkansa ja hierarkiansa, mutta tiede ei ole yksi yhteen niiden kanssa.

    Tieteellä ei ole pyhiä kirjoituksia, eikä muuttumatonta maailmankuvaa. UFO:t ovat ilmiö, jota jotkut tieteen parissa puuhastelevat tutkivat aivan tosissaan. Käytännössä ufojen tutkiminen tieteellisesti on mahdotonta, koska sellaista ei ole saatu tutkittavaksi. Havaintojen tutkiminen on eri asia.

  • Antero sanoo:

    Taivaalla on selvästi lentänyt jotain valtioille tuntematonta. Asioita on jopa tutkittu. Asia on vaan siinä mielessä kinkkinen, että jos mennään myöntämään tuntemattoman esineen lentäminen ilmatiassa, tullaan samalla virallisesti todistamaan ufojen olemassaolo.

  • Dr.Z sanoo:

    Oon varma että jonkinlaista elämää on jossain päin avaruutta. Se on sitten toinen juttu, että löydetäänkö me sitä elämää koskaan.. Toivotaan että teknologia kehittyy mahdollisimman nopeasti ja päästään kiertämään avaruutta kunnolla! Ja nythän on hyvä aika noilla ufoilla lennellä täällä meiä ilmatilassa ku kaikki mikä näyttää ufolta tai muuten epänormaalilta ni leimataan heti feikiksi.

  • nova sanoo:

    Entity: ei vaan on mahdollisesti saatu mutta on äärettömän helppo peittää jälkensä tuon mittaluokan asiassa ja salata kaikki, se täysin tehtävissä.

  • Wespa sanoo:

    Käytännössä ufojen tutkiminen tieteellisesti on mahdotonta, koska sellaista ei ole saatu tutkittavaksi.

    Ainakaan näin julkisesti. Paljon löytyy kertomuksia ja lausuntoja joiden mukaan henkilöt ovat jopa itse saaneet tutkia erilaisia aluksia, tietojen mukaan niistä on jopa tehty jäljennöksiä armeijan, CIA:n ja muiden käyttöön. Joidenkin tietojen mukaan nämä ovat jopa sisältäneet sellasia alkuaineita, joita ei löydy alkuainetaulukostamme ja joita tiede ei tällä hetkellä virallisesti tunne.

  • Gona sanoo:

    Onhan sitä kaikenlaista muutakin puhetta ollut, mutta on se nyt valitettavaa ettei ole mitään järkeä uskoa ennen kuin kertomuksia voidaan todistaa todeksi muutenkin kuin tekemällä itse photoshopissa ”asiakirja” tai keksimällä joku ”armeijan upseeri” joka kertoo muulla vastaavalla tavalla. Mistään ei ikinä tiedä onko puhuja oikeasti mikään upseeri ja eikä ovatko paperit oikeita noissa videoissa.

    Tuntuu että ne jotka haluavat aina uskoa kaikki nuo, uskovat jotenkin hyötyvänsä uskostaan? Miten te hyödytte siitä mielestänne? Uskotteko jonkin uskonnon tapaan ”pelastuvanne” kun uskotte ufoihin?

  • Wespa sanoo:

    Väitteitä voi toki tutkia ja kyseenalaistaa, tutkia henkilöiden taustoja yms. Ei kannata koskaan niellä kaikkea, mutta jos totuutta halajaa ei kuulu kieltääkkään kaikkea tutkimatta. Jossain se totuus aina kuitenkin paistaa. Informaatiota on hyvä myös vertailla muuhun vastaavaan informaatioon, joskus kun pelkästään lähdettä tutkimalla ei kostu juurikaan mitään. Saadun tiedon kyseenalaistaminen, tutkiminen ja vertailu johdattaa myös mielenkiintoisille poluille. 😉

    Pelkästä kieltämisestä tai täysin uskomisesta ei sillä hetkellä välttämättä hyödy mitään, vaikka pitää se hyvin oman uskon toki kasassa. Muokkautuvaisuus ja muovautuvaisuus, tiedonkäsittely, kyseenalaistaminen (eri asia kuin suorilta käsin kieltäminen), vastaanottaminen ym. ovat mielestäni tärkeitä tekijöitä totuutta tutkittaessa.

  • järkee vai ei? sanoo:

    ”57% suomalaisista uskoo ufoihin.” – Ilta-sanomien nettigallup 2008

  • Akvinolainen sanoo:

    Selkkaus: ”UFO havainnot lisääntyivät, kun ihminen räjäytti ensimmäisen atomipommin…”

    Tämä on askarruttanut minuakin. Luulen että ydinräjähdys aiheutti jonkinlaisen häiriön kosmisessa kanavassa ja tietoisuudessa ja herätti ulkomaapallolaisten mielenkiinnon laajemminkin.

    Voi tietenkin olla että ydinvoiman valjastaminen olisi yleinen käännekohta eri sivilisaatioiden kehityksessa vrt. musta monoliitti ja jouduttiin eräänlaiselle ”tarkkailulistalle”.

  • höäh sanoo:

    no mutta onhan atomipommin räjähdysvoima suhteessa kuitenkin MITÄTÖNTÄ verrattuna kosmoksessa tapahtuviin supernoviin ymsyms.

  • Ogeli sanoo:

    Ihmiset ovat liiaksi ”ajan” vankeja. Eli tiedemiehet pähkäilevät liikaa ajan mahdollisuuksia. Valon nopeudella matkaavat alukset alkavat olla jo muinaisjäänteitä jossakin päin avaruutta. On otettava huomioon ajan taipuvaisuus ja moniulotteisuus. Osa näistä vierailijoista on oikeasti ulottuvuuksien välisiä matkaajia, jotka ovat jollakin käsittämättömällä tavalla onnistuneet keinon muokata aika-avaruutta, ilman että se vaikuttaisi heihin. Tietty osa korkeamman ulottuvuuden matkaajista matkaa pelkästään vain mielensä avulla, kuten niin moni maapallon asukkikin osaa astraalitravellauksen.

    On sanottu, että jotkut pudonneet alukset ovat valmistettu tuntemattomasta metallisekoituksesta, joka on hyvin kevyttä. Sitä ei välttämättä edes löydy maaplaneetalta.

  • jatu sanoo:

    Tuossa vuosi sitten kun Nasa ilmoitti suurieleisesti lehdistötiedoteella, tv:t oli paikalla ja maailma pidätti hengitystä, joko nyt!
    Saa-keli, sitten ne ilmoitti jostain pari vuotta vanhasta bakteerista, joka löydettiin jostain hem-metin haposta.
    Sillon se söi miestä!

  • Telemakkara sanoo:

    ”Tuossa vuosi sitten kun Nasa ilmoitti suurieleisesti lehdistötiedoteella, tv:t oli paikalla ja maailma pidätti hengitystä, joko nyt!
    Saa-keli, sitten ne ilmoitti jostain pari vuotta vanhasta bakteerista, joka löydettiin jostain hem-metin haposta.
    Sillon se söi miestä!”

    Nasa ei mahtaillut lehdistötieditteessaan, vaan medialla on tapana paisutella asioita. Sama juttu kun Cern ilmoitti mahdollisesti laiteviasta johtuvista oudosti käyttytyvistä neutrinoista, otti lehdistö asiakseen toitottaa valon nopeuden rikkoutumisesta ja Einsteinin teorian romahtamisesta. Nyt näyttää todennäköiseltä etä kyseessä on vain laitevika.

    Nasan löytämien bakteerien merkitystä ei kuitenkaan ole syytä väheksyä.

  • jatu sanoo:

    Nasa järjesti silloin huomattavan ison lehditötiedotteen. Nasa itse ilmoitti julkistavansa jotain suurta ja ennenkuulumatonta jo viikkoa ennen tapausta, tietenkin siltä odotettiin vuosisadan pamausta.

    Henkilökohtaisesti minua ei kiinnosta bakteerit, päinvastoin koitan jopa välttää niitä.

  • Selkkaus sanoo:

    Nasalla oli vuotuisat määrärahat vähissä ja piti tehdä kärpäsestä härkänen.

  • Gona sanoo:

    Mutta eikös valon-nopeus ylitetty yhä uudestaan varmistavassa mittauksessa? Olen aina oikean tiedon puolella, oli se paranormaalia tai sitä vastaan. Tällä kertaa ”para”normaalia.

  • järkee vai ei? sanoo:

    ”Oliko Einstein väärässä – vai oliko kaapeli löysällä?” – Reuters

  • shamppa sanoo:

    jos maailmankaikkeudessa on kaikenkaikkiaan arviolta n.100 miljoonaa galaksia niin miten se voi ollamahdollista että missään muualla ei ole minkänmuotoista älyllistä elämää? ei helvattu sentään järki käteen hei! Jopa elävä legenda itse Stephen Hawking (maailman viisain tällä hetkellä elävä ihminen) on julkisesti puhunut ufoista. Kuten tossa joku sanoki ”H-hetki lähestyy” sen tuntee varmasti jokainen nahoissaan! Loppu on lähellä.

  • Telemakkara sanoo:

    @shamppa

    Kukaan täällä tuskin kiistää että missään päin universumia ei ole minkäänlaista älyllistä elämää meidän lisäksemme.

    Stephen Hawkin on puhunut avaruusolennoista, mutta ei itse pidä todennäköisenä, että he ovat vierailleet maapallolla. Hawkingin mukaan vieraan elämän vierailu olisi paljon itsestäänselvempää ja mahdollisesti epämielyttävämpää.

    http://www.dailygalaxy.com/my_weblog/2009/07/-stephen-hawking-why-is-the-milky-way-not-crawling-with-selfdesigning-mechanical-or-biological-life.html

  • näin tänään kun taivaalta putosi punaisia valopalloja, joiden perässä tuli savua. niitä tuli aika paljon.. en ole varma mitä ne olivat..

  • .... sanoo:
  • Harrastelija sanoo:

    Ei tarvitse olla mikään Hawking, että tajuaa että avaruuden asukkaat on syytä jättää rauhaan – varsinkin omassa ilmatilassa. Hävittäjillä ufojen perään lähteminen on kuin haastaisi Darth Vaderin hammastikulla.

    Ja se on jotenkin tragikoomista, kuinka alukset muka putoavat maahan ja sieltä kerätään alienit talteen. Jopa ihminen osaa tehdä sen verran hyvää tutkimusta muista taivaankappaleista, että tiedetään mihin voisi mennä, millä varustuksella ja mitkä kannattaisi kiertää kaukaa.

    Mikä olisikaan tietämyksen taso siinä vaiheessa, jos niihin paikkoihin menemistä varten olisi tekniikka riittävällä tasolla. Silloin olisi luultavasti myöskin tutkimustietotaito vielä melkoisen paljon vankempaa. Noh, kai niihin ufoihinkin voi tulla vikoja, mutta jotenkin huvittava ajatus silti, että tulisivat tänne valovuosien päästä ja putoaisivat alas.

    Mieleeni tulee ainoastaan yksi mahdollisuus jonka puitteissa alienit ja ufot eivät olisi meitä merkittävästi kehittyneempiä olisi se, että heillä olisi jollain tavalla laajempi tajunta tai aistikokoelma kuin ihmisellä. Sitä kautta intergalaktinen matkailu olisi luonnollisessa tietoisuudessa, eikä siihen tarvittaisi taustalle mitään valtaisaa teknologian kehitystä ja älykkyyttä, niin kuin meidän tapauksessa.

  • shamppa sanoo:

    @Telemakkara
    kiitos tuosta ensimmäisestä linkistä, hyvin mielenkiintoinen oli ja todellaki suppeita silmiä avaava. Kaksi jälkimmäistä olenkin jo tainnut aijemin lukea. Tuossa ensimmäisessä viestissäni osoittele enemmänki uskovaisia jotka eivät millään tahdo uskoa että emme ole yksin.

  • järkee vai ei? sanoo:

    ”86% suomalaisista uskoo, että elämää on muuallakin kuin maapallolla.” – Iltalehden kysely 2008

  • .. sanoo:

    WHAT THE GOVERNMENT DOESN’T WANT YOU TO KNOW ABOUT ALIENS AND UFO’S.(Pt.1)
    http://www.youtube.com/watch?v=rLIGcIomxis

  • Selkkaus sanoo:

    Englanti julkisti uusia asiakirjoja: http://www.nationalarchives.gov.uk/ufos/

  • atta sanoo:

    Uskon kyllä ufoihin =tunnistamattomiaan lentäviin kohteisiin, mutta niihin en usko liittyvän ollenkaan avaruusolioita. Kaikki nämä ufo-alien-huippu teknologiat on mielestäni täyttä huttua, ihmisen luomaa satuilua. Luultavasti ufohavaintojen taustalla on huijausyritykset tai luonnonilmiöt. On täysi aukko pää jos uskoo moisiin satuihin.

  • atta sanoo:

    ”laajempi tajunta tai aistikokoelma kuin ihmisellä. Sitä kautta intergalaktinen matkailu olisi luonnollisessa tietoisuudessa, eikä siihen tarvittaisi taustalle mitään valtaisaa teknologian kehitystä ja älykkyyttä, niin kuin meidän tapauksessa.

    Onnistuuhan tuo intergalaktinen matkailu myös ihmiseltäkin esim. huumeiden alaisena, eikä tarvita mitään teknologiaa. Ovathan ihmisetkin matkustelleet kautta aikain pään sisällä tuhansia vuosia. Sen sijaan reaalimaailmassa galaksien väliseen matkailuun tarvitaan teknologiaa, eikä pelkästään ”laajentunutta tajuntaa” niinkuin sanoit.

  • Selkkaus sanoo:

    Oletko nimimerkki atta ajatellut, että miksi hallitukset ovat ylipäätään salanneet näitä tutkimuksia, jos kyse olisi vain luonnonilmiöistä? Paljastaako hallitukset nyt mielestäsi huijausyrityksiä tai luonnonilmiötutkimuksia?

  • Telemakkara sanoo:

    ”Oletko nimimerkki atta ajatellut, että miksi hallitukset ovat ylipäätään salanneet näitä tutkimuksia, jos kyse olisi vain luonnonilmiöistä?”

    Oletko ajatellut, että kun hallituksen ilmatilassa liikkuu tuntemattomia outoja aluksia, on kyseessä mahdollisesti/todennäköisesti oman tai vieraan vallan salaisia härveleitä? Tällaiset tutkimukset ovat luonnollisesti salaisia.

    Ufohavainnot lähtivät jyrkkään kasvuun kylmän sodan aikaan, eikä ole suurikaan salaisuus että kilpavarustelun seurauksena lähetettiin jos jonkinlaista tiedusteluvehjettä suuntaan jos toiseenkin. Ufot löivät itsensä läpi populaarikulttuurissa ja ihmisten mielikuvituksissa, eikä muuta tarvittukaan trendin jatkumiseen tähän päivään saakka.

  • Selkkaus sanoo:

    ”Oletko ajatellut, että kun hallituksen ilmatilassa liikkuu tuntemattomia outoja aluksia, on kyseessä mahdollisesti/todennäköisesti oman tai vieraan vallan salaisia härveleitä? Tällaiset tutkimukset ovat luonnollisesti salaisia.”

    Eli taustalla ei siis olisikaan huijausyritykset tai luonnonilmiöt, kuten nimimerkki atta mainitsi. Oletko ajatellut, että kun ilmatilassa liikkuu tuntemattomia outoja aluksia, on kyseessä mahdollisesti/todennäköisesti vieraan sivilisaatioiden edustajia? Tällaiset tutkimukset ovat luonnollisesti salaisia.

  • Telemakkara sanoo:

    ”Eli taustalla ei siis olisikaan huijausyritykset tai luonnonilmiöt, kuten nimimerkki atta mainitsi.”

    Totta kai joissain tapauksissa kyseessä saattaa olla vaikka huijaus. Mutta ennen asiaan perehtymitä ei tästä voida olla varmoja, joten varminta on pitää matalaa profiilia.

    ”Oletko ajatellut, että kun ilmatilassa liikkuu tuntemattomia outoja aluksia, on kyseessä mahdollisesti/todennäköisesti vieraan sivilisaatioiden edustajia?”

    Miksi täytyisi hypätä johtopäätökseen maan ulkopuolisista aluksista, kun ilmatilassa kuhisee omia laitteita ihan kotitarpeiksi, puhumattakaan vedätyksistä ja luonnonilmiöistä?

  • Selkkaus sanoo:

    ”Oletko ajatellut, että kun hallituksen ilmatilassa liikkuu tuntemattomia outoja aluksia, on kyseessä mahdollisesti/todennäköisesti oman tai vieraan vallan salaisia härveleitä?”

    Miksi täytyisi hypätä johtopäätökseen oman tai vieraan vallan aluksista, kun on mahdollisuus, että ilmatilassamme kuhisee toisten sivisaatioiden aluksia?

    ”Miksi täytyisi hypätä johtopäätökseen maan ulkopuolisista aluksista, kun ilmatilassa kuhisee omia laitteita ihan kotitarpeiksi, puhumattakaan vedätyksistä ja luonnonilmiöistä?”

    Ennen asiaan perehtymitä ei tästä voida olla varmoja, joten varminta on pitää matalaa profiilia.

  • Telemakkara sanoo:

    ”Miksi täytyisi hypätä johtopäätökseen oman tai vieraan vallan aluksista, kun on mahdollisuus, että ilmatilassamme kuhisee toisten sivisaatioiden aluksia?”

    Koska tiedämme varmuudella, että ilmatilassamme kuhisee omia laitteitamme ja luonnoilmiöitä. Muiden sivilisaatioiden aluksista meillä ei ole tiedon häivääkään.

    Samalla logiikalla voisin todeta, että yöksi lukitsematta jättämän polkupyöräni häviäminen on todennäköisesti kleptomaanisten tonttujen syytä, koska se on yksi mahdollisuus.

    ”Mutta ennen asiaan perehtymitä ei tästä voida olla varmoja, joten varminta on pitää matalaa profiilia.”

    Suo anteeksi epäselvä lauseeni, tässä tapauksessa tarkoitin, että kun valtiot eivät voi olla varmoja, että onko kyseessä huijaus vai vakavasti otettava kansainväliseen turvallisuuteen vaikuttava seikka, kannattaa tutkinta luokiella varmuuden vuoksi salaiseksi.

    Kukaan meistä ei kuitenkaan voi olla täysin varma, vierailevatko vieraan sivilisaation edustajat maapallolla. Faktojen tai niiden puutteen pohjalta voidaan kuitenkin käydä väittelyä suuntaan jos toiseen.

  • Selkkaus sanoo:

    ”Koska tiedämme varmuudella, että ilmatilassamme kuhisee omia laitteitamme ja luonnoilmiöitä. Muiden sivilisaatioiden aluksista meillä ei ole tiedon häivääkään.”

    Tarkoitatko kenties tälläisiä laitteita tai luonnonilmiöitä: http://www.youtube.com/watch?v=PBDmz8s9gHY&feature=related

    Käykö paljastetuista asiakirjoista ilmi, että kyseessä on ollut omia laitteitamme tai luonnonilmiöitä? Ehkä ei kannata olla niin varma, että ilmatilassamme kuhisee vain omia laitteitamme ja luonnonilmiöitä ja ettei muiden sivisaatioiden aluksista joillakin tahoilla olisi tiedon häivääkään.

  • Telemakkara sanoo:

    ”Tarkoitatko kenties tälläisiä laitteita tai luonnonilmiöitä: http://www.youtube.com/watch?v=PBDmz8s9gHY&feature=related

    Ainoa asia minkä näistä valoista tiedämme, on että emme toistaiseksi tiedä tarkalleen mitä ne ovat. Sama pätee paljastettuihin asiakirjoihin. Ko. havaintojen selitykseksi on tarjottu öljynporauslauttojen lieskojen heijastumista ilmassa, samaan tapaan kuin kangastuksissa.

    Ulkoavaruuden olentojen vierailu maapallolla on niin rohkea väite, että ei ole kohtuutonta vaatia todisteita, jotka sulkevat kaikki muut mahdollisuudet pois. Odottelen yhä edelleen videoita, joissa erottuu esimerkiksi tarkempia rakenteellisia yksityiskohtia aluksista. Kaukaiset läiskät ja valopallerot jättävät liikaa tulkinnan varaan.

    ”Ehkä ei kannata olla niin varma, että ilmatilassamme kuhisee vain omia laitteitamme ja luonnonilmiöitä ja ettei muiden sivisaatioiden aluksista joillakin tahoilla olisi tiedon häivääkään.”

    Painotan yhä edelleen että en voi kiistämättömällä varmuudella tietää, vieraileeko muukalaisia telluksella. Kukaan ei tiedä.

  • alivuokralainen sanoo:

    @Telemakkara

    tarkoitatko kenties että >mikään< video tai valokuva ei riitä todisteeksi, jos ja kun ne viittaavat avaruusolentoihin?
    sillä jos sanot: "extraordinary claims require extraordinary evidence" – valokuva tai video ei silloin mitenkään voi riittää todisteeksi.

    "Kukaan ei tiedä.” tai sittenkin tietää…?
    nämäkin salaiset ufoasiakirjojen julkistukset osoittavat, että tietoa on, mutta sitä ei kerrota vaikka jotain tiedettäisiinkin.
    hyvinkin mahdollista että tietoa on paljon ja nyt julkistetut asiakirjat ovat vasta ”jäävuoren huippu”.

  • Selkkaus sanoo:

    ”Ulkoavaruuden olentojen vierailu maapallolla on niin rohkea väite, että ei ole kohtuutonta vaatia todisteita, jotka sulkevat kaikki muut mahdollisuudet pois. Odottelen yhä edelleen videoita, joissa erottuu esimerkiksi tarkempia rakenteellisia yksityiskohtia aluksista. Kaukaiset läiskät ja valopallerot jättävät liikaa tulkinnan varaan.”

    Eli jos näkisit videon, jossa erottuu tarkempia rakenteellisia yksityiskohtia, niin sitten uskoisit? Eikö se ole selvää, että mikään video tai valokuva ei ole lopullinen todiste.

    ”Painotan yhä edelleen että en voi kiistämättömällä varmuudella tietää, vieraileeko muukalaisia telluksella. Kukaan ei tiedä.”

    Älä ole niin varma, etteikö jotkut tietäisi.

  • Telemakkara sanoo:

    @Alivuokralainen & Selkkaus

    On totta, että yksittäistä videota tai valokuvaa ei voida missään tapauksessa pitää täydellisenä todisteena. Tarkka kuva avaruusaluksesta kuitenkin rajaa vaihtoehdot huijaukseen ja aitoon tapaukseen. Jos huijauksen todennäköisyyttä voidaan pienentää luotetavalla lähteellä tai useilla erillisillä silminnäkijähavainnoilla, alkaa kyseessä olla jo vakuuttava tapaus.

    Kuvissa näkyvät yksityiskohdat olisivat myös luultavasti insinöörien ja tiedemiesten silmissä mielenkiintoista katseltavaa. Huijaukset ovat aina ihmisten tietämyksen ja mielikuvituksen rajoittamia. Jos esimerkikisi näyttäisin toisen maailmansodan aikaan kuvia apache-helikopterista http://www.airplane-pictures.net/images/uploaded-images/2010-2/22/79598.jpg , ei olisi epäilystäkään että kyseessä olisi tulevaisuuden teknologiaa, vaikka oletettaisiin että kuvankäsittely olisi nykyisellä tasolla.

  • Selkkaus sanoo:

    ”Tarkka kuva avaruusaluksesta kuitenkin rajaa vaihtoehdot huijaukseen ja aitoon tapaukseen.”

    No miltä nämä näyttää:

    http://www.theyfly.com/f0200ausmall.jpg
    http://www.youtube.com/watch?v=xvcykvtw-As

  • alivuokralainen sanoo:

    … tai miltä näyttää nämä. 🙂

    Nasa Images: http://www.youtube.com/watch?v=dsPGhZeRosc
    Ufo&Aliens?: http://www.youtube.com/watch?v=IUEjeYn5Obg

  • Telemakkara sanoo:

    @Selkkaus:

    Tosiaan, tämä tapaus on todennäköisesti rajattu joko huijaukseen tai aitoon tapaukseen. En kuitenkan löytänyt enempää informaatiota kuvien ja viedon ohella, joten spekulaationi jää köyhkäiseksi.

    @Alivuokralainen

    Mielenkiintoisia videoita, lisäinformaatio pelkkien videoiden lisäksi olisi mukavaa. Itselläni ei ole haluja lähteä penkomaan tiedonjyväsiä pelkän videon nimen perusteella.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto